| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 7:43 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 15:48 | |
| Kαταρχην ήθελα να πω για το "Σιωπή στο Σκοτάδι". Ξερεις ότι ότι και να αποφασισεις εμεις θα σε στηριξουμε Την ιστορια της Καντυ δεν την διαβασα ακομα γιατι αποφασισα πρωτα να δω ολα τα επεισοδεια στο Youtube για να καταλαβω και την υπόθεση Μπήκα σημερα και βρηκα 2 κεφαλαια 1920. Τα διαβασα με το aircondition ανοιχτο όλη την ώρα και τα απολαυσα. Τι να πρωτοθυμηθω? τον γιατρο? τον σταβλο? (και μονο που να σκεφτομαι ρυθμιζω το aircondition sto turbo!!) Μου αρεσαν παρα πολύ τα λόγια τους. Ακομα και όταν έκαναν έρωτα εδειχναν ποσο ερωτευμενοι ειναι μεταξυ τους και πόσο βαθυ ειναι αυτο που νοιωθουν. Ειναι δυσκολο να υπάρχει η ισσοροπεια και όμως για αλλη μια φορα μας την εδωσες. Επιτέλους θυμήθηκαν το πτυχιο του Έντουαρντ. Μην τυχον και μεινει! Θα εφευρω φανταστικη χρονομηχανη να παω στο τοτε να τον στρωσω στο διαβασμα (στα σοβαρα). Μμμμ...η αντιδραση της Μπέλλας στο τηλεγραφημα δεν ηταν λιγουλάκι υπερβολική? Εγω στην αρχη σκεφτηκα ότι καποιος ειχε πεθανει... Επίσης εχω αλλο ένα να πω. Μας περνας τα συναισθηματα. Νοιωθω αυτο που νοιωθουν, εκνευριζομαι με αυτο που εκνευριζονται, χαμογελαω όταν χαμογελανε. Λιγες ιστοριες το εχουν καταφερει και το 1920 και το ΣΣΣ ειναι δύο από αυτες. Ελπίζω το επόμενο κεφαλαιο να μην αργησει. Θελω να μάθω τι θα γινει!!! Ειμαι σιγουρη οτι ο Εντουαρντ θα αναγκασει τον Τζασπερ να παντρευτει την Αλις!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 15:54 | |
| Nαι και θα τα καταφερει με τον ηρεμο η με τον αγριο τροπο -να αναγκασει τον Τζασπερ να παντρευτει την Αλις- |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 16:04 | |
| Στην αρχή όντως και εγώ σκέφτηκα ότι συναίβει κάτι κακό σε κάποιον.Αλλά την αντιδρασή της δεν την βρίσκω υπερβολική.Εμάς μας φαίνεται παρατραβηγμένη γιατί ζούμε το 2010... Φανταστήτε όμως την θέση τους το 1920...Η μικρότερη της αδερφή κλέφτηκε με τον Τζάσπερ που δεν είχε την καλύτερη φήμη..Και η θέση της είναι ακόμα πιο δύσκολη λόγω του κύκλου της Μπέλλα και του Έντουαρτ.. Θα γίνουν το θέμα όλων των κουτσομπολίστικων συζητήσεων της καλής κοινωνίας...Θα τους κοιτάζουν με μισό μάτι,θα επηρεάσει τη γνώμη που έχουν οι άλλοι γι αυτούς,θα τους κατακρίνουν.Κοινωνική κατακραυγή... Για να μην σχολιάσουμε πως ακόμα και να παντρευούν η ¶λις με τον Τζάσπερ και ξεπλυθεί η ντροπή πάντα η ¶λις θα είναι στιγματισμένη.Και αυτή και η οικογένεια της και κατά συνέπεια και η οικογένεια του Έντουαρτ. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 19:20 | |
| Ακριβώς Έμμα! Η αντίδραση της Μπέλλα δεν είναι υπερβολική. Η 'κλεψιά' σημαίνει αυτόματα σεξ χωρίς γάμο! Μπορείτε να φανταστείτε για τι πράγμα μιλάμε εκείνη την εποχή; Ναι, μόνο ο γάμος θα ξεπλύνει τη ντροπή, ακριβώς όπως το λέτε. Που και πάλι όλοι θα θυμούνται το γεγονός αλλά με τον γάμο λύνεται το πρόβλημα και όλοι το προσπερνούν. Όσο όμως δεν υπάρχει ο γάμος, το πρόβλημα είναι τεράστιο. Πρώτα απ' όλα ο Τσάρλι που επίσης έχει μία αξιοσέβαστη θέση στην κοινωνία, είναι διευθυντής σε τράπεζα. Φανταστείτε τι σημαίνει αυτό γιαυτόν. Σκεφτείτε πως θα κρίνουν την ανατροφή της ¶λις άρα Ρενέ και Τσάρλι = κακοί γονείς! Και αποτέλεσμα να επηρεάζεται το όνομα του Έντουαρντ που μπήκε σε 'αυτή' την οικογένεια. Σίγουρα όχι τόσο μεγάλο το πρόβλημα αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τους έπαιρνε όλους η μπάλα. Η Μπέλλα αντέδρασε έτσι πρώτον για το θέμα της κοινωνικής κατακραυγής αλλά σε δεύτερο επίπεδο στεναχωρέθηκε για την αδελφή της που έπραξε πολύ ανώριμα, για τους γονείς της που δεν τους άξιζε να τους συμβεί κάτι τέτοιο και τέλος για τον Έντουαρντ τον οποίο αγαπάει και δεν θέλει να επηρεαστεί το δικό του όνομα ακόμα και η καριέρα του από κάτι τέτοιο. Ο Έντουαρντ πάλι πρώτα απ' όλα στεναχωριέται για τη Μπέλλα, μετά σκέφτεται επίσης τα πεθερικά του και τέλος νιώθει και ο ίδιος να έχει μερίδιο ευθύνης επειδή ένας από τους καλύτερους του φίλους δημιούργησε το πρόβλημα. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 21:08 | |
| Μαρια πως παει η εκδοση του ΣΣΣ?ειναι σε καλο δρομο? | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 21:09 | |
| Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω και εγω! |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 21:17 | |
| | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 21:22 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 21:28 | |
| Παιδιά, δεν υπάρχει κάτι για να σας πω αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι διάφορα... Για να μιλήσουμε ουσιαστικά για έκδοση θα πρέπει η ιστορία να είναι ολοκληρωμένη και αυτή τη στιγμή δεν είναι.
Είχα κάποιες επαφές αλλά προς το παρόν πρέπει πρώτα να αποφασίσω εγώ η ίδια τι θέλω να κάνω. Θα σας ενημερώσω όπως έχω υποσχεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 16 Ιουλ 2010 - 11:22 | |
| και τα δυο νεα σου κεφάλαια μου αρεσαν πολύ, ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.Τα μαθήματα ιππασίας αλλα και η υπερπροστατευτικότητα του εντουαρτ για την μπέλα τα έκαναν ακόμη καλύτερα.Ανυπομονώ για τη συνέχεια, θελω να δω πως θα αντιμετωπίσει ο εντουαρτ το θέμα του Τζασπερ και τι θα γινει με αυτον και τη μπέλα.Αλλά καταλαβαίνω την πίεση και το φόρτο εργασιάς που έχεις ειδικά τώρα με την έκδοση του ΣΣΣ, καλή επιτυχία και συνέχεια σε ότι αφορά αυτο το ζήτημα | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 16:05 | |
| Οκ λίγο αρά λλά θα σχολιάσω!!! ---> Λοιπόν αυτή η μπέλλα πάντα με εκπλήσει και νομίζω ότι το ''γιατρέ μου'' ήταν πολύ καλή ιδέα....ας κάνει και ο έντουαρντ την πρακτική του . Και επιτέλους αυτές οι κάλτσες που τον στοίχειωναν καιρό, βρήκε την ευκαιρία του..... . Η μπέλλα υπάκουη ασθενής ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές του!Και ο πονηρούλης σκέφτεται να κάνει και αυτός κάποιοου είδους σενάριο να της ανταποδόσει... Και φυσικά όλα αυτά στα πλέσια του ρομαντισμού! Και η ¶λις δεν άντεξε κλέφτηκε με τον Τζάσπερ .Πάρα πολύ ωραίο καιφάλαιο Μαρία! Αδημονώ για το επόμενοοοο!!!! !!! Σε βαθμολογία για λεμόνι παίρνει χρυσό!!!!---> | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 18:52 | |
| Ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά λόγια. Και μόνο με έναν τρόπο μπορώ να απαντήσω... Κεφάλαιο 18 σε λίγα λεπτά... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 18:54 | |
| Ναι!!! Γιουπι!!! Περιμενω με αγωνια συνεχεια σε λιγα λεπτα!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 19:40 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 20:39 | |
| Φοβερο κεφαλαιο!!! Μου κοπηκε η ανασα οταν η Μπελλα φερθηκε με τοσο θρασος και πεισμα στην τραπεζαρια. Για πρωτη φορα δειχνει στην ιστορια ποσο εγωιστρια ειναι αλλα και ταυτοχρονα ποσο πολυ αγαπαει τον Εντουαρντ. Η αγαπη τους ειναι τοσο δυνατη που ενας απλος αποχαιρετισμος για ενα πιθανοτατα συντομο διαστημα τους προκαλει πονο.... Μου αρεσε που εγραψες τα συναισθηματα και του Εντουαρντ και της Μπελλας σε αυτο το κεφαλαιο. Ο 'αποχαιρετισμος' τους μια νυχτα πριν φυγει ο Εντουαρντ ηταν φανταστικος καθως και το φιλι τους λιγο πριν φυγει... Αμα συνεχισω ετσι θα καταλειξω να αναλυω ολοκληρη την ιστορια οποτε εχω μονο κατι τελευταιο να πω: Κορυφαιο, αποκαλυπτικο, μαγευτικο, τελειο, φοβερο, γεματο ψυχη και συναισθημα!!! |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 20:40 | |
| ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο μαιρη μου.εκνευριστηκα με την αλις που χαλασε το γαμηλιο ταξιδι της μπελλα,αλλα εξοργιστηκα που εξαιτιας της επρεπε να φυγει ο εντουαρτ και να χωριστουν. η μπελλα για ακομα μια φορα εδειξε ποσο δυναμικη ειναι στο τραπεζι ζητωντας απο τον εντουαρτ να μην φυγει. επισης αυτο που μου αρεσε ηταν που υπηρχε μια εξαρση για συναισθηματικη επιβεβαιωση.το χαρηκα πολυ που συνεχεια ο καθενας σκευτοταν την αγαπη του για τον αλλον και το πως νιωθει. και φυσικα το λεμονι απαραιτητο. Μπραβο μαιρη μου.για αλλη μια φορα μου επιβεβαιωσες ποσο καλα γραφεις. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 20:57 | |
| μολις το διαβασα και μπορω να πω οτι ειμαι συγκλονισμενη το κεφαλαιο ηταν τελειο!!! ηταν τοσο συναισθηματικα εντονο και ανεδειξε την αγαπη και την αναγκη που εχουν ο ενας για τον αλλο ηταν απλα υπεροχομου θυμισε λιγο τους ατελειωτους αρραβωνες και σε καποιες φασεις συγκινηθηκα σε σημειο να κλαψω ο χωρισμος τους ηταν τοσο οδυνηρος αν και προσκαιρος ελπιζω ο εντουαρντ να γυρισει συντομα και να βαλει τους δραπετες στη θεση τους
αγαπημενο σημει το οραμα που ειχε η μπελλα για την κορη της μου αρεσε παρα πολυ το φιλι τους στο τελος και το λεμονι φυσικα ηταν αναγκαιο
λατρευω το χαρακτηρα της μπελλα ετσι πεισματαρα και δυναμικη για τον εντουαρντ δεν εχω λογια ειναι ο αντρας που ολες θα ηθελαν να εχουν αυτη τη φορα ανυπομονω πιο πολυ απο ποτε για νεο κεφαλαιο και οφειλω να πω οτι τα συναισθηματα τα αποδιδεις παντα με τροπο ξεχωριστο το ιδιο και τις εικονες ορκιζομαι πως για ενα λεπτο ειδα την ρενε που αναβε την πιπα της και την μπελλα στο κοριτσιστικο δωματιο της με τις κουκλες συγχαρητηρια ηταν τελειο το κεφαλαιο1 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 23:13 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Προσωπικά μου άρεσε αυτό το κεφάλαιο, μου άρεσε ο τρόπος που ήρθαν κοντά ο ένας στον άλλο έτσι απλά ενώ προσπαθούσαν να μιλήσουν, να εκφραστούν... Αυτό το λεμόνι για εμένα ήταν κάτι περισσότερο από λεμόνι! αχ... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 23:14 | |
| λοιπο γιαμενα ηταν το πιο συγκινητικο κεφαλαιο..!ο χωρισμος τους ηταν τοσο εντονος...ο πονος τους η αγαπη τους ο ποθος τους ολα αυτα τα περασες σε εμας με ενα πολυ συναρπαστικο τροπο...η μπελλα για αλλη μια φορα δειχνει τη δυναμη το πεισμα και το θαρρος της...οο εντουαρντ πιο γλυκος απο ποτε..!ο αποχαιρετισμος τους στο τελος..που τη σηκωσε ψηλα και τη φιλησε κορυφαιος...για αλλα μια φορα συγχαρητηρια...!!περιμενουμε με μεγαλη αγωνια επομενο κεφαλαιο..!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 23:31 | |
| Είναι αλήθεια πως μερικά κεφάλαια φεύγουν μόνα τους, πως σε ενθουσιάζει η εξέλιξη που σε τραβάει από το χέρι. Ήταν από τα κεφάλαια που δεν με κούρασαν καθόλου για να το γράψω και άλλαξα ελάχιστα πράγματα στο αρχικό κείμενο από την αρχή μέχρι το τέλος.
Αλλά το πιο παράδοξο είναι πως ποτέ δεν περίμενα ότι αυτό το φανφικ θα εξελισόταν έτσι παίρνοντας αυτή τη μορφή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 23:34 | |
| Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι το πως έχουμε την ιστορία στο μυαλό μας! Μπορεί να θέλουμε να έχει ένα συγκεκριμένο τέλος αλλά όταν έρθει η έμπνευση και σου καρφωθεί μια ιδέα στο μυαλό μπορεί να αλλάξει όλη η τροπή! Για άλλη μια φορά μπράβο! Πολύ ωραίο κεφάλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 23:40 | |
| Βασικά ήταν μία ιστορία καθαρά για τα λεμόνια, απλά επειδή όλοι μου έλεγαν δεν γράφεις λεμόνια και οι ιστορίες σου δεν έχουν λεμόνια κ.τ.λ. στην αρχή το έκανα εντελώς για τη πλάκα μου με σκοπό να το πάω μέχρι το γάμο. Κάτι μικρό είχα πει... Που να ξερα τότε ότι θα έγραφα ολόκληρη ιστορία η οποία έχει και αρκετό παρακάτω. Όπως την υπολογίζω μου βγαίνει περίπου γύρω στα 30 κεφάλαια και προχτές που ήμουν με την emerald eyes όλο βρίσκαμε κι άλλες ιδέες (μας ήρθε η επιφοίτηση μέσα στη θάλασσα ) και ειλικρινά τη λατρεύω αυτή την ιστορία. | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|