| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:35 | |
| Βασικά αυτά τα πράγματα γίνονται αυθόρμητα οπότε και να θέλω να το πιέσω δεν γίνεται, δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Αν είχα πραγματικά ελεύθερο χρόνο βέβαια θα έγραφα πολύ πιο γρήγορα, θα προχωρούσα δηλαδή. Αλλά τι να γίνει. Και αφού θα είστε όλο το καλοκαίρι εδώ και όχι μόνο θα σας ανταμείψω αντίστοιχα. Απλά... θα πρέπει να δείξετε επιπλέον κατανόηση για καμιά δεκαπενταριά ημέρες από τη στιγμή που θα βγει η Έκλειψη. Δεν θα είμαι σε θέση να γράψω τίποτα εκείνες τις μέρες. Μιλάω εκ πείρας... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:47 | |
| εμενα με εχει πιασει απο τωρα γραφω και εγω ενα φανφικ και το παρατησα γιατι δεν μπορω να σκεφτω με την εκλειψη φοβερη δουλεια παντως εμεις δεν σε πιεζουμε με την ησυχια σου.. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:57 | |
| Πού μυαλό να γράψεις καλέ όταν η άλλη θα μαγαρίζει το παιδάκι μας και εσύ θα τα σκεφτεσαι; Κι όχι μόνο εσύ αλλά και εγώ! Με τίποτα αδύνατο σε αυτό σε καταλαβαίνω και δεν θέλω να σε πιέσω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος! Και όπως είπες και πριν έρχονται αυθόρμητα άρα; Στα λόγια μου έρχαισε - Σπόιλερ:
Είμαι πολύ ψώνιο τελικά!!!!
| |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 19 Ιουν 2010 - 14:46 | |
| Καλε χαλάρωσε!! Απόλαυσε τα γενεθλια του Εντουαρντ και διαβαζουμε την ιστορια αλλη μερα. Ετσι και αλλιως θα την διαβασουμε | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 19 Ιουν 2010 - 19:31 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Βασικά αυτά τα πράγματα γίνονται αυθόρμητα οπότε και να θέλω να το πιέσω δεν γίνεται, δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Αν είχα πραγματικά ελεύθερο χρόνο βέβαια θα έγραφα πολύ πιο γρήγορα, θα προχωρούσα δηλαδή. Αλλά τι να γίνει.
Και αφού θα είστε όλο το καλοκαίρι εδώ και όχι μόνο θα σας ανταμείψω αντίστοιχα.
Απλά... θα πρέπει να δείξετε επιπλέον κατανόηση για καμιά δεκαπενταριά ημέρες από τη στιγμή που θα βγει η Έκλειψη. Δεν θα είμαι σε θέση να γράψω τίποτα εκείνες τις μέρες. Μιλάω εκ πείρας... γεια σου Μαρακι!!!! ειμαι σιγουρη οτι ουτε εμεις θα ειμαστε σε θεση να διαβασουμε τιποτα εκεινες τις ημερες οποτε μην ανησυχεις! Πατσοι! Λοιπον εχω να μπω απο τοτε που αρχισαν οι γυμνασιακες εξετασεις οποτε καταλαβαινεις οτι δεν προλαβαινω να μπαινω σε τοπικ απο τοτε που επιασα το λαπ τοπ στα χερια μου!!! Το δικο σου βεβαια εχει και μια Α προτεραιοτητα οντας ενα απο τα αγαπημενα μου! και καπου εδω (αφου τελειωσα με την ιστορια της ζωης μου) εχω να δηλωσω οτι τα λογια ειναι περιτα!!!! Μετα απο 3 τεραστια κεφαλαια ΣΣΣ κατεληξα οτι αφου στο 1920 το καταλληλοτερο επιθετο ειναι το μαγευτικο... στο ΣΣΣ ειναι συναρπαστικο!!!! Αυτη την στιγμη ειμαι εντελως χορτασμενη απο φανφικ (εχω τοσα πολλα να διαβασω ακομα) και ομως δεν βλεπω την ωρα για ακομα ενα απο τα κεφαλαια σου!!!!! Σου ευχομαι απειρη εμπνευση! φιλια! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 20:03 | |
| Η υπογραφή μου είναι το teaser για το επόμενο κεφάλαιο! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 20:06 | |
| Τωρα διαβαζω το 1920 και ειναι τελειο!!!Εχεις ταλεντο ,μην το αφησεις να παει χαμενο. |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| |
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 20:12 | |
| παει με χανετε?θα γινει της τρελης!!! το βλεπω εγω το επομενο κεφαλαιο θα μας ξετρελανει!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 20:19 | |
| Μαίρη,πότε περίπου υπολογίζεις την δημοσίευση του κεφαλαίου;Δεν το λέω για να σε πιέσω απλά να έχω μια μικρή ιδέα! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 20:27 | |
| αχ ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο δεν μπορω να περιμενω κατι μου λεει οτι ειναι σημειο τομης για την ιστορια | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 20:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 20:31 | |
| Παιδιά, γράφω ακόμα. Όταν θα είναι έτοιμο θα σας πω. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 20:33 | |
| Καλό γραψιμο μέσα απ τη καρδιά μου!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 21:12 | |
| το επομενο ειναι απο 1920???? | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 22:23 | |
| Το Επόμενο είναι ΣΣΣ το συμφωνήσαμε ομόφωνα!! Καλά δεν πάμε καλά! Γιατί το κάνεις αυτό βραδυατικα?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 20 Ιουν 2010 - 22:29 | |
| | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 2:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 9:54 | |
| Καλημέρα σε όλους! Το 12ο κεφάλαιο είναι έτοιμο στο blog μου για να το απολαύσετε. Καλή ανάγνωση. Έχω ακόμα ορισμένους ενδοιασμούς γιαυτό το κεφάλαιο αλλά ελπίζω να σας αρέσει. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 10:09 | |
| Τρέχωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επιστρέφω με σχόλια!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 10:40 | |
| μαρια μου τελειο....!!δεν εχω λογια...!συγχαρητηρια....σιγουρα αξιζε η αναμονη...ηταν ενα απο τα αγαπημμεναμου κεφαλαια....επιτελους αρχιζουν οι αποκαλυψεις...περιμενουμε συνεχεια...! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 10:41 | |
| Αχ Μαρια τι μας κανεις πρωινιατικα!! Υπεροχο κεφαλαιο απο ολες τις αποψεις!Αλλα μου φανηκε τοσο μα τοσο λιγο.Ξερω οτι ηταν μεγαλο αλλα ειμαι αχορταγη!Επιτελους ηρθαν κοντα.Ενιωσε ο ενας την αναγκη του αλλου.Την αναγκη να ειναι μαζι,ερωτευμενη και παραδομενοι στον ερωτα τους.Τοσο εντονα τα συναισθηματα και τοσο ωραιες οι στιγμες που ζησανε μαζι.Ανοιξανε την καρδια τους.Εξομολογηθηκαν πραγματα που δεν ειχαν τολμησει να παραδεχτουν.Η Μπελλα αφησε τον εαυτο της ελευθερο.Οποιοι δισταγμοι και να υπηρχαν εξαφανιστηκαν.Επιτελους του ειπε ποσο ερωτευμενη ειναι μαζι του!!Ανυπομονω να δω την οπτικη του Εντουαρντ πανω σε αυτο το κομματι.Θελω να δω πως αιστανθηκε και αν καποιο κομματι του τον συνεδεσε με το παρελθον.Αν αιστανθηκε οτι αυτη ειναι η ιδια κοπελα. Αγωνιω για την στιγμη που θα μαθει την αληθεια.Παρολο που ξερω απο τις συνεντευξεις οτι θα ειναι μαζι εχω ανχος για αυτη την στιγμη. Μαιρη μου ειναι περοττο να σου με ποσο αγωνια θα περιμενω το επομενο κεφαλαιο σου. ΥΓ:Ευχαριστησε την Αλις απο εμενα!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 10:45 | |
| μολις το διαβασα λοιπον ηταν τοσο ευαισθαητο ρομαντικο και μοναδικο κατα καποιο τροπο ο τροπος που αποδοδεις τα συναισθηματα τους ειναι τοσο ζωντανος ενιωθες την αναγκη που ειχαν ο ενας για τον αλλο και ηταν τοσο ομορφος ο τροπος που απεδωσες την επανενωση τους ηταν οντως ενα σημειο τομης για την ιστορια σου και ενα απο τα καλυτερα κεφαλαια που εχεις γραψει μπραβο εισαι ταλενταρα και επιμενω οτι οι ιστορια αυτη θα μπορουσε να εκδοθει την λατερυω καθα μερα πιο πολυ εχω διαβασει το καθε κεφαλαιο 4 φορες οσο για το ηταν ξεχωριστο και υπεροχα δοσμενο και παλι μπραβο | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 21 Ιουν 2010 - 10:58 | |
| Μαρια ηταν αψογο!Μεγαλουργισες παλι!Μονο σε παρακαλω μην αργησει το επομενο γιατι θα πεθανω απο αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Σε ευχαριστω που για ακομα μια φορα μας χαρισες απλοχερα τις καταπληκτικες σου σκεψεις! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|