| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 21 Ιαν 2010 - 19:51 | |
| εσυ απο πανω μου μη μιλας γιατι ....χρωστας!!!!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 21 Ιαν 2010 - 19:54 | |
| | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 21 Ιαν 2010 - 19:55 | |
| τελειο!!!!!!!!! πραγματικα.... ομως θελω απελπισμενα τη συνεχεια...... να καταλαβουμε ακριβως τι συμβαινει..... αχ, ανυπομονω!!!! | |
|
| |
kristen4ever Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 22 Ιαν 2010 - 15:27 | |
| καταπληκτικο δεν εχω λογια!!!! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 22 Ιαν 2010 - 22:45 | |
| Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια. Ελπίζω να σας αρέσει και η συνέχεια της ιστορίας και πιστεύω να μη σας έχω μπερδέψει πολύ με τα περίεργα μου. | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 23 Ιαν 2010 - 1:02 | |
| Ωπ! Τώρα μόλις το είδα! Φαίνεται να έχει πολύ ψωμί αυτή η ιστορία... Καλέ Queen εσύ έχεις έμπνευση!!! Περιμένουμε τη συνέχεια, ε; (Μου έκανε εντύπωση η ύπαρξη του Ντάνι...) | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 23 Ιαν 2010 - 1:11 | |
| Ναι.. από έμπνευση άλλο τίποτα τώρα τελευταία! Γενικά είναι εποχή που είμαι γεμάτη από ιδέες και όρεξη. Όσο για τον Ντάνι... δεν θα σας αποκαλύψω τίποτα ακόμα. Ελπίζω να σας αρέσει η ιστορία και ο τρόπος που αυτή εξελλίσεται! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 23 Ιαν 2010 - 13:48 | |
| | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 30 Ιαν 2010 - 23:06 | |
| Και τα 2 κεφάλαια ήταν τέλεια... Συνέχισε έτσι,... Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ έχω παθιαστεί....!!! Μη μας αφήσεις να περιμένουμε πολύ για τα επόμενα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 14:08 | |
| Μόλις πόσταρα το δεύτερο κεφάλαιο και ειλικρινά ανυπομονώ να δω πως θα σας φανεί. Η beta reader μου a.k.a. Mrs Alice είχε τους ενδοιασμούς της για μερικά θεματάκια και με έβαλε σε σκέψεις... Παρόλα αυτά σπάνια αλλάζω το αρχικό μου στόρυ ή αυτά που εγώ έχω σκεφτεί. Οπότε θα ήθελα να μάθω και τη δική σας γνώμη. Ελπίζω να μη σας φαίνεται πολύ σκληρό σαν ιστορία. Παρακάτω δεν θα είναι τόσο 'καταθλιπτικό'. Προς το παρόν δεν λέω άλλα για να μη κάψω το στόρυ μου. Περιμένω τα σχόλια σας! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 14:51 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 15:26 | |
| Μαρακι μου μολις το διαβασα! ξερεις μολις μπηκα μεσα και ειδα ιστορια δικη σου ετρεξα να την διαβασω!! συνχαρητηρια για αλλη μια φορα για το συγγραφικο σου ταλεντο! το πως μου αρεσει να διαβαζω τις ιστοριες σου δεν λεγεται! αλλα για να μην μεινω εκει οσον αφορα την υποθεση εμενα μου αρεσει. εχεις ξεφυγει τελειως απο τα συνηθισμενα και εμφανισες μια διαφορετικη Μπελλα απο οτι την εχουμε συνηθισει.εμενα δεν με χαλαει καθολου και ειλικρινα μου εχεις κεντρισει το ενδιαφερον.μου αρεσε ιδιαιτερα η αλλαγη απο το τωρα στο παρελθον! τωρα για τον αυτοκαταστροφικο χαρακτηρα της Μπελλας ξερω οτι σε μερικους μπορει να φανει καπως αλλα για να ειμαστε ειλικρινης οσο και εαν ακουγεται ασχημο και μακαρι μα μην συμβαινουν ποτε τετοια γεγονοτα αλλα πολλα παιδια εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση για τους δικους τους καθε φορα λογους.ωστωσω οπως ειδαμε με την σωστη βοηθεια ολα μπορουν να λυθουν και να προχωρησουμε παρακατω.και εχω την εντυπωσει οτι η Μπελλα στο μελλον θα λαμψει!!! περιμενω με αγωνια την συνεχεια!!!! | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 16:08 | |
| | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 16:31 | |
| αχχχχχχχχχχ σε παρακαλω συνεχισε το σε παρακαω ειναι τελειο παντος ος εδω | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 16:35 | |
| δεν ξερω τι θα πουν οι αλλοι που θα το διαβασουν αλλα εγω προσωπικα το λατρεψα!!!!!!!!!!! και συμφωνω με οσα ειπε η ΕΡΗ ...... και παλι μπραβο Μαρια μου περιμενω την συνεχεια | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 16:37 | |
| α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο!!!Συνεχισε!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 17:14 | |
| Ωχ βρε Μαρία ούτε επίτηδες να το έκανες. Πάνω στο καλό μας έκοψες πάλι. Νομίζω πως είναι περιττό να σου πω για μια ακόμη φορά ότι πιστεύω πολύ στο συγγραφικό σου ταλέντο και ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι με αυτό. Περιμένω με ανυπομονησία την συνέχεια. Μπράβο και πάλι μπράβο | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 17:20 | |
| ηταν φοβερο!!!!πραγματικα δεν εχω λογια!!!!εχεις απιστευτο ταλεντο!!!!!!αναμενουμε γρηγορα το επομενο κεφαλαιο!!!
Ενα ακομα μεγαλο ΜΡΑΒΟ και απο εμενα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 19:03 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά προς το παρόν δεν έχω στο πρόγραμμα να συνεχίσω αυτές τις σκηνές. Ίσως αν κάποια στιγμή έρθει η έμπνευση... Αυτή την εποχή γράφω μία άλλη ιστορία το 'Σιωπή στο σκοτάδι', υπάρχει στα φανφικ και μπορείτε να διαβάσετε αυτό αν σας ενδιαφέρει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 19:05 | |
| Σας ευχαριστώ όλους πάρα πάρα πολύ! Είναι αλήθεια ότι αυτή η ιστορία είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες και η Μπέλλα ξεφεύγει από την κλασσική Μπέλλα που ξέρουμε. Αλλά ήθελα κατά κάποιο τρόπο να φτιάξω δικούς μου χαρακτήρες και μία δική διαφορετική ιστορία. Ελπίζω να σας αρέσει και η συνέχεια! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 20:20 | |
| Μου αρεσει το μυστηριο που εχει η ιστορια σε κανει να θελεις τη συνεχεια!!!! Περιμενω με αγωνια!!!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 20:32 | |
| wow! αυτο κ αν ειναι αλλαγη απο τη μπελλα που ξερουμε! κ οχι μονο η μπελλα, κυριως η ρενε, κ ο τσαρλι βεβαια... αλλα δεν με πειραζει καθολου, ειναι πολυ ενδιαφερον! τελειωνει πολυ μυστηρια, περιμενουμε τη συνεχεια! | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 1 Φεβ 2010 - 20:54 | |
| Πωωωωω!!! Κοριτσαρα μου Whitequeen!!!! Θα εισαι η καλητερη μου φιλη!!!! δεν εχω διαβασει σχολια των αλλων παιδιων... προλαβα να διαβασω το πρωτο κεφαλαιο....με μαγεψε....εχω παθει πλακα και λιγα σου λεω!!!! το σκεφτεσαι να το εκδοσεις ειναι κορυφη πιστεψε με εχω διαβασει παρα πολλα βιβλια μεχρι στιγμης και βλεπω οτι το εχεις το ταλεντο πλουσιο!!!! αν αλλαζες μονο τα ονοματα -για να μην σε πουν επιρρεασμενη- 8α ηταν κατα την γνωμη μου πολυ κορυφη η κατασταση!!!! Αχ κανετο!!!!!! ακομα και να το διαβασω εδω αν το εκδοσεις ελπιζω συντομα.... εχεις τον λογο μου...θα το αγορασω!!!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|