| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 12:56 | |
| Νομιζω οτι και εγω εχω γινει πολυ απαιτητικη και εγωιστρια σχετικα με αυτην την ιστορια Το κεφαλαιο ηταν οντως πολυ.... ζεστο Σε σχεση με αλλα λεμονια που εχω διαβασει που καταγραφουν μονο τις πραξεις χωρις καθολου συναισθηματα σε τετοιο βαθμο που καποια στιγμη σου ερχεται μεχρι και ... αηδια , η ιστορια σου συνδιαζει και πραξεις και συναισθηματα και για αυτον τον λογο την βρισκω και πολυ προτοτυπη. Ξερεις να κρατας μια ισσοροπια αναμεσα σε αυτα τα δυο πραγματα που κανουν μια λεμονατη ιστορια μοναδικη και θα μπορουσε να πει κανεις και αξιολογη. Με λιγα λογια Φανταστικη με Φ κεφαλαιο. Σου ευχομαι τα καλυτερα οπως επισης και την εκδοση του βιβλιου σου με το καλο. Ειμαι σιγουρη πως καποια μερα θα πηγαινω στο βιβλιοπωλειο και θα υπαρχει ενα ολοκληρο ραφι αφιερωμενο στα βιβλια σου -ισως και παραπανω- |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 13:15 | |
| αχ μηπως θυμαται καποια σε ποιο κεφαλαιο η μπελλα ειναι αρρωστη στο κρεβατι και πληγωμενη επειδη εμαθε πως ο εντουαρντ ειχε επιλογη? (1920) παω να διαβασω κι εγω την συνεχεια
| |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 13:30 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 13:37 | |
| - Nemesis Of Bellin έγραψε:
- αχ μηπως θυμαται καποια σε ποιο κεφαλαιο η μπελλα ειναι αρρωστη στο κρεβατι και πληγωμενη επειδη εμαθε πως ο εντουαρντ ειχε επιλογη? (1920)
παω να διαβασω κι εγω την συνεχεια
Κεφάλαιο 9! http://jokastia.blogspot.com/2010/03/9.htmlΠρος το παρόν περιμένω να το διαβάσουν κι άλλοι για να πούμε περισσότερα γιαυτό το κεφάλαιο! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 13:52 | |
| το διαβασα περιμενα τοσο καιρο για νεο κεφαλαιο και με αποζημιωσε με το παραπανω το τρελο ειναι οτι καταφερνεις να περνας τα συναισθηματα του ζευγαριου πολυ εντονα και οι εικονες ειναι ιδιαιτερε ζωντανες ειδικα αυτη του εντουαρντ στο αλογο... ηταν τελειο κεφαλαιο περισσοτερο γιατι εχουν αρχισει να δενονται και συναισθηματικα και φαινεται ποσο πολυ αγαπιουνται λατρεψα την αφηγηση του εντουαρντ και την αθωοτητα που βγαζει η μπελλα ακομα και τωρα που ειναι παντρεμενη και μου αρεσει που ειναι τοσο πεισματαρα εχω μερικες ερωτησεις ηταν φυσιολογικο εκεινη την εποχη να μπουκαρουν οι αντζελες?εννοω θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω τη γνωμη της αντζελα για ολα αυτα γιατι δεν μπορει αν κανουν ερωτα ολη μερα ολο και καποιος θα τους ακουει και μαλλον αυτη ειναι η αντζελα περιττο να σου πω οτι λατρευω τον εντουαρντ και τα λογια του στην αρχη ηταν πολυ τρυφερα αλλο ενα τελειο κεφαλαιο μπραβο! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 13:53 | |
| που μπορω να τ διαβασω απο την αρχη? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 14:13 | |
| - $ofi@ + Edward έγραψε:
- που μπορω να τ διαβασω απο την αρχη?
Εδώ είναι το πρώτο κεφάλαιο: http://jokastia.blogspot.com/2010/01/1920-1.htmlΣτην ερώτηση σου για τις '¶ντζελες' izzy cullen, νομίζω πως ακριβώς έτσι ήταν τα πράγματα την εποχή εκείνη. Οι υπηρέτριες τα ήξεραν και τα γνώριζαν όλα, ειδικότερα οι πιστές υπηρέτριες βοηθούσαν τις Κυρίες τους σε τέτοιου είδους θέματα. Η ¶ντζελα είναι η προσωπική καμαριέρα της Μπέλλα. Κατά καιρούς την έχει ντύσει, την έχει γδύσει, την έχει πλύνει και μάλιστα οι Κυρίες δεν συνηθιζόταν να κάνουν αυτά τα πράγματα μόνες τους. Επίσης για το θέμα των σεξουαλικών επαφών, όλοι γνώριζαν για ποιο λόγο το ζευγάρι βρισκόταν εκεί και φυσικά ο σκοπός και το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν παιδιά. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Οι υπηρέτριες άκουγαν πολλά και αντίστοιχα είχαν και αυτές τις δικές τους ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες. Όπως σε πολλές περιπτώσεις να ικανοποιούν τις ορέξεις των Κυρίων τους, όπως η Μπέατρις, η υπηρέτρια του Έντουαρντ. Έχουμε κάνει και στο παρελθόν συζητήσεις σε σχέση με αυτό το θέμα. Η Αντουανέτα της Γαλλίας γέννησε τα παιδιά της σχεδόν μπροστά σε ολόκληρη τη βασιλική αυλή! Το ίδιο το πρωτόκωλο το όριζε. Και μάλιστα υπήρχαν περιπτώσεις όπου έβαζαν το ζευγάρι να ξαπλώσει στο γαμήλιο κρεβάτι, τραβούσαν τις κουρτίνες και όλοι οι υπόλοιποι απ' έξω περίμεναν... Τι να πει κανείς... Δύσκολες εποχές ακόμα και για βασιλιάδες! Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από 'κλειστές κουρτίνες' βλέποντας τον πρώτο κύκλο του Tudors, όταν η αδελφή του Ερίκου παντρεύτηκε τον Βασιλιά της Πορτογαλίας. (αν δεν κάνω λάθος) | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 14:19 | |
| να μαι παλι! λοιπον δεν εχω λογια!! τα αλογα γενικως ειναι η λατρεια μου οποτε λατρεψα περισσοτερο αυτο το κεφαλαιο (ειδικα τον οσκαρ). μου αρεσε πολυ η περιγραφη και η απολυτη αισθηση που ενιωσε η μπελλα πανω στο αλογο καθως και που τονισες οτι εκεινη την εποχη οι γυναικες δεν φορουσαν παντελονια. φυσικα μ αρεσουν τα λεμονια καθως και το τελος του κεφαλαιου που θυμηθηκαν πως ο εντουαρντ σπουδαζει ακομα οι γυναικες εκεινη την εποχη δεν σπουδαζαν ουτε δουλευαν ? | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 14:27 | |
| μαρακι μου τι κεφαλαιο ηταν αυτο?????αααχχ αυτη η ιστορια ειναι η αγαπημενη μου.ενταξει ζεστη εκανε πολυ.καηκαμε.τι φαντασιωση και αυτη με το σταβλο??? Περα απο αυτο ομως πρεπει να πω οτι αυτη η ιστορια εκτος απο τα λεμονια μου αρεσει περισσοτερο γιατι σου δεινει να καταλαβεις οτι η αγαπη και η αφοσιωση σε μια σχεση ειναι το παν,και φυσικα ο αλληλοσεβασμος. Επισης πρεπει να πω οτι με εκανες να κλαψω γιατι η καντυ ειναι το αγαπημενο μου παιδικο απο τοτε που ημουν μικρη και ειχα πολα χρονια να διαβασω ιστορια της.εξαιτιας αυτου εχω αρχισει να ψαχνω βιντεακια. Σευχαριστω πολυ!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 14:37 | |
| Πολύ σπάνια οι γυναίκες σπούδαζαν εκείνη την εποχή. Κάποιες σπούδαζαν βέβαια, ανάλογα και με τις πεποιθήσεις της οικογένειας. Πάρτε για παράδειγμα τη Ρόουζ από τον Τιτανικό. Δεν έχει σπουδάσει και το μόνο που έχει είναι το όνομα του πατέρα της. Έχει στηρίξει όλες της τις ελπίδες σε έναν καλό γάμο που θα κάνει γιατί αναφέρεται κάπου ότι δεν έχει χρήματα παρά μόνο το όνομα... Γενικότερα αν καθίσουμε να αναλύσουμε την εποχή τα πράγματα για τις γυναίκες ήταν δύσκολα. Ακόμα και για τις πλούσιες οι οποίες πολλές φορές αναγκάζονταν να παντρευτούν άντρες αρκετά μεγαλύτερους τους που δεν αγαπούσαν κ.τ.λ. Αυτό μάλιστα τις περισσότερες φορές τις έσπρωχνε στο να βρουν εραστές. Η ιστορία αυτή όμως περιορίζεται απλά σε ένα ζευγάρι που έτυχε να αγαπιέται, στον Έντουαρντ και τη Μπέλλα. Για εμένα, αυτή είναι μία οπτική για το αν ο Έντουαρντ συναντούσε τη Μπέλλα την εποχή που ήταν άνθρωπος. Αν και παραδέχομαι ότι ο δικός μου Έντουαρντ είναι πολύ πιο ατίθασος από τον αυθεντικό! Τι να κάνουμε... Είπαμε, αυτή η ιστορία ξεκίνησε περισσότερο με κεντρικό θέμα τις λεμονάδες! Τώρα πως εξελίχθηκε... χμμ... πέρασε στην άλλη διάσταση του λεμονιού και του ρομαντισμού. Αυτό δηλαδή που αντιπροσωπεύει εμένα! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 14:47 | |
| μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να διαβασω απο το δευτερο κεφαλαιο και μετα? | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 14:49 | |
| Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο!!!Σ'ευχαριστώ που μου δίνεις τη δυνατότητα να καταλαβαίνω τι θα πει πραγματικός συγγραφέας!!!Σ'ευχαριστώ γιατί είσαι κύρια πηγή έμπνευσης για μένα!!! Και πάμε τώρα και στο λεμονάτο κεφάλαιο!!! Το λάτρεψα αυτό το κεφάλαιο!!!Ήταν πραγματικά υπέροχο!!!Δεν έχω λόγια...Ειδικά η σκηνή με τον Έντουαρντ πάνω σε άλογο... Η σκηνή που ήταν το καταφύγιό τους, μου θύμισε την αμερικάνικη(παλιά) σειρά, 'North and South'!!! Λάτρεψα επίσης και την ¶ντζελα!!!Μ'αρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας της... Μία ερώτηση...Εκείνος που ήταν μαζί με την Μπέλλα και τον Έντουαρντ στα άλογα(δεν θυμάμαι όνομα!) θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συνέχεια της ιστορίας??? Γενικά Συγχαριτήρια!!!Και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, Καλή επιτυχία με την έκδοση του ΣΣΣ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 14:50 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 14:57 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 15:17 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 15:18 | |
| φοβερο διαβασα τα 2 πρωτα κεφαλαια και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 15:28 | |
| Αρχικα ενα μεγαλο ευχαριστω εκ μερους μου για αυτη την πραγματικα υπερευχαριστη εκπληξη! Ακομα και με τις τοσες μανουβρες & διαδικασιες για το ΣΣΣ δεν μας ξεχνας ποτε!!! Και τωρα αναδρομη στο 1920....(εεε το φανφικ, οχι την εποχη! ) Η εναλλαγη των POVs ταιριαζε απολυτα μιας και εδινε ενα σασπενς στην εξελιξη της ιστοριας! Οι σκεψεις του Εντουαρντ πολυ συναισθηματικες κατι που μου αρεσε και μου θυμισε ποσο πιο αγνοι ηταν οι ανδρες τις παλαιοτερες εποχες (ε οχι και ΠΟΛΥ αθωοι αλλα τουλαχιστον οχι τοσο προστυχοι οσο οι 'σημερινοι' ) Η Μπελλα ' 'οπως παντα πεισματαρα και ανυπομονη'' λεει χαρακτηριστικα ο Εντ και συμφωνω! Η στοργικη Αντζελα επανηλθε στην υποθεση και μακαρι να βρει και εκεινη το πεπρωμενο της στον Μπεν που τοσο πολυ συμπαθησα!!! Το μαθημα ιππασιας ηταν ολα τα λεφτα και μπορω να πω πως οντας completely αστοιχειωτη περι αλογων κτλ εμαθα πολλα! Τωρα....οσον αναφορα την αναποδια που ετυχε στο ζευγαρακι μας κατα το γυρισμο καταφερες για αλλη μια φορα και την αξιοποιησες δημιουργοντας ενα λεμονι να το στιψεις και να το πιεις στο ποτηρι----> Γραφικοτατη, εντονη στιγμη την οποια λατρεψα! Μενεις παντα πιστη στις συνηθειες της εποχης αλλα οχι το ιδιο και οι χαρακτηρες σου κατι που με ενθουσιαζει! Εννοω, οτι σκεφτονται τοσο ωριμα & πρωτοποριακα που θα τους επωφελησει πολυ στο μελλον τους (στα ακολουθα κεφαλαια δλδ) Και οπως παντα πρωταγωνιστικο ρολο-χαλαστρα/ξενερωμα ειχε το σχολειο!!! Anyway πολυ μιλησα και παλι! Μαιρη μας συγχαρητηρια ξανα!!!! Οοοοοοοποτε βρεις χρονο και εμπνευση εδω ειμαστε εμεις, καθισμενοι στα τσουρουφλιστα καρβουνακια μας εν αναμονη της συνεχειας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 15:30 | |
| Βασικά ήθελα και θέλω να συνεχίζω να σας ευχαριστώ για την στήριξη και την κατανόηση σας οπότε ο καλύτερος τρόπος ήταν λίγο 1920! Και εδώ που τα λέμε το καταευχαριστήθηκα που το έγραψα και το είχα αρκετό καιρό στα σκαριά αυτό το κεφάλαιο. Και που ξέρετε... έτσι όπως με βλέπω μάλλον δεν θα αργήσω πολύ να γράψω και το επόμενο! Και να προχωρήσει και η ιστορία λιγάκι. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 15:39 | |
| α τωρα καταλαβα πω πω οντως δυσκολες εποχες αλλα και αξιοζηλευτες ταυτοχρονα αναμενουμε το επομενο κεφαλαιο οπως ειπες θα προχωρησει η ιστορια και κατι μου λεει οτι καποια στιγμη θα εχουμε και γεννητουρια | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 18:14 | |
| μαιρη μ υπεροχο κεφαλαιο χιλια μπραβο οπου τα ειχε ολα και τα συνδιαζε ολα... απο ρομαντισμο,ερωτισμο,αγαπη μεχρι απο λεμονατεσ καταστασεις περιπετεις : οι οποιες μας εκαναν να λιωνουμε παλι.... καιρος ειναι να ασχοληθει λιγο με το πτυχιο του, ωραιες οι περιπετειες αλλα και λιγο διαβασμα δεν βλαπτει .... παντως βλεπω συντομα εγκυμοσυνη με τους ρυθμους που εχουνε | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 19:45 | |
| και εγω αυτο και σκεφτηκα.ετσι οπως το πανε αυτοι θα κανουν παιδια πολυ συντομα.αν το θελει βεβαια και η μαιρη. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 19:48 | |
| Ναι,με τους ρυθμους που εχουμε θα εχουμε πολλους απογονους της Μπελλας και του Εντουαρντ |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 20:19 | |
| Μην είστε ανυπόμονες! Κάθε πράγμα στην ώρα του! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 13 Ιουλ 2010 - 20:38 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Ιουλ 2010 - 2:31 | |
| χα χα χα λοιπον ηταν εξαιρετικο κεφαλαιο!!! ενταξει τα λογια ειναι περιτα!!! αναρωτιεμαι ποια αλλα μερη εχουν απομειμει που δεν εχουν κανει ερωτα αυτοι οι 2!!!! χαχαχα απλα υπεροχο!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|