Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ όλους για τα σχόλια σας και γιαυτό το κεφάλαιο. Χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ. Έχω δουλέψει αρκετά αυτές τις ημέρες γύρω από αυτή την ιστορία για να μπορέσω να συγχρονιστώ με τους χαρακτήρες για να βγει ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα.
Θα προσπαθήσω μέσα σε αυτή την εβδομάδα να συνεχίσω με το επόμενο κεφάλαιο.
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Μαιρη....αχ Μαιρη....ενα θα πω...ειμαι αρρωστη γραφω διαγωνισματα αλλα...αα...ολα κ ολα ...εκατσα βρηκα χρονο εκανα ακρη την ιωση μου
Σπόιλερ:
και τον πυρετο
και το διαβασα.. οχι απλα μ αρεσε! ενθουσιαστηκα...και εννοειται περιμενουμε και συνεχεια... απλα εχω μια απορια...που απορρεει απο το ολο φανφικτ..
Σπόιλερ:
οταν καταλαβε ο εντ ή whoever ειναι ο πατερας του daniel- γιατι δεν το εχουμε κλεισει ακομα..- οτι του λειπει ο σταυρος..δεν εκανε κατι? να μαθει?ποιος τον πηρε...να ψαξει να ρωτησει?ξερω οτι ο καρλαιλ δεν θα εδινε απαντηση αλλα αυτος...δεν θα πρεπει να θυμαται το ολο συμβαν με το σταυρο...?
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Στο επόμενο κεφάλαιο θα δείτε κατά κάποιο την ίδια σκηνή στο παρελθόν από την πλευρά του Έντουαρντ!
Ο σταυρός δεν είναι χρυσός, είναι ένας απλός ασημένιος σταυρός. Έχω και κάτι σχετικά για να τον δείτε αν θέλετε αλλά μάλλον θα το κρατήσω προς το παρόν και θα τον δείτε αρκετά παρά κάτω προς το τέλος της ιστορίας. Υπάρχει λόγος!
Βέβαια Μαράκι, μιας και έχουμε ας πούμε κάποια άλλη συνεργασία επί του θέματος μπορώ να σου στείλω φωτογραφικό υλικό και το συζητάμε!
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Ο σταυρός δεν είναι χρυσός, είναι ένας απλός ασημένιος σταυρός. Έχω και κάτι σχετικά για να τον δείτε αν θέλετε αλλά μάλλον θα το κρατήσω προς το παρόν και θα τον δείτε αρκετά παρά κάτω προς το τέλος της ιστορίας. Βέβαια Μαράκι, μιας και έχουμε ας πούμε κάποια άλλη συνεργασία επί του θέματος μπορώ να σου στείλω φωτογραφικό υλικό και το συζητάμε!
Και εννοειται πως ναι θα περιμενω!!
περιμενουμε λοιπον να εκτυλιχθει(?λαθος ρημα μαλλον) να συνεχιστει θελω να πω η ιστορια...προσηλωμενοι και ...αλλοι στα πατωματα παρακαλωντας για τη συνεχεια
Σπόιλερ:
και αλλοι στο κρεβατι του πονου ....
και κατι τελευταιο...
Σπόιλερ:
ο daniel περιπου στα 3 δεν ειναι?
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
θα ήθελα να εκφράσω και τα δικά μου συγχαρητήρια, όχι μόνο για αυτή την ιστορία που την βρίσκω καταπληκτική, αλλά για όλες όσες έχεις αναρτήσει στο blog σου. κάνεις καταπληκτική δουλειά. συνέχισε ακάθεκτη!!!!
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
Μαρια μου επιτελους καταφερα να διαβασω και αυτο το κεφαλαιο!! Για αλλη μια φορα εμεινα εντυπωσιασμενη! Καταπληκτικη η ροη της ιστοριας και σε αφηνει παντα με μια γλυκια γευση να ανυπομονεις για την συνεχεια!! Το ποσο την καταλαβαινω την Μπελλα δεν λεγεται! Ηταν μεγαλο σοκ για αυτη να καταλαβει οτι αυτος ειναι ο αντρας των ονειρων της και πατερας του παιδιου της! Αλλα για αλλη μια φοαρα αποδεικνυεται οτι αν ειναι γραφτο να εισαι μαζι με καποιος θα εισαι! Κατι θα γινει και θα βρεθεις!! Ανυπομονω για την συνεχεια περισσοτερο απο καθε αλλη φορα!!
Α και για να μην το ξεχασω...στην υγεια σου!!
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
αυτο το βιντεακι το εφτιαξα για το "σιωπη στο σκοταδι" που μου αρεσε απο τη πρωτη στιγμη!!!!!! Το αφιερωνω σε ολες τις φαν αυτης της ιστοριας και ιδιαιτερα στη Μαρια που το γραφει!!!!!!!
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Λένα, στα έχω πει και προσωπικά τώρα και εδώ θα πρέπει να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για το υπέροχο video που έφτιαξες για την ιστορία μου.
Πραγματικά σε ευχαριστώ. Και μόνο που επηρέασα κάποιον να θέλει να φτιάξει κάτι για την ιστορία μου μετράει πάρα πολύ για εμένα.
Θα κάνω σχόλια και στο κανάλι σου φυσικά!
Επίσης θέλω να κάνω ένα αφιέρωμα και να βάλω το βιντεάκι στο blog μου οκ;
Και επί τη ευκαιρία θέλω να πω ότι έμεινα λίγο πίσω λόγω υποχρεώσεων, κούρασης κ.τ.λ. αλλά το επόμενο κεφάλαιο θέλει λίγη δουλειά για να ολοκληρωθεί. Οπωσδήποτε θα το έχετε μέσα στο ΣΚ. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε και μία συνεντευξούλα με τους ήρωες ακόμα και αυτή μέσα στο ΣΚ.
Και μετά φεύγουμε για 1920!
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
Χαιρομαι που σου αρεσει Μαρια!!!! Ηταν χαρα μου να φτιαξω αυτο το βιντεακι!!!! Ειναι μεγαλη η ευχαριστηση μου επισης, που θα βαλεις το βιντεακι στο blog σου!!! Περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
αυτο το βιντεακι το εφτιαξα για το "σιωπη στο σκοταδι" που μου αρεσε απο τη πρωτη στιγμη!!!!!! Το αφιερωνω σε ολες τις φαν αυτης της ιστοριας και ιδιαιτερα στη Μαρια που το γραφει!!!!!!!
Πολυ καλοφτιαγμενο, τελειο εντιτ και μουσικη!!! Πετυχες αυτο που επιχειρουσες, καθως ταιριαζει απολυτα με την υπεροχη αυτη ιστορια! Ως φαν ενα μεγαλο Βασιλισσα μας, ελπιζω να σε ενεπνευσε αυτο το βιντεακι και να σε ωθησε για τη συνεχεια....ετσι???