| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 7 Αυγ 2010 - 13:40 | |
| Μαίρη μου, καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Είμαι κι εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα.Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει εμείς οι φαν σου να σε στηρίζουμε και να καταπίνουμε την επιθυμία μας για καινούριο κεφάλαιο!Εμείς εδώ είμαστε! Φιλάκια! -Χριστίνα. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 7 Αυγ 2010 - 16:07 | |
| Φυσικα και θα περιμενουμε Μαρακι τιποτα δεν ειναι πιο συμαντικο απο το να αναρρωσεις πληρως.Μην ανχονεσαι γιατι ετσι κι αλλιως μετα δεν θα βγει το επιθυμιτο αποτελεσμα..περαστικουλια!!!! | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 8 Αυγ 2010 - 13:07 | |
| θα μπορουσαμε να περιμενουμε και αιωνες αν χριαστει γιατι ξερουμε οτι προσπαθεις πολυ και αυτο μας φτανει!! να εισαι καλα πανω απο ολα βεβαια!!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 8 Αυγ 2010 - 16:51 | |
| Να ξεκουραστείς και να γίνεις καλά, αυτό έχει σημασία και αυτό θέλουμε και εμείς. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 8 Αυγ 2010 - 16:55 | |
| Μαιρη μου κοιτα να γινεις εσυ καλα πρωτευει η υγεια σου! εμεις εδω ειμαστε κ θα σε περιμενουμε δεν χανομαστε... περαστηκα!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 8 Αυγ 2010 - 23:22 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να σας πω ότι αυτές τις ημέρες γράφω το επόμενο κεφάλαιο ΣΣΣ το οποίο πάει αρκετά καλά αλλά θέλει ακόμα δουλειά οπότε λογικά σύντομα, μέσα στην εβδομάδα ελπίζω θα καταφέρω να το τελειώσω. Επίσης ανέβασα τα 10 πρώτα κεφάλαια του Love Spirit, το δεύτερο φανφικ που έχω γράψει από Κάντυ Κάντυ. Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά ξεκινώντας από εδώ: http://jokastia.blogspot.com/2010/08/love-spirit.htmlΔεν έχω όμως φτιάξει τα κεφάλαια ώστε να μπορείτε να τα βρίσκετε με ένα κλικ, θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο ψάχνοντας τα ποστ προς τα πίσω στην ετικέτα Candy Candy. Sorry αλλά δεν είχα περισσότερο χρόνο τώρα. Ρίξτε μία ματιά να δούμε αν σας αρέσει και σιγά, σιγά θα ανεβάσω και το υπόλοιπο. Καλό βράδυ σε όλους. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 9 Αυγ 2010 - 9:27 | |
| Καλημέρα σε όλους! Όπως ξέρετε, το 1920 μεταφράζεται και ανεβαίνει σιγά, σιγά στο FFnet. Σήμερα λοιπόν πήρα το πρώτο αρνητικό σχόλιο στην ιστορία! Σας το παραθέτω εδώ για να ρίξετε μία ματιά: - Παράθεση :
- No offense, but the chapter is very cheesy. She is from the 1920s not the 1800s (even Victorian girls where not as ignorant as Bella. It is such a sexist construction. It is a male fantasy: the virgin, ignorant bride.
The story needs to be developed more. What is the point of adding the detail of Beatrice if is not going to add anything to the plot? She was only mentioned in chapter 1. Did the ass just ignored her? I still don't understand why Edward feels the need to control Bella's sexuality. They are going to get married. There is no reason for Edward to act like a misogynist git. He could get her pregnant and nobody would care. The only reason society constructed the concept of virginity is to make sure of paternity (and to make sure that the woman won't get impregnated by a member of an outside group (the need to control female sexuality is closely tied to racism). The 20s are called the Roaring Twenties for a reason: besides all the other societal changes there is the flapper. Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας αλλά να ξέρετε πως δεν το έβαλα εδώ για να βρίσουμε π.χ. αυτόν που το έγραψε. Θέλω επιχειρήματα. Πιστεύετε ότι στ' αλήθεια ο Έντουαρντ είναι μισογύνης; Ότι συμπεριφέρεται στη Μπέλλα προσπαθώντας να ελέγξει τη σεξουαλικότητα της; Ακόμα περισσότερο ότι φτάνει σε σημείο ρατσισμού η συμπεριφορά του; Σε ένα σημείο μόνο ίσως και να έχει δίκιο αυτός που έγραψε το παραπάνω σχόλιο. Το 1920 τα πράγματα ήταν λιγάκι πιο εξελειγμένα κατά κάποιο τρόπο. Ίσως θα έπρεπε να είχα τοποθετήσει την ιστορία λίγο νωρίτερα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να απαντήσω σε αυτό το σχόλιο ή όχι. Φυσικά και καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να παίρνεις πάντα καλά σχόλια και ότι υπάρχουν πολλοί στους οποίους δεν θα αρέσει η ιστορία μου κ.τ.λ. Αλλά στ' αλήθεια δεν περίμενα ποτέ να βγάλει κάποιος τέτοιου είδους συμπεράσματα. Δεν προσπάθησα να γράψω την προσωποποίηση του αντρικού ονείρου και του απόλυτου ελέγχου από το αρσενικό προς το θυληκό αν και πιστεύω ότι αυτή είναι μία φαντασίωση που πολλές φορές εκφράζει και τα δύο φύλα. Το μόνο που προσπάθησα να δείξω ήταν την αθωότητα και την αμάθεια της Μπέλλα και πως μέσα από την αγάπη κατάφερε να απελευθερωθεί και να αποδείξει και στον ίδιο της τον εαυτό πόσο δυναμική είναι στην πραγματικότητα. Όσον αφορά τον Έντουαρντ, ναι αρχικά είναι ένας τύπος ο οποίος ίσως να εκμεταλλεύεται σε κάποιο βαθμό γυναίκες σεξουαλικά αλλά επίσης ο στόχος ήταν να φανεί στην πορεία πως μέσα από τον πόθο του αρχικά μπόρεσε να γνωρίσει τη Μπέλλα και να την αγαπήσει ανιδιοτελώς. | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 9 Αυγ 2010 - 10:48 | |
| λοιπον εχω να πω πως εμενα προσωπικα το 1920 με εχει τρελάνει!!
δεν πιστεύω πως ο Έντουαρντ ειναι μισογύνης και εκμεταλεύεται τη Μπέλλα σεξουαλικά ουτε ειναι ρατσιστης.
το οτι θα μπορουσες να το μεταφέρεις σε μια αλλη χρονολογία επιδη τα πραγματα ηταν λιγο πιο εξελιγμένα το 1920 αυτό μπορεί να είναι σωστό.
οσο αφορα το ζευγος μας πραγματικά φαίνεται οτι αυτο που θες να τονίσεις ειναι η αθωότητα της Μπέλλας και αν ο Έντουαρντ την εκμεταλεβόταν θα ειχαν ολοκληρώσει τη σχεση τους απο την πρωτη στιγμή που τον παρακάλεσε εκεινη.
απο την αλλη μερια βλέπουμε οτι ο Έντουαρντ απλά θέλει εκεινη να ειναι χαρουμενη και η Μπέλλα μετά από λίγο ειναι εκεινη που τον παρασήρει στα ερωτικά παιχνίδια!! αυτο δε το λες ακριβως εκμετάλευση μιας και ειναι παντρεμένοι αλλα εκείνη παιρνει τις πρωτοβουλίες σχεδόν σε αυτόν το τομέα.
στο τελευταίο κεφάλαιο που ένα πολύ ασχημο συμβάν τυχαίνει στην οικογένεια της Μπέλλας εκεινος ήταν δίπλα της οχι μονο απο τις ενοχες για τον φίλο του αλλα για την αγάπη του προς τη γυναίκα του!!
λοιπον αυτη ειναι η γνωμη μου για τους χαρακτήρες μας και να μην πτωηθεις απο ένα αρνητικό σχόλιο!! όλοι εμείς εδώ σε αγαπάμε και σε στιρίζουμε σε όποιαδήποτε δημιουργία σου!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 9 Αυγ 2010 - 13:33 | |
| κατα τη γνωμη μου ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα αυτη την ιστορια.πολλες φορες διαβαζοντας τα κεφαλαια εχω σκεφτει οτι μπορει να επρεπε να ειναι λιγο πιο παλια η χρονολογια,αν σκεφτουμε οτι 6το 1920 μπορε4ι να μην υπηρχε αυτο σε τετοιο βαθμο.
Απο την αλλη δε νομιζω οτι ο εντουαρτ ειναι μισογυνης και ρατσιστης,αν και στα πρωτα κεφαλαια νιωθεις οτι εκμεταλλευεται σε ενα μικρο βαθμο την απειρια της μπελλα.Ολα αυτα μεχρι ενα σημειο γιατι δε μπορεις να αμφισβητησεις οτι την αγαπαει.Δε σκεφτοταν τα λογια του Εμετε που του ειχε πει οτι το να περιμενει ειναι ενας τροπος να της αποδειξει οτι την αγαπαει???
Μαιρη μου εχεις δικιο οτι δε μπορεις να ακους συνεχεια καλα σχολια...και νομιζω οπως ειπα και πριν οτι ο καθενας διαβαζοντας μια ιστορια σκεφτεται διαφορετικα...
Το θεμα ειναι οτι εμας μας αρεσει η ιστορια σου και τη λατρευουμε....
Αυτα γιατι ειπα πολλα.. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 9 Αυγ 2010 - 13:35 | |
| λοιπον, εγω εχω να πω το 1920 ειναι απο τα καλυτερα και αγαπημενα μου φανφικ... η γνωμη μου ειναι λοιπον οτι σε καμια περιπτωση ο εντουαρντ δεν ειναι μισογυνης και ρατσιστης..ειναι ξεκαθαρο για μενα τουλαχιστον το γεγονος οτι εγραψες αυτην την ιστορια για να δειξεις πως η μπελλα απο τον αθωοτητα περνα στη φαση που γινεται γυναικα με ολη τη σημασια της λεξης και αφου γνωριζει τον εντουαρντ ανακαλυπτει καποιες πτυχες του εαυτου της τις οποιες οπως ελεγες και μεσα στην ιστορια δεν γνωριζε καν την υπαρξη τους... τωρα για τον εντουαρντ νομιζω οτι αυτο που τονιζεται μες στην ιστορια ειναι το πως η μπελλα για πρωτη φορα εκτος απο τον ποθο που του ξυπναει του ξυπνα και βαθια συναισθηματα οπως η αγαπη...θα εκανε τα παντα για αυτη για να την προστατεψει οπως αποδειχθηκε και μεσα απο την ιστορια ειδικα στο τελευταιο κεφαλαιο... αυτα κατα τη γνωμη μου παντα αλλωστε ο καθενας εχει τη γνωμη του.. παντως μην πτοεισαι καθολου...συνεχισε κανονικοτατα την ιστορια σου ετσι οπως μπορεις εσυ καλυτερα,,,ετσι οπως εκανες μεχρι τωρα κι ετσι οπως σου λεει η καρδια σου...εμεις ειμαστε εδω για να σε στηριζουμε..!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 9 Αυγ 2010 - 13:43 | |
| εμενα ενα πραγμα μου κεντρισε το ενδιαφερον σε αυτο το σχολιο το γεγονος οτι αναφερει αυτος που το εγραψε πως η ιστορια θα επρεπε να εξελιχθει πιο πολυ η συνεχεια της ιστοριας δεν ειναι η εξελιξη της? γι αυτο και μονο θα επρεπε να απαντησεις και να πεις τη γνωμη σου οπως και στο παραπανω μηνυμα για να ξερουν ολοι που το διαβαζουν πως σκεφτεσαι | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 9 Αυγ 2010 - 16:44 | |
| - Σπόιλερ:
- WhiteQueen έγραψε:
- Καλημέρα σε όλους! Όπως ξέρετε, το 1920 μεταφράζεται και ανεβαίνει σιγά, σιγά στο FFnet. Σήμερα λοιπόν πήρα το πρώτο αρνητικό σχόλιο στην ιστορία!
Σας το παραθέτω εδώ για να ρίξετε μία ματιά:
- Παράθεση :
- No offense, but the chapter is very cheesy. She is from the 1920s not the 1800s (even Victorian girls where not as ignorant as Bella. It is such a sexist construction. It is a male fantasy: the virgin, ignorant bride.
The story needs to be developed more. What is the point of adding the detail of Beatrice if is not going to add anything to the plot? She was only mentioned in chapter 1. Did the ass just ignored her? I still don't understand why Edward feels the need to control Bella's sexuality. They are going to get married. There is no reason for Edward to act like a misogynist git. He could get her pregnant and nobody would care. The only reason society constructed the concept of virginity is to make sure of paternity (and to make sure that the woman won't get impregnated by a member of an outside group (the need to control female sexuality is closely tied to racism). The 20s are called the Roaring Twenties for a reason: besides all the other societal changes there is the flapper.
Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας αλλά να ξέρετε πως δεν το έβαλα εδώ για να βρίσουμε π.χ. αυτόν που το έγραψε. Θέλω επιχειρήματα.
Πιστεύετε ότι στ' αλήθεια ο Έντουαρντ είναι μισογύνης; Ότι συμπεριφέρεται στη Μπέλλα προσπαθώντας να ελέγξει τη σεξουαλικότητα της; Ακόμα περισσότερο ότι φτάνει σε σημείο ρατσισμού η συμπεριφορά του;
Σε ένα σημείο μόνο ίσως και να έχει δίκιο αυτός που έγραψε το παραπάνω σχόλιο. Το 1920 τα πράγματα ήταν λιγάκι πιο εξελειγμένα κατά κάποιο τρόπο. Ίσως θα έπρεπε να είχα τοποθετήσει την ιστορία λίγο νωρίτερα.
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να απαντήσω σε αυτό το σχόλιο ή όχι. Φυσικά και καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να παίρνεις πάντα καλά σχόλια και ότι υπάρχουν πολλοί στους οποίους δεν θα αρέσει η ιστορία μου κ.τ.λ.
Αλλά στ' αλήθεια δεν περίμενα ποτέ να βγάλει κάποιος τέτοιου είδους συμπεράσματα. Δεν προσπάθησα να γράψω την προσωποποίηση του αντρικού ονείρου και του απόλυτου ελέγχου από το αρσενικό προς το θυληκό αν και πιστεύω ότι αυτή είναι μία φαντασίωση που πολλές φορές εκφράζει και τα δύο φύλα.
Το μόνο που προσπάθησα να δείξω ήταν την αθωότητα και την αμάθεια της Μπέλλα και πως μέσα από την αγάπη κατάφερε να απελευθερωθεί και να αποδείξει και στον ίδιο της τον εαυτό πόσο δυναμική είναι στην πραγματικότητα.
Όσον αφορά τον Έντουαρντ, ναι αρχικά είναι ένας τύπος ο οποίος ίσως να εκμεταλλεύεται σε κάποιο βαθμό γυναίκες σεξουαλικά αλλά επίσης ο στόχος ήταν να φανεί στην πορεία πως μέσα από τον πόθο του αρχικά μπόρεσε να γνωρίσει τη Μπέλλα και να την αγαπήσει ανιδιοτελώς.
Λοιπον...επειδη εγω το ειδα στο σαιτ πηγα και απαντησα κανοντας review... Κοσμια παντα εδωσα την γνωμη μου για το φανφικ, ειλικρινεστατα και χωρις περιστροφες. Πιστευω ακραδαντα οτι το φανφικ αυτο ανταποκρινεται πληρως στην πραγματικοτητα, χωρις να πλατυαζει ή να θιγει καποιο χαρακτηρα. Ισα ισα νομιζω οτι οι χαρακτηρες αυτοι ειναι κατι παραπανω απο αρτια δομημενοι! Τωρα ο συγκεκριμενος χρηστης- δεν ξερω αν ειναι αγορι η κοριτσι- πιστευω οτι εχει παρανοησει καποια πραγματα. Δεν προκειται για συγχρονο μυθιστορημα αλλα για ιστορια εποχης. Οι κοπελες τοτε παραηταν αθωες και αν δεν ηταν θεωρουνταν κοινες, πραγμα που διεποταν απο διαπομπευση. Η Μπελλα ειναι κοπελα εφηβη αριστοκρατικης κλασης και πανω απ ολα ειναι γυναικα, εξ ου και οι ορμονες, οι ορμες και το πεισμα. Προς θεου δεν προσπαθω να εκθειασω το χαρακτηρα ή να '' χρυσωσω το χαπι'' απλα αποδιδω τα πραγματα οπως τα πιστευω. Ο Εντουαρντ ειναι κλασσικος αντρας της εποχης. Ολοι οι αντρες ουσιαστικα συνευρισκονταν ερωτικα με τις υπηρετριες τους. Ηταν δικαιωμα τους. Αλλα προφανως ο εν λογω χρηστης δεν εχει διαβασει τη συνεχεια για να δει την μεταστροφη του Εντουαρντ. Δεν νομιζω πως στεκει η κριτικη αυτη. Η ιστορια και το εκαστωτε κεφαλαιο αυτο καθ εαυτο εχει αρτια δομη, συνοχη, αρχη μεση και τελος. Δεν πιστευω οτι ειναι '' τραβηγμενο'' οπως ανεφερε ο χρηστης. Εν ολιγοις, νομιζω οτι προσπαθουν μερικοι μερικοι να το παιξουν διαβασμενοι και πολυξεροι εκει ενω πρακτικα δεν εχουν ουτε την παραμικρη ιδεα για την εποχη στην οποια διαδραματιζεται το διηγημα. Εν κατακλειδι θελω να πω, οτι το συγκεκριμμενο review ήταν ενα και οτι προφανως υπαρχουν τοσα αλλα ατομα που διαβαζουν την ιστορια αυτη. Δεν ειναι σωστο να δινουμε βαση σε καποιον κακεντρεχη που πεταει κακιες απερισκεπτα. Αυτα απο μενα, ελπιζω Μαιρη παιδι μου να σε καλυψε η επιχειρηματολογια μου! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 10 Αυγ 2010 - 9:31 | |
| Λοιπον η δικη μου αποψη ειναι η εξης.Ο καθενας μπορει να πει και να γραψει οτι θελει αυτο εσενα να μην σε πτοει καθολου,αλλα να συνεχιζεις την ιστορια οπως εσυ την εχεις στο μυαλο σου και να μην επηρεαζεσαι απο τα σχολια του καθενα.Ειδικα τα αρνητικα τα οποια στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ανυποστατα. Η ιστορια ξεκινησε σαν μια ιστορια λεμον αλλα ο τροπος γραφης σου και η εξελιξη που της εδωσες οπως φυσικα και ο τροπος που επλασες τους ηρωες σου σιγουρα αποτελουν κατι πολυ περισσοτερο απο αυτο.Ειναι μια ιστορια αγαπης πλασμενη και δοσμενη παρα πολυ ωραια. Το οτι ο Εντουαρντ ειναι μισογυνης ειλικρινα απορω πως καν το σκεφτηκε. Ο Εντουαρντ στην συγκεκριμενη ιστορια ειναι ενας <ατιθασος>νεαρος την εποχης που χαιρεται την ζωη του μεχρι να γνωρισει τον δυνατο και απολυτο ερωτα.Το γεγονος οτι του αρεσει το σεξ ειναι κακο?Τι πιο φυσιολογικο απο αυτο. Οταν βλεπει την Μπελλα ενιωσε πραγματα που δεν ειχε ξανανιωσει.Ενιωσε εντονο ποθο που για εμενα ειναι πολυ σημαντικος να υπαρχει σε μια σχεση αλλα δεν εμεινε μονο εκει.Ενιωσε τα βελη του ερωτα να τον χτυπουν.Να γινεται ευαλωτος και να χανει την αυτοπεποιθηση του. Ενιωσε συνερπαρμενος και πανω απο ολα μαγεμενος απο την δικη της παρουσια.Ενιωσε τοσο εντονα και δυνατα συναισθηματα που ηταν ικανα να του αλλαξουν την αποψη του για τον γαμο αλλα και για ολη την σταση ζωης.Αλλα το πιο συγκλονιστικο ειναι να τον βλεπεις κεφαλαιο με κεφαλαιο να αλλαζει ακομα περισσοτερο.Οι αναγκες της Μπελλας τοσο οι σωματικες οσο και οι ψυχολογικες να αποτελουν την κυρια προτεραιοτητα του. Αν απλα ηθελε να την εκμεταλευτει θα μπορουσε να το κανει απο την αρχη. Αλλα δεν την εξεθεσε ουτε για μια στιγμη.Προσπαθουσε να χαλιναγωγησει τον ποθο του και επικεντρωνοταν παντα στις δικες τις αναγκες.Αλλα πανω απο ολα ηθελε να κερδισει την αγαπη της και τον σεβασμο της.Ηθελα να την κανει δικη του ψυχη τε και σωματι. Η Μπελλα απο την αλλη μαζι του γνωρισε και εμαθε πολλα πραγματα.Εμαθε να αγαπα τοσο τον εαυτο της οσο και τους αλλους.Της απελευθερωσε την σεξουαλικοτητα της αλλα και ολοκληρη την προσωπικοτητα. Τωρα για την χρονικη περιοδο δεν ξερω τι να πω.Μπορει και να εχει και δικιο αλλα αν θες την γνωμη μου ποιος νοιαζεται? Το λιγοτερο που θα καθομουνα να σκεφτω σε μια τετοια ιστορια ειναι το αν η χρονικη στιγμη ειναι η σωστη.Παρεπιμπτωντος να πω οτι καποια στιγμη ειχα διαβασει καποια αρνητικα σχολια σχετικα με την ιστορια της Μεγιερ.Οτι το γεγονος οτι δεν βαζει μεσα προγαμιαιο σεξ και το γεγονος οτι η Μπελλα παντρευεται τοσο μικρη δεν βαδιζουν με την εποχη μας. Και εγω θα σε ρωτησω ποιος νοιαζεται για ολα αυτα?Απο ολη την ιστορια εκει επιικεντρωθηκανε? Με ολο αυτο θελω να πω οτι παντα θα υπαρχουν κακεντρεχεις τυποι που ψαχνουν να βρουν κατι για να σχολιασουν.Δεν κοιτανε πιο βαθια σε μια ιστορια αλλα επικεντρωνονται σε μικρα και ανουσια πραγματα απλα για να πιαστουν απο καπου.Εγω αυτο το θεωρω σαχλο. Συνεχισε λοιπον και το μονο που εχεις να κανεις ειναι απλα να τους αγνοεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 10 Αυγ 2010 - 10:11 | |
| Πω πω... Εσείς τα είπατε καλύτερα από εμένα... και αυτό για να είμαι ειλικρινής μου κάνει πολύ καλό με την έννοια του να ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί που τους αρέσει η ιστορία μου αλλά και που μπόρεσαν να καταλάβουν αυτό που θέλω να πω μέσα από αυτή. Είναι λογικό πάντα να δεχτείς και κακή κριτική και όχι μόνο καλή, εδώ που τα λέμε είναι θεμιτό. Και όπως αναφέρεις τη Μέγιερ Έρη, πραγματικά έχω διαβάσει κατά καιρούς τα απίστευτα. Ότι η Μπέλλα π.χ. είναι έρμαιο του Έντουαρντ που σέρνεται πίσω του χωρίς να έχει σεβασμό για την ίδια της τη ζωή, ότι παντρεύεται σε μικρή ηλικία καταστρέφοντας τη ζωή της και μάλιστα πως η Μέγιερ δίνει το κακό παράδειγμα στα νεαρά κορίτσια δημιουργώντας αυτό το πρότυπο... Φυσικά δεν συμφωνώ και δεν βλέπω τίποτα από τα παραπάνω. Εγώ είδα σε όλη τη Saga μία Μπέλλα δυναμική που πάλεψε με τα αισθήματα της, με τους γύρω της και τελικά κατέληξε να κάνει την επιλογή που ήταν σωστή για την ίδια. Για όλους τους ανθρώπους τα πράγματα δεν μπορούν να είναι τα ίδια. Δεν υπάρχει συνταγή για το τι είναι σωστό στη ζωή. Σε άλλους ταιριάζει ο γάμος σε άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά, για την οικογένεια για τις σπουδές κ.ο.κ. Αυτή ήταν η ιστορία της Μπέλλα και αυτές οι επιλογές ήταν οι κατάλληλες για την ίδια τις οποίες έκανε απόλυτα συνειδητά κατά την άποψη μου. Κρατάω πάντα μέσα μου τα λόγια της πως δεν ένιωθε ποτέ φυσιολογική και στη Χαραυγή μάλιστα υπάρχει ένα κεφάλαιο αφού έχει γίνει πια βρικόλακας που λέει πως επιτέλους βρήκε έναν κόσμο να λάμψει κι εκείνη! Αυτή είναι η μοίρα της Μπέλλα και στο κάτω κάτω ας μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για μία φανταστική ιστορία. Αλλά αρκετά με τη Μέγιερ και τη Μπέλλα, επί του θέματος. Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα ούτε για ένα λεπτό να σταματήσω να γράφω την ιστορία μου ή να αλλάξω κάτι σε σχέση με αυτή. Ίσα, ίσα που οι αποφάσεις μου έχουν παρθεί και έχω μάλιστα και ένα συγκεκριμένο πλάνο για την εξέλιξη της και δεν σκοπεύω να αλλάξω τίποτα. Στο FFNET κατά καιρούς έχω δει πολλά τρελά. Του τύπου να φτιάχνουν γκρουπ διάφορες που την έχουν δει σωτήρες του κόσμου και να απειλούν συγγραφείς σύμφωνα με τα δεδομένα και τις απόψεις τους λέγοντας πως θα τις 'καταγγείλουν' να κατεβάσουν τις ιστορίες τους γιατί θίγουν το Α ή το Β. Πότε για τα λεμόνια, πότε για τη Μπέλλα που κάνει το ένα ή το άλλο κ.τ.λ. Για παράδειγμα είχαν στείλει ένα πμ στη sheviking για το Taken ότι με αυτά που έγραφε 'διαφήμιζε' πως η απαγωγή είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να πέρνουμε αψήφιστα και πως έκανε κακό σε όσους το διάβαζαν δίνοντας τους λανθασμένη εντύπωση για την απαγωγή. Ας μην τρελαθούμε... Ζούμε σε ελεύθερο κόσμο (τουλάχιστον έτσι θέλουμε να λέμε) και η άποψη του καθενός εκφράζεται. Από εκεί και πέρα το πιος θα υποστηρίξει ή όχι αυτή την άποψη είναι δικαίωμα του όπως επίσης είναι δικαίωμα του καθενός να έχει συγκεκριμένες πεποιθήσεις για το πως βλέπει τη ζωή του. Π.Χ. έχω διαβάσει φανφικ με πολύ βαριές καταστάσεις τα οποία προσωπικά δεν τα άντεξα, δεν ήταν του γούστου μου. Δεν βγήκα να κατηγορήσω κανέναν. Ότι δεν μου κάνει το αφήνω στην άκρη και πάω σε κάτι άλλο που μου ταιριάζει. Αν σε άλλους πάλι αρέσει είναι δικαίωμα τους! Όσο για το συγκεκριμένο, προσωπικά παραδέχομαι όπως έχω πει πολλές φορές ότι άρχισα να γράφω αυτή την ιστορία για τα λεμόνια και για να διασκεδάσω. Αλλά δεν είμαι ο τύπος που θα σταθώ αποκλειστικά σε αυτό. Είμαι ρομαντικός άνθρωπος και αυθόρμητα οι ίδιοι οι χαρακτήρες με πήραν από το χέρι και με πήγαν οι ίδιοι εκεί που ήθελαν. Η Μπέλλα του 1920 είναι αθώα, μεγαλωμένη από καλή οικογένεια σε ένα σχετικά αυστηρό περιβάλλον. Και η ίδια δεν έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτά τα πράγματα μέχρι που γνωρίζει τον Έντουαρντ. Καταλαβαίνουμε π.χ. ότι η ¶λις αν και μικρότερη είναι γνώστης περισσότερων πραγμάτων και πιο ατίθαση ακριβώς επειδή έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Ο Έντουαρντ είναι αυτός που κάνει τη Μπέλλα να θέλει να ανακαλύψει αυτό το κομμάτι του εαυτού της. Και ναι στη συνέχεια σιγά, σιγά μπορώ να πω ότι η Μπέλλα είναι πιο δυνατή από τον Έντουαρντ και στο σεξουαλικό κομμάτι αλλά και σε άλλα θέματα που θα δούμε παρακάτω. Ο Έντουαρντ είναι ένας νέος της εποχής του ακριβώς όπως όλα τα καλομαθημένα πλουσιόπαιδα της καλής κοινωνίας χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως είναι ανήθικος ή εκμεταλλευτής. Του είναι δύσκολο και του ίδιου να καταλάβει τι αλλάζει μέσα του σε σχέση με τη Μπέλλα. Η επιθυμία του γιαυτή, η αθωότητα της, το ανέγγιχτο τον εξιτάρει. Ξεκινάει περισσότερο απλά μόνο και μόνο επειδή θέλει να την κάνει δική του. Στη συνέχεια ξανασκέφτεται το θέμα του γάμου και καταλήγει στο ότι δεν είναι και τόσο κακό, άλλωστε αυτό ορίζει και η θέση του. Αλλά κάπου στη διαδρομή καταλαβαίνει πως έχει αισθήματα για τη Μπέλλα, πολύ δυνατά που ξεπερνούν όλα τα υπόλοιπα. Γενικότερα αυτά ήθελα να πω μέσα από την ιστορία αυτή. Αλλά παρακάτω, καθώς από εδώ και πέρα είναι πια παντρεμένοι και έχουν μπει οι βάσεις και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, θα κλειθούν να αντιμετωπίσουν διάφορα μαζί και κάποια μάλιστα πολύ σοβαρά θέματα. Και αυτό για να φανεί πως τα χρήματα π.χ. δεν φέρνουν την ευτυχία και πως με την αγάπη τους θα μπορέσουν να τα ξεπεράσουν και να πάνε παρακάτω. Τα λεμόνια... μερικές φορές γράφονται για τα λεμόνια. Για να ευχαριστηθούμε αν θέλετε το μέγεθος της αγάπης τους. Ακόμα και αν είναι ιδανικό είναι όμορφο κατά την άποψη μου. Αν και δεν θεωρώ απαραίτητη την παρουσία τους πάντα. Θυμάστε το δίλλημα που είχα σε σχέση με αυτό στο ΣΣΣ και δεν μετανιώνω για το ότι είναι μία ιστορία χωρίς λεμόνια κάθε τρεις και λίγο. Μερικές φορές είναι καλύτερο να εννοούνται κάποια πράγματα παρά να παρουσιάζονται με εξονυχιστικές λεπτομέρειες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ότι η μετάφραση συνεχίζεται και πάει αρκετά καλά. Η Bella Marie που έχει κάνει την περισσότερη δουλειά έχει κάνει ότι καλύτερο μπορεί και συνεχίζει! Και μάλιστα βρέθηκε κι άλλο άτομο, αρκετά ικανό σε σχέση με τη γλώσσα το οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί η μετάφραση παράλληλα καθώς και εγώ θα συνεχίζω στα Ελληνικά. Προσωπικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη και είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενη που σε πολλούς από εσάς αρέσουν οι ιστορίες μου. Μέσα στην εβδομάδα ή τέλος αυτής θα έχουμε το επόμενο κεφάλαιο ΣΣΣ. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 10 Αυγ 2010 - 10:29 | |
| Συγνωμη που απανταω καπως καθηστερημενα μα θελω να πω και εγω την γνωμη μου σε αυτο θεμα...
Το 1920 ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου φανφικ και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι ο Εντουαρντ ειναι μισογυνης η ρατσιστης. Εγω εχω καταλαβει απο την αρχη πως το μονο που προσπαθησες να δειξεις ειναι η αθωότητα και η αμάθεια της Μπέλλας και τα συναισθηματα που ξυπναει μεσα της ο Εντουαρντ. Γινεται πιο δυναμικη και αποκταει πειρα σε πραγματα που πριν ουτε καν γνωριζε.
Η γνωμη μου για τον Εντουαρντ ειναι και αυτη ξεκαθαρη απο την αρχη... Μπορει στην αρχη να ηταν ενας νεαρος που χαιρεται την ζωη με τον δικο του τροπο μα απο την στιγμη που γνωριζει την Μπελλα ολα αλλαζουν. Γινεται κατα καποιον τροπο πιο ωριμος και υπευθυνος με κυριο σκοπο να ευχαριστησει την Μπελλα και ψυχικα και σωματικα.
Οσο για την εποχη, προσωπικα εγω δεν εδωσα ουτε σημασια. Μπορει να εχει καποιο δικαιο εκει μα η ιστορια δεν στηριζεται μονο στην ημερομηνια. Αυτο μπορεις να το αλλαξεις οποια στιγμη θελεις αλλαζοντας απλα τον τιτλο και λιγο απο το περιεχομενο του κειμενου. Η ιστορια και η πλοκη δεν θα επιρεαστουν και παρα πολυ αμα γινει κατι τετοιο ετσι και αλλιως, αρα πιστευω πως αυτο το σχολιο θελει απλα να σε μειωσει λεγοντας σου απλα πως εκανες λαθος εκει -αυτη ειναι η γνωμη μου-
Συνεχισε κανονικα την ιστορια και προσπαθησε να αγνοεις τετοια σχολια. Εξαλλου ποσοι συγγραφεις δεχτηκαν καποια στιγμη ενα η ακομη και περισσοτερα αρνητικα σχολια; Καμποσοι. |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 10 Αυγ 2010 - 12:22 | |
| - Emily The Strange έγραψε:
- Συγνωμη που απανταω καπως καθηστερημενα μα θελω να πω και εγω την γνωμη μου σε αυτο θεμα...
Το 1920 ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου φανφικ και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι ο Εντουαρντ ειναι μισογυνης η ρατσιστης. Εγω εχω καταλαβει απο την αρχη πως το μονο που προσπαθησες να δειξεις ειναι η αθωότητα και η αμάθεια της Μπέλλας και τα συναισθηματα που ξυπναει μεσα της ο Εντουαρντ. Γινεται πιο δυναμικη και αποκταει πειρα σε πραγματα που πριν ουτε καν γνωριζε.
Η γνωμη μου για τον Εντουαρντ ειναι και αυτη ξεκαθαρη απο την αρχη... Μπορει στην αρχη να ηταν ενας νεαρος που χαιρεται την ζωη με τον δικο του τροπο μα απο την στιγμη που γνωριζει την Μπελλα ολα αλλαζουν. Γινεται κατα καποιον τροπο πιο ωριμος και υπευθυνος με κυριο σκοπο να ευχαριστησει την Μπελλα και ψυχικα και σωματικα.
Οσο για την εποχη, προσωπικα εγω δεν εδωσα ουτε σημασια. Μπορει να εχει καποιο δικαιο εκει μα η ιστορια δεν στηριζεται μονο στην ημερομηνια. Αυτο μπορεις να το αλλαξεις οποια στιγμη θελεις αλλαζοντας απλα τον τιτλο και λιγο απο το περιεχομενο του κειμενου. Η ιστορια και η πλοκη δεν θα επιρεαστουν και παρα πολυ αμα γινει κατι τετοιο ετσι και αλλιως, αρα πιστευω πως αυτο το σχολιο θελει απλα να σε μειωσει λεγοντας σου απλα πως εκανες λαθος εκει -αυτη ειναι η γνωμη μου-
Συνεχισε κανονικα την ιστορια και προσπαθησε να αγνοεις τετοια σχολια. Εξαλλου ποσοι συγγραφεις δεχτηκαν καποια στιγμη ενα η ακομη και περισσοτερα αρνητικα σχολια; Καμποσοι. Θα συμφωνήσω και εφώμε την εμιλι ... Το 1920 είναι και εμένα από τα αγαπημένα μου φανφικ... Εγώ Μαρία μου πιστεύω πως δεν πρέπει να δίνεις και ιδιάιτερη σημασία σε τέτοια σχόλια διότι καλώς ή κακώς ο καθένας έχει τη δική του προσωπική γνώμη που πολλές φορες δεν συμφωνει με την δική μας... Γιαυτό το λόγο εσύ συνέχισε να κάνεις αυτό που θέλεις και αγαπάς.... και άσε τους άλλους να λένε... | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 11 Αυγ 2010 - 0:29 | |
| μαιρη μου μολις τωρα διαβασα τα ποστ και εμεινα αναυδη!!!!!! δεν μπορεις να φανταστεις ποσο απεχθανομαι τους μνησικακους ανθρωπους,φυσικα και διαφωνω καθετα με το συγκεκριμενο σχολιο, μισογυνης? μονο σαδιστη δεν τον ειπε ... δηλαδη ο συγκεκριμενος χρηστης ετσι αντιλαμβανεται την ιστορια, η οποια δεν εχει ολοκληρωθει για να εκφερει τετοια γνωμη η οποια δεν στεκει αφου τα δεδομενα αλλαζουν, η σχεση του εντουαρντ και της μπελας περναει απο πολλα σταδια του ποθου,της κατακτησης,του ερωτα,και φτανει στο κυριο σταδιο της αγαπης τους η οποια δεν μενει στασιμη εξελισεται! η χρονολογια γιατι να γινεται θεμα,δεν υπαρχει λογος, ασχολουμαι πολυ με θεματα ιστοριας και κυριως για τη δομη των κοινωνιων και ταξεων.... δεν γραφεις κατι που δεν ισχυει ,για το 1920, υπηρχε καποιος φιλευθερισμος αλλα στο θεματα γαμου ,κοινωνικων ταξεων,προγαμιαιου σεξ, τα πραγματα παρεμειναν στασιμα.οπως ακριβως τα αναφερεις και στην ιστορια σου... ακομη, το θεμα των χαρακτηρων ως αναγνωστης δεν με προσβαλεις με αυτα που γραφεις, ουτε τα προσωπα παρουσιαζονται ετσι,ο εντουαρντ μισογυνης και η μπελα σκεος ηδονης!! λαθος συμπερασμα!! οσον αφορα το ffnet οφειλω να ομολογησω οτι σε πολλες ιστοριες υπαρχει παροξυσμος ανευ δι λογου και αιτιας.. ομως η δικια σου ιστορια δεν περιεχει κατι χυδαιο, μισογυνιστικο η σαδιστικο .. ουτε καν σεξιστικο αφου ο εντουαρντ για το θεμα της σχεσης τουσ εχει δηλωσει οτι ειναι ισοτιμοι. το αναφερεις.. αν θυμαμαι καλα στο 17 κεφαλαιο... ομως δεν καταλαβαινω γιατι λειτουργουν ετσι στο ffnet, ο καθενας ειναι ελευθερος να εκφραζει ελευθερα τη γνωμη του ειτε δεν ειναι αποδεκτη η οχι. η λογοκρισια ειναι ολοφανερη... βεβαια παντα θα υπαρχουν θετικα και αρνητικα σχολια αλλα μην ξεχνας σε ολους τους μεγαλους συγγραφεις ασκηθηκε κριτικη.πριν γινουν αυτο που εινα οπως η μεγερ ο σαιξπηρ και σε πολλους αλλους!!!!! μην σε καταβαλουν κακοβουλα σχολια, το ταλεντο σου θα αναγνωριστει!!!!!!!!!!!!!εχεις την στηριξη ολων μας!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 11 Αυγ 2010 - 10:07 | |
| Παιδιά ευχαριστώ πολύ αν και ονόματα όπως του Σαίξπηρ π.χ. καλό θα ήταν να μένουν εκτός της συζήτησης μας. Εγώ απλά είμαι ένας ερασιτέχνης 'συγγραφέας' και πιστέψτε με υπάρχουν πολλά ταλέντα εκεί έξω πολύ καλύτερα από εμένα. Τες πα, όπως είπα και πιο πάνω δεν με πτόησε το σχόλιο αυτό. Απλά με έβαλε σε σκέψεις και γιαυτό το παρέθεσα εδώ για να το συζητήσουμε. Δεν σκοπεύω να απαντήσω, το έκανε η Bella Marie για εμένα μία χαρά! Σημασία έχει τώρα να προχωρήσουμε παρά κάτω σιγά, σιγά, εγώ με τη συγγραφή και το team με τη μετάφραση. Γιατί μπορεί να πήρε ένα αρνητικό σχόλιο αλλά έχει πάρει και πολλά καλά και πιστέψτε με είναι πάρα πολλά τα μέλη που έχουν κάνει add την ιστορία στα αγαπημένα τους ή έχουν βάλει alert όποτε ανεβάζω καινούριο κεφάλαιο. Και αυτή είναι οπωσδήποτε μεγάλη επιτυχία για εμένα. Είμαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να υπάρξουν κι άλλα τέτοιου είδους σχόλια και χειρότερα ακόμα όπως αντίστοιχα θα υπάρξουν και άλλα καλά και ενθουσιώδη. Έτσι γίνεται με όλα τα πράγματα, κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές. Θα ξαναφέρω πάλι τη Μέγιερ στη συζήτηση την οποία προσωπικά θαυμάζω όσο δεν παίρνει άλλο που έχει φάει πολύ κακή κριτική πέρα από την απέραντη αγάπη και ιδιαίτερα για το Breaking Dawn που πολλοί απογοητεύτηκαν και την έθαψαν κανονικά. Οι απαντήσεις της ήταν πολύ συγκεκριμένες και λέγοντας πως αυτή την ιστορία ήθελε εκείνη να πει και αν την ξαναέγραφε από την αρχή πάλι την ίδια ιστορία θα έγραφε. Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία εκεί έξω για όλα τα γούστα και συστήνει σε όσους δεν την εκφράζουν τα δικά της να τα αφήσουν στην άκρη και να ψάξουν για κάτι άλλο που θα τους ταιριάζει καλύτερα. Ακριβώς το ίδιο έχω να πω κι εγώ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 12 Αυγ 2010 - 13:00 | |
| Μαρία ήθελα να σε ρωτήσω,λίγο άσχετο βέβαια με τα παραπάνω, αν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις κάποιο καινούργιο κεφάλαιο από κάποια από τις 2 ιστορίες μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 12 Αυγ 2010 - 13:46 | |
| | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 12 Αυγ 2010 - 13:52 | |
| Διαβασα την ιστορια σου 1920(Sorry δεν μπορω να θυμηθω ολο το ονομα!!)και ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο εκανες καλη δουλεια!! Αυτα απο εμενα!!! Παω να διαβασω και την αλλη σου ιστορια....(παλι μου διαφευγη ο τιτλος!! )και ξαναερχομαι!! τα λεμε!! ~Αλεξανδρα ~ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 12 Αυγ 2010 - 14:05 | |
| Ax,...ανυπομωνώ να το διαβάσω...!!!!!!!!!!!! (Όπως και τη συνέχεια από το 1920 όποτε φυσικά μπορέσεις να την γράψεις... Ελπίζω να μην αργήσει πολύ... ) | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 12 Αυγ 2010 - 18:53 | |
| Ουφ, αν και είμαι εντελώς καθηστεριμένη [όχι στο μυαλό αν και από εκεί πρέπει να χάνω από κάπου] Επιτέλους αξιόθικα να διαβάζω τα τρία τελευταία κεφάλαια από το 1920 που θα μπορούσα να χαρακτιρήσω ως συγκλονιστικά! Λοιπόν το κεφάλαιο με τον στάβλο ήταν καταπλικτικό και φουλ σε λεμονάδα [όπως και όλα τα υπόλοιπα] μου άρεσε τρελά που ο Έντουαρντ και η Μπέλλα έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας και το λέω αυτό γιατί στο συγκεκριμένο κεφάλαιο φέναιτε πιο έντονα. Ακόμα μου άρεσε η αντίδραση της Μπέλλα και του Έντουρντ για το παντελόνι... Ακόμα εξαιπληξε που ο Έντουαρντ θέλησε να είναι ίσος με την Μπέλλα στο θέμα της σεξουαλικής τους ζωής αν και ο ίδιος πιστεύει ότι η Μπέλλα έχει το πρώτο λόγο [να το πω έτσι]. Καλά το κεφάλαιο με τον γιατρό........ Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Ταχυκαρδίες με έπιασαν κι εμένα! Καλά δεν παίζετε! BEST LEMON EVER! - Σπόιλερ:
Χωρίς να θέλω να μειώσω τους άλλους συγγραφείς λεμονάδω
Συνεχίζω και έχω να πω ότι με σόκαρε η μικρή ¶λις με την αντίδραση της και την αντιμετόπιση της προς όλο το θέμα... Θα έπρεπε να μιλίσει με την μητέρα της... Και τέλος, ΓΙΑΤΙ? Γιατί να πάει ο Έντουαρντ? Μόλις παντρέυτικαν που να πάρει η οργή! Π¨οτε θα έχουμε νέο κεφάλαιο? Υ.Σ.: Όταν λέω νέο κεφάλαιο εννοώ και απο ΣΣΣ... Φιλάκια και καλες διακοπές αν κάνεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 12 Αυγ 2010 - 20:46 | |
| Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε η συνέχεια. Πραγματικά αυτά τα τρία τελευταία κεφάλαια νομίζω ότι πρόσθεσαν στην ιστορία και όπως έχω ξαναπεί δεν δυσκολεύτηκα να τα γράψω, έφυγαν σαν νερό. Και μιλώντας σχετικά με αυτό, πραγματικά έχω γράψει το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου κεφαλαίου ΣΣΣ αλλά παιδιά δεν είμαι σε mood συγγραφής προς το παρόν. Η Ρόουζ και ο Ντιμίτρι μου έκαναν μάγια! Απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο και θα επανέλθω. Thanks προκαταβολικά για την κατανόηση. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| |
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|