Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (2)

Πήγαινε κάτω 
+124
e+b
sandra21
annaval
Ashley Greene
$ofi@ + Edward
BREAKING DOWN :)
Phantom of the Vampires
LITSA0089
Wonder
mpellanti21
Deppy
Emmi
nora
Niki Patt
twilightFOREVER
peby
Vera
edward cullen
izzy cullen
alice cullen!
katia2110
i love edward 2
chrysabella
ViolettaCullen18
despina aek
ed<3
Evaline
emi
Isabela Cullen
twilightsagaddicted
Bella Cullen12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
mimigk
MyrtoCullen
AnaroseCullen
Mrs.Cullen
Vampire love
Lizzy Cullen
Bella07
Zafrina
vikaki21
hiddenfantasy
ma.do
marina
maria23
matia*
Mrs.Christina
αντα
AliceK
Miley
nantiaki_twilight 4 ever
pink
robert\'s girl
Mrs Alice
!~Twilighter~!
kristen4ever
team edward
d@n@e twilight!
evaki
ev@ki92
lena
mR.Geo
liaki
evi
VLaSia =)
athina
Alexandroula
nonipas300
volturi girl
Kimberly
eleftheria
Isabella_Cullen
T-NM-E-BD
magica
Fay1765
Bella13
bluesea
mariap
niki
Nemesis Of Bellin
Stellouko
I'm_not _dead
michelle
bloody swan
~Rob-Patty~
olympia-Mikel-Robert
Black Rose
TZENIPAN
akaliakoukou
sunrise
BELLA MARIE
emma cullen pattinson
xrisa_twilight
mariebella
kanty
ΕΡΗ
MIKAELLA
BELLA22
Vasiliki_Luvs_Vampires
natalia
emerald eyes
Isabella21
Rose
Rozmari
magic princess
kallinikh
val
Alexadruby the vampire
LizCullen
ev@ki
Rozali87
Ειrιnι
Darkbella
twilightergirl
nasiatheslayer
scarlet rose
annabell
Princess
angepsi
April
kalkat
Neri
SilverMusk
WhiteQueen
128 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 12:56

Νομιζω οτι και εγω εχω γινει πολυ απαιτητικη και εγωιστρια σχετικα με αυτην την ιστορια lol! Το κεφαλαιο ηταν οντως πολυ.... ζεστο WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 185649 Σε σχεση με αλλα λεμονια που εχω διαβασει που καταγραφουν μονο τις πραξεις χωρις καθολου συναισθηματα σε τετοιο βαθμο που καποια στιγμη σου ερχεται μεχρι και ... αηδια , η ιστορια σου συνδιαζει και πραξεις και συναισθηματα και για αυτον τον λογο την βρισκω και πολυ προτοτυπη. Ξερεις να κρατας μια ισσοροπια αναμεσα σε αυτα τα δυο πραγματα που κανουν μια λεμονατη ιστορια μοναδικη και θα μπορουσε να πει κανεις και αξιολογη. Με λιγα λογια Φανταστικη με Φ κεφαλαιο. Σου ευχομαι τα καλυτερα οπως επισης και την εκδοση του βιβλιου σου με το καλο. Ειμαι σιγουρη πως καποια μερα θα πηγαινω στο βιβλιοπωλειο και θα υπαρχει ενα ολοκληρο ραφι αφιερωμενο στα βιβλια σου -ισως και παραπανω- Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 13:15

αχ μηπως θυμαται καποια σε ποιο κεφαλαιο η μπελλα ειναι αρρωστη στο κρεβατι και πληγωμενη επειδη εμαθε πως ο εντουαρντ ειχε επιλογη? (1920)
παω να διαβασω κι εγω την συνεχεια
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 13:30

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 31995 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 31995 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 31995 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 31995 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 31995
Δεν μας λυπασαι μεσημεριατικα & singie???????
Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 620541 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 620541 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 620541
αχ που ειναι αυτες οι εποχες?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 13:37

Nemesis Of Bellin έγραψε:
αχ μηπως θυμαται καποια σε ποιο κεφαλαιο η μπελλα ειναι αρρωστη στο κρεβατι και πληγωμενη επειδη εμαθε πως ο εντουαρντ ειχε επιλογη? (1920)
παω να διαβασω κι εγω την συνεχεια

Κεφάλαιο 9! Wink

http://jokastia.blogspot.com/2010/03/9.html

Προς το παρόν περιμένω να το διαβάσουν κι άλλοι για να πούμε περισσότερα γιαυτό το κεφάλαιο!

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 616544
http://www.jokastia.blogspot.com
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 13:52

το διαβασα περιμενα τοσο καιρο για νεο κεφαλαιο και με αποζημιωσε με το παραπανω
το τρελο ειναι οτι καταφερνεις να περνας τα συναισθηματα του ζευγαριου πολυ εντονα και οι εικονες ειναι ιδιαιτερε ζωντανες ειδικα αυτη του εντουαρντ στο αλογο...
ηταν τελειο κεφαλαιο περισσοτερο γιατι εχουν αρχισει να δενονται και συναισθηματικα και φαινεται ποσο πολυ αγαπιουνται
λατρεψα την αφηγηση του εντουαρντ και την αθωοτητα που βγαζει η μπελλα ακομα και τωρα που ειναι παντρεμενη
και μου αρεσει που ειναι τοσο πεισματαρα
εχω μερικες ερωτησεις ηταν φυσιολογικο εκεινη την εποχη να μπουκαρουν οι αντζελες?εννοω θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω τη γνωμη της αντζελα για ολα αυτα γιατι δεν μπορει αν κανουν ερωτα ολη μερα ολο και καποιος θα τους ακουει και μαλλον αυτη ειναι η αντζελα
περιττο να σου πω οτι λατρευω τον εντουαρντ και τα λογια του στην αρχη ηταν πολυ τρυφερα
αλλο ενα τελειο κεφαλαιο μπραβο!
$ofi@ + Edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
$ofi@ + Edward

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Neverland
Αριθμός μηνυμάτων : 4949
Registration date : 03/07/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 13:53

που μπορω να τ διαβασω απο την αρχη?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 14:13

$ofi@ + Edward έγραψε:
που μπορω να τ διαβασω απο την αρχη?

Εδώ είναι το πρώτο κεφάλαιο: http://jokastia.blogspot.com/2010/01/1920-1.html

Στην ερώτηση σου για τις '¶ντζελες' izzy cullen, νομίζω πως ακριβώς έτσι ήταν τα πράγματα την εποχή εκείνη. Οι υπηρέτριες τα ήξεραν και τα γνώριζαν όλα, ειδικότερα οι πιστές υπηρέτριες βοηθούσαν τις Κυρίες τους σε τέτοιου είδους θέματα.

Η ¶ντζελα είναι η προσωπική καμαριέρα της Μπέλλα. Κατά καιρούς την έχει ντύσει, την έχει γδύσει, την έχει πλύνει και μάλιστα οι Κυρίες δεν συνηθιζόταν να κάνουν αυτά τα πράγματα μόνες τους. Επίσης για το θέμα των σεξουαλικών επαφών, όλοι γνώριζαν για ποιο λόγο το ζευγάρι βρισκόταν εκεί και φυσικά ο σκοπός και το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν παιδιά. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Οι υπηρέτριες άκουγαν πολλά και αντίστοιχα είχαν και αυτές τις δικές τους ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες. Όπως σε πολλές περιπτώσεις να ικανοποιούν τις ορέξεις των Κυρίων τους, όπως η Μπέατρις, η υπηρέτρια του Έντουαρντ.

Έχουμε κάνει και στο παρελθόν συζητήσεις σε σχέση με αυτό το θέμα. Η Αντουανέτα της Γαλλίας γέννησε τα παιδιά της σχεδόν μπροστά σε ολόκληρη τη βασιλική αυλή! Το ίδιο το πρωτόκωλο το όριζε. Και μάλιστα υπήρχαν περιπτώσεις όπου έβαζαν το ζευγάρι να ξαπλώσει στο γαμήλιο κρεβάτι, τραβούσαν τις κουρτίνες και όλοι οι υπόλοιποι απ' έξω περίμεναν...

Τι να πει κανείς... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 691775 Δύσκολες εποχές ακόμα και για βασιλιάδες!

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από 'κλειστές κουρτίνες' βλέποντας τον πρώτο κύκλο του Tudors, όταν η αδελφή του Ερίκου παντρεύτηκε τον Βασιλιά της Πορτογαλίας. (αν δεν κάνω λάθος)
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 14:19

να μαι παλι! λοιπον δεν εχω λογια!!

τα αλογα γενικως ειναι η λατρεια μου οποτε λατρεψα περισσοτερο αυτο το κεφαλαιο (ειδικα τον οσκαρ). μου αρεσε πολυ η περιγραφη και η απολυτη αισθηση που ενιωσε η μπελλα πανω στο αλογο καθως και που τονισες οτι εκεινη την εποχη οι γυναικες δεν φορουσαν παντελονια.

φυσικα μ αρεσουν τα λεμονια καθως και το τελος του κεφαλαιου που θυμηθηκαν πως ο εντουαρντ σπουδαζει ακομα lol!

οι γυναικες εκεινη την εποχη δεν σπουδαζαν ουτε δουλευαν ?
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 14:27

μαρακι μου τι κεφαλαιο ηταν αυτο?????αααχχ αυτη η ιστορια ειναι η αγαπημενη μου.ενταξει ζεστη εκανε πολυ.καηκαμε.τι φαντασιωση και αυτη με το σταβλο??? WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 185649 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 185649

Περα απο αυτο ομως πρεπει να πω οτι αυτη η ιστορια εκτος απο τα λεμονια μου αρεσει περισσοτερο γιατι σου δεινει να καταλαβεις οτι η αγαπη και η αφοσιωση σε μια σχεση ειναι το παν,και φυσικα ο αλληλοσεβασμος.
Επισης πρεπει να πω οτι με εκανες να κλαψω γιατι η καντυ ειναι το αγαπημενο μου παιδικο απο τοτε που ημουν μικρη και ειχα πολα χρονια να διαβασω ιστορια της.εξαιτιας αυτου εχω αρχισει να ψαχνω βιντεακια.

Σευχαριστω πολυ!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 691711 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 691711 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 382268
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 14:37

Πολύ σπάνια οι γυναίκες σπούδαζαν εκείνη την εποχή. Κάποιες σπούδαζαν βέβαια, ανάλογα και με τις πεποιθήσεις της οικογένειας.

Πάρτε για παράδειγμα τη Ρόουζ από τον Τιτανικό. Δεν έχει σπουδάσει και το μόνο που έχει είναι το όνομα του πατέρα της. Έχει στηρίξει όλες της τις ελπίδες σε έναν καλό γάμο που θα κάνει γιατί αναφέρεται κάπου ότι δεν έχει χρήματα παρά μόνο το όνομα...

Γενικότερα αν καθίσουμε να αναλύσουμε την εποχή τα πράγματα για τις γυναίκες ήταν δύσκολα. Ακόμα και για τις πλούσιες οι οποίες πολλές φορές αναγκάζονταν να παντρευτούν άντρες αρκετά μεγαλύτερους τους που δεν αγαπούσαν κ.τ.λ. Αυτό μάλιστα τις περισσότερες φορές τις έσπρωχνε στο να βρουν εραστές.

Η ιστορία αυτή όμως περιορίζεται απλά σε ένα ζευγάρι που έτυχε να αγαπιέται, στον Έντουαρντ και τη Μπέλλα. Για εμένα, αυτή είναι μία οπτική για το αν ο Έντουαρντ συναντούσε τη Μπέλλα την εποχή που ήταν άνθρωπος. Wink Αν και παραδέχομαι ότι ο δικός μου Έντουαρντ είναι πολύ πιο ατίθασος από τον αυθεντικό! lol!

Τι να κάνουμε... Είπαμε, αυτή η ιστορία ξεκίνησε περισσότερο με κεντρικό θέμα τις λεμονάδες! Τώρα πως εξελίχθηκε... χμμ... πέρασε στην άλλη διάσταση του λεμονιού και του ρομαντισμού. Αυτό δηλαδή που αντιπροσωπεύει εμένα! Wink
$ofi@ + Edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
$ofi@ + Edward

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 14:47

μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να διαβασω απο το δευτερο κεφαλαιο και μετα?
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 14:49

Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο!!!Σ'ευχαριστώ που μου δίνεις τη δυνατότητα να καταλαβαίνω τι θα πει πραγματικός συγγραφέας!!!Σ'ευχαριστώ γιατί είσαι κύρια πηγή έμπνευσης για μένα!!!

Και πάμε τώρα και στο λεμονάτο κεφάλαιο!!! Wink

Το λάτρεψα αυτό το κεφάλαιο!!!Ήταν πραγματικά υπέροχο!!!Δεν έχω λόγια...Ειδικά η σκηνή με τον Έντουαρντ πάνω σε άλογο... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 480860 faint giggle Η σκηνή που ήταν το καταφύγιό τους, μου θύμισε την αμερικάνικη(παλιά) σειρά, 'North and South'!!!

Λάτρεψα επίσης και την ¶ντζελα!!!Μ'αρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας της...

Μία ερώτηση...Εκείνος που ήταν μαζί με την Μπέλλα και τον Έντουαρντ στα άλογα(δεν θυμάμαι όνομα!) θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συνέχεια της ιστορίας???

Γενικά Συγχαριτήρια!!!Και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, Καλή επιτυχία με την έκδοση του ΣΣΣ!!! huggie
http://www.christianemarie.blogspot.com/
$ofi@ + Edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
$ofi@ + Edward

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 14:50

please?
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 14:57

Νομιζω πως κατι θα συμβει με τον Μπεν και την Αντζελα, αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Αυτο ηταν το μονο που ξεχασα να πω πιο πριν. Αλλο ενα χειροκροτημα απο εμενα WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 201917
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 15:17

Εδώ είναι τα υπόλοιπα κεφάλαια, αν το ψάξεις λίγο πατώντας πάνω στην ετικέτα 1920 μπορείς να τα βρεις και μόνη σου. Wink

http://jokastia.blogspot.com/2010/01/2.html (2)

http://jokastia.blogspot.com/2010/01/3.html (3)

http://jokastia.blogspot.com/2010/01/4.html (4)

Και ναι, ο Μπεν προορίζεται για την ¶ντζελα! Wink

Χριστίνα χαίρομαι που γίνομαι έμπνευση. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 34442

Πάντα κάπως έτσι γίνεται, κι εγώ εμπνέομαι από άλλους και μην ξεχνάτε ότι διαβάζω πολλά φανφικ στα Αγγλικά. Wink
$ofi@ + Edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
$ofi@ + Edward

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 15:18

φοβερο διαβασα τα 2 πρωτα κεφαλαια και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 15:28

Αρχικα ενα μεγαλο ευχαριστω εκ μερους μου για αυτη την πραγματικα υπερευχαριστη εκπληξη!
Ακομα και με τις τοσες μανουβρες & διαδικασιες για το ΣΣΣ δεν μας ξεχνας ποτε!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 691711
Και τωρα αναδρομη στο 1920....(εεε το φανφικ, οχι την εποχη! Razz )
Η εναλλαγη των POVs ταιριαζε απολυτα μιας και εδινε ενα σασπενς στην εξελιξη της ιστοριας! Wink
Οι σκεψεις του Εντουαρντ πολυ συναισθηματικες κατι που μου αρεσε και μου θυμισε ποσο πιο
αγνοι ηταν οι ανδρες τις παλαιοτερες εποχες (ε οχι και ΠΟΛΥ αθωοι αλλα τουλαχιστον οχι τοσο
προστυχοι οσο οι 'σημερινοι' Rolling Eyes )
Η Μπελλα ''οπως παντα πεισματαρα και ανυπομονη'' λεει χαρακτηριστικα ο Εντ και συμφωνω! Wink
Η στοργικη Αντζελα επανηλθε στην υποθεση και μακαρι να βρει και εκεινη το πεπρωμενο της
στον Μπεν που τοσο πολυ συμπαθησα!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 616544
Το μαθημα ιππασιας ηταν ολα τα λεφτα και μπορω να πω πως οντας completely αστοιχειωτη περι
αλογων κτλ εμαθα πολλα! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 507795
Τωρα....οσον αναφορα την αναποδια που ετυχε στο ζευγαρακι μας κατα το γυρισμο καταφερες
για αλλη μια φορα και την αξιοποιησες δημιουργοντας ενα λεμονι να το στιψεις και να το πιεις
στο ποτηρι----> WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 442819 Γραφικοτατη, εντονη στιγμη την οποια λατρεψα! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 318209 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 923478
Μενεις παντα πιστη στις συνηθειες της εποχης αλλα οχι το ιδιο και οι χαρακτηρες σου κατι που με
ενθουσιαζει! Εννοω, οτι σκεφτονται τοσο ωριμα & πρωτοποριακα που θα τους επωφελησει πολυ
στο μελλον τους (στα ακολουθα κεφαλαια δλδ) Twisted Evil Wink
Και οπως παντα πρωταγωνιστικο ρολο-χαλαστρα/ξενερωμα ειχε το σχολειο!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 951556 lol!
Anyway πολυ μιλησα και παλι! Embarassed
Μαιρη μας συγχαρητηρια ξανα!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 474941 Οοοοοοοποτε βρεις χρονο και εμπνευση εδω ειμαστε
εμεις, καθισμενοι στα τσουρουφλιστα καρβουνακια μας εν αναμονη της συνεχειας! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 252380
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 630836
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 15:30

Βασικά ήθελα και θέλω να συνεχίζω να σας ευχαριστώ για την στήριξη και την κατανόηση σας οπότε ο καλύτερος τρόπος ήταν λίγο 1920! Wink Και εδώ που τα λέμε το καταευχαριστήθηκα που το έγραψα και το είχα αρκετό καιρό στα σκαριά αυτό το κεφάλαιο.

Και που ξέρετε... έτσι όπως με βλέπω μάλλον δεν θα αργήσω πολύ να γράψω και το επόμενο! Wink Και να προχωρήσει και η ιστορία λιγάκι.
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 15:39

α τωρα καταλαβα πω πω οντως δυσκολες εποχες αλλα και αξιοζηλευτες ταυτοχρονα
αναμενουμε το επομενο κεφαλαιο οπως ειπες θα προχωρησει η ιστορια και κατι μου λεει οτι καποια στιγμη θα εχουμε και γεννητουρια
mpellanti21
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mpellanti21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : forks
Αριθμός μηνυμάτων : 471
Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 18:14

μαιρη μ υπεροχο κεφαλαιο χιλια μπραβο οπου τα ειχε ολα και τα συνδιαζε ολα...

απο ρομαντισμο,ερωτισμο,αγαπη WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 737142 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 616544 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 150320 μεχρι απο λεμονατεσ καταστασεις περιπετεις WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 442819 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 185649 :

οι οποιες μας εκαναν να λιωνουμε παλι.... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 40135

καιρος ειναι να ασχοληθει λιγο με το πτυχιο του, ωραιες οι περιπετειες αλλα και λιγο διαβασμα δεν βλαπτει ....
παντως βλεπω συντομα εγκυμοσυνη με τους ρυθμους που εχουνε lol!
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 19:45

και εγω αυτο και σκεφτηκα.ετσι οπως το πανε αυτοι θα κανουν παιδια πολυ συντομα.αν το θελει βεβαια και η μαιρη. Wink
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 19:48

Ναι,με τους ρυθμους που εχουμε θα εχουμε πολλους απογονους της Μπελλας και του Εντουαρντ lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 20:19

Μην είστε ανυπόμονες! Κάθε πράγμα στην ώρα του! Wink
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ 2010 - 20:38

WhiteQueen έγραψε:
Μην είστε ανυπόμονες! Κάθε πράγμα στην ώρα του! Wink

γιατι το λες αυτο?????εμεις ποτε. Embarassed Embarassed
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤετ 14 Ιουλ 2010 - 2:31

χα χα χα λοιπον ηταν εξαιρετικο κεφαλαιο!!! ενταξει τα λογια ειναι περιτα!!!
αναρωτιεμαι ποια αλλα μερη εχουν απομειμει που δεν εχουν κανει ερωτα αυτοι οι 2!!!!
χαχαχα απλα υπεροχο!!!

WhiteQueen's Blog (2)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 29 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: