| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Ιουν 2010 - 20:03 | |
| | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Ιουν 2010 - 20:19 | |
| Τελειο...!ΟΧΙ!Το τελειο ειναι πολυ λιγο για να περιγραψει αυτο το κεφαλαιο!!!!!Μαρια σε παρακαλω συνεχισε το ΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Ιουν 2010 - 20:37 | |
| Μαρια ελπιζω να καταλαβες με τι πρεπει να συνεχισεις!!!!!!!!! Πολυ καλο μεταβατικο κεφαλαιο που σε κραταει σε αγωνια. Περιμενω με πολυυυυυυ ανυπομονησια το επομενο!!!!!!!! Ξερεις ομως τι μου λειπει;;;;Η Μπελλα ερωτευμενη....πολυ ερωτευμενη. Μεχρι στιγμης ο Εντουαρντ δειχνει πολυ ερωτευμενος και η Μπελλα συγκρατει τα αισθηματα της,βεβαια υπαρχει λογος,αλλα θελω να τη δω να κοβει λιγο φλεβες για τον Εντουαρντ!!!!!!! Ψηφιζω σιωπη στο σκοταδι φυσικα για τη συνεχεια!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Ιουν 2010 - 20:46 | |
| Mαιρη μου!! Περιττο να πω πως κατενθουσιαστηκα με το κεφαλαιο.... Αναλυτικα: Μου αρεσε που ειδα τον Τζασπερ να προσπαθει να εντυπωσιασει την Αλις...*(θα ηταν ωραιο να γινει και πιο διεκδηκιτικος!!) Η Μπελλα ευτυχως σε αντιθεση με τη σαγκα ειναι πιο προσεκτικη'!!Πολυ την χαιρομαι που μαγειρευει και τους φροντιζει ολους!! - Σπόιλερ:
σε αντιθεση με μενα που ριχνω πραγματα στην κατσαρολα και ελπιζω...
Ειναι πολυ στοργικη και αυτο φαινεται!! Λατρευω την επιμονη του Εντουαρν...καλα κανει...ο επιμενων νικα αλλωστε... Οι ενοχες της Μπελλα ειναι ενα σημαδι οτι τελικα μαλλον θα παραδωθει σε αυτον...Το απαγορευμενο ειναι πιο γλυκο..πως να το κανουμε... Ενα πραγμα -απο τα πολλα- που λατρευω σε σενα Μαιρη οταν γραφεις ειναι οι περιγραφες...Τα ματια που περιγραφει η Μπελλα ειναι τοσο ζωντανα σαν εικονα στο μυαλο μου...ανετα θα μπορουσα να τα ζωγραφισω.... - Σπόιλερ:
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ....
Λατρευω που ο Εντουαρντ ειναι τοσο αντρας....Με το τσιγαρο του , με το ποτο του, αλλα και με την Εσμε στο τηλεφωνο...Σταθερες αξιες στην εποχη!! Τελικα οντως ενα κεφαλαιο γεφυρα το κεφαλαιο 11...ειδαμε και Αλις pov ο Τζας εμαθε... Η σκηνη της παραλιας ηταν κατι παραπανω απο ειδυλλιακη...θα ελεγα αισθησιακη αλλα και ρομαντικη ταυτοχρονα!! τι να πω...περιμενω με ανυπομονησια τις αποκαλυψεις στο Queensland!! Kαι επιμενω στο sitd για επομενο κεφαλαιο!!! | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Ιουν 2010 - 20:59 | |
| Σε κάνει να διψας αυτο το κεφάλαιο. Αφησα το σχολιο μου στο blog αλλα καλο θα ηταν πω και εδω πέντε πραγματα (που λεει ο λογος) η εσμε εχει γινει ο αγαπημενος μου χαρακτηρας εκτος τον πρωταγωνιστων νομιζω. Ειναι τοσο γλυκια και νοιαζεται τοσο πολύ για τον Εντουαρντ. ειναι κατι παρομοιο με την σαγκα μονο που εδω η κατασταση θέλει πιο λεπτους χειρισμους. Ακομα θυμαμαι τα πρωτα κεφάλαια με την αποβολη και το κλαμα που εριξα..... ο τζαζ γιατι επιμενει να τα μαθει από την αλις αφου η μπέλλα του υποσχεθηκε να του μιλησει οταν γυρισει??? στην παραλια εγω περιμενα να βγαλει το τζιν.....δεν ξερω αλλα ηθελα την εκφραση του εντουαρντ οταν την αντικριζε. Ισως και κατι παραπάνω οταν ερχοταν σε επαφη με τα ποδια της για να την σηλωσει. Να γινει δηλαδη πιο δυνατη η συνδεση με την γυναικα στο σκοτεινο δωματιο. Βασικα....εγω δεν ειχα καταλάβει οτι αυτος ηταν ο στοχος του Καρλάιλ. Γιατι όμως?? Αυτη ειναι η απορια μου. Τελικα μπορει να ηταν και 5 πραγματα. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Ιουν 2010 - 22:57 | |
| Ουφ εδώ είμαι κι εγώ! Διαβάζω τη δεύτερη σύντομη ζωή της Μπρι γιαυτό έχω χαθεί! Λοιπόν, σχετικά με τη Μπέλλα ότι θέλετε να τη δείτε πιο ερωτευμένη θα δείτε νομίζω παρακάτω αυτή της την πλευρά περισσότερο. Αν και η Μπέλλα είναι συγκρατημένη για ευνόητους λόγους και να θυμάστε αυτό: η Μπέλλα είναι πιο δυνατός χαρακτήρας από τον Έντουαρντ συναισθηματικά σε αυτή την ιστορία. Ο Τζάσπερ έχει περιέργεια αλλά από τη στιγμή που άκουσε το όνομα του Έντουαρντ ήταν λογικό κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα να καταλήξουν εκεί. Επίσης νομίζω ότι αυτό το κεφάλαιο έθεσε κάποια νέα δεδομένα στην ιστορία. Υπάρχουν πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζουμε ακόμα αλλά νομίζω ότι στο τέλος του κεφαλαίου, αυτά που λέει η ¶λις ξεκαθαρίζουν αρκετά καλά την κατάσταση. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε παρακάτω τα πάντα με λεπτομέρειες, μη μου ανησυχείτε! Ο Καρλάιλ ο ίδιος θα έχει μάλιστα τα δικά του POV για να καταλάβετε πραγματικά τι σκεφτόταν και τι πίστευε όταν έστησε όλη αυτή την ιστορία. Και απ' ότι φαίνεται συνεχίζουμε με Σιωπή στο Σκοτάδι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteQueen στις Κυρ 13 Ιουν 2010 - 22:59, 1 φορά | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Ιουν 2010 - 22:59 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Ουφ εδώ είμαι κι εγώ! Διαβάζω τη δεύτερη σύντομη ζωή της Μπρι γιαυτό έχω χαθεί!
Λοιπόν, σχετικά με τη Μπέλλα ότι θέλετε να τη δείτε πιο ερωτευμένη θα δείτε νομίζω παρακάτω αυτή της την πλευρά περισσότερο. Αν και η Μπέλλα είναι συγκρατημένη για ευνόητους λόγους και να θυμάστε αυτό: η Μπέλλα είναι πιο δυνατός χαρακτήρας από τον Έντουαρντ συναισθηματικά σε αυτή την ιστορία.
Ο Τζάσπερ έχει περιέργεια αλλά από τη στιγμή που άκουσε το όνομα του Έντουαρντ ήταν λογικό κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα να καταλήξουν εκεί.
Επίσης νομίζω ότι αυτό το κεφάλαιο έθεσε κάποια νέα δεδομένα στην ιστορία. Υπάρχουν πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζουμε ακόμα αλλά νομίζω ότι στο τέλος του κεφαλαίου, αυτά που λέει η ¶λις ξεκαθαρίζουν αρκετά καλά κάποια πράγματα.
Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε παρακάτω τα πάντα με λεπτομέρειες, μη μου ανησυχείτε! Ο Καρλάιλ ο ίδιος θα έχει μάλιστα τα δικά του POV για να καταλάβετε πραγματικά τι σκεφτόταν ο Κάρλαιλ και τι πίστευε όταν έστησε όλη αυτή την ιστορία.
Και απ' ότι φαίνεται συνεχίζουμε με Σιωπή στο Σκοτάδι! Αυτο το τελευταιο με Carlisle P.O.V. μου αρεσε πάρα πολύ!! Και ναι φυσικα, Σιωπή στο Σκοτάδι!!!! | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Ιουν 2010 - 23:42 | |
| Βέβαια και Σιωπή στο Σκοτάδι! Ας αφήσουμε τον Έντουαρντ και την Μπέλλα στο 1920 να κάνουν τα λεμόνια τους και μετά να τα καταγράψεις! Τώρα μας καιέι τι θα γίνει με το Καρλάιλ! Δεν είναι σημεία αυτά που το αφήνεις και εσύ! Ταχυκαρδία με 'πιασε!!! Αχχχ δεν αντέχω άλλο θα τρελαθώ τι άλλο θα κάνω; Θέλω Σιωπή Στο Σκοτάδι κεφάλαιο να δω!!! Είδες που κατάντησα; Μέχρι και να κάνω απέσιες ρήμες! Και είμαι καλή στις ρήμες! Και θέλω να δω το ταξίδι! Αααααααααα! Και παραλίγο να το ξεχάσω.. ο Καρλάιλ και η Έσμι δεν θα επισκεφτούν τα παιδιά στο Queensland; ¶ρα.... καλύτερα να κρατήσω τις σκέψεις μου για εμένα... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Ιουν 2010 - 23:54 | |
| Μαιρη μετα απο αυτο το κεφαλαιο.... ΔΑΓΚΩΤΟ SITD να συνεχισεις!!!!!!! φτου παλι στο καλυτερο μας αφησες.... πωπω τελειο κεφαλαιο (οπως παντα αλλωστε ). η σκηνη που η μπελλα αναγκαζεται να πει οχι στον εντ για να περασει ωρα με τον γιο της πωπω με στεναχωρησε... τον κακομοιρη τον εντ ειναι μονος του.... αλλα ενταξει αυτο ηταν το σωστο να κανει κατα την γνωμη μου η μπελλα.... μετα η σκηνη στην παραλια ειναι τελεια... η παραλια ειναι τελειο μερος για τους ερωτευμενους και προπαντως ησυχα! χωρις αδιακριτα ματια και ειδικα σε αυτη την περιπτωση που δεν πρεπει να τους ανακαλυψει κανεις... αχ τελεια σκηνη αυτη στην παραλια παντως... και νομιζα προς στιγμη οτι η μπελλα δεν θα δεχτει να παει στο ταξιδι και τρομαξα... αλλα μετα ευτυχως με ξελαφρωσες... και το οτι η μπελλα βαζει πανω απο ολα το παιδι της ακομα και απο τον πατερα του κατα προσωπικη μου αποψη καλα κανει!!!! πανω απο ολα τα παιδια....!!!!! γιατι τα παιδια πονας για να τα γεννησεις και οταν απεκτησες κατι με τοσο πονο πονας για αυτο και δεν θες να παθει κακο ή να ειναι δυστυχισμενο! οι αντρες φευγουν και ερχοντε αλλα τα παιδια.... αυτο κανουν οι πραγματικες μητερες που αγαπουν τα παιδια τους τουλαχιστον... και η συζητηση με τον τζασπερ με την αλις ηταν πολυ διαφωτιστικη και οπως ειπες μας εδωσες καινουργια δεδομενα για αυτην την ιστορια να σκεφτουμε και να φανταστουμε τι μπορει να ειχε μεσα στο μυαλο του ο καρλαιλ οταν το εκανε αυτο. γιατι ο καρλαιλ εκανε αυτο το πειραμα....??? και για ποιο λογο??? πωπω!!! ανυπομονω για την συνεχεια πολυ παρα μα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε περιμενουμε καρτερικα λοιπον.... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 2:26 | |
| τελειο κεφαλαιο οπως παντα αλλωστε Σιωπή στο Σκοτάδι φυσικα | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 10:55 | |
| Mαρια μου συγκλονιστικο κεφαλαιο!! Εχω μεινει με κομμενη την ανασα για την συνεχεια. Περιμενω με αγωνια αυτο το ταξιδι. Κατα καποιο τροπο πολλα θα κριθουν σε αυτο. Με αφησαν μαγεμενη τα εκδηλωτικα συναισθηματα του Εντουαρντ!! Ειναι τοσο μα τοσο ερωτευμενος. Μου ερχεται να τον καλεσω εγω για φαγητο! Αλλα νομιζω οτι πλεον και τα συναισθηματα της Μπελλας φαινονται. Καταλαβαινεις οτι ειναι ερωτευμενη αλλα και οτι κατι την τραβαει πισω. Ειναι φυσικο ομως.Εχει πολλα να σκεφτει. Η σκηνη στην παραλια θεικη.Τον ειχαν αναγκη και οι δυο να ερθουν κατα καποιο τροπο κοντα ο ενας με τον αλλον. Και αυτη η σκηνη ειναι ακρως ρομαντικη!!!!! Η υποσχεση δωθηκε και τωρα θα περιμενουμε με αγωνια να την τιρησουν!!! Τζασπερ και Αλις!!Ενα ζευγαρι γεννημενο σε καθε ιστορια για να ειναι μαζι. Τους θελω μαζι γιατι τους αξιζει να γινουν ευτυχισμερνοι!! Πρεπει και οι δυο να εκδηλωθουν.Αλλα με συγκινει υπερβολικα το ποσο αγαπανε την φιλη τους. Τελικα η Μπελλα δεν ειναι μονη της.Εχει 2 ανθρωπους κοντα της που θα εκαναν τα παντα για αυτην!! Περιμενω την συνεχεια Μαρακι μου!!!! Και φυσικα καλη αρχη στην αγγλικη εκδοχη!! Ειμαι σιγουρη οτι η ιστοριες σου θα λατρευτουν!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 11:42 | |
| δαγκωτο σιωπη στο σκοταδι ανυπομονω μου δημιουργηθηκαν τοσα πολλα ερωτηματα απο αυτο το κεφαλαιο ο καρλαιλ θα προσπαθασει να τους χωρισει?γιατι το εκανε αυτο το πειραμα ?θα μαθευτει η αληθεια στο ταξιδι?ο εντουαρντ θα θυμωσει/ελπιζω οχι...........θα εχουμε λεμονια σε αυτο το ταξιδι?η συναντηση ντανι και εντουαρντ αργει?ποσα κεφαλαια θα ειναι το αριστουργημα σου?πω πω οπως καταλαβαινεις χρειαζομαστε σιωπη στο σκοτσδι κι αλλο κεφαλαιο οπωσδηποτε μην φριξεις με τα ερωτηματα δεν περιμενω απαντησεις πριν το νεο κεφαλαιο μια απλη διψασμενη αναγνωστης ειμαι | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 11:48 | |
| πωπω χω παθει κολλημα με το σιωπη στο σκοταδη.εχουν δημιουργηθει τοσα πολλα ερωτηματα.δεν μπορω καν να φνταστω τη συνεχεια.ειναι απλα wow.συνχισε το!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 12:52 | |
| μαρια μου μπραβο αλλο ενα καταπληκτικο κεφαλαιο...!τοσα πολλα διαφορετικα συναισθηματα απο τους πρωταγωνιστες..πολυ ωραιο το αλις POV...!περιμενουμε συνεχεια...! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 18:44 | |
| Γεια σας και πάλι! Είμαι ακόμα επηρεασμένη από το βιβλίο με τη Μπρι και μιας και πλησιάζουμε προς την Έκλειψη με κατακλύζουν συναισθήματα χαράς και παίρνουν τα μυαλά μου αέρα! Χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ αυτό το κεφάλαιο και σας άναψα τα αίματα. Θα συνεχίσω με Σιωπή στο Σκοτάδι και μέχρι το ΣΚ λογικά θα είναι έτοιμο και το επόμενο κεφάλαιο. Σε μερικά ερωτήματα που μπορώ αν απαντήσω είναι πως ναι, θα έχουμε λεμόνια στο επόμενο κεφάλαιο. Για τον Κάρλαιλ... τι να πω; Θα μας τα πει ο ίδιος προσεχώς! Κάποια θέματα θα λυθούν κάποια όχι, άλλα πάλι μπορεί να γίνουν και χειρότερα, ποιος ξέρει! Μη βιάζεστε για να εξελιχθούν τα πράγματα γρήγορα. Όλα ένα ένα με τη σειρά! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 18:46 | |
| Ε,έλα τώρα!Πρώτα μας ανάβεις κυριολεκτικά τα αίματα και μετά λες πως πολλά θα ανατραπούν?Δηλαδή ως που θα φτάσει η θερμοκρασία του αίματος? | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 18:46 | |
| Λεμονια???Πολλα?????? Βtw διαβασα τα κεφαλαια 10 και 11 και ηταν...απεριγραπτα...Υπεροχα!!!Συγχαρητηρια και ανυπομονουμε για την συνεχεια!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 18:55 | |
| Που θα φτάσει η θερμοκρασία του αίματος; Στα ύψη φυσικά! Εντάξει δεν ξέρω τι είναι αυτό που εσείς περιμενετε να διαβάσετε ή τι είναι αυτό που θέλετε να διαβάσετε. Αλλά ξέρω καλά τι είναι αυτό που θέλω να γράψω εγώ! Λεμόνια πολλά; Όπως το πάρει κανείς... Λεμόνι με λεμόνι έχει διαφορά εδώ που τα λέμε. Αλλά είναι ώρα να πάμε παρακάτω σε όλα τα επίπεδα στην ιστορία. Σωστά; | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 18:57 | |
| Σωστά!!!Πού θα πάει?Θα αντέξουμε.Πάντως σου έχουμε εμπιστοσύνη.Ό,τι κι αν γράψεις έχει απήχηση γιατί το γράφεις με το δικό σου τρόπο! - Σπόιλερ:
Μην το πάρεις και πάνω σου
| |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 19:00 | |
| Σωστα!!!Σωστα!!!! Οσο για την θερμοκρασια του αιματος,δεν ξερω για τους πολοιπους,αλλα εμενα ετσι και αλλιως η δικια μου θερμοκρασια ανεβαινει με καθε καινουριο Κεφαλαιο!!!Ποσο μαλλον αμα περιεχει και λεμονακια!!!! Can't wait!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 19:15 | |
| Μαρια νομιζω οτι ειναι η πιο καταλληλη στιγμη για τα λεμονια!!!!!!! τα θελουμε ξυνααααααα!!!!!!!!! μη μας λυπηθεις..... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 19:53 | |
| Μαιρη μου οτι και να γραψεις το γραφεις με τον δικο σου τροπο οποτε...δεν ανησυχω καθολου!!! Οσο για πιεση και θερμοκρασιες να ξερεις οτι ειναι ηδη ανεβασμενη... Να το ξερεις αυτο...Δηλαδη μονο και μονο με τις περιγραφες που κανεις για ματια ποδια παραλιες κλπ μας εχεις στα πατωματα... - Σπόιλερ:
you got me beggin you for mercy που λεει και η duffy στο ασμα...
Ετσι Μαιρη μου!! ΝΟ ΜΕRCY!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 14 Ιουν 2010 - 21:44 | |
| Μαιρη, ακομα ενα ενδιαφερον (και λιγα λεω) κεφαλαιο! Προσωπικα, λυθηκαν πολλες αποριες μου! Οπως πχ γιατι συγκρατουνταν τοσο καιρο η Μπελλα, γιατι δεν ενεδυδε σε μια σχεση με τον Εντουαρντ και γενικα γιατι ακολουθουσε τοσο πολυ την λογικη...Τελικα, συμμεριζομαι τους λογους αν και ολοι ξερουμε πως δεν ισχυουν....(δραματικη ειρωνια δεν λεγεται ως ορος? ) Μου δημιουργηθηκε ομως ενα αλλο ερωτημα: Τι ειδους ποτο ειναι το medori γιατι παταω στο Google και δεν με διαφωτιζει το σκασμενο! (ειμαι λιγο της λεπτομερειας ) Ο Εντουαρντ, εχει τα κλασσικα συμπτωματα ενος ερωτευμενου και αυτο μου αρεσει πολυ γιατι τον κανει πιο επιμονο (οχι οτι δεν ηταν ανεκαθεν stubborn) Η βραδια στην παραλια ηταν τοσο εντονη και μαγευτικη.... Αξιζε οσο ολες οι του κοσμου! (ο.κ, ισως της Ευρωπης ) ''....μερικές φορές η ¶λις με τρόμαζε. Έμοιαζε ικανή για όλα!'' <----Συμφωνω! Αχ, ποσο τον παω αυτο το χαρακτηρα! Αρενωπη, καπατσα αλλα και καλος συμβουλος οπου πρεπει, η Αλις αποτελει την τελεια κολλητη! (ομοιοκαταληξια ) Το Alice POV που προσθεσες, επιβεβαιωσε την παραπανω αποψη μου, αληθεια! Ειναι σημαντικο να εχουν και το δικο τους, αποκλειστικο moment στην ιστορια, οι 'δευτερευοντες' χαρακτηρες....''Βλεπουν'' τα πραγματα πιο αντικειμενικα, ισως...δεν ξερω! Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι το αχτυπητο διδυμο Τζαλις εδωσε 'φως στο τουνελ' Με αυτη την ανακαλυψη-βομβα αποκταει τοσο σασπενς η ιστοριααααα! .....Το ξερω πως τα φανφικς δεν δεχονται παραγγελιες αλλα αν εχεις λιγο mercy (μην ακους αυτα που σου λεει η bella marie ) συνεχισε το με SITD! Ε! Πιστευω και οι ιδιοι οι ηρωες δεν εχουν σκοπο να σταματησουν εδω! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|