| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|
+53crazy despina aek Mrs.Christina hiddenfantasy T-NM-E-BD pink VLaSia =) kristen(a) evaki patrick Morena Fotis333 Dr_Rena_Hale ntinaki iliana101 d@n@e twilight! DEMONA CULLEN PATTINSON AST evi Stellouko Elki CaBaaL bluesea twilight_hooked linaki ~Rob-Patty~ edward_20 Ms Cullen nasiatheslayer emma cullen pattinson ΕΡΗ kanty @Dark_Lord@ lila-->twi!ight<3 chris-cullen April maraki-twilightholic Christy kalkat Darkbella Rozali87 Lancelot SilverMusk WhiteQueen Marilou bedward__ magic princess Alexadruby the vampire Ειrιnι Isabella21 maraki13_10 scarlet rose ioannaki-twilightaddicted 57 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:12 | |
| Εμένα μου βγάζουν λιβάδι. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:14 | |
| Γενικα το πρωτο πραγμα που κοιταω στον αλλον ειναι τα ματια...ισχυει το οτι ειναι ο καθρεφτης της ψυχης.. | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:16 | |
| Κι εγώ. Ιδιαιτέρως,προσέχω τους καστανούς!Μου θυμίζουν σοκολάτα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:18 | |
| Εγω δεν μπορω να πως πως εχω συγκεκριμενη προτιμηση....μαλιστα με οσους τα ειχα ολοι ειχαν τελειως διαφορετικα ματια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:23 | |
| Ναι,αλλά λείπει ΤΟ χρώμα. Το κίτρινο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:25 | |
| Για την ακριβεια προτειμω τα ματια του Εντουαρντ πρασινα...και ναι μου εχει τυχει κατα καποιο τροπο...με ενα παιδι που τα ειχα ειχε μελι ματια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:27 | |
| Υπέροχαα! Εγώ κυνηγάω το σοκολατί! - Σπόιλερ:
Σαν τη γούνα του Κουίλ!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:28 | |
| Τα δικα μου ματια ειναι τετοια...να αρχισω να φοβαμαι...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! Παρ 9 Σεπ 2011 - 20:30 | |
| Μπαα,όχι... Σε αγόρια το ψάχνω. | |
|
| |
| Σχεσεις σας με το αλλο φυλο μετα το Twilight! | |
|