| WhiteQueen's Blog (2) | |
|
+124e+b sandra21 annaval Ashley Greene $ofi@ + Edward BREAKING DOWN :) Phantom of the Vampires LITSA0089 Wonder mpellanti21 Deppy Emmi nora Niki Patt twilightFOREVER peby Vera edward cullen izzy cullen alice cullen! katia2110 i love edward 2 chrysabella ViolettaCullen18 despina aek ed<3 Evaline emi Isabela Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ΧΡΙΣΤΙΝΑ mimigk MyrtoCullen AnaroseCullen Mrs.Cullen Vampire love Lizzy Cullen Bella07 Zafrina vikaki21 hiddenfantasy ma.do marina maria23 matia* Mrs.Christina αντα AliceK Miley nantiaki_twilight 4 ever pink robert\'s girl Mrs Alice !~Twilighter~! kristen4ever team edward d@n@e twilight! evaki ev@ki92 lena mR.Geo liaki evi VLaSia =) athina Alexandroula nonipas300 volturi girl Kimberly eleftheria Isabella_Cullen T-NM-E-BD magica Fay1765 Bella13 bluesea mariap niki Nemesis Of Bellin Stellouko I'm_not _dead michelle bloody swan ~Rob-Patty~ olympia-Mikel-Robert Black Rose TZENIPAN akaliakoukou sunrise BELLA MARIE emma cullen pattinson xrisa_twilight mariebella kanty ΕΡΗ MIKAELLA BELLA22 Vasiliki_Luvs_Vampires natalia emerald eyes Isabella21 Rose Rozmari magic princess kallinikh val Alexadruby the vampire LizCullen ev@ki Rozali87 Ειrιnι Darkbella twilightergirl nasiatheslayer scarlet rose annabell Princess angepsi April kalkat Neri SilverMusk WhiteQueen 128 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 5 Σεπ 2010 - 13:53 | |
| Τελεια ελπιζω να περιεχει τη συζητηση με την Μπελλα και τον Καρλαιλ!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 5 Σεπ 2010 - 14:07 | |
| - Bella Cullen12 έγραψε:
- Τελεια ελπιζω να περιεχει τη συζητηση με την Μπελλα και τον Καρλαιλ!!!
Εννοείται πως ναι! Θα προχωρούσα σήμερα αλλά θα πάω σινεμά να δω το Inception και έτσι δεν ξέρω τι θα προλάβω να κάνω. Αλλά πιστεύω ότι μέχρι αύριο το αργότερο το κεφάλαιο θα είναι έτοιμο. | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 5 Σεπ 2010 - 14:15 | |
| Τελεια!!!Υπομονη μεχρι αυριο...... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Κυρ 5 Σεπ 2010 - 21:12 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 11:44 | |
| Το κεφάλαιο 15 είναι έτοιμο. http://jokastia.blogspot.com/2010/09/silence-in-dark-15.htmlΈνα από τα πιο ιδιαίτερα κεφάλαια που έχω γράψει ποτέ και αρκετά μεγάλο σε έκταση. Ελπίζω να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα σας καθώς ρίχνει αρκετό 'φως' στην ιστορία. Καλή ανάγνωση, περιμένω τα σχόλια σας. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 12:50 | |
| Καταπληκτικο κεφαλαιο με ενταση... Η συζητηση με την Εσμε μας βοηθησε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα! Τον Καρλαιλ δεν τον αντιπαθω προσπαθησε να κανει αυτο που θεωρουσε σωστο ποτε δεν σκεφτηκε τι συνεπειες θα ειχαν οι πραξεις του! ολος αυτος ο πονος μαζεμενος μου σπαραζει την καρδια! μονο με την αληθεια θα φτασουν στη λυτρωση Ανατριχιαστικο κεφαλαιο... Πραγματικα διψαω για συνεχεια!! Η Μπέλλα θα αργησει να αποκαλυψει στον Έντουαρντ την αληθεια; Θα ειναι αργα και για τους δυο τους; Συγχαρητηρια ο τροπος γραφης σου με μαγευει!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 13:20 | |
| υπεροχο το κεφαλαιο,ειλικρινα καταλαβα με ποιο σκεπτικο σκεφτοταν ο καρλαιλ. ανυπομονω για τη στιγμη που ο εντουαρτ θα μαθει για το ντανιελ.. μπραβο μαρακι μου | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 13:27 | |
| πολυ εντονο κεφαλαιο και πραγματικα ο τροπος με τον οποιο γραφεις μπορεσε να μας κανει να νιωσουμε την ενταση της στιγμης! η συζητηση με την εσμε και τον εντουαρτ ήταν πολύ καλή..μπόρεσες με μέτρο να μας δείξεις την μεγάλη αλλάγη του εντουαρτ χωρις υπερβολες και συγχρόνως να καταλάβουμε καλύτερα την οπτικη γωνια που βλέπει τα πραγματα σε σχέση με την Μπέλλα...όσο για την συζητηση καρλαιλ-μπέλλα δεν έχω να πω απολύτως τίποτα ...ήταν εκπλητική και μετεφερες την ενταση και το ξεσπασμα της μπελλας με πολυ ωραιο τροπο! συνεχισε ετσι! εισαι πολυ καλη,αληθεια! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 15:20 | |
| παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο.πιστευω πως απο δω και περα αρχιζουν τα δισκολα και για του δυο.σε αυτο το κεφαλαιο καταλαβα καλυτερα την σχεση μεταξη μπελλα-εντουαρτ.οσο για την συζητηση μπελλα-καρλαιλ με καλυψε η Ζωιτσα.περιμενουμε την συνεχεια!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| |
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 15:47 | |
| Λοιπόν Μαρία μου διάβασα τα δύο τελευταία τελευταία κεφάλαια απο το ΣΣΣ και μπορώ να πω από τα πιο αξιόλογα αυτής της ιστορίας... Όντως είναι από τα πιο σημαντικά που έχεις γράψει κατά την γνώμη μου... Με τα πιο έντονα συναισθήματα και απο τις δυο πλευρες... Γεμάτα συγκήνηση αλλα και χιουμορ Πραγματικά έχεις πολύ μεγάλο ταλέντο στην συγραφή! Πολλές απο της στιγμες που διάβαζα είχα την εντύπωση οτι ειχα στα χέρια μου ενα λογοτεχνικό βιβλίο και μάλιστα από τα καλύτερα που έχω διαβάσει!!! Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο αν και δεν θα σε πιέσω γιατι ξερω τον κοπο που χρειαζεται ενα κεφάλαιο πόσο μάλλον ένα κεφάλαιο από τα δίκα σου που είνα τόσο προσεγμένα και τόσο μέγαλα... και πραγματικά δεν πιστεύω οτι είναι σωστό να παραμελείς προσωπικά σου θέματα ή ακόμα και την διασκεδασή σου για να μας ικανοποιήσεις! παρε οσο χρονο χρειαζεσαι!! Υ.Γ Μπραβο σου!!! κανεις υπέροχη δουλειά εδω!!! Ν. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 18:10 | |
| Επιτελους οι στιγμες αποκαληψης που υποσχοταν απο την αρχη το ΣΣΣ ξεκινησαν και Μαρακι ειλικρινα ειναι το κατι αλλο!Ικανοποιησες και με το παραπανω την περιεργεια που ειχαμε για τον τροπο που θα μαθαινε ο Καρλαιλ τι ειχε συμβει..το μονο κακο που ειχε αυτο το κεφαλαιο ειναι οτι...τελειωσε Σε παρακαλω Μαρια μην μας αφησεις να περιμενουμε πολυ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 18:27 | |
| Χαίρομαι που σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι χαίρομαι ακόμα περισσότερο που σας δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Καθώς η ιστορία προχωράει όπως είναι λογικό τα πράγματα γίνονται κάπως επικίνδυνα μέχρι επιτέλους να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά. Ρωτάτε όλοι τι θα γίνει με τον Έντουαρντ, πότε θα το μάθει, πως θα το μάθει... Δεν θα απαντήσω φυσικά σε αυτές τις ερωτήσεις. Θα πρέπει να διαβάσετε τη συνέχεια για να το μάθετε. Χριστίνα, θα υπάρξουν 'λεμονάδες' παρακάτω, (αν και είναι σχετικά ελαφριές σε αυτή την ιστορία) και για να ικανοποιήσω κάπως την περιέργεια σας το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Μπέλλα θα αποκαλύψει την αλήθεια με τον δικό της τρόπο. Όσο για τον Κάρλαιλ πραγματικά κι εγώ η ίδια δεν μπορώ να αποφασίσω! Μερικές φορές εκνευρίζομαι μαζί του, έκανε κάτι ακραίο σπάζοντας όλους τους ηθικούς κώδικες δεοντολογίας. Από την άλλη πάλι, το μόνο που ήθελε ήταν να τους φέρει κοντά. Ήξερε πως δεν θα γινόταν με τον κλασσικό, συνηθισμένο τρόπο ακριβώς επειδή και η Μπέλλα και ο Έντουαρντ δεν ήταν δύο συνηθισμένοι άνθρωποι. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα υπάκουγαν στους κανόνες, ιδιαίτερα ο Έντουαρντ. Έπεσε έξω όμως και όπως πάντα το ένα έφερε το άλλο, πράγματα που δεν μπορούσε να προβλέψει, αντιδράσεις και αποφάσεις που έκριναν τη ζωή του καθενός ξεχωριστά. Μία πράξη, μία στιγμή ήταν ικανή να τα αλλάξει όλα. Χαίρομαι που είμαι πηγή έμπνευσης για άλλους αλλά πιστέψτε με, κι εσείς με τα σχόλια σας είστε πηγή έμπνευσης! Και πολύ από εσάς γράφετε επίσης πολύ ωραίες ιστορίες και σκηνές που με έχουν συγκινήσει! Τέλος θέλω να πω ότι πραγματικά με ευχαριστεί το να γράφω και γιαυτό το κάνω. Δεν το κάνω μόνο για να 'ικανοποιήσω' τους αναγνώστες. Το ότι αργώ να ανεβάσω κεφάλαια αυτό συμβαίνει επειδή ο ελεύθερος χρόνος μου είναι περιορισμένος και μερικές φορές ακόμα και όταν έχω χρόνο δεν μπορώ να γράψω επειδή είμαι κουρασμένη. Για να μπορέσω να συγκεντρωθώ και να αναπτύξω μία σκηνή πρέπει να είμαι ξεκούραστη, αλλιώς δεν βγαίνει τίποτα. Δεν ξέρετε πόσο πολύ θέλω και έχω ανάγκη να γράφω. Δεν ξέρετε πως πραγματικά ψάχνω τον χρόνο με το σταγονόμετρο για να κάνω κάτι που με ευχαριστεί τόσο πολύ. Αναγκάζομαι βέβαια να το αφήσω σε τελευταία μοίρα καθώς όλα τα άλλα έχουν προτεραιότητα... Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Θα συνεχίσω να γράφω και τις δύο αυτές ιστορίες και θα τις τελειώσω όπως έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 22:34 | |
| μαρια μου συγκλονιστικο κεφαλαιο.!!τοσα αναμεικτα συναισθηματα..!!πραγματικα τη λυπηθηκα την μπελλα οταν μιλουσε με τον καρλαιλ..σχεδον δακρυσα...ηταν μια ιδιιατερα εντονη σκηνη.!!+φωνω με ολους οτι αυτο το κεφαλαιο ηταν ενα απο τα σημαντικοτερα της ιστοριας και τωρα περιμενουμε με ανυπομονησια την αποκαλυψη της αληθειας στον εντουαρντ..!!! μπραβο σου μαρια μου.!για αλλη μια φορα ησουν καταπληκτικη.!συγχαρητηρια.!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Δευ 6 Σεπ 2010 - 22:45 | |
| Mαιρη μου ειλικρινα εχω μεινει χωρις λογια.... Ηταν ενα ακομα ομορφο κεφαλαιο..οχι απλα ομορφο... ηταν συγκλονιστικο απο καθε αποψη... απο την μια ηταν γεματο συναισθηματα, γεματο εικονες και απο την αλλη ηταν γεματο αποκαλυψεις. πιστευω πως ο καρλαιλ δικαιολογηθηκε!! δεν περιμενα οτι απο τη μερια του θα εβρισκε τροπο να δικαιολογηθει...αλλα οντως..το εκανε και ανεβηκε ακομα περισσοτερο στα ματια μου... ελικρινα εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν μου ειχε συμβει κατι τετοιο...*(μιλαω σαν μπελλα...) βλεποντας τον καρλαιλ ουσιαστικα επιβεβαιωθηκε! εγω πιστευω οτι θα ειχα ξεραθει...δεν υπηρχε περιπτωση... ο εντουαρντ ηταν κλασσικος..'' meeting the parents'' ο φοβος του... τελος η συζητηση καρλαιλ - μπελλα ηταν κατι παραπανω απο εντονη. τα συναισθηματα της μπελλα διαγραφηκαν επιτελους και ο καρλαιλ ανοιξε τα χαρτια του! οσο για τη συζητηση εσμε- εντουαρντ απεδειξε ποσο συναισθηματικος ειναι ο εντουαρντ και ποσο καλη μητερα ειναι η εσμε!!! αυτα απο μενα! και εννοειται Μαιρη μου οτι we urge for more!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Σεπ 2010 - 12:51 | |
| ηταν οντως ενα καταπληκτικο κεφαλαιο και η συζητηση του καρλαιλ με την μπελλα ηταν γεματη με τοσο εντονα συμαισθηματα. ολη η σκηνη ηταν τοσο παραστατικη που νομιζα οτι τους παρακολουθουσα σιωπηλα καπου πιο περα ηταν συγκλονιστικο. . . συγχαρητητρια.... περιμενουμε ανυπομονα καινουργιο κεφαλαιο και απο το ΣΣΣ αλλα και απο το 1920 ελπιζουμε συντομα | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τρι 7 Σεπ 2010 - 12:57 | |
| Μαρια η συνεχεια ηταν πολυ διαφωτιστικη!!! πω πω πω τι μηχανορραφια ηταν αυτη του καρλαιλ! ηταν τελεια η συνεχεια! αλλα ξερεις ανυπομονω οπως και ολοι τι θα γινει οταν αποκαλυφτει η αληθεια στον εντουαρτ!!! πωπω! η συζητηση με τον καρλαιλ ηταν τοσο ενδιαφερουσα και κρεμομουν κυριολεκτικα απο τα λογια του!!! τοσος πονος τοσα αναπαντητα ερωτηματα βγηκαν τωρα στο φως!!! και η σκηνη που λυγισε η μπελλα στην αγκαλια του εντουαρτ ηταν τοσο συγκινιτικη!!! και ο κακομοιρης ο εντ δεν ξερει τι συμβαινει και εχει σκασει να μαθει ποιος ειναι αυτος ο Ντανιελ!!! πω πω το κακομοιρη!!! λοιπον.. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ για την συνεχεια αυτης της υπεροχης ιστοριας και την καταληξη της φυσικα!!! | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Τετ 8 Σεπ 2010 - 2:21 | |
| μαιρη μου τωρα καταφερα να διαβασω τη συνεχεια και να κανω τα σχολια μου. το κεφαλαιο ηταν απιστευτο,ειχα αγωνια ολη την ωρα αν γινοταν η ανατροπη τι θα συνεβαινε... οι εικονες και οι περιγραφες που εκανες μου εδιναν την εντυπωση οτι τα εβλεπα να εκτυλισονται μπροστα στα ματια μου και να παρακολουθω απο μακρια σαν παρατηρητης... η συζητηση του καρλαιλ και της μπελλας για μενα ειναι απο τις πιο highlights στιγμες , διοτι προμηνυει την πορεια της ιστοριας... καποια ερωτηματα απαντηθηκαν και γεννηθηκαν αλλα.... ομως αργα η γρηγορα θα μαθουμε!!!1 μπραβο και συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια σου!!! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 10:56 | |
| Καταπληκτικό κεφάλαιο Μαίρη μου!!!!!!! Ο τρόπος που γράφεις και μεταδίδεις τόσο δυνατά συναισθήματα είναι απερίγραπτος!!!! Να σε ρωτήσω πότε περίπου θα έχουμε καινούργιο κεφάλαιο 1920;;; | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 13:23 | |
| Θέλω και άλλο δεν το χορταίνω ήταν ένα υπεροχο το κεφαλαιο | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 13:42 | |
| και εγω θελω κιαλο!! αχ περιμενω πως και πως το κεφαλαιο που θα μιλησει στον Εντουανρτ!! και περιμενουμε και το επομενο κεφαλαιο του 1920!! τελειο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 17:30 | |
| Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα καταπληκτικά σχόλια! Και θα αφήσω εσάς να αποφασίσετε. Με τι θέλετε να συνεχίσω; Με ΣΣΣ ή 1920; Προσωπικά είμαι σε καλό mood και μπορώ να συνεχίσω και με τα δύο. Το 1920 έχω καιρό να ανεβάσω αλλά το ΣΣΣ είναι σε καλό σημείο... οπότε δεν μπορώ να αποφασίσω μόνη μου. Πείτε εσείς τι προτιμάτε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 17:31 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 17:38 | |
| 1920... μου εχει λειψιε... | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 17:41 | |
| +φωνω με niki!!!! Το ΣΣΣ ναι ειναι σε καλο σημειο αλλα το 1920 μου εχει λειψει πααρα πολυ!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (2) | |
|