| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 22 Αυγ 2010 - 21:25 | |
| λοιπον διαβασα και εγω το νεο κεφαλαιο και μπορω να πω οτι δε ξεκολλουσα..... επιτελους εμαθα τι πραγματικα σκεφτοταν ο καρλαιλ για τη μπελλα και για αυτο που εκανε.... μπορεις ομως να μου λυσεις μια απορια μαιρη μου?ποτε η μπελλα θα πει την αληθεια στον εντουαρτ? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 22 Αυγ 2010 - 21:50 | |
| Κατ' αρχάς χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε το κεφάλαιο, που σας αποζημίωσα κατά κάποιο τρόπο για την αναμονή! Έχω να πω όμως σε αυτό το σημείο ότι ακόμα δεν έχετε μάθει επακριβώς τι σκεφτόταν ο Κάρλαιλ. Σίγουρα πήρατε μία ιδέα αλλά όλα θα αποκαλυφθούν όταν στο επόμενο κεφάλαιο θα κάνει μία μεγάλη συζήτηση με τη Μπέλλα! Πραγματικά ανυπομονώ να γράψω αυτό το κεφάλαιο και ακόμα περισσότερο ανυπομονώ να γράψω αυτή τη σκηνή! Στην ερώτηση που κάνετε σε σχέση με το αν θα πει η Μπέλλα στον Έντουαρντ την αλήθεια δεν ξέρω... δεν θα απαντήσω γιατί είναι από τα πιο σημαντικά σημεία της ιστορίας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μέχρι να συμβεί αυτό έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 23 Αυγ 2010 - 1:13 | |
| Αχ μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η ιστορία!! Μακάρι να μπορούσα να διαβάσω το νέο κεφάλαιο για το οποίο περίμενα τόσο πολύ καιρό!! Αλλά από ένα κινητό δε μπορείς να κανείς τα πάντα!! Αλλά διαβάζω τα σχόλια και εχω τρελαθεί!! Σας παρακαλώ ας μου πει κάποιος τι έκανε ο Κάρλαιλ γιατί περνάνε τρελές σκέψεις από το μυαλό μου!!!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 23 Αυγ 2010 - 15:06 | |
| μαρια μου απλα τελειο κεφαλαιο...μου ειχε λειψει απρα πολυ αυτη η ιστορια...στενοχωρηθηκα πολυ με αυτα που σκεφτοταν η μπελλα για τον εαυτο της...δειχνεις ποσο ερωτευμενοι ειναι και μου αρεσει πολυ...οι συζητησεις μεταξυ τους ειναι τοσο ωραιες που ειναι απο τα αγαπημενα μερη μου...τι θα γιενι με τν καρλαιλ.?τι τραβαει και η καημενη η μπελλα..ανυπομονω για τν συζητηση μεταξυ μπελλας - καρλαιλ...μπραβο καταπληκτικο κεφαλαιο..! | |
|
| |
e+b Twilight Human
Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 14/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 23 Αυγ 2010 - 17:20 | |
| Μαίρη μου και πάλι μπράβο. Μας αποζημίωσες για όλο αυτό τον καιρό αναμονής. Η ιστορία όσο πάει μπλέκεται και περισσότερο και αυτό μου αρέσει ιδιαίτερα. Σε λίγο όλοι θα ξέρουν τι έχει συμβεί εκτός από τον Εντουαρντ ! Περιμένουμε τη συζήτηση Μπέλλα και Καρλάιλ με αγωνία ! Ελπίζω να μην αργήσει πάρα πολύ !
| |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 23 Αυγ 2010 - 18:26 | |
| | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 23 Αυγ 2010 - 21:58 | |
| αλλο να καταπληκτηκο κεφαλαιο!!!! δηλαδη τοεπομενο κεφαλαιο θα ειναι ΣσΣ? | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 23 Αυγ 2010 - 22:30 | |
| Μαρακι μπραβο και απο εμενα το κεφαλαιο ηταν οντως πολυ συγκλονιστικο!!!Ελπιζω να ειναι το ιδιο και το επομενο..με την διαφορα στο χρονο αναμονης μας ομως^^ | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 24 Αυγ 2010 - 2:07 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστώ τόσο πολύ χρόνο για να γράψω το επόμενο κεφάλαιο, έχω ήδη ξεκινήσει! ¶ρα όπως καταλάβατε συνεχίζω με ΣΣΣ άρα μπορεί να είναι έτοιμο και πολύ πιο σύντομα απ' όσο πιστεύετε. Για λίγο καιρό (δεν ξέρω πόσο) θέλω να μείνω στο ΣΣΣ γιατί είναι πιο δύσκολο να το γράψω απ' ότι το 1920 και όταν είμαι στο mood δεν θέλω να το χάνω. Οπότε ΣΣΣ μέχρι νεοτέρας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αφήσω παραπονεμένο το 1920. Απλά έχω φτιάξει πλάνα για τις ιστορίες και το 1920θα είναι μεγαλύτερο, θα μας κρατήσει για περισσότερο χρόνο συντροφιά, σίγουρα. Ενώ το ΣΣΣ έχει το πολύ ακόμα 10 κεφάλαια μαζί με τον επίλογο. Το 1920 περίπου 12 για το οποίο επίσης σκέφτομαι και κάποια έξτρα outtake. Αλήθεια, για το ΣΣΣ θα θέλατε να δείτε κάποιο outtake και αν ναι τι θα θέλατε να είναι αυτό περίπου; Δηλαδή κάτι που δεν θα έχει ας πούμε τόσο σχέση με το κεντρικό θέμα και την εξέλιξη της ιστορίας. Πιθανότατα θα γράψω και γιαυτό outtake αν το επιθυμείτε. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 24 Αυγ 2010 - 2:14 | |
| Aν και οι δυο ιστοριες ειναι κατι παραπανω απο καταπληκτικες χαιρομαι που θα μεινεις στο σιωπη στο σκοταδι για λιγο παραπανω....πραγματικα εχω εθιστει σε αυτη την ιστορια.... Σιγουρα θελουμε outtake και για τις δυο ιστοριες....Οτι μπορεις να μας προσφερεις απο την μαγικη σκεψη σου ειναι πολυτιμο...Για την σιωπη στο σκοταδι ισως θα μπορουσε να ειπωθει πως ο Εντουαρντ γνωρισε την Τανια η ο χρονος που περασε στο κολεγιο,η ζωη της Μπελλα οσο ηταν ακομη με την μητερα της η και ακομη και η ζωη τους μετα απο χρονια....Δεν σε φοβαμαι Μαιρη μου....οτι κι αν γραψεις θα ειναι κατι παραπανω απο θεικο... Αναμενουμε για επομενο κεφαλαιο... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 24 Αυγ 2010 - 2:36 | |
| καλη ιδεα θα ηταν επισης ενα outtake για την γνωριμια της αλλις με την μπελλα η κατι με αλις και τζασπερ
ειμαι πολυ χαρουμενη παντως που θα συνεχισεις με ΣΣΣ ειναι πολυ κρισιμα τα πραγματα και τοσο ευθραυστα
αλλα και το 1920 ειναι σε ενα σημειο...............................
ανυπομονουμε για τη συνεχεια και των δυο ιστοριων σου ειναι απο τις αγαπημενες ιστοριες μας!!! | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 25 Αυγ 2010 - 17:35 | |
| λοιπον μεχρι στιγμης ειχα κολλησει με το 1920 και δεν διαβαζα τιποτα αλλο αλλα οταν ειδα που μιλουσατε για το ΣΣΣ ειπα να το διαβασω και να δω τι ειναι και αυτο!! μολις χθες τελειωσα τα κεφαλαια που υπαρχουν και μπορω να πω οτι εχω κολλησει ακομη περισσοτερο (χωρις να υπονοω κατι αρνητικο για το 1920.μου αρεσει παρα πολυ) για το ΣΣΣ δεν εχω κατι να πω γιατι πολυ απλα εχω μεινει αναυδη!! ειναι φανταστικο και εννοειτε πως τωρα θα συνεχισω να διαβαζω και τα δυο εισαι πολυ μεγαλο ταλεντο και αν οντως καποια στιγμη εκδοσεις κατι θα ειμαι απο τις πρωτες που θα το αγορασουν οπως και ολα τα κοριτσια στο φορουμ που σε στιριζουνε!(ετσι πιστευω) | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 27 Αυγ 2010 - 5:04 | |
| To ξερω ότι αργησα λιγο αλλα.... την 2η ιστορια της Καντυ(Love Spirit) δεν θα την συνεχισεις??????
Δεν πρεπει να τελειωσει και αυτη ή τουλαχιστον να συνεχιστει σιγα σιγα. Φευγει απο αγγλια οταν παει να την βρει η μαμα της και δεν ξερουμε αν θα βρει τον τερρυ κατευθειαν.....
Σε παρακαλω........ειναι σε πολύ ωραιο αλλα και κρισιμο σημειο και επιπλεον καταλαβα οτι σιγα σιγα "ωριμαζεις" σαν δημιουργος. Ειχε διαφορες σε σχεση με το 1ο. Ειναι κριμα να μεινει στην μεση..... | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 27 Αυγ 2010 - 10:03 | |
| επεστρεψα κι εγω κ διαβασα το ΣΣΣ που, γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε, του εχω και καποια αδυναμια. ειμαι πολυ χαρουμενη που θα το συνεχισεις και περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!! δεν εχω να πω τιποτα για το τελευταιο κεφαλαιο γιατι απλα σε κανει να ανυπομονεις για το επομενο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 27 Αυγ 2010 - 10:21 | |
| Λοιπόν, κατ' αρχάς να πω για το Love Spirit ότι είναι ολοκληρωμένο! Το έγραψα πριν τρία χρόνια και το τελείωσα, δεν το έχω αφήσει στη μέση. Απλά ανέβασα αρχικά τα 10 πρώτα κεφάλαια να δω πως θα σας φανεί και γενικότερα δεν είδα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τώρα που όπως φαίνεται όμως κάποιοι θέλουν να το διαβάσουν θα ανεβάσω και το υπόλοιπο σιγά, σιγά. Για το ΣΣΣ όπως ξέρετε συνεχίζω με το επόμενο κεφάλαιο. Δεν ξέρω όμως πότε θα είναι έτοιμο. Οικογενειακές υποχρεώσεις. Γενικότερα η περίοδος του καλοκαιριού είναι πιο δύσκολη σε αυτά τα θέματα σε σχέση με αυτή του χειμώνα που κλεινόμαστε έτσι κι αλλιώς μέσα. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Παρ 27 Αυγ 2010 - 15:21 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Λοιπόν, κατ' αρχάς να πω για το Love Spirit ότι είναι ολοκληρωμένο! Το έγραψα πριν τρία χρόνια και το τελείωσα, δεν το έχω αφήσει στη μέση. Απλά ανέβασα αρχικά τα 10 πρώτα κεφάλαια να δω πως θα σας φανεί και γενικότερα δεν είδα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τώρα που όπως φαίνεται όμως κάποιοι θέλουν να το διαβάσουν θα ανεβάσω και το υπόλοιπο σιγά, σιγά.
Xαιρομαι πάρα πολύ!!!!!! Ειναι ενδιαφερον να βλέπεις πως μπορει να εξελισσοταν μια ιστορια μιας αλλης εποχης στην εποχη που ζουμε. Στο 8ο-9ο κεφαλαιο αρχισα να μπαινω στο κλιμα του δικου μας αιωνα. Ειχα μεινει στην εποχη που ειχε βγει και σε οτι γινοταν τοτε, στην αρχη μου φαινοταν καπως περιεργο αλλα πανω που το συνηθισα -τελος. Οπότε χαιρομαι πολύ που η ιστορια ειναι ολοκληρωμενη | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 31 Αυγ 2010 - 11:36 | |
| Να κανω μια ερωτηση???Επειδη εχω να μπω πολυ και ρο εχω χασει λιγο τα πραγματα....Τι ακριβως ειναι το Love Spirit????Και που μπορω να το διαβασω??? | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 31 Αυγ 2010 - 12:37 | |
| | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 31 Αυγ 2010 - 13:18 | |
| Ευχαριστω, αρχιζω το διαβασμα αμεσως!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 2 Σεπ 2010 - 0:13 | |
| Καλησπέρα σε όλους. Πιστέψτε με από έμπνευση είμαι γεμάτη αλλά από χρόνο άδεια... Ελπίζω μέσα στο ΣΚ να μπορέσω να ολοκληρώσω και να ανεβάσω το επόμενο κεφάλαιο ΣΣΣ. Το θέλω κι εγώ η ίδια όσο δεν φαντάζεστε. Επίσης, όσοι διαβάζετε το Love Spirit, σας υπόσχομαι ότι μέσα στο ΣΚ οπωσδήποτε θα ανεβάσω κι άλλα κεφάλαια. Πραγματικά ήταν πολύ πιεστικές αυτές οι μέρες και δεν είχα καθόλου χρόνο για τίποτα. Η έμπνευση μου χτύπησε την πόρτα και έχω στα σκαριά ένα καινούριο φανφικ το οποίο όμως δεν πρόκειται να ξεκινήσω αν δεν τελειώσω με κάποιο από τα δύο που γράφω τώρα. Και δεν το κάνω επειδή ήδη δυσκολεύομαι με αυτά να ανεβάσω έστω και ένα κεφάλαιο. Αλλά καθώς είμαι δημιουργικός άνθρωπος περνούν πολλές ιδέες από το μυαλό μου σχεδόν σε καθημερινή βάση θα έλεγα! Και όταν έρχεται κάτι αξιόλογο, καλό είναι να το κρατάμε στην άκρη για αργότερα, δεν νομίζετε; Λογικά τώρα που το καλοκαιράκι θα μας αποχαιρετήσει σιγά, σιγά και κάθε κατεργάρης θα γυρίσει στον πάγκο του ίσως να είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα και να μπορώ να ανεβάζω κεφάλαια πιο συχνά. | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 2 Σεπ 2010 - 1:33 | |
| εγω παντως λατρευωωω το γραψιμο σου και τις ιστοριες σουυυ!!!περιμενω με αγωνιαα την συνεχεια και απο τα δυοοοοοοοοοοοο! φιλακια πολλα! και κυριως μη πιεζεσαι! | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 4 Σεπ 2010 - 18:15 | |
| Μαρακι πως παει το κεφαλαιο?ελπιζω να ειχες χρονο να το ολοκληρωσεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Σαβ 4 Σεπ 2010 - 18:20 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 5 Σεπ 2010 - 1:01 | |
| Για όσους διαβάζουν το Love Spirit ανέβασα τα επόμενα 10 Κεφάλαια! Για να τα διαβάσετε θα πάτε στις ετικέτες candy candy και θα κάνετε 'previous post' μέχρι να φτάσετε εκεί που θέλετε. Ζητώ συγνώμη αλλά για να φτιάξω λίστα θέλει χρόνο και οργάνωση και εδώ που τα λέμε δεν νομίζω ότι θα φτιάξω λίστες για την Κάντυ. Επίσης και στο FFNET αλλά και στο blog μου ανέβηκε το επόμενο κεφάλαιο του 1920 μεταφρασμένο! Σύντομα το νέο κεφάλαιο ΣΣΣ! | |
|
| |
Vera New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 5 Σεπ 2010 - 1:36 | |
| Ευχαριστουμε Μαρακι!!!!!!!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|