| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 12:32 | |
| πολυ καλη η συνεχεια,κατι που δεν το περιμενεις. απο τον Εντουαρτ να κανει..θα περιμενει κανεις η Μπελλα να κανει μια πρωτη κινηση γνωριμιας...ανυπομονω για τη συνεχεια!!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 12:55 | |
| Μου αρεσε εκει που ελεγες οτι η Μπέλλα ειναι κατι σαν μαγνητης που τον ελκυει. Επισης ωραιο ηταν και το τηλεφωνημα στην Εσμε και οτι θα τον επισκεφτουνε. Θελω να δω τι θα γινει αν δει η Μπέλλα τον Καρλαιλ μαζι με τον Εντουαρντ. Και ο ορκος στο τελος..........ολα τα λεφτα!!!!! Αντε ποτε θα χωρισει την Τανια???? | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 13:32 | |
| δεν το πιστεύω!! φανταστικο!!!!! ανυπομονώ για τη στιγμή που ο έντουαρντ θα συναντήσει το γιο του.. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 13:36 | |
| Τέλειο τέλειο μια με το 1920 μια με το Σιωπή στο Σκοτάδι μας ταξιδεύεις σε έρωτες που όλες ψάχνουμε Τελεία η φωτογραφία μας βάζει στο κλίμα της ιστορίας | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 14:06 | |
| πολυ καλο σε κανει να αγωνιας για τη συνεχεια!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 15:25 | |
| | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 18:30 | |
| προσκινω ειναι φοβερω θελουμε συνεχια θελουμε συνεχια | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 18:43 | |
| Πολυ ωραιο Μαρια μου....μπραβο....εχει ενα suspense...βασικα δεν εχω λογια για να το πειργραψω..εχω μεινει αφωνη!!! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 18:44 | |
| ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!! ηταν καταπληκτικο........ ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 18:46 | |
| Δεν εχω λογια!!! ειναι τοσο καλογραμμενο που δεν το διαβαζεις απλα...εισαι εκει, αισθανεσαι, οσφριζεσαι, γευσαι! Οταν το αφηνεις εξακολουθεις και το σκεφτεσαι, σε κανει να ονειρευσαι...η επιτυχια ενος μυθιστορηματος ειναι αυτο!!!! Η επιτυχια του Λυκοφωτος ηταν να κανει ολες εμας να μην το αφηνουμε απο τα χερια μας, να το επιθυμουμε και να θελουμε να το διαβαζουμε ξανα&ξανα!! Αναμφισβήτητα η Σιωπη στο Σκοταδι θεωρειτε απο τα αγαπημενα μου μυθιστορηματα και ειμαι απολυτα σιγουρη οτι θα το διαβαζα λυσσαλεα ξανα απο την αρχη!!! Εξαιρετικη δουλεια Whitequeen...να ξερεις ειμαι θαυμαστρια της συγγραφικης σου ικανοτητας!!! Respect!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 22:00 | |
| Πόσταρα το κεφάλαιο σήμερα το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά και τώρα γυρίζοντας βλέπω όλα αυτά που έχετε γράψει... Πάνω απ' όλα ευχαριστώ εσάς που γράφετε όλα αυτά τα υπέροχα σχόλια και με κάνετε να θέλω να συνεχίσω να γράφω. Χωρίς εσάς ξέρετε δεν έχει κανένα νόημα. Γιατί ο κάθε δημιουργός θέλει να δείχνει το έργο του και να ακούει τις απόψεις των ανθρώπων γιαυτό. Σε αυτή την ιστορία είμαι μέσα σε πολύ συγκεκριμένα όρια και ξέρω ακριβώς τι έχουν περάσει οι χαρακτήρες μου, τις επιθυμίες τους, τις ανάγκες τους και φυσικά το μέλλον τους. Πραγματικά μου βγήκε εύκολα αυτό το κεφάλαιο και για τα δύο επόμενα ξέρω επίσης που θα κινηθώ και τι ακριβώς θέλω να γράψω. Ελπίζω να είναι αξιόλογα και να προσθέσουν στην ιστορία ακόμα καλύτερες στιγμές. Πιθανότατα πάντως τα δύο επόμενα κεφάλαια δεν θα αναρτηθούν στο φόρουμ για ευνόητους λόγους παρά μόνο στο blog μου. Θα σας ενημερώσω προσεχώς και μάλλον θα έχουμε μία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα. Θα συνεχίσω με δύο κεφάλαια Σιωπή στο Σκοτάδι γιατί πρέπει να γραφτούν το ένα πίσω από το άλλο τα συγκεκριμένα (θα καταλάβετε γιατί) και μετά θα σας δώσω ένα κεφάλαιο 1920 και βλέπουμε. Περιμένω κι άλλα σχόλια, ερωτήσεις, παρατηρήσεις και φυσικά ίσως σύντομα να κανονίσουμε καμία νέα συνάντηση με την Μπέλλα και τον Έντουαρντ! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 22:10 | |
| Μόλις πριν μιση ώρα τελείωσα το κεφάλαιο....οκ εκπληκτικές σκηνές....μου άρεσε πάραπολύ που εστίασες ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει... πραγματικά όταν διαβασα τα 1α κεφάλαια μπερδευτικα μετά το 3ο κατάλαβα ότι αυτοί οι 2 θα βρεθούν για να γίνουνω1 ανθρωπος..... μ αρέσει πολύ σαν ιστορία διοτι ειναι 1 κατάσταση η οποια θα μπορουσε να ηταν αληθινη!!!!! Δείχνει τις αντοχές του ανθρώπου, ψυχολογικά σωματικά κτλ. ¶λλωστε δεν λένε ότι ο ανθρωπος είναι το μεγαλύτερο θηρίο???? Περιμένω με απίστευτη αγωνία τα 2 επόμενα κεφάλαια στο blog!!!!! Σευχαριστούμε που μας δίνεις τη δυνατότητα να νιώθουμε τόσο όμορφα.... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 22:16 | |
| Θυμάσαι τι σου είπα; Λοιπόν αρχίζω! Θα σχολιάζω ένα ένα τα αγαπημένα μου σημεία! Ετοιμάσου! Έπρεπε να καταβάλω κάθε προσπάθεια να κρατηθώ μακριά της και μόνο η τυπική σχέση καθηγητή – σπουδάστριας μπορούσε να υπάρξει ανάμεσα μας. Μέχρι την ημέρα της αποφοίτησης της τουλάχιστον.Αγάπη μου γιατί να βασανίζεις τον εαυτούλι σου (ξέρω ότι η Μπέλλα μπορεί να με αποκεφαλίσει αλλά θα καταλάβει πίστευω αν δει που το άφησες και πόσο μας βασανίζεις...); Η κοπέλα είναι τρελή για εσένα.... κι ας μην το έχει καταλάβει ακόμα... Ο Όλιβερ κούνησε παιχνιδιάρικα την ουρά του μόλις με είδε και τα μάτια του συνάντησαν τα δικά μου κοιτώντας με, με κάποια θλίψη θα έλεγα.Εδώ θέλω να μου ξεκαθαρήσεις τι έπαθε ο Όλιβερ! Αυτό το σκυλί είναι το μόνο που συμπαθώ! Γιατί μου το παιδεύεις;Ξαφνικά μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να βγω έξω και να τρέξω κάτι που συνήθιζα να κάνω τα πρωινά μερικές φορές.Αυτό δεν το έπιασα... Έφαγα μόνος μου όπως συνήθως και κάθισα στον καναπέ για να πιω μία μπύρα.Εδώ, σε αυτό το σημίο, στεναχωρίθηκα.... Γιατί τόση μοναξία;Έκανα ένα γρήγορο ντους και πριν προλάβω να το σκεφτώ περισσότερο είχα βγει έξω και έβαζα μπρος το αυτοκίνητο μου. Αν συνέχιζα να το αποφεύγω το μόνο που θα κατάφερνα θα ήταν να τρελαθώ στο τέλος.Η καρδία μου χτυπούσε γρήγορα, το στομάχι μου είχε σφιχτεί, κρύος ιδρώτας έλουζε τον λαιμό μου... Παναγίτσα μου δώσε μου δύναμη.... ( Η αντίδρασή μου σε αυτη την πρόταση....)Τελικά βγήκα από το αυτοκίνητο και με αποφασιστικά βήματα έφτασα έξω από την πόρτα. Σε λίγη ώρα η βιβλιοθήκη θα έκλεινε και δεν ξέρω αν αυτό με έκανε να νιώσω καλύτεραΠήρα μία κοφτή ανάσα, τι στο καλό; Είχα σταματήσει να αναπνέω;;;Το βάρος τους την έκανε να γύρει προς τα πίσω, τα πόδια της μπλέχτηκαν και αυθόρμητα έτρεξα και έφτασα με γρήγορα βήματα ακριβώς πίσω από τη σκάλα όταν ξέφυγε μία στριγκλιά από τα χείλη της και προσγειώθηκε ανώμαλα στην αγκαλιά μου. Τα βιβλία έπεσαν στο πάτωμα κάνοντας έναν δυνατό εκκωφαντικό κρότο.Εκείνη την στιγμή ούρλιαξα. Λόγος, δεν είμαι σίγουρη, ή από την χαρά μου ή από την αγωνία μου... Τα χέρια μου τη συγκράτησαν με δύναμη γιατί για μία στιγμή φοβήθηκα πως θα λιποθυμούσε ξανά............................ αχ αχ αχ......................... Παρακάτω υπήρχε πάρα πολύ ψυχρότιτα ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Νομίζω ότι ο κύριος λόγος είναι, πως δεν ξέρουν ακόμα τι νιώθουν. Θα ήθελα να με βοηθήσεις πάνω σε αυτή την θεωρία. Στην συνέχια τις ιστορίας παρατήρισα την άρνηση της Μπέλλα και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Θα ήθελα πάρα πολύ ο Έντουαρντ να έλεγε για μία φορά αυτή την καταραμένη αλήθεια όπως και η Μπέλλα! Αυτό που κάνουν το θεωρώ εγωιστικό! Δεν σκέφτονται καθόλου το παιδί; Εντάξει ο Έντουαρντ... αλλά η Μπέλλα; Ούτε που κάνει μία μικρή έρευνα για το ποίος είναι ο κύριος Κάλεν! Θέλω να μάθει ότι και εκείνος ήταν σε εκείνη την μικρή, βροχερή πόλη της Ουάσινκτον που ονομάζετε Φόρκς που να πάρει! Το μόνο που έχω να πω για το τηλεφώνιμα είναι ότι ήταν φοβερά τρυφερό! Λοιπόν να μερικές ερωτήσεις για την Μπέλλα. Γιατί φοβάτε τόσο πολύ να επικοινωνήσει με τον πιθανόν τότε πατέρα του παιδιού της; Πως ένιωσε όταν την πήρε στην αγκαλία του και της εσωσε την ζωή; Γιατί ήταν τόσο ψυχρή μαζί του; Ένιωθε καμία ερωτικη έλξη όπως ο Έντουαρντ; Γιατί μέχρι στιγμής δεν το έχω δει...; Φοράει ακόμα τον σταυρό; (αυτή είναι παλιά απορία...) Και τώρα στον Έντουαρντ Πότε επιτέλους θα αρχίσεις να λες την καταραμένη αλήθεια και να μην λές μισόλογα;;;; Και ζήτα αν μπορεις απο την Μπέλλα να του δώσει ένα φιλάκι! Παρακαλώ! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 23:00 | |
| OK... Αναγκαστικά σε αυτό το σημείο θα απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις για να ξέρετε για ποιο λόγο γίνονται ορισμένα πράγματα ή για ποιο λόγο αντιδρούν έτσι οι ήρωες. Και πάλι σας ευχαριστώ για τα σχόλια και για την αγάπη που δείχνετε στην ιστορία μου, δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Πρώτα απ' όλα το σκυλί - ο Όλιβερ, δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Απλά λένε ότι οι σκύλοι έχουν μία έκτη αίσθηση και προφανώς το σκυλί αντιλαμβάνεται ότι το αφεντικό του δεν είναι καλά. Δεν ξέρω τι πιστεύετε μέχρι τώρα διαβάζοντας την ιστορία αλλά στη φάση που βρισκόμαστε ουσιαστικά ο Έντουαρντ έχει περισσότερα θέματα από την Μπέλλα. Η Μπέλλα με την απόκτηση του παιδιού της αφοσιώθηκε σε αυτό και την έκανε να πάει παρακάτω όσο αυτό ήταν δυνατόν, θάβωντας το παρελθόν πίσω της και συνέχισε να αγωνίζεται επειδή η ζωή της βρήκε νόημα. Αντίθετα ο Έντουαρντ δεν έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα στη ζωή του πέρα από τη δουλειά του. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το παρελθόν και ναι, νιώθει μοναξιά, είναι πολύ μόνος αλλά το έχει επιλέξει προσπαθώντας να βρει ακόμα τον εαυτό του. Σχετικά με το τρέξιμο (άσχετο) απλά ο Έντουαρντ μερικές φορές κάνει τα πρωινά τρέξιμο - γυμναστική! ΟΚ; Πάμε παρακάτω. Είναι αλήθεια επίσης ότι υπάρχει ακόμα ψυχρότητα ανάμεσα στον Έντουαρντ και στη Μπέλλα και αυτό για πολλούς και για διάφορους λόγους. Πρώτα απ' όλα η Μπέλλα δεν είναι ακόμα σίγουρη για το αν είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού της και παράλληλα φοβάται. Φοβάται ότι αν είναι αυτός ή όποιος και αν είναι και το μάθει κάποια μέρα θα την κατηγορήσει και θα προσπαθήσει να της πάρει το παιδί της. Είδαμε την αντίδραση της σχετικά με αυτό το θέμα στο προηγούμενο κεφάλαιο. Δεύτερον η Μπέλλα περισσότερα απ' όλα τα προηγούμενα ντρέπεται για τον εαυτό της. Δεν θέλει να ανοιχτεί και φοβάται να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό της επειδή ντρέπειται για το παρελθόν της και τρέμει πως αυτό με κάποιο τρόπο θα αποκαλυφθεί στον Έντουαρντ το οποίο εκτός ότι έχει ήδη ερωτευτεί τον θαυμάζει και είναι σίγουρη πως όταν θα μάθει για το παρελθόν της θα την απορρίψει. Τρίτον δεν ξεχνά πως ο Έντουαρντ είναι καθηγητής της. Όλα αυτά την κάνουν να προσπαθεί να μείνει μακριά του ή η σχέση τους να είναι όσο πιο τυπική γίνεται. Προσπαθεί να τηρήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει στον εαυτό της στο προηγούμενο κεφάλαιο. Αυτά θα πω μέχρι εδώ και κρατάω τις ερωτήσεις για μία πιθανή - επόμενη συνέντευξη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteQueen στις Παρ 26 Μαρ 2010 - 23:04, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 23:02 | |
| Μαρία, τι να πει κανείς; Για μια ακόμη φορά ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Ο Έντουαρντ άρχισε να υποφέρει... Ο Έντουαρντ δεν μπορεί να μείνει μακριά... Το μέλλον προμηνύεται υπέροχο!!! Φαντάζομαι πόσο χειρότερα είναι για την Μπέλλα... Ο εσωτερικός πόλεμος για να απομακρυνθεί από εκείνον... Το πεπρωμένον όμως, φυγείν αδύνατον... (Ευτυχώς, στην προκειμένη περίπτωση! ) Το κεφάλαιο κλείνει τέλεια: "Αναστέναξα καταλήγοντας απλά στο συμπέρασμα ότι η Μπέλλα Σουάν με είχε μαγέψει και ήμουν διατεθειμένος να την ακολουθήσω πληρώνοντας το τίμημα". Ω! Ναι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 23:06 | |
| Η έλξη είναι τόσο δυνατή που δεν θα μπορούν να την αγνοήσουν και παράλληλα θα ξετυλίγεται το κουβάρι που τους ενώνει... michelle σε ευχαριστώ Πιστεύω ότι θα τα λατρέψετε τα επόμενα κεφάλαια και ελπίζω να βγουν όπως ακριβώς πρέπει να βγουν. Θα βάλω τα δυνατά μου το ΣΚ, ή όσο από αυτό θα έχω στη διάθεση μου τέλος πάντων! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 23:40 | |
| michelle για αλλη μια φορα εισαι μεσα στο μυαλο μου! οτι ηθελα να πω το ειπες εσυ! Μαρια μου καθε κεφαλαιο που γραφεις ειναι μοναδικο!! ενιωσα εντονα ολα τα συναισθηματα του Εντουαρντ!! ειναι τοσο υπεροχο,ονειρικο και μαγικο αυτο που τους συμβαινει!! η ελξη ειναι αναποφευκτη,οτι και να κανουν.οσο και να αντισταθουν η αποφαση εχει παρθει!! λατρευω να βλεπω τον Εντουαρντ να παραδεχεται τσ συναισθηματα του και αποδεχεται το γεγονος οτι αυτη η κοπελα ειναι κατι ιδιαιτερο γι αυτον!! οσο για την Μπελλα οπως ειπε και η michelle θα ειναι πολυ μα πολυ δυσκολα γι αυτην! δεν ειναι μονη της πια και οποια αποφαση και να παρει θα πρεπει να την σκεφτεται προσεχτικα!! αλλα αληθεια ειναι ευκολο να αντισταθεις σε αυτον τον αντρα? μπορεις να αντισταθεις στην μοιρα? αχ Μαρια μου περιμενω με λαχταρα την συνεχεια!!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 27 Μαρ 2010 - 0:51 | |
| Έρη μου τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται!!! Μαρία να είσαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψουμε και τα επόμενα κεφάλαια! Περιμένουμε και ανυπομονούμε!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 27 Μαρ 2010 - 0:56 | |
| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 27 Μαρ 2010 - 1:16 | |
| Πριν από λίγο τέλειωσα το κεφάλαιο, που το περίμενα πώς και πώς... και δεν απογοητεύτηκα!! Μπράβο, ήταν πάρα πολύ ωραίο, και θα συμφωνήσω ότι το τηλεφώνημα στην Esme ήταν πολύ πολύ τρυφερό. Και να που κι ο Edward δεν είναι ο αυστηρός κύριος που φαίνεται... και ταλαιπωρείται... και τη σκέφτεται... και έχει πάθει ψύχωση... και χαιρόμαστε γι' αυτό!! -Ω ναι, είμαι σαδίστρια! - Περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα, για τα οποία το γεγονός ότι θα ποσταριστούν μόνο στο blog σου αποτελεί την καλύτερη σύσταση... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 27 Μαρ 2010 - 1:18 | |
| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 27 Μαρ 2010 - 1:20 | |
| Ναι, ναι... ήδη προσπαθώ να μαζέψω το πανούργο μυαλό μου... Οκ, το κόβω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 27 Μαρ 2010 - 1:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 27 Μαρ 2010 - 1:25 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|