| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 1:00 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 1:03 | |
| δεν το ηξερα.... καλα οι ανθρωποι οπως θελουν μπορουν να κοιμουνται.... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 1:14 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 3:44 | |
| | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 9:38 | |
| ΤΕΛΕΙΟ!!!!!ααααχ ανυπομονω τοσο πολυ για την συνεχεια!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 12:49 | |
| Εχτες το διάβαζα μεχρι τις 3 ! Απλά φανταστικο με πολύ μυστήριο και τόσο ρομαντικο !! Μπραβο ρε Μαράκι ! Απλά να ξέρεις οτι μετα δεν μπορούσα να κοιμηθω !!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 15:29 | |
| Το ιδιο κι εγω....δεν με επερνε ο υπνος και κουτσου κουτσου τεεελειωσα και το 5ο κεφαλαιο! Ηταν απολαυστικοτατο!Το υφος της γραφης, η ολη πλοκη της υποθεσης....ανυπομονω για τη συνεχειαααα! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 15:37 | |
| Τωρα θα ηθελα να πω και εγω το σχολιο μου. Σελιδες ηθελες, σελιδες θα εχεις ολα θα σου τα λεω απο εδω και περα! Τρελαθηκα με το σημιο οπου η Μπελλα εξομολογηθηκε στην Αλις τα παντα! Ηταν τοσο υπεροχο τοσο σωστο, μια υπομονετικη φιλη που μετα απο ενα τεραστιο σοκ στυριξε την φιλη της και την συμβουλεψε.! Και η Μπελλα! Ειναι τελεια μανα, δεν εχω δει τοσο την σχεση της με τον Ντανιελ οσο θα ηθελα αλλα μπορω να πω οτι απο αυτα τα λιγα τρελενετε για το παιδι της! Ο Εντουαρντ απο την αλλη δεν ξερω πως να τον χαρακτηρησω... Ολα ειναι τοσο σωστα με καθε τροπο! Οταν η Μπελλα σκεφτηκε οτι ηθελε να τον φιλησει να τον αγκαλιασει και ταυτοχρονα οτι την νευριαζει αφανταστα νομιζα πως εγω ημουν η Μπελλα και προεβλεπες τις σκεψεις μου! Αυτο μπορω να σου εξομολογηθω οτι μονο το επος του Λυκοφωτος γενικα η Στεφανι και η Ελιζα καταφερε να μου το περασει, ουτε αυτα που γραφω εγω δεν με ταυτιζουν τοσο πολυ! Ακομα ξετρελαθηκα οταν ο Εντουαρντ την ρωτησε γιατι προτημαει την Φαντινα και εκεινη απαντησε οτι την εκφραζει, εκεινη την ωρα νομιζα πως ημουν η Μπελλα και ψυθηρισα και που να ηξερες... Το ποσο μπενω στην ζωη της Μπελλα ειναι ανεξηγητο! Ενα σημιο που μου αρεσε υπερβολικα ηταν οτι επιτελους το μυστηριο γυρο απο τον σταυρο ξεκαθαριστηκε και εκανα λες και ανακαλυψα τιποτα πολυ σπουδεο! Αν με εβλεπες θα νομιζε οτι τρελαθηκα! Κατι ασχετο, παρατηρησε κανεις οτι δεν γραφω αυτα που μου αρεσεουν με την σειρα;;; Οπως μου ερχοντε τα γραφω Τεσπα συνεχιζω, οταν ο Καρλαιλ προτεινε στην Μπελλα να κανει οτι κανει σκεφτηκα οτι σιγουρα θα αρνηθει και οτι τρελαθηκε! Θα ηθελα στα αληθεια να δω αυτο το συγκεκριμενο κομματι και απο την μερια του Εντουαρντ! Εεεεεμ, Τζοκαστα δεν ειναι το ψευδωνυμο σου γενικα; Παραξενηυτικα που εβαλες τον εαυτο σου μεσα στην ιστορια.... Τωρα να σου πω θα ηθελα η Μπελλα να υπερασπιστει τον χαρακτηρα της Φαντινα και να μην του πει οτι απλα την εκφραζει ωστε να υπηρχε καποια συγκρουση μεταξυ τους θα το ηθελα πολυ αυτο! Ακομα θελω μια μερα ο Εντουαρντ να συναντησει τυχαια τον Ντανιελ, να παρατηρησει οτι αυτος ο μικρος ειναι η μικρογραφια του δεν ξερω θα μου αρεσε αυτο.... Το μσυτηριο γυρω απο το ζευγαρι εξιχνιαζετε (σωστα δεν το ειπα σιγα σιγα... Να ρωτησω κατι, ποια ειναι η Λιλιαν; Κατι που μου εχει κολλησει εδω και καιρο γιατι επελεξες το ονομα Ντανιελ για το παιδι της Μπελλα; Αυτα προς το παρον αν μου ερθει κατι καινουριο θα σου το πω! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 19:52 | |
| Λοιπόν, χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ αυτό το κεφάλαιο και να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις που κάνεις. Ναι, Τζοκάστα είναι ένα nickname που συνηθίζω να χρησιμοποιώ και ναι ουσιαστικά έχω βάλει κατά κάποιο τρόπο και τον εαυτό μου στην ιστορία! Εντάξει όχι ακριβώς τον εαυτό μου, έναν χαρακτήρα που λέγεται Τζοκάστα! Η Μπέλλα ουσιαστικά σε αυτό το σημείο δεν μπορεί να εξηγήσει στον Έντουαρντ για ποιο λόγο την εκφράζει η Φαντίνα σαν χαρακτήρας. Αν το κάνει θα πρέπει να του εξηγήσει την ταύτιση που νιώθει και πως έχει ένα παιδί. Και αυτό είναι απαγορευτικό για τη Μπέλλα ειδικά σε αυτό το σημείο της ιστορίας. Λίλιαν;;; Αναφέρω κάπου το όνομα Λίλιαν;;; Δεν νομίζω... Το όνομα Ντάνιελ το επέλεξα εντελώς στην τύχη, δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος, δεν σημαίνει κάτι ούτε αντιπροσωπεύει κάτι. Η Μπέλλα υποθέτω το άκουσε κάπου και της άρεσε. Πάντως μιας και τελευταία κάνετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με διάφορα θέματα σκέφτηκα να κάνω κάτι που το έχω δει να το κάνουν ξένες συγγραφείς στα φανφικ τους. Μπορείτε να κάνετε μία λίστα με τις ερωτήσεις σας και να πάρω μία 'συνέντευξη' από τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα, να σας απαντήσουν οι ίδιοι! Τι λέτε; Αν τη βρίσκετε καλή ιδέα, ξεκινήστε να κάνετε εδώ τις ερωτήσεις σας και σύντομα θα φτιάξω μία λίστα με τις ερωτήσεις, θα ρωτήσω τους χαρακτήρες μου και αυτοί θα σας απαντήσουν. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 20:06 | |
| ουαου!!μπραβο βρε μαρακι και κανε μου μια χαρη δωσε ενα φιλακι στον εντουαρντ απο εμενα! εντουαρντ... 1.τι αισθανθηκες για την αγνωστη κοπελα? 2.την σκεφτεσαι ακομα? 3.πως εξηγεις αυτο που ενιωσες για την μπελλα? 4.εψαξες ποτε να βρεις κατι περισσοτερο για εκεινη την κοπελα? 5.γιατι δεχτηκες να παρεις μερος σε αυτη την ερευνα?σαν επαναστατικο στοιχειο πιστευα οτι θα αρνηθεις! 6.αισθανθηκες οτι ερωτευτηκες ποτε? μπελλα... 1.πως εξηγεις τα συναισθηματα σου για τον εντουαρντ? 2.που πιστευεις οτι οφειλεται αυτη η ανεξηγητη ελξη για αυτον? 3.τι ηταν αυτο που σε εκανε να <ερωτευτεις>εναν αγνωστο? 4.ποια ηταν τα πρωτα σου συναισθηματα οταν ειδες το μωρο σου? 5.προσπαθησες απο τα χαρακτηριστικα του παιδιου σου να φτιαξεις στο μυαλο σου μια εικονα για αυτον τον αγνωστο? 6.συμβολιζει κατι ιδιαιτερο ο σταυρος για εσενα?οτι δηλαδη ειναι ενα στοιχειο που θα σε φερει καποια στιγμη κοντα του? 7.αισθανθηκες οτι ερωτευτηκες ποτε? 8.γιατι δεν θελεις να μαθει κανενας για το παιδι? αυτες προς το παρον... οι δικες μου ερωτησεις επικεντρωνεται στις δικες τους σχεσεις! πως σου φαινονται?αν μου ερθει και κατι ακομα θα συμπληρωσω την λιστα μου!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 20:19 | |
| Πω πω πω!!! Βλέπω αμέσως φουλ υλικό! Έρη κορίτσι μου ξεπέρασες κάθε προσδοκία! Να σας πω σε αυτό το σημείο, ότι ο Έντουαρντ και η Μπέλλα που είναι μαζί μου τώρα (χε χε χε ) είναι και μαζί γενικότερα.... δηλαδή αυτή είναι η ιστορία τους που θέλουν σιγά, σιγά να σας την πουν αλλά γιαυτούς έχει συμβεί πριν ένα χρόνο ας πούμε! (Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα) Και αυτό το διευκρινίζω μήπως θέλετε να κάνετε και τίποτα άλλες ερωτήσεις για τη συνέχεια. Να θυμάστε όμως ότι ίσως κάποιες ερωτήσεις να μην απαντηθούν αν τα spoiler είναι πολύ μεγάλα. Επίσης να ξέρετε ότι επειδή μάλλον θα είναι πολλές οι ερωτήσεις θα γίνει κάποια επιλογή. ΟΚ; | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 20:28 | |
| νομιζω οτι ειναι καλυτερα η <συνεντευξη>να γινεται σταδιακα! δηλαδη να απαντουν στις ερωτησεις καθε φορα αναλογα με το κεφαλαιο που βρισκομαστε. σε 3 δοσεις πχ!γιατι οσο προχωραει η ιστορια θα εχουμε και καινουργιες ερωτησεις! να διαλεξεις 10 ερωτησεις που εσυ πιστευεις οτι πρεπει να απαντηθουν και να μας τις δωσεις.μετα απο 5 κεφαλαια παλι το ιδιο.και παει λεγοντας! ελπιζω να μην σε μπερδεψα περισσοτερο! α και δωστους σε παρακαλω την αγαπη μας και οτι ειμαστε πολυ χαρουμενοι που αποφασισανε να μοιραστουν την ιστορια τους μαζι μας!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 20:30 | |
| OK! Γιατί όχι! Να κάνουμε κι άλλες συνεντεύξεις, ας το πάμε έτσι! Οπότε κάντε τις ερωτήσεις σας σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε. Αλλά ρωτήστε και τίποτα για το παρακάτω, ίσως να μη μπορούν να κρατηθούν και να σας αποκαλύψουν και κάτι! Εννοείται ότι θα τους δώσω την αγάπη σας και τα φιλιά σας κ.τ.λ. κ.τ.λ. Αυτή τη στιγμή είναι κάπως απασχολημένοι πάντως... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 20:37 | |
| μμμμ...εσυ με εβαλες στον πειρασμο...!! ρωτα τους λοιπον επισης ποτε θα μαθει ο εντουαρντ για το παιδι και πως θα αντιδρασει?ποτε θα καταλαβουν ο ενας για τον αλλον και πως θα αιστανθουν απο αυτη την αποκαλυψη?ποτε θα δωσουν το πρωτο τους φιλι? ας μην κανω αλλες να αφησω και κανεναν αλλον να παρει σειρα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Τρι 9 Μαρ 2010 - 21:52, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 20:39 | |
| | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 23:22 | |
| Η σκηνή που ο Έντουαρντ αφήνει τον σταυρό του στο μαξιλάρι της Μπέλλα! Θεέ και Κύριε!!! Σαν να της είπε ένα σωρό πράγματα με αυτή τη μικρή κίνηση... Να είσαι ασφαλής, να προσέχεις, θέλω να έχεις κάτι δικό μου που σημαίνει πολλά για μένα.... Μαρία ρώτησε τον για τα συναισθήματά του εκείνη τη στιγμή... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 8 Μαρ 2010 - 23:51 | |
| Χμμμ... εδώ υπάρχει ένα θέμα... ο Έντουαρντ δεν άφησε σκόπιμα τον σταυρό του. Και ειδικά αυτό τον σταυρό δεν θα τον αποχωριζόταν έτσι εύκολα. Αλλά θα κρατήσω την ερώτηση για τη συνέντευξη και θα μας απαντήσει ο ίδιος. | |
|
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 9 Μαρ 2010 - 0:09 | |
| Καλά, τώρα μου το χάλασες!!! Δηλαδή του το τράβηξε;;; Πολύ παθιασμένα πράγματα!!! Ξαφνικά κάνει ζέστη ή είναι ιδέα μου; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 9 Μαρ 2010 - 0:13 | |
| Όχι καλέ δεν του το τράβηξε. Κατά λάθος... ξεκούμπωσε ή κάτι τέτοιο... δεν είμαι σίγουρη. Υπομονή, θα ρωτήσουμε τον Έντουαρντ όταν έρθει η ώρα οκ; | |
|
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 9 Μαρ 2010 - 0:26 | |
| Φτου! Πάει και από δω! (Μήπως μπορείς να τον ρωτήσεις αν θα δεχόταν να επαναλάβει το πείραμα;;; Πες του ότι είναι για καλό σκοπό!! ) | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 9 Μαρ 2010 - 21:02 | |
| Λαθος μου Λαιλα πρεπει να ειναι! | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 9 Μαρ 2010 - 21:10 | |
| απλα καταπληκτικο ..δεν εχω λογια...πραγματικα...δεν μπορω να περιμενω για τη συνεχεια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 9 Μαρ 2010 - 21:33 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Λαθος μου Λαιλα πρεπει να ειναι!
Η Λάιλα είναι η κόρη της Τζοκάστα! | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 10 Μαρ 2010 - 16:38 | |
| Βρε κοριτσι μου!!!! Γιατι μας το κανεις αυτο???? Γιατι αργεις??? Υποφερω!!! με κρατας σε μεγαλη αγωνια!!! σημερα δεν θα μας εχεις κατι να διαβασουμε?? Σε ξαναρωταω...γιατι δεν το κανεις βιβλιο??? αξιζει...ολες θα σε στηριξουμε!!! το εχεις πλουσιο το ταλεντο!!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|