| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 26 Φεβ 2009 - 23:38 | |
| κάνε ότι σου βγαίνει και μην πιέζεσε το αποτέλεσμα θα είνια το ίδιο καλό ΑΣΧΕΤΟ πρέπει να διαβάζω πρώτα αυτά που γράφω πριν τα ποστάρω απορώ που καταλαβένετε τι λέω χαχαχα σαν τα ορνιθοσκαλίσματα της Μπέλλα πρέπει να είναι | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 26 Φεβ 2009 - 23:42 | |
| Μαρια μη το συζητας!!! Τι παραπάνω εχει η Στεφανι και η Ροουλινγκ απο σενα????? Στο κατω κατω κι αυτες ετσι ξεκινησαν!!! Οποτε βαλε μπροστα και θα φτιαξουμε ενα φορουμ για τα δικα σου βιβλια........τυφλα να εχει το επισημο της Meyer!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 26 Φεβ 2009 - 23:59 | |
| Το ζητούμενο είναι να βρει μία καλή ιδέα κανείς, κάτι το διαφορετικό που θα κινήσει το ενδιαφέρον. Και αυτό δεν το έχω βρει ακόμα μέχρι στιγμής. Λογικά όταν θα το βρω , αυτόματα θα έρθει και η έμπνευση. | |
|
| |
natalia Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 17 Registration date : 08/02/2009
| |
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 9 Μαρ 2009 - 16:13 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Το ζητούμενο είναι να βρει μία καλή ιδέα κανείς, κάτι το διαφορετικό που θα κινήσει το ενδιαφέρον. Και αυτό δεν το έχω βρει ακόμα μέχρι στιγμής. Λογικά όταν θα το βρω , αυτόματα θα έρθει και η έμπνευση.
Αυτη την έμπνευση περειμένω ανυπόμονα ....... :afro: | |
|
| |
Vasiliki_Luvs_Vampires New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 157 Registration date : 27/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 28 Μαρ 2009 - 19:37 | |
| πωπω WhiteQueen μας δουλευεις?!
αυτο π διαβασα ηταν ΧΙΛΙΕΣ φορες καλυτερο απο τις σκηνες της Stephenie...και δν υπερβαλλω.
μηπως πρεπει να αρχισεις να το σκεφτεσαι σοβαρα?εχεις μεγαλο ταλεντο..πραγματικα..
πολυ καλο..μπραβο σου!
:king: | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 28 Μαρ 2009 - 19:44 | |
| WhiteQueen ειναι απλα υπεροχο!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ελπιζω να συνεχησεις ετσι!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 28 Μαρ 2009 - 19:55 | |
| ouaou φοβερο καλα το διαβασα και επαθα πλακα!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 1 Απρ 2009 - 9:23 | |
| Μαρια μολις το διαβασα και ειναι πραγματικα παρα πολυ ωραιο!μπραβο σου και παλι γραφεις φανταστικα! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 1 Απρ 2009 - 10:40 | |
| Κι εγώ μόλις τώρα το είδα! Μπράβο, παρα πολύ καλό! :congrats: | |
|
| |
mariebella Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 63 Registration date : 02/04/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 3 Απρ 2009 - 19:34 | |
| | |
|
| |
xrisa_twilight Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 11:39 | |
| το διαβασα κι εγω τωρα μολις! και μπορω να σου πω ειμαι μαγεμενη! ηταν ΥΠΕΡΟΧΟ μπραβο σου! ελπιζω να συνεχισεις την ιστορια γιατι εχω πολυ αγωνια! και σκεψου το ενδεχωμενο να το εκμεταλευτεις αυτο το ταλεντο(με την καλη εννεια παντα)! εισαι υπεροχη!!! και παλι μπραβο σου!!!!! σου βγαζω το καπελο!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 11:47 | |
| | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 14:00 | |
| Εμμα ζεις??? εισαι καλα???? :pale: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 14:49 | |
| ΖΩ...............ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ........................................................... ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟ BD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!! ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ........... ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ........................................ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 14:57 | |
| κι εγω μαζι σου!!!! κι εγω θελω κι αλλο!!! ηταν πραγματικα υπεροχο!!! φανταστικο!!!! :flower: | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 15:06 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! :heartsbounce:
Χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ αυτό που έγραψα και παρ' όλο που αργώ θα υπάρξει σίγουρα και συνέχεια!!! Απλά μερικές φορές χρειάζομαι λίγο χρόνο για να μου έρθει η έμπνευση. Σας υπόσχομαι όμως ότι θα το συνεχίσω και μάλιστα έχω κι άλλες ιδέες για συνέχεια!
:flyingheart: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 15:18 | |
| ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ!!!!!!! το καλο πραγμα αργει να γινει!!! οποτε με την ηρεμια σου!!!! παντως ειναι ολα τα λεφτα! και παλι μπραβο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 15:34 | |
| περιμενουμε αγωνιοδ ς (τι ειπα παλι ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!) τις νεες σου ιδεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα σπας........ | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 16:12 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! :heartsbounce:
Χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ αυτό που έγραψα και παρ' όλο που αργώ θα υπάρξει σίγουρα και συνέχεια!!! Απλά μερικές φορές χρειάζομαι λίγο χρόνο για να μου έρθει η έμπνευση. Σας υπόσχομαι όμως ότι θα το συνεχίσω και μάλιστα έχω κι άλλες ιδέες για συνέχεια!
:flyingheart: τιποτα queen...και αν εκδοσεις βιβλιο που το βλεπω πολυ πιθανο για σενα με τετοιο ταλεντο....σου φτιαχνω εξωφυλλο..... | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Απρ 2009 - 17:16 | |
| ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: Θ-Ε-Ι-Κ-Ο. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΑΝΥΟΜΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 15 Απρ 2009 - 3:48 | |
| Μαράκι μου πάρα πολύ μου άρεσε!!! Την γνώμη μου για το γράψιμό σου σου την έχω ξαναπει, θα στην πω άλλη μια φορά, (φοβάμαι ότι γίνομαι κουραστική να λέω τα ίδια και τα ίδια) όμως πραγματικά πιστεύω ότι έχεις ταλέντο!!!
Πάντα ότι γράφεις με παίρνει μαζί του, ταξιδεύω... Με αυτό το φανφικ ένιωσα σαν να διαβάζω ένα κεφάλαιο από την Χαραυγή που μου διέφυγε, αλλά με τη διαφορά ότι είχα την τέλεια μετάφραση!!!!
Εκείνο που σου εύχομαι, είναι να δεις ένα όνειρο σαν την Στέφανι και τότε πραγματικά είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις θαύματα!!! Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω εγώ την εμπνευση, ένα ερέθισμα τέλος πάντων, να γράψεις κάτι αποκλειστικά δικό σου!!! Θα το είχα κάνει εδώ και καιρό!!!!
Στο λινκ που μας έδωσες διάβασα το πρώτο μέρος. Έχεις γράψει και δεύτερο??? Δεν μπορώ να το βρω!!! | |
|
| |
TZENIPAN Twilight Human
Ηλικία : 40 Τόπος : ΧΑΝΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 07/04/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 23 Απρ 2009 - 22:27 | |
| [quote="kallinikh"]Μπραβο.... Ειναι υπεροχο.!!! Συνεχισε το μας εκοψες πανω στο καλυτερο......[/quo
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|