| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 14:27 | |
| Μαρια μου...ηταν ενα υπεροχο κεφαλαιο..... Πραγματικα το απολαυσα.... Περιγραφεις με πολυ ωραιο τροπο τα συναισθηματα του Edward...... Επιτελους αποφασιζει να αφησει τον εαυτο του ελευθερο..να αγαπησει και να αγαπηθει..να ξεχασει το παρελθον....και πιστευω οτι σε επομενα κεφαλαια θα αποκαλυψει στην Bella..αγνωστες πτυχες της ζωης του!!! Πιστευω οτι οι σκηνες με τα λεμονια που περιεγραψες..ηταν ισορροπημενες.....απεδωσες με το καλυτερο τροπο τις ερωτικες σκηνες.. Μπραβο Μαρια μ!!!!!!!!............ Το λατρεψα.......κι ανυπομονω για τη συνεχεια φυσικα... Θελω πολυ να αποκαλυψει η Bella την υπαρξη του Ντανιελ..αλλα ξερω οτι θα μας παιδεψεις λιγο......(πλακιζω)..... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 14:31 | |
| καταπληκτικο κεφαλαιο!ο εντουαρντ ειναι τοσο διαφορετικος εχει αρχισει να ανοιγεται,να ειναι πιο διαχυτικος!με εκπλησει ευχαριστα η αποφαση που πειρε να ρισκαρει για μια φορα στη ζωη του κ να μην ζει στη καταπιεση! η μπελλα ηταν να μην παρει φορα!αλλα πραγματικα θελω να δω ποτε θα παρει δυναμη να του πει τη αληθεια!οι σκηνες κ τον δυο στο δωματιο ηταν εξαιρετικα δωσμενες φανεροναν παθος κ αγαπη που ειχε μεινει ανολοκληρωτο για μεγαλο χρονικο διαστημα... Μαρια γραφεις καταπληκτικα καθε φορα θελω ολο κ περισσοτερο!το επομενο κεφαλαιο ειμαι σιγουρη πως θα ειναι ακομα καλητεροοοοοο!Μακαρι η ιστορια σου να μπορουσε να εκδοθει σε βιβλιο θα το ειχα αγορασει αμεσως... - Σπόιλερ:
για το 1920 θα γραψεις τιποτα?φυσικα δεν θελω να σε πιεζω... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 14:49 | |
| Όπως καταλαβαίνετε θα κάνω ένα διάλλειμα τουλάχιστον γιαυτή τη βδομάδα λόγω Έκλειψης. Από εκεί και πέρα βλέπουμε. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 16:40 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 16:47 | |
| μαρια μου καταπληκτικο κεφαλαιο..!!!για αλλη μια φορα μας αφησες αφωνους..!ο τροπος που περιεγραψες τα γεγονοτα ηταν συναπαστικος..τα συναισθηματα τοσο ζωντανα...και το συναισθημα της ζηλιας φυσικα στη σωστη του δοση παντα..!μπραβο σου για αλλη μια φορα..!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 16:51 | |
| Για ακομη μια φορα καταπληκτικο....Πραγματικα τα συναισθηματα του Εντουαρντ ηταν τοσο εντονα που δεν μπορουσαν παρα να σε παρασειρουν..... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 17:15 | |
| Μαρία μου τι να πω ,... δεν έχω΄λόγια !!!!!!! Ήταν καταπληκτικό!!!!!! Ο τρόπος με τον οποίο περιγράφεις τα συναισθήματα του Έντουαρτ δεν συγκρίνεται με τίποτα... Απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! (Να ρωτήσω και κάτι άλλο όποτε με το καλό ξαναχοληθείς με τις ιστορίες, θα συνεχίσεις με 1920 ή με ΣΣΣ | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 18:12 | |
| Η συνεχεια ηταν τελεια!!! Και περιγραφεις τα συναισθηματα του Εντουαρντ τοσο ωραια!!! - Σπόιλερ:
Δεν θελω να σου δημιουργησω ανχος η κατι τετοιο απλα ειμαι περιεργη :Ποτε θα εχει συνεχεια στο 1920;
|
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 19:26 | |
| Καταπληκτικό κεφάλαιο Τα συναισθήματα του Έντουαρντ ήταν καλά δοσμένα που με το τέλος του κεφαλαίου μου άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση. Έχω την αίσθηση ότι όταν περιγράφεις την ιστορία από την πλευρά του Έντουαρντ την κάνεις ακόμα πιο ρομαντική σε σημείο που να αναρωτιέμαι αν υπάρχουν όντως τέτοια συναισθήματα σε αυτόν τον βαθμό. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 20:30 | |
| | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 23:03 | |
| Μαρία με τον τρόπο που αφηγήσαι τα γεγονότα δεν μπορούμε ούτε το βλέμμα μας να πάρουμε από την οθόνη!! Τι ωραία πλοκή! Και όταν ήταν μόνα τους τα παιδιά απέδωσες τέλεια τα γεγονότα (τζάμπα αγχωνόσουν για τα λεμόνια- το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο!), αλλά και όταν ήταν μαζί με τους υπόλοιπους του συνεδρίου δε μας άφησες να βαρεθούμε ούτε στιγμή με τόσο σασπένς!! Μου σηκώθηκε κυριολεκτικά η τρίχα στην απάντηση της Μπέλλα στο "είσαι δική μου"... | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 28 Ιουν 2010 - 3:57 | |
| βασικα δεν εχω λογια...το κεφαλαιο ηταν συγκλονιστκο,τα ειχε ολα δν μπορεισ να το αφησεις ... εχω την εντυπωση οτι ολα εχουν παρει το δρομο τους,κατι μου λεει οτι θα εχουμε ανατροπες.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 28 Ιουν 2010 - 12:11 | |
| Mαιρη μου!! Ειναι ακομα ενα υπεροχο κεφαλαιο!! και επειδη ως γνωστον -ηλιου φαινοτερον- εχω αδυναμια στο προκειμενο φανφικ θα κανω αναλυση διεξοδικη! Κατ αρχας καταχαρηκα που ηταν edpov! Πεθαινα να δω τα δικα του συναισθηματα, να σκιαγραφηθει και ο δικος του κοσμος...Λατρεψα την περιγραφη στην αρχη... το πρωινο με τον ηλιο.... ηταν ολο τοσο ρομαντικο σαν σκηνικο...και φυσικα οχι χυδαιο.... Μετα μου αρεσε πολυ που ζηλευε...το θεωρω σαν αποδειξη αγαπης...ναι οσο σπαστικη και αν ειναι η ζηλεια σε μικρη ποσοτητα ειναι το ''αλατι'' μιας σχεσης... - Σπόιλερ:
και μιλαω εκ πειρας... πολυ τον χαιρομαι οταν θυμωνει.... ειναι μερος της γοητειας του αλλωστε... Λοιπον...α ναι....καλα...βαλτος ηταν ο συναδελφος ...με το ολο...tanya thing...τι να πω...αλλα και παλι καλο ειναι να εχουμε εντασεις.! What's next... α....η βραδια στην παραλια ηταν κατι παραπανω απο ενδιαφερουσα..αν και κανεις απο τους δυο τους δεν προσεχε το θεμα αλλα ''καρφωναν'' με τα βλεμματα τους ο ενας τον αλλο...*(ωραια κατασταση....) ΜΜ....και τωρα στο προκειμενο.... πολυ παθος παιδι μου...πολυ παθος...ερωτισμος...αναγκη...επιτακτικοτητα...αλλα και αγαπη... και αυτο ειναι το μυστικο...μπορει να ειναι πολυ εντονη σαν σκηνη πολυ φορτισμενη συναισθηματικα και εικονικα αλλα επειδη επικρατει η αγαπη αναμεσα στους δυο χαρακτηρες το ολο ''λεμονι'' γινεται ανεπαισθητο...σου αφηνει τη γλυκα της μερεντας αυτο το κεφαλαιο...ειναι κατι παραπανω απο ομορφα δωσμενο... ειναι αληθινο...δεν μπορουσα να φανταστω πιο μετρημενη και πιο αναλογικη περιγραφη απο αυτην...Και γι αυτο Μαιρη μου σου βγαζω το καπελο... Τι να πω...περιμενω τη συνεχεια και επισης το κρεμαστο που θα μπει στο λαιμο της Μπελλα! Αντε να δουμε τι θα δουμε!! Τωρα αφου ειδα και αυτο δεν με νοιαζει...συνεχισε ή με 1920 ή με sitd... - Σπόιλερ:
αα...τελικα θα μπει outtake?θα ηταν ενδιαφερον!!
| |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 28 Ιουν 2010 - 12:57 | |
| Μαίρη μου καταπλικτικό κεφάλαιο! Επιτέλους αξιόθηκα και το δίαβασα! Μου άρεσε που επιτέλους όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα του Εντ βγήκαν στην φόρα...! Η ζήλια, η αγάπη, εγωισμός..... τόσα πολλά συναισθήματα μέσα σε ένα κεφάλαιο! Όταν ανέφερε το όνομα του Ντάνιελ τρελάθηκα... λεω , ωχ τώρα αν την ξυπνήσει... αλλά δεν ο έκανε και εντυποσιάστικα! Ακόμα με το πουκάμισο και αυτό με τον λαιμό... κατάλαβες το σημείο που λέω... αυτό το σημείο, επανέφερε στην επειφάνια το ζήτημα του σταυρού! Τι θα γίνει τελικά; Έχω αγωνία για το πώς θα το ανακαλύψει! Όσο για την Μπι Τζει και τον Μάικλ, αν τους συγκρήνεις με το κεντρικό ζευγάρι Μπέλλα και Έντουαρντ στο θέμα της προσεκτικότητας, δυό λαλλούν και τρεις χορεύουν! Ο Σκοτ είναι ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας, μου κέντρισε την περιέργια! Θα μπορούσες να γράψει κάτι παραπάνω για εκείνον? Δεν έχω άλλα λόγια για να περιγράψω... ήταν ένα εξαιρετικό κεφάλαιο που με άφινει ακόμα στην αγωνία για τις μοιαίες συναντησεις Κάρλαιλ - Μπέλλα και Ντάνιελ - Έντουαρντ. Αχ να ακούσω τον μικρό να λέει τον Έντουαρντ μπαμπά και τι στον κόσμο! Μαγική στιγμή! Ανοιπομωνώ το επόμενο κεφάλαιο που για ευνοήτους λόγους θα αργήσει! Αλλά δεν πειράζει υπομονή! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| |
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 28 Ιουν 2010 - 18:16 | |
| | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 28 Ιουν 2010 - 21:50 | |
| Μπορω να βρω καπου ολα τα κεφαλαια απο τα 1920 και σιωπη στο σκοταδι μαζεμενα???? | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 28 Ιουν 2010 - 21:52 | |
| | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 28 Ιουν 2010 - 21:53 | |
| Ευχαριστω πολυ πολυ.....ειμαι λιγο ασχετη.... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 28 Ιουν 2010 - 21:55 | |
| τιποτα κι εγω ασχετη ημουν στην αρχη | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 28 Ιουν 2010 - 22:03 | |
| Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και ευχαριστώ που δώσατε και το λινκ για όσους ενδιαφέρονται για τις ιστορίες μου. Δεν έχω να πω περισσότερα γιαυτό το κεφάλαιο, τα είπατε όλα εσείς με τα σχόλια σας και χαίρομαι που σας άρεσε αλλά ακόμα περισσότερο χαίρομαι που βγήκε όπως το ήθελα. Για το outtake, είχα πει ότι ίσως να το γράψω κάποια στιγμή. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν έχω γράψει κάτι άλλο πέρα από αυτό που διαβάσατε. Προς το παρόν θέλω να εστιάσω στις ιστορίες γενικότερα και ίσως κάποια στιγμή αφού θα έχουν ολοκληρωθεί όμως να γράψω και outtake. Θα δείξει. Εύχομαι σε όλους Καλή Προβολή για την Έκλειψη καθώς από αύριο κιόλας ξεκινάει! Προσωπικά θα λείπω γιατί θα ξεκινήσω από νωρίς με Twilight - New Moon και στο τέλος Έκλειψη! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 30 Ιουν 2010 - 17:07 | |
| | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:24 | |
| πραγματικά από τις αγαπημένες μου ιστορίες!!!!!!!!!!!!! τόσο τόσο τέλεια!!!!!!!!!!!!! κάθε φορά που τη διαβάζω μαγεύομαι!!!!!!! περιμένω πώς και πώς για τις εξελίξεις!!!!!!!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 2 Ιουλ 2010 - 23:34 | |
| Καταπληκτικο το νεο σου κεφαλαιο!!!!!!!!!!!Πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα και περιμενα πολλα.Απιστευτος ο τροπος που αποτυπωσες τα συναισθηματα του Εντουαρτ και κατα τη γνωμη μου ειναι πιο δυσκολο να ερμηνευσεις την ψυχοσυνθεση ενος ανδρα οντας γυναικα, αλλα εσυ τα καταφερες!!!Μου αρεσε που ο εντουαρτ ζηλευε και ποσο πολυ την ειχε αναγκη.Ελπιζω πως θα συνεχισεις τη σιωπη στο σκοταδι, μην το κοψεις στο καλυτερο σημειο,θελω παρα πολυ να δω τι θα γινει, οχι οτι δε μου αρεσει το 1920. | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 16:52 | |
| Είναι ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ δεν ξέρω τι άλλο να πω. Συγχαρητήρια | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|