| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 12:22 | |
| αχ τελεια μαρια..!!ευχαριστουμε.!παω τωρα να δω και να διαβασω κι ερχομαι με σχολια..! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 13:35 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 13:58 | |
| μαρια μου..καταπληκτικη ιστορια..!!!!πολυ τρυφερη συγκινητικη..αδικη..!και οντως μας διδασκει οτι μερικα πραγματα δεν ειναι καθολου τυχαια..!!κανεις μας δεν μπορει να τα βαλει με τη μοιρα..αυτοι οι 2 ανθρωποι αγαπιοντουσαν και τιποτα δεν τους εμποδιζς πρα μονο ο ιδιος στους ο εαυτος..!!ευχαριστουμε που μας εδωσες να διαβασουμε μια τοσο ωραια ιστορια..!!τωρα το μπλογκ σου το εκανες παρα πολυ ωραιο.!!τα τραγουδια ηταν ολα φοβερα...μερικα ηταν αγαπημενα μου..πολυ ωραια χρωματα χρησιμοποιησες για το backround...για αλλη μια φορα μπρβο.!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 14:25 | |
| Τέλειο, μου άρεσε πάρα πολύ.Αυτή η ιστορία τα είχε όλα, ρομαντισμό και αγαπη...και χαρούμενο τέλος. Η μπέλα μου άρεσε σαν χαρακτήρας, τολμηρή, αποφασιστική αλλά και ρομαντική.Οι αλλαγες στο φορουμ σου είναι φοβερες | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 14:57 | |
| Αχ δεν μπορώ θα φανώ ηλήθια αλλά για κάποιο παράξενο λόγο συγκινήθηκα . Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει αλλά συγκηνήθικα....και καθός διάβαζα άκουγα και την μουσική και με πιάσανε τα κλάματα. σνιφ . Πάρα πολύ ωραία η ισρορία και μου άρεσε που η Μπέλλα όπως περιέγραψες δεν είναι η κλασική Μπέλλα. Πραγματικά μου άρεσε πολύ η ιστορία!Με εξέπληξε ευχάριστα! . Ακόμα θέλω να πω ότι οι αλλαγές είναι φανταστικές όσο δεν παίρνει! έγεινε ποιο φωτεινό και νομίζω ότι εκφράζει τις ιστορίες σου . Αχ δεν ξέρω αλλά για κάποιον περίεργο λόγο συγκηνήθικα. Πάντος μας χρειάζοναι τέτοιες ιστορίες μια στο τόσο και μας βοηθάνε να καταλαύουμε τον τρόποσκέψεις σου και την φαντασία σου που πραγματικά μπορώ να πω ότι έχεις μπόλικη και μακάρι να συνεχίσεις έτσι Μαίρη μου! . Τώρα περιμένουμε συνέχεια ή στο ΣΣΣ ή στο 1920. Ότι προτημάς! Πάντος το ξαναλέω συγκηνήθικα. . | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 16:25 | |
| Δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψουν το ποσο πολυ με συγκινησες..... Ακομη μισ κατσπληκτικη ιστορια...... Χιλια ευχαριστω που συνεχιζεις να γεμιζεις τις ψυχες μας με τοσο ομορφες εικονες και συναισθηματα....πραγματικα μπραβο...... | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 17:48 | |
| Μαρια μου αλλη μια καταπληκτικη ιστορια..... Ηταν υπεροχη....γεματη ομορφα συναισθηματα....... Δεν σου κρυβω οτι συγκινηθηκα ...... Και μαλλον καταλαβα οτι μερικες φορες οι ευχες αν το θελουμε πολυ μπορουν να πραγματοποιηθουν...κι οτι δεν ειναι ολα θεμα τυχης αλλα πρεπει κι εμεις που και που να εκφραζουμε τα συναισθηματα μας....... Σε ευχαριστω για ολες τις υπεροχες ιστοριες σου..... ...εχεις τη δυνατοτητα να μεταφερεις συναισθηματα κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο... Μπραβο και παλι Μπραβο!!!!.... Υ.Γ To blog σου εγινε ακομη πιο ωραιο....μετα απο τις αλλαγες που εκανες.... Ανυπομονω για τη συνεχεια απο οποια ιστορια θελεις...... (τις λατρευω και τ 2 εξαλλου) | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 23:42 | |
| Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ίσως αυτή η ιστορία να γινόταν και καλύτερη αν της αφιέρωνα λίγο περισσότερο χρόνο αλλά μιας και ήταν απλά one shot ήθελα απλά να το γράψω και να πάω παρακάτω. Στην αρχή κι εγώ συγκινήθηκα λίγο γράφοντας το αλλά μετά μιας και το διάβασα πολλές φορές το ξεπέρασα! Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο γρήγορο. Αν γινόταν μία κανονική ιστορία με κεφάλαια θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα ξεκινούσε από την αρχή που γνωρίστηκαν μέχρι το τέλος που ξανασυναντήθηκαν, παραδέχτηκαν τα αισθήματα τους η ζωή τους μετά κ.τ.λ. Έχω μία τάση να προτιμώ τις ιστορίες με έκταση. Αλλά μερικές φορές ίσως να μη χρειάζεται να πεις και πολλά αρκεί να δώσεις προσοχή στα βασικά σημεία. Επόμενος σταθμός Silence in the Dark. Το έχω παραμελείσει πολύ και ήρθε η ώρα να του δώσω την προσοχή μου. Απόψε ήμουν πολύ κουρασμένη για να ξεκινήσω αλλά θέλω να πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα στρωθώ και κάτι θα γίνει. Το blog μου είναι πλήρως ανανεομένο με καινούρια εμφάνιση και επιτέλους τα κεφάλαια χωρισμένα με λινκ για να μη τα ψάχνετε! Ελπίζω να σας αρέσει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 23:44 | |
| δηλαδη επομενο κεφαλαιο ΣΣΣ..!αχ τελεια..!μου ειχε λειψει κι εμενα παρα πολυ αυτη η ιστορια...!ευχαριστουμε για την ενημερωση μαρια..! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 1:50 | |
| Τελεια, χαιρομαι που το επομενο κεφάλαιο θα είναι από το ΣΣΣ, τη λατρεύω αυτη την ιστορια και μου έχει λειψει, όχι ότι δε μου αρέσι το 1920 | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 13:22 | |
| εγω παλι το ξερεις οτι ειμαι η μεγαλυτερη φαν σου και στο εχω αποδειξει επανειλλημενως!! το οne shot μου αρεσε υπερβολικα πολυ... Μια νεα Μπελλα πιο δυνατη, πιο αυθορμητη πιο συναισθηματικη..... Μου αρεσε πολυ η τροπη αλλα και ο τροπος αποδοσης! Στο εχω ξαναπει Μαιρη μου οτι οτι και να γραφεις, βαζεις την ψυχη σου και το αποτελεσμα δικαιωνει και εσενα και τον αναγνωστη! Γι αυτο ειμαι πεπεισμενη οτι θα σκισεις οτι και αν αποφασισεις τελικα! Για το 1920-που προσωπικα ανηκει στην πενταδα των αγαπημενων μου φανφικ-εχω να πω τα εξης.... πρωτον μου αρεσε τοοοσο το κεφαλαιο με τον γιατρο!! λιγο πολυ ολοι ξερουμε το παιχνιδι αυτο και εχει τρομερο ενδιαφερον πως περναει ανεπαφο στο χρονο!!! πως του παει η ιατρικη!!!!ααχχ.... για το επομενο κεφαλαιο του αποχωρισμου εχω να δηλωσω οτι με εκανες να κλαιω....ετσι ακριβως θα αντιδρουσα....και βεβαια θα εκανα και κατι αλλο που ειμαι σιγουρη -απολυτα- οτι θα μπει παρακατω.....οσο για το επικειμενο λεμονι ηταν νομιζω συγγραφικα και συναισθηματικα ενα παο τα καλυτερα που εχεις γραψει.... τοσο ρομαντικο, τοσο...παθιασμενο αλλα και τοσο συγκινητικο....κλαψ...σνιφ.... *tissues..* τελος να πω οτι ενθουσιαζομαι στην ιδεα του sitd.!μου ελειψε πολυ Μαιρη μου!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 13:55 | |
| Τωρα διαβασα το one shot που εγραψες και το λατρεψα!!! Μου αρεσε παρα πολυ ολη η πλοκη, το μηνυμα της ιστοριας, καθως και ο τροπος που αντιδρουσε η Μπελλα στις καταστασεις. Συγκινηθηκα παρα πολυ οταν το διαβασα Για αλλη μια φορα μας εδειξες το ταλεντο σου στην γραφη! Συνχαρητηρια!!! Οι αλλαγες στο blog σου μου αρεσαν παρα πολυ! Πολλα τραγουδια απο το Playlist ανηκουν τωρα πια και στα δικα μου αγαπημενα. Τα χρωματα ταιριαζουν νομιζω πιο πολυ στις ιστοριες σου τωρα! Ηθελα επισης να σε ευχαριστησω που για αλλη μια φορα γεμισες την μερα μου με μια ωραια, ευχαριστη και συγκινητικη ιστορια |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 14:02 | |
| Διαβασα και το one shot. ουφ, τι να πρωτο-πω?? ο τροπος γραφης, η ιδεα, οι χαρακτηρες, οι διαλογοι, τα συναισθηματα που μας περνας???? Αγαπημενη μου σκηνη ειναι αυτη που παει η Μπέλλα να σηκωθει από το κρεβατι να φυγει και ο Εντουαρντ της λεει να μην το κανει.... απλώς εχω μια απορία, 'στο παρον' ποσων μηνων ειναι το αγεννητο παιδακι τους??? | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 14:11 | |
| Να'μαι κι εγώ!!! Λοιπόν, διάβασα το one-shot και ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!Μπράβο!Μία διαφορετική Μπέλλα, μία ολόκληρη διαφορετική ιστορία!Πραγματικά μπράβο!Υπέροχος τρόπος γραφής και φανταστικό περιεχόμενο! Επίσης να πως πως λάτρεψα την διαμόρφωση του blog σου!Το background μου θυμίζει λίγο παλιές ταινίες εποχής όπως το Gone with the wind ή North and south και Pride and Prejudice!!!Ξανά Μπράβο!!! Ακόμα, χαίρομαι αφάνταστα που το επόμενο κεφάλαιο θα είναι ΣΣΣ!!!Δεν μπορώ παρά να ρωτήσω πότε θα το ανεβάσεις, χωρίς όμως να φανώ καταπιεστική! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 14:24 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια. Η στήριξη σας και η βοήθεια σας σημαίνει τόσα πολλά για εμένα, μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω με καλύτερο τρόπο. Η Μπέλλα αυτής της ιστορίας έχει πολύ βαθιά συναισθήματα, έχει περάσει πολλά και κάνει σπασμωδικές κινήσεις προσπαθώντας να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά κάποια στιγμή το χάνει. Ίσως να είχε ένα ενδιαφέρον να δούμε και το δικό της POV, ίσως να το γράψω κάποια στιγμή και πιστεύω ότι η ιστορία δεν θα έχει πια κανένα κενό. Συνεχίζεται η μετάφραση του 1920 χάρη στις καλές μου Bella Marie P, την Mrs Christina, τη NasiatheSlayer και κάνα δύο ακόμα που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν. Φυσικά θα σας αποκαλύψω ποιες είναι προσεχώς! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια, δεν ξέρετε πόσο σημαντική είναι για εμένα αυτή η μετάφραση. Και θα συνεχίσω οπωσδήποτε με Σιωπή στο Σκοτάδι αν και... δεν είμαι τόσο σε mood γραφής αυτή τη στιγμή... κόλλησα με άλλο φανφικ... Υπόσχομαι πάντως να μην το καθυστερήσω πολύ απλά δώστε μου λίγο χρόνο να μπω στο mood. Όσες γράφετε είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Το blog μου δεν μου άρεσε ποτέ περισσότερο, είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και ανακουφισμένη που μπόρεσα επιτέλους να βρω τον τρόπο να βάλω όλα τα κεφάλαια ταξινομημένα. Ευχαριστώ τη Mrs Christina γιαυτό, η βοήθεια της ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμη. Όπως θα είδατε εκτός από το FFNET ανέβασα την Αγγλική μετάφραστη του 1920 και στο Blog μου καθώς θέλω να ελπίζω ότι έτσι θα έχει και περισσότερο κόσμο. Και αν θέλτε ρίξτε μία ματιά στο ποστ - αφιέρωμα που έκανα στο Babies on their mind. Και ίσως σύντομα να σας μιλήσω για το νέο φανφικ που διαβάζω! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 14:58 | |
| οι αλλαγες στο blog σου ειναι καταπληκτικες! σημερα διαβασα την ιστορια σου!εχω να πω πως με συγκλονισε και μου αφησε γλυκοπικρα συναισθηματα!!! !!! αλλα πανω απο ολα μου αρεσει αυτη η γευση αισιοδοξιας μου ειχες βαλει στο τρελος νομιζα οτι θα χανονταν για παντα οι δυο τους μεχρι που η μπελλα επεστεψε! πραγματικα ενιωσα πολυ δυνατα συναισθηματα την ωρα που το διαβαζα με ειχε συνεπαρει! !!!!τα λογια ειναι περιττα μπροστα σε αυτο το αριστουργημα!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 20:04 | |
| ηταν παρα πολυ ωραιο το one shot!!! Πραγματικα μπραβο σου που μπορεις να εκμεταλευεσαι τοσο καλα μια εμπνευση της στιγμης! τιποτα απο οσα γραφεις δεν ειναι ασημαντο!!! ακομα και οι πιο μικρες ομορφες ιστοριες που μας χαριζεις σε βοηθανε υποσυνειδιτα να αναπτηξεις το συγραφικο σου ταλεντο!!!! Η συγκεκριμενη ιστορια με συγκινησε παρα πολυ και ηταν αρκετα ρομαντικη παρα τα λεμονια!!!! * το δευτερο καλυτερο one shot που εχω διαβασει!!! το πρωτο ειναι το cinderella story!!!! Συνεχισε να μας γεμιζεις ονειρεμενες στιγμες!!!! | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 25 Ιουλ 2010 - 6:53 | |
| μαιρη μου στο εχω πει πολλες φορες αλλα αξιζει να το ξανα πω εισαι μεγαλο ταλεντο.. υπεροχη η καινουργια ιστορια, αν και μικρη δεν με χαλασε καθολου. ενα σου λεω καθομουνα δυο ωρες και εκλαιγα απο την συγκινηση.. τετοιο κλαμα ειχα να κανω απο το τελος της χαραυγης... πιστευω οτι ολοι εδω σου χρωσταμε ευγνωμοσυνη για τα εργα που μας προσφερεις,ειναι μοναδικα και εχω την εντυπωση δεν θα πανε χαμενα... και παλι συγχαρητηρια | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 26 Ιουλ 2010 - 1:44 | |
| πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για το μπλογκ ειναι μαγευτικο.
θα ηθελα να ρωτησω:
ειμαι ακομα στην καντυ καντυ αλλα δυστυχως δεν εμφανιζονται τα κεφαλαια δεξια οπως στο 1920 και το ΣΣΣ. πατησα το candy candy και με το Older post εφτασα στο κεφαλαιο που ειχα μεινει πως μπορω ομως να παω στο επομενο κεφαλαιο???? | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 26 Ιουλ 2010 - 14:56 | |
| ΜΟΛΙς διαβασα την νεα ιστορια σου ητανεκπληκτικη απεδειξε το ταλεντο σου για αλλη μια φορα πολυ εμπνευσμενη και συγκινητικη ιστορια μπραβο ηταν φοβερη | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 26 Ιουλ 2010 - 15:58 | |
| ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!!!!!!! Μπαινω στο μπλογκ και βλεπω 3 νεα κεφαλαια 1920... Τα 2 τα διαβασα ηδη και ειλικρινα αποφασισα οτι αυτη η ιστορια μπορει να με εντυπωσιαζει μεχρι να φτασει στο τελος της. Μπορει να νομιζα οτι μεχρι τωρα τα ειχαμε δει ολα... ημουν λαθος!! Ειλικρινα παρα πολυ ωραιο και δροσιστικο (ναι ναι, αυτο το "δροσιστικο" αναφερεται στα λεμονια). Μπραβο Μαρια!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 26 Ιουλ 2010 - 16:11 | |
| Οπα-οπα! Λιγες μερες ελειψα και εγιναν καμποσες -ευχαριστες οπως παντα- αλλαγες! Το αγαπημενο μας blog εχει πλεον μια πολυ vintage, εξυπνη....ταιριαστη, να το πω, διαμορφωση και μια αρκετα πιο βολικη διαρρυθμιση! Μπραβο Μαρακι που ασχολησε ακομα και εξελισσεσαι και μας παραθετεις τοσο αξιολογα αποτελεσματα! (και εσυ και πολλοι αλλοι ερασιτεχνες συγγραφεις που εχουν αναλαβει την ευθυνη ενος blog, ενος fanfic κτλ ) Η καινουρια one-shot ιστορια δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα απο την αξια των προηγουμενων dtory σου, καθως ηταν το ιδιο καλογραμμενη, τα συναισθηματα εντονα δωσμενα (μεχρι να καταλαβω οτι ειχε happy ending ημουν καπως ετσι---> ) Ψηφιζω υπερ ενος Bella POV -νομιζω οτι καπου το ανεφερες- αλλα οπως ερθουν σε εσενα τα πραγματα και η εμπνευση! Προς το παρων προεχει η αγγλικη αποδοση και συνεχεια του 1920 -που με κατενθουσιασε! Ενα μπραβο στα κοριτσια που προσφερθηκαν να σε βοηθησουν - και η συνεχεια του SITD λογικα, ετσι? Αχ μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου σου ευχομαι να εκπληρωθουν οι στοχοι σου σχετικα με αυτα τα project που εχεις αναλαβει και ολα να πανε καλα γενικα! για ολα!!! Υ/Γ Καλα, εμεις εδω ημασταν, ειμαστε και θα ειμαστε περιμενοντας, μεχρι να εισαι ετοιμη και ανανεομενη για την συνεχεια! Τελειωσε το φανφικ που διαβαζεις και υστερα επανερχεσαι! No problem! (οσο και αν ο εθισμος μου για τα φανφικ σου και αν μου τραβαει τα μαλλια αυτη τη στιγμη, η λογικη -που μου απεμινε- υπερυσχισε! ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 27 Ιουλ 2010 - 0:28 | |
| Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! Θα πρέπει να πω ότι το fanfic που διάβαζα τώρα τελευταία το παράτησα γιατί τελικά δεν ήταν και τόσο του γούστο μου. Παρόλα αυτά σήμερα επέστρεψα στη δουλειά και έτσι ο χρόνος μου περιωρίστηκε πάλι. Αλλά μην ανησυχείτε, είμαι στο mood του ΣΣΣ εντελώς σιγά, σιγά και έτσι λογικά μέχρι το ΣΚ θέλω να ελπίζω ότι θα καταφέρω να ετοιμάσω ένα κεφάλαιο. Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να παραδεχτώ ότι το 1920 μου είναι πιο εύκολο να το γράφω, πιο ανάλαφρο και πιο δροσερό που λέει και η Βλασία To ΣΣΣ είναι πιο βαθύ, πιο συναισθηματικό και θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Εν το μεταξύ δεν θέλω να σας το κρύψω, τριγυρνάει μέσα στο μυαλό μου καινούρια ιδέα αλλά δεν σκοπεύω να το παρακάνω ξεκινώντας και κάτι ακόμα. Με δυσκολία καταφέρνω να κρατάω αυτά τα δύο και να συνεχίζω. Αλλά θα κρατήσω την ιδέα μου στο πίσω μέρος του μυαλού μου και ίσως όταν τελειώσω τη μία από τις δύο ιστορίες μου να ξεκινήσω την καινούρια. Για τη μετάφραση του 1920 αν έχετε λογαριασμό στο FFNET και θέλετε περάστε να αφήσετε ένα review για να δώσουμε follow up στην ιστορία. Έχω κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών που με έχουν προσθέσει στα αγαπημένα τους ή στα alert τους αλλά χρειάζομαι reviews. Πραγματικά πιστεύω ότι το 1920 μπορεί να σταθεί δίπλα σε αρκετά αξιόλογα φανφικ που έχω διαβάσει και θέλω να το 'διαφημίσω' λιγάκι τώρα που το μεταφράζουμε. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 27 Ιουλ 2010 - 0:42 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 27 Ιουλ 2010 - 1:07 | |
| αχ ανυπομονω για ΣΣΣ σε αυτο το κεφαλαιο θα ερθει ο καρλαιλ? | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|