Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (2)

Πήγαινε κάτω 
+124
e+b
sandra21
annaval
Ashley Greene
$ofi@ + Edward
BREAKING DOWN :)
Phantom of the Vampires
LITSA0089
Wonder
mpellanti21
Deppy
Emmi
nora
Niki Patt
twilightFOREVER
peby
Vera
edward cullen
izzy cullen
alice cullen!
katia2110
i love edward 2
chrysabella
ViolettaCullen18
despina aek
ed<3
Evaline
emi
Isabela Cullen
twilightsagaddicted
Bella Cullen12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
mimigk
MyrtoCullen
AnaroseCullen
Mrs.Cullen
Vampire love
Lizzy Cullen
Bella07
Zafrina
vikaki21
hiddenfantasy
ma.do
marina
maria23
matia*
Mrs.Christina
αντα
AliceK
Miley
nantiaki_twilight 4 ever
pink
robert\'s girl
Mrs Alice
!~Twilighter~!
kristen4ever
team edward
d@n@e twilight!
evaki
ev@ki92
lena
mR.Geo
liaki
evi
VLaSia =)
athina
Alexandroula
nonipas300
volturi girl
Kimberly
eleftheria
Isabella_Cullen
T-NM-E-BD
magica
Fay1765
Bella13
bluesea
mariap
niki
Nemesis Of Bellin
Stellouko
I'm_not _dead
michelle
bloody swan
~Rob-Patty~
olympia-Mikel-Robert
Black Rose
TZENIPAN
akaliakoukou
sunrise
BELLA MARIE
emma cullen pattinson
xrisa_twilight
mariebella
kanty
ΕΡΗ
MIKAELLA
BELLA22
Vasiliki_Luvs_Vampires
natalia
emerald eyes
Isabella21
Rose
Rozmari
magic princess
kallinikh
val
Alexadruby the vampire
LizCullen
ev@ki
Rozali87
Ειrιnι
Darkbella
twilightergirl
nasiatheslayer
scarlet rose
annabell
Princess
angepsi
April
kalkat
Neri
SilverMusk
WhiteQueen
128 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 20:03

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 31995
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 20:19

Τελειο...!ΟΧΙ!Το τελειο ειναι πολυ λιγο για να περιγραψει αυτο το κεφαλαιο!!!!!Μαρια σε παρακαλω συνεχισε το ΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 432569
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 20:37

Μαρια ελπιζω να καταλαβες με τι πρεπει να συνεχισεις!!!!!!!!!
Πολυ καλο μεταβατικο κεφαλαιο που σε κραταει σε αγωνια.
Περιμενω με πολυυυυυυ ανυπομονησια το επομενο!!!!!!!!
Ξερεις ομως τι μου λειπει;;;;Η Μπελλα ερωτευμενη....πολυ ερωτευμενη.
Μεχρι στιγμης ο Εντουαρντ δειχνει πολυ ερωτευμενος και η Μπελλα συγκρατει τα αισθηματα της,βεβαια υπαρχει λογος,αλλα θελω να τη δω να κοβει λιγο φλεβες για τον Εντουαρντ!!!!!!!
Ψηφιζω σιωπη στο σκοταδι φυσικα για τη συνεχεια!!!!! lol!
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 20:46

Mαιρη μου!! Περιττο να πω πως κατενθουσιαστηκα με το κεφαλαιο....
Αναλυτικα:
Μου αρεσε που ειδα τον Τζασπερ να προσπαθει να εντυπωσιασει την Αλις...*(θα ηταν ωραιο να γινει και πιο διεκδηκιτικος!!) giggle
Η Μπελλα ευτυχως σε αντιθεση με τη σαγκα ειναι πιο προσεκτικη'!!Πολυ την χαιρομαι που μαγειρευει και τους φροντιζει ολους!!
Σπόιλερ:
Ειναι πολυ στοργικη και αυτο φαινεται!! huggie
Λατρευω την επιμονη του Εντουαρν...καλα κανει...ο επιμενων νικα αλλωστε...
Οι ενοχες της Μπελλα ειναι ενα σημαδι οτι τελικα μαλλον θα παραδωθει σε αυτον...Το απαγορευμενο ειναι πιο γλυκο..πως να το κανουμε... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 98735 Ενα πραγμα -απο τα πολλα- που λατρευω σε σενα Μαιρη οταν γραφεις ειναι οι περιγραφες...Τα ματια που περιγραφει η Μπελλα ειναι τοσο ζωντανα σαν εικονα στο μυαλο μου...ανετα θα μπορουσα να τα ζωγραφισω.... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 616544
Σπόιλερ:
Λατρευω που ο Εντουαρντ ειναι τοσο αντρας....Με το τσιγαρο του , με το ποτο του, αλλα και με την Εσμε στο τηλεφωνο...Σταθερες αξιες στην εποχη!!
Τελικα οντως ενα κεφαλαιο γεφυρα το κεφαλαιο 11...ειδαμε και Αλις pov ο Τζας εμαθε...
Η σκηνη της παραλιας ηταν κατι παραπανω απο ειδυλλιακη...θα ελεγα αισθησιακη αλλα και ρομαντικη ταυτοχρονα!!
τι να πω...περιμενω με ανυπομονησια τις αποκαλυψεις στο Queensland!!
Kαι επιμενω στο sitd για επομενο κεφαλαιο!!!
huggie
Vampire love
New Moon Victim
New Moon Victim
Vampire love

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 170
Registration date : 12/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 20:50

lena έγραψε:
Μαρια ελπιζω να καταλαβες με τι πρεπει να συνεχισεις!!!!!!!!!
Πολυ καλο μεταβατικο κεφαλαιο που σε κραταει σε αγωνια.
Περιμενω με πολυυυυυυ ανυπομονησια το επομενο!!!!!!!!
Ξερεις ομως τι μου λειπει;;;;Η Μπελλα ερωτευμενη....πολυ ερωτευμενη.
Μεχρι στιγμης ο Εντουαρντ δειχνει πολυ ερωτευμενος και η Μπελλα συγκρατει τα αισθηματα της,βεβαια υπαρχει λογος,αλλα θελω να τη δω να κοβει λιγο φλεβες για τον Εντουαρντ!!!!!!!
Ψηφιζω σιωπη στο σκοταδι φυσικα για τη συνεχεια!!!!! lol!

Και εγώ,και εγώ ψηφίζω ΣΣΣ!!!!Και τώρα που διατυπώθηκε συνειδητοποίησα οτι και μένα μου έλειπε να διαβάσω την Μπέλλα ερωτευμένη..βέβαια τώρα κάτι έχει αρχίσει και φαίνεται..ειδικά στην παραλία WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 150320
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 20:59

Σε κάνει να διψας αυτο το κεφάλαιο. Αφησα το σχολιο μου στο blog αλλα καλο θα ηταν πω και εδω πέντε πραγματα (που λεει ο λογος)

η εσμε εχει γινει ο αγαπημενος μου χαρακτηρας εκτος τον πρωταγωνιστων νομιζω. Ειναι τοσο γλυκια και νοιαζεται τοσο πολύ για τον Εντουαρντ. ειναι κατι παρομοιο με την σαγκα μονο που εδω η κατασταση θέλει πιο λεπτους χειρισμους. Ακομα θυμαμαι τα πρωτα κεφάλαια με την αποβολη και το κλαμα που εριξα..... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 201917

ο τζαζ γιατι επιμενει να τα μαθει από την αλις αφου η μπέλλα του υποσχεθηκε να του μιλησει οταν γυρισει???

στην παραλια εγω περιμενα να βγαλει το τζιν.....δεν ξερω αλλα ηθελα την εκφραση του εντουαρντ οταν την αντικριζε. Ισως και κατι παραπάνω οταν ερχοταν σε επαφη με τα ποδια της για να την σηλωσει. Να γινει δηλαδη πιο δυνατη η συνδεση με την γυναικα στο σκοτεινο δωματιο.

Βασικα....εγω δεν ειχα καταλάβει οτι αυτος ηταν ο στοχος του Καρλάιλ. Γιατι όμως?? Αυτη ειναι η απορια μου.

Τελικα μπορει να ηταν και 5 πραγματα.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 22:57

Ουφ εδώ είμαι κι εγώ! Διαβάζω τη δεύτερη σύντομη ζωή της Μπρι γιαυτό έχω χαθεί! Wink

Λοιπόν, σχετικά με τη Μπέλλα ότι θέλετε να τη δείτε πιο ερωτευμένη θα δείτε νομίζω παρακάτω αυτή της την πλευρά περισσότερο. Αν και η Μπέλλα είναι συγκρατημένη για ευνόητους λόγους και να θυμάστε αυτό: η Μπέλλα είναι πιο δυνατός χαρακτήρας από τον Έντουαρντ συναισθηματικά σε αυτή την ιστορία.

Ο Τζάσπερ έχει περιέργεια αλλά από τη στιγμή που άκουσε το όνομα του Έντουαρντ ήταν λογικό κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα να καταλήξουν εκεί.

Επίσης νομίζω ότι αυτό το κεφάλαιο έθεσε κάποια νέα δεδομένα στην ιστορία. Υπάρχουν πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζουμε ακόμα αλλά νομίζω ότι στο τέλος του κεφαλαίου, αυτά που λέει η ¶λις ξεκαθαρίζουν αρκετά καλά την κατάσταση.

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε παρακάτω τα πάντα με λεπτομέρειες, μη μου ανησυχείτε! Ο Καρλάιλ ο ίδιος θα έχει μάλιστα τα δικά του POV για να καταλάβετε πραγματικά τι σκεφτόταν και τι πίστευε όταν έστησε όλη αυτή την ιστορία.

Και απ' ότι φαίνεται συνεχίζουμε με Σιωπή στο Σκοτάδι!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteQueen στις Κυρ 13 Ιουν 2010 - 22:59, 1 φορά
http://www.jokastia.blogspot.com
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 22:59

WhiteQueen έγραψε:
Ουφ εδώ είμαι κι εγώ! Διαβάζω τη δεύτερη σύντομη ζωή της Μπρι γιαυτό έχω χαθεί! Wink

Λοιπόν, σχετικά με τη Μπέλλα ότι θέλετε να τη δείτε πιο ερωτευμένη θα δείτε νομίζω παρακάτω αυτή της την πλευρά περισσότερο. Αν και η Μπέλλα είναι συγκρατημένη για ευνόητους λόγους και να θυμάστε αυτό: η Μπέλλα είναι πιο δυνατός χαρακτήρας από τον Έντουαρντ συναισθηματικά σε αυτή την ιστορία.

Ο Τζάσπερ έχει περιέργεια αλλά από τη στιγμή που άκουσε το όνομα του Έντουαρντ ήταν λογικό κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα να καταλήξουν εκεί.

Επίσης νομίζω ότι αυτό το κεφάλαιο έθεσε κάποια νέα δεδομένα στην ιστορία. Υπάρχουν πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζουμε ακόμα αλλά νομίζω ότι στο τέλος του κεφαλαίου, αυτά που λέει η ¶λις ξεκαθαρίζουν αρκετά καλά κάποια πράγματα.

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε παρακάτω τα πάντα με λεπτομέρειες, μη μου ανησυχείτε! Ο Καρλάιλ ο ίδιος θα έχει μάλιστα τα δικά του POV για να καταλάβετε πραγματικά τι σκεφτόταν ο Κάρλαιλ και τι πίστευε όταν έστησε όλη αυτή την ιστορία.

Και απ' ότι φαίνεται συνεχίζουμε με Σιωπή στο Σκοτάδι!

Αυτο το τελευταιο με Carlisle P.O.V. μου αρεσε πάρα πολύ!!

Και ναι φυσικα, Σιωπή στο Σκοτάδι!!!! kiss
Vampire love
New Moon Victim
New Moon Victim
Vampire love

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 170
Registration date : 12/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 23:05

Ναι ναι ναι Σιωπή στο σκοτάδι lol! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 868134
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 23:42

Βέβαια και Σιωπή στο Σκοτάδι!
Ας αφήσουμε τον Έντουαρντ και την Μπέλλα στο 1920 να κάνουν τα λεμόνια τους και μετά να τα καταγράψεις!
Τώρα μας καιέι τι θα γίνει με το Καρλάιλ! Δεν είναι σημεία αυτά που το αφήνεις και εσύ! Ταχυκαρδία με 'πιασε!!!
Αχχχ δεν αντέχω άλλο θα τρελαθώ
τι άλλο θα κάνω;
Θέλω Σιωπή Στο Σκοτάδι κεφάλαιο να δω!!!
Είδες που κατάντησα; Μέχρι και να κάνω απέσιες ρήμες! Και είμαι καλή στις ρήμες! Και θέλω να δω το ταξίδι! Αααααααααα! Και παραλίγο να το ξεχάσω.. ο Καρλάιλ και η Έσμι δεν θα επισκεφτούν τα παιδιά στο Queensland;
¶ρα.... καλύτερα να κρατήσω τις σκέψεις μου για εμένα...
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Ιουν 2010 - 23:54

Μαιρη μετα απο αυτο το κεφαλαιο.... ΔΑΓΚΩΤΟ SITD να συνεχισεις!!!!!!! φτου παλι στο καλυτερο μας αφησες.... Sad πωπω τελειο κεφαλαιο (οπως παντα αλλωστε Rolling Eyes ). η σκηνη που η μπελλα αναγκαζεται να πει οχι στον εντ για να περασει ωρα με τον γιο της πωπω με στεναχωρησε... τον κακομοιρη τον εντ ειναι μονος του.... αλλα ενταξει αυτο ηταν το σωστο να κανει κατα την γνωμη μου η μπελλα.... μετα η σκηνη στην παραλια ειναι τελεια... η παραλια ειναι τελειο μερος για τους ερωτευμενους και προπαντως ησυχα! χωρις αδιακριτα ματια και ειδικα σε αυτη την περιπτωση που δεν πρεπει να τους ανακαλυψει κανεις... αχ τελεια σκηνη αυτη στην παραλια παντως... και νομιζα προς στιγμη οτι η μπελλα δεν θα δεχτει να παει στο ταξιδι και τρομαξα... αλλα μετα ευτυχως με ξελαφρωσες... Smile και το οτι η μπελλα βαζει πανω απο ολα το παιδι της ακομα και απο τον πατερα του κατα προσωπικη μου αποψη καλα κανει!!!! πανω απο ολα τα παιδια....!!!!! γιατι τα παιδια πονας για να τα γεννησεις και οταν απεκτησες κατι με τοσο πονο πονας για αυτο και δεν θες να παθει κακο ή να ειναι δυστυχισμενο! οι αντρες φευγουν και ερχοντε αλλα τα παιδια.... αυτο κανουν οι πραγματικες μητερες που αγαπουν τα παιδια τους τουλαχιστον... Smile και η συζητηση με τον τζασπερ με την αλις ηταν πολυ διαφωτιστικη και οπως ειπες μας εδωσες καινουργια δεδομενα για αυτην την ιστορια να σκεφτουμε και να φανταστουμε τι μπορει να ειχε μεσα στο μυαλο του ο καρλαιλ οταν το εκανε αυτο. γιατι ο καρλαιλ εκανε αυτο το πειραμα....??? και για ποιο λογο??? πωπω!!! ανυπομονω για την συνεχεια πολυ παρα μα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε περιμενουμε καρτερικα λοιπον.... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 610817
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 2:26

τελειο κεφαλαιο WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 201917 οπως παντα αλλωστε WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 31995

Σιωπή στο Σκοτάδι φυσικα WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 150320
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 10:55

Mαρια μου συγκλονιστικο κεφαλαιο!!
Εχω μεινει με κομμενη την ανασα για την συνεχεια.
Περιμενω με αγωνια αυτο το ταξιδι.
Κατα καποιο τροπο πολλα θα κριθουν σε αυτο.

Με αφησαν μαγεμενη τα εκδηλωτικα συναισθηματα του Εντουαρντ!!
Ειναι τοσο μα τοσο ερωτευμενος.
Μου ερχεται να τον καλεσω εγω για φαγητο! lol!

Αλλα νομιζω οτι πλεον και τα συναισθηματα της Μπελλας φαινονται.
Καταλαβαινεις οτι ειναι ερωτευμενη αλλα και οτι κατι την τραβαει πισω.
Ειναι φυσικο ομως.Εχει πολλα να σκεφτει.

Η σκηνη στην παραλια θεικη.Τον ειχαν αναγκη και οι δυο να ερθουν
κατα καποιο τροπο κοντα ο ενας με τον αλλον.
Και αυτη η σκηνη ειναι ακρως ρομαντικη!!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 98735

Η υποσχεση δωθηκε και τωρα θα περιμενουμε με αγωνια
να την τιρησουν!!!

Τζασπερ και Αλις!!Ενα ζευγαρι γεννημενο σε καθε ιστορια για να ειναι μαζι.
Τους θελω μαζι γιατι τους αξιζει να γινουν ευτυχισμερνοι!!
Πρεπει και οι δυο να εκδηλωθουν.Αλλα με συγκινει υπερβολικα το ποσο αγαπανε την φιλη τους.
Τελικα η Μπελλα δεν ειναι μονη της.Εχει 2 ανθρωπους κοντα της που θα εκαναν τα παντα για αυτην!!

Περιμενω την συνεχεια Μαρακι μου!!!! kiss
Και φυσικα καλη αρχη στην αγγλικη εκδοχη!!
Ειμαι σιγουρη οτι η ιστοριες σου θα λατρευτουν!!
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 11:42

δαγκωτο σιωπη στο σκοταδι ανυπομονω μου δημιουργηθηκαν τοσα πολλα ερωτηματα απο αυτο το κεφαλαιο ο καρλαιλ θα προσπαθασει να τους χωρισει?γιατι το εκανε αυτο το πειραμα ?θα μαθευτει η αληθεια στο ταξιδι?ο εντουαρντ θα θυμωσει/ελπιζω οχι...........θα εχουμε λεμονια σε αυτο το ταξιδι?η συναντηση ντανι και εντουαρντ αργει?ποσα κεφαλαια θα ειναι το αριστουργημα σου?πω πω οπως καταλαβαινεις χρειαζομαστε σιωπη στο σκοτσδι κι αλλο κεφαλαιο οπωσδηποτε μην φριξεις με τα ερωτηματα δεν περιμενω απαντησεις πριν το νεο κεφαλαιο μια απλη διψασμενη αναγνωστης ειμαι
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 11:48

πωπω χω παθει κολλημα με το σιωπη στο σκοταδη.εχουν δημιουργηθει τοσα πολλα ερωτηματα.δεν μπορω καν να φνταστω τη συνεχεια.ειναι απλα wow.συνχισε το!!!!
http://robestenslife.blogspot.com/
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 12:52

μαρια μου μπραβο αλλο ενα καταπληκτικο κεφαλαιο...!τοσα πολλα διαφορετικα συναισθηματα απο τους πρωταγωνιστες..πολυ ωραιο το αλις POV...!περιμενουμε συνεχεια...!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 18:44

Γεια σας και πάλι! Είμαι ακόμα επηρεασμένη από το βιβλίο με τη Μπρι και μιας και πλησιάζουμε προς την Έκλειψη WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 6512 με κατακλύζουν συναισθήματα χαράς και παίρνουν τα μυαλά μου αέρα!

Χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ αυτό το κεφάλαιο και σας άναψα τα αίματα. Θα συνεχίσω με Σιωπή στο Σκοτάδι και μέχρι το ΣΚ λογικά θα είναι έτοιμο και το επόμενο κεφάλαιο.

Σε μερικά ερωτήματα που μπορώ αν απαντήσω είναι πως ναι, θα έχουμε λεμόνια στο επόμενο κεφάλαιο. Wink

Για τον Κάρλαιλ... τι να πω; Θα μας τα πει ο ίδιος προσεχώς!

Κάποια θέματα θα λυθούν κάποια όχι, άλλα πάλι μπορεί να γίνουν και χειρότερα, ποιος ξέρει! Μη βιάζεστε για να εξελιχθούν τα πράγματα γρήγορα. Όλα ένα ένα με τη σειρά! Wink
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 18:46

Ε,έλα τώρα!Πρώτα μας ανάβεις κυριολεκτικά τα αίματα και μετά λες πως πολλά θα ανατραπούν?Δηλαδή ως που θα φτάσει η θερμοκρασία του αίματος?
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 18:46

Λεμονια???Πολλα?????? WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 442819

Βtw διαβασα τα κεφαλαια 10 και 11 και ηταν...απεριγραπτα...Υπεροχα!!!Συγχαρητηρια και ανυπομονουμε για την συνεχεια!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 18:55

Που θα φτάσει η θερμοκρασία του αίματος; Στα ύψη φυσικά! lol! Εντάξει δεν ξέρω τι είναι αυτό που εσείς περιμενετε να διαβάσετε ή τι είναι αυτό που θέλετε να διαβάσετε. Αλλά ξέρω καλά τι είναι αυτό που θέλω να γράψω εγώ! Wink

Λεμόνια πολλά; Όπως το πάρει κανείς... Λεμόνι με λεμόνι έχει διαφορά εδώ που τα λέμε. Αλλά είναι ώρα να πάμε παρακάτω σε όλα τα επίπεδα στην ιστορία. Σωστά;
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 18:57

Σωστά!!!Πού θα πάει?Θα αντέξουμε.Πάντως σου έχουμε εμπιστοσύνη.Ό,τι κι αν γράψεις έχει απήχηση γιατί το γράφεις με το δικό σου τρόπο!
Σπόιλερ:
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 19:00

Σωστα!!!Σωστα!!!!
Οσο για την θερμοκρασια του αιματος,δεν ξερω για τους πολοιπους,αλλα εμενα ετσι και αλλιως η δικια μου θερμοκρασια ανεβαινει με καθε καινουριο Κεφαλαιο!!!Ποσο μαλλον αμα περιεχει και λεμονακια!!!!

Can't wait!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 274215
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 19:15

Μαρια νομιζω οτι ειναι η πιο καταλληλη στιγμη για τα λεμονια!!!!!!! lol!
τα θελουμε ξυνααααααα!!!!!!!!! μη μας λυπηθεις..... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 4947
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 19:53

Μαιρη μου οτι και να γραψεις το γραφεις με τον δικο σου τροπο οποτε...δεν ανησυχω καθολου!!!
huggie
Οσο για πιεση και θερμοκρασιες να ξερεις οτι ειναι ηδη ανεβασμενη...
Να το ξερεις αυτο...Δηλαδη μονο και μονο με τις περιγραφες που κανεις για ματια ποδια παραλιες κλπ μας εχεις στα πατωματα...
Σπόιλερ:
Ετσι Μαιρη μου!!
ΝΟ ΜΕRCY!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 507795 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 507795 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 507795
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 14 Ιουν 2010 - 21:44

Μαιρη, ακομα ενα ενδιαφερον (και λιγα λεω) κεφαλαιο! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 474941
Προσωπικα, λυθηκαν πολλες αποριες μου! Οπως πχ γιατι συγκρατουνταν τοσο καιρο η Μπελλα,
γιατι δεν ενεδυδε σε μια σχεση με τον Εντουαρντ και γενικα γιατι ακολουθουσε τοσο πολυ
την λογικη...Τελικα, συμμεριζομαι τους λογους αν και ολοι ξερουμε πως δεν ισχυουν....(δραματικη
ειρωνια δεν λεγεται ως ορος? tongue)
Μου δημιουργηθηκε ομως ενα αλλο ερωτημα: Τι ειδους ποτο ειναι το medori γιατι παταω στο
Google και δεν με διαφωτιζει το σκασμενο! (ειμαι λιγο της λεπτομερειας tongue )
Ο Εντουαρντ, εχει τα κλασσικα συμπτωματα ενος ερωτευμενου και αυτο μου αρεσει πολυ γιατι
τον κανει πιο επιμονο (οχι οτι δεν ηταν ανεκαθεν stubborn) Twisted Evil
Η βραδια στην παραλια ηταν τοσο εντονη και μαγευτικη.... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 98735 Αξιζε οσο ολες οι WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 442819
του κοσμου! (ο.κ, ισως της Ευρωπης WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 185649 )
''....μερικές φορές η ¶λις με τρόμαζε. Έμοιαζε ικανή για όλα!'' <----Συμφωνω! giggle
Αχ, ποσο τον παω αυτο το χαρακτηρα! Αρενωπη, καπατσα αλλα και καλος συμβουλος οπου πρεπει,
η Αλις αποτελει την τελεια κολλητη! (ομοιοκαταληξια tongue )
Το Alice POV που προσθεσες, επιβεβαιωσε την παραπανω αποψη μου, αληθεια! Ειναι σημαντικο να
εχουν και το δικο τους, αποκλειστικο moment στην ιστορια, οι 'δευτερευοντες'
χαρακτηρες....''Βλεπουν'' τα πραγματα πιο αντικειμενικα, ισως...δεν ξερω! study
Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι το αχτυπητο διδυμο Τζαλις εδωσε 'φως στο τουνελ' lol!
Με αυτη την ανακαλυψη-βομβα αποκταει τοσο σασπενς η ιστοριααααα! Shocked
.....Το ξερω πως τα φανφικς δεν δεχονται παραγγελιες αλλα αν εχεις λιγο mercy (μην ακους αυτα
που σου λεει η bella marie Razz ) συνεχισε το με SITD! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 551700
Ε! Πιστευω και οι ιδιοι οι ηρωες δεν εχουν σκοπο να σταματησουν εδω! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 21 526765

WhiteQueen's Blog (2)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 21 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: