Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Emily's Blog

Πήγαινε κάτω 
+44
daisyalicecullen
sisaki
pretty witch
dimitra_80
!!!twilight!!!
Stella Sunlight
Emy+Robert
T-NM-E-BD
marina
sandra21
pink
marian
robert\'s girl
Jane Volturi
$ofi@ + Edward
despina aek
ROBELINA
katia2110
evaki
Mrs.Christina
Bella07
mpellanti21
.Mαdωω*
LadyTaniaXd
LITSA0089
volturi girl
twilightFOREVER
kristeng7
anastacia9280
i love edward 2
izzy cullen
dmant89
peby
Niki Patt
twilightsagaddicted
Stellouko
evi
nora
Lizzy Cullen
Isabella_Cullen
ed<3
Zafrina
kristen4ever
Nemesis Of Bellin
48 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Emily's Blog - Σελίδα 26 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 13:22

πρωτα απο ολα ευχαριστουμε για την αφιερωση και δυετερον τι υπεροχο κεφαλαιο που ηταν καλα η μικρη ολα τα λεφτα!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 13:28

Σε ευχαριστω, Ελινα μου Emily's Blog - Σελίδα 26 34442
Ξεχασα να πω πως δεν προλαβα να ελενξω το κεφαλαιο για ορθογραφικα η εκφραστικα λαθη οποτε συγνωμη αμα συναντησετε καποια Emily's Blog - Σελίδα 26 906998
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 14:53

Πω πω...Έμιλύ μου, ήταν ΘΕΪΚΟ!!! Emily's Blog - Σελίδα 26 150320 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 150320 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 150320 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 150320 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 150320
Αλλά πριν συνεχίσω, να σε ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου, πάρα πάρα πάρα πολύ για την αφιέρωση! Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Emily's Blog - Σελίδα 26 382268 Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Emily's Blog - Σελίδα 26 382268
Λοιπόν...ΝΑΙ! Shocked Ναι! Ναι! Emily's Blog - Σελίδα 26 318209 Συναντήθηκαν με τον Έντουαρντ, τον οποίο η μικρή Τζέιν έχει δάσκαλο! Wink Απίστευτο! Emily's Blog - Σελίδα 26 558691 Η περιγραφή που έκανες στον Έντουαρντ ήταν μαγευτική! Όχι γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι Emily's Blog - Σελίδα 26 21223 και τον αγαπάω... giggle , αλλά ειλικρινά ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΗ η περιγραφή του. Σε κάθε στοιχείο που έδινες, έπλαθα τη μορφή του!
Για χιλιοστή φορά, έχω μείνει εκστασιασμένη από την ξεχωριστή γραφή σου που δεν κουράζει καθόλου κι έχει όμορφη ροή!Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Μπράβο σου Έμιλυ! Συγχαρητήρια!Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Συγχαρητηρια! Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Emily's Blog - Σελίδα 26 474941
Περιμένουμε αγωνιωδώς συνέχεια!!! kiss kiss kiss kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 20:20

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η one-shot ιστορια μου "Snow Castles" σας περιμενει στο blog μου. Για αλλη μια φορα συνχρεστε με για τα λαθη αλλα ο χρονος μου αυτες τις μερες ειναι τοσο μειωμενος που δεν προλαβαινω να κανω ουτε αυτο Sad Καλη αναγνωση και περιμενω σχολια kiss Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χρονο και κοπο χρεαιστηκε για να τελειωσω αυτη την ιστορια Emily's Blog - Σελίδα 26 413121

http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/2011/01/snow-castles_19.html

Φιλακια, Εμιλυ Emily's Blog - Σελίδα 26 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 20:41

μερικες φορές τα λόγια ειναι περιττα !αυτο που διαβασα ηταν ενα πραγματκο ονειρο ! συγχαρητηρια αξιζει καθε κοπλιμεντο εχεις πραγματικο ταλεντο !
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 21:34

Σε ευχαριστω, Ελινα μου Emily's Blog - Σελίδα 26 876749 Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Χαρηκα παρα πολυ που σου αρεσε Emily's Blog - Σελίδα 26 382268 Ενα απλο ευχαριστω δεν αρκει!!! Ειναι πραγματικα τελειο να δεχεσαι σχολια απο ατομα, τα οποια γραφουν καταπληκτικες ιστοριες Emily's Blog - Σελίδα 26 34442

Υ.Γ Για οσους εχασαν την προηγουμενη ανακοινωση, ολοκληρη η one-shot ιστορια μου Snow Castles ειναι ετοιμη στο blog μου. Σορρυ, αμα συναντησετε λαθη... Δεν ειχα τον χρονο να την ελενξω Rolling Eyes - http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/2011/01/snow-castles_19.html -
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 21:51

πωπω τι τελεια ιστορια και εμενα μου αρεσε παρα πολυ......μπραβο αγαπη.. Emily's Blog - Σελίδα 26 474941
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 21:57

Λοιπον και ναι ηρθα να σχολιασω... Μολις το διβασα οποτε το εχω εντελως φρεσκο στο μυαλο μου...
Λοιπον ειχα διβασει την δευτερα ηταν νομιζω το μερος που εβαλες αλλα δεν ειχα προλαβει να σχολιασω μεχρι που το κατεβασες και τελος παντων για να εχω ολοκληρωμενη την ιστορια την διαβασα απο την αρχη...

Στην αρχη η ιστορια επικεντρωνεται στην τζειν τα παραμυθια και την ευχη της για να βρει η μπελλα αυτο που της αξιζει...θα επικεντρωθω περισσοτερο στην συνεχεια της ιστοριας την οποια δεν εχω σχολιασει...

Λοιπον μετα το πρωτο μερος που επικεντρωνεσε κυριως στην τζειν υπαρχει ενα μικρο μερος που αρχιζει να αχνοφενεται η καρδια της ιστοριας με την μπελλα να συνανταει για πρωτη φορα τον καθηγητη της τζειν και του αλεκ..αλλα και παλι δεν επικεντρωενεσε σε αυτο και το συγκεκριμενο με ενθουσιασε...στο μικρο αυτο κομματι επικεντρωνεσε στον αλεκ που ειναι αλλος ενας πολυ ενδιαφερον χαρακτηρας...

Να μην τα πολυλογο θελω να πω οτι καταφερες και εφτιαξες για ακομη μια φορα πολυδιαστατους χαρακτηρες και δεν επικεντρωθηκες σε ενα θεμα -τον ερωτα της μπελλας με τον εντουαρντ- αλλα ανελυσες πληρως ενα ολοκληρο κοσμο και μας εβαλες σιγα σιγα μεσα στο κλιμα της ιστοριας αφηνοντας μας πρωτα να γνωρισουμε τους ηρωες που επλασες...

Απο το σημειο και μετα που ο εντουαρντ καλει την μπελλα στο πρωτοχρονιατικο παρτυ η υποθεση αρχιζει και εξελισεται ραγδαια...Ας μην αναλυσω ξανα τις πραγματικα απιστευτες περιγραφες που κανεις για παραδειγμα τους σπιτιου χωμενο μεσα στο χιονισμενο δασος (αλλα και πιο πριν η περιγραφη του εντουαρντ και των φορεματων για τον χορο...)

Και καθως μας εχει αφησει να αφεθουμε στα συναισθηματα της μπελλας που ειναι υπερβολικα μπερδεμενα και καθως να προσπαθω να καταλαβω που θα καταλειξει ολο αυτο -με την μπελλα που νιωθει μια ελξη για τον εντουαρντ χωρις να γνωριζει ακριβως τι ειναι- εκει ακριβως ενα καομη χαρακτηρας ξεπιεται απο την υποθεση...

Η μικρη ιονια που ειναι ενας ακομη χαρακτηρας που παροτι περιγραφεις σε μια δυο παραγραφους αφηνεις να ενοειθει πως ειναι πολυ περισσοτερο απο αυτο...

Και περιπου εκει ειναι που αρχιζει να ξετυλιγεται το μαγικο μερος της ιστοριας...Οι σκηνες με την μπελλα να ανεβενει τα σκαλια και το φεγγαροφωτο να τονιζει με ενα παραμυθενιο τροπο την εικονα ειναι πραγματικα απεριγραπτες...
Καθως διαβαζα την συκεκριμενη σκηνη σκεφτομουν ξανα και ξανα ποσο μοναδικα τεριαστος ειναι ο τιτλος στην ιστορια...

Και ακουγοντας ακομα το τραγουδι something change που παλι προσθεσες μεσα στο κειμενο με ενα μαγικο τροπο αρχισες να περιγραφεις την κυρια σκηνη του φανφικ που οπως καταλειγω ολα γυριζαν γυρω απο αυτη...

Ενα απο τα πιο γλυκα και παραλληλα και γεματο αντιθεσεις λεμονι που εχω διαβασει...τα συναισθηματα πλημμυριζαν απο την οθονη και μαζι με την μπελλα ειχα αρχισει να φοβαμαι πως ηθελε μονο να την χρησιμοποιησει...

Τελικα η σκηνη τελειωσε με τον πιο γλυκο τροπο τονιζοντας ακομα περισσοτερο το θεμα της ιστοριας που ηταν ενας παραμυθενιος ερωτας με την πρωτη ματια με φοντο ισα ισα να τονιζει την ιστορια...

Μετα λοιπον το τρυφερο αυτο λεμονι ο εντουαρντ ανακοινωνει πως θα την ακολουθησει...Η καταληξη της ιστοριας ηταν πολυ γλυκια πραγματικα η μπελλα εγκυος και ενα ακομη παραμυθενιο στοιχειο στην ιστορια ο γαμος...

Μπορει η αναλυση μου να ειναι φτωχη για μια τοση μοναδικη ιστορια απο τις καλυτερες σου πιστευω -ισως η πιο παραμυθενια- απλα μπραβο... Emily's Blog - Σελίδα 26 474941

Σου μιλαω ειλικρινα λατρευω τις ιστοριες σου και τελειωνοντας την αυτο σκεφτηκα..υπαρχουν πολλα αν οχι παρα πολλα φανφικ σε αυτο το φορουμ που θελω να διαβαζω δεν προλαβενω ομως..ε τις δικες σoυ ιστοριες λατρευω τοσο πολυ που παντα βρισκω τον χρονο να τις διαβασω...(ακομα και αν αυτο προυποθετει να αφησω κατι αλλο που πρεπει να κανω για αυτο που θελω να κανω..)

Για την αφιερωση μπορω να πω μονο ενα λιτο ευχαριστω σημενει πολλα για μενα...
Θα επιστρεψω να αφιερωσω λιγο ακομη χρονο στον σχολιασμο καποιον κομματιων που δεν σχολιασα...
Απλα μπραβο... huggie

Ασχετο ΥΓ.: μολις εβγαλα το θερμομετρο εχω 38,8 !!!! Emily's Blog - Σελίδα 26 6512
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 22:52

Σας χιλιοευχαριστω, Δεσποινα και Γερασιμε για τα ενθαρυντικα σχολια και τα καλα σας λογια Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Γερασιμε, οπως ειπα και πριν ειναι τελειο να διαβαζεις σχολια απο ατομα που θαυμαζεις την δικη τους δουλεια. Πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ να διαβαζω κατι απο εσενα ειτε ειναι ιστορια ειτε ειναι σχολιο. Και ατις δυο περιπτωσεις με κανεις να χαιρομαι... Emily's Blog - Σελίδα 26 876749

Υ.Γ Το ονομα της κορης της Ροζαλι για την ακριβεια ειναι Σονια Smile Αυτο ηταν ενα απο τα λαθη που προεκειψαν κατα τον ορθογραφικο ελενχο... Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Τετ 19 Ιαν 2011 - 23:01, 1 φορά
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 22:56

Εμιλυ μου ,

Συγμωμη που τοσο καιρο δεν διαβαζα οτι εγραφες!
Πραγματικα εισαι μεγαλο ταλεντο Wink

Ολες οι σκηνες απο την αρχη μεχρι το τελος με ειχαν μαγνητισει faint
καλα και οι σκηνες με τον Εντουαρντ και την Μπελλα!

και το τελειο τελος τοσο αισιοδοξο και ομορφο!θα κανει μωρακι... boogie
Μιλαμε εχεις πολυ ωραια φαντασια και πλαθεις τοσο ωραιεσ εικονες!

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σου αξιζει... kiss
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 23:06

Emily The Strange έγραψε:
Σας χιλιοευχαριστω, Δεσποινα και Γερασιμε για τα ενθαρυντικα σχολια και τα καλα σας λογια Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Γερασιμε, οπως ειπα και πριν ειναι τελειο να διαβαζεις σχολια απο ατομα που θαυμαζεις την δικη τους δουλεια. Πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ να διαβαζω κατι απο εσενα ειτε ειναι ιστορια ειτε ειναι σχολιο. Και ατις δυο περιπτωσεις με κανεις να χαιρομαι... Emily's Blog - Σελίδα 26 876749

Υ.Γ Το ονομα της κορης της Ροζαλι για την ακριβεια ειναι Σονια Smile Αυτο ηταν ενα απο τα λαθη που προεκειψαν κατα τον ορθογραφικο ελενχο... Rolling Eyes

Πραγματικα τιποτα εμιλυ εννοω οσα ειπα μεχρι και την παραμικρη λεπτομερεια...Και μου εκανε εντυπωση το ονομα και ειχα απορησει...φενεται οτι εκανες πολυ κοπο για αυτη την ιστορια οποτε τα μικρα λαθακια δεν μας πειραζουν στο ελαχιστο... Emily's Blog - Σελίδα 26 34442
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 23:21

Σας ευχαριστω παρα πολυ kiss
Μαρινα μου, δεν πειραζει καθολου Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Και εγω τωρα τελευταια εχω παραμελησει καποια φανφικ τα οποια διαβαζα το καλοκαιρι αλλα ολα ειναι θεμα χρονου και ορεξης...
huggie
Γερασιμε, το βρισκω λογικο με το ονομα Emily's Blog - Σελίδα 26 413121 Και εγω οταν το ειδα απορησα, καποια στιγμη οταν θα βρω χρονο θα ψαξω αμα οντως υπαρχει τετοιο ονομα -αν και αμφιβαλλω- lol! Οσο για τον κοπο εχεις δικιο... Δεν ειναι ευκολο να εχεις την ιδια ορεξη και εμπνευση δυο φορες.... Ηταν λιγο δυσκολο να ξαναμπω στο mood και μου πηρε λιγο χρονο... Νομιζω πως αυτος ηταν και ο λογος που εβγαλα ολη την ιστορια απο το blog μου, ισως επειδη απλα ηθελα να κλειστω παλι στην ιστορια μου ξεροντας πως ειμαι μονο εγω και οι χαρακτηρες μου... Στις μικρες ιστοριες το λατρευω αυτο για να ειμαι ειλικρινης tongue

Οσο για τα συγγραφικα μου σχεδια μετα το Snow Castles;;; Πειτε μου αμα εχετε ορεξη η για μια μικρη ιστορια για τον Αγιο Βαλεντινο -που απο οτι φαινεται δεν την γλιτωνετε Razz lol! - η απο November Rain η ακομη και απο Saline Taste... Ειναι τοσα πολλα αυτα που εχω παραμελησει... Rolling Eyes
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011 - 12:36

Eμιλυ ναι δεν νομιζω να υπαρχει αν και ειναι ιδιαιτερο ονομα...Οι μικρες ιστοριες αυτο ακριβως προσφερουν οτι μπορεις δηλαδη να κανεις οτι θελεις με την υποθεση, εισαι μονος με τους χαρακτηρες σου.Αν και αυτο κρυβει και ενα ρισκο,γιατι δεν ξερεις αν πρεπει να αλλαξεις κατι πανω τους...

Τωρα με οτι και να συνεχισεις καλο θα ηταν...για τον αγιο βαλεντινο θελουμε να δουμε μια ιστορια, οσο για τα φανφικ ειτε συνεχισεις με november rain,saline taste, butterflies of the past το ιδιο ειναι... huggie

Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Σαβ 22 Ιαν 2011 - 12:39, 1 φορά
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 11:22

Σε ευχαριστω, Γερασιμε για την υποστηριξη Emily's Blog - Σελίδα 26 906998 Εχω μια ιδεα αλλα ακομη βρισκομαι στο σταδιο των σχεδιων Rolling Eyes Οσο για την συνεχεια στις υπολοιπες ιστοριες θα δω τι μπορω να κανω Wink Τελευταια εχω αρκετη εμπνευση για Saline Taste Smile
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 12:48

Πραγματικα τιποτα Εμιλυ χαιρομαι να σε στηριζω Emily's Blog - Σελίδα 26 34442
Χμμ εμπνευση για Saline taste ανοιπονουμε γιατι εχεις αφησει και εσυ την ιστορια σε πολυ καλο σημειο...Γενικα απο οταν εγινε η επαναδιαταξη στην ιστορια εχει ανεβει το ενδιαφερον στα υψη...

Α και δεν ξερω αν θυμηθηκα να το πω-παντα κατι ξεχναω- φοβερη η αλλαγη στο blog μου αρεσει πολυ το χρωμα του φοντου, η εικονα που ταιριαζει με ολες τις ιστοριες σου, το λευκο χρωμα των γραμματων που ειναι πολυ ξεκουραστο οπως και η γραμματοσειρα που δεν σε κουραζει, και τελος αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι οτι το πλαισιο που ειναι τα γραμματα ειναι μαυρο και οχι διαφανο αρα δεν μπλεκετε με το φοντο...

PS. Ευχαριστη προσθηκη η playlist που εχει παλι φοβερα κομματια...
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 16:29

Γεια σας!!! Ηθελα να σας ενημερωσω πως το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο Saline Taste Wink Μεχρι τωρα προχωραει καλα, εχω καταφερει να γραψω μερικες σελιδες αλλα οχι αρκετες για να τις δημοσιευσω... Rolling Eyes Μετα... Θα τελειωσω το November Rain και... Το επομενο κανονικα θα ηταν εκπληξη αλλα δεν μπορω να κρατηθω Razz Το μονο που μπορω να ομολογησω ειναι καινουργια ιστορια, οχι one-shot. Η ιστορια αυτη προοριζοταν για one-shot Αγιου Βαλεντινου αλλα οταν την ξεκινησα αποφασισα πως η σχεση που θελω να περιγραψω δεν δημιουργειται μονο σε εναν περιορισμενο αριθμο σελιδων. Σε λιγες μερες θα εχετε ενα μικρο teaser, ενα μουσικο θεμα και οταν ειμαι ετοιμη και ενα κεφαλαιο! Ευχηθειτε μου καλη τυχη Emily's Blog - Σελίδα 26 413121

Σε ευχαριστω, Γερασιμε για μια ακομη φορα kiss Χαιρομαι που σου αρεσαν οι αλλαγες στο blog μου και στο playlist μου. Λατρευω αυτα τα κομματια Emily's Blog - Σελίδα 26 876749

Σχετικα με το Saline Taste χαιρομαι παρα πολυ που η διορθωση του αυξησε την δικη μου διαθεση για γραψιμο οπως και την δικη σας για διαβασμα. Χωρις αυτην την αναγκαια διορθωση δεν νομιζω πως θα συνεχιζα κανονικα την ιστορια. Πριν την εγραφα χωρις να ξερω που θα το πηγαινα φευγοντας απο το αρχικο μου πλανο. Τωρα που καθε κεφαλαιο εχει ενα πλανο ολα ειναι πιο ευκολα. Ξερω τι θα γραψω και ποτε θα ειναι η καταλληλη στιγμη, οπως και εχω τον χρονο για να σκεφτω πριν βαλω τους ηρωες μου να κανουν κατι Emily's Blog - Σελίδα 26 413121
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 17:15

Έμιλύ μου, πριν αρχίσω...θα ήθελα να σου πω ένα τεραστιο ευχαριστώ για την αφιέρωση!Emily's Blog - Σελίδα 26 150320 Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ γλυκιά μου! Με κάνει πολύ χαρούμενη. γιατί ήταν μια μοναδική ιστορία!
Λοπόνννννννννν, ουφ Emily's Blog - Σελίδα 26 413121 , θα πω πάλι τα ίδια... Neutral Σου έχω πει αμέεεεετρητες φορές ότι Λ-Α-Τ-Ρ-Ε-Υ-Ω και Α-Γ-Α-Π-Α-Ω τις ιστορίες σου και τον εξαιρετικό τρόπο γραφής σου! Κάθε γραμμή που διαβάζω, κάθε συναισθήμα που αποδίδεις, κάθε εικόνα που περιγράφεις...αιχμαλωτίζουν τον αναγνώστη και τον εξιτάρουν! Αυτό παθαίνω κι εγώ! Το τέλος ήταν απλά εκπληκτικό και μπορώ να πω, μη αναμενόμενο! Η σκηνή που ο Εντουαρντ "μπερδεύεται" και νομίζει τη Μπέλα για άλλη ήταν φανταστική! Η συνέχεια όμως...καθηλωτική! Η ένωσή τους ήταν τόσο γλυκιά, τρυφερή, ρομαντική, ερωτική, ακαταμάχητη... Emily's Blog - Σελίδα 26 773164 Περιέγραψες τη σκηνή με τόση δεξιοτεχνία και με μοναδικό τρόπο καταφέρνοντας να βγει όμορφη και σαφώς όχι αισχρή και χυδαία -που είναι το σημαντικότατο-! Τα συναισθήματα ήταν τόσο δυνατα και έντονα που νιώθεις σαν εσύ ο ίδιος να τα βιώνεις! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η εγκυμοσύνη της Μπέλα καταπληκτική! Χάρηκα πάρα πολύ για την κατάληξή τους και για την αποφασιστικότητα του Εντουαρντ νωρίτερα -που ξέχασα να αναφέρω-, να πάει μαζί της στην Ουάσινγκτον! Emily's Blog - Σελίδα 26 150320
Άλλη μια ΥΠΕΡΟΧΗ ιστορία έφτασε στο τέλος της! Συγχαρητήρια Έμιλυ!Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Συγχαρητήρια!Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Emily's Blog - Σελίδα 26 201917 Συνέχισε έτσι και μην παρατήσεις ΠΟΤΕ τη συγγραφή! Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Emily's Blog - Σελίδα 26 474941 Καλή επιτυχία σε αυτά που ετοιμάζεις! Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Emily's Blog - Σελίδα 26 98735 Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Emily's Blog - Σελίδα 26 98735 Emily's Blog - Σελίδα 26 34442

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Τετ 26 Ιαν 2011 - 22:34, 1 φορά
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 0:09

Σε χιλιοευχαριστω, Ερμιονη μου για το σχολιο σου Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Νομιζω οτι το εχω παρακανει με τις ευχαριστιες τωρα τελευταια αλλα τεσπα... Χαρηκα που το τελος δεν ηταν αναμενομενο, οπως επισης και απο το οτι σου αρεσε η ιστορια μου. Ειναι σημαντικο για εμενα να ακουω τετοια σχολια. Με ενθαρυνουν για να γραψω συνεχεια, μου δινουν δυναμη και εμπνευση. Οσο για την γραφη... Προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω. Και για την συγγραφη μην ανησυχεις, Ερμιονη μου... Δεν θα την παρατησω ποτε Emily's Blog - Σελίδα 26 34442 Emily's Blog - Σελίδα 26 382268
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 28 Ιαν 2011 - 22:45

Ποπο τωρα μας αποτελειωσες...καινουργια ιστορια; Προειδοποιουμε πρωτα... Emily's Blog - Σελίδα 26 835489 lol!

Τι να πω ανυπομονω και για το saline taste και για την συνεχεια του november rain αλλα περισσοτερο για την νεα ιστορια.Emily's Blog - Σελίδα 26 274215

Η απροβλεπτη εμιλυ ξαναχτυπα... lol!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 29 Ιαν 2011 - 17:20

Ενα συντομο αφιερωμα στο Snow Castles σας περιμενει στο blog μου Wink Ελπιζω να το απολαυσετε Emily's Blog - Σελίδα 26 906998

http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/

Γερασιμε, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα οταν διαβασα το σχολιο σου. Ναι, ναι... Ειμαι απροβλεπτη, δεν ξερω αμα αυτο ειναι καλο η κακο, αλλα πολλοι ανθρωποι με εχουν χαρακτηρισει ετσι Razz Σχετικα με την καινουργια ιστορια το μονο που μπορω να ελπιζω ειναι να αρεσει σε ολους. Κρατουσα την ιδεα για παρα πολυ καιρο αλλα ποτε δεν καταφερα να την γραψω. Αυτη πιστευω πως ειναι η καταλληλη στιγμη. Για να μην λεω πολλα θα καταληξω σε ενα απλο ευχαριστω Emily's Blog - Σελίδα 26 34442
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 20:20

Αχ Έμιλύ μου, τι υπέροχες φωτογραφίες! Όλα τα φορέματα είναι τόοοοσο τέλεια! Με αποκορύφωμα της Μπέλα Emily's Blog - Σελίδα 26 558691 αλλά και της Ρόζαλι! Wink
Εξαιρετική επιλογή! Smile Smile Smile Όσο για το..."ξεχωριστό" υπνοδωμάτιο -όπως είπες κι εσύ- ήταν...υπέροχο! Emily's Blog - Σελίδα 26 150320
Χαίρομαι που ναι, δεν θα παρατήσεις ΠΟΤΕ τη συγγραφή! kiss kiss kiss
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 0:29

Εμιλή μου όντως οι φωτογραφίες ήταν απίθανες !!! να σε ρωτήσω πότε να περιμένουμε περίπου την συνέχεια από το november rain;;;
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 14:13

Κατερινα μου -αμα θυμαμαι σωστα-, δεν μπορω να πω και πολλα σχετικα με αυτο το θεμα Emily's Blog - Σελίδα 26 271609 Αρχικα σχεδιαζα να τελειωσω ενα κεφαλαιο στο Saline Taste και αμεσως μετα να δημοσιευσω συνεχεια στο november rain. Δεν θελω να απογοητευσω κανεναν για αυτο δεν μπορω να υποσχεθω και κατι. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι θα κανω οτι καλυτερο μπορω για να τα καταφερω ολα... kiss

Σε ευχαριστω, Ερμιονη μου για τα γλυκα σου λογια huggie
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 17:53

Συγνωμη για το διπλο ποστ αλλα ηθελα να σας ενημερωσω πως ενα μικρο teaser απο Saline Taste σας περιμενει στο blog μου - http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/ - Emily's Blog - Σελίδα 26 906998

Το ολοκληρο κεφαλαιο δεν θα αργησει να ερθει Wink
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 17:55

καλα διαβαζοντας το καταλαβε οτι κατι super μας περιμενει!!!

Emily's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 26 από 29Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Geo's Blog!
» twilightFOREVER's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: