| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 13:51 | |
| σου το εχω πει πολλες φορες αλλα θα σου το ξαναπω. εισαι θεα!!!πραγματικα προσκυνω στο ταλεντο σου Μαρακι μου γραφεις τελεια!!το τι συναισθηματα ενιωσα δεν περιγραφονται! εχεις πιασει πληρως την ψυχολογια του Εντουαρντ και την εχεις διατυπωσει καταπληκτικα! ετσι ακριβως τον εχουμε στο μυαλο μας! μπραβο σου και συνεχισε ετσι! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 15:46 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 16:48 | |
| Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Και τώρα περιμένετε και συνέχεια... ναι... Δηλαδή, δεν ξέρω. Έχω κάποιες ιδέες βέβαια αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για ποια σκηνή και τι ακριβώς θα γράψω. Επίσης βλέπω ότι βιάζεστε κάπως... Δεν ξέρω παιδιά. Αυτό το πράγμα δεν είναι σαν την πίτσα! Να τη παραγγείλω να μου έρθει. Εδώ και τόσο καιρό ήθελα να γράψω αυτό το δεύτερο μέρος και όλο κάτι γινόταν και δεν... και ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ ήξερα τι θέλω να γράψω και το έγραψα την επόμενη μέρα μέσα σε ένα απόγευμα. Όποτε έχω πιέσει τον εαυτό μου να το κάνει γράφω βλακίες, πιστέψτε με! ¶ρα το μόνο που μένει να σας πω είναι πως ναι, θέλω να γράψω κι άλλα πράγματα σχετικά, έχω και κάποιες ιδέες αρκετά πρωτότυπες θα έλεγα αλλά χρειάζομαι χρόνο ή την κατάλληλη στιγμή. Και επειδή όπως λέει και μία σοφή παροιμία "το καλό πράγμα αργεί να γίνει" τότε θα πρέπει απλά να περιμένετε... Και πάλι σας ευχαριστώ, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη με κάνετε που σας άρεσε τόσο πολύ. Αλλά θα πω και την αλήθεια τώρα. Αν δεν ήταν ο Έντουαρντ τόσο υπέροχος, καταπληκτικός χαρακτήρας ποτέ δεν θα είχα γράψει κάτι τόσο όμορφο. Αν δεν ήταν η Στέφενι να τον δημιουργήσει, να τον εμπνευστεί, να του δώσει σάρκα και οστά, εγώ από μόνη μου δεν θα κατέβαζα ποτέ τόσες καλές ιδέες. Οπότε πολύ ταπεινά, εγώ προσωπικά, ευχαριστώ τη Στέφενι για όλα! Και περισσότερο από κάθε τι, εύχομαι να γράψει εκείνη κάτι σχετικά, ειδικότερα με τον Έντουαρντ. Αχ... μακάρι! | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 17:25 | |
| | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 19:12 | |
| κοριτσια μπορει να με περασετε για τρελη αλλα εγω συγκινηθηκα πραγματικα ηταν υπεροχο!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ whitequeen ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 19:36 | |
| Εγώ δεν συγκινήθηκα αλλά ένιωσα μια ανατριχίλα και αυτό που έπαθα με το Twilight. Ήθελα με μανία να διαβάσω τη συνέχεια.Είναι πολύ ρεαλιστικό και πραγματικά απίθανο.Μπράβο σου!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Οκτ 2009 - 0:13 | |
| επιτέλους γράφω σχόλια και εγώ το διάβασα χτες και ένα θα πω δε βρίσκω λόγια πραγματικά υπέροχο το λεξιλόγιο, οι εκφράσεις, οι σκέψεις δεν ήταν ένα απλό φαν φικ ήταν οι σκέψεις του έντουαρντ όπως τις είχα φανταστεί και εγώ εκείνη την βραδιά εσύ όμως τις εξέφρασες με λέξεις δε μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό το περίμενα και όταν ήρθε επιτέλους το δεύτερο μέρος όχι μόνο δεν με απογοήτευσε αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου απλώς προσκυνάω μία καταπληκτική πένα από την οποία περιμένουμε στο μέλλον αντάξια έργα και ιστορίες - Σπόιλερ:
φοβάμαι να βάλω emoticon μη τυχόν μου διαγράψει όλο το προηγούμενο κείμενο και τρέχω να το ξαναγράψω
| |
|
| |
eleftheria Twilight Human
Ηλικία : 37 Τόπος : ΡΟΔΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 12/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 15 Οκτ 2009 - 13:44 | |
| ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ!!! ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ Η ΣΤΕΦΑΝΗ!!! ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 16 Οκτ 2009 - 0:54 | |
| υπάρχει κάτι να πω.............................; σε παρακαλώ πριν το λινκ προειδοποίησε όσους θα το διαβάσουν ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! λυπήσου μας! δεν ήμαστε όλοι σε σχέση και εσύ είσαι πραγματικά τόσο καλή! λυπήσουμε..................................................... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Οκτ 2009 - 12:57 | |
| αχ παναγια μου πρωι πρωι τι παθαμε αυτο που διαβασα ηταν εκπληκτικο πραγματικα μπραβο κοπελα μου περιμενω κατι πααρομοιο οταν εγινε η μπελα βρυκλακας και δεν υπηρχε φοβος επισης μαλλον ο πιο τυχερος σημερα ειναι ο αντρας μου | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Οκτ 2009 - 16:07 | |
| Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι είχες βάλει και το δεύτερο κεφάλαιο και φυσικά έτρεξα να το διαβάσω. 1 Χαλάλι η πολύμηνη αναμονή, πραγμάτικα άξιζε και με το παραπάνω και 2 και κυριότερο. Πάνω στο συγκεκριμένο φαν φικ δεν ξεχωρίζω αν το έγραψες εσύ ή η Στέφανι. ΤΕΛΕΙΟ, ΑΠΛΩς ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
Αν είναι να ξαναγράψεις κάτο τόσο υπέροχο μπορούμε να περιμένουμε όσο χρειαστεί. Δεν έχω λόγια για να σου πω πως νιώθω. Είμαι ακόμα παραζαλισμένη | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Οκτ 2009 - 16:23 | |
| Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ πολύ! Κι εγώ το χάρηκα πάρα πολύ και το ευχαριστήθηκα. Ίσως να μου πήρε πολύ καιρό αλλά ευτυχώς είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Και φυσικά σκέφτομαι να γράψω κι άλλα πράγματα. Αρκεί να έχετε υπομονή! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 18 Οκτ 2009 - 19:25 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 20 Οκτ 2009 - 14:48 | |
| Τα λογια ειναι περιτα!!!!! Πραγματικα αξιζε και με το παραπανω η αναμονη!!!! Το οτι εχεις πολυ ταλεντο φαναζομαι δεν ειναι κατι που δεν εχεις ξανακουσει..... Γι'αυτο το μονο που θα πω ειναι κι'αλλο | |
|
| |
nonipas300 Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 42 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 20 Οκτ 2009 - 15:47 | |
| εχεις ταλεντο!!!!!καθως το διαβαζα νομιζα οτι ηταν η συνεχεια του βιβλιου,απιστευτη ροη.συγχαρητηρια.περιμενουμε και αλλο!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Alexandroula Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 20/11/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 28 Νοε 2009 - 14:15 | |
| Τα διάβασα τα κεφάλαια που έχεις γράψει...και είναι τέλεια XD Γράψε και άλλα σύντομα... | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 30 Νοε 2009 - 18:12 | |
| | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 30 Νοε 2009 - 22:46 | |
| επειδή έχω καιρό να μπω μπορείτε να με ενημερώσετε εαν έχει αναρτηθεί και τρίτο κεφάλαιο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 30 Νοε 2009 - 22:49 | |
| Όχι δεν υπάρχει άλλο κεφάλαιο. Προς το παρόν είναι αυτά τα δύο. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 30 Νοε 2009 - 23:20 | |
| Κλιμααααααααααα κανε μας δωρο ενα για τα Χριστιυγεννα!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 30 Νοε 2009 - 23:27 | |
| Ρια ρια ρια ρια Μαρίαααααααααααα!!! Το διάβασα λίίίίγο αργά εγώ! Και φαντάσου οτι είχα καιρό που έλεγα άντε να βρει χρόνο στις γιορτές να το τελειώσει.. και πεφτώ εδώ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΤΕΛΕΙΟ-ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ-ΑΨΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ!!!!! Δεν θα υπερβάλλω πάρα μα πάρα πολύ ώστε να σου πω οτι δεν κατάλαβα διαφορά με το αν γράφει η Στέφενι ή εσύ, απλά θα σου πω οτι με ταξίδεψε και ΑΝΕΤΑ σκέφτομαι πως ναι! Έτσι θα το έγραφε και η Στέφενι.. Προσκυνώ! Με έχεις εντυπωσιάσει!!!! Καλή συνεχεια σου εύχομαι! [απότι κατάλαβες δεν έχεις περιθώρια να μην συνεχίσεις ] -πλακίτσα. | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 30 Νοε 2009 - 23:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 30 Νοε 2009 - 23:33 | |
| Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι πως όλο και κάτι θα γράψω για τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν θα έχει σχέση με αυτό ή κάτι άλλο εντελώς ξεχωριστό αλλά μέχρι τότε κάτι θα ετοιμάσω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 30 Νοε 2009 - 23:43 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 1 Δεκ 2009 - 0:22 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|