| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 15:10 | |
| Ο μπαμαπας του ντανι(σωστα?) ποιος ειναι? Θα υπαρχει καποιο flashback που να το εξηγει? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 15:34 | |
| Ναι, στο επόμενο κεφάλαιο πιστεύω ότι θα καταλάβετε τι ακριβώς έχει γίνει. Και... το επόμενο κεφάλαιο πιστεύω ότι θα ανέβει πολύ σύντομα! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 15:39 | |
| Όπα..... Δεν είμαι καλά.... Με χάνετε... Τόσο γρήγορα; | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 15:40 | |
| Αααχ σε ευχαριστω!!! Ειχα μεινει με την απορια....αν η Ιζαμπέλλα ειναι αυτη που ηταν ψυχικα αρρωστη και τελικα ειχε γνωριστει με τον εντ, αλλα αν ηταν ετσι ο εντ δεν θα την θυμοταν?
Τωρα απλώς θα περιμενω με ακομα περισσοτερη αγωνια το επομενο κεφαλαιο....
Και να σου πω οτι στο 3ο κεφαλαιο ειχα πλανταξει στο κλαμα...με εβλεπε η μαμα μου και με κοιτουσε καλα-καλα σαν να με εβλεπε πρωτη φορα να κλαιω ετσι για ιστορια (βασικα ΗΤΑΝ η πρωτη φορα αλλα λεπτομερειες) | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 22:04 | |
| Πόσταρα αυτό το κεφάλαιο με τη μεγαλύτερη αγωνία ever! Ελπίζω τουλάχιστον να ξεκαθάρισαν κάπως τα πράγματα αλλά αν έχετε κι άλλες ερωτήσεις ευχαρίστως να σας απαντήσω! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 22:39 | |
| Επιτελους!!!!! Τελικά ειχα μαντέψει σωστα σχεδον... Οταν ειπε οτι ανατριχιασε, ανατριχιασα και εγω μαζι! Και αυτο με τον σταυρο! αν τον φορουσε...θα την αναγνωριζε!!!! Συγχαρητηρια...(θα εγραφα περισσοτερα αλλα νυσταζω) | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 22:48 | |
| ηταν παραπολυ ωραιο,τελειο,φοβερο!!!! απαντηθηκαν πολλα αναπαντητα ερωτηματα για την ιστορια!!!! την λατρεψα!!!! πως την σκεφτηκες αυτη την ερευνα? υπαρχει και στην πραγματικοτητα η την επινοησες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 22:52 | |
| Ναι... μάλλον θα έπρεπε να βάλω ένα warning στην αρχή του κεφαλαίου.
Ότι διαβάζετε είναι καθαρά επιστημονική φαντασία εδώ έτσι! Καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και υποθέτω ότι οι γιατροί δεν λύνουν έτσι τα προβλήματα των ασθενών τους.
Πρόκειται απλά για μία ιστορία και τίποτα περισσότερο! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 22:55 | |
| καλα ηταν φοβερο καταπληκτικο πανεμορφο τελειο!!!!!!!!!!!! ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο οταν η μπελλα ελεγε την ιστορια στην αλις.....μπραβο και παλι μπραβο | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 23:00 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 23:00 | |
| Αν προκειται για τον Εντουαρντ ας μου λυσει με τετοιο τροπο ολα μ τα προβληματα!!! Τελειο ηταν Μαρακι!!! Βεβαια τωρα εχουμε την αγωνια της Φαντινας!!!! Μακαρι στο επομενο να δουμε τι υπαρχει μεσα στο κεφαλι του sexy καθηγητη!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 23:07 | |
| Χμμ... ναι νομίζω πως λίγο έως πολύ στο επόμενο κεφάλαιο αυτό θα δούμε! Και όχι μόνο! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 23:08 | |
| καλά δεν επρίμενα τόσο γρήγορα τη συνέχεια και αυτό με χαροποιήσε ιδιαίτερα!! αλλά αυτό που με έκανε να τσιρίξω ήταν η υπόθεση!!! πραγματικά ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 0:29 | |
| wiii!Ξεκινησα να το διαβαζω και εγω, βρισκομαι στο 2ο κεφαλαιο και πραγματικα μαγευτικα!WhiteQueen μας, εχεις τοσο ταλεντο...ευχαριστω πολυ που μας παραθετεις λιγο απο αυτο! | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 0:38 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ βοηθάνε τα καλά σας σχόλια. Θα συνεχίσω πολύ ενεργά με αυτή την ιστορία γιατί έχω μεγάλα σχέδια γιαυτή. Ελπίζω να σας αρέσει και η υπόλοιπη ιστορία το ίδιο. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 0:47 | |
| Εσύ φταις έφτιαχνα την υπογραφή μου και μόλις είδα την ιστορία σου τα παράτησα και τα έκανα θαλλασα και μου έκαναν παρατήρηση | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 0:52 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ βοηθάνε τα καλά σας σχόλια. Θα συνεχίσω πολύ ενεργά με αυτή την ιστορία γιατί έχω μεγάλα σχέδια γιαυτή. Ελπίζω να σας αρέσει και η υπόλοιπη ιστορία το ίδιο. Ξέχασα να σου πω: Δεν ντρέπεσαι να μας βασανίζεις έτσι;;; Τι πληροφορία ήταν αυτή για το τι (δεν) φοράει στον ύπνο του ο κύριος καθηγητής;;; | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 0:52 | |
| δεν αντεξα να μην το διαβασω!απολαυστικο για αλλη μια φορα! Queen μου η επιστημονικη σου ερευνα ειναι ολα τα λεφτα!!! εαν ηταν πραγματικη θα υπηρχαν πολλλλεεεεεςςςς εθελοντριες!!για την επιστημη ρε γαμωτο!! και τωρα ας σοβαρευτουμε!μου αρεσε παρα πολυ.ενιωθα τα συναισθηματα της μπελλας!την αγωνια της.το ανχος της,τον φοβο της τα παντα!μου αρεσε ιδιαιτερα η ελξη που νιωθει γι αυτον και ας μην ξερει ποιος ειναι.βεβαια τα συναισθηματα ειναι αμοιβαια και αυτο φαινεται! δεν υπαρχουν αλλοι μαθητες στην ταξη????και φυσικα λατρεψα την αγαπη που νιωθει για το παιδι της!ειναι μια αγαπη που μονο οι μανουλες μπορουν να την καταλαβουν.η στροφη της μπελλας οφειλεται στην αγαπη αυτη!! αυτα προς το παρον!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 0:55 | |
| Δεν θέλω να κάψω το στόρι μου και να μαρτυρήσω κάποια πράγματα αλλά θα πρέπει να σας πω ότι έχω ακόμα κρυμμένους μερικούς άσους στο μανίκι μου! Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Η Μπέλλα στην προκειμένη φάση είναι πολύ μπερδεμένη και τα συναισθήματα που νιώθει πολύ δυνατά. Στο επόμενο κεφάλαιο θα δούμε τον Έντουαρντ και λίγο παρακάτω την εξέλιξη της ιστορίας μέσα από τα δικά του μάτια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 0:56 | |
| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 0:57 | |
| Ωχ, ωχ, τώρα θα με φάει η αγωνία... Και επίσης ντροπή μου κι εμένα για τις υποθέσεις που κάνω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 0:59 | |
| Παιδιά, δεν κοιμούνται μόνο αυτοί που μένουν μόνοι τους γυμνοί! Είναι θέμα συνήθειας, βολής και τρόπος ζωής για πολλούς ανθρώπους ή λόγω σχέσης με το έτερον ήμισυ κ.τ.λ. Α, και στην Αυστραλία συνήθως έχει ζεστό καιρό, σπάνια κάνει κρύο και ειδικά το καλοκαίρι έχει πολύ ζέστη! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|