| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 10 Μαρ 2010 - 18:03 | |
| Παιδιά συγνώμη αλλά όπως έχω πει το χρονοδιάγραμμα μου μπορεί να λειτουργήσει περίπου με ένα κεφάλαιο την εβδομάδα για κάθε ιστορία. Σε αυτή εδώ πήρατε δύο κεφάλαια αυτή την εβδομάδα και θεωρώ ότι έχω τηρήσει την υπόσχεση μου. Επίσης αυτές τις ημέρες γράφω το επόμενο κεφάλαιο του 1920 που έχει μείνει πίσω. Οπότε νέο κεφάλαιο σε αυτό εδώ να περιμένετε κάπου στα μέσα με τέλη της επόμενης εβδομάδας στην καλύτερη περίπτωση. Επίσης περιμένω ακόμα και άλλες ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε στη Μπέλλα και στον Έντουαρντ γιατί η συνέντευξη θα γίνει σύντομα! Μη ξεχνάτε πως μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε και που ξέρετε μπορεί να πάρετε απάντηση! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 10 Μαρ 2010 - 18:44 | |
| γιατί το κάνεις αυτό εκεί που μας ταξιδεύεις με μια ιστορία σου πρέπει να πάμε σε αλί δεν είναι σωστό | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 10 Μαρ 2010 - 18:51 | |
| Τι να κάνω βρε παιδιά, έχει και η άλλη ζήτηση και είναι δύο διαφορετικά πράγματα και μ' αρέσει να γράφω πότε το ένα πότε το άλλο! | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 10 Μαρ 2010 - 18:56 | |
| και το ¶λο μου αρέσει παρά πολύ και εκεί που περίμενα να το συνεχίσεις κόλλησα και με αυτήν την ιστορία, αχ τη μας κάνεις, είσαι τέλεια σε αυτο που κανεις | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 10 Μαρ 2010 - 20:35 | |
| Ωραια Η συνεντευξη ειναι καταπλικτικη ιδεα! Λοιπον να μια ερωτηση που θελω να κανεις στον Εντουαρντ. Πως ενιωσε οταν τελειωσε η ερευνα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 10 Μαρ 2010 - 20:58 | |
| ΟΚ! Κρατάω και αυτή την ερώτηση. Αν έχετε άλλες προτείνω να τις κάνετε σύντομα γιατί η συνέντευξη δεν αργεί! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:00 | |
| Μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη της Μπέλλα και του Έντουαρντ στο blog μου http://jokastia.blogspot.com/Να είστε καλοί μαζί μου γιατί την έγραψα κάπως στο πόδι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:23 | |
| | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:24 | |
| αχχχχ ηταν πολυ ωραια!!!!! και ο εντουαρτ ειχε τοση πλακα ειμαι σιγουρη πως η ΕΡΗ θα ειναι ευχαριστημενη με τις απαντησεις..... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:28 | |
| Καλά ε τρελάθηκα από το γέλιο , Μπράβο σου ήταν μια πολύ πρωτότυπη ιδέα και μας έδωσες και απαντήσεις για κάποιες από τις ερωτήσεις . Ο Εντουαρντ είναι πολύ αντιδραστικό στοιχειό τελεία χαχαχα!! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:37 | |
| Ο Εντουαρντ ειναι πολυ κακος! Την επομενη φορα πες την Μπελλα να τον χωρησει! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 14 Μαρ 2010 - 0:30 | |
| Μαρια μου ειναι φοβερο...εχω μεινει αφωνη....δεν περιμενα τετοια εξελιξη....!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 14 Μαρ 2010 - 11:44 | |
| Μαρακι μου σε λατρευω!!το τι γελιο εκανα οταν ειδα τη συμμετοΧη μου στην ιστορια δεν λεγεται!! αγανακτησε το παιδι μου μαζι μου? τελεια η συνεντευξη σου και απαντησαν σχεδον σε ολες τις ερωτησεις μας!αν και ηταν και λιγο πονηρουλης και απεφευγε με τροπο παντα οτι δεν το συμφερε!! αχ με συγκινησες κιολας την στιγμη του παιδιου!ολος ο τροπος που εγραψες την συνεντευξη ηταν φανταστικος!το εχεις κοριτσι μου το ταλεντο παει και τελειωσε! αλλα σε εμενα ουτε ενα φιλακι??τοσες ερωτησεις εκανα! την επομενη φοραοχι δεν ξεμπερδεψαν με εμενα) θα τους κανω περισσοτερες για να βαλουν μυαλο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 14 Μαρ 2010 - 11:52 | |
| Χμμ... δεν ξέρω Έρη μου, στο χέρι σου είναι να αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει μάλλον να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις και γενικότερα πρέπει να σας πω ότι μπορείτε να κάνετε κι άλλες ερωτήσεις αν θέλετε σιγά, σιγά. Μέσα στην εβδομάδα άλλωστε θα έχουμε και το επόμενο κεφάλαιο οπότε ίσως σας γεννηθούν κι άλλα ερωτήματα. Βέβαια δεν ξέρω το πρόγραμμα του Έντουαρντ και της Μπέλλα διότι είναι κάπως βαρύ και έχουν αρκετές, σημαντικές, οικογενειακές υποχρεώσεις και υποθέτω ότι μάλλον ο Εντ δεν θα πείθεται εύκολα να μου διαθέσει τόσο σύντομα τον πολύτιμο χρόνο του. Αλλά ίσως αν κάνετε τις σωστές ερωτήσεις αυτό να του κινήσει το ενδιαφέρον! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 14 Μαρ 2010 - 11:57 | |
| Κοριτσια ιδεα! Να ρωταμε μονο την Μπελλα και να λεμε και αντε δυο τρεις για τον Εντ! Ειδατε πως ηταν τα πραγματα οταν την ρωταγαμε! | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 19 Μαρ 2010 - 13:45 | |
| τι να πω!!!! γελουσα συνεχεια με τον Εντουαρντ!!! Ο καημενουλης νοιωθει περιεργα με της θαυμαστριες του να τον περιβαλουν!!! ειναι ντροπαλουλης εεε;; Αλλα και εσυ ησουν εξαιρετικη στην συνεντευξη, διακριτικη!!! Σε παρακαλω θα μου κανεις μια χαρη...να του στειλεις πολλα φιλακια απο εμενα την επομενη φορα που θα τον δεις, και να του πεις οτι τον θαυμαζουμε ολες ! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 20 Μαρ 2010 - 22:32 | |
| ΤΙ ΛΕΕΙ;;;; Χαχαχα! Μαρία υπέροχη συνέντευξη! Μου άρεσε που η Μπέλλα ήταν καλοπροαίρετη και κάπως συνεσταλμένη, ενώ ο Έντουαρντ ήταν χύμα στο κύμα Και ο έρωτας που πλανιόταν στον αέρα... Αααχ! (Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να του τραγουδήσω το "Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου" ή το "Έχετε γεια βρυσούλες" ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 20 Μαρ 2010 - 23:02 | |
| ¶κυρα τα τραγούδια αλλά αφού αυτά σου ήρθαν τι να πει κανείς! Thanks παιδιά. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερες συνεντεύξεις στο μέλλον όσο θα προχωράει η ιστορία και φυσικά αν και εφόσον θα κάνετε καλές ερωτήσεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 20 Μαρ 2010 - 23:05 | |
| Εκτος απο τις συνεντευξεις που να πεις στον κυριο οτι δεν υπαρχει περιπτωση να τον ξαναρωτησω θα εχει πληρη απορρυψη απο εμενα... Ποτε θα ανεβασεις κεφαλαιο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 20 Μαρ 2010 - 23:19 | |
| Αυτές τις ημέρες γράφω το επόμενο του 1920, οπότε μάλλον μέσα στην εβδομάδα το επόμενο αυτού εδώ. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αργίες! | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Μαρ 2010 - 12:28 | |
| | |
|
| |
αντα Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κορδελιο θεσσαλονικησ Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 05/12/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 25 Μαρ 2010 - 22:12 | |
| ποτε να περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο ? εχω μεγαλη αγονια για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 25 Μαρ 2010 - 22:15 | |
| Έχω γράψει το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου κεφαλαίου αλλά δεν το έχω τελειώσει ακόμα, χρειάζεται λίγη δουλίτσα. Πιστεύω ότι μέχρι το Σάββατο το αργότερο θα το έχετε. | |
|
| |
| |
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Μαρ 2010 - 11:49 | |
| ουαου!!!! ηταν καταπληκτικο!!! φανταστικο!!! δεν θα πω κατι παραπανω για το συγγραφικο σου ταλεντο γιατι θα επαναλαμβανομαι και δεν το θελω... μου αρεσει παντως που η μπελλα δεν ειναι τοσο ανοιχτη και ο εντουαρτ αναρωτιεται γιατι??? τι συμβαινει με αυτη την κοπελα??? ολα αυτα τα ερωτηματα που τον βασανιζουν... και εκει που ανεφερες ''λες και εχει κανενα μωρο να ταντεψει'' ψιλογελασα γιατι ηταν τοσο ειρωνικο!!! ηταν τελειο και επισης μου αρεσε που εκανες μεσω του εντουαρτ μια αναδρομη στο παρελθον γιατι ειχα πραγματικα περιεργεια πως μπορει να ενιωσε οταν του εκανε την προταση ο καρλαιλ... τελος, στην συζητηση που εκανε με την μπελλα μου αρεσε που ανεφερες γιατι ολη την ωρα της μπελλα της κανουν εντυπωση οι πορνες και θελει να γραφει εργασια συνεχεια για αυτες... εκει εν αγνοια του φυσικα την προσεβαλε... (επειδη πριν η μπελλα συμπεριφεροταν ετσι... βεβαια ειχε και δικιο εν μερη με τετοιους γονεις... την κακομοιρα...) πωπω ενιωσα καποια λυπη και για τους δυο τους ηρωες.... ηταν τελεια η συνεχεια και ανυπομονω εναγωνιως για την συνεχεια!!!!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|