Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (2)

Πήγαινε κάτω 
+124
e+b
sandra21
annaval
Ashley Greene
$ofi@ + Edward
BREAKING DOWN :)
Phantom of the Vampires
LITSA0089
Wonder
mpellanti21
Deppy
Emmi
nora
Niki Patt
twilightFOREVER
peby
Vera
edward cullen
izzy cullen
alice cullen!
katia2110
i love edward 2
chrysabella
ViolettaCullen18
despina aek
ed<3
Evaline
emi
Isabela Cullen
twilightsagaddicted
Bella Cullen12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
mimigk
MyrtoCullen
AnaroseCullen
Mrs.Cullen
Vampire love
Lizzy Cullen
Bella07
Zafrina
vikaki21
hiddenfantasy
ma.do
marina
maria23
matia*
Mrs.Christina
αντα
AliceK
Miley
nantiaki_twilight 4 ever
pink
robert\'s girl
Mrs Alice
!~Twilighter~!
kristen4ever
team edward
d@n@e twilight!
evaki
ev@ki92
lena
mR.Geo
liaki
evi
VLaSia =)
athina
Alexandroula
nonipas300
volturi girl
Kimberly
eleftheria
Isabella_Cullen
T-NM-E-BD
magica
Fay1765
Bella13
bluesea
mariap
niki
Nemesis Of Bellin
Stellouko
I'm_not _dead
michelle
bloody swan
~Rob-Patty~
olympia-Mikel-Robert
Black Rose
TZENIPAN
akaliakoukou
sunrise
BELLA MARIE
emma cullen pattinson
xrisa_twilight
mariebella
kanty
ΕΡΗ
MIKAELLA
BELLA22
Vasiliki_Luvs_Vampires
natalia
emerald eyes
Isabella21
Rose
Rozmari
magic princess
kallinikh
val
Alexadruby the vampire
LizCullen
ev@ki
Rozali87
Ειrιnι
Darkbella
twilightergirl
nasiatheslayer
scarlet rose
annabell
Princess
angepsi
April
kalkat
Neri
SilverMusk
WhiteQueen
128 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Influencing emotions

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 22:51

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!
το βρηκα τελειο.τι αλλο να σου πω!
με αγγιξε παρα πολυ.μου εβγαλε ενα σωρο συναισθηματα.
η αγαπη του Καρλαιλ,ο θυμος του εντουαρντ και η τρυφεροτητα της εσμε με εκανες να τα νιωθω και εγω μαζι τους.περασα ολη την πορεια της ιστοριας μαζι τους.
εχεις το ταλεντο μεσα απο την γραφη σου να μας μεταδιδεις και σε εμας τα συναισθηματα των ηρωων και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για τον συγγραφεα.
φυσικα ειναι περιττο να σου πω οτι ανυπομονω για την συνεχεια.
εξελισεις την ιστορια με τετοιο τροπο που μας αφηνεις με κομμενη την ανασα για το παρακατω!!
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 906998 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 906998
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 22:59

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 876749 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 876749 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 876749

Σας ευχαριστώ τόπο πολύ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ με ενθαρρύνουν τα καλά σας λόγια και πόσο πολύ με κάνετε να θέλω να συνεχίσω. Όπως έχω ξαναπεί ο στόχος μου δεν είναι να εκδόσω κάτι, ο στόχος είναι να αρέσει σε εσάς και εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό.

Γράφω γιατί μου κάνει καλό, με διασκεδάζει και κατά κάποιο τρόπο με ανακουφίζει. Είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψω... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 616544 Η αίσθηση του να δημιουργείς κάτι, να φτιάχνεις τους δικούς σου χαρακτήρες είναι μοναδική. Και μπορεί να δανείζομαι λιγάκι τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα αλλά το στόρυ είναι περισσότερο δικό μου. Παραδέχομαι ότι με έχουν επηρεάσει και άλλα fanfic, ξένα που έχω διαβάσει. Πραγματικά υπάρχουν πολλές αξιόλογες ιστορίες και μεγάλα ταλέντα εκεί έξω που αξίζει τον κόπο να τους ρίξουμε μία ματιά. Έχω διαβάσει fanfic που είναι καλύτερα από βιβλία τα οποία τα πλήρωσα κιόλας. lol!

Χαίρομαι τόσο πολύ που σας αρέσει ειδικότερα αυτή η ιστορία γιατί κατά κάποιο τρόπο έχω επενδύσει λιγάκι σε αυτή. Wink Οι ήρωες έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους ακόμα και το παρελθόν τους 'βαραίνει'. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 98735

Ελπίζω να καταφέρω να γράψω την ιστορία ακριβώς όπως τη θέλω και τα συναισθήματα και οι εξελίξεις να σας αγγίξουν.

Και πάλι σας ευχαριστώ. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 577643
http://www.jokastia.blogspot.com
evaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
evaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 2003
Registration date : 27/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 23:16

ήταν πραγματικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!
αισθάνομαι πως η συγκεκριμένη ιστορία, όπως και άλλων παιδιών εδώ στο φόρουμ, είναι τα αυριανά best sellers....
συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία και ευχαριστούμε για τις μοναδικές ιστορίες!!!!!!
michelle
New Moon Victim
New Moon Victim
michelle

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 250
Registration date : 24/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 23:28

Θα συμφωνήσω με όλα όσα είπαν τα κορίτσια παραπάνω!

Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα σε αυτό το κεφάλαιο! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 773164

Και νομίζω ότι εξηγείται και ο τίτλος της ιστορίας "Σιωπή στο σκοτάδι", σωστά; Wink

Περιμένουμε εναγωνίως τη συνέχεια!!! study
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 23:37

Ο τίτλος της ιστορίας χαρακτηρίζει απόλυτα την 'γνωριμία' ή τέλος πάντων αυτή τη μία και μοναδική φορά που η Μπέλλα και ο Έντουαρντ συναντήθηκαν κάτω από τις συνθήκες τις οποίες συναντήθηκαν.

Μία στιγμή, μία πράξη, ικανή να αλλάξει και τους δύο για πάντα, να τους κάνει να δουν στ' αλήθεια τον εαυτό τους, να ερωτευτούν, να ξυπνήσουν, να πονέσουν, να ελπίσουν... Όλα αυτά μαζί.

Για τη Μπέλλα ήταν πιο έντονο για ευνόητους λόγους, για τον Έντουαρντ κάπως διαφορετικό.

Είναι απίστευτο πως θα τους τα φέρει η μοίρα και θα ξανασυναντηθούν και πάνω απ' όλα πως θα αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις από εκεί και πέρα. Γιατί πέρα απ' όλα τα άλλα θα έχουν περάσει χρόνια και ο καθένας θα έχει προχωρήσει με τον δικό του τρόπο. Και πέρα από αυτό το παρελθόν θα είναι πάντα πίσω τους σαν σκιά για να τους θυμίζει πράγματα που ίσως και να θέλουν να ξεχάσουν.

Η μοναδική αυτή στιγμή που συναντήθηκαν είναι πολύ σημαντική και για τους δύο. Γιατί χωρίζει το παρελθόν από το μέλλον τους. Αυτό που άφησαν πίσω τους και αυτό που έγιναν.

Και ο Κάρλαϊλ φυσικά έβαλε κάπως το χεράκι του έχοντας καλό σκοπό αλλά κάποια στιγμή μάλλον η κατάσταση του ξέφυγε. Γιατί όπως σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες. Wink

¶ντε, πολλά σας είπα! lol!

Αφήστε να τα δούμε όλα τα υπόλοιπα μέσα από τους ήρωες παρακάτω. Όλα θα ειπωθούν με λεπτομέρειες, όλες οι σκηνές και ειδικότερα φαντάζομαι μία που τη θέλετε όλη περισσότερο θα τη δούμε και μέσα από τα μάτια της Μπέλλα και από του Έντουαρντ αντίστοιχα. Wink
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 23:47

αυτα που μας ειπες μολις σε συνδιασμο με τον προλογο και το πρωτο κεφαλαιο με εκαναν να καταλαβω αρκετα.
και μου ακουγεται αρκετα ενδιαφερον.το σημαντικοτερο ειναι οτι βαζεις πλοκη και αυτο εκτιναζει την περιεργεια μου στα υψη!!
συνεχισε λοιπον και εμεις εδω ειμαστε για να σε υποστηριζουμε!! huggie
michelle
New Moon Victim
New Moon Victim
michelle

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 250
Registration date : 24/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 23 Φεβ 2010 - 23:52

[quote]Είναι απίστευτο πως θα τους τα φέρει η μοίρα και θα ξανασυναντηθούν και πάνω απ' όλα πως θα αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις από εκεί και πέρα.[/quote]

OMG! Αυτό είναι το 1ο κεφάλαιο ε; Βρε θηρίο, πώς το σκέφτηκες όλο αυτό;;; WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 31995

Edit: ΕΡΗ μαζί σκεφτόμαστε!!! huggie
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 24 Φεβ 2010 - 0:23

Βασικά θα έχουμε πισογυρίσματα! lol!

Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας θα διαδραματίζεται στο παρόν. Αλλά που και που θα πεταγόμαστε και στο παρελθόν. Υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες. Wink

Πως το σκέφτηκα; χμμ... από αλλού ξεκίνησε αλλού κατέληξε!

Η Ελίζα μου έλεγε για ένα φανφικ (καμία σχέση) τα μόνα κοινά που είχε ήταν ότι η Μπέλλα είχε παιδί και είχε πάει σε τράπεζα σπέρματος. lol! Όπου τελικά το παιδί δεν ήταν του κουμπάρου! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 403120

Ε... κάπως έτσι... έβαλα τη φαντασία μου να δουλέψει (κάτι όχι τόσο δύσκολο για εμένα WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 876749 ) λίγο έτσι dark από άλλα fanfic που έχω διαβάσει και μου άρεσαν, ε λίγο απ' όλα δηλαδή και βγήκε αυτό... ξέρω κι εγώ! lol!
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 24 Φεβ 2010 - 11:22

Κοίτα. Παρόλο που είμαι στο σχολείο αυτή τη στιγμή με.. φασαρία.. Neutral, και παρόλο που οι φίλες μου ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο, κατάφερα να συγκεντρωθώ και να το διαβάσω..!!

Ενα έχω να πω.. Σου έχω πει, Μαρία μου, πόσο ταλέντο έχεις στα fanfiction και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι συνέχεια. Το γεγονός, όμως, ότι γράφεις υπέροχα, που μπαίνεις στο μυαλό των χαρακτήρων.. Αυτό με άγγιξε πραγματικά. Κοινώς... ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ..!!! Ειλικρινά.. huggie

Εχω να σου πω κάτι.. Και βάλτο καλά στο μυαλό σου.. Οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς, οι χαρακτήρες των χαρακτήρων Bella και Edward στις ιστορίες σου.. Εχουν αποτελέσει έμπνευση για μένα. Ειλικρινά.. Και επειδή η έμπνευσή μου δεν θέλω με ΤΙΠΟΤΑ να χαθεί.. Ξέρεις..

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ..!!! Wink kiss
team edward
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
team edward

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 1632
Registration date : 11/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 24 Φεβ 2010 - 12:05

πολυ ενδιαφερον κ αυτο το κεφαλαιο!
γνωρισαμε εναν πολυ διαφορετικο εντουαρντ απο οτι ειχαμε συνηθισει.
ανυπομονω να συνεχισει κ να ξεδιαλυνουν τα πραγματα καπως!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 24 Φεβ 2010 - 12:34

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 480860 Eιναι καταπληκτικο....Οπως και οτι εχεις γραψει.... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 31995
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 25 Φεβ 2010 - 19:00

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 34442

Θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο κεφάλαιο δεν θα αργήσει να ακολουθήσει. Wink
ma.do
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ma.do

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1624
Registration date : 02/02/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 25 Φεβ 2010 - 20:29

ΠΩΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!Για ακομα μια φορα θα σου πω οτι σου αξιζει ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!Και αυτη η ιστορια οπως και το ''1920'' με εχουν αφησει καπως ετσι WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 558691 Τι μυαλο ειναι αυτο που εχεις κοπελα μου!!!!!Ξερεις ακριβως τι πρεπει να γραψεις!!!!!!Και το κανεις τοσο τελεια!!!!!!!!!!Και παλι σου αξιζουν πολλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 Σ'ευχαριστουμε γι'αυτα που μας δινεις WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 691711Ελπιζω να εχουμε συντομα καινουργιο κεφαλαιο σε καποιο απο τα δυο WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 551700 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 551700 ..................
hiddenfantasy
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Where the fairytale begins......
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 23/05/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 25 Φεβ 2010 - 20:32

ειναι πολυ καλο,εχει πολυ δυνατες σκηνες.

Ανυπομονω για τη συνεχεια αν και μεχρι τωρα εχουμε αρκετα στοιχεια για το τι εχει γινει ....
http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 25 Φεβ 2010 - 21:25

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 34442

Είμαι κάπως ερωτευμένη με αυτή την ιστορία και αυτό μου δίνει υλικό για τη συνέχεια! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 906998
ma.do
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ma.do

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 25 Φεβ 2010 - 21:38

ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!Αυτο σημαινει οτι η συνεχεια θα ειναι ακομα πιο τελεια.Ανυπομονω............ WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 4947
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 25 Φεβ 2010 - 22:18

Ανυπομονω για τη συνεχεια WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 26 Φεβ 2010 - 19:09

Ειναι πολυ ωραιο.Μπραβο Μαρια.Μου αρεσει ο διαφορετικος χαρακτηρας που εχεις δωσει συην Μπελλα,αλλα και το πως παρουσιαζεις την γενικη εικονα της.Και ο εντουαρτ ειναι αρκετα διαφορετικος.Η συνεχεια θα ειναι ακομα καλυτερη!!!
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 26 Φεβ 2010 - 20:39

Ειναι πολυ καλο μπραβο. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 4947 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 4947
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 5 Μαρ 2010 - 17:45

τελειο WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 5 Μαρ 2010 - 17:50

Αυτό το κεφάλαιο είναι χωρίς beta reading και ζητώ συγνώμη γιαυτό αλλά ήθελα πολύ να το ποστάρω! Wink
ma.do
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ma.do

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 5 Μαρ 2010 - 17:53

Για ακομα μια φορα θα σου πω ΜΠΡΑΒΟ!!!!!Πολυ ωραιο!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 201917
Λιγο βεβαια WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 773164 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 773164 αλλα δεν πειραζει
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 5 Μαρ 2010 - 17:57

ΠΩΠΩ! καταπληκτικο κεφαλαιο!!!! λιγο αλλα τελειο!!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια της υπεροχης αυτης ιστοριας!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 4947 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 274215 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 6512 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 6512 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 6512
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 5 Μαρ 2010 - 17:57

Λίγο;;; Shocked Shocked Shocked

Εγώ θα το έλεγα κανονικό!
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 5 Μαρ 2010 - 18:00

δικιο εχεις! κανονικο ειναι αλλα με εχει φαει η αγωνια για την συνεχεια και μου φανηκε λιγο... σορρυ WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 9 413121

WhiteQueen's Blog (2)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 9 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: