| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 23 Απρ 2009 - 23:00 | |
| | |
|
| |
Black Rose Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : USA,New England Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 29/04/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 14 Μάης 2009 - 20:30 | |
| Θ-Ε-Ι-Κ-Ο.....μόνο αυτό έχω να πώ περιμένουμαι απο ότι βλέπω όλοι και την συνέχεια ....αλλά και κανα βιβλίο..... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 14 Μάης 2009 - 20:32 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Τώρα να πω την αλήθεια μου για τη συνέχεια κι εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να γράψω κάτι της προκοπής! | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 20 Ιουν 2009 - 14:38 | |
| wow!!! είναι πραγματικά πολύ ωραίο!!! συνέχισε pleaseeee!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 27 Ιουν 2009 - 20:34 | |
| Διάβασα τα κειμενάκια και ήταν απλώς τέλεια... Μπράβο σου!!! Ήταν σαν να έγραφε η Stephanie....!!! Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως τι είναι αυτό ακριβώς???Είναι συνέχεια από που?? | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 28 Ιουν 2009 - 2:44 | |
| μου αρεσει πολυ και ομολογω οτι δεν διαφερει απο την Στεφανι στον τροπο που το γραφεις ταλεντακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 28 Ιουλ 2009 - 0:02 | |
| Τι ήταν αυτό που μόλις διάβασα;;; WhiteQueen, το έγραψαν και τα υπόλοιπα παιδιά παραπάνω, αλλά είναι γεγονός! Γράφεις υπέροχα! Η λατρεία του Edward για την Bella ήταν διάχυτη σε όλο το κείμενο! Εν τω μεταξύ όταν διάβασα το BD είχα μεγάλη περιέργεια για τη συζήτηση του Edward με τον Carlisle αλλά και τους Jasper- Emmet επί του φλέγοντος θέματος (!!!) και είχα απογοητευθεί που η Stephenie δε μας είχε αποκαλύψει περισσότερα... Ο Emmet είναι ένα μεγάλο παιδί! Δε θα αλλάξει ποτέ! Υπάρχει και δεύτερο μέρος κάπου; Υ.Γ: Αυτή η σκηνή με τον Edward στη θάλασσα και το φεγγάρι να φέγγει από ψηλά είναι από τις αγαπημένες μου σε όλη την τετραλογία! Όποτε τη διαβάζω η καρδιά μου ετοιμάζεται να φύγει από τη θέση της | |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 28 Ιουλ 2009 - 12:48 | |
| μολις το διαβασα.ειλικρινα ηταν υπεροχο!φανταστικο,πολυ καλογραμμενο κ ακριβως στο κλιμα της stephanie .μπραβο σου!
μακαρι να γραψεις κ τη συνεχεια!! | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 28 Ιουλ 2009 - 13:51 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 28 Ιουλ 2009 - 14:41 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πρέπει βέβαια να παραδεχτώ ότι πάει λίγος καιρός που το έγραψα αυτό και αρχικά σκόπευα να γράψω και τη συνέχεια. Μετά έμεινε κατά κάποιο τρόπο στην άκρη και αυτό περισσότερο επειδή είναι πολύ δύσκολο να γράφεις fanfic για τη saga. Θεωρώ ότι η Στέφενι έχει κάνει φοβερή δουλειά και είναι απίστευτα δύσκολο να γράψεις κάτι και να μείνεις πιστή στο αρχικό στόρυ. Δύσκολο να γράψεις κάτι για την τελειότητα... Παρ' όλα αυτά ίσως το ξανασκεφτώ και μπορεί να προσπαθήσω κάποια στιγμή να γράψω και κάτι άλλο σχετικά. Και λατρεύω το EPOV!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 1 Σεπ 2009 - 17:54 | |
| λοιπον μαρακι ενα εχω να σου γραφεις πραγματικα φανταστικα! καταρχην να σου πω οτι οσες φορες και το διαβασω το ευχαριστιεμαι με ολη την σημασια της λεξης! και δευτερον μπορει να μην ειναι το καταλληλο τοπικ αλλα διαβασα το fanfic για την καντυ και ειναι τελειο!μιλαμε δεν ξεκολλησα απο τον υπολογιστη ηθελα να το διαβασω ολο! οποιες κοπελες δεν το εχουν διαβασει τους το προτεινω ανεπιφυλακτα! γραφεις παρα μα παρα πολυ ωραια! μπραβο σου κοπελα μου και σκεψου το να γραψεις κατι και επαγγελματικα εχεις μεγαλο ταλεντο! περιμενουμε να δουμε συντομα και αλλες δημιουργιες σου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 1 Σεπ 2009 - 22:45 | |
| Αχ... Μακάρι να είχα όσο χρόνο ήθελα για να κάνω αυτά που μου αρέσουν και μόνο αλλά δυστυχώς αυτό είναι αδύνατο.
Θα ήθελα ίσως να γράψω κάποια στιγμή και κάτι άλλο σχετικά ή τη συνέχεια αυτού όπως είχα πει κάποια στιγμή αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και τόσο απλό.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, παράλληλα με όλα όσα κάνω πάντα γράφω και κάτι αλλά άλλες φορές δεν το προχωράω άλλες μπορεί για κάποιο λόγο να βαρεθώ και να το αφήσω ή άλλες δεν μου βγαίνει κι έτσι δεν το κουράζω.
Το έχω σκεφτεί γενικότερα για να γράψω κάτι δικό μου αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο να φτιάξεις ένα δικό σου κόσμο και να πλάσεις τους δικούς σου χαρακτήρες. Αντίθετα είναι εύκολα να πατάς πάνω σε έτοιμους!
Και φυσικά το βασικό μου πρόβλημα είναι ο χρόνος που δεν έχω για να καθίσω συνηδειτά να γράψω μία δική μου ιστορία και να της αφιερώσω το χρόνο που πραγματικά χρειάζεται για να είναι καλή. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 13 Σεπ 2009 - 14:17 | |
| | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 19 Σεπ 2009 - 11:54 | |
| Ποπο...Μαρία εισαι απιστευτη μολισ τελειωσα τη Χαραυγη κι επεσε διάνα το δικο σου κομαμτι συμπληρωσε την τελειοτητα..σε παρακαλουμε κανε κατι για τη συνέχεια τώ ρα που τελείωσε και το 4ο βιλίο δεν έχουμε τπτ καλυτερο να περιμενουμε...αν θες να σε βοηθησουμε λιγακι | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 22 Σεπ 2009 - 20:08 | |
| ειλικρινά πολύ καλό! τώρα το ανακάλυψα! συγχαρητήρια στη συγγραφέα! όντως έχεις ταλέντο. έχω διαβάσει πολλά από τα ποστ σου. μου αρέσει η γραφή σου καθώς και η τεκμηρίωση των απόψεων και των θεσεών σου! συγχαρητήρια και ελπίζω να συνεχίσεις.... | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 23 Σεπ 2009 - 15:13 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 23 Σεπ 2009 - 15:55 | |
| Μολις το διαβασα κι ειναι πολυ ΚΑΛΟ!!!!Μπραβο στο ταλεντο σας ρε παιδιά μας εχετε αφησει αφωνους...συνεχισε εχουμε αγωνία... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 11 Οκτ 2009 - 22:22 | |
| Νομίζω,ότι πρέπει να το συνεχίσεις,να το τυπώσεις και για εξώφυλλο να βάλεις τον πίνακά μου.Είναι αριστούργημα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 0:12 | |
| Για όσους ενδιαφέρεστε ακόμα να διαβάσετε το δεύτερο μέρος αυτής της ιστορίας μπορείτε να το κάνετε αν πατήσετε εδώ: http://www.fanfiction.net/s/4884357/2/Shadows_in_the_silver_moonΚαι πάλι στο fanfiction net όπως καταλάβατε γιατί το περιεχόμενο είναι κάπως τολμηρό και προχωρημένο... Τα σχόλια ευπρόσδεκτα. Αν δεν έχετε διαβάσει το πρώτο μέρος, πατήστε πρώτα να σας βγάλει το κεφάλαιο 1! Καλή ανάγνωση. | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 1:05 | |
| Ειμαι που ειμαι αποψε....διαβασα και το δευτερο κεφαλαιο........... Ενα σου λεω Μαρια μου....εχω λιωσει, εχω γινει βουτυρο..... Υπεροχη γραφη, δεν το ξεχωριζεις απο outtake!!! Μην τα ξαναλεμε!!! Το κατεχεις το θεμα!!!!! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 8:48 | |
| Φ Ο Β Ε Ρ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο ΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηταν οτι επρεπε για να μας σκανδαλισεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ!!!!!!!! τα συναισθηματα ηταν τελεια ( οπως πρεπει να ειναι οταν το κανεις για πρωτη φορα) για σκεψου και την σκηνη που εχει μεταμορφοθει η Bella σε βρικολακα και το κανει για πρωτη φορα μαζι του θα ειναι πολυ ωραιο να το συγγραψεις!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 13:06 | |
| πού είναι η συνέχεια οεο; | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 13:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 14 Οκτ 2009 - 13:26 | |
| Θελουμε συνεχεια!! θελουμε συνεχεια!! Ολες μαζι μηπως και το χουμε πιο γρηγορα!!!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|