| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 11:08 | |
| Εχω διαβασει ολες τις ιστοριες σου ειναι υπεροχεςς!! Μπραβο...εχεις ταλεντο!!! Το καινουργιο κεφαλαιο ειναι καταπληκτικο.........κι ανυπομονω για την εξομολογηση της Μπελλα και την αντιδραση του Εντουαρντ!!!! Και παλι μπραβο Μαρια μ!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 11:20 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 11:33 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Όπως είπα, είχα κάποιους ενδοιασμούς γιαυτό το κεφάλαιο. Δεν είμαι σίγουρη ότι βγήκε τόσο 'δυνατό' όσο θα ήθελα. Αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα ανάμεσα τους που δεν τα έχουν ξεπεράσει και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος. Θα δείτε κατά κάποιο τρόπο την οπτική του Έντουαρντ, ή μάλλον τα συναισθήματα του στο επόμενο κεφάλαιο. Αλλά πρέπει να σας αποκαλύψω κάτι για να μην απογοητευτείτε. Η εξομολόγηση που περιμένετε από τη Μπέλλα δεν θα γίνει τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα. Κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα θα ανατραπούν στη διαδρομή και όλα θα πάρουν διαφορετική τροπή. Αυτό το λέω μόνο και μόνο για να μη περιμένετε με αγωνία την εξομολόγηση και το ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα έτσι απλά. Η Μπέλλα όσο και να θέλει να πει την αλήθεια δεν το αποφασίζει και παράλληλα τα γεγονότα και οι καταστάσεις θα την προλάβουν για μία ακόμα φορά. Ο Έντουαρντ θα μείνει για λίγο ακόμα καιρό στο 'Σκοτάδι'. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 11:48 | |
| θα δουν τον Καρλαιλ και την Εσμι, ετσι?? ωχ. ανυπομονω και για αυτην την συναντηση.
Φανταστικα κεφαλαιο. Η ιστορια του Εντουαρντ πάντα με κάνει να δακρυζω. Θυμαμαι ενα απ τα πρωτα κεφαλαια με την αποβολη της εσμι. Σε εκεινο το κεφαλαιο εκλαιγα συνεχεια....και στην αναμνηση ακομα του εντ σε αυτο το κεφαλαιο εκλαιγα. Με 'αγγιζει', έρχομαι στην θεση του. Οπως και η Μπέλλα ετσι και γω δεν περίμενα να ασχοληθει με κατι τοσο τετοιο. Ειναι ρεαλιστης ενω ο τολκιν από οσο ξερω ασχολειται με φαντασια. Αλλα για αλλη φορα μας εξεπληξες με τις επίλογες του Εντουαρντ. Το Bondi (τωρα το καταλαβα) ειναι αυτο που λένε 'Μπόντει Μπιτς'??
Στο ξενοδοχειο....απλά δεν έχω λόγια. Οι περιγραφες σου ηταν τοσο ζωντανες που κατα κάποιον τρόπο ηταν σαν να τα ζούσαμε εμεις. Το τσιγάρο μετα το σεξ παραειναι κλασσικο αλλα τουλάχιστον ανοιξε την κουβεντα. Απογοητευτηκα που τον διεκοψε και δεν συνέχισε με τον λόγο που απομακρυνθηκε από τον Καρλάιλ. Αν το έλεγε θα ελεγε και η Μπέλλα με την σειρα της την ιστορια. Οπως είπε ο Εντουαρντ θα μεινει για λίγο ακομα στο 'Σκοταδι'. Δεν θα την πιεσει να του πει? Δεν θα την ρωτάει? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:04 | |
| Ας μη ξεχνάμε ότι το ζευγάρι βρίσκεται για συγκεκριμένο λόγο εκεί. Θα υπάρξουν 'υποχρεώσεις' και ο δικός τους χρόνος θα περιωριστεί για να μην αναφέρω πόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι κατά την παρουσία άλλων. Επίσης όταν θα καταλήγουν να μένουν μόνοι συνήθως θα παρασύρονται σε άλλα πράγματα. Θα γίνονται συζητήσεις και η Μπέλλα θα ψάχνει την κατάλληλη στιγμή και τον σωστό τρόπο αλλά δεν θα τα καταφέρνει. Και όπως είπα από πάνω οι καταστάσεις και τα γεγονότα θα την προλάβουν. Το Bondi, είναι το γνωστό Bondi beach για όσους το ξέρουν. Μία ατελείωτη, χαώδης παραλία στον ωκεανό. Αυτή είναι μία από τις πιο ακριβές περιοχές στο Σίντνει. Τα σπίτια γύρω του αξίζουν εκατομμύρια χρήματα. Σήμερα αργά το βραδάκι θα βάλω photos με insparation. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το 'δωμάτιο' στο ξενοδοχείο που περνούν τη βραδιά τους η Μπέλλα με τον Έντουαρντ όπως και την υπέροχη παραλία στο Queensland ακριβώς όπως την είδε η Μπέλλα από το μπαλκόνι της. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:16 | |
| θα την προλαβουν τα γεγονοτα?ελπιζω να μην κανει τιποτα ο καρλαιλ γιατι του τα εχω μαζεμενα.........και ελπιζω να ερθει η συναντηση με τον ντανιελ συντομα..........και ελπιζω να μην θυμωσει ο εντουαρντ με την μπελλα και γενικα οσο ζω ελπιζω........θα θυμωσει ο εντουαρντ με την μπελλα? | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:17 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:22 | |
| Για να πω την αληθεια ηλπιζα σε κατι διαφορετικο απο μια απλη,ξεκαρφωτη εξηγηση . Νομιζα οτι θα εβρισκε μια φωτογραφια του Ντανι μεσα στην τσαντα της Μπελλας ,αλλα αυτο δεν εγινε .Αχχχ..Ανυπομονω!!! |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:51 | |
| Μαρια το διαβασα κι εγω και μου αρεσει παρα πολυ οπως προχωρουν τα γεγονοτα, περιμενω τη συνεχεια πριν τις 30 Ιουνιου!!!!!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 13:38 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 14:39 | |
| λοιπον περιγραφεις τις ερωτικες σκηνες φανταστικα οχι με φτηνο ρομαντισμο αλλα με αισθημα αληθινο!πραγματικα η συνεχεια με καθιλωσε ειμαι σιγουρη οτι παρακατω θα εξελιχουν τα πραγματα με αναπαντεχες ανατροπες!θελω να δω τι θα συμβει οταν η μπελλα αποκαλυψει την αληθεια! - Σπόιλερ:
αν κ θελω να δω κ συνεχεια στο 1920!οτι σου βγαινει ομως...
Μαρια εχεις φοβερο ταλεντο θα επρεπε να το αξιοποιησεις!!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 16:16 | |
| το νεο κεφαλαιο ηταν τελειο και θα συμφωνησω με τη προλαλισασα α τροπος που περιγραφεις αυτες τις σκηνες ειναι πολυ καλος.Μου αρεσε παρα πολυ το νεο κεφαλαιο και λυπηθηκα που τελειωσε, αδυμονω για τη συνεχεια.Μου αρεσει που ο εντουαρτ δε θα μαθει ακομα την αληθεια και χαρηκα που πριν εγραψες οτι στο επομενο κεφαλαιο θα δουμε και λιγο τις σκεψεις του εντουαρτ, γιατι αυτο ακριβως θα ηθελα να σου ζητησω, να μας παρουσιασεις τις σκεψεις του. Ποιο απο τα δυο θα συνεχισεις? Ελπιζω το σιωπη στο σκοταδι αν και το 1920 μου αρεσει παρα πολυ, το νεο σου κεφαλαιο ηταν καταπληκτικο και θελω πολυ μα παρα πολυ να δω τη συνεχεια αλλωστε μολις αρχισε το ταξιδι τους. Συγχαρητηρια για τη δουλεια σου | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 17:43 | |
| Ήταν ένα υπέροχο κεφάλαιο, όσο και τα άλλα βεβαία, αλλά αυτό είχε το κάτι διαφορετικό!!!! Τώρα η λεμονάδα φτέει, η εξομολόγηση του Έντουαρντ, θα σε γελάσω. Γενικά το βάζω στην λίστα με τα αγαπημένα μου! Καλά το τι γέλιο έπεσε όταν είπε η Μπέλλα ότι έχει εκείνη προφυλακτικό δεν λέγετε! Γενικά ήταν ένα υπέροχο κεφάλαιο! Περιμένω συνέχειαα!! Και δεν πειράζει που η Μπέλλα θα αργήσει... υπάρχει και ο Καρλάιλ.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 19:08 | |
| Mαιρη μου πιστευω πως αποζημιωθηκαμε με αυτο το κεφαλαιο...αξιζε και με το παραπανω η αναμονη!!! Λοιπον... κατ αρχας, εχω να ξαναπω για τις ολοζωντανες , ρεαλιστικες, αισθησιακες-οσο ακριβως πρεπει- και αισθαντικες.-εκει που πρεπει-... μου αρεσε παρα πολυ που αναλυθηκαν οι σκεψεις της Μπελλα σε αυτο το κεφαλαιο!!αλλα θα πεθαινα νω δω το συγκεκριμμενο κεφαλαιο-γεγονος και απο την μερια του Εντουαρντ! Επιτελους ομολογησαν απροκαλυπτα-και κυριως η Μπελλα που εδιωξε καθε αναστολη- τον ερωτα τους ο ενας στον αλλο!! Καιρος ηταν να ανοιξουν τα ματια τους!! Επισης λατρεψα που εκανες ξανα αναφορα στα ματια του!!!!Μαιρη μου αυτα τα ματια!!!!! Ακομα, μπραβο στην Αλις για την πρωτοβουλια-αχα!!-κατι ηξερε βαθια μεσα της! Αραγε το ειπε και στον Τζασπερ??-σοκ-! Ε....κατα τη διαρκεια του επιμαχου - Σπόιλερ:
τι να πω.....τι να πω ακριβως και τι να κανω....ειναι κατι παραπανω απο ρομαντικο και παθιασμενο συναμα. ειναι αληθινο...ειναι ακριβως η περιγραφη μιας ακατανικητης ελξης που καθε κοπελα νιωθει...και ολες εχουμε ζησει ανεξαιρετως!
Εν τελει και συνοψιζοντας, εχω να πω οτι προκειται για ακομα ενα τρομερο κεφαλαιο και οτι εννοειται οτι περιμενω την συνεχεια!!!!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 23:23 | |
| Μαρία να μην έχεις κανέναν ενδοιασμό! Το κεφάλαιο είναι απλά υπέροχο! Τα συναισθήματα ξεχειλίζουν και από τις δυο πλευρές, αλλά εκείνο το "θέλω να σε βλέπω" του Έντουαρντ κρύβει τόση απόγνωση, και τόση ανάγκη και τόσο πάθος! Και ειδικά όταν αποκαλύπτει στην Μπέλλα ότι με κάποιο ανεξήγητο τρόπο του θυμίζει την κοπέλα που δεν είδε ποτέ, το "θέλω να σε βλέπω", αποκτά άλλη βαρύτητα... Τελικά, ούτε και ο Έντουαρντ ξεπέρασε ποτέ εκείνη την κοπέλα από το Φορκς! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 23:48 | |
| Διάβασα όλα σας τα σχόλια και πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Μερικές φορές κάποια κεφάλαια που τα έχεις φανταστεί τόσες πολλές φορές, τα έχεις σκεφτεί και ξανασκεφτεί και τα περιμένεις συνήθως καταλήγουν να μη μπορούν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες. Προσωπικά είχα σκεφτεί αυτή τη σκηνή άπειρες φορές από την αρχή όταν ξεκίνησα να γράφω την ιστορία και είχα 'επενδύσει' πολύ σε αυτή. Τελικά όταν ήρθε η ώρα της συγγραφής κάτι μου έφταιγε, κάτι δεν μου κόλλαγε, κάτι με ενοχλούσε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, πιο συναισθηματικό ή πιο τρυφερό καθώς οι ήρωες συναντιούνται μετά από αρκετό καιρό με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο και έρχονται τόσο κοντά. Πιστεύω ότι έχουν δρόμο ακόμα μπροστά τους και υπάρχουν αρκετά εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεράσουν. Θέλω να ξέρετε ότι δεν θα γράψω όλο το κεφάλαιο ξανά από την πλευρά του Έντουαρντ. Παρόλα αυτά, στην αρχή του επόμενου κεφαλαίου θα μάθουμε αρκετά για το τι ένιωσε ο ίδιος γιαυτή τη βραδιά. Και όπως σας είπα και πιο πάνω τα πράγματα θα πάρουν διαφορετική τροπή και η 'αποκάλυψη' δεν θα είναι αυτή που περιμένετε, ούτε πολύ σύντομα. Δεν θα πω κάτι σε σχέση με τον Κάρλαιλ. Θα δείτε παράκατω τι ρόλο θα παίξει. Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ότι θα προτιμούσα να συνεχίσω με SitD αν δεν σας πειράζει και κάτι μου λέει ότι θα πάμε μέχρι την Έκλειψη μιας και μένει περίπου μία εβδομάδα μέχρι την πρεμιέρα. Για ένα χρονικό διάστημα (δεν ξέρω πόσο) θα πρέπει να δείξετε κατανόηση γιατί πραγματικά δεν ξέρω πόσο χρόνο θα χρειαστώ για να μπορέσω να ξαναμπώ πάλι στο mood για να γράψω αλλά σας υπόσχομαι ότι μέσα στον Ιούλιο που θα έχω και άδεια θα έχουμε αρκετά κεφάλαια και για τις δύο ιστορίες. Θα φτιάξω χρονοδιάγραμμα ειδικά για τις διακοπές και ελπίζω να το ευχαριστηθείτε! Και για όποιον ενδιαφέρεται μπορείτε να περάσετε από το blog μου να ρίξετε μία ματιά στις εικόνες με λίγη έμπνευση που μου έδωσαν για να γράψω αυτό το κεφάλαιο. Και πάλι σας ευχαριστώ, είστε τόσοι πολλοί για να σας ευχαριστήσω έναν, έναν ξεχωριστά. Αν ξέχασα κάτι ή δεν απάντησα σε κάποια ερώτηση μη με παρεξηγείτε. Είμαι στη διάθεση σας. | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 23:52 | |
| και καλα θα κανεις!!! τωρα εχω αγωνια τι θα γινει στην συνεχεια στην ΣΣΣ!!!! αχ το επομενο ΣΚ θα ειναι ετοιμο το πολυποθητο επομενο κεφαλαιο??? ε??? | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 23:56 | |
| μου αρεσε αυτο για το χρονοδιαγραμμα!!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 22 Ιουν 2010 - 0:22 | |
| εγω εχω μια ερωτησουλα ο εντουαρντ θα θυμωσει οταν μαθει την αληθεια?
και οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες σε κανουν νανιωθεις οτι πραγματικα εγιναν αυτα που διαβασαμε και το δωματιο με το χαμηλο φωτισμο και η παραλια..μου αρεσε η ρομαντικη πιο πολυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 22 Ιουν 2010 - 0:26 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 22 Ιουν 2010 - 10:26 | |
| Προσπαθώ να αποφύγω να απαντήσω στην ερώτηση αν ο Έντουαρντ θα θυμώσει αλλά δεν τη γλιτώνω! Δεν ξέρω πως να το περιγράψω και δεν θέλω φυσικά να προδόσω την εξέλιξη της ιστορίας. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο για τον Έντουαρντ όλο αυτό. Νομίζω πως περισσότερο θα θυμώσει με τον ίδιο του τον εαυτό. Ελπίζω να σας ικανοποιεί κάπως αυτή η απάντηση. Χαίρομαι που σας άρεσε το Insparation Το άρθρο του Έντουαρντ είναι για τον Τόλκιν και όχι για τον άρχοντα των δαχτυλιδιών ακριβώς. Νομίζω ότι προσπαθεί να κάνει μία έρευνα για το πως ο Τόλκιν εμπνεύστηκε και δημιούργησε τους χαρακτήρες της Μέσης Γης. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 22 Ιουν 2010 - 10:38 | |
| Αχχχ Μαρακι πολυ ωραιες οι φωτο..δεν μας πειραζει αν καθηστερισεις το επομενο κεφαλαιο..απολαυσε την εκλειψη γιατι μπορει να σου ερθει και καμια εμπνευση | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 22 Ιουν 2010 - 13:18 | |
| Ωχ επαθα ενα σοκ οταν το διαθασα ειναι απλα υπεροχο,δεν εχω λογια να πω τιποτα αλλο. | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|