| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 23:44 | |
| κι εμεις..!!!!!μακαρι να μην τελειωσει ποτε.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 23:45 | |
| Όλα τα καλά πράγματα έχουν αρχή και τέλος! Οπότε κάποια στιγμή και αυτό θα τελειώσει. Απλά μετά μπορώ να γράψω κάποια outtake ή κάποια σκηνή από το μέλλον τους π.χ. ανάλογα και τι θα θέλατε να δείτε. Αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε αφού θα έχει τελειώσει η ιστορία. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 23:48 | |
| ναι οντως ειναι νωρις γι αυτο..!τωρα προς το παρον θα δουμε τον εντουρντ στη Νεα Υορκη..για να δουμε,... | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 2:18 | |
| να μαι κι εγω...... μαιρη μου υποκλινομαι στο συγγραφικο σου ταλεντο. ητν απο τα πιο συγκλονιστικα κεφαλαια της ιστοριας... η απογνωση,ο ποθος κι η αγαπη...τ η προσμονη και των δυο οτι θα συναντηθουν συντομα!!!!!!!!!!!!!! κορυφη και λιγα λεω.....ασ σταματησω να πολυλογω λοιπον!!!! και παλι μπραβο!!!!!!!!!!!11 | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 21:23 | |
| Ω Θεε μου!!! τοσο μα τοσο κλαμα! πολυ συγκινητικο κεφαλαιο!!! υπεροχο.... αααααα ουτε σχολιο δεν μπορω να κανω... μου αρεσε παρα παρα πολυ... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 21:28 | |
| Να ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και γιαυτό το κεφάλαιο για το 1920 Όπως είπα και πιο πάνω ήταν ένα κεφάλαιο που γράφτηκε με ευκολία, κύλησε μόνο του. Και να σας ενημερώσω ότι, το Silence in the Dark βρίσκεται και πάλι στο blog μου, στη θέση του. Όποιος θέλει να το διαβάσει μπορεί ελεύθερα γιατί δεν ήταν και λίγοι αυτοί που μου το ζητούσαν και είχαν δυσανασχετήσει... Και επίσης να πω ότι, θα συνεχιστεί κανονικά η συγγραφή και η ολοκλήρωση και των δύο ιστοριών και αν το SITD θα εκδοθεί αυτό θα γίνει αφού η ιστορία θα ολοκληρωθεί, θα αλλάξω τα ονόματα και θα περάσει από κάποιο edit. Για να μη νομίζετε ότι είμαι τρελή θα πρέπει να ομολογήσω ότι από τη στιγμή που το κατέβασα δεν είχα κίνητρο για να γράψω και ακόμα περισσότερο όταν άλλαξα τα ονόματα κάτι έσπασε μέσα μου. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις... Αναρωτήθηκα λοιπόν ποιος ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να γράφω και σίγουρα δεν ήταν ούτε για αναγνώριση ούτε για χρηματικές απολαβές. Το κάνω απλά επειδή το θέλω και το αγαπώ. Έτσι λοιπόν σκοπεύω να συνεχίσω και αφού θα το ολοκληρώσω τότε με το καλό θα επανεξετάσω το θέμα της έκδοσης. Αυτά προς το παρόν. Αυτές τις ημέρες, θα γράψω μία one shot ιστορία έκπληξη! Μία έμπευση της στιγμής... Και μετά θα συνεχίσω με Silence in the dark! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 21:34 | |
| Τελεια!!!! Παω να το ξαναρχισω!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Δευ 19 Ιουλ 2010 - 11:13, 1 φορά |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 22:06 | |
| ΤΟ ΣΣΣ επεστρεψε σπιτι τωρα θα εχουμε να ανυπονουμε και για το 1920 και για το σσ αλλα πιο πολυ για την νεα ιστορια γιουπιιιι!!! | |
|
| |
katia2110 Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 11/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Ιουλ 2010 - 6:12 | |
| | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Ιουλ 2010 - 12:12 | |
| Μόλις τώρα κατάφερα και τελείωσα το 18 κεφάλαιο από το 1920... Ήταν τόσο συγκινητικό και δυνατό... και ομολογώ πως δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυα που άρχισαν να κατρακυλούν στα μαγουλά μου , ειδικότερα την ώρα του αποχαιρετισμού... Μαίρη μου για άλλη μια φορά συγχαρητήρια!Έχεις ένα μοναδικό τρόπο να αποδίδεις όλα τα συναισθήματα ... την αγάπη , τον πόνο,την αναστάτωση,... Αχ,ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο...(Ελπίζω να μην αργήσει πολύ... ) Όσο για το ΣΣΣ και την καινούργια ιστορία είμαι κάπως έτσι Λέω ,λοιπόν, να ξαναρχίσω το ΣΣΣ για να είμαι έτοιμη για την επερχόμενη συνέχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Ιουλ 2010 - 12:16 | |
| αχ τελεια.!!!!!!!!μου ειχε λειψει αυτη η ιστορια...και ιστορια εκπληξη ακουω...πωπω τελεια...ευχαριστουμε μαρια μου..!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Ιουλ 2010 - 12:55 | |
| Τελεια τελεια ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ..... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Ιουλ 2010 - 21:53 | |
| Εμαθα διεκοψες προσωρινα τις διαδικασιες εκδοσης του SITD μεχρι να το ολοκληρωσεις.... Με χαροποιει το γεγονος οτι η λατρεμενη αυτη ιστορια επεστρεψε σπιτι αν και μακαρι να πανε ολα οπως τα θες οποια και αν ειναι η αποφαση σου! Ομως Μαριααα....Μας κακομα8αινειιιιις! 2 απανωτα νεα κεφαλαια 1920, ''επανασυνδεση'' SITD + one-shot ιστοριουλα που ενας Εντουαρντ (=Θεος) ξερει τι θα μπορουσε να περιεχει!!!!!!! (η φαντασια & εμπνευση σου ειναι απιαστεεεεεεες ) Περα απ' την πλακα thanks για ολα! Συμφωνω με τους προλαλησαντες, η συνεχεια του 1920 ηταν εντονη, παραστατικη, συγκινητικη αν και προβλεψημη (εννοω οτι ολοι ξεραμε πως αργα ή γρηγορα θα εβαζαν τον Εντουαρντ υπευθυνο για την υποθεση Τζασπερ-Αλις ) Αδημονω να μαθω την....λυση του μυστηριου γιατι κατι μου λεει πως δεν ειναι τοσο ''κακοβουλα'' οσο φαινονται τα πραγματα (= το κλεψιμο) Ποιος ξερει, ισως να αγαπιουνται τα παιδια και ισως να μην ειναι καθαρα ανωριμη αποφαση και ''ξεδιαντροπη'' Ισως να μην εχουν προβλημα στο θεμα ''γαμος'' καν! Υποθετοντας παντα... Αααααααχχχχχ μπραβο και παλι μπραβοοοοο! Για την νοοτροπια σου, την ανταποκριση σου σε εμας τους 'φανς' και την αφοσιωση σουυυ σε ο,τι κανεις!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Ιουλ 2010 - 22:56 | |
| Ευχαριστώ και πάλι για τη στήριξη και την υπομονή σας. Ξεκίνησα το one shot αλλά μάλλον θα μου πάρει λίγο περισσότερο απ' ότι σχεδίαζα επειδή πιάστηκα και εγώ με ένα φανικ που διαβάζω. Αλλά λογικά αύριο - μεθαύριο θα είναι έτοιμο. Θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε καλά να περνάτε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Ιουλ 2010 - 22:57 | |
| ευχαριστουμε για την ενημερωση μαρια μου...!!θα περιμενουμε με ανυπομονησια..!!
| |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 19 Ιουλ 2010 - 23:19 | |
| σε ευχαρισουμε Μαρια μου για την ενημερωση και επισης που επεστρεψες αυτην την την υπεροχη ιστορια που μας εχει συνεπαρει ολους και ανυπομονουμε ολοι για την συνεχεια!!!!! και οσον αφορα το κεφαλαιο 18 του 1920 ηταν για μια ακομη φορα φοβερο και απροσδοκιτο λογω των εξελιξεων!!! ανυπομονω πολυ να μαθω την συνεχεια!!!! αχ αυτες οι μικρες αδελφες ολοι την ωρα μας βαζουν σε μπελαδες! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 20 Ιουλ 2010 - 2:06 | |
| χθες εμεινα ξυπνια μεχρι τις 6 τα ξημερωματα για χαρη της Καντυ. Ειδα τα περισσοτερα επεισοδεια και επειδη δεν αντεξα διαβασα και την δικη σου εκδοση της συνεχειας. Τα γεγονοτα ταιριαζαν με την ιστορια (μαλιστα καποια απο αυτα τα ειχα σκεφτει και εγω) και οι τα λόγια ήταν αυτα ακριβως που περιμενα να πει καθε χαρακτηρας σε καθε περισταση. Στην αρχη με ειχε αποροφηση τοσο η υπόθεση που δεν προσεχα την γραφη, μετα όπως βρηκα αρκετες διαφορες με 1920 και Σιωπη στο Σκοταδι. Νομιζω εμοιαζε περισσοτερο με σεναριο (νομιζω ειχες πει ότι έχεις ασχοληθει και με σεναριο). Πάντως όσες ιστοριες σου εχω διαβασει τις εχω λατρεψει!! edit: η ζωη του Τερρυ όπως την περιεγραφες που θυμησε αυτο το ποιημα - Κ.Π. Καβάφης έγραψε:
- Όσο μπορείς
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες. Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την, γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την στων σχέσεων και των συναναστροφών την καθημερινήν ανοησία, ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
| |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 21 Ιουλ 2010 - 20:20 | |
| Λοιπόν πρώτα θέλω να πω ότι είμαι η τελευταία που μαθαίνει αυτά τα νέα!! Αχ το ΣΣΣ είναι ξανά εκεί όπου ανήκει! ουάου! συγκινήθικα! Να ξέρεις μαίρη ότι θα σε υποστηρίξουμε όποια και αν είναι η τελική σου απόφαση! και τώρα να μια ιστοριούλα έπληξη? είμαι σε υπερένταση τώρα! Έχει καθόλου λεμόνι ή όχι? Για να ξέρω να είμαι κάπως προετοιμασμένη! . Ακόμα να συνηδητοποιήσω ότι το ΣΣΣ είναι ξανά στο blog! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 21 Ιουλ 2010 - 22:10 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες. Και ζητώ συγνώμη που έχω καθυστερήσει το one shot που σας υποσχέθηκα αν και έχω γράψει αρκετό αλλά δεν το έχω ολοκληρώσει... βυθίστηκα και εγώ σαν παιδί που είμαι σε ένα άλλο φανφικ που διαβάζω... μπορώ να σας πω ποιο είναι αν θέλετε. Αλλά οπωσδήποτε μέσα στις επόμενες ημέρες θα το τελειώσω και θα το ανεβάσω. Όσο για λεμόνι.... χμμ... ναι... περιέχει λεμόνι! Χαίρομαι που πολλοί από εσάς ανακαλύψατε την Κάντυ γιατί πραγματικά πιστεύω ότι περνάει μαθήματα ζωής η ιστορία της. Αν και στ' αλήθεια είναι πολύ θλιβερά κάποια πράγματα που δείχνει όπως και το τέλος σου αφήνει μία πίκρα.. στη δική μου περίπτωση παιδικά τραύματα. Φιλιά σε όλους. | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 21 Ιουλ 2010 - 23:24 | |
| Το 18 κεφάλαιο του 1920 ήταν πολύ καλό, με στενοχώρησε ο αναγκαίος αποχωρισμός αλλά τον απέδωσες πολύ καλά. Ειλικρινά χαίρομαι που επανέφερες το σιωπή στο σκοτάδι, είναι η αγαπημένη μου ιστορία και ειχα στενοχωριθεί λίγο όταν την απέσυρες, γιατί θα έπρεπε να περιμένω τη συνέχεια καθώς και επειδή ηταν αναγκαίο να αλλάξεις τα ονόματα των ηρώων αλλά όντος ελπίζω να το εκδόσεις αργότερα αν το θελήσεις!!!!!Ανυπομονώ για την συνέχεια και στις δυο ιστορίες | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 10:53 | |
| Χαιρομαι παρα πολυ που ξαναανεβασες το ΣΣΣ γιατι και εγω οπως και οι υπολοιπες ειχα στενοχωρηθει κυριως γιατι αμα διαβαζα συνεχεια στο βιβλιο τα ονοματα θα επρεπε υποχρεωτικα να αλλαξουν και ετσι θα το εβλεπα σαν κατι διαφορετικο απο το αρχικο τελικα, σαν να ειχε χασει λιγη απο την μαγεια του. Φυσικα παντα θα το φανταζομουν με τα δυο ονοματα που το ειχες βαλει εδω Τελος παντων... Η συνεχεια στο 1920 ηταν καταπληκτικη και περιμενω με αγωνια το one shot, εχω διαβασει και τα υπολοιπα one shot που ειχες γραψει και ετσι ξερω οτι και αυτο θα ειναι τελειο!!! Υ.Γ: Ποιο φανφικ διαβαζεις γιατι ψαχνω εδω και μερες κατι ενδιαφερον μα δεν εχω καταφερει να βρω τιποτα αρκετα ενδιαφερον για να το αρχισω στο fanfiction.net η στο twilighted |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 12:14 | |
| Κανονικά θα έπρεπε να κάνω την πρόταση στο αντίστοιχο τόπικ αλλά θα το γράψω και εδώ για όσους δεν το δουν εκεί. Το φανφικ που διαβάζω λέγεται "babies on their mind" http://www.fanfiction.net/s/5213812/1/Babies_on_Their_MindΗ Μπέλλα είναι μαία στην τοπική κλινική του Φορκς. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της και βλέπουμε τη ζωή της σε σχέση με τις μητέρες που τις βοηθάει να φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους και τις πολύτιμες συμβουλές που τους προσφέρει κ.τ.λ. Μέχρι που μία ημέρα έρχεται στο νοσοκομείο να εργαστεί ο Έντουαρντ Κάλλεν ο οποίος είναι μαιευτήρας! Η συνεργασία τους είναι πολύ 'στενή' και κάπως έτσι γενιέται το ειδίλιο. Αυτό είναι ένα φανφικ που έχει πολύ ρομαντισμό και πολύ αγάπη. Αν ψάχνετε κάτι dark με αποχωρισμούς και πόνο δεν θα τα βρείτε εδώ. Είναι όμως μία ωραία ιστορία με ρομαντικά λεμόνια, ερωτισμό και love love love Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχει και σχέση με παιδάκια - μωράκια αλλά επίσης μου άρεσε η σχέση του ζευγαριού και ας μην είχε σκαμπανεβάσματα. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 12:53 | |
| Καταρχην τωρα μολις διαπιστωσα οτι ΣΣΚ το ξαναανεβασες!! Δεν θα πω ουτε οτι χαιρομαι αλλα ουτε και οτι δεν χαιρομαι. Ειναι μια ιστορια που πιστευω πολυ και ακομα περισσοτερο πιστευω στο συγγραφικο σου ταλεντο. Οποια αποφαση και να παρεις εμεις θα ειμαστε μαζι σου.Να κανεις αυτο με το οποιο θα νιωθεις εσυ καλα. Αλλα να μην ξεχνας οτι εχεις μεγαλο ταλεντο και αν καμια φορα αμφιβαλεις γι αυτο και ειναι φυσικο εμεις ειμαστε εδω για να στο θυμιζουμε!! Οποτε περιμενουμε με λαχταρα το επομενο κεφαλαιο!! Τωρα η Καντυ ηταν για εμενα ενας πολυ σημαντικος σταθμος στη ζωη μου και με ειχε σημαδεψει για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα.Πιστευω οτι δινει πολλα μαθηματα και ειναι κριμα να λειπουν τετοια σειρες απο την παιδικο προγραμμα. Φυσικα εκλαψα πολυ και ακομα κια μεγαλη αν κατσω να τα δω καθε φορα και παλι συγκινουμαι! Τα fanfic σου αυτα που εχω διαβασει μου αρεσαν παρα πολυ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 16:55 | |
| Έρη μου σε ευχαριστώ. Με το θέμα της έκδοσης το ψάχνω ακόμα αλλά για να εκδόσω θα πρέπει να ολοκληρώσω την ιστορία και για να την ολοκληρώσω χρειάζομαι εσάς. Και μιας και αναφέρω 'εσάς' βρίσκομαι σε κάπως περίεργη θέση να ζητήσω μία χάρη από όσους μπορούν και θέλουν να προσφέρουν. Ξέρετε όλοι πως λίγο καιρό πριν ξεκίνησε μία προσπάθεια μετάφρασης του 1920. Δυστυχώς όμως η προσπάθεια δεν προχώρησε πολύ. Μακάρι να μπορούσα εγώ η ίδια να μεταφράσω στα αγγλικά αλλά είναι αδύνατον. Τα ψιλοκαταφέρνω από τα Αγγλικά στα Ελληνικά αλλά για το αντίθετο ούτε λόγος... Έτσι λοιπόν ζητάω από όποιον ενδιαφέρεται και ξέρει τόσο καλά αγγλικά ώστε να μεταφράσει αν μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Θα προτιμούσα όσοι ενδιαφέρεστε να μου στείλετε ένα πμ για να συζητήσουμε επί του θέματος. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αλλά δεν μπορείτε να διαθέσετε πολύ χρόνο, ακόμα και ένα κεφάλαιο να μεταφραστεί είναι σημαντικό για εμένα. Απλά να αναφέρω ότι... αν κάποιος αποφασίσει να βοηθήσει θα ήθελα να το έχει σκεφτεί καλά και να έχει να διαθέσει έστω και αυτό το λίγο χρόνο που θα χρειαστεί για ένα κεφάλαιο. Please μην έρθει κάποιος και πει ναι εντάξει και περάσει ένας μήνας ολόκληρος χωρίς αποτέλεσμα. Είναι κάτι το οποίο έχω χορτάσει και δεν ενδιαφέρομαι. Προτιμώ να μη το μεταφράσω καθόλου παρά κάποιοι να με γεμίζουν με υποσχέσεις που δεν θα τηρήσουν. Το λέω για να εξηγηθώ και φυσικά δεν απαιτώ τίποτα από κανένα. Η πρόταση είναι αποκλειστικά για όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν έστω και για ένα κεφάλαιο αλλά με υπευθυνότητα. Σαν αντάλλαγμα υπόσχομαι ότι θα προσφέρω αντίστοιχα κάτι που μπορώ. Αυτό θα το συζητήσω με τον καθένα ξεχωριστά γιατί για όλους μπορεί να μην είναι το ίδιο. Να αναφέρω σε αυτό το σημείο ότι το να μεταφραστούν οι ιστορίες μου είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, σχεδόν όσο και η έκδοση. Η αναγνώριση που έχουν αυτοί που γράφουν όταν μία ιστορία είναι καλή με συναρπάζει και θέλω να ανοίξω τα φτερά μου και να δω στ' αλήθεια πόσο αξίζω. Όλοι εσείς με αγαπάτε και με στηρίζετε αλλά η κοινότητα μας είναι μικρή ουσιαστικά. Πραγματικά νιώθω άσχημα που το ζητάω αλλά σκέφτηκα ότι ίσως κάποιοι να μπορούν να βοηθήσουν. Δυστυχώς είναι από τα λίγα πράγματα που δεν μπορώ να κάνω μόνη μου... μακάρι να μπορούσα... Όπως και να' χει, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όσους θα προσφέρετε κάποια βοήθεια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 12:20 | |
| Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μπορείτε να περάσετε από το blog μου για να διαβάσετε το one shot που σας είχα υποσχεθεί! Επίσης, η εμφάνιση του blog μου άλλαξε και περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σας και γιαυτό! Τέλος πρόσθεσα επιτέλους την playlist για το Silence in the Dark! http://jokastia.blogspot.com/2010/07/do-you-believe-in-fate.htmlΚαλή ανάγνωση, περιμένω ανυπόμονα τα σχόλια σας! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|