| Book 5: Spirit Bound | |
|
+33chrysabella dark violet valia 32 twilightFOREVER Rosemarie Cullen AspaKorth marina Stella Sunlight Fallen Angel scarlet rose mariposa Rozmari Nantia Hale_Biers sunrise alice4ever1 sambrina broken angel maraki12 $ofi@ + Edward marina forever MIKAELLA Kimberly athina hiddenfantasy Zafrina michelle vikaki21 SilverMusk WhiteQueen ΕΡΗ evi mR.Geo April 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Τετ 6 Απρ 2011 - 20:10 | |
| xaxa evι και εγω αργα το πηγα το 4 μεσα σε 8 ωρεσ δεν ειχε αλλη σελιδα χαχα τωρα να ερθει κ κυπρο κ θα τ παω πολυυυυυυυυ αργα μαρεσει που ειχα αφσ στα αγγλικα 4 κεφ γ να εχω λιγη αγωνια και εκατσα χτεσ και τα πελεκσα χαχαχα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Τετ 6 Απρ 2011 - 20:30 | |
| Eχω ξανα διαβαζω το εξι...Δεν μπορω με το που το πιασω στα χερια μου εχω κολλησει.... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 7 Απρ 2011 - 0:27 | |
| Την Δευτερα πηρα το πεμπτο βιβλιο,αλλα θα το ξεκινησω μαλλον αυτο το Σαβ/Κυριακο γιατι δεν προλαβαινω καθολου.Τοσο καιρο περιμενα να βγει και τωρα που το εχω δεν προλαβαινω να το διαβασω.Τι καντεμια | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 7 Απρ 2011 - 1:20 | |
| Σε καταλαβαινω...το ιδιο εχω παθει με το City of fallen angels και το Extras....Να δω ποσο θα μπορεσω να αντισταθω..... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 7 Απρ 2011 - 9:36 | |
| Καλά εγώ είναι περιττό να πω πως δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου. Όσο μου αρέσει που το παρήγγειλα πριν μια βδομάδα από το e-shop με την ελπίδα ότι την επομένη θα το είχα, αλλά τίποτα ακόμα. Δεν μου έχει ξανατύχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση από το συγκεκριμένο σάιτ. Το πολύ την μεθεπόμενη της παραγγελίας μου, βρισκόταν στα χέρια μου, αλλά τώρα πάνε 8 μέρες. Έλεος δηλαδή. Πάω να σκάσω. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 7 Απρ 2011 - 12:55 | |
| Για το City Of Fallen Angels μιλαμε....? Το βγαλαν για παραγγελια....? | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 7 Απρ 2011 - 13:09 | |
| Όχι βρε στο τοπικ του Σπιριτ Μπάουντ είμαστε τι δουλειά έχει εδώ η Πόλη των Έκπτωτων Αγγέλων? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 7 Απρ 2011 - 13:25 | |
| Aυτο να μου πεις... Sorry μου ηρθε λιγο ξαφνικο απλα...Οσο και να ψαχνω ακομη δεν το εχουν βγαλει το ατιμο....οποτε μπορω να ονειρευομαι.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Σαβ 9 Απρ 2011 - 15:48 | |
| Εγώ σιχάθηκα (Στο βιβλίο) το μέρος που είχα διαβάσει στ'αγγλικά! Στ ελληνικά φαίνεται τόσο ασήμαντο και αδύναμο (περιττό να πω πως στο αγγλικό κουβάλαγα και λεξικό ) | |
|
| |
mariposa Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 10/04/2011
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 11 Απρ 2011 - 11:56 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 11 Απρ 2011 - 13:48 | |
| Και εγω πιστευω οτι κανουν πολυ καλη δουλεια.Και σχετικα γρηγορα τα μεταφραζουν αν σκεφτητε οτι περυσι περιπου τετοιο καιρο ειχαμε το δευτερο και τωρα ειμαστε στο 5. Μπορει εμεις να τα θελουμε πολυ πιο γρηγορα αλλα τα πανε πολυ καλα.Και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την μεταφραση σε ολα τα επιπεδα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 11 Απρ 2011 - 14:28 | |
| Αμα εξαιρεσουμε την καθυστερηση του 4 ειναι καταπληκτικοι...Ουτε να μιλαμε δεν πρεπει...Σε δυο μηνες θα εχουμε και το 6 κι αμα συνεχισουν ετσι το Bloodlines θα το εχουμε ενα δυο μηνες μετα την κυκλοφορια του.... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 14 Απρ 2011 - 17:37 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
Που είναι η δήμητρα να το ρίξει στις ορμόνες!
Να 'μαι και γω!!!!!!! Εννοειται πως φταινε οι ορμονες!!!Εδω ξυπνησαν στην Εκλειψη τα ορμονικα της Μπελλα που ηταν και παρθενοπιπιτσα ,δεν θα ξυπναγαν της Ροουζ που ειχε ηδη αρχισει το σπορ και που γενικα σαν χαρακτηρας ηταν επηρρεπης στους παιδαρους???? Τι να λεμε τωρα!!! Αργησα καπως να κανω ποστ αλλα τωρα που το διαβασα και γω μπορω να εκφερω αποψη για το μειζον ζητημα που αναλυετε απο την πρωτη σελιδα του τοπικ!!!! Εγω συμφωνω με την Whitequeen και με τους υποστηρικτες αυτης!!!! Παιδια και εμενα ο Ντιμιτρι μου την εσπασε !!!Μαναρι ξεμαναρι ...πολυ κλαψομ**νης μας προεκυψε!!! - Σπόιλερ:
Καταλαβαινω οτι εχει τυψεις αλλα η συμπεριφορα του ειναι υπερβολικη!!Κλαψε ρε φιλε,πεσε στα γονατα της αν θελεις,πεσε και σε καταθλιψη αλλα μην την απορριπτεις ετσι!!!Δεν της αναγνωριζει ουτε τα οσα εκανε για αυτον!!!Αυτος μονο την Λιζα αναγνωριζει!!! Ελατε και λιγο στην θεση της Ροουζ!!!!Ειναι 17 χρονων κοπελα η οποια εχει περασει τα πανδεινα ,φλερταρει με τον θανατο καθε τρεις και λιγο ,πηγε να σκοτωσει τον ανθρωπο που αγαπαει και σαν να μην εφτανε αυτο ....αστοχησε και μετα την κηνυγουσε αυτος!!!Το πως δεν εχει πεσει ακομα στα ψυχοφαρμακα ειναι αποριας αξιο!!!Και το κερασακι στην τουρτα ????Αφου εχει κανει τα παντα για να τον ξανακανει νταμπιρ αυτος επιστρεφεις και την διωχνει λεγοντας της οτι η αγαπη χανεται!!! Μεσω τους δεσμου δεν μαθαινει ποτε οτι ο Ντιμιτρι την αγαπαει ακομα,μαθαινει απλα οτι δεν θελει να την δει γιατι τον πληγωνει!!!Αυτο δεν σημαινει τιποτα!!!Η Ροουζ ειναι ερωτευμενη και οταν εισαι ερωτευμενος εισαι μεσα στην ανασφαλεια!!Αν ο αλλος δεν σου δειχνει την αγαπη του και δεν στην εκφραζει ξεκαθαρα ,εσυ δεν ξερεις τιποτα και αμφιβαλεις για τα παντα!!! Οποτε αυτο που θεωρουν οι αναγνωστες δεδομενο (η αγαπη του Ντιμιτρι) για την Ρουζ που ειναι μεσα στον χορο και οχι απεξω οπως εμεις δεν ειναι καθολου δεδομενο και σιγουρο!!! Οποτε η κοπελα ειναι λογικο και να αμφιβαλει και να νιωθει πληγωμενη εξ αιτιας της απορριψης!!! Καποιοι ειπαν να κατσει να περιμενει και αλλο!!Πρωτον η Ροουζ ειναι πολυ παρορμητικη και δευτερον θεωρει οτι και να περιμενει δεν θα αλλαξει κατι γιατι ο Ντιμιτρι ειναι σταθερος χαρακτηρας και πιστευει οτι δεν θα αλλαξει γνωμη οσος καιρος και αν περασει!!!!! Κια μην ξεχνατε οτι ο καλος μας ο Ρωσος την σπρωχνει στην αγκαλια ενος τεκνου για το οποιο η Ροουζ εχει ηδη συναισθηματα!!!Μικροτερης εμβελειας μεν αλλα αληθινα δε!!!Σε εναν κοσμο χωρις τον Μπελικοφ η Ροουζ θα ηταν ερωτευμενη με τον Αντριαν οποιος ειναι ο μονος που εχει αυτην την στιγμη !!!!Ειναι το λιμανι της !!!Αυτος την στηριζει και κανενας αλλος!!! Κατι το στηριγμα...κατι η τρυφεροτητα που νιωθει...κατι η απορριψη απο τον αλλον + η ελξη για τον Αντριαν και οι εφηβικες ορμονες...εεεεε πολυ θελει????? Και μπορει σε καποιες να μην εχει τυχει αλλα υπαρχουν φορες που μια γυναικα εχει συναισθηματα για δυο αντρες !!!Δεν ειναι απολυτα κακο!!!!Η κοπελα ειναι 17 χρονων ,πληγωμενη και πολυ μπερδεμενη!!!!Ενα στηριγμα ψαχνει και ο μονος που της το προσφερει ειναι ο Αντριαν!!! Εγω εφτασα σε σημειο οχι να στενοχωριεμαι γι αυτο που παει να κανει ...αλλα γιατι στο τελος δεν εγινε τιποτα!!!Κριμα τετοιο παλικαρι να παει χαμενο!!! οσο για τον Ντιμιτρι που πληγωνεται....εεεε τα θελει ο πωπος του!!!Αφηστε που δεν ξερουμε και αυτος τι εκανε γενικοτερα!!!Που ξερουμε αν της ηταν πιστος???Οσο ηταν Στριγκοι μπορει τα κερατα της Ροουζ να φτασαν τον πυργο του Αιφελ!!!Αλλα τι ????Αυτος ειναι αντρας??Μπααα!!!!Και αντι να επανορθωσει και της ορκιστει οτι θα ειναι δικος της για παντα αυτος μας εχει βγαλει την πιστη!!!Καναμε αμην μεχρι να της κατσει και αυτος μετα εγινε Στριγκοι και σαν να μην εφτανε αυτο ...αυτος μετα ξυπνησε χειροτερος απο πριν!!!! Ημαρτον πια....εε απο το να πεσει η Ροουζ στα ψυχοφαρμακα καλυτερα να χουφτωσει τον Αντριαν !!!! Χουφτωστον χουφτωστον!!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 14 Απρ 2011 - 18:13 | |
| - Σπόιλερ:
Εμενα αυτο το βιβλιο μου αφησε γενικα μια πικρη γευση κι ο λογος ηταν ολοι οι πρωταγωνιστες.Ενιωθα ασχημα για τον Ντιμκα και οσα τραβηξε αλλα τα πηρα τοσο στην κρανα μαζι του που μονο που δεν πεταξα το βιβλιο....Για τον Αντριαν ενιωσα ασχημα γτ δεν του αξιζει ολο αυτο...Ειχα πλανταξει στο κλαμα στην σκηνη που ο Ντιμιτρι την διωχνει αλλα σε εκεινο το σημειο που παραλιγο να κανουν ερωτα με τον Αντριαν πλανταξα....Αυτη η κοπελα και την δεν εχει τραβηξει...Μονο που φορτωνεται το σκοταδι της Λιζα φτανει....Αφου ο Ντιμιτρι μας εβγαλε το λαδι για τρια βιβλια επιτελους ενεδωσε εγινε οτι εγινε και για πρωτη φορα η Ροουζ αφηνει τον εαυτο της να ελπισει....Μετα γινεται το σωσε...Διασχιζει την μιση υφηλιο για να τον βρει και να τον σκοτωσει[και πως να του αντισταθεις το ατιμου...]και μετα την αλλη μιση για να βρει τροπο να τον σωσει...Και το μονο που παιρνει σε ανταλλαγμα ειναι κι αλλος πονος....Του Αντριαν δεν του αξιζε ολο αυτο γτ ουσιαστικα ειναι με καποια που ανηκει σε εναν αλλο...και να γινοταν κατι εκεινο το βραδυ η Ροουζ θα το εκανε για να ξεχασει...να νιωσει αποδεκτη....Αν γινοταν μετα τα πραγματα θα ηταν χειροτερα...Ηδη ποναει που τον πληγωνει χωρις να θελει....κι ειναι αδικο και για τους δυο τους...Αυτη ανηκει με τον Ντιμιτρι...και φαινεται ξεκαθαρα απο τα λογια της στο εξι οταν λεει ηξερε πως με οποιονδηποτε αλλον θα ηταν λαθος...Μπορει να ηταν με τον Αντριαν...αλλα απο την αρχη προοριζοταν για εκεινον....
| |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Πεμ 14 Απρ 2011 - 20:15 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
Που είναι η δήμητρα να το ρίξει στις ορμόνες!
Να 'μαι και γω!!!!!!!
Εννοειται πως φταινε οι ορμονες!!!Εδω ξυπνησαν στην Εκλειψη τα ορμονικα της Μπελλα που ηταν και παρθενοπιπιτσα ,δεν θα ξυπναγαν της Ροουζ που ειχε ηδη αρχισει το σπορ και που γενικα σαν χαρακτηρας ηταν επηρρεπης στους παιδαρους????
Τι να λεμε τωρα!!!
Αργησα καπως να κανω ποστ αλλα τωρα που το διαβασα και γω μπορω να εκφερω αποψη για το μειζον ζητημα που αναλυετε απο την πρωτη σελιδα του τοπικ!!!!
Εγω συμφωνω με την Whitequeen και με τους υποστηρικτες αυτης!!!! Παιδια και εμενα ο Ντιμιτρι μου την εσπασε !!!Μαναρι ξεμαναρι ...πολυ κλαψομ**νης μας προεκυψε!!!
- Σπόιλερ:
Καταλαβαινω οτι εχει τυψεις αλλα η συμπεριφορα του ειναι υπερβολικη!!Κλαψε ρε φιλε,πεσε στα γονατα της αν θελεις,πεσε και σε καταθλιψη αλλα μην την απορριπτεις ετσι!!!Δεν της αναγνωριζει ουτε τα οσα εκανε για αυτον!!!Αυτος μονο την Λιζα αναγνωριζει!!! Ελατε και λιγο στην θεση της Ροουζ!!!!Ειναι 17 χρονων κοπελα η οποια εχει περασει τα πανδεινα ,φλερταρει με τον θανατο καθε τρεις και λιγο ,πηγε να σκοτωσει τον ανθρωπο που αγαπαει και σαν να μην εφτανε αυτο ....αστοχησε και μετα την κηνυγουσε αυτος!!!Το πως δεν εχει πεσει ακομα στα ψυχοφαρμακα ειναι αποριας αξιο!!!Και το κερασακι στην τουρτα ????Αφου εχει κανει τα παντα για να τον ξανακανει νταμπιρ αυτος επιστρεφεις και την διωχνει λεγοντας της οτι η αγαπη χανεται!!! Μεσω τους δεσμου δεν μαθαινει ποτε οτι ο Ντιμιτρι την αγαπαει ακομα,μαθαινει απλα οτι δεν θελει να την δει γιατι τον πληγωνει!!!Αυτο δεν σημαινει τιποτα!!!Η Ροουζ ειναι ερωτευμενη και οταν εισαι ερωτευμενος εισαι μεσα στην ανασφαλεια!!Αν ο αλλος δεν σου δειχνει την αγαπη του και δεν στην εκφραζει ξεκαθαρα ,εσυ δεν ξερεις τιποτα και αμφιβαλεις για τα παντα!!! Οποτε αυτο που θεωρουν οι αναγνωστες δεδομενο (η αγαπη του Ντιμιτρι) για την Ρουζ που ειναι μεσα στον χορο και οχι απεξω οπως εμεις δεν ειναι καθολου δεδομενο και σιγουρο!!! Οποτε η κοπελα ειναι λογικο και να αμφιβαλει και να νιωθει πληγωμενη εξ αιτιας της απορριψης!!! Καποιοι ειπαν να κατσει να περιμενει και αλλο!!Πρωτον η Ροουζ ειναι πολυ παρορμητικη και δευτερον θεωρει οτι και να περιμενει δεν θα αλλαξει κατι γιατι ο Ντιμιτρι ειναι σταθερος χαρακτηρας και πιστευει οτι δεν θα αλλαξει γνωμη οσος καιρος και αν περασει!!!!! Κια μην ξεχνατε οτι ο καλος μας ο Ρωσος την σπρωχνει στην αγκαλια ενος τεκνου για το οποιο η Ροουζ εχει ηδη συναισθηματα!!!Μικροτερης εμβελειας μεν αλλα αληθινα δε!!!Σε εναν κοσμο χωρις τον Μπελικοφ η Ροουζ θα ηταν ερωτευμενη με τον Αντριαν οποιος ειναι ο μονος που εχει αυτην την στιγμη !!!!Ειναι το λιμανι της !!!Αυτος την στηριζει και κανενας αλλος!!! Κατι το στηριγμα...κατι η τρυφεροτητα που νιωθει...κατι η απορριψη απο τον αλλον + η ελξη για τον Αντριαν και οι εφηβικες ορμονες...εεεεε πολυ θελει????? Και μπορει σε καποιες να μην εχει τυχει αλλα υπαρχουν φορες που μια γυναικα εχει συναισθηματα για δυο αντρες !!!Δεν ειναι απολυτα κακο!!!!Η κοπελα ειναι 17 χρονων ,πληγωμενη και πολυ μπερδεμενη!!!!Ενα στηριγμα ψαχνει και ο μονος που της το προσφερει ειναι ο Αντριαν!!! Εγω εφτασα σε σημειο οχι να στενοχωριεμαι γι αυτο που παει να κανει ...αλλα γιατι στο τελος δεν εγινε τιποτα!!!Κριμα τετοιο παλικαρι να παει χαμενο!!! οσο για τον Ντιμιτρι που πληγωνεται....εεεε τα θελει ο πωπος του!!!Αφηστε που δεν ξερουμε και αυτος τι εκανε γενικοτερα!!!Που ξερουμε αν της ηταν πιστος???Οσο ηταν Στριγκοι μπορει τα κερατα της Ροουζ να φτασαν τον πυργο του Αιφελ!!!Αλλα τι ????Αυτος ειναι αντρας??Μπααα!!!!Και αντι να επανορθωσει και της ορκιστει οτι θα ειναι δικος της για παντα αυτος μας εχει βγαλει την πιστη!!!Καναμε αμην μεχρι να της κατσει και αυτος μετα εγινε Στριγκοι και σαν να μην εφτανε αυτο ...αυτος μετα ξυπνησε χειροτερος απο πριν!!!! Ημαρτον πια....εε απο το να πεσει η Ροουζ στα ψυχοφαρμακα καλυτερα να χουφτωσει τον Αντριαν !!!! Χουφτωστον χουφτωστον!!!!
Συμφωνω με ολα ειδικα με το τελευταιο | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Παρ 15 Απρ 2011 - 10:40 | |
| ε οχι βρε κοριτσια μην δικαιολογουμε τα παντα!! - Σπόιλερ:
Λοιπον εγω το εχω ξαναπει...ισως παραειμαι ρομαντικη αλλα νομιζω οτι οταν αγαπας καποιον αληθινα μπορεις να περιμενεις λιγο παραπανω.Εγω δεν ειπα να κατσει να γερασει μονη της αλλα ενα μικρο διαστημα θα μπορουσε να του δωσει να βρει τον εαυτο του. Και οσες εχετε διαβασει το 6 καταλαβαινεται οτι αυτο το διαστημα θα ερχοταν πολυ πιο γρηγορα.Οποτε το μονο που καταφερνει ειναι να πληγωθουν ολοι.Απο την αλλη επαιζε με τον Ανριαν ενω ηδη ειχε παρει την αποφαση να παλεψει για τον Ντιμιτρι.Θελει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.Φταιει και ο Ντιμιτρι ενταξει αλλα θα μπορουσε να κανει λιγο πιο προσεχτικες κινησεις η Ροουζ.Δικαιολογω τον αυθορμητισμο και την επιπολαιοτητα που πηγαζει απο μεσα της αλλα δεν μπορω να μην σκεφτομαι και το ποσο πολυ πληγωνεται ο Αντριαν απο ολα αυτα.Εκει που το παιρνει αποφαση του λεει οτι τον αγαπαει λιγο και θελει να προσπαθησουν.Ειναι αδικο γι αυτον βρε κοριτσια.οχι οτι δεν το ξερει αλλα οταν εισαι ερωτευμενος δεν σκεφτεσαι λογικα.Τον αγαπω τον Αντριαν και με πληγωνει να τον βλεπω να μου στεναχωριεται.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Παρ 15 Απρ 2011 - 12:02 | |
| - Σπόιλερ:
Συμφωνω απολυτα...Αλλα ειναι και δικο του λαθος...Το ηξερε οτι ηταν ερωτευμενη με αλλον και το εβαλε ως ορο να του δωσει μια ευκαιρια ωστε να την βοηθησει...Και η Ροουζ εκανε...Αυτο που δεν περιμενε ειναι να περναει τοσο καλα μαζι του και να αρχισει να τον χρειαζεται κατα μια εννοια...Σε αυτο δεν την αδικω....την καταλαβαινω...Δεν ηταν ετοιμη για αυτον και φαινεται απο το γεγονος πως τοσους μηνες δεν ειχαν ολοκληρωσει την σχεση τους...Κι οταν πηγε να γινει ηταν επειδη ο ερωτας της ζωης της της ειχε ξεσκισει την καρδια για ακομη μια φορα και δεν της αναγνωρισε και τπτ....Και δεν υπαρχει τπτ πιο επικινδυνο απο μια πληγωμενη γυναικα...ειδικα με τον χαρακτηρα της Ροουζ...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 18 Απρ 2011 - 13:09 | |
| - Σπόιλερ:
Εμενα δεν μου αρεσε καθολου ετσι οπως φεροταν ο Ντιμιτρι στην Ροουζ,αλλα,οταν ειδα στο τελος πως την υπερασπιστηκε στους φυλακες ξεχασα τα παντα.Και οταν ξανα σκεφτηκα τα πραγματα τον θαυμασα λιγο τον Ντιμιτρι.Ηταν Στριγκοι και ξαναεγινε Νταμπιρ,δραματικη αλλαγη.Απορω πως αντιμετωπισε και ετσι την Ροουζ με τετοια αγαπη που νοιωθει για αυτην.Ηθελε οντως να ειναι ευτυχισμενη με τον Αντριαν,πιστευε πως εκει θα εβρισκε την αγαπη.Σιγουρα του ηταν πολυ δυσκολο να της το πει.Παρ'αυτα ετσι της εδειξε την μεγαλη αγαπη που ετρεφε για εκεινη! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 18 Απρ 2011 - 14:10 | |
| - Σπόιλερ:
Και που να δεις στο εξι τι κανει για εκεινη...Λιωνεις για δεν λιωνεις μετα......
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Τετ 20 Απρ 2011 - 17:06 | |
| - Σπόιλερ:
Ωχ καταλαβα θα πεσει κλαμα
| |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Σαβ 23 Απρ 2011 - 0:30 | |
| | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Κυρ 1 Μάης 2011 - 23:48 | |
| Εχω ξεκινησει το πεντε και κοντευω να το τελειωσω...αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει...δεν ξερω γιατι...!! Με κουρασε λιγο κ αυτη μπορω να πω...!! - Σπόιλερ:
Αλλα οχι να τον δικαιολογειτε κιολας...!! Μας εβγαλε την ψυχη τοσα βιβλια...Αι σιχτιρ δηλαδη...η κοπελια σε ηθελε κι εσυ εκανες νερα...την μια ηταν μεγαλυτερος...την αλλη θα ηταν μαζι φυλακες...την τριτη τελικα κατι εγινε αλλα μετα απο εκει κ επειτα σκα..α!!Ουτε οταν ηταν Στριγκοι δεν εκανε τιποτα...Μας εσπασε τα νευρα με το να την αλλαξει...μονο αυτο ελεγε συνεχεια...Σταματα βρε πουλακι μου κ κανε τιποτα αλλο να δεις πως θα αλλαζε γνωμη...!! Συνεχισε με τον Αντριαν αλλα φταιει κ αυτος που αντι να τις ριξει δυο να συνελθει αυτος την βοηθαει κιολας... (Γιατι θεε μου δεν υπαρχει καποιος τετοιος πραγματικος αντρας...??? ) Ακου εκει κατασταση...!! Εγω πιστευω οτι φταινε ολοι...!! Απο την αρχη...!! Αν δεν εκανε ετσι ο Ντιμιτρι θα ηταν διαφοερτικα ολα...και δεν θα τρεχαμε τωρα 6 βιβλια...!! Αν η Ροουζ τον εγραφε απο την αρχη τον Ντιμιτρι να δειτε πως θα ετρεχε...και αν ο Αντριαν δεν ασχολιοταν μαζι της θα ηταν ποιο ηρεμος...!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Δευ 2 Μάης 2011 - 0:03 | |
| - Σπόιλερ:
Εγω δεν θα αλλαζα τπτ σε αυτα τα βιβλια...Ηταν στιγμες που με πληγωσαν ομως παντα καταφερναν να με καλυπτουν....Σιγουρα υπηρξαν λαθη απο την πλευρα ολων των χαρακτηρων...αλλα ετσι γινεται και στην ζωη...τα πραγματα σχεδον ποτε δεν περνουν την τροπη που θελουμε...
| |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Book 5: Spirit Bound Τρι 3 Μάης 2011 - 17:30 | |
| - Σπόιλερ:
Παρ ολα αυτα προσπαθουμε για το καλυτερο...Εδω σε αυτη την περιπτωση ο μονος που δεν φταιει ειναι ο καημενος ο Αντριαν...!! Ολοι οι υπολοιποι εχουν μεγαλο μερος ευθυνης...!! Επρεπε η Ρουζ να τον αφησει ησυχο...χωρις να τον τυρανναει ετσι...!! Δεν ξερω...τον λυπαμαι που τον κανει ετσι...που τον τυρανναει τοσο πολυ...που δεν του λεει την αληθεια...!!
| |
|
| |
| Book 5: Spirit Bound | |
|