| Emily's Blog | |
|
+44daisyalicecullen sisaki pretty witch dimitra_80 !!!twilight!!! Stella Sunlight Emy+Robert T-NM-E-BD marina sandra21 pink marian robert\'s girl Jane Volturi $ofi@ + Edward despina aek ROBELINA katia2110 evaki Mrs.Christina Bella07 mpellanti21 .Mαdωω* LadyTaniaXd LITSA0089 volturi girl twilightFOREVER kristeng7 anastacia9280 i love edward 2 izzy cullen dmant89 peby Niki Patt twilightsagaddicted Stellouko evi nora Lizzy Cullen Isabella_Cullen ed<3 Zafrina kristen4ever Nemesis Of Bellin 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 16 Ιαν 2011 - 13:22 | |
| πρωτα απο ολα ευχαριστουμε για την αφιερωση και δυετερον τι υπεροχο κεφαλαιο που ηταν καλα η μικρη ολα τα λεφτα! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 16 Ιαν 2011 - 13:28 | |
| Σε ευχαριστω, Ελινα μου Ξεχασα να πω πως δεν προλαβα να ελενξω το κεφαλαιο για ορθογραφικα η εκφραστικα λαθη οποτε συγνωμη αμα συναντησετε καποια |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 16 Ιαν 2011 - 14:53 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 19 Ιαν 2011 - 20:20 | |
| ΟΛΟΚΛΗΡΗ η one-shot ιστορια μου "Snow Castles" σας περιμενει στο blog μου. Για αλλη μια φορα συνχρεστε με για τα λαθη αλλα ο χρονος μου αυτες τις μερες ειναι τοσο μειωμενος που δεν προλαβαινω να κανω ουτε αυτο Καλη αναγνωση και περιμενω σχολια Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χρονο και κοπο χρεαιστηκε για να τελειωσω αυτη την ιστορια http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/2011/01/snow-castles_19.htmlΦιλακια, Εμιλυ |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 19 Ιαν 2011 - 20:41 | |
| μερικες φορές τα λόγια ειναι περιττα !αυτο που διαβασα ηταν ενα πραγματκο ονειρο ! συγχαρητηρια αξιζει καθε κοπλιμεντο εχεις πραγματικο ταλεντο ! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 19 Ιαν 2011 - 21:34 | |
| Σε ευχαριστω, Ελινα μου Χαρηκα παρα πολυ που σου αρεσε Ενα απλο ευχαριστω δεν αρκει!!! Ειναι πραγματικα τελειο να δεχεσαι σχολια απο ατομα, τα οποια γραφουν καταπληκτικες ιστοριες Υ.Γ Για οσους εχασαν την προηγουμενη ανακοινωση, ολοκληρη η one-shot ιστορια μου Snow Castles ειναι ετοιμη στο blog μου. Σορρυ, αμα συναντησετε λαθη... Δεν ειχα τον χρονο να την ελενξω - http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/2011/01/snow-castles_19.html - |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 19 Ιαν 2011 - 21:51 | |
| πωπω τι τελεια ιστορια και εμενα μου αρεσε παρα πολυ......μπραβο αγαπη.. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 19 Ιαν 2011 - 21:57 | |
| Λοιπον και ναι ηρθα να σχολιασω... Μολις το διβασα οποτε το εχω εντελως φρεσκο στο μυαλο μου... Λοιπον ειχα διβασει την δευτερα ηταν νομιζω το μερος που εβαλες αλλα δεν ειχα προλαβει να σχολιασω μεχρι που το κατεβασες και τελος παντων για να εχω ολοκληρωμενη την ιστορια την διαβασα απο την αρχη... Στην αρχη η ιστορια επικεντρωνεται στην τζειν τα παραμυθια και την ευχη της για να βρει η μπελλα αυτο που της αξιζει...θα επικεντρωθω περισσοτερο στην συνεχεια της ιστοριας την οποια δεν εχω σχολιασει... Λοιπον μετα το πρωτο μερος που επικεντρωνεσε κυριως στην τζειν υπαρχει ενα μικρο μερος που αρχιζει να αχνοφενεται η καρδια της ιστοριας με την μπελλα να συνανταει για πρωτη φορα τον καθηγητη της τζειν και του αλεκ..αλλα και παλι δεν επικεντρωενεσε σε αυτο και το συγκεκριμενο με ενθουσιασε...στο μικρο αυτο κομματι επικεντρωνεσε στον αλεκ που ειναι αλλος ενας πολυ ενδιαφερον χαρακτηρας... Να μην τα πολυλογο θελω να πω οτι καταφερες και εφτιαξες για ακομη μια φορα πολυδιαστατους χαρακτηρες και δεν επικεντρωθηκες σε ενα θεμα -τον ερωτα της μπελλας με τον εντουαρντ- αλλα ανελυσες πληρως ενα ολοκληρο κοσμο και μας εβαλες σιγα σιγα μεσα στο κλιμα της ιστοριας αφηνοντας μας πρωτα να γνωρισουμε τους ηρωες που επλασες... Απο το σημειο και μετα που ο εντουαρντ καλει την μπελλα στο πρωτοχρονιατικο παρτυ η υποθεση αρχιζει και εξελισεται ραγδαια...Ας μην αναλυσω ξανα τις πραγματικα απιστευτες περιγραφες που κανεις για παραδειγμα τους σπιτιου χωμενο μεσα στο χιονισμενο δασος (αλλα και πιο πριν η περιγραφη του εντουαρντ και των φορεματων για τον χορο...) Και καθως μας εχει αφησει να αφεθουμε στα συναισθηματα της μπελλας που ειναι υπερβολικα μπερδεμενα και καθως να προσπαθω να καταλαβω που θα καταλειξει ολο αυτο -με την μπελλα που νιωθει μια ελξη για τον εντουαρντ χωρις να γνωριζει ακριβως τι ειναι- εκει ακριβως ενα καομη χαρακτηρας ξεπιεται απο την υποθεση... Η μικρη ιονια που ειναι ενας ακομη χαρακτηρας που παροτι περιγραφεις σε μια δυο παραγραφους αφηνεις να ενοειθει πως ειναι πολυ περισσοτερο απο αυτο... Και περιπου εκει ειναι που αρχιζει να ξετυλιγεται το μαγικο μερος της ιστοριας...Οι σκηνες με την μπελλα να ανεβενει τα σκαλια και το φεγγαροφωτο να τονιζει με ενα παραμυθενιο τροπο την εικονα ειναι πραγματικα απεριγραπτες... Καθως διαβαζα την συκεκριμενη σκηνη σκεφτομουν ξανα και ξανα ποσο μοναδικα τεριαστος ειναι ο τιτλος στην ιστορια... Και ακουγοντας ακομα το τραγουδι something change που παλι προσθεσες μεσα στο κειμενο με ενα μαγικο τροπο αρχισες να περιγραφεις την κυρια σκηνη του φανφικ που οπως καταλειγω ολα γυριζαν γυρω απο αυτη... Ενα απο τα πιο γλυκα και παραλληλα και γεματο αντιθεσεις λεμονι που εχω διαβασει...τα συναισθηματα πλημμυριζαν απο την οθονη και μαζι με την μπελλα ειχα αρχισει να φοβαμαι πως ηθελε μονο να την χρησιμοποιησει... Τελικα η σκηνη τελειωσε με τον πιο γλυκο τροπο τονιζοντας ακομα περισσοτερο το θεμα της ιστοριας που ηταν ενας παραμυθενιος ερωτας με την πρωτη ματια με φοντο ισα ισα να τονιζει την ιστορια... Μετα λοιπον το τρυφερο αυτο λεμονι ο εντουαρντ ανακοινωνει πως θα την ακολουθησει...Η καταληξη της ιστοριας ηταν πολυ γλυκια πραγματικα η μπελλα εγκυος και ενα ακομη παραμυθενιο στοιχειο στην ιστορια ο γαμος... Μπορει η αναλυση μου να ειναι φτωχη για μια τοση μοναδικη ιστορια απο τις καλυτερες σου πιστευω -ισως η πιο παραμυθενια- απλα μπραβο... Σου μιλαω ειλικρινα λατρευω τις ιστοριες σου και τελειωνοντας την αυτο σκεφτηκα..υπαρχουν πολλα αν οχι παρα πολλα φανφικ σε αυτο το φορουμ που θελω να διαβαζω δεν προλαβενω ομως..ε τις δικες σoυ ιστοριες λατρευω τοσο πολυ που παντα βρισκω τον χρονο να τις διαβασω...(ακομα και αν αυτο προυποθετει να αφησω κατι αλλο που πρεπει να κανω για αυτο που θελω να κανω..) Για την αφιερωση μπορω να πω μονο ενα λιτο ευχαριστω σημενει πολλα για μενα... Θα επιστρεψω να αφιερωσω λιγο ακομη χρονο στον σχολιασμο καποιον κομματιων που δεν σχολιασα... Απλα μπραβο... Ασχετο ΥΓ.: μολις εβγαλα το θερμομετρο εχω 38,8 !!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 19 Ιαν 2011 - 22:52 | |
| Σας χιλιοευχαριστω, Δεσποινα και Γερασιμε για τα ενθαρυντικα σχολια και τα καλα σας λογια Γερασιμε, οπως ειπα και πριν ειναι τελειο να διαβαζεις σχολια απο ατομα που θαυμαζεις την δικη τους δουλεια. Πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ να διαβαζω κατι απο εσενα ειτε ειναι ιστορια ειτε ειναι σχολιο. Και ατις δυο περιπτωσεις με κανεις να χαιρομαι... Υ.Γ Το ονομα της κορης της Ροζαλι για την ακριβεια ειναι Σονια Αυτο ηταν ενα απο τα λαθη που προεκειψαν κατα τον ορθογραφικο ελενχο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Τετ 19 Ιαν 2011 - 23:01, 1 φορά |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 19 Ιαν 2011 - 22:56 | |
| Εμιλυ μου , Συγμωμη που τοσο καιρο δεν διαβαζα οτι εγραφες! Πραγματικα εισαι μεγαλο ταλεντο Ολες οι σκηνες απο την αρχη μεχρι το τελος με ειχαν μαγνητισει καλα και οι σκηνες με τον Εντουαρντ και την Μπελλα! και το τελειο τελος τοσο αισιοδοξο και ομορφο!θα κανει μωρακι... Μιλαμε εχεις πολυ ωραια φαντασια και πλαθεις τοσο ωραιεσ εικονες! Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σου αξιζει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 19 Ιαν 2011 - 23:06 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 19 Ιαν 2011 - 23:21 | |
| Σας ευχαριστω παρα πολυ Μαρινα μου, δεν πειραζει καθολου Και εγω τωρα τελευταια εχω παραμελησει καποια φανφικ τα οποια διαβαζα το καλοκαιρι αλλα ολα ειναι θεμα χρονου και ορεξης... Γερασιμε, το βρισκω λογικο με το ονομα Και εγω οταν το ειδα απορησα, καποια στιγμη οταν θα βρω χρονο θα ψαξω αμα οντως υπαρχει τετοιο ονομα -αν και αμφιβαλλω- Οσο για τον κοπο εχεις δικιο... Δεν ειναι ευκολο να εχεις την ιδια ορεξη και εμπνευση δυο φορες.... Ηταν λιγο δυσκολο να ξαναμπω στο mood και μου πηρε λιγο χρονο... Νομιζω πως αυτος ηταν και ο λογος που εβγαλα ολη την ιστορια απο το blog μου, ισως επειδη απλα ηθελα να κλειστω παλι στην ιστορια μου ξεροντας πως ειμαι μονο εγω και οι χαρακτηρες μου... Στις μικρες ιστοριες το λατρευω αυτο για να ειμαι ειλικρινης Οσο για τα συγγραφικα μου σχεδια μετα το Snow Castles;;; Πειτε μου αμα εχετε ορεξη η για μια μικρη ιστορια για τον Αγιο Βαλεντινο -που απο οτι φαινεται δεν την γλιτωνετε - η απο November Rain η ακομη και απο Saline Taste... Ειναι τοσα πολλα αυτα που εχω παραμελησει... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 21 Ιαν 2011 - 12:36 | |
| Eμιλυ ναι δεν νομιζω να υπαρχει αν και ειναι ιδιαιτερο ονομα...Οι μικρες ιστοριες αυτο ακριβως προσφερουν οτι μπορεις δηλαδη να κανεις οτι θελεις με την υποθεση, εισαι μονος με τους χαρακτηρες σου.Αν και αυτο κρυβει και ενα ρισκο,γιατι δεν ξερεις αν πρεπει να αλλαξεις κατι πανω τους... Τωρα με οτι και να συνεχισεις καλο θα ηταν...για τον αγιο βαλεντινο θελουμε να δουμε μια ιστορια, οσο για τα φανφικ ειτε συνεχισεις με november rain,saline taste, butterflies of the past το ιδιο ειναι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Σαβ 22 Ιαν 2011 - 12:39, 1 φορά | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 22 Ιαν 2011 - 11:22 | |
| Σε ευχαριστω, Γερασιμε για την υποστηριξη Εχω μια ιδεα αλλα ακομη βρισκομαι στο σταδιο των σχεδιων Οσο για την συνεχεια στις υπολοιπες ιστοριες θα δω τι μπορω να κανω Τελευταια εχω αρκετη εμπνευση για Saline Taste |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 22 Ιαν 2011 - 12:48 | |
| Πραγματικα τιποτα Εμιλυ χαιρομαι να σε στηριζω Χμμ εμπνευση για Saline taste ανοιπονουμε γιατι εχεις αφησει και εσυ την ιστορια σε πολυ καλο σημειο...Γενικα απο οταν εγινε η επαναδιαταξη στην ιστορια εχει ανεβει το ενδιαφερον στα υψη... Α και δεν ξερω αν θυμηθηκα να το πω-παντα κατι ξεχναω- φοβερη η αλλαγη στο blog μου αρεσει πολυ το χρωμα του φοντου, η εικονα που ταιριαζει με ολες τις ιστοριες σου, το λευκο χρωμα των γραμματων που ειναι πολυ ξεκουραστο οπως και η γραμματοσειρα που δεν σε κουραζει, και τελος αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι οτι το πλαισιο που ειναι τα γραμματα ειναι μαυρο και οχι διαφανο αρα δεν μπλεκετε με το φοντο... PS. Ευχαριστη προσθηκη η playlist που εχει παλι φοβερα κομματια... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 22 Ιαν 2011 - 16:29 | |
| Γεια σας!!! Ηθελα να σας ενημερωσω πως το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο Saline Taste Μεχρι τωρα προχωραει καλα, εχω καταφερει να γραψω μερικες σελιδες αλλα οχι αρκετες για να τις δημοσιευσω... Μετα... Θα τελειωσω το November Rain και... Το επομενο κανονικα θα ηταν εκπληξη αλλα δεν μπορω να κρατηθω Το μονο που μπορω να ομολογησω ειναι καινουργια ιστορια, οχι one-shot. Η ιστορια αυτη προοριζοταν για one-shot Αγιου Βαλεντινου αλλα οταν την ξεκινησα αποφασισα πως η σχεση που θελω να περιγραψω δεν δημιουργειται μονο σε εναν περιορισμενο αριθμο σελιδων. Σε λιγες μερες θα εχετε ενα μικρο teaser, ενα μουσικο θεμα και οταν ειμαι ετοιμη και ενα κεφαλαιο! Ευχηθειτε μου καλη τυχη Σε ευχαριστω, Γερασιμε για μια ακομη φορα Χαιρομαι που σου αρεσαν οι αλλαγες στο blog μου και στο playlist μου. Λατρευω αυτα τα κομματια Σχετικα με το Saline Taste χαιρομαι παρα πολυ που η διορθωση του αυξησε την δικη μου διαθεση για γραψιμο οπως και την δικη σας για διαβασμα. Χωρις αυτην την αναγκαια διορθωση δεν νομιζω πως θα συνεχιζα κανονικα την ιστορια. Πριν την εγραφα χωρις να ξερω που θα το πηγαινα φευγοντας απο το αρχικο μου πλανο. Τωρα που καθε κεφαλαιο εχει ενα πλανο ολα ειναι πιο ευκολα. Ξερω τι θα γραψω και ποτε θα ειναι η καταλληλη στιγμη, οπως και εχω τον χρονο για να σκεφτω πριν βαλω τους ηρωες μου να κανουν κατι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 22 Ιαν 2011 - 17:15 | |
| Έμιλύ μου, πριν αρχίσω...θα ήθελα να σου πω ένα τεραστιο ευχαριστώ για την αφιέρωση! Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ γλυκιά μου! Με κάνει πολύ χαρούμενη. γιατί ήταν μια μοναδική ιστορία! Λοπόνννννννννν, ουφ , θα πω πάλι τα ίδια... Σου έχω πει αμέεεεετρητες φορές ότι Λ-Α-Τ-Ρ-Ε-Υ-Ω και Α-Γ-Α-Π-Α-Ω τις ιστορίες σου και τον εξαιρετικό τρόπο γραφής σου! Κάθε γραμμή που διαβάζω, κάθε συναισθήμα που αποδίδεις, κάθε εικόνα που περιγράφεις...αιχμαλωτίζουν τον αναγνώστη και τον εξιτάρουν! Αυτό παθαίνω κι εγώ! Το τέλος ήταν απλά εκπληκτικό και μπορώ να πω, μη αναμενόμενο! Η σκηνή που ο Εντουαρντ "μπερδεύεται" και νομίζει τη Μπέλα για άλλη ήταν φανταστική! Η συνέχεια όμως...καθηλωτική! Η ένωσή τους ήταν τόσο γλυκιά, τρυφερή, ρομαντική, ερωτική, ακαταμάχητη... Περιέγραψες τη σκηνή με τόση δεξιοτεχνία και με μοναδικό τρόπο καταφέρνοντας να βγει όμορφη και σαφώς όχι αισχρή και χυδαία -που είναι το σημαντικότατο-! Τα συναισθήματα ήταν τόσο δυνατα και έντονα που νιώθεις σαν εσύ ο ίδιος να τα βιώνεις! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η εγκυμοσύνη της Μπέλα καταπληκτική! Χάρηκα πάρα πολύ για την κατάληξή τους και για την αποφασιστικότητα του Εντουαρντ νωρίτερα -που ξέχασα να αναφέρω-, να πάει μαζί της στην Ουάσινγκτον! Άλλη μια ΥΠΕΡΟΧΗ ιστορία έφτασε στο τέλος της! Συγχαρητήρια Έμιλυ! Συγχαρητήρια! Συνέχισε έτσι και μην παρατήσεις ΠΟΤΕ τη συγγραφή! Καλή επιτυχία σε αυτά που ετοιμάζεις!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Τετ 26 Ιαν 2011 - 22:34, 1 φορά | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 28 Ιαν 2011 - 22:45 | |
| Ποπο τωρα μας αποτελειωσες...καινουργια ιστορια; Προειδοποιουμε πρωτα... Τι να πω ανυπομονω και για το saline taste και για την συνεχεια του november rain αλλα περισσοτερο για την νεα ιστορια. Η απροβλεπτη εμιλυ ξαναχτυπα... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 29 Ιαν 2011 - 17:20 | |
| Ενα συντομο αφιερωμα στο Snow Castles σας περιμενει στο blog μου Ελπιζω να το απολαυσετε http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/Γερασιμε, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα οταν διαβασα το σχολιο σου. Ναι, ναι... Ειμαι απροβλεπτη, δεν ξερω αμα αυτο ειναι καλο η κακο, αλλα πολλοι ανθρωποι με εχουν χαρακτηρισει ετσι Σχετικα με την καινουργια ιστορια το μονο που μπορω να ελπιζω ειναι να αρεσει σε ολους. Κρατουσα την ιδεα για παρα πολυ καιρο αλλα ποτε δεν καταφερα να την γραψω. Αυτη πιστευω πως ειναι η καταλληλη στιγμη. Για να μην λεω πολλα θα καταληξω σε ενα απλο ευχαριστω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 30 Ιαν 2011 - 20:20 | |
| | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 31 Ιαν 2011 - 0:29 | |
| Εμιλή μου όντως οι φωτογραφίες ήταν απίθανες !!! να σε ρωτήσω πότε να περιμένουμε περίπου την συνέχεια από το november rain;;; | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 31 Ιαν 2011 - 14:13 | |
| Κατερινα μου -αμα θυμαμαι σωστα-, δεν μπορω να πω και πολλα σχετικα με αυτο το θεμα Αρχικα σχεδιαζα να τελειωσω ενα κεφαλαιο στο Saline Taste και αμεσως μετα να δημοσιευσω συνεχεια στο november rain. Δεν θελω να απογοητευσω κανεναν για αυτο δεν μπορω να υποσχεθω και κατι. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι θα κανω οτι καλυτερο μπορω για να τα καταφερω ολα... Σε ευχαριστω, Ερμιονη μου για τα γλυκα σου λογια |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:53 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:55 | |
| καλα διαβαζοντας το καταλαβε οτι κατι super μας περιμενει!!! | |
|
| |
| Emily's Blog | |
|