| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 25 Ιουν 2010 - 0:17 | |
| Λοιπόν, αποφάσισα να γράψω το κεφάλαιο περίπου όπως το φανταζόμουν με μία μόνο 'περικοπή' σε ένα σημείο για να μην είναι πολύ 'λεμονάτο' και ξινιστούμε. Δηλαδή μόνο μία μικρή αλλαγή σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου αρχικά. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι θα είναι εντάξει και έτσι θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Και ίσως, λέω ίσως να κάνω ένα outtake με αυτό που είχα στο μυαλό μου αρχικά. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 25 Ιουν 2010 - 0:57 | |
| το πιο σημαντικο ειναι να γραψεις αυτο που θες εσυ οπως το εχεις φανταστει εσυ εγω πισστευω οτι συναισθηματικα η ιστορια ειναι πολυ ισορροπημενη οποτε δεν υπαρχει θεμα με τα λεμονια εσυ εισαι η δημιουργος εσυ αποφασιζεις | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 25 Ιουν 2010 - 15:27 | |
| Συμφωνω με την προλαλησασα!!!!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 25 Ιουν 2010 - 15:58 | |
| Καλυτερα ετσι |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 25 Ιουν 2010 - 16:01 | |
| Eiδες Μαιρη μου??για ολα υπαρχει η χρυση τομη!!! Να! ανυπομονω και για το outtake αλλα και για το επομενο κεφαλαιο!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 25 Ιουν 2010 - 19:51 | |
| Υπεροχα!!! ανυπομονουμε για την συνεχεια!!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 26 Ιουν 2010 - 16:20 | |
| ξερω οτι εχεις πολλες υποχρεωσεις και οτι ειναι δυσκολη η συγγραφη ειδικα κατω απο πιεση, αλλα ποτε νομιζεις οτι θα τελιωσεις το νεο κεφαλαιο? δε θελω να σε πιεσω, απλα μου αρεσε πολυ το προηγουμενο κεφαλαιο και απο αυτα που λες η συνεχεια θα ειναι φοβερη!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 0:59 | |
| μαιρη διαβασα ολες σου τις ιστοριες και εμεινα καταπληκτη....ειναι υπεροχες και καλοδουλεμενες.....αν και μ αρεσουν οι ιστοριες εποχης και βρισκω το 1920 πολυ καλο,το σιλενς ιν δε νταρκ με καθηλωσε ... εχεις συγγραφικο ταλεντο,μην το αφησεις ανεκμεταλευτο. .που ξερεις μπορει να εισαι η επομενη στεφενι μεγερ... φυσικα οπως ολοι και ολες περιμενουμε τη συνεχεια των ιστοριων σου.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 1:01 | |
| Καθομαστε σε αναμμενα καρβουνα..... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 1:15 | |
| Κοριτσάκια μου το νέο κεφάλαιο θα ανέβει αύριο. Είναι σχεδόν έτοιμο αλλά χρειάζεται λίγη επεξεργασία. Αύριο μέχρι το μεσημέρι το αργότερο. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 1:16 | |
| αχ σε ευχαριστουμε πολυ μαρια μου..!!!!!!!τελεια...θα περιμενουμε χαρα..!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 1:19 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Κοριτσάκια μου το νέο κεφάλαιο θα ανέβει αύριο. Είναι σχεδόν έτοιμο αλλά χρειάζεται λίγη επεξεργασία. Αύριο μέχρι το μεσημέρι το αργότερο.
Ποσο πιο τελεια μπορει να παει η σημερινη μερα (βασικα μολις τελειωσε)??? Τελεια!! Χαιρομαι!!!! Περιμένουμε | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 1:20 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 1:21 | |
| ΤΕΛΕΙΑ!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 1:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 1:40 | |
| | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 2:08 | |
| τελεια νεα και οντως εχεις οβερο συγγραφικο ταλεντο!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 12:13 | |
| | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 12:14 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 13:50 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Το 13ο Κεφάλαιο σας περιμένει!!!!
http://jokastia.blogspot.com/2010/06/13.html
Περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας! Μου αρεσαν: η ζηλεια του Εντουαρντ. τον εκανες τοσο αληθηνο και ρεαλιστικο το οτι ηθελε να της πάρει ενα ξεχωριστο δωρο η αναφορα στην Τανια για να ζηλεψει η Μπέλλα τα λεμονια Ηταν ενα πολύ ισορροπημενο και προσεγμένο κεφαλαιο Ενοιωσα όμως ότι και αυτο το κεφαλαιο ήταν κεφαλαιο μεταβασης. Ενοιωσα ότι το καλο δεν εχει ερθει ακομα. Και διαβαζοντας αυτο το κεφαλαιο μου δημιουργηθηκε μια απορια. Από την αρχη όταν σκεφτηκες το θεμα και την πλοκη είχες σκεφτει το ταξιδι? Θελω να πω ειχες προγραμματισει οτι καποια στιγμη θα πανε καπου και θα κανουν περιπου αυτα που εκαναν? Οσο για τα λεμονια.....σε καποιο σημειο το αφησες λιγακι στις περιγραφες και μου φανηκε καπως παραξενο επειδη σε εχω σηνηθισει απο το 1920 αλλά δείχνεις ότι σε καθε ιστορια μπορεις να γραφεις μες διαφορετικο στυλ, τροπο και υφος. Δεν εχω παράπονο πάντως. Μας αποζημιωσες! Και είχες πει και κατι και για ενα 'extra' λεμονι που θα ειναι ξεχωριστο??? | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 13:53 | |
| Μαρια μαλλον μας ειπες ψεματα για τους ενδιασμους σου με τις λεμοναδες!!!!Το χειριστικες καταπληκτικα οπως παντα αλλωστε Ελπιζω να μην αργησει το επομενο,μας εχεις φτασει στο ζενιθ της ανυπομονησιας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα που μας χαρισες τις σκεψεις σου!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 14:01 | |
| ειναι απλα τελειο δεν βρισκω λογια ο τροπος που αποδιδεις τα συναισθηματα του εντουαρντ ειναι καταπληκτικος εγω τουλαχιστον καταφερα να νιωσω την απογνωση του για την καταοιεσμενη ζωη που ζουσε μεχρι τωρα τη διψα του για αγαπη και ευτυχια που σεν ειχε ποτε την επιθυμια του να δειξει τον πραγματικο του εαυτο....και τοσα αλλα απλα γραφεις καταπληκτικα! μου αρεσει ο τροπος που προαιτοιμαζεις το εδαφος για τον ντανιελ και γενικα την μεγαλη αποκαλυψη επισης στο σημειο που εξομολογειται η μπελλα πως παντα του ανηκε καταφερες να περασεις την ολοκληρωση που νιωθουν ο ενας για τον αλλον οταν ειναι μαζι οι ερωτικες σκηνες ξεπαρασαν την τελειοτητα ηταντοσο .απλα μαγικες ! συγχαρητηρια ηταν ενα απο τα καλυτερα κεφαλαια που εχεις γραψει λατρεψα στην κυριολεξια τον εντουαρντ και αναμενω την συνεχεια κατι μου λεει πως αυτο που θα της παρει για το λαιμο θα ειναι το φυλαχτο που ειχαμε δει στη συνεντευξη και ανυπομονω για την εμφανιση του καρλαιλ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 14:16 | |
| Τα λεμόνια ήταν περιορισμένα σε κάποιο βαθμό γιατί μέσα από τους ενδοιασμούς που είχα σε σχέση με το θέμα κατέληξα ότι ο πιο σωστός τρόπος να αποδοθεί η σκηνή τελικά ήταν αυτός. Επίσης παρέλειψα κάτι άλλο που είχα σκεφτεί γιατί θα γινόταν πολύ περιγραφικό και δεν ήθελα η ιστορία να χάσει την ταυτότητα της. Αυτή δεν είναι μία ιστορία που εστιάζει περισσότερο στα λεμόνια και έτσι το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα πως έτσι παραμένω στη σωστή ατμόσφαιρα. Από την αρχή σχεδόν ήξερα τα βασικά σημεία της ιστορίας όπως και το τέλος της φυσικά καθώς και το ταξίδι, ναι, ήταν κάτι που το ήξερα και αυτό. Στην πορεία ίσως να αλλάξει ή να προσθέσει κανείς κάποια πράγματα αλλά τα σημεία κλειδιά τα γνωρίζω πάντα από την αρχή σε κάθε ιστορία που γράφω. Αυτό που θα χαρίσει ο Έντουαρντ στη Μπέλλα θα το δούμε παρακάτω γιατί δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα. Δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι αυτό ήταν μεταβατικό κεφάλαιο. Η σχέση τους ωριμάζει σιγά, σιγά μέσα από τις καταστάσεις και τα γεγονότα και ακριβώς επειδή τους περιμένουν πολλά στη συνέχεια ήθελα αυτό να γίνει ξεκάθαρο και επίσης να τους δώσω την ευκαιρία να έχουν μερικές όμορφες στιγμές. Επίσης παράλληλα υπάρχουν χαρακτήρες και πρόσωπα που ίσως να παίξουν κάποιο ρόλο στην ιστορία και φυσικά πρέπει να φανεί για ποιο λόγο κάνουν αυτό το ταξίδι. Αυτά προς το παρόν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 14:20 | |
| τωρα ανυπομονω πιο πολυ αλλα και φοβαμαι για αυτο που ειπες με τις ομορφες στιγμες........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 14:25 | |
| εμενα μου εμεινε αυτο για τους χαρακτηρες που θα παιξουν ρολο παρακάτω. Αν γίνει σκηνη με τον Σκοτ θέλω να μου δωσεις διευθυνση να παω να του πω δυο λογακια - ετσι να με θυμάται!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|