Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (2)

Πήγαινε κάτω 
+124
e+b
sandra21
annaval
Ashley Greene
$ofi@ + Edward
BREAKING DOWN :)
Phantom of the Vampires
LITSA0089
Wonder
mpellanti21
Deppy
Emmi
nora
Niki Patt
twilightFOREVER
peby
Vera
edward cullen
izzy cullen
alice cullen!
katia2110
i love edward 2
chrysabella
ViolettaCullen18
despina aek
ed<3
Evaline
emi
Isabela Cullen
twilightsagaddicted
Bella Cullen12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
mimigk
MyrtoCullen
AnaroseCullen
Mrs.Cullen
Vampire love
Lizzy Cullen
Bella07
Zafrina
vikaki21
hiddenfantasy
ma.do
marina
maria23
matia*
Mrs.Christina
αντα
AliceK
Miley
nantiaki_twilight 4 ever
pink
robert\'s girl
Mrs Alice
!~Twilighter~!
kristen4ever
team edward
d@n@e twilight!
evaki
ev@ki92
lena
mR.Geo
liaki
evi
VLaSia =)
athina
Alexandroula
nonipas300
volturi girl
Kimberly
eleftheria
Isabella_Cullen
T-NM-E-BD
magica
Fay1765
Bella13
bluesea
mariap
niki
Nemesis Of Bellin
Stellouko
I'm_not _dead
michelle
bloody swan
~Rob-Patty~
olympia-Mikel-Robert
Black Rose
TZENIPAN
akaliakoukou
sunrise
BELLA MARIE
emma cullen pattinson
xrisa_twilight
mariebella
kanty
ΕΡΗ
MIKAELLA
BELLA22
Vasiliki_Luvs_Vampires
natalia
emerald eyes
Isabella21
Rose
Rozmari
magic princess
kallinikh
val
Alexadruby the vampire
LizCullen
ev@ki
Rozali87
Ειrιnι
Darkbella
twilightergirl
nasiatheslayer
scarlet rose
annabell
Princess
angepsi
April
kalkat
Neri
SilverMusk
WhiteQueen
128 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 12:22

αχ τελεια μαρια..!!ευχαριστουμε.!παω τωρα να δω και να διαβασω κι ερχομαι με σχολια..!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 13:35

Θα ξεκινησω λεγοντας ποσο πολυ μου αρεσει η αλλαγη στο blog σου.τα τραγουδια που επελεξες ειναι ολα παρα πολυ ωραια,εβαλες και το αγαπημενο μου της kelly clarkson. Smile

Τωρα αν πρεπει να πω για την ιστορια σου νομιζω οτι ταιριαζουν απλα αυτες οι λεξεις,ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ,ΥΠΕΡΟΧΟ. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 274215
Η ιστορια αυτη σου δινει δυναμη να καταλαβεις οτι οι ευχες μας αργα η γρηγορα πραγματοποιοουνται.Με συγκινησε παρα πολυ αυτη η ιστορια.

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 206202 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 206202

Μαιρη μου για αλλη μια φορα απεδειξες το ταλεντο σου.Μπραβο σου. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 474941 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 474941
και να ξερεις οτι WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 382268 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 382268 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 620541
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 13:58

μαρια μου..καταπληκτικη ιστορια..!!!!πολυ τρυφερη συγκινητικη..αδικη..!και οντως μας διδασκει οτι μερικα πραγματα δεν ειναι καθολου τυχαια..!!κανεις μας δεν μπορει να τα βαλει με τη μοιρα..αυτοι οι 2 ανθρωποι αγαπιοντουσαν και τιποτα δεν τους εμποδιζς πρα μονο ο ιδιος στους ο εαυτος..!!ευχαριστουμε που μας εδωσες να διαβασουμε μια τοσο ωραια ιστορια..!!τωρα το μπλογκ σου το εκανες παρα πολυ ωραιο.!!τα τραγουδια ηταν ολα φοβερα...μερικα ηταν αγαπημενα μου..πολυ ωραια χρωματα χρησιμοποιησες για το backround...για αλλη μια φορα μπρβο.!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 201917
emi
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 14:25

Τέλειο, μου άρεσε πάρα πολύ.Αυτή η ιστορία τα είχε όλα, ρομαντισμό και αγαπη...και χαρούμενο τέλος. Η μπέλα μου άρεσε σαν χαρακτήρας, τολμηρή, αποφασιστική αλλά και ρομαντική.Οι αλλαγες στο φορουμ σου είναι φοβερες Razz
Ashley Greene
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Registration date : 12/09/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 14:57

Αχ δεν μπορώ θα φανώ ηλήθια αλλά για κάποιο παράξενο λόγο συγκινήθηκα WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 206202 . Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει αλλά συγκηνήθικα....και καθός διάβαζα άκουγα και την μουσική και με πιάσανε τα κλάματα. σνιφ WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 206202 . Πάρα πολύ ωραία η ισρορία και μου άρεσε που η Μπέλλα όπως περιέγραψες δεν είναι η κλασική Μπέλλα. Πραγματικά μου άρεσε πολύ η ιστορία!Με εξέπληξε ευχάριστα! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 630836 . Ακόμα θέλω να πω ότι οι αλλαγές είναι φανταστικές όσο δεν παίρνει! έγεινε ποιο φωτεινό και νομίζω ότι εκφράζει τις ιστορίες σου study huggie . Αχ δεν ξέρω αλλά για κάποιον περίεργο λόγο συγκηνήθικα. Πάντος μας χρειάζοναι τέτοιες ιστορίες μια στο τόσο και μας βοηθάνε να καταλαύουμε τον τρόποσκέψεις σου και την φαντασία σου που πραγματικά μπορώ να πω ότι έχεις μπόλικη και μακάρι να συνεχίσεις έτσι Μαίρη μου! kiss . Τώρα περιμένουμε συνέχεια ή στο ΣΣΣ ή στο 1920. Ότι προτημάς! Πάντος το ξαναλέω συγκηνήθικα. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 206202 .
http://downey-got-lokid.tumblr.com/
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 16:25

Δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψουν το ποσο πολυ με συγκινησες..... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 206202 Ακομη μισ κατσπληκτικη ιστορια...... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 31995 Χιλια ευχαριστω που συνεχιζεις να γεμιζεις τις ψυχες μας με τοσο ομορφες εικονες και συναισθηματα....πραγματικα μπραβο......
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Robert's World!
Αριθμός μηνυμάτων : 2620
Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 17:48

Μαρια μου αλλη μια καταπληκτικη ιστορια.....
Ηταν υπεροχη....γεματη ομορφα συναισθηματα.......
Δεν σου κρυβω οτι συγκινηθηκα Sad Sad ...... Και μαλλον καταλαβα οτι μερικες φορες οι ευχες αν το θελουμε πολυ μπορουν να πραγματοποιηθουν...κι οτι δεν ειναι ολα θεμα τυχης αλλα πρεπει κι εμεις που και που να εκφραζουμε τα συναισθηματα μας.......

Σε ευχαριστω για ολες τις υπεροχες ιστοριες σου.....
...εχεις τη δυνατοτητα να μεταφερεις συναισθηματα κι αυτο ειναι πολυ σημαντικο...

Μπραβο και παλι Μπραβο!!!!....WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 474941 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 474941

Υ.Γ To blog σου εγινε ακομη πιο ωραιο....μετα απο τις αλλαγες που εκανες....
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 98735

Ανυπομονω για τη συνεχεια απο οποια ιστορια θελεις...... (τις λατρευω και τ 2 εξαλλου) WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 906998 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 906998
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 23:42

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ίσως αυτή η ιστορία να γινόταν και καλύτερη αν της αφιέρωνα λίγο περισσότερο χρόνο αλλά μιας και ήταν απλά one shot ήθελα απλά να το γράψω και να πάω παρακάτω.

Στην αρχή κι εγώ συγκινήθηκα λίγο γράφοντας το αλλά μετά μιας και το διάβασα πολλές φορές το ξεπέρασα! lol!

Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο γρήγορο. Αν γινόταν μία κανονική ιστορία με κεφάλαια θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα ξεκινούσε από την αρχή που γνωρίστηκαν μέχρι το τέλος που ξανασυναντήθηκαν, παραδέχτηκαν τα αισθήματα τους η ζωή τους μετά κ.τ.λ. Έχω μία τάση να προτιμώ τις ιστορίες με έκταση. Αλλά μερικές φορές ίσως να μη χρειάζεται να πεις και πολλά αρκεί να δώσεις προσοχή στα βασικά σημεία. Wink

Επόμενος σταθμός Silence in the Dark. Το έχω παραμελείσει πολύ και ήρθε η ώρα να του δώσω την προσοχή μου. Απόψε ήμουν πολύ κουρασμένη για να ξεκινήσω αλλά θέλω να πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα στρωθώ και κάτι θα γίνει.

Το blog μου είναι πλήρως ανανεομένο με καινούρια εμφάνιση και επιτέλους τα κεφάλαια χωρισμένα με λινκ για να μη τα ψάχνετε! Ελπίζω να σας αρέσει. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 23:44

δηλαδη επομενο κεφαλαιο ΣΣΣ..!αχ τελεια..!μου ειχε λειψει κι εμενα παρα πολυ αυτη η ιστορια...!ευχαριστουμε για την ενημερωση μαρια..!
emi
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 1:50

Τελεια, χαιρομαι που το επομενο κεφάλαιο θα είναι από το ΣΣΣ, τη λατρεύω αυτη την ιστορια και μου έχει λειψει, όχι ότι δε μου αρέσι το 1920 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 4947
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 13:22

εγω παλι το ξερεις οτι ειμαι η μεγαλυτερη φαν σου και στο εχω αποδειξει επανειλλημενως!!
το οne shot μου αρεσε υπερβολικα πολυ...WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 34442
Μια νεα Μπελλα πιο δυνατη, πιο αυθορμητη πιο συναισθηματικη.....
Μου αρεσε πολυ η τροπη αλλα και ο τροπος αποδοσης!
Στο εχω ξαναπει Μαιρη μου οτι οτι και να γραφεις, βαζεις την ψυχη σου και το αποτελεσμα δικαιωνει και εσενα και τον αναγνωστη! Γι αυτο ειμαι πεπεισμενη οτι θα σκισεις οτι και αν αποφασισεις τελικα!WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 34442
Για το 1920-που προσωπικα ανηκει στην πενταδα των αγαπημενων μου φανφικ-εχω να πω τα εξης....WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 318209
πρωτον μου αρεσε τοοοσο το κεφαλαιο με τον γιατρο!! λιγο πολυ ολοι ξερουμε το παιχνιδι αυτο και εχει τρομερο ενδιαφερον πως περναει ανεπαφο στο χρονο!!! πως του παει η ιατρικη!!!!ααχχ....WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 432315
για το επομενο κεφαλαιο του αποχωρισμου εχω να δηλωσω οτι με εκανες να κλαιω....ετσι ακριβως θα αντιδρουσα....και βεβαια θα εκανα και κατι αλλο που ειμαι σιγουρη -απολυτα- οτι θα μπει παρακατω.....οσο για το επικειμενο λεμονι ηταν νομιζω συγγραφικα και συναισθηματικα ενα παο τα καλυτερα που εχεις γραψει....WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 98735 τοσο ρομαντικο, τοσο...παθιασμενο αλλα και τοσο συγκινητικο....κλαψ...σνιφ....WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 773164
*tissues..*
τελος να πω οτι ενθουσιαζομαι στην ιδεα του sitd.!μου ελειψε πολυ Μαιρη μου!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 737142
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 13:55

Τωρα διαβασα το one shot που εγραψες και το λατρεψα!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 630836 Μου αρεσε παρα πολυ ολη η πλοκη, το μηνυμα της ιστοριας, καθως και ο τροπος που αντιδρουσε η Μπελλα στις καταστασεις. Συγκινηθηκα παρα πολυ οταν το διαβασα cry Για αλλη μια φορα μας εδειξες το ταλεντο σου στην γραφη! Συνχαρητηρια!!!
Οι αλλαγες στο blog σου μου αρεσαν παρα πολυ! Πολλα τραγουδια απο το Playlist ανηκουν τωρα πια και στα δικα μου αγαπημενα. Τα χρωματα ταιριαζουν νομιζω πιο πολυ στις ιστοριες σου τωρα!
Ηθελα επισης να σε ευχαριστησω που για αλλη μια φορα γεμισες την μερα μου με μια ωραια, ευχαριστη και συγκινητικη ιστορια WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 34442
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 14:02

Διαβασα και το one shot. ουφ, τι να πρωτο-πω?? ο τροπος γραφης, η ιδεα, οι χαρακτηρες, οι διαλογοι, τα συναισθηματα που μας περνας????
Αγαπημενη μου σκηνη ειναι αυτη που παει η Μπέλλα να σηκωθει από το κρεβατι να φυγει και ο Εντουαρντ της λεει να μην το κανει....
απλώς εχω μια απορία, 'στο παρον' ποσων μηνων ειναι το αγεννητο παιδακι τους???
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 14:11

Να'μαι κι εγώ!!!

Λοιπόν, διάβασα το one-shot και ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!Μπράβο!Μία διαφορετική Μπέλλα, μία ολόκληρη διαφορετική ιστορία!Πραγματικά μπράβο!Υπέροχος τρόπος γραφής και φανταστικό περιεχόμενο! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 474941

Επίσης να πως πως λάτρεψα την διαμόρφωση του blog σου!Το background μου θυμίζει λίγο παλιές ταινίες εποχής όπως το Gone with the wind ή North and south και Pride and Prejudice!!!Ξανά Μπράβο!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 34442 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 98735

Ακόμα, χαίρομαι αφάνταστα που το επόμενο κεφάλαιο θα είναι ΣΣΣ!!!Δεν μπορώ παρά να ρωτήσω πότε θα το ανεβάσεις, χωρίς όμως να φανώ καταπιεστική!
http://www.christianemarie.blogspot.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 14:24

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 34442 Η στήριξη σας και η βοήθεια σας σημαίνει τόσα πολλά για εμένα, μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω με καλύτερο τρόπο.

Η Μπέλλα αυτής της ιστορίας έχει πολύ βαθιά συναισθήματα, έχει περάσει πολλά και κάνει σπασμωδικές κινήσεις προσπαθώντας να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά κάποια στιγμή το χάνει. Ίσως να είχε ένα ενδιαφέρον να δούμε και το δικό της POV, ίσως να το γράψω κάποια στιγμή και πιστεύω ότι η ιστορία δεν θα έχει πια κανένα κενό.

Συνεχίζεται η μετάφραση του 1920 χάρη στις καλές μου Bella Marie P, την Mrs Christina, τη NasiatheSlayer και κάνα δύο ακόμα που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν. Φυσικά θα σας αποκαλύψω ποιες είναι προσεχώς! Wink Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια, δεν ξέρετε πόσο σημαντική είναι για εμένα αυτή η μετάφραση. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 34442

Και θα συνεχίσω οπωσδήποτε με Σιωπή στο Σκοτάδι αν και... δεν είμαι τόσο σε mood γραφής αυτή τη στιγμή... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 876749 κόλλησα με άλλο φανφικ... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 876749

Υπόσχομαι πάντως να μην το καθυστερήσω πολύ απλά δώστε μου λίγο χρόνο να μπω στο mood. Όσες γράφετε είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

Το blog μου δεν μου άρεσε ποτέ περισσότερο, είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και ανακουφισμένη που μπόρεσα επιτέλους να βρω τον τρόπο να βάλω όλα τα κεφάλαια ταξινομημένα. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 413121 Ευχαριστώ τη Mrs Christina γιαυτό, η βοήθεια της ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμη. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 34442

Όπως θα είδατε εκτός από το FFNET ανέβασα την Αγγλική μετάφραστη του 1920 και στο Blog μου καθώς θέλω να ελπίζω ότι έτσι θα έχει και περισσότερο κόσμο. Wink Και αν θέλτε ρίξτε μία ματιά στο ποστ - αφιέρωμα που έκανα στο Babies on their mind. Και ίσως σύντομα να σας μιλήσω για το νέο φανφικ που διαβάζω! Wink WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 906998
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 14:58

οι αλλαγες στο blog σου ειναι καταπληκτικες!
σημερα διαβασα την ιστορια σου!εχω να πω πως με συγκλονισε και μου αφησε
γλυκοπικρα συναισθηματα!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 206202 !!!
αλλα πανω απο ολα μου αρεσει αυτη η γευση αισιοδοξιας μου ειχες βαλει στο τρελος
νομιζα οτι θα χανονταν για παντα οι δυο τους μεχρι που η μπελλα επεστεψε! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 630836
πραγματικα ενιωσα πολυ δυνατα συναισθηματα την ωρα που το διαβαζα με ειχε συνεπαρει!
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 31995 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 31995 !!!!τα λογια ειναι περιττα μπροστα σε αυτο το αριστουργημα!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 465227
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 20:04

ηταν παρα πολυ ωραιο το one shot!!! Πραγματικα μπραβο σου που μπορεις να εκμεταλευεσαι
τοσο καλα μια εμπνευση της στιγμης! τιποτα απο οσα γραφεις δεν ειναι ασημαντο!!! ακομα και οι πιο μικρες ομορφες ιστοριες που μας χαριζεις σε βοηθανε υποσυνειδιτα να αναπτηξεις
το συγραφικο σου ταλεντο!!!!
Η συγκεκριμενη ιστορια με συγκινησε παρα πολυ και ηταν αρκετα ρομαντικη παρα τα λεμονια!!!!
* το δευτερο καλυτερο one shot που εχω διαβασει!!! το πρωτο ειναι το cinderella story!!!!
Συνεχισε να μας γεμιζεις ονειρεμενες στιγμες!!!!
kiss
mpellanti21
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mpellanti21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : forks
Αριθμός μηνυμάτων : 471
Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιουλ 2010 - 6:53

μαιρη μου στο εχω πει πολλες φορες αλλα αξιζει να το ξανα πω εισαι μεγαλο ταλεντο..
υπεροχη η καινουργια ιστορια, αν και μικρη δεν με χαλασε καθολου. ενα σου λεω καθομουνα δυο ωρες και εκλαιγα απο την συγκινηση.. τετοιο κλαμα ειχα να κανω απο το τελος της χαραυγης...

πιστευω οτι ολοι εδω σου χρωσταμε ευγνωμοσυνη για τα εργα που μας προσφερεις,ειναι μοναδικα και εχω την εντυπωση δεν θα πανε χαμενα...

και παλι συγχαρητηρια WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 201917
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010 - 1:44

πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για το μπλογκ ειναι μαγευτικο.

θα ηθελα να ρωτησω:

ειμαι ακομα στην καντυ καντυ αλλα δυστυχως δεν εμφανιζονται τα κεφαλαια δεξια οπως στο 1920 και το ΣΣΣ. πατησα το candy candy και με το Older post εφτασα στο κεφαλαιο που ειχα μεινει πως μπορω ομως να παω στο επομενο κεφαλαιο????
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010 - 14:56

ΜΟΛΙς διαβασα την νεα ιστορια σου ητανεκπληκτικη απεδειξε το ταλεντο σου για αλλη μια φορα πολυ εμπνευσμενη και συγκινητικη ιστορια
μπραβο ηταν φοβερη
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010 - 15:58

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!!!!!!!
Μπαινω στο μπλογκ και βλεπω 3 νεα κεφαλαια 1920... Τα 2 τα διαβασα ηδη και ειλικρινα αποφασισα οτι αυτη η ιστορια μπορει να με εντυπωσιαζει μεχρι να φτασει στο τελος της. Μπορει να νομιζα οτι μεχρι τωρα τα ειχαμε δει ολα... ημουν λαθος!! Ειλικρινα παρα πολυ ωραιο και δροσιστικο (ναι ναι, αυτο το "δροσιστικο" αναφερεται στα λεμονια).
Μπραβο Μαρια!!!
http://www.xat.com/Lost_Empeire
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010 - 16:11

Οπα-οπα! Λιγες μερες ελειψα και εγιναν καμποσες -ευχαριστες οπως παντα- αλλαγες! Shocked WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 98735
Το αγαπημενο μας blog εχει πλεον μια πολυ vintage, εξυπνη....ταιριαστη, να το πω, διαμορφωση
και μια αρκετα πιο βολικη διαρρυθμιση! Wink Μπραβο Μαρακι που ασχολησε ακομα και εξελισσεσαι
και μας παραθετεις τοσο αξιολογα αποτελεσματα! (και εσυ και πολλοι αλλοι ερασιτεχνες συγγραφεις
που εχουν αναλαβει την ευθυνη ενος blog, ενος fanfic κτλ Smile ) WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 201917

Η καινουρια one-shot ιστορια δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα απο την αξια των προηγουμενων dtory σου,
καθως ηταν το ιδιο καλογραμμενη, τα συναισθηματα εντονα δωσμενα (μεχρι να καταλαβω οτι ειχε
happy ending ημουν καπως ετσι---> WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 691775 ) Ψηφιζω υπερ ενος Bella POV -νομιζω οτι καπου το
ανεφερες- αλλα οπως ερθουν σε εσενα τα πραγματα και η εμπνευση! Cool

Προς το παρων προεχει η αγγλικη αποδοση και συνεχεια του 1920 -που με κατενθουσιασε! Ενα
μπραβο στα κοριτσια που προσφερθηκαν να σε βοηθησουν WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 201917 - και η συνεχεια του SITD
λογικα, ετσι? Αχ μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου σου ευχομαι να εκπληρωθουν οι στοχοι σου
σχετικα με αυτα τα project που εχεις αναλαβει και ολα να πανε καλα γενικα! kiss
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 691711 για ολα!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 630836

Υ/Γ Καλα, εμεις εδω ημασταν, ειμαστε και θα ειμαστε περιμενοντας, μεχρι να εισαι ετοιμη και ανανεομενη για την συνεχεια! Τελειωσε το φανφικ που διαβαζεις και υστερα επανερχεσαι!
No problem! (οσο και αν ο εθισμος μου για τα φανφικ σου και αν μου τραβαει τα μαλλια αυτη
τη στιγμη, η λογικη -που μου απεμινε- υπερυσχισε! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 413121 )
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιουλ 2010 - 0:28

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! Θα πρέπει να πω ότι το fanfic που διάβαζα τώρα τελευταία το παράτησα γιατί τελικά δεν ήταν και τόσο του γούστο μου. Παρόλα αυτά σήμερα επέστρεψα στη δουλειά και έτσι ο χρόνος μου περιωρίστηκε πάλι. Αλλά μην ανησυχείτε, είμαι στο mood του ΣΣΣ εντελώς σιγά, σιγά και έτσι λογικά μέχρι το ΣΚ θέλω να ελπίζω ότι θα καταφέρω να ετοιμάσω ένα κεφάλαιο.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να παραδεχτώ ότι το 1920 μου είναι πιο εύκολο να το γράφω, πιο ανάλαφρο και πιο δροσερό που λέει και η Βλασία lol! To ΣΣΣ είναι πιο βαθύ, πιο συναισθηματικό και θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Εν το μεταξύ δεν θέλω να σας το κρύψω, τριγυρνάει μέσα στο μυαλό μου καινούρια ιδέα αλλά δεν σκοπεύω να το παρακάνω ξεκινώντας και κάτι ακόμα. Με δυσκολία καταφέρνω να κρατάω αυτά τα δύο και να συνεχίζω. Αλλά θα κρατήσω την ιδέα μου στο πίσω μέρος του μυαλού μου και ίσως όταν τελειώσω τη μία από τις δύο ιστορίες μου να ξεκινήσω την καινούρια. Wink

Για τη μετάφραση του 1920 αν έχετε λογαριασμό στο FFNET και θέλετε περάστε να αφήσετε ένα review για να δώσουμε follow up στην ιστορία. Έχω κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών που με έχουν προσθέσει στα αγαπημένα τους ή στα alert τους αλλά χρειάζομαι reviews. Πραγματικά πιστεύω ότι το 1920 μπορεί να σταθεί δίπλα σε αρκετά αξιόλογα φανφικ που έχω διαβάσει και θέλω να το 'διαφημίσω' λιγάκι τώρα που το μεταφράζουμε. Wink
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιουλ 2010 - 0:42

Μαίρη μου, περιμένουμε με ανυπομονησία για το επόμενο κεφάλαιο του ΣΣΣ! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 6512 kiss

Με το καλό, να μας γεμίσεις με ακόμα μία υπέροχη ιστορία!Wink

We Love you!!!

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 906998 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 34442
http://www.christianemarie.blogspot.com/
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιουλ 2010 - 1:07

αχ ανυπομονω για ΣΣΣ
σε αυτο το κεφαλαιο θα ερθει ο καρλαιλ? faint WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 33 480860

WhiteQueen's Blog (2)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 33 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: