| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:25 | |
| Νομιζω οτι ειναι αυτος που το διαβαζει πριν δημοσιευτει και να πει την γνωμη του για τυχον λαθη και τετοια... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:27 | |
| Ακριβώς! Και εγώ έχω στο πλευρό μου τη Mrs Alice και την emerald eyes γιαυτή τη δουλειά! Βοηθάει πολύ! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:29 | |
| Ευχαριστω! Καταλαβαινω απολυτα τις επιλογες πανω σε αυτο το θεμα.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:35 | |
| Δηλαδη πριν τις 18 του μηνα??? ή μετα? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:46 | |
| Υποθέτω πριν... αλλά γιατί, τι είναι στις 18 του μήνα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:52 | |
| Απλώς θα λειπω 3ημερη(4ημερη) και θελω να το διαβασω απο πριν.... Η ιστορια σου ειναι τοσο μηστηριωδης που ανηπομονω περισσοτερο γι αυτην παρα για την εκδρομη!!! Που καταντησα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 23:00 | |
| χε χε χε! Παραδέχομαι ότι αυτό δεν περίμενα να το ακούσω! Για να μη σας κρατάω σε αγωνία θα σας πω ότι έχω ήδη ξεκινήσει να το γράφω. Αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα εντάξει; Και έχω και μία ακόμα ιστορία που πρέπει να συνεχίσω. Σύντομα και αυτή! Σύντομα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 3:33 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 10:21 | |
| Ωραια, ειμαι λατρεις των φανφικ σου και νομιζω ότι αυτο που θα πω κατι δεν το περιμενε κανεις..... ξερετε δεν ηθελα να φαω βρισιδι για αυτο το κρατουσα αλλα αφου εφτασα ως εδω.... Ανοιπομωνω πιο πολυ για το Fanfic σου παρα για το τρειλερ της Εκλειψης..... Μα τον Εντουαρντ αληθεια λεω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 10:42 | |
| Εντάξει, αυτό είναι υπερβολή κατά κάποιο τρόπο αλλά με κολακεύει! Απλά να ξέρετε ότι τα καλά, πολλά και ουσιαστικά σχόλια από την πλευρά σας βοηθάνε! Το επόμενο κεφάλαιο λογικά δεν θα αργήσει πολύ, το έχω ήδη ξεκινήσει αλλά θέλει δουλειά και φυσικά πρέπει να βρω χρόνο να το τελειώσω. Επίσης, θέλω να ξεκινήσω σύντομα και το επόμενο κεφάλαιο στο 1920 γιατί το έχω αφήσει πίσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 10:51 | |
| Οχι δεν ειναι υπερβολη! Εχω καταντησει εξαρτημενη! Και ναι το αφισες πισω! Θα κανω παραπονα για αυτο στο τοπικ για το μπλοκ σου! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 11:18 | |
| Λοιπόν εγώ διάβασα τα δύο τελευταία κεφάλαια πακέτο. Ήρθε η ώρα του τσεκουριού.... Έχουμε και λέμε μου άρεσε πάρα πολύ το σημείο με τις συγκρούσεις που είχε ο Έντουαρντ με τον Καρλάιλ. Δείχνει πως είναι άτομο με πάθος και με έντονη προσωπικότητα. Μία σύγκρουση με την Μπέλα αντίστοιχα σε επόμενο κεφάλαιο για την εργασία το θεωρώ καλό γιατί: 1ον Θα ανεβάσει τις θερμοκρασίες 2ον Θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε μία Μπέλα δυνατή που στέκεται πλέον στα πόδια της και δε διστάζει να παλέψει για αυτό που αγαπάει. 3ον Θέλω οπωσδήποτε να δω τα σημεία σαν λογοτεχνικό μάθημα πως θα τα συζητήσουν. Αυτά τα λίγα για την ώρα. Θέλω να δω και σκηνές Μπέλα με Ντάνι. Θα είναι πολύ γλυκό! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:00 | |
| Ελιζα εισαι ιδιοφυα! Μαρακι βαλε αυτη την συκρουση Μπελλα-Εντουαρντ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:28 | |
| Εννοείται ότι θα υπάρξει σύγκρουση! και όχι μόνο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 12:38 | |
| Ααααααααα! Τωρα το και οχι μονο γιατι το εβαλες? Για να ξενυχτησω παλι διαβαζωντας τα ολα απο την αρχη? Αααααααααα Αχ αχ αχ αχ, μανα μου σωσε με δεν με βλεπω καλα! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 16:06 | |
| ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια!!! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 16:26 | |
| ΦΟΒΕΡΟ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!Δεν έχω λόγια πραγματικά!!!ΤΟ ξέρεις τι συμπάθεια έχω σε αυτό το fanfic!Ανυπομονώ για τη συνέχεια! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 6 Μαρ 2010 - 23:14 | |
| ¶λλο ένα υπέροχο κεφάλαιο! Από την περιγραφή του Ντάνι, πρέπει να είναι φτυστός ο Έντουαρντ! Οπότε η Μπέλλα είχε τα δίκια της που λιποθύμησε!!! Εν τω μεταξύ, δε θέλω να φαντάζομαι τη σκηνή που ο Έντουαρντ θα γνωρίσει τον μικρό! Αλλά και το μαλλί του καθηγητή που λογικά θα ήταν όρθιο, θα ήταν ένα επιπλέον στοιχείο για την Μπέλλα... (Φαντάζομαι ότι εκείνη την μοιραία νύχτα θα το είχε ανακατέψει αυτό το χάος που λέγεται μαλλί και με τα δυο χέρια!!! ) | |
|
| |
| |
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 14:11 | |
| τέλειο τέλειο συμφωνώ ο μικρός πρέπει να είναι ο Εντουάρ σε μικρογραφία καλά όταν θα μάθει για τον μικρό θα είναι τέλειο περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο - Σπόιλερ:
να ρωτήσω κάτι η ¶λις βλέπει το μέλλον η απλά και αυτή ξαφνιάστηκε απο την ομοιότητα
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 14:12 | |
| Ξαφνιάστηκε από την ομοιότητα. Κανένας από τους χαρακτήρες δεν έχει κάποια υπερφισική δύναμη ή κάτι τέτοιο. Είναι όλοι απλοί καθημερινοί άνθρωποι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 14:14 | |
| Να ρωτησω και εγω κατι? ε, φανταστικη μου whitequeen(Μαρια, ετσι?)? | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 14:18 | |
| ευχαριστώ απλά μου φάνηκε κάπως η συμπεριφορά της και ήθελα να είμαι σίγουρη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 15:07 | |
| Παρακαλώ, ρωτήστε με ότι θέλετε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 7 Μαρ 2010 - 15:08 | |
| Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο, όχι πότε θα το ανεβάσεις, πότε θα είναι έτοιμο. Μπόρεις να μου πεις; | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|