Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
εγώ το πέμπτο παιδιά από τα χριστούγεννα είχα φάει το κόσμο να το βρώ και είχα απελπιστεί γιατί δεν υπήρχε πουθενά!τελικά βρήκα σε ένα τοπικό βιβλιοπωλείο δύο αντίτυπα και το πήρα επιτέλους!
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
Εγώ βασικά την τελείωσα την σειρά... δεν μπορούσα να περιμένω να έρθουν τα ελληνικά βιβλία.. και όσο αφορά το 5ο βιβλίο της σειράς κάπου μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί από το εργοστάσιο... τώρα δεν ξέρω κατά ποσό αληθεύει...
ΥΠ. παίζει να είναι η καλύτερη σειρά που έχω διαβάσει.. ανυπομονώ να διαβάσω την συνέχεια στον νέο κύκλο bloodlines
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Επικοινώνησα με την Διοπτρα και μου είπαν πως κατα 95% το δεσμώτες ψυχών θα επανακυκλοφορήσει από τις εκδόσεις τους, γιατί προς το παρον έχει εξαντληθεί και το βρίσκεις πολύ δύσκολα αν έχει περισσέψει κανενα αντίτυπο σε κάποιο μικρό ξεχασμένο βιβλιοπωλείο.
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
Επικοινώνησα με την Διοπτρα και μου είπαν πως κατα 95% το δεσμώτες ψυχών θα επανακυκλοφορήσει από τις εκδόσεις τους, γιατί προς το παρον έχει εξαντληθεί και το βρίσκεις πολύ δύσκολα αν έχει περισσέψει κανενα αντίτυπο σε κάποιο μικρό ξεχασμένο βιβλιοπωλείο.
Ναι ετσι ειναι το βρισκεις παρα πολυ δυσκολα εγω εψαξα παρα πολυ για να το βρω μακαρι να επανακυκλοφορησει ειναι κριμα γιαυτους που δεν το εχουν να μην μπορουν να τελειωσουν τη σειρα
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Νομίζω πως τα υπόλοιπα για κάποιο λόγω δεν εξαντλούνται. Κάποιος άλλος εκδοτικός τα διακινεί. Έβλεπα προχτές τον κατάλογο του Πατάκη και είχε μέσα όλα τα βιβλία της introbooks -εκτός VA5- και έγραφε κάτι για ανάδοχο εκδοτικού κλπ.
evi The Volturi
Γενικά με την introbooks η κατάσταση είναι περίπλοκη. Νομίζω πως ποτέ δεν θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη...Και η Διόπτρα τώρα που πρόκειται να επανεκδόσει το βιβλίο με κάποιον το συζητάει. Αν η introbooks που έχει τα δικαιώματα έχει κλείσει με ποιον κάνει τις συζητήσεις;
evi The Volturi
Με το έξι συζητούσαν με την Μεντ γιατί έλειξε το συμβόλαιο της introbooks (όρος του συμβολαίου ήταν να εκδόσει όλα τα βιβλία μέχρι το τέλος του 2011) επομένως πλεον τα δικαιώματα δεν τα είχε κανείς. Με το VA5 τα δικαιώματα τα έχει ήδη κάποιος...
evi The Volturi
Και η introbooks από ότι έχω κατλάβει δεν χρεωκόπησε. Απλά η εταιρεία μέσα στην οποία υπαγόταν (imako) αποφάσισε ένα βήμα πριν την δική της χρεωκοπία πως δεν θέλει να την συντηρεί πια και άφησε τους πάντες απλήρωτους. Και έπειτα χρεωκόπησε και η imako...
evi The Volturi
Mα η introbooks τυπικα δεν χρεωκόπησε ποτέ. Απλά δεν είχε κάποια εταιρεία να την χρηματοδοτεί. Και συμπτωματικά η εταιρεία που μέχρι τότε την χρηματοδοτούσε μετά από λίγο καιρό χρεωκόπησε.
evi The Volturi
H Διόπτρα ανακοίνωσε και επίσημα ότι τον Σεπτέμβριο το Δεσμώτες Ψυχών το πέμπτο βιβλίο της σειράς Vampire Academy θα επανεκδοθεί από τις εκδόσεις τους. Και μάλιστα είπαν ότι σε περίπτωση που εξαντληθούν και τα υπόλοιπα τέσσερα βιβλία της σειράς θα τα επανεκδόσουν και αυτά (ήδη η υπόσχεση αίματος πλησιάζει και αυτή στο να εξαντληθεί). Επομένως όσοι θέλετε να ξεκινήσετε την σειρά και φοβόσασταν αφότου έκλεισε ο εκδοτικός οίκος που είχε εκδόσει τα πρώτα πέντε ότι δεν θα τα βρίσκετε, αρχίστε πλεον άφοβα. Και είπαν μάλιστα πως αν συνεχίσει η επιτυχία της Τελευταίας Θυσίας είναι σίγουρο ότι γύρω στον Ιανουάριο θα έχουμε στα χέρια μας και το πρώτο βιβλίο της spin-off σειράς του Vampire Academy "Bloodlines" στα ελληνικά!!!