| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 22:21 | |
| | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 22:38 | |
| Αααα! Thank you sooo much!....που λεει και η Κριστεν Σαν ενα ειδος μαργαριτας μου κανει... Μαιρη μου αν ειναι να σε επηρρεασει και στα φανφικς σου η λεμονατη του γευση, τοτε πες στην ξαδερφη σου να ερθει γρηγορα Ελλαδα ΜΕ το ποτο! (ξερεις εσυ τα επιχειρηματα: ηλιολουστα καλοκαιρια, η ξαδερφουλα σου σε πεθυμησε κτλ ) .....Εν αναμονη της συνεχειααας! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 22:43 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 22:55 | |
| Η ξαδέλφη μου θα έρθει έτσι κι αλλιώς τον Αύγουστο. Κατά τα άλλα midori έχω να πιω αρκετά χρόνια... | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 23:07 | |
| | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 23:08 | |
| ....Εγω θα κανω να πιω πολλα χρονια! Και για να μην βγω και αλλο να πω, οτι μολις διαβασα και τις 2 συνεντευξεις των πρωταγωνιστων του ΣΣΣ και το ευχαρηστιθηκα! Αυτος ο καυστικος τονος του Εντουαρντ πριν και μετα απο καθε ερωτηση με εξεπληξε λιγο, αλλα η ντροπαλοτητα της Μπελλα καθολου! Λυθηκαν παλι αποριες μου αλλα δημιουργθηκαν επισης, κι αλλες...Οπως ''αρεγεΣ τι σημαινε εκεινο το πραγματακι -μαλλον αλυσιδουλα κι αυτο- διπλα απο το σταυρουδακι στο λαιμο της Μπελλα.........???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 23:12 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 23:13 | |
| Αχαα! Μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ αλλα μου αρεσει! (αντε! δε θα σε πριξω αλλο! ) | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| |
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 16 Ιουν 2010 - 22:56 | |
| Μαρία για να μην το ξεχάσω θα σου πω καταρχήν ότι μου αρέσουν πολύ οι τίτλοι που δίνεις στα κεφάλαια της ιστορίας! Πάντα είχα την εντύπωση ότι είναι πολύ δύσκολη υπόθεση για τον συγγραφέα να βρει τίτλο για τα κεφάλαια ενός βιβλίου ή και για το ίδιο το βιβλίο, και πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που τα περισσότερα έχουν αριθμημένα κεφάλαια αντί για τίτλους- αλλά εσύ τα έχεις καταφέρει μια χαρά! Τώρα στο προκείμενο! Δεν την περίμενα τέτοια εξέλιξη! Και εννοώ τη σκηνή με τον ΅Εντουαρντ να βγαίνει από το αυτοκίνητο! Είχα την εντύπωση ότι θα έφευγε βγάζοντας λάθος συμπεράσματα και θα μας άφηνες στην απογοήτευση! Λατρεύω τον αποφασιστικό Έντουαρντ! Και τον ζηλιάρη για να πω την αλήθεια! Ο άνθρωπος υποφέρει και μόνο που την ακούει να μιλάει στον Τζάσπερ!!! Επίσης στο τέλος του κεφαλαίου μετά το φιλί, είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η συνδεση με το παρελθόν! Και η «συνέχεια» που υπάρχει στις εικόνες και τα συναισθήματα! Να ρωτήσω κάτι! Ο Έντουαρντ μας, θεωρεί τον εαυτό του ότι έχει κάτι από τον Έντουαρντ της Βερόνικα, σωστά; ΓιΆ αυτό και λέει στην Μπέλλα όταν δε θέλει να διαβάσει το βιβλίο: "Κρίμα… Παρακάτω υπάρχει ένας χαρακτήρας που ήλπιζα ότι θα σου άρεσε." Είναι τόσο γλύκας!!! Από τα αγαπημένα μου είναι όταν ο Έντουαρντ σκέφτεται ότι η Μπέλλα έχει μετανιώσει για το φιλί! "η ιδέα και μόνο ότι θα προσπαθούσα να την πείσω για το αντίθετο με τρέλαινε" Με τρελαινε- πόσο δυνατά συναισθήματα ξυπνά αυτή η μικρή λέξη όταν τη χρησιμοποιεί ο Έντουαρντ!! Α ρε Έντουαρντ, πάντα με τις ανασφάλειές σου…. Η Μπέλλα τώρα: Έκανα πολύ γέλιο στο σημείο που σκέφτεται τον τρόπο που θα μπορούσε να του πει ότι έχουν ένα παιδί μαζί… Και ειδικά στο "Νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρική κλινική και είμαι μία χαρά τώρα. Και μιας και μιλάμε για ψυχιατρείο, συνέχισα τη Βερόνικα και…!" Χαχαχα!!! Εμπαινε Μπέλλα! Μου αρέσει που ομολογεί επιτέλους, έστω και στον Τζάσπερ ότι είναι ερωτευμένη. Και πραγματικά βουλιάζει η καρδιά σου από την απόγνωσή της που γίνεται φανερή όταν σκέφτεται: "Είναι ο ίδιος άνθρωπος, ήθελα να του πω. Αυτός που δεν ξεπέρασα ποτέ. Και τώρα που τον γνωρίζω πραγματικά νιώθω ακόμα περισσότερο δυστυχισμένη επειδή είναι υπέροχος." Επίσης είναι καταπληκτικό ότι σε τελική ανάλυση η Μπέλλα και ο Έντουαρντ σκέφτονται το ίδιο! Πρώτα στο σημείο που αποφασίζει να παλέψει για τον Έντουαρντ, να διαβάσει το βιβλίο και να τον κάνει υπερήφανο. Μετά στο σημείο που είναι ανασφαλής και αβέβαιη για τα συναισθήματα του Έντουαρντ! Πόσο πιο λιανά να στο κάνει δηλαδή κοριτσάκι μου ότι πεθαίνει για σένα;;; Και το πιο υπέροχο είναι όταν αρχίζει να κάνει όνειρα για αυτή τη σχέση! Να σκέφτεται ότι ένα κοινό μέλλον «με τον Έντουαρντ από το Φορκς» είναι δυνατό! Όσα γράφεις για το τραγούδι wild rose Μαρία ("Φαίνεται πως τη σκότωσε επειδή δεν μπορούσε να αντέξει την αγάπη που ένιωθε γιαυτή. Δάγκωσε το χείλι της ενώ κοιτούσε μπροστά, στον δρόμο. ΅All beauty must die.Ά Ψιθύρισε" ), μου θύμισαν κάτι που ειπώθηκε στο 1000 και 1 νύχτες (που είδα χθες ότι ανοίχτηκε thread-θα περάσω μετά να δώσω τα φώτα μου!!!)- δε θα σας πω τίνος λόγια είναι για να μην κάνω spoiler!!! Ήταν περίπου: "Σε αγαπω όπως ο θυτης το θυμα! Δηλαδή μέχρι θανάτου!" Υ.Γ: "Δώσε στον Έντουαρντ την ευκαιρία να γίνει καλά." "Αν υπήρχε για όλους τους Έντουαρντ μία Βερόνικα τότε κι εγώ είχα βρει τη δική μου. Το μόνο που έμενε ήταν να πάρουμε την απόφαση και να το σκάσουμε από τη φυλακή μας." Μαρία με αυτά που γράφεις με έχεις πείσει γιΆ αυτό το βιβλίο! Δε μου το στέλνεις και μένα όποτε έχεις χρόνο;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 16 Ιουν 2010 - 23:27 | |
| Για τη Βερόνικα; Δεν ξέρω πως θα σας φανεί, πάνε αρκετά χρόνια που το έχω διαβάσει εγώ και δεν θυμόμουν όλες τις λεπτομέρειες. Αλλά για άγνωστο λόγο μου θυμίζει λιγάκι τους χαρακτήρες μου. Σαν θέμα δεν έχει καμία σχέση αλλά υπάρχουν κοινά σημεία πιστεύω. Κατά τα άλλα τι να πω... Αυτή την ιστορία όταν άρχισα να τη σκέφτομαι στο μυαλό μου, είχα την αρχική ιδέα μεν αλλά παραδέχομαι ότι κι εγώ η ίδια δεν ήμουν απολύτως σίγουρη πως θα εξελισόταν. Κάθε μέρα που περνάει προσθέτω και κάτι ακόμα, σε κάθε κεφάλαιο ξεπετάγεται και κάτι καινούριο και το βάζω μέσα. Το επόμενο κεφάλαιο όπως έχω πει ελπίζω μέσα στο ΣΚ. Αφήστε γιατί έχω πήξει με τη δουλειά, αύριο μου ζήτησαν να κάνω υπερωρίες. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 16 Ιουν 2010 - 23:39 | |
| ωχ καρδουλακι μου!! τι τραβας και συ βρε Μαιρη μου! τελικα σκεφτηκα για να πιασω το νοημα καλυτερα να ξεκινησω και εγω την Βερονικα..... Ανεκαθεν μ αρεσε ο τροπος γραφης του Π. Κοελο...να δουμε.... αν ειναι θα το βρω σε pdf... τελεια που συνεχιζουμε με sitd! θα εχουμε αποκαλυψεις σε αυτη την ενοτητα ή θα ειναι ξανα μεταβατικο και το κομματι του καρλαιλ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 17 Ιουν 2010 - 22:18 | |
| Πραγματικά δεν έχω να πω τίποτα για το επόμενο κεφάλαιο, δεν έχω γράψει λέξη ακόμα. Δούλευα όλη μέρα και τα είδα όλα στην κυριολεξία. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 17 Ιουν 2010 - 22:22 | |
| δεν πειραζει μαρια μου εδω ειμαστε και περιμενουμε...!μην αγχωνεσαι .... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 17 Ιουν 2010 - 22:45 | |
| Μαρία ,νομίζω ότι είχες πει ότι έχεις τη Βερόνικα σε pdf,να σε ρωτήσω μήπως μπορείς να μου το στείλεις???(και καλή ξεκούραση,απ΄ότι κατάλαβα πρέπει να κουράστηκες αρκετά σήμερα...) | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 17 Ιουν 2010 - 22:47 | |
| Καλη ξεκουραση και μην ανχωνεσαι .Παρεπιπτοντως ,η ιστορια σου ειναι καταπληκτικη!!! Εχεις σκεφτει ποτε να εκδωσεις καποιο απο τα εργα σου; |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 16:33 | |
| Μαράκι μου κάτσε ξεκουράσου καλύτερα, εμείς έχουμε υπομονή μην ανησυχείς! Εξάλλου ξέρεις τι λένε; Νυστηκό αρκούδι δεν χορεύει άρα και εσύ χώρις ξεκούραση δεν υπάρχει περίπτωση να γράψεις λέξη. Φιλάκια και καλή ξεκούραση. Την αξίζεις! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 17:01 | |
| πρεπει οπωσδηποτε να ξεκουραστεις εμεις δεν εχουμε προβκλημα περιμενουμε αρκει να εισαι εσυ ξεκουραστη και υγιης και συμφωνω μετην εμιλυ εχεις σκεφτει ποτε να εκδοσεις αυτα που γραφεις ειναι τελειο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 17:41 | |
| Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ. πραγματικά έχω ανάγκη την κατανόηση σας. Θέλω να προχωρήσω και να γράψω αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό με τόσες υποχρεώσεις. Αλλά θα κρατήσω την υπόσχεση μου για τις δύο ιστορίες και θα τις ολοκληρώσω. Έχω σκεφτεί κάποιες φορές να γράψω κάτι και να προσπαθήσω για έκδοση. Απλά χρειάζεται χρόνο κάτι που δυστυχώς δεν διαθέτω τώρα τελευταία. Κρίμα γιατί στο παρελθόν υπήρξαν εποχές που είχα πολύ ελεύθερο χρόνο αλλά δυστυχώς δεν τον αξιοποίησα. Μάλλον δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έρθει κάποια εποχή στη ζωή μου που θα είναι τόσο πολύτιμος. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 18:04 | |
| ισως η πιεση σε ολους τους τομεις ειναι αυτη που σε ωθει να γραψεις γιατι ισως για σενα τα βιβλια σου ειναι ενας κοσμος που εσυ κανονιζεις εσυ δημιουργεις ειναι ο δικο σου φανταστικος κοσμος που σε κανει να νιωθεις ξεχωριστη και ηρεμη και ευτυχως που αποκαλυπτεις τον συγγραφικο σου κοσμο και σε εμας | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:01 | |
| τελειο το νεο σου κεφαλαιο και ελπιζουμε γρηγορα γι τη συνεχεια.Καταλαβαινω οτι πιεζεσαι πολυ, χαιρομαι που θα συνεχισεις και θα τελειωσεις αυτες τις δυο ιστοριες αν και θα ηθελα να δω και αλλα απο εσενα εχεις καταπληκτικη φραφη, αλλα τι να γινει παντα υπαρχει ελπιδα.....Πριν γραψεις το τελευταιο αυτο κεφαλαιο,το οποιο λατρεψα ειδικα τη σκηνη στην παραλια θα ηθελα να δω τη συνεχεια του 1920 αλλα τωρα θελω να δω τι γινει στο ΣΣ, τι να πω μπερδευτηκα........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:10 | |
| Πάντως το επόμενο κεφάλαιο το έχω ξεκινήσει και πάει καλά αν και είμαι σε δύσκολο σημείο.. Θέλω να πιστεύω ότι θα βγει καλό. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:23 | |
| Όπως σου είπαμε και πριν. Δεν χρειάζεται να βιαστείς πολύ! Έτσι κι αλλιώς αν πάρεις φόρα με μία ιδέα δεν σε σταματάει κανείς! Θυμάμαι όταν ξεκίησες την ιστορία ο ΣΣΣ δύο κεφάλαια σε μία μέρα. Όποτε χαλάρωσε και απλά απόλαυσε το! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:27 | |
| Ξεκουρασου, χαλαρωσε, τακτοποιησε τις πρωτευοντες υποχρεωσεις σου και υστερα η εμπνευση θα ερθει μονη της! (απο ο,τι προειπες ηδη ηρθε ) Εμεις οσο λυσσαρες & εθισμενες και αν ειμαστε, θελουμε το καλυτερο για τη δημιουργο του ''our personal brand of heroin'' και μην ανησυχεις! Θα ειμαστε πιο ορεξατες απο ποτε και θα το ''ρουφηξουμε'' το νεο Κεφαλαιακι!....που σημαινει---> περισσοτερα comments! που μας σκεφτεσαι και μας ενημερωνεις, παντως! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:28 | |
| Μην ανχωνεσε! Εμεις δεν θα φυγουμε ,θα ειμαστε εδω ολο το καλοκαιρι και θα περιμενουμε υπομονετικα συνεχεια .Οποτε χαλαρα... |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|