| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Απρ 2010 - 18:38 | |
| michelle και Έρη, διαβάζοντας τα σχόλια σας σήμερα ήθελα να πετάξω από τη χαρά μου! ΄Όταν μου κάνετε τόσο καλά σχόλια και λέτε πως νιώθετε διαβάζοντας την ιστορία μου είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να μου κάνει κανείς. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αγωνία έχω για το πως φαίνεται σε εσάς η πλοκή, η εξέλιξη της ιστορίας και πάνω απ' όλα τα συναισθήματα των ηρώων. Είναι πολύ βασικό να καταλαβαίνω ότι μπορείτε να εισπράξετε αυτά που νιώθουν και να σας μαγεύει η ατμόσφαιρα. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά τον εαυτό μου και πραγματικά πολλές φορές νομίζω ότι κουράζω ή ότι επαναλαμβάνομαι και προσπαθώ να προσέχω όσο μπορώ ώστε να αποφεύγω τέτοιου είδους λάθη. Αυτή η ιστορία είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω γράψει ποτέ από άποψη συναισθημάτων και πλοκής και θέλω να την ολοκληρώσω και να είμαι ικανοποιημένη με το δημιούργημα μου. Η υποστήριξη σας και τα καλά σας λόγια είναι στ' αλήθεια ότι καλύτερο, αυτό που χρειάζομαι για να μπορέσω να συνεχίσω ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσει και τις δικές σας προσδοκίες. Να πω σε αυτό το σημείο για όσους ρωτάνε για επόμενο κεφάλαιο κ.τ.λ. ότι σειρά έχει τώρα το 1920, τουλάχιστον δύο κεφάλαια γιατί έχω μείνει πίσω εκεί. Ελπίζω παρόλα αυτά ότι θα καταφέρω να ανταποκριθώ σύντομα και για τις δύο ιστορίες. Να ξέρετε ότι τις αγαπώ και τις δύο πάρα πολύ και όπως έχω πει πάρα πολλές φορές θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν και οι δύο. Μακάρι να μπορούσα να γράφω περισσότερο και να ανεβάζω συνέχεια κεφάλαια το ένα μετά το άλλο αλλά αυτό για λόγους χρόνου είναι αδύνατον. | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Απρ 2010 - 18:59 | |
| Πρεπει να σου πω οτι ολες η ιστοριες που εχεις γραψει συγκλονιστηκες. | |
|
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Απρ 2010 - 21:57 | |
| αυτο που κανει την ιστορια σου μαγικη,ειναι η πληθωρα τον συναισθηματων που μας παρουσιαζεις. αποκαλυπτεις σε καθε σου γραμμη, με καθε σου λεξη, ολα αυτα που μπορει να νιωσει ενας ανθρωπος , οταν του δινεται το ερεθισμα να λειτουργησουν ταυτοχρονα, ολες του οι αισθησεις. ολο αυτο ειναι πραγματικα συγκλονιστικο. συγχαρητηρια για μια ακομη φορα | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Απρ 2010 - 22:54 | |
| | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 20 Απρ 2010 - 22:15 | |
| - mariza27 έγραψε:
- bella cullen 12 η συνεχεια θα ναι πρωτα στο 1920 και μετα θα ναι παλι στην σιωπη στο σκοταδι.
καλα ο εντουαρντ ειχε πραγματι μεγαλο θρασος αλλα και θαρρος για να παει στο εστιατοριο και να μιλησει και στην ιδιοκτητρια. και εγω αν ημουν η μπελλα θα νομιζα οτι εμπλεξα με ανωμαλο χαχαχαχα Δεν καταλαβα αυτο το 1920 θα το βρω μαζι με τα υπολοιπα fanfic ή οχι?Αν ναι το εχει ανεβασει το 1920 ή οχι ακομα? Συγγνωμη αμα γινομαι κουραστικη αλλα δεν καταλαβα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 20 Απρ 2010 - 22:18 | |
| | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 21 Απρ 2010 - 16:49 | |
| [/quote] Δεν καταλαβα αυτο το 1920 θα το βρω μαζι με τα υπολοιπα fanfic ή οχι?Αν ναι το εχει ανεβασει το 1920 ή οχι ακομα? Συγγνωμη αμα γινομαι κουραστικη αλλα δεν καταλαβα!!! [/quote] Λοιπόν έχω γράψει και πιο πάνω και εξηγώ. Εκτός από το Σιωπή στο Σκοτάδι γράφω και μία άλλη ιστορία παράλληλα. Οπότε συνήθως γράφω δύο κεφάλαια για το ένα, δύο για το άλλο εναλλάξ. Τώρα λοιπόν είναι η σειρά του άλλου. [/quote] Ευχαριστω πολύ για την εξηγηση!!!Μιας και ειναι επι του θεματος θα διαβασω και αυτο που γραφεις το 1920. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Απρ 2010 - 14:40 | |
| Η συνεχεια αυτου του φανφικ εχει κλεισει χρονο και βαλε.... ειναι πραγματικα παρα πολυ ομορφο... Απλα αναρωτιεμαι αν θα το συνεχισεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Απρ 2010 - 14:57 | |
| Πρέπει να το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν ότι αυτή η ιστορία δεν θα συνεχιστεί. Ήταν απλά μία έμπνευση της στιγμής αλλά μετά δεν μου καθόταν καλά το υποτιθέμενο στόρι που είχα σκεφτεί και γιαυτό δεν το συνέχισα. Οι ιστορίες που γράφω αυτή την εποχή είναι το Σιωπή στο Σκοτάδι και το 1920. Μπορείτε να βρείτε τις ιστορίες στο blog μου www.jokastia.blogspot.gr | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Απρ 2010 - 15:07 | |
| Α καλα οκ απλα κοιταξα ολα τα προηγουμενα σχολια και δεν γινοταν και πολυ ξακαθαρο οτι δεν θα συνιχιστει... Δεν πειραζει εξαλλου ποτε δεν ξερεις πως θα σου ερθει η εμπνευση... Μπορει καποια στιγμη να βρεις τον τροπο να το συνεχισεις... Επισης εχω διαβασει ολες τις ιστοριες που εχεις στο blog σου και βρισκω την μια καλυτερη απο την αλλη.... επιπλεον δεν βλεπω την ωρα για την συνεχεια... Μπραβο σου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Απρ 2010 - 15:17 | |
| Κοιτάζοντας κι εγώ τα ποστ είδα ότι δεν υπάρχει αναφορά τελικά και μου κάνει εντύπωση γιατί το είχα πει ότι δεν θα το συνεχίσω κάποια στιγμή. Δεν σκοπεύω να το συνεχίσω το συγκεκριμένο. Έχω ιδέες για άλλα πράγματα για το μέλλον! Αλλά προς το παρόν νομίζω ότι δύο ιστορίες είναι υπέραρκετες! Ας τελειώσω αυτές με το καλό και το ξανασυζητάμε τότε για κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Μέχρι αύριο το αργότερο θα ανεβάσω το επόμενο κεφάλαιο του 1920. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Απρ 2010 - 15:41 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Κοιτάζοντας κι εγώ τα ποστ είδα ότι δεν υπάρχει αναφορά τελικά και μου κάνει εντύπωση γιατί το είχα πει ότι δεν θα το συνεχίσω κάποια στιγμή.
Δεν σκοπεύω να το συνεχίσω το συγκεκριμένο. Έχω ιδέες για άλλα πράγματα για το μέλλον! Αλλά προς το παρόν νομίζω ότι δύο ιστορίες είναι υπέραρκετες! Ας τελειώσω αυτές με το καλό και το ξανασυζητάμε τότε για κάτι άλλο.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Μέχρι αύριο το αργότερο θα ανεβάσω το επόμενο κεφάλαιο του 1920. wow τελεια!!!! Για να πω την αληθεια αυτο το φανφικ ειναι το αγαπημενο μου!!!!!! Με γοητευει αφανταστα αυτη η εποχη!!!!! Ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 27 Απρ 2010 - 0:48 | |
| συγχαρητηρια γραφεις καταπληκτικά.Αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι ότι διυσδυεις στις ψυχες των ηρωων σου, τουσ ζωντανευεις | |
|
| |
Evaline Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 22/04/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 27 Απρ 2010 - 21:39 | |
| Για το 1920 έχω κάνει 11 Κεφάλαια και ένα απόσπασμα που πόσταρα σήμερα. Για το Σιωπή στο Σκοτάδι είναι ο πρόλογος συν 8 Κεφάλαια. Αν πατάτε πάνω στις εττικέτες στο blog σας βγάζει κάθε ιστορία ξεχωριστά απλά σας βγάζει πάντα πρώτα το πιο πρόσφατο κεφάλαιο που έχω ανεβάσει. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, χαίρομαι που οι ιστορίες μου αρέσουν σε τόσο πολύ κόσμο. | |
|
| |
Evaline Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 27 Απρ 2010 - 21:48 | |
| ευχαριστω για την απαντηση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 27 Απρ 2010 - 23:08 | |
| Μπραβω, οτι και να σου πω λιγο θα ειναι!!!Λατρευω τις ιστοριες σου.Δεν ξεκολλάω τα μάτια μου απο τον υπολογιστη!!! Συνεχισε ετσι!!! Και να ξερεις πως ειμαι μεγαλη Fan σου!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 28 Απρ 2010 - 18:33 | |
| Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 4 Μάης 2010 - 13:40 | |
| ειλικρινα δεν εχω λογια.εισαι απιστευτη.μπραβο.αν και νομιζω οτι αυτο που ειπες οτι ειναι λιγο τολμηρο δεν ταιριαζει.ειναι πολυ τολμηρο. | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 4 Μάης 2010 - 13:49 | |
| | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 4 Μάης 2010 - 16:28 | |
| WhiteQueen εσυ δεν γραφεις και το 1920? | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 4 Μάης 2010 - 17:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 4 Μάης 2010 - 18:13 | |
| Hello, ναι εγώ γράφω και το 1920. Αν δεν σας αρέσουν τα λεμόνια μπορείτε να διαβάσετε το στοίχημα ή το Silence in the Dark που δεν έχει τόσα πολλά λεμόνια (προς το παρόν) ή να μη διαβάζετε αυτές τις σκηνές. Όλες μου τις ιστορίες μπορείτε να τις βρείτε στο blog μου www.jokastia.blogspot.com αν και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τα ανεβάσω όλα στο ffnet. | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 4 Μάης 2010 - 18:42 | |
| Και εκεί που έλεγα ''Κάτι λείπει....Κάτι λείπει'' χώρις να ξέρω ''τι'' βρίσκω αυτό το τόπικ που με διαφώτησε: ''Έλειπε η σκηνή στο νησί της Έσμι από τη μεριά της Μαρίας μας'' Aνακάλυψα ότι ήμουν αρκετά περίεργη να μάθω πώς είχες στο μυαλό σου τις παρελλειπόμενες στιγμές του ζευγαριού κατά τη διάρκεια και ύστερα της Χαραυγής! Με το που διαβάζω την ιστορία πραγματικά ένιωσα να καλλυμένη! Δόξα τω Θεό, γνωρίζεις τόσο καλά τις προσωπικότητες των χαρακτήρων που -αν και δεν μου αρέσει να συγκρίνω 2 συγγραφείς- είχα την αίσθηση ότι ήταν ένα outtake της Stephenie! Έντονα συναισθήματα, σκέψεις και μιας και έχω αδυναμία στα Edward's POV ενθουσιάστηκα με αυτό το oneshot! Μικρό αλλά θαυματουργό! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|