| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 21:19 | |
| τέλειο, φανταστικο!!! η ιστορία σου είναι ξεχωριστή!! τόσο μοναδική και ωραία!!!!! ανυπομωνώ για την συνέχεια!!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 21:49 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 22:09 | |
| Απιστευτο κ το δευτερο μερος!!!!!
Καθολου καταθλιπτικο απλα πολυ εντονο και δυστυχως πολυ αληθοφανες!!!!! Ποσα παιδια απο δυσλειτουργικες οικογενειες δεν εχουν ''κυλησει'' με αυτον τον τροπο απο αντιδραση??? (Και σταματαω πριν γινει το τοπικ εκπομπη του Μικρυτσικου!)
Περιμενομε εναγωνιως τη συνεχεισ!!! Τι ειναι αυτο που προτεινε ο Καρλαιλ??? Γιατι δε θυμαται τιποτα η Μπελλα? Ποιος ειναι αυτος ο αγνωστος, αυτος?? Τινος ειναι βρε γυναικα το παιδι??
ουφ!!!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 22:30 | |
| Γιατί καλέ να μας φανεί βαρύ; Και τα στραβά μέσα στη ζωή είναι... Αρκεί να βρίσκουμε τη δύναμη να τα ξεπερνάμε! Λοιπόν Μαρία, ωραία το προχωράς! Και επειδή έχω την εντύπωση ότι έρχεται η ώρα του Έντουαρντ... κάνε κάτι για να έχουμε σύντομα το επόμενο κεφάλαιο!! (Μας το έκοψες και σε κρίσιμο σημείο βρε παιδί μου ) | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 22:55 | |
| Στ' αλήθεια έρχεται η ώρα του Έντουαρντ! Αλλά πρέπει να σας πω ότι στο επόμενο και μεθεπόμενο κεφάλαιο δεν θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Μην περιμένετε να συνεχίσω από εκεί που το άφησα με τη Μπέλλα π.χ.! Έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους αυτοί οι χαρακτήρες και έχετε κι εσείς δρόμο μέχρι να αποκαλύψω τι ακριβώς έχει συμβεί. Είπα να έχει και λίγο σασπενς και όχι μόνο! Υπομονή και θα τα μάθετε όλα σιγά, σιγά! | |
|
| |
αντα Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κορδελιο θεσσαλονικησ Αριθμός μηνυμάτων : 29 Registration date : 05/12/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 23:07 | |
| πραγματι ηταν πολυ ωραιο πρεπει να εκμεταλευτεισ το ταλεντο σου και να γινεισ συγγραφεασ | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 2 Φεβ 2010 - 7:57 | |
| Μαρια εγω λεω να το συνεχισεις καποια στιγμη το μελλον... οπως η Στεφανι! Αλλα θα ήθελα αλήθεια να εκανες την συνεχεια με την αντιδραση της Μπελλα και τα βασανηστιρια του Εντουαρντ απο την μερια του Κο Καλεν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 2 Φεβ 2010 - 10:29 | |
| Για να είμαι ειλικρινής με μπέρδεψες τώρα... Σε ποια ιστορία αναφέρεσαι και θες να δεις την αντίδραση της Μπέλλα και τα βασανιστήρια του Έντουαρντ; Στο σιωπή στο σκοτάδι; Αν μιλάς γιαυτό, τα επόμενα δύο κεφάλαια ανήκουν στον Έντουαρντ! Νομίζω ότι θα μάθετε πολλά σε αυτά! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 2 Φεβ 2010 - 21:22 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Για να είμαι ειλικρινής με μπέρδεψες τώρα... Σε ποια ιστορία αναφέρεσαι και θες να δεις την αντίδραση της Μπέλλα και τα βασανιστήρια του Έντουαρντ; Στο σιωπή στο σκοτάδι; Αν μιλάς γιαυτό, τα επόμενα δύο κεφάλαια ανήκουν στον Έντουαρντ! Νομίζω ότι θα μάθετε πολλά σε αυτά!
Συγκεκριμενα αναφερομαι στο Shadows in the Silver moon. Έλπιζω στα αλήθεια να το συνεχίσεις. Είναι καταπλικτικό και το λατρέυω! Και Αααααααααααααχ! Edward Point of view στο Σιωπη στο σκοταδι? Δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να υπάρχει μεσα στο μυαλο σου! Δεν σε συγκρινω με καμια συγγραφεα φυσικα γιατι εχεις το δικο σου μοναδικο στιλ! Εγω θα στο ξαναπροτεινω... σκεψου να το ακολουθησεις ως επαγγελμα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 2 Φεβ 2010 - 21:49 | |
| To Shadows in the silver moon ήταν δύο σκηνές από την οπτική του Έντουαρντ για την πρώτη νύχτα του γάμου του το οποίο ουσιαστικά διαδραματίζεται στην Χαραυγή. Αν θέλω να γράψω κάτι περισσότερο σε αυτό θα πρέπει ουσιαστικά να γράψω Edward Point of View από τη Χαραυγή κάτι που δεν μου είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Από το πρώτο στο δεύτερο μέρος μου πήρε έξι μήνες! H Στέφενι Μέγιερ θεωρώ ότι τα έχει πει όλα η ίδια μέσα από τα βιβλία της για το δικό της σύμπαν. Οπότε μου είναι λίγο δύσκολο να γράψω 'αποσπάσματα' από το δικό της στόρυ. Και γιαυτό προτιμώ να γράφω δικές μου 'εναλλακτικές' ιστορίες δανειζόμενη την Μπέλλα και τον Έντουαρντ που με εμπνέουν. Μπορείτε να περάσετε και από το blog μου όσοι θέλετε και εκεί θα βρείτε όλες τις ιστορίες που έχω γράψει! www.jokastia.blogspot.com | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 4 Φεβ 2010 - 10:03 | |
| Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο!!!!!!ΜΑΣ ΕΚΟΨΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!ΑΑ...ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....ΤΟ 1920 ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 4 Φεβ 2010 - 19:58 | |
| Και το 1920 έχει συνέχεια και το Σιωπή στο Σκοτάδι! Και οι δύο ιστορίες θα συνεχιστούν! Ευχηθείτε μόνο να βρίσκω χρόνο για να γράφω! | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 4 Φεβ 2010 - 20:08 | |
| ναι μαρακι μου!!! στο ευχομαστε!!! ειναι υπεροχες και οι 2...... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Φεβ 2010 - 11:48 | |
| ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ πιστευω οτι πραγματικα αξιζεισ συνχαριτιρια πραγματικα επαθα πλακα ειναι πολυ ωραιο...διαβασα επεισης και το αισθησιακα απομνημονευματα αν δεν κανω λαθος οτι το λενε (συγνωμη αν κανω)ειναι τελειο εκτοσ απο τα 7 κεφαλαια εχει και αλλο????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Φεβ 2010 - 12:30 | |
| Προς το παρόν δεν έχει άλλο γιατί δεν έχω γράψει παρακάτω. Αλλά σύντομα θα έχει! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Φεβ 2010 - 12:32 | |
| ΩΩ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.... ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 13 Φεβ 2010 - 14:56 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 14 Φεβ 2010 - 22:18 | |
| ΟΚ είναι θεικό!!! Ξέρω ότι σου ήταν πολύ δύσκολο και σου πήρε πολύ καιρο να το γράψεις αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο!!!! Είναι τέλειο, μακάρι να έγραφες κι αλλο!!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 20 Φεβ 2010 - 23:42 | |
| Διάβασα το μισό και μπορώ να πω πως είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Πάω για ύπνο τώρα και αύριο θα το συνεχίσω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 21:58 | |
| Έχω μεγάλη αγωνία γιαυτό το κεφάλαιο για το πως θα σας φανεί. Δεν ξέρω αν βγήκε τόσο καλό όσο θα ήθελα γιατί τελευταία γράφω τις μικρές ώρες. Αλλά δεν υπάρχει άλλη ώρα μέσα στην ημέρα. Ελπίζω να σας αρέσει και μην ξεχάσετε να μου αφήσετε σχόλια. Είναι το βασικότερο πράγμα για να συνεχίσω! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 22:05 | |
| Εγω Μαρια μου τα ειπα αλλα θελω να τα ξαναπω! Ειναι καταπληκτικο!!!!!!Συγκινηθηκα πολυ!!!!!Τα αισθηματα που τρεφει ο Εντουαρντ για την Μπελλα,η αγνωστη συνθεση,τα δυσκολα χρονια που περασε και η ευκαιρια που του δινεται στην ευτυχια πραγματικα με αγγιξαν πολυ!Οπως και οι προσπαθειες της Εσμε να κανει ενα δικο της παιδι! Και παλι συγχαρητηρια συνεχισε ετσι!!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 22:14 | |
| μαιρη μου.. μαιρη μου συγκινηθηκααα.... πολυ πολυ...να χρησιμοποιειτε πιο συχνα την εσμι....δηλαδη συγκινει κοσμο.... το αναγνωστικο κοινο θελει εσμι!!! anyway εγω τα εχω ξαναπει...να σκεφτεις να το κανεις επαγγελμα!!!!ειλικρινα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 22:21 | |
| Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ίσως αν το δούλευα λίγο ακόμα να γινόταν καλύτερο αλλά όταν κάτι το κάνεις ερασιτεχνικά και μέσα σε περιορισμένο χρόνο δεν υπάρχουν περιθώρεια για 'ψίρυσμα' Άσε που άμα αρχίσω να το ψυρίζω όλο και κάτι αλλάζω, όλο και κάτι βρίσκω οπότε καλύτερα έτσι. Είναι πιο αυθόρμητο. | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 22:29 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|