| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 18:01 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 18:02 | |
| | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 18:16 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 18:45 | |
| Το 3ο κεφαλαιο δεν το ειχα διαβασει......κλαμα.... ......πολυ κλαμα μιλαμε...... Και το 4ο κεφαλαιο μου αρεσε παρα πολυ!!! Με εκανε να διψαω για περισσοτερο! Εχεις πραγματικο ταλεντο!!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 19:50 | |
| φανταστικό και αυτό το κεφάλαιο!!!!! το λάτρεψα!! πεθαίνω για τη συνέχεια!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 20:04 | |
| Τώρα εγώ τι να σου πω ρε Μαρία για τη Σιωπή στο Σκοτάδι??? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 20:12 | |
| Δεν ξέρω ρε συ Ελένη! Ας πει κάποιος κάτι επιτέλους γιαυτό το κεφάλαιο γιατί το 'πολύ ωραίο πολύ ωραίο, ανυπομονώ για το επόμενο' προσωπικά δεν μου λένε τίποτα! Τι σας άρεσε σε αυτό το κεφάλαιο; Κάτι που σας έκανε εντύπωση π.χ.; Όχι τίποτα άλλο αλλά να θυμάστε ότι η δύναμη που χρειάζεται ο δημιουργός για να συνεχίζει είναι τα σχόλια σας! Και το πολύ ωραίο απλά δεν αρκεί! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 20:29 | |
| θα σου πω εγω που δεν κρατιεμαι κιολας... το βρηκα για αλλη μια φορα συγκλονιστικο! τωρα αν ηταν χωρις beta reading η οχι ουτε που το προσεξα.με καθηλωσε απο την αρχη μεχρι το τελος!ειχα μεινει με κομμενη την ανασα να δω αν θα του θυμισει κατι η οχι.προσπαθουσα να σκεφτω εαν στα πρωτα κεφαλαια ειχε αναφερει ο καρλαιλ το ονομα της.τελικα μαλλον δεν το ειχε αναφερει.της αλις μαλλον της θυμιζει τον μικρο ε?καλα καταλαβα?η Μπελλα τον ειχε δει η απλα η αισθηση της λεει οτι ειναι αυτος?ξερω οτι σε αυτη την ερωτηση δεν προκειται να μου απαντησεις γιατι σιγουρα θα το δουμε παρακατω αλλα δεν αντεχα να μην την κανω! Μαρια μου αυτη η ιστορια μου αρεσει υπερβολικα!! Παντως του καθηγητη μας δεν του περασε αδιαφορη η μαθητρια μας!ειδες τι σου ειναι το πεπτωμενο!!εαν ειναι να εισαι με καποιον μαζι με καποιο τροπο κατι θα γινει και θα ξαναβρεθεις!!περιμενω την συνεχεια... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 20:37 | |
| ¶ντε βρε Έρη, επειδή είσαι η μόνη που έκανες σχόλια της προκοπής θα σου απαντήσω! Όχι ούτε η Μπέλλα δεν τον έχει δει αλλά η αίσθηση σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του παιδιού της που το ξέρει καλύτερα από τον καθένα την έκαναν να αντιδράσει έτσι. Και τα ονόματα δεν έχουν αναφερθεί ποτέ στο παρελθόν από τον Κάρλαϊλ ούτε του ενός ούτε του άλλου. Και επειδή μπορεί να ρωτήσετε αν το όνομα Κάλλεν δεν λέει κάτι στη Μπέλλα, μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά η Μπέλλα δεν έμαθε ποτέ το επίθετο του Κάρλαιλ. Δεν έτυχε και δεν υπήρχε και λόγος. Γιαυτή ήταν απλά ο Κάρλαιλ και μόνο. Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι Μπέλλα και θα έχει κι άλλες αποκαλύψεις για το παρελθόν. Πιστεύω ότι επίσης θα σας αρέσει!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteQueen στις Παρ 5 Μαρ 2010 - 20:39, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 20:37 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Δεν ξέρω ρε συ Ελένη!
Ας πει κάποιος κάτι επιτέλους γιαυτό το κεφάλαιο γιατί το 'πολύ ωραίο πολύ ωραίο, ανυπομονώ για το επόμενο' προσωπικά δεν μου λένε τίποτα!
Τι σας άρεσε σε αυτό το κεφάλαιο; Κάτι που σας έκανε εντύπωση π.χ.;
Όχι τίποτα άλλο αλλά να θυμάστε ότι η δύναμη που χρειάζεται ο δημιουργός για να συνεχίζει είναι τα σχόλια σας!
Και το πολύ ωραίο απλά δεν αρκεί! Εγω προσωπικα ειχα μεινει αφωνη αλλα εφοσον θελεις παρατηρησεις και τετοια: 1. Μου αρεσε που στο σπιτι του αφιερωσε περισσοτερο χρονο για την Μπέλλα 2. Ενδιαφερον ηταν το σημειο που παρεξηγησε στην σχολη τον λογο που η Μπέλλα λιποθυμησε 3. Για να πω την αλήθεια θα ηθελα εκει που κρυφακουγε στο ιατρειο να ακουσει κατι παραπανω...(ζηταω πολλα?) 4. Το σκυλακι ήταν πάρα πολυ γλυκο και το οτι βρηκε κατι πανω του που ειναι "καλο" 5. Να σε ρωτησω κατι? Πως επελεξες Αυστραλια? Μολις διαβασα Σιντνει κολλησα γιατι η μαμα μου γεννηθηκε εκει. Σε καμια αλλη ιστορια δεν εχουν επιλεξει αυτο το μερος. Μραβο!! 6. Αυτο με τα ματια του!! Που ειπε η Αλις οτι τους θυμιζει καποιον και αυτος δεν γνωριζει τπτ!!! Ειναι οπως καναμε στην Οδυσεια και στην Ιλιαδα με την ειρωνια επειδη εμεις οι αναγνωστες το ξερουμε ενω ενας ή πολλοι πρωταγωνιστες-ηρωες δεν το ξερανε. Παρα πολυ ωραιο! Δειχνεις το ταλεντο σου και κανεις και τον αναγνωστη να σκεφτεται 7. Πραγματικα μου εχει λειψει ο Καρλαιλ και η Εσμε. Πιστευα οτι θα τους σκεφτοταν περισσοτερο. 8. Στις σκεψεις του με αυτην που ειχε ερωτευτει ειχα μπερδευτει λιγο αλλα μετα όλα ξεκαθαρισαν και ειδικα με το ονειρο του 9. Τελικα επεσαν μεσα οτι ο καινυριος θα θελει να τηε αλλαξει γνωμη για την εργασια της. Τωρα ομως που ειδε οτι πρεπει να παραδωσει την εργασια σε εναν μηνα θα προσπαθησει να της αλλαξει την γνωμη? 10. Κατευθειαν αρχισε να του τραβαει το ενδιαφερον. Η επιλογη της να κανει εργασια για εναν χαρακτηρα που δεν εχει πρωτευοντα ρολο σ αυτην την ιστορια 11. Θες κι αλλα? lol πλακα κανω! Απλως θα ηθελα το συγκεκριμενο κεφαλαιο και απο την μερια της Μπέλλα.... Ζηταω πολλα?? Μπραβο και πάλι Μπραβο!! Αυτα που ξεχωρισα ηταν αυτα που μου εκαναν εντυπωση και ειναι απλ΄πως η γνωμη μου! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 20:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 20:51 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 20:55 | |
| Μαρακι μου συγγνωμη που αργησα να ποσταρω το σχολιο μου αλλα αποφασισα να μην σε πιεζω υπερβολικα.... Λοιπον ηταν πολυ καλο και ανοιπομωνω για την συνεχεια....... Πλακίζω! Δεν ήταν ένα απλά καλό κεφάλαιο! Ηταν συγκλονιστικο! Μπορω να πω οτι και εμενα μου θυμηζει πολυ την ειρωνια γιατι ο ηρωας δεν ξερει τι του γινετε ενω εμεις και ξερουμε αλλα και ταυτοχρονα οχι! Ειναι καταπλικτικο! Ακομα λατρεψα τα σημια με την Αλις! Ειχε μικρο αλλα και τοσο σημαντικο ρολο ταυτοχρονα.... Το σκυλακι το λατρεψα! Να κανεις ενα κεφαλαιο απο την μερια του καποια στιγμη! Να σου πω μια υποψια μου? Η Μπελλα και ο Εντουαρντ ειναι πολυ κοντα... εννοω μενουν πολυ κοντα.... δεν ξερω μου εχει κολλησει αυτο! Δεν ξερω πλεον τι να περιμενω απο εσενα! Καλο συνεχεια! - Σπόιλερ:
Μου εχει κολλησει αυτο το emoticon ~> ειναι σκετη γλυκα!
| |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 21:07 | |
| Μόλις διάβασα και το τέταρτο κεφάλαιο σήμερα..Αυτή η ιστορία με τραβάει τόσο πολύ,εχει μυστήριο και αγωνιώ να μάθω επιτέλους τι είχε γίνει ανάμεσα στην Μπέλλα και στο Εντουαρντ και γιατί δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον εφόσον έγινε νύξη στην αρχή οτι πέρασαν ένα 'υπέροχο' βράδυ μαζί και μάλιστα υπάρχει και παιδί...αλλά μάλλον θα αργήσω να το μάθω,εννοώ λόγω της πλοκής...περιμένω την συνέχεια...Ευχαριστώ για τις ιστορίες που μας προσφέρεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 21:12 | |
| Ουφ! Έτσι σας θέλω να γεμίζετε σελίδες ολόκληρες για να παίρνω δύναμη και να γράφω παρακάτω! Και μη σας πω ότι το επόμενο σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το ξεκινήσω απόψε, τώρα που το έχω ζεστό! Αλλά επειδή κάνετε κάποιες ερωτήσεις πρέπει να απαντήσω. Λοιπόν, στο ιατρείο ο Έντουαρντ δεν μπόρεσε να ακούσει πολλά αλλά και σε αυτή την περίπτωση και πάλι δεν θα άκουγε κάτι το ιδιαίτερο γιατί η Μπέλλα με την ¶λις σε αυτό το σημείο δεν είπαν πολλά. Ο χώρος δεν ήταν ο κατάλληλος και ειδικότερα με τη Μπέλλα στην κατάσταση που ήταν. Θα μάθουμε όμως πάρα πολλά καινούρια πράγματα στο επόμενο κεφάλαιο όπου η Μπέλλα και η ¶λις θα κάνουν μία μεγάλη συζήτηση. Βέβαια δεν θα τα μάθει ο Έντουαρντ αυτά θα μου πείτε. Δεν έχει έρθει αυτή η ώρα ακόμα, είναι πολύ νωρίς! Και, την Αυστραλία την επέλεξα επειδή έχω συγγενείς εκεί και έχω πάει για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Μου άρεσε να γράψω για ένα άλλο μέρος και το κάνει πιο εύκολο να είναι ένα μέρος που ξέρω, που έχω βρεθεί εκεί. Τα σπίτια και τα μέρη που θα περιγράφονται τα έχω επισκεφτεί η ίδια και είναι ιδανικά για τους χαρακτήρες μου. Το Σίντνει είναι μία υπέροχη πόλη στ' αλήθεια και εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να μου δοθεί και πάλι η ευκαιρία να πάω. Παρακάτω μπορεί να βάλω και κάποιες φωτογραφίες από εκεί. Όχι με τη φάτσα μου φυσικά! Ευτυχώς έχω και σκέτο υλικό! χε χε χε! Για το θέμα της εργασίας, σε κάποιο σημείο λέει ότι δεν θα της πετάξει την εν λόγω εργασία στα σκουπίδια αλλά θέλει κάτι περισσότερο, κάτι παραπάνω. Οι χαρακτήρε των βιβλίων είναι λίγο συμβολικοί. Η Φαντίνα θα έκανε τα πάντα για το παιδί της, θα έδινε και τη ζωή της ακόμα και γιαυτό η Μπέλλα έχει τόσο μεγάλο κόλλημα μαζί της. Ο Έντουαρντ όπως είναι λογικό δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την ταύτιση γιατί θεωρεί πως η Μπέλλα δεν έχει καμία σχέση μαζί της. Παρακάτω οι δυό τους θα κάνουν μεγάλες συζητήσεις σε τέτοια θέματα, σε ήρωες και καταστάσεις. Δεν θέλω να αποκαλύψω άλλα! Και Έρη, ο Κάρλαιλ θα κάνει αρκετό καιρό να εμφανιστεί ξανά στην ιστορία. Δεν θα επισκεφτεί τον Έντουαρντ. Τα πράγματα θα πάρουν μία περίεργη τροπή, νομίζω ότι από το επόμενο κεφάλαιο κιόλας θα ξεκαθαρίσουν κάπως ορισμένα πράγματα. Επίσης σας φυλάω μία έκπληξη με έναν άλλο χαρακτήρα που θα έρθει για να μείνει! Α, και ο Έντουαρντ με τη Τάνια δεν θα χωρίσουν τηλεφωνικά! Θα σας παιδέψω λιγάκι! Vampire love, αν διαβάσεις καλά την ιστορία θα καταλάβεις ότι ουσιαστικά ο Έντουαρντ και η Μπέλλα δεν γνωρίζονται, δεν έχουν δει ποτέ ο ένας τον άλλο. Το πως έγιναν τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι μία άλλη και μεγάλη ιστορία... Για άλλες απορίες στη διάθεση σας! | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 21:27 | |
| Φυσικά και έγινε! Ολόκληρο παιδί έκαναν καλέ! Το ξέρω ότι δεν έχω δώσει πολλές λεπτομέρειες για το θέμα. Προς το παρόν αφήστε τη φαντασίας σας να δουλέψει, βάλτε ότι σας αρέσει με το μυαλό σας και σύντομα θα μάθετε αρκετά καλά τι συνέβη. Στο επόμενο κεφάλαιο. | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 21:30 | |
| Δεν ειναι δικαιο! Την υποψια μου δεν την εβγαλες αν ειναι αληθηνη ή οχιι! Ενω σε ολους τους αλλους απαντησες! Παντως μου καλυψες αρκετες αποριες και σε ευχαριστω για αυτο! Και πιστευω ότι εδωσες πολλα στοιχια δεν ξερω αλλα εχω αυτη την αισθηση! Καλη δουλεια και να το σκυλακι το λατρεβω ποροσωπικα για αυτο βαλε το λιγο ακομα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 21:38 | |
| Ωπα! Συγνώμη αλλά μου ξέφυγε να απαντήσω σε αυτό! Πολύ κοντά χμμ... δεν θα το έλεγα. Μένουν και οι δύο σε προάστιο του Σίντνει αλλά διαφορετικά. Η Μπέλλα σχετικά κοντά στο Κολλέγιο, ο Έντουαρντ λίγο πιο μακριά. Η περιοχή που μένει ο Έντουαρντ είναι κάπως ακριβή και δεν είναι για τη Μπέλλα. Θα υπάρξουν και διάφορα σχετικά με αυτό το θέμα παρακάτω. April, ελπίζω να μη σας έχω μπερδέψει. Παραδέχομαι ότι όντως είναι λίγο πίσω μπρος αλλά από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πηγαίνουν με κανονική σειρά και θα υπάρξουν αρκετές αποκαλύψεις στο επόμενο κεφάλαιο. Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 21:49 | |
| Λοιπόν και εγώ δεν πρόκειται να κάνω κανένα μεγάλο ποστ τώρα. Θα περιμένω για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Αυτό όμως που θα πω είναι ότι μου αρέσει. Μου αρέσει πολύ γιατί βγαίνει από τα στερεότυπα του Έντουαρντ και της Μπέλλα που ξέρουμε. Οι χαρακτήρες είναι πιο πολύπλοκοι και η όλη ιστορία πιο μυστηριώδεις και κάπως σκοτεινή. Μου αρέσει που ο Καρλάιλ και η Έσμε είναι όπως τους ξέρουμε γιατί αυτούς δεν θα μπορούσα και ούτε θα μου άρεσε να τους φανταστώ αλλιώς. Στην αρχή μου θύμισε κάτι άλλο που είχα διαβάσει και ενθουσιάστηκα πολύ. Μου αρέσει που αφήνεις το μυστήριο της συνεύρεσης των δύο τους και που δεν μας έχεις εξηγήσει ακόμα το εγχείρημα του Καρλάιλ, να συνεχίζεται. Μας εξάπτεις κατά πολύ την περιέργεια και μας βάζεις στο τρυπάκι να φτιάχνουμε δικά μας σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη. Αυτά προς τα παρών γιατί όπως είπα δεν θέλω να κάνω τώρα περισσότερα σχόλια (όχι ότι είπα και λίγα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 21:55 | |
| Χαίρομαι που σας αρέσει το μυστήριο αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να το τραβήξω πολύ. Το επόμενο κεφάλαιο θα ρίξει πολύ φως στην υπόθεση! Αλλά βασίζομαι και στο παρακάτω στόρι ότι θα σας κρατήσει και θα θέλετε να διαβάσετε τι θα γίνει παρακάτω, από εδώ και πέρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:14 | |
| Και αν δεν γινομαι αδιακριτη ποτε θα το ανεβασεις? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:15 | |
| Μόλις το γράψω, το τελειώσω και αφού περάσει ένα beta reading γιατί αυτό θα χρειαστεί οπωσδήποτε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 22:23 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|