| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 22:51 | |
| ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! το βρηκα τελειο.τι αλλο να σου πω! με αγγιξε παρα πολυ.μου εβγαλε ενα σωρο συναισθηματα. η αγαπη του Καρλαιλ,ο θυμος του εντουαρντ και η τρυφεροτητα της εσμε με εκανες να τα νιωθω και εγω μαζι τους.περασα ολη την πορεια της ιστοριας μαζι τους. εχεις το ταλεντο μεσα απο την γραφη σου να μας μεταδιδεις και σε εμας τα συναισθηματα των ηρωων και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για τον συγγραφεα. φυσικα ειναι περιττο να σου πω οτι ανυπομονω για την συνεχεια. εξελισεις την ιστορια με τετοιο τροπο που μας αφηνεις με κομμενη την ανασα για το παρακατω!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 22:59 | |
| Σας ευχαριστώ τόπο πολύ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ με ενθαρρύνουν τα καλά σας λόγια και πόσο πολύ με κάνετε να θέλω να συνεχίσω. Όπως έχω ξαναπεί ο στόχος μου δεν είναι να εκδόσω κάτι, ο στόχος είναι να αρέσει σε εσάς και εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Γράφω γιατί μου κάνει καλό, με διασκεδάζει και κατά κάποιο τρόπο με ανακουφίζει. Είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψω... Η αίσθηση του να δημιουργείς κάτι, να φτιάχνεις τους δικούς σου χαρακτήρες είναι μοναδική. Και μπορεί να δανείζομαι λιγάκι τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα αλλά το στόρυ είναι περισσότερο δικό μου. Παραδέχομαι ότι με έχουν επηρεάσει και άλλα fanfic, ξένα που έχω διαβάσει. Πραγματικά υπάρχουν πολλές αξιόλογες ιστορίες και μεγάλα ταλέντα εκεί έξω που αξίζει τον κόπο να τους ρίξουμε μία ματιά. Έχω διαβάσει fanfic που είναι καλύτερα από βιβλία τα οποία τα πλήρωσα κιόλας. Χαίρομαι τόσο πολύ που σας αρέσει ειδικότερα αυτή η ιστορία γιατί κατά κάποιο τρόπο έχω επενδύσει λιγάκι σε αυτή. Οι ήρωες έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους ακόμα και το παρελθόν τους 'βαραίνει'. Ελπίζω να καταφέρω να γράψω την ιστορία ακριβώς όπως τη θέλω και τα συναισθήματα και οι εξελίξεις να σας αγγίξουν. Και πάλι σας ευχαριστώ. | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 23:16 | |
| ήταν πραγματικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!! αισθάνομαι πως η συγκεκριμένη ιστορία, όπως και άλλων παιδιών εδώ στο φόρουμ, είναι τα αυριανά best sellers.... συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία και ευχαριστούμε για τις μοναδικές ιστορίες!!!!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 23:28 | |
| Θα συμφωνήσω με όλα όσα είπαν τα κορίτσια παραπάνω! Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα σε αυτό το κεφάλαιο! Και νομίζω ότι εξηγείται και ο τίτλος της ιστορίας "Σιωπή στο σκοτάδι", σωστά; Περιμένουμε εναγωνίως τη συνέχεια!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 23:37 | |
| Ο τίτλος της ιστορίας χαρακτηρίζει απόλυτα την 'γνωριμία' ή τέλος πάντων αυτή τη μία και μοναδική φορά που η Μπέλλα και ο Έντουαρντ συναντήθηκαν κάτω από τις συνθήκες τις οποίες συναντήθηκαν. Μία στιγμή, μία πράξη, ικανή να αλλάξει και τους δύο για πάντα, να τους κάνει να δουν στ' αλήθεια τον εαυτό τους, να ερωτευτούν, να ξυπνήσουν, να πονέσουν, να ελπίσουν... Όλα αυτά μαζί. Για τη Μπέλλα ήταν πιο έντονο για ευνόητους λόγους, για τον Έντουαρντ κάπως διαφορετικό. Είναι απίστευτο πως θα τους τα φέρει η μοίρα και θα ξανασυναντηθούν και πάνω απ' όλα πως θα αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις από εκεί και πέρα. Γιατί πέρα απ' όλα τα άλλα θα έχουν περάσει χρόνια και ο καθένας θα έχει προχωρήσει με τον δικό του τρόπο. Και πέρα από αυτό το παρελθόν θα είναι πάντα πίσω τους σαν σκιά για να τους θυμίζει πράγματα που ίσως και να θέλουν να ξεχάσουν. Η μοναδική αυτή στιγμή που συναντήθηκαν είναι πολύ σημαντική και για τους δύο. Γιατί χωρίζει το παρελθόν από το μέλλον τους. Αυτό που άφησαν πίσω τους και αυτό που έγιναν. Και ο Κάρλαϊλ φυσικά έβαλε κάπως το χεράκι του έχοντας καλό σκοπό αλλά κάποια στιγμή μάλλον η κατάσταση του ξέφυγε. Γιατί όπως σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες. ¶ντε, πολλά σας είπα! Αφήστε να τα δούμε όλα τα υπόλοιπα μέσα από τους ήρωες παρακάτω. Όλα θα ειπωθούν με λεπτομέρειες, όλες οι σκηνές και ειδικότερα φαντάζομαι μία που τη θέλετε όλη περισσότερο θα τη δούμε και μέσα από τα μάτια της Μπέλλα και από του Έντουαρντ αντίστοιχα. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 23:47 | |
| αυτα που μας ειπες μολις σε συνδιασμο με τον προλογο και το πρωτο κεφαλαιο με εκαναν να καταλαβω αρκετα. και μου ακουγεται αρκετα ενδιαφερον.το σημαντικοτερο ειναι οτι βαζεις πλοκη και αυτο εκτιναζει την περιεργεια μου στα υψη!! συνεχισε λοιπον και εμεις εδω ειμαστε για να σε υποστηριζουμε!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 23 Φεβ 2010 - 23:52 | |
| [quote]Είναι απίστευτο πως θα τους τα φέρει η μοίρα και θα ξανασυναντηθούν και πάνω απ' όλα πως θα αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις από εκεί και πέρα.[/quote] OMG! Αυτό είναι το 1ο κεφάλαιο ε; Βρε θηρίο, πώς το σκέφτηκες όλο αυτό;;; Edit: ΕΡΗ μαζί σκεφτόμαστε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 24 Φεβ 2010 - 0:23 | |
| Βασικά θα έχουμε πισογυρίσματα! Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας θα διαδραματίζεται στο παρόν. Αλλά που και που θα πεταγόμαστε και στο παρελθόν. Υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες. Πως το σκέφτηκα; χμμ... από αλλού ξεκίνησε αλλού κατέληξε! Η Ελίζα μου έλεγε για ένα φανφικ (καμία σχέση) τα μόνα κοινά που είχε ήταν ότι η Μπέλλα είχε παιδί και είχε πάει σε τράπεζα σπέρματος. Όπου τελικά το παιδί δεν ήταν του κουμπάρου! Ε... κάπως έτσι... έβαλα τη φαντασία μου να δουλέψει (κάτι όχι τόσο δύσκολο για εμένα ) λίγο έτσι dark από άλλα fanfic που έχω διαβάσει και μου άρεσαν, ε λίγο απ' όλα δηλαδή και βγήκε αυτό... ξέρω κι εγώ! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 24 Φεβ 2010 - 11:22 | |
| Κοίτα. Παρόλο που είμαι στο σχολείο αυτή τη στιγμή με.. φασαρία.. , και παρόλο που οι φίλες μου ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο, κατάφερα να συγκεντρωθώ και να το διαβάσω..!! Ενα έχω να πω.. Σου έχω πει, Μαρία μου, πόσο ταλέντο έχεις στα fanfiction και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι συνέχεια. Το γεγονός, όμως, ότι γράφεις υπέροχα, που μπαίνεις στο μυαλό των χαρακτήρων.. Αυτό με άγγιξε πραγματικά. Κοινώς... ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ..!!! Ειλικρινά.. Εχω να σου πω κάτι.. Και βάλτο καλά στο μυαλό σου.. Οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς, οι χαρακτήρες των χαρακτήρων Bella και Edward στις ιστορίες σου.. Εχουν αποτελέσει έμπνευση για μένα. Ειλικρινά.. Και επειδή η έμπνευσή μου δεν θέλω με ΤΙΠΟΤΑ να χαθεί.. Ξέρεις.. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ..!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 24 Φεβ 2010 - 12:05 | |
| πολυ ενδιαφερον κ αυτο το κεφαλαιο! γνωρισαμε εναν πολυ διαφορετικο εντουαρντ απο οτι ειχαμε συνηθισει. ανυπομονω να συνεχισει κ να ξεδιαλυνουν τα πραγματα καπως! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 25 Φεβ 2010 - 19:00 | |
| Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο κεφάλαιο δεν θα αργήσει να ακολουθήσει. | |
|
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| |
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 25 Φεβ 2010 - 20:32 | |
| ειναι πολυ καλο,εχει πολυ δυνατες σκηνες.
Ανυπομονω για τη συνεχεια αν και μεχρι τωρα εχουμε αρκετα στοιχεια για το τι εχει γινει .... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 25 Φεβ 2010 - 21:25 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι κάπως ερωτευμένη με αυτή την ιστορία και αυτό μου δίνει υλικό για τη συνέχεια! | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 25 Φεβ 2010 - 21:38 | |
| ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!Αυτο σημαινει οτι η συνεχεια θα ειναι ακομα πιο τελεια.Ανυπομονω............ | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 26 Φεβ 2010 - 19:09 | |
| Ειναι πολυ ωραιο.Μπραβο Μαρια.Μου αρεσει ο διαφορετικος χαρακτηρας που εχεις δωσει συην Μπελλα,αλλα και το πως παρουσιαζεις την γενικη εικονα της.Και ο εντουαρτ ειναι αρκετα διαφορετικος.Η συνεχεια θα ειναι ακομα καλυτερη!!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| |
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 17:50 | |
| Αυτό το κεφάλαιο είναι χωρίς beta reading και ζητώ συγνώμη γιαυτό αλλά ήθελα πολύ να το ποστάρω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 17:53 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 17:57 | |
| | |
|
| |
| |
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 5 Μαρ 2010 - 18:00 | |
| δικιο εχεις! κανονικο ειναι αλλα με εχει φαει η αγωνια για την συνεχεια και μου φανηκε λιγο... σορρυ | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|