| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Απρ 2010 - 17:12 | |
| κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια,σημαινουν πολλα για μενα!!! ειχα και πολυ καλη εμπνευση γιατι η συγκεκριμενη ιστορια μου αρεσει παρα πολυ!!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Απρ 2010 - 17:28 | |
| Λενα πραγματικα μπραβο!!πιστευω πως αποδιδει καταπληκτικα την ιστορια της Μαιρης!! ειναι πολυ καλο ισορροπημενο παταει καλα στο φανφικτ!! συγχαρητηρια! δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω!!συνεχισε την καλη δουλεια!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Απρ 2010 - 22:51 | |
| Το ξερω πως θα το ανεβασει μεσα στο Σαββατοκυριακο, αλλα μπορειτε να μου πειτε σε πια απο τις δυο μερες, τι ωρα, τι λεπτο και τι δευτερολεπτο θα το ανεβασει?Δεν αντεχω μεχρι τοτε!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Απρ 2010 - 23:29 | |
| Αύριο θα το ανεβάσω! Μάλλον προς το μεσημέρι οκ; | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Απρ 2010 - 23:30 | |
| οκ θα περιμενουμε με ανυπομονησια.... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
Isabela Cullen Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Απρ 2010 - 23:44 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 0:01 | |
| | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 9:52 | |
| Μια πολυ ωραια, πρωινη ειδηση για να μας κρατησει απασχολημενους και ανυπομονους μεχρι και το μεσημεριιιιι! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 11:35 | |
| εγω εχω ενα project στις 12.30 και θα ανυπομονω να γυρισω σπιτι να διαβασω την συνέχεια!!!!!! ειμαι ελεος το ξερω, αλλα δεν φταιω εγω! Α!! Η συνέντευξη πότε θα μπει??? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 12:58 | |
| | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 13:02 | |
| wiiii! Οταν ελεγες 'μεσημερι' υπολογιζα 2, 3, 4......σιγουρα οχι 1! ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ!!!!!!!!!! Το βουλωνω τωρα και παω να....φαω βασικα, αλλα υστερα βουρ στο διαβασμα με επακολουθα σχολια!!!! | |
|
| |
Isabela Cullen Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 13:42 | |
| Ήταν τόσο ωραίο όσο διαβάζεις τόσο θες και αλο αχ μπράβο είναι υπέροχο | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 13:44 | |
| ηταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο......φοβερο......μν μας αφηνεις ετσι ομως...με τρωει η αγωνια...σε παρακαλω συνεχισε το γρηγορα....(sorry αν ζηταω πολλα αλλα ηταν τελειο...) | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 14:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 15:17 | |
| Αχ, ειναι φανταστικο!!!Χωρις να θελω να σε πιεσω ποτε θα βγαλεις και το επόμενο??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 19:03 | |
| Τελος και αυτο το κεφαλαιο....Μια αισθηση πληρωτητας αλλα και προσμονης μαζι με κατακλυουν! Δεν πιστευα οτι, τωρα που ηρθαν οι πρωταγωνιστες --στο ελαχιστο-- πιο κοντα θα ειχα περισσοτερη αγωνια για τη συνεχεια, απο οταν ηξερα οτι και οι 2 δεν ειχαν ιδεα! Μου αρεσει, ομως, που διατηρεις την ειρωνια (ως ορο) γιατι ο,τι συμβαινει ειναι σταδιακο και πιο...απολαυστικο! Ο Εντουαρντ μας παρουσιαζεται ξαφνικα, αποφασιστικος και επιμονος -i like it! Αγαπαει την Μπελα χωρις να ξερει καν το ''φορτωμενο'' παρελθον της και πιστευω πως, οταν θα το μαθει, θα την εκτιμησει ακομα περισσοτερο!Εχει πεισμα αυτο το παιδι! Οσο για την εναλλαγη παροντος-παρελθοντος εχω ξαναπει οτι τη λατρευω! Μας δειχνει την καθε διαφοροποιηση των χαρακτηρων απο την τρελα της εφηβειας μεχρι και την --ισως πρωιμη-- ωριμοτητα τους! ........Εν αναμονη της συνεχειας! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 22:36 | |
| Μαιρη μου τι να πω.... ΤΡΕΛΟ LIKE!!!!! KAI το ειχα υποσχεθει οτι θα καθομουν οτι θα εβρισκα χρονο να το διαβασω...θα εσκαγα... ειλικρινα με αποζημιωσες και με το παραπανω... οι περιγραφες σου ειναι καθηλωτικες! δηλαδη δεν μπορεις να το πιστεψεις...σε ταξιδευει... οι εξελιξεις καταιγιστικες... τι να πω...δωσε φανφικτ στο λαο Μαιρη!! τελειο και ξανα τελειο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 22:59 | |
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το ξέρετε πως τα σχόλια είναι απαραίτητα για να δώσετε στον συγγραφέα δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσει. Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο, με παίδεψε κάπως και μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να του αφιερώσω αλλά έτσι όπως ήταν τα πράγματα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Πως σας φαίνεται ο Έντουαρντ που τώρα έχει αρχίσει να παίρνει τις αποφάσεις του σιγά, σιγά και αν δείχνει κάπως πιο ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του; Η σκηνή στο εστιατόριο; Οι αντιδράσεις της Μπέλλα; Στα επόμενα κεφάλαια περιμένουν κάποιες εκπλήξεις τους ήρωες. ¶λλες ευχάριστες και άλλε δυσάρεστες. Αλλά κατά κάποιο τρόπο νομίζω πως σιγά, σιγά θα αρχίσουν να έρχονται πιο κοντά. Ξέρετε βέβαια ότι τώρα σειρά έχει το 1920! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 23:47 | |
| Μου αρεσε πολυ το κεφαλαιο, ειδικα η αποψη του Εντουαρντ στη φαση που εκαναν ερωτα στο παρελθον. Καταλαβαινουμε οτι ειχε αισθηματα αλλα απο μια παρεξηγηση τελικα πηρε την αποφαση να μην δειξει τιποτα. Ειναι εκεινες οι περιεργες στιγμες που εχουν συμβει σε ολους μας και παρερμηνευουμε τις κινησεις ή τα λογια των αλλων.Κι αυτο τις περισσοτερες φορες δυτυχως στοιχιζει! Εμας ομως αυτο μας βγηκε σε καλο γιατι ετσι εχουμε την ιστορια μας!!!!!!! Ευχαριστουμε Μαρια και επισης σε ευχαριστω προσωπικα για την αφιερωση που εκανες στο βιντεακι μου στο blog σου | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Απρ 2010 - 23:50 | |
| Τώρα που συνδυάζω τα γεγονότα, συνειδητοποιώ ότι τα φικάκια της Μαρίας κάνουν κακό στη δίαιτα!!! (Πάει η τούρτα... ) Και αυτό το κεφάλαιο ήταν υπέροχο- όπως και το προηγούμενο από την οπτική της Μπέλλα. Μου αρέσει που ο Έντουαρντ νιώθει αυτήν την ακατανίκητη έλξη και συνεχώς φτιάχνει δικαιολογίες στο κεφαλάκι του για να μη μένει μακριά της... Η δε Μπέλλα, με το δίκιο της είναι καχύποπτη με τέτοιο στενό μαρκάρισμα που δέχεται... ¶λλη στη θέση της βέβαια (μπούχου μπούχου) θα είχε υποκύψει προ πολλού, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... Πολύ ωραίο το σημείο που αναφέρεται στην υποτροφία της, με τον τρόπο του της δίνει να καταλάβει ότι δεν της κάνει χάρη... Και το σημείο που άρχισα να τσακίζω την τούρτα: "Χείλη απαλά που έμοιαζαν να είναι φτιαγμένα για φιλιά, για τα δικά μου φιλιά, αυτά που ήθελα να αρχίσω να της δίνω αμέσως και να μη σταματήσω ποτέ." Φοβερό το συναίσθημα όταν κάνουν την εμφάνισή τους οι ανασφάλειες του Έντουαρντ ώστε να μην βγάλει τελικά το μαντήλι... Α! Ναι! Και εκείνη η σκηνή που θέλει να ανοίξει την πόρτα του δωματίου... Αυτό με αποτελείωσε! Περιμένουμε τη συνέχειαααα... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Απρ 2010 - 14:27 | |
| michelle μου για αλλη μια φορα ειπες οσα ηθελα να πω!!!! Μαρια μου αυτο το κεφαλαιο με κρατησε απο την αρχη μεχρι το τελος!!! Το βρηκα συγκλονιστικο!Τοσα εντονα συναισθηματα χωρις να μπορεις να τα εξηγησεις!!! Ειναι κατι το μαγικο!!Αυτη η ακατανικητη ελξη μου νιωθει ο Εντουαρντ ειναι απεριγραπτη! Να μην μπορεις να εξηγησεις ουτε στον ιδιο σου τον εαυτο γιατι σου συμβαινει.Να προσπαθεις να τον τιθασευσεις αλλα η καρδια να παιρνει τις δικες τις αποφασεις χωρις να υπολογιζει ρισκα και ενδοιασμους! Η δικη του μασκα σιγουρα επεσε!Το ενδιαφερον του ειναι φανερο και να θελει δεν μπορει να το κρυψει!!! Η Μπελλα ειναι λογικο να ειναι πιο συγκρατημενη!Δεν ειναι μονη της και πρεπει να σκεφτει πολυ πιο καλα τις επιλογες της!Η δικη της ζωη ηταν πιο σκληρη και σιγουρα αυτο της εχει δωσει καποια μαθηματα! Ειμαι σιγουρη ομως οτι δεν θα μπορει να κρατηθει για πολυ ακομα!!! Εμεινα τελειως μαγεμενη και απο την οπτικη μερια του Εντουαρντ πανω στο πειραμα!! Τελικα η γλωσσα του σωματος ειναι ικανη να σε αιχμαλωτησει!!! Ειναι κατι βαθυτερο ομως απο μια απλη επαφη!Ειναι ενωση ψυχης και καρδιας!!! Περιμενω με μεγαλη αγωνια την συνεχεια!!!! Και τελος Λενα μου συνχαρητηρια για το καταπληκτικο βιντεακι!!! Νομιζω οτι σε αυτη την ιστορια χρειαζοταν!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Απρ 2010 - 16:44 | |
| Αχ δεν μπορω να περιμενω!!!!Χωρις να θελω να σε πιεσω αλλα μπορεις να το ανεβασεις μεσα στη βδομαδα? | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Απρ 2010 - 17:04 | |
| bella cullen 12 η συνεχεια θα ναι πρωτα στο 1920 και μετα θα ναι παλι στην σιωπη στο σκοταδι.
καλα ο εντουαρντ ειχε πραγματι μεγαλο θρασος αλλα και θαρρος για να παει στο εστιατοριο και να μιλησει και στην ιδιοκτητρια. και εγω αν ημουν η μπελλα θα νομιζα οτι εμπλεξα με ανωμαλο χαχαχαχα | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|