Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (2)

Πήγαινε κάτω 
+124
e+b
sandra21
annaval
Ashley Greene
$ofi@ + Edward
BREAKING DOWN :)
Phantom of the Vampires
LITSA0089
Wonder
mpellanti21
Deppy
Emmi
nora
Niki Patt
twilightFOREVER
peby
Vera
edward cullen
izzy cullen
alice cullen!
katia2110
i love edward 2
chrysabella
ViolettaCullen18
despina aek
ed<3
Evaline
emi
Isabela Cullen
twilightsagaddicted
Bella Cullen12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
mimigk
MyrtoCullen
AnaroseCullen
Mrs.Cullen
Vampire love
Lizzy Cullen
Bella07
Zafrina
vikaki21
hiddenfantasy
ma.do
marina
maria23
matia*
Mrs.Christina
αντα
AliceK
Miley
nantiaki_twilight 4 ever
pink
robert\'s girl
Mrs Alice
!~Twilighter~!
kristen4ever
team edward
d@n@e twilight!
evaki
ev@ki92
lena
mR.Geo
liaki
evi
VLaSia =)
athina
Alexandroula
nonipas300
volturi girl
Kimberly
eleftheria
Isabella_Cullen
T-NM-E-BD
magica
Fay1765
Bella13
bluesea
mariap
niki
Nemesis Of Bellin
Stellouko
I'm_not _dead
michelle
bloody swan
~Rob-Patty~
olympia-Mikel-Robert
Black Rose
TZENIPAN
akaliakoukou
sunrise
BELLA MARIE
emma cullen pattinson
xrisa_twilight
mariebella
kanty
ΕΡΗ
MIKAELLA
BELLA22
Vasiliki_Luvs_Vampires
natalia
emerald eyes
Isabella21
Rose
Rozmari
magic princess
kallinikh
val
Alexadruby the vampire
LizCullen
ev@ki
Rozali87
Ειrιnι
Darkbella
twilightergirl
nasiatheslayer
scarlet rose
annabell
Princess
angepsi
April
kalkat
Neri
SilverMusk
WhiteQueen
128 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 9:10

Με μία λέξη, 'Πολλά'! lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 11:00

WhiteQueen έγραψε:
Με μία λέξη, 'Πολλά'! lol!

Αχ τέτοια γράφεις και αντε εμείς μετά να μείνουμε "ήρεμες" giggle giggle giggle giggle giggle giggle
Μαίρη μου χθες διάβασα και εγώ το καινούργιο κεφάλαιο και θέλω να σου πω ότι ήταν υπέροχο,δεν υπάρχουν λόγια...!!!
Ήδη ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 4947
Ελπίζω να μην αργήσει πολύ...
(Να σε ρωτήσω η ιστορία Candy Candy τι θέμα έχει; και κάτι ακόμα το Silience in the Dark θα το ξαναανεβάσεις;;;, γιατί θα ήθελα να ξαναδιαβάσω όλα τα κεφάλαια...)
Και πάλι συγχαρητήρια!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 11:34

Ε ρε κατακαυμένη Ρούμελη τι σε περιμένει! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 403120

Μόνο αυτό έχω να πω για το επόμενο κεφάλαιο, το οποίο γράφω τώρα και πάει πάρα πολύ καλά! Τρελή έμπνευση! Έχω τρελαθεί στο γέλιο! χα χα χα! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 6512

Λίγα λόγια για την Κάντυ έχω γράψει και στο blog μου εδώ: http://jokastia.blogspot.com/2010/07/fulfilled-destiny.html

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε με ακριβώς τι θέλετε να μάθετε και θα σας πω. Επίσης υπάρχουν όλα τα επεισόδια για να τη δείτε (115! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 413121 ) εδώ: https://www.youtube.com/user/CandyInGreekProject

Για το ΣΣΣ κάνω πολλές σκέψεις αυτή την εποχή, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Δώστε μου λίγο χρόνο, λίγες ημέρες και θα σας ενημερώσω. Να ξέρετε πάντως πως ότι κι αν αποφασίσω θα έχει να κάνει και με τη δική σας ανταπόκριση και όχι μόνο με τις δικές μου προσωπικές φιλοδοξίες. Η επικοινωνία μεταξύ συγγραφέα και αναγνωστών είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Αυτός είναι και ο λόγος που ξανασκιέφτομαι να το επαναφέρω και να συνεχίσω κανονικά τη συγγραφή του ως φανφικ. Αλλά είπα πολλά προς το παρόν σε σχέση με το θέμα. Σε λίγες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση σε σχέση με αυτό το θέμα αφού θα έχω πάρει την τελική μου απόφαση. Wink

despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 12:01

αχχ μαιρη μου τελεια.θα δω καντυ δε το πιστευω. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 274215 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 4947
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 12:10

Δεν το πιστευω αρχισα να βλεπω Καντυ Καντυ!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 403120 Δεν με αναγνωριζω!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 403120

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Τετ 14 Ιουλ 2010 - 17:24, 1 φορά
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 12:15

γεια σασ!!!!εχω μια απορια.γιατι η σιωπη στο σκοταδι δεν υπαρχει πια στο blog?σορρυ που ροταω αλλα τορα γυρισα απο διακοπες και δεν ξερω τι εγινε.
http://robestenslife.blogspot.com/
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 12:33

Παράθεση :
Ε ρε κατακαυμένη Ρούμελη τι σε περιμένει!

Μόνο αυτό έχω να πω για το επόμενο κεφάλαιο, το οποίο γράφω τώρα και πάει πάρα πολύ καλά!
Ανυπομονώ...... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 4947 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 4947 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 4947
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 16:25

ΟΚ! Κεφάλαιο 17!!!! boogie boogie boogie boogie

http://jokastia.blogspot.com/2010/07/17.html

Φιλική συμβουλή, ανάψτε το aircondition και αν όχι λεμονάδα βρείτε κανένα δροσιστικό. Διαφορετικά με τέτοια ζέστη δεν θα τη παλεύει καμία!

Προειδοποίηση

Το περιεχόμενο είναι αυστηρώς ακατάλληλο! Δεν ευθύνομαι εγώ για όποιον το διαβάσει κάτω των 18!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 16:40

Παω αμεσως να το διαβασω!!! Μολις ανοιξα το κλιματιστικο και πηρα και νερο απο το ψυγειο!!! lol!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 17:22

Ηταν τελειο!!! Αυτο που κλεφτηκανε ο Τζασπερ με την Αλις μου θυμισε το βιβλιο της Τζεην Ωστεν, την Υπερηφανια και Προκαταληψη. Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου βιβλια! Τεσπα το κεφαλαιο ηταν εκπληκτικο!!!
$ofi@ + Edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
$ofi@ + Edward

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Neverland
Αριθμός μηνυμάτων : 4949
Registration date : 03/07/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 17:44

WhiteQueen έγραψε:
ΟΚ! Κεφάλαιο 17!!!! boogie boogie boogie boogie

http://jokastia.blogspot.com/2010/07/17.html

Φιλική συμβουλή, ανάψτε το aircondition και αν όχι λεμονάδα βρείτε κανένα δροσιστικό. Διαφορετικά με τέτοια ζέστη δεν θα τη παλεύει καμία!

Προειδοποίηση

Το περιεχόμενο είναι αυστηρώς ακατάλληλο! Δεν ευθύνομαι εγώ για όποιον το διαβάσει κάτω των 18!
ηταν very hot
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 17:49

η αλις κλεφτηκε με τον τζασπερ?τελειο!
και η μονη λυση ειναι ο γαμος
θα παντρευτουν δηλαδη?
την καημενη την μπελλα δεν της αξιζε να τελειωσει ετσι ο μηνας του μελιτος
ηρθε ομως η ωρα να μπει για τα καλα στον κοσμο των ενηλικων ειναι το πρωτο προβλημα που θα αντιμετωπισουν ως συζυγοι και απο οτι φανηκε θα τα καταφερουν
πραγματικα ο εντουαρντ ηταν τελειος σε αυτο το κεφαλαιο ξεκαθαρισε στη μπελλα τα συναισθηματα του και πως δεν θα νιωσει ποτε ετσι για καμια αλλη και στο τελος εδειξε τοση υπευθυνοτητα
και εκει που συζητησαν για παιδια ηταν τοσο συγκινητικο
φαινεται ποσο εντονη και δυνατη ειναι η αγαπη τους
οπως εχω ξαναπει εχεις σπανιο ταλεντο στο να περνας συναισθηματα στους αναγνωστες κατι που λιγοι συγγραφεις το εχουν αλλα με το σσσ ηρθα η ωρα να δειξεις το ταλεντο αυτο
τελικα η μπελλα ηταν να μην παρει φορα ε βεβαια δεν θελει και πολυ οταν σκεφτεσαι τον εντουαρντ γιατρο
το κεφαλαιο ηταν τελειο και μας προσγειωσε παλι στον πραγματικο κοσμο και πιστευω οτι το επομενο κεφαλαιο θα ειναι αρκετα σημαντικο γι αυτο και ανυπομονουμε
και σε ευχαριστουμε που μας χαριζεις αυτα τα νεα κεφαλαια τοσο γρηγορα
εχω μια ερωτησουλα ως συνηθως τωρα που θα γυρισουν πισω που θα μενουν?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 18:20

Ευχαριστώ! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 34442

Χαίρομαι που έχω λίγο χρόνο αυτές τις ημέρες και γράφω. Wink

Τώρα που θα γυρίσουν πίσω η Μπέλλα με τον Έντουαρντ, για λίγο θα μείνουν στο πατρικό της. Wink Θα δείτε παρακάτω την εξέλιξη της ιστορίας. Wink

Παραδέχομαι ότι αυτό με το 'κλέψιμο' το έκλεψα κι εγώ από την περηφάνια και προκατάληψη! Είναι από τα αγαπημένα μου. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 616544

Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Robert's World!
Αριθμός μηνυμάτων : 2620
Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 19:33

Διαβασα το 16ο κεφαλαιο......ηταν θεεικο......

η σκηνη στο σταβλο...ενταξει δεν περιγραφεται....πολυ λεμονατη WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 185649 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 185649

Μου αρεσε πολυ που συζητησαν..

Μπραβο ηταν πολυ ωραιο κεφαλαιο.... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 474941 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 474941 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 98735

Υ.Γ Μολις ανακαλυψα οτι ανεβασες κι αλλο!! Shocked Shocked Shocked WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 274215

Τρεχω να το διαβασω..... study study WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 4947
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 20:16

ηθελε να παιξουν το γιατρο. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 403120 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 403120 πραγματικα πεθανα στο γελιο σε αυτη τη σκηνη.
αλλα γιατι κατι μου λεει οτι ο τζασπερ θα τα βρει σκουρα με τον εντουαρτ?

αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο.μπραβο WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 382268
Deppy
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Deppy

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Registration date : 13/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 20:27

μολις τελειωσα και το 17ο κεφαλαιο!!!! τα διαβασα ολα σημερα!!! ειναι τελειο!!!!!!!!!! φυσικα καμια σχεση με το δικο μ ο τροπος που γραφεις ειναι μοναδικος!!!!! αναμενω για τη συνεχια!!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 201917 μπραβο!!!! kiss
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 20:54

Emily The Strange έγραψε:
Δεν το πιστευω αρχισα να βλεπω Καντυ Καντυ!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 403120 Δεν με αναγνωριζω!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 403120

και εγω!!! δεν τ πιστευω!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 686606 ολοκληρη γαιδαρα και το βλεπω!!! εχω φτασει στο 60 επισοδειο και εχω πολλα ακομα!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 413121 Μαιρη μου η ιστορια που εφτιαξες για την καντι ηταν φανταστικη μου αρεσε πολυ!!!!!!!!!! και τωρα που βλεπω τα επεισοδια μπορω και καταλαβαινω την διαφορα των σημερινων κινουμενων σχεδιων σε σχεση με τα παλαιοτερα... η Καντι απο την αρχη κιολας της ιστοριας περναει πολλα ομορφα μηνυματα στα παιδια (και στις γαιδαρες σαν και εμας που το παρακολουθουν για να δουνε ποια ειναι η καντι που τοσο πολυ αγαπησες στα παιδικα σου χρονια και που συνεχιζεις να την αγαπας και μεχρι σημερα και την θυμασαι σαν μια υπεροχη παιδικη αναμνηση....) (μην με παρεξηγητε για τις γαιδαρες ποιο πολυ για τον εαυτο μου το λεω giggle ) για την δυσκολια της ζωης, την αναποδια της, πως πρεπει να συμπεριφερομαστε οταν πεθαινει ενας πολυ αγαπημενος ανθρωπος στην ζωη μας και με τη δυναμη που πρεπει να προχωραμε στην ζωη μας αλλα και κατα τη γνωμη μου το πιο σημαντικο για την ορφανια... γιατι εμεις θεωρουμε δεδομενους τους γονεις μας και τις περισστερες φορες δεν τους φερομαστε οπως θα επρεπε κανονικα και ειναι τοσο ασχημο... ( το εχω κανει και εγω πολλες φορες Sad ) ειναι υπεροχο κινουμενο σχεδιο πραγματικα... εχω δακρυσει πολλες φορες κατα την διαρκεια που το βλεπω και πραγματικα ειναι υπεροχο... για την ιστορια που εφτιαξες Μαιρη μου θελω να πω οτι αυτο ηταν το πρωτο σου φανφικ??? WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 413121 ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ! και το τελος υπεροχο και αυτο που με συγκινησε πιο πολυ απο ολα ηταν οταν η καντι ειπε "η δικη μου καρδια μπορει και συγχωρει τα παντα" ηταν υπεροχες φρασεις!!! μακαρι και στην πραγματικη μας ζωη να μπορουσαμε να συγχωρουμε ετσι τους ανθρωπους για το κακο μου ενδεχομενως θα μας εχουν κανει αλλα ειναι πολυ δυσκολο γιατι στην σημερινη κοινωνια την καλοσυνη την μπερδευουμε με την αφελεια και την χαζομαρα... Neutral (και εγω εχω πει καποιον καλο ανθρωπο χαζο και το εχω μετανιωσει πολυ... δεν ειναι ωραιο... Neutral ) τεσπα... ηταν πολυ ωραιο που μας μυησες στον κοσμο της καντι που ειναι μια απιστευτη ηρωιδα με πολλες περιπετειες αλλα και πολλα τραγικα στην ζωη της... νομιζω δεν ειμαι σιγουρη οταν ημουν 7 ή 8 χρονων ειχα δει το επεισοδιο με το φορεμα που ειχε δωσει η ηλιθια η Ελιζα στην Καντι και το φορεμα της ηταν 3 χρονων μικροτερο και δεν τις εκανε την κακομοιρας γιατι ηθελε η ηλιθια Ελιζα να την σταματησει να την παει στο χορο... τσ τσ τσ... Evil or Very Mad ηταν υπεροχο το φανφικ αυτο μου αρεσε πολυ!!! Smile για το 1920 θα σου γραψω Μαιρη αργοτερα εντυπωσεις οταν το διαβασω.... παντως παντα ειχες εφεση στο να γραφεις ιστοριες!!! μπραβο σου!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 906998
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 21:00

Ναι οι ιστοριες σου πραγματικα δημιουργουν συναισθηματα σε αυτον που τις διαβαζει. Εγω προσωπικα μολις διαβασα την ιστορια σου με την Καντυ Καντυ ετρεξα κατευθειαν να δω και το κινουμενο σχεδιο giggle Βεβαια εγω την προσεξα την διαφορα αναμεσα στις ιστοριες που γραφεις τωρα και σε αυτες που εγρφες παλια. Εχω μια απορια: Ποσα χρονια γραφεις ιστοριες η εστω κειμενα η κατι παρομοιο;;;
emma cullen pattinson
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
emma cullen pattinson

Θηλυκό Τόπος : Neverland!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2339
Registration date : 13/03/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 22:08

Ήρθε η ώρα να σχολιάσω.. evil_laugh
Αφού κατάφερα μετ εμποδιών να διαβάσω τα δύο νέα κεφάλαια (τη μία ήταν δίπλα η μικρή μου αδερφή και προσπαθούσα να της τα κρύψω,την αλλή χτυπούσανε τα τηλέφωνα,οι πόρτες με φώναζε η μάνα μου κτλ κτλ κτλ) έχω να ρωτήσω τούτο...Τι τρελή έμπνευση είναι αυτή??Εσύ δεν γράφεις...εσύ ζωγραφίζεις.Και τρελένεις και μας τα διψασμένια κοράσια.....Έτυχε χθες και πήρα λεμονάδα-πρώτη φορά-από του σούπερ μάρκετ και όπως αποδείχτηκε τη χρειάστηκα...Εκτός του ότι είσαι η υπέρτατη και η απόλυτη,η μοναδική είσαι και γρήγορο πιστόλι...Πότε πρόλαβες και το έγραψες το 17??Θες να μας ξεκάνεις??Μετά ποιός θα διαβάζει τις εκπληκτικές σου ιστορίες εεεεε??Τι να πω...Απλά προσκυνώ WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 31995 και ελπίζω η έκρηξη έμπνευσης να συνεχιστεί γιατί δεν με βλέπω καλά μες τον καύσωνα...Πηγαίνω να ξαναδιαβάσω της περιπέτειες του ιατρού και της ασθενούς....Και τελειώσανε και οι λεμονάδες..... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 442819 Στο ουράνιο τόξο και ακόμα παραπέρα.... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 200305 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 923478
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 23:07

καταπληκτικο κεφαλαιο...γεματο συνισθηματα...+φωνω οτι εσυ δεν γραφεις...ζωγραφιζεις...ολα ειναι στη σωστη τους δοση..και πανω απο ολα αυτο το κεφαλαιο με εκανε να καταλαβω καλυτερα και περισσοτερο τα συναισθηματα του εντουαρντ και της μπελλας...για αλλη μια φορα μπραβο..!!συνεχισε το οποτε μπορεις...ανυπομονουμε..!!!!!
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 23:32

κι αλλο κεφαλαιο???? τωρα το δα!!

λοιπον μ αρεσε πρωτα απο ολα το παιχνιδι!!!! κυριολεκτικα επαιξαν το γιατρο giggle

κριμα που τελειωσε ετσι το ταξιδι τους, ο εντουαρντ παντως σωστος τζεντλεμαν (οχι σαν τους σημερινους WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 413121 )

καιρος να γυρισουν και να αντικρισουν την πραγματικοτητα..

μ αρεσε πολυ αυτο το κεφαλαιο με το λεμονι του και παραλληλα την ευαισθησια του
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠεμ 15 Ιουλ 2010 - 0:30

Μαίρη μου ,απλά δεν έχω λόγια... το κεφάλαιο ήταν καταπληκτικό...
Αχ,ήδη ανυπομονώ για το επόμενο...
Ελπίζω να μην αργήσει πολύ...
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 906998
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠεμ 15 Ιουλ 2010 - 0:41

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 34442

Χαίρομαι που σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο αν και βγήκε πολύ λεμονάτο! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 318209 Αλλά δεν πειράζει, το 1920 είναι ένα φανφικ για λεμόνια!

Τώρα πρέπει να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις. Το κεφάλαιο 17 το έγραψα σήμερα! Ναι, αν έχω χρόνο και έμπνευση μπορώ να γράψω μέσα σε μία ημέρα. Γράφω φανφικ ή ιστορίες ενεργά τα τελευταία 3 χρόνια και η πρώτη φορά που τόλμησα και έκανα κάτι ολοκληρωμένο ήταν αυτό με την Κάντυ που έχω ποστάρει στο blog μου. Μάλιστα θα ακολουθήσουν άλλα δύο με Κάντυ. (Για την Κάντυ γενικότερα θα μιλήσω παρακάτω.)

Γενικότερα με τη συγγραφή έχω ασχοληθεί κατά καιρούς. Στο παρελθόν είχα ξεκινήσει κάποιες ιστορίες που ποτέ δεν τελείωσα. Ο βασικότερος λόγος που έμαθα τυφλό σύστημα στη ζωή μου ήταν επειδή ήθελα να γράψω, δηλαδή πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να γράψω κάτι. Βέβαια έχω διαβάσει πολύ θέατρο, έχω ασχοληθεί με αυτό και κάποιες φορές λίγο με το σενάριο. Αλλά νομίζω ότι μου αρέσει καλύτερα η διήγηση.

Τώρα για την Κάντυ πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Προσωπικά πρόκειται για κάτι που με έχει σημαδέψει και μάλιστα συνδέεται ιδιαίτερα με την παιδική μου ηλικία. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μπορέσω να την ξαναδώ και μάλιστα να δω όλα τα επεισόδια γιατί ως παιδί δεν τα είχα καταφέρει. Η συγκίνηση μου ήταν πολύ μεγάλη πριν από τρία χρόνια όταν βρέθηκε επιτέλους αυτό το υλικό που απολαμβάνετε τώρα στο youtube το οποίο μαζεύτηκε με πάρα πολύ κόπο και τρέξιμο. Για να είμαι ειλικρινής η Κάντυ είναι στο συρτάρι μου και δύσκολα βάζω να δω επεισόδιο. Με πονάει πολύ η αδικία που έχει και το τέλος... χμμ... δεν εκπληρώνονται οι προσδοκίες, το αντίθετο θα έλεγα. Η ηρωίδα μία ζωή βασανίζεται μέχρι το τέλος. Έχει πραγματικά πολλές αλήθειες μέσα γιατί κακά τα ψέματα η ζωή δεν είναι αγάπες και λουλούδια. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι κατά πόσο αυτή η ιστορία απευθύνεται σε παιδιά. Στην πραγματικότητα η Κάντυ είναι ένα anime που απευθύνεται σε νεαρά κορίτσια. Ανήκει στην κατηγορία shojo των Γιαπωνέζικων anime και τη χαρακτηρίζει η Ιαπωνική κουλτούρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Οι φίλοι των manga - anime λίγο πολύ καταλαβαίνουν τι θέλω να πω. Για εμένα θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, θα είμαι Τερρυκιά μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω (Όπως Team Edward For Ever! ) και δεν θα τη ξεχάσω ποτέ σε όλη μου τη ζωή.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠεμ 15 Ιουλ 2010 - 1:50

Μαιρη μου με εστειλες αδιαβαστη με αυτο το κεφαλαιο....Για ακομη μια φορα δεν εχω λογια....Ανυπομονουμε για το επομενο....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
mpellanti21
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mpellanti21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : forks
Αριθμός μηνυμάτων : 471
Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠεμ 15 Ιουλ 2010 - 4:05

μαιρη μου με αφησες αφωνη...δεν εχω λογια... εισαι απεριγραπτη!! lol!

WhiteQueen's Blog (2)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 30 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: