Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (2)

Πήγαινε κάτω 
+124
e+b
sandra21
annaval
Ashley Greene
$ofi@ + Edward
BREAKING DOWN :)
Phantom of the Vampires
LITSA0089
Wonder
mpellanti21
Deppy
Emmi
nora
Niki Patt
twilightFOREVER
peby
Vera
edward cullen
izzy cullen
alice cullen!
katia2110
i love edward 2
chrysabella
ViolettaCullen18
despina aek
ed<3
Evaline
emi
Isabela Cullen
twilightsagaddicted
Bella Cullen12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
mimigk
MyrtoCullen
AnaroseCullen
Mrs.Cullen
Vampire love
Lizzy Cullen
Bella07
Zafrina
vikaki21
hiddenfantasy
ma.do
marina
maria23
matia*
Mrs.Christina
αντα
AliceK
Miley
nantiaki_twilight 4 ever
pink
robert\'s girl
Mrs Alice
!~Twilighter~!
kristen4ever
team edward
d@n@e twilight!
evaki
ev@ki92
lena
mR.Geo
liaki
evi
VLaSia =)
athina
Alexandroula
nonipas300
volturi girl
Kimberly
eleftheria
Isabella_Cullen
T-NM-E-BD
magica
Fay1765
Bella13
bluesea
mariap
niki
Nemesis Of Bellin
Stellouko
I'm_not _dead
michelle
bloody swan
~Rob-Patty~
olympia-Mikel-Robert
Black Rose
TZENIPAN
akaliakoukou
sunrise
BELLA MARIE
emma cullen pattinson
xrisa_twilight
mariebella
kanty
ΕΡΗ
MIKAELLA
BELLA22
Vasiliki_Luvs_Vampires
natalia
emerald eyes
Isabella21
Rose
Rozmari
magic princess
kallinikh
val
Alexadruby the vampire
LizCullen
ev@ki
Rozali87
Ειrιnι
Darkbella
twilightergirl
nasiatheslayer
scarlet rose
annabell
Princess
angepsi
April
kalkat
Neri
SilverMusk
WhiteQueen
128 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 5 Σεπ 2010 - 13:53

Τελεια ελπιζω να περιεχει τη συζητηση με την Μπελλα και τον Καρλαιλ!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 5 Σεπ 2010 - 14:07

Bella Cullen12 έγραψε:
Τελεια ελπιζω να περιεχει τη συζητηση με την Μπελλα και τον Καρλαιλ!!!

Εννοείται πως ναι! Wink Θα προχωρούσα σήμερα αλλά θα πάω σινεμά να δω το Inception και έτσι δεν ξέρω τι θα προλάβω να κάνω. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 691775

Αλλά πιστεύω ότι μέχρι αύριο το αργότερο το κεφάλαιο θα είναι έτοιμο. Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 5 Σεπ 2010 - 14:15

Τελεια!!!Υπομονη μεχρι αυριο......
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΚυρ 5 Σεπ 2010 - 21:12

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 4947
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 11:44

Το κεφάλαιο 15 είναι έτοιμο. http://jokastia.blogspot.com/2010/09/silence-in-dark-15.html

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα κεφάλαια που έχω γράψει ποτέ και αρκετά μεγάλο σε έκταση. Ελπίζω να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα σας καθώς ρίχνει αρκετό 'φως' στην ιστορία.

Καλή ανάγνωση, περιμένω τα σχόλια σας. WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 906998
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 12:50

Καταπληκτικο κεφαλαιο με ενταση...

Η συζητηση με την Εσμε μας βοηθησε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα!

Τον Καρλαιλ δεν τον αντιπαθω προσπαθησε να κανει αυτο που θεωρουσε σωστο ποτε δεν σκεφτηκε τι συνεπειες θα ειχαν οι πραξεις του! Sad

ολος αυτος ο πονος μαζεμενος μου σπαραζει την καρδια!
μονο με την αληθεια θα φτασουν στη λυτρωση Rolling Eyes

Ανατριχιαστικο κεφαλαιο... Πραγματικα διψαω για συνεχεια!!

Η Μπέλλα θα αργησει να αποκαλυψει στον Έντουαρντ την αληθεια; Θα ειναι αργα και για τους δυο τους; WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 271609

Συγχαρητηρια ο τροπος γραφης σου με μαγευει!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 876749 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 474941
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 13:20

υπεροχο το κεφαλαιο,ειλικρινα καταλαβα με ποιο σκεπτικο σκεφτοταν ο καρλαιλ.

ανυπομονω για τη στιγμη που ο εντουαρτ θα μαθει για το ντανιελ..

μπραβο μαρακι μου WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 474941 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 474941
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 13:27

πολυ εντονο κεφαλαιο και πραγματικα ο τροπος με τον οποιο γραφεις μπορεσε να μας κανει να νιωσουμε την ενταση της στιγμης! η συζητηση με την εσμε και τον εντουαρτ ήταν πολύ καλή..μπόρεσες με μέτρο να μας δείξεις την μεγάλη αλλάγη του εντουαρτ χωρις υπερβολες και συγχρόνως να καταλάβουμε καλύτερα την οπτικη γωνια που βλέπει τα πραγματα σε σχέση με την Μπέλλα...όσο για την συζητηση καρλαιλ-μπέλλα δεν έχω να πω απολύτως τίποτα ...ήταν εκπλητική και μετεφερες την ενταση και το ξεσπασμα της μπελλας με πολυ ωραιο τροπο! συνεχισε ετσι! εισαι πολυ καλη,αληθεια! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 34442
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 15:20

παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο.πιστευω πως απο δω και περα αρχιζουν τα δισκολα και για του δυο.σε αυτο το κεφαλαιο καταλαβα καλυτερα την σχεση μεταξη μπελλα-εντουαρτ.οσο για την συζητηση μπελλα-καρλαιλ με καλυψε η Ζωιτσα.περιμενουμε την συνεχεια!!!!
http://robestenslife.blogspot.com/
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 15:20

Να'μαι κι εγώ...!!!Smile Είχα καιρό να κάνω σχόλια, αλλά τώρα θα στο ξεπληρώσω Μαίρη μου! kiss

Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία σ'αυτή την ιστορία, όχι ότι δεν μ'αρέσει αφάνταστα και το 1920, αλλά το ΣΣΣ συνδυάζει πολλά συναισθήματα, μαζί με λεμονάδες οι οποίες είναι το κορύφωμα των συναισθημάτων!Wink WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 98735

Τώρα, για το ίδιο το κεφάλαιο: Ήταν τόσο έντονο και μας έδεινες να καταλάβουμε τον πόνο της Μπέλλα και του Κάρλαιλ. Να σου πω την αλήθεια ήθελα πάρα πολύ να βρίσω τον Δρ-βλάκα, αλλά συγκρατήθηκα.Razz Τους προκάλεσε τόσο πόνο και πραγματικά, δάκρυσα. Sad

Η ατμόσφαιρα του κεφαλαίου ήταν πολύ φορτισμένη και απέδωσες εξαιρετικά τα συναισθήματα όλων των χαρακτήρων.

Τώρα, περιμένω με αγωνία έστω και μια λεμονάδα και την αλήθεια από την Μπέλλα. Ζητάω πολλά; Razz WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 616544

Ένα μεγάλο μπράβο! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 31995 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 474941 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 474941 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 201917 Είσαι η πηγή έμπνευσής μου και πραγματικά, προσπαθώ να σε φτάσω! Σε θαυμάζω πραγματικά... WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 34442

Φιλάκια πολλά! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 906998

-Χριστίνα.
http://www.christianemarie.blogspot.com/
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 15:47

Λοιπόν Μαρία μου διάβασα τα δύο τελευταία τελευταία κεφάλαια απο το ΣΣΣ
και μπορώ να πω από τα πιο αξιόλογα αυτής της ιστορίας... Όντως είναι από τα πιο
σημαντικά που έχεις γράψει κατά την γνώμη μου... Με τα πιο έντονα συναισθήματα
και απο τις δυο πλευρες... Γεμάτα συγκήνηση αλλα και χιουμορ
Πραγματικά έχεις πολύ μεγάλο ταλέντο στην συγραφή! Πολλές απο της στιγμες που
διάβαζα είχα την εντύπωση οτι ειχα στα χέρια μου ενα λογοτεχνικό βιβλίο και μάλιστα
από τα καλύτερα που έχω διαβάσει!!!
Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο αν και δεν θα σε πιέσω γιατι ξερω τον κοπο που χρειαζεται ενα κεφάλαιο πόσο μάλλον ένα κεφάλαιο από τα δίκα σου που είνα τόσο προσεγμένα και τόσο μέγαλα... και πραγματικά δεν πιστεύω οτι είναι σωστό να παραμελείς προσωπικά σου θέματα ή ακόμα και την διασκεδασή σου για να μας ικανοποιήσεις!
παρε οσο χρονο χρειαζεσαι!! kiss

Υ.Γ
Μπραβο σου!!! κανεις υπέροχη δουλειά εδω!!!
Ν.
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 18:10

Επιτελους οι στιγμες αποκαληψης που υποσχοταν απο την αρχη το ΣΣΣ ξεκινησαν και Μαρακι ειλικρινα ειναι το κατι αλλο!Ικανοποιησες και με το παραπανω την περιεργεια που ειχαμε για τον τροπο που θα μαθαινε ο Καρλαιλ τι ειχε συμβει..το μονο κακο που ειχε αυτο το κεφαλαιο ειναι οτι...τελειωσε cry Σε παρακαλω Μαρια μην μας αφησεις να περιμενουμε πολυ!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 31995
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 18:27

WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 413121

Χαίρομαι που σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι χαίρομαι ακόμα περισσότερο που σας δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Καθώς η ιστορία προχωράει όπως είναι λογικό τα πράγματα γίνονται κάπως επικίνδυνα μέχρι επιτέλους να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά.

Ρωτάτε όλοι τι θα γίνει με τον Έντουαρντ, πότε θα το μάθει, πως θα το μάθει... Δεν θα απαντήσω φυσικά σε αυτές τις ερωτήσεις. Θα πρέπει να διαβάσετε τη συνέχεια για να το μάθετε. Wink

Χριστίνα, θα υπάρξουν 'λεμονάδες' παρακάτω, (αν και είναι σχετικά ελαφριές σε αυτή την ιστορία) και για να ικανοποιήσω κάπως την περιέργεια σας το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Μπέλλα θα αποκαλύψει την αλήθεια με τον δικό της τρόπο.

Όσο για τον Κάρλαιλ πραγματικά κι εγώ η ίδια δεν μπορώ να αποφασίσω! Μερικές φορές εκνευρίζομαι μαζί του, έκανε κάτι ακραίο σπάζοντας όλους τους ηθικούς κώδικες δεοντολογίας. Από την άλλη πάλι, το μόνο που ήθελε ήταν να τους φέρει κοντά. Ήξερε πως δεν θα γινόταν με τον κλασσικό, συνηθισμένο τρόπο ακριβώς επειδή και η Μπέλλα και ο Έντουαρντ δεν ήταν δύο συνηθισμένοι άνθρωποι. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα υπάκουγαν στους κανόνες, ιδιαίτερα ο Έντουαρντ. Έπεσε έξω όμως και όπως πάντα το ένα έφερε το άλλο, πράγματα που δεν μπορούσε να προβλέψει, αντιδράσεις και αποφάσεις που έκριναν τη ζωή του καθενός ξεχωριστά. Μία πράξη, μία στιγμή ήταν ικανή να τα αλλάξει όλα. Wink

Χαίρομαι που είμαι πηγή έμπνευσης για άλλους αλλά πιστέψτε με, κι εσείς με τα σχόλια σας είστε πηγή έμπνευσης! Και πολύ από εσάς γράφετε επίσης πολύ ωραίες ιστορίες και σκηνές που με έχουν συγκινήσει!

Τέλος θέλω να πω ότι πραγματικά με ευχαριστεί το να γράφω και γιαυτό το κάνω. Δεν το κάνω μόνο για να 'ικανοποιήσω' τους αναγνώστες. Το ότι αργώ να ανεβάσω κεφάλαια αυτό συμβαίνει επειδή ο ελεύθερος χρόνος μου είναι περιορισμένος και μερικές φορές ακόμα και όταν έχω χρόνο δεν μπορώ να γράψω επειδή είμαι κουρασμένη. Για να μπορέσω να συγκεντρωθώ και να αναπτύξω μία σκηνή πρέπει να είμαι ξεκούραστη, αλλιώς δεν βγαίνει τίποτα.

Δεν ξέρετε πόσο πολύ θέλω και έχω ανάγκη να γράφω. Δεν ξέρετε πως πραγματικά ψάχνω τον χρόνο με το σταγονόμετρο για να κάνω κάτι που με ευχαριστεί τόσο πολύ. Αναγκάζομαι βέβαια να το αφήσω σε τελευταία μοίρα καθώς όλα τα άλλα έχουν προτεραιότητα...

Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Θα συνεχίσω να γράφω και τις δύο αυτές ιστορίες και θα τις τελειώσω όπως έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 906998
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 22:34

μαρια μου συγκλονιστικο κεφαλαιο.!!τοσα αναμεικτα συναισθηματα..!!πραγματικα τη λυπηθηκα την μπελλα οταν μιλουσε με τον καρλαιλ..σχεδον δακρυσα...ηταν μια ιδιιατερα εντονη σκηνη.!!+φωνω με ολους οτι αυτο το κεφαλαιο ηταν ενα απο τα σημαντικοτερα της ιστοριας και τωρα περιμενουμε με ανυπομονησια την αποκαλυψη της αληθειας στον εντουαρντ..!!!
μπραβο σου μαρια μου.!για αλλη μια φορα ησουν καταπληκτικη.!συγχαρητηρια.!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 201917
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΔευ 6 Σεπ 2010 - 22:45

Mαιρη μου ειλικρινα εχω μεινει χωρις λογια....
Ηταν ενα ακομα ομορφο κεφαλαιο..οχι απλα ομορφο... ηταν συγκλονιστικο απο καθε αποψη...
απο την μια ηταν γεματο συναισθηματα, γεματο εικονες και απο την αλλη ηταν γεματο αποκαλυψεις.
πιστευω πως ο καρλαιλ δικαιολογηθηκε!! δεν περιμενα οτι απο τη μερια του θα εβρισκε τροπο να δικαιολογηθει...αλλα οντως..το εκανε και ανεβηκε ακομα περισσοτερο στα ματια μου...
ελικρινα εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν μου ειχε συμβει κατι τετοιο...*(μιλαω σαν μπελλα...) βλεποντας τον καρλαιλ ουσιαστικα επιβεβαιωθηκε!
εγω πιστευω οτι θα ειχα ξεραθει...δεν υπηρχε περιπτωση...
ο εντουαρντ ηταν κλασσικος..'' meeting the parents'' ο φοβος του...
τελος η συζητηση καρλαιλ - μπελλα ηταν κατι παραπανω απο εντονη. τα συναισθηματα της μπελλα διαγραφηκαν επιτελους και ο καρλαιλ ανοιξε τα χαρτια του!
οσο για τη συζητηση εσμε- εντουαρντ απεδειξε ποσο συναισθηματικος ειναι ο εντουαρντ και ποσο καλη μητερα ειναι η εσμε!!!
αυτα απο μενα! και εννοειται Μαιρη μου οτι
we urge for more!!
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΤρι 7 Σεπ 2010 - 12:51

ηταν οντως ενα καταπληκτικο κεφαλαιο και η συζητηση του καρλαιλ με την μπελλα ηταν γεματη με τοσο εντονα συμαισθηματα. ολη η σκηνη ηταν τοσο παραστατικη που νομιζα οτι τους παρακολουθουσα σιωπηλα καπου πιο περα ηταν συγκλονιστικο. . . συγχαρητητρια....
περιμενουμε ανυπομονα καινουργιο κεφαλαιο και απο το ΣΣΣ αλλα και απο το 1920 ελπιζουμε συντομα
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΤρι 7 Σεπ 2010 - 12:57

Μαρια η συνεχεια ηταν πολυ διαφωτιστικη!!! πω πω πω τι μηχανορραφια ηταν αυτη του καρλαιλ! ηταν τελεια η συνεχεια! αλλα ξερεις ανυπομονω οπως και ολοι τι θα γινει οταν αποκαλυφτει η αληθεια στον εντουαρτ!!! πωπω! η συζητηση με τον καρλαιλ ηταν τοσο ενδιαφερουσα και κρεμομουν κυριολεκτικα απο τα λογια του!!! τοσος πονος τοσα αναπαντητα ερωτηματα βγηκαν τωρα στο φως!!! και η σκηνη που λυγισε η μπελλα στην αγκαλια του εντουαρτ ηταν τοσο συγκινιτικη!!! και ο κακομοιρης ο εντ δεν ξερει τι συμβαινει και εχει σκασει να μαθει ποιος ειναι αυτος ο Ντανιελ!!! πω πω το κακομοιρη!!! λοιπον.. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ για την συνεχεια αυτης της υπεροχης ιστοριας και την καταληξη της φυσικα!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 4947
mpellanti21
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mpellanti21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : forks
Αριθμός μηνυμάτων : 471
Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΤετ 8 Σεπ 2010 - 2:21

μαιρη μου τωρα καταφερα να διαβασω τη συνεχεια και να κανω τα σχολια μου.
το κεφαλαιο ηταν απιστευτο,ειχα αγωνια ολη την ωρα αν γινοταν η ανατροπη
τι θα συνεβαινε... οι εικονες και οι περιγραφες που εκανες μου εδιναν την εντυπωση οτι τα εβλεπα να εκτυλισονται μπροστα στα ματια μου και να παρακολουθω απο μακρια σαν παρατηρητης... η συζητηση του καρλαιλ και της μπελλας για μενα ειναι απο τις πιο highlights στιγμες , διοτι προμηνυει την πορεια της ιστοριας...
καποια ερωτηματα απαντηθηκαν και γεννηθηκαν αλλα.... ομως αργα η γρηγορα θα μαθουμε!!!1

μπραβο και συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια σου!!! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 201917
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 10:56

Καταπληκτικό κεφάλαιο Μαίρη μου!!!!!!!
Ο τρόπος που γράφεις και μεταδίδεις τόσο δυνατά συναισθήματα είναι απερίγραπτος!!!!
Να σε ρωτήσω πότε περίπου θα έχουμε καινούργιο κεφάλαιο 1920;;;
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 13:23

Θέλω και άλλο cry δεν το χορταίνω study ήταν ένα υπεροχο το κεφαλαιο WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 201917 WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 31995
Deppy
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Deppy

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Registration date : 13/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 13:42

και εγω θελω κιαλο!! αχ περιμενω πως και πως το κεφαλαιο που θα μιλησει στον Εντουανρτ!! study και περιμενουμε και το επομενο κεφαλαιο του 1920!! study

τελειο!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 17:30

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα καταπληκτικά σχόλια! WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 577643

Και θα αφήσω εσάς να αποφασίσετε. Με τι θέλετε να συνεχίσω; Με ΣΣΣ ή 1920; Προσωπικά είμαι σε καλό mood και μπορώ να συνεχίσω και με τα δύο. Το 1920 έχω καιρό να ανεβάσω αλλά το ΣΣΣ είναι σε καλό σημείο... οπότε δεν μπορώ να αποφασίσω μόνη μου.

Πείτε εσείς τι προτιμάτε. Wink
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 17:31

ΣΣΣ σε παρακαλω!!!!
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 17:38

1920... μου εχει λειψιε... Rolling Eyes
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (2)   WhiteQueen's Blog (2) - Σελίδα 38 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 17:41

+φωνω με niki!!!! Το ΣΣΣ ναι ειναι σε καλο σημειο αλλα το 1920 μου εχει λειψει πααρα πολυ!! kiss

WhiteQueen's Blog (2)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 38 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: