| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 6 Ιουλ 2010 - 18:35 | |
| Θέλω να κάνω μια ερώτηση: Πήγα στο blog οσυ, Μαρία μου, αλλά δεν βρήκα το Silence In The Dark.. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την όρασή μου? Θέλω πολύ να το διαβάσω, καθώς έχω καιρό να το συνεχίσω.. Mπορείς να μου δώσεις το λινκ? Ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 6 Ιουλ 2010 - 18:49 | |
| πηγαινε στο white qyeen s fanfic να διαβασεις τα ευχαριστα
| |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 6 Ιουλ 2010 - 18:55 | |
| Ευχαριστώ Πολύ!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 7 Ιουλ 2010 - 0:07 | |
| αχου αχου αχου!!!!! τι απιστευτα!!!! καταπληκκτικα νεα!!!! αχ ποσο πολυ χαιρομαστε για εσενα Μαρακι!!!! ολο αυτο ειναι απλα υπεροχο... πρεπει να ειναι αρκετα δυσκολο για εσενα να παρεις αυτην την αποφαση και ακομα πιο δυσκολο στην πραξη για να πραγματοπιησεις ενα πραγματικο ονειρο.... απο οποια μερια και να το παρεις σου αξιζουν συγχαριτηρια... ξερεις οτι ειμαστε ολοι τρελα περιφανοι για εσενα... οτι και να γινει ετσι και αλλιως θα ειμαστε μαζι σου και το ξερεις... δεν ξερω τι να πω... χαιρομαι τοσο πολυ... πραγματικα να το ξερεις οτι εισαι παραδειγμα προς μιμηση απο ολες τις αποψεις και εμεις απλα ανυπομονουμε να γοιρτασουμε μαζι την επιτυχια σου!!!! εεε δεν ξερω τι ευχη δινουνε σε αυτες τις περιπτωσεις οποτε... σου ευχομαι να γινουν ολα οπως τα θες... ολα τα εμποδια να εξατμιστουν... και το βιβλιο σου να σκισει.... γιουρια και με την αυχη της Παναγιας.... ολα οπως τα θες... | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 7 Ιουλ 2010 - 16:44 | |
| η ιστορία σου είναι τέλεια. συνδυάζει ρομαντισμό και ερωτισμό μαζί. να το στείλεις στην summit να πάρει ιδέες | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 21:09 | |
| Βασικά στεναχωριέμαι ακόμα πάρα πολύ που αναγκάστηκα να κατεβάσω το ΣΣΣ μιας και το blog μου ήταν αφιερωμένο σε αυτό ουσιαστικά. Από την άλλη στεναχωριέμαι επίσης που σας άφησα στα κρύα του λουτρού και γιαυτό σκέφτηκα να σας αποζημιώσω με κάποιο τρόπο... Θα ανεβάσω στο blog μου αυτές τις ημέρες τρεις ιστορίες που έγραψα στο παρελθόν για την Κάντυ Κάντυ. Δεν είναι Bella and Edward βέβαια μιας και αυτοί είναι η πηγή της έμπνευσης μου πλέον αλλά για όποιον ενδιαφέρεται θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει τρεις ιστορίες μου εκ των οποίων μάλιστα οι δύο είναι ολοκληρωμένες. Χωρίς ιδιαίτερα φώτα και εικόνες, απλά μικρές αναφορές και το κείμενο από κάτω, μπορεί να ρίξει μία ματιά και να διαβάσει κάτι μιας και τώρα έχουμε και καλοκαιράκι και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Και φυσικά η γνώμη σας μετράει πολύ για εμένα άρα θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη γνώμη σας για αυτά που έχω γράψει στο παρελθόν. Για την κάθε ιστορία μάλιστα θα κάνω και μία μικρή εισαγωγή για το πως γράφτηκε. Τέλος, θα προσπαθήσω να γράψω ένα κεφάλαιο για το 1920 μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλο αυτό το καιρό και που συνεχίζετε να με στηρίζετε με κάθε τρόπο. Και θα ήθελα να πω για μία ακόμα φορά ότι το ΣΣΣ θα ολοκληρωθεί έτσι κι αλλιώς και αν ακόμα δεν εκδοθεί θα αναρτηθεί και θα το διαβάσετε. Τη χαρά, το κουράγιο και τη θέληση μου τα δώσατε όλοι εσείς και γιαυτό πάνω και περισσότερο απ' όλους θέλω να ευχαριστήσω εσάς με κάθε τρόπο. Σας ευχαριστώ και πάλι. Αργότερα το βραδάκι θα επιστρέψω να σας ενημερώσω για ότι νεότερο θα είναι έτοιμο στο blog μου για να το απολαύσετε. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 0:28 | |
| Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να περάσει από το blog μου και να διαβάσει το πρώτο fanfic που έγραψα ever. Καλή ανάγνωση. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 12 Ιουλ 2010 - 1:33 | |
| Ενδιαφερουσα ιστορια!! Θα αρχισω απο αυριο (οταν ξυπνησω) αλλά εχω μια ερωτηση. Αν θες απαντας. Τι συνεβη με το Silence in the Dark?? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 12 Ιουλ 2010 - 1:45 | |
| | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 12 Ιουλ 2010 - 1:51 | |
| μαιρη μ για μια ακομα φορα,μπραβο την ιστορια της καντι καντι την ηξερα απο την μαμα μου..την λατρευε.βλεπεισ δεν ειχα γεννηθει οταν προβληθηκε παντως μου αρεσε πολυ,δεν υπαρχει αμφιβολια οτι και να γραψεις θα μ αρεσει.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 12 Ιουλ 2010 - 10:35 | |
| Καλημέρα σε όλους! Χαίρομαι που κάποιος έριξε μία ματιά και σε αυτή μου την ιστορία αν και όπως είπα είναι το πρώτο φανφικ που έγραψα ποτέ άρα υπάρχει διαφορά στη γραφή. Σύντομα θα ανεβάσω και τη δεύτερη ιστορία που έγραψα σε σχέση με Κάντυ την οποία παραδόξως πολλοί αγάπησαν. Και επίσης έχω και για εσάς μία εκπληξούλα σύντομα. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 12 Ιουλ 2010 - 11:22 | |
| Εκπληξουλα;;; Ανυπομονω Πολυ ωραια η ιστορια σου!!! Οτι και να γραψεις βεβαια εμενα θα μου αρεσει!!! Οσο για το βιβλιο μολις βγει στα βιβλιοπωλεια να με ενημερωσετε για να παω να το αγορασω Το εχω βαλει στοχο να ειμαι απο τους πρωτους |
|
| |
BREAKING DOWN :) Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : alexandroupolh Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 08/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 12 Ιουλ 2010 - 11:51 | |
| Και εγω εριξα μια ματια στην ιστορια σου και πραγματικα ειναι ωραια θα την διαβασω ολη!!!!!!!!!!!!!! [img] Uploaded with ImageShack.us[/img] | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 12 Ιουλ 2010 - 20:24 | |
| μολις διαβασα τον προλογο. επειδη δεν εχω ιδεα για την ιστορια της καντυ να σε ρωτησω ποσο ηλικιας ειναι? και το μικρο αλογο ειναι ορφανοτροφειο? | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 12 Ιουλ 2010 - 20:42 | |
| τελεια η ιστορια που ανεβασες μπραβο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 12 Ιουλ 2010 - 20:43 | |
| Ναι, βασικά ότι ερωτήσεις θέλετε να κάνετε σε σχέση με το θέμα να τις κάνετε ελεύθερα. Κανονικά, αν έχει δει κάποιος την Κάντυ μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι γίνεται αλλά φυσικά δεν έχω τέτοια απαίτηση οπότε είμαι εδώ για να απαντήσω σε ότι θελήσετε. Η Κάντυ είναι γύρω στα 16 όταν τελειώνει το anime οπότε η δική μου ιστορία ξεκινάει περίπου έναν χρόνο μετά. ¶ρα γύρω στα 17. Ο Τέρρυ είναι λίγο μεγαλύτερος της. Αλλά μιλάμε για ιστορία εποχής η οποία διαδραματίζεται την εποχή του Α παγκοσμίου πολέμου. Το σπίτι του μικρού αλόγου είναι ορφανοτροφείο. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 0:37 | |
| μια ακομα ερωτηση: εκεινη την εποχη σε τι ηλικια παντρευονταν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 1:03 | |
| ενα κοριτσι ηληκιας 17 με 18 ηταν σε ηληκια γαμου!!! τοτε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 1:34 | |
| aaaaaaaa οκ ευχαριστω πολυ! παω να το συνεχισω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 1:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 11:53 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 12:00 | |
| Παω αμεσως να το διαβασω και επανερχομαι με σχολιο!!! |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 12:01 | |
| αχ σε ευχαριστουμε μαρια..!τελεια....!!!!!παω να διαβασω και ερχομαι με σχολια... | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 12:45 | |
| Μόλις το διάβασα.Πάρα πολύ ωραίο.Ίσως να φανώ εγωίστρια πότε θα έχουμε συνέχεια? | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 12:49 | |
| λοιπον επανηρθα..μου χρειαστηκαν καποα λεπτα να συνερθω..μαρια τι κεφαλαιο..!!!ενα απο τα καλυτερα....τι συναισθηματα ηταν αυτα...μπραβο κοπελα μου...συγχαρητηρια...δεν εχω λογια πια...τι ναπω...αξιζε η αναμονη... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|