Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 7 Ιουν 2011 - 22:54
ενα εχω να πω...... παλι καλα που υπαρχη στα αγγλικααα γιατι μεεεεεχρι να τ βγαλουν θα μασ βγαλουν την πιστη μασ οπωσ και με τα προηγουμενα.... αλλα για ναμε ηλκρινησσ δεν βιαζομε να βγειι.... δν θελω να τελειωσηηη
εχει κανεναν που το διαβασεεε το 6?
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 7 Ιουν 2011 - 23:43
Εγω το εχω διαβασει MIKAELLA..Εγω για να πω την αληθεια δεν τα πηρα μαζι τους μονο για αυτο...Αναμεσα στις αλλες ερωτησεις μου ειναι το ποτε θα βγει το 2 απο το Succubus και ποιον τιτλο θα εχει και ακομη δεν ηταν τπτ σιγουρο...συν του οτι ακομη δεν ξερουν καν αν θα μεταφρασουν την συνεχεια της σειρας.....
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Ιουν 2011 - 13:25
nαι οντως, πιστευω οτι ειναι ανοργανωτοι....... ΕΝΤΕΛΩΣ, ομως!!!! αλλα ενταξει.....δεν μπορουμε να κανουμε και αλλιως. και εχω αυτην την αντιδραση γιατι και γω, Μικαελα, το εχω διαβασει στα αγγλικα. Ξερω τι γινεται αλλα ως εκει. Θελω να το παρω στα ελληνικα και να το λιωσω!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Παρ 10 Ιουν 2011 - 2:12
ακριβσ αλλο να τια διαβαζεισ αγγλικα και αλλο ελληνικα........ εγω που ειμε κ στα αγγλικα......... εκανα τισ μοναδικεσ εξρεσεισ twilight kai va αλλα ποσοοοοοοοοοοοοο... θελω το 6 ελληνικα και μετα και 7 και 8 και 9 μεχρι να γερασουν κ μετα να μασ λεει για τα παιδια τουσ εγγονια δυσεγγονα χχαχχαχαχα πολλα θελω και γω
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Παρ 10 Ιουν 2011 - 5:00
Δεν ειναι κακη ιδεα... Εγω θα τα διαβασω ετσι κι αλλιως πρωτα στα αγγλικα μιας και δεν μπορω να περιμενω τοσο...αλλα και παλι τα θελω και στην γλωσσα μου...
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 28 Ιουν 2011 - 14:26
Εχουμε τιποτα νεοτερο για το βιβλιο; Σε δυο μερες τελειωνει ο μηνας και ακομη τιποτα. Ουτε καν το εξωφυλλο. Η κατασταση της introbooks ειναι τραγικη!!
Εdit: Μολις ελαβα ενα email απο την greekbooks.gr στο οποιο με ενημερωσαν οτι το βιβλιο θα βρισκεται στα ραφια ολων των βιβλιοπωλειων καπου στο πρωτο δεκαημερο του Ιουλιου. Πριν τις δεκα παντως θα ειναι διαθεσιμο.
Ευχομαι να ειναι αληθεια!!
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Πεμ 30 Ιουν 2011 - 16:53
Καλα δεν παμε καλα.... Kοιταξτε μηνυμα που εβγαλε η Introbooks στο facebook: Αγαπητοί φίλοι, κατ' αρχάς σας ευχαριστούμε θερμά για τη θερμή υποδοχή που έχετε επιφυλάξει στη σειρά Vampire Academy. Ανταποκρινόμενοι στα ερωτήματα που υποβάλλετε συχνά, σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του τελευταίου βιβλίου της σειράς, σας ενημερώνουμε ότι τεχνικοί λόγοι μάς υποχρεώνουν να μεταθέσουμε την ημερομηνία αυτή για τη νέα σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι η αναμονή θα αξίζει τον κόπο.
Με λιγα λογια να ξεχασουμε το βιβλιο μεχρι τον Οκτωμβρη? Ποτε αρχιζει η νεα σεζον?
Δηλαδη ελεος!!!!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Πεμ 30 Ιουν 2011 - 18:09
TI.EINAI.AYTO;
Κεραμιδα μου ηρθε απογευματιατικα. Πανε καθολου καλα; Σεβονται καθολου τους αναγνωστς τους; Τετοιο πραγμα ειχε να γινει απο την υποσχεση αιματος. Και πανω που βρηκαν το παλιο καλο τους εαυτο με το Δεσμωτες τωρα ξανα τα ιδια με την υποσχεση αιματος πολλαπλασιασμενα επι δεκα φορες;;;; Αναμενουμε τοσο καιρο, μας εχουν πριξει ενα μηνα τωρα τον Ιουνιο θα βγει τον Ιουνιο θα βγει και τωρα μας πετανε αυτο; Αυτο σημαινει οτι και το VS 2 θα βγει την νεα σεζον; Και τι θα πει νεα σεζον;;;;;
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Πεμ 30 Ιουν 2011 - 20:52
Εγώ το κατέβασα και το έχω στην επίφανεια εργασίας να με κοιτάζει. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Μάλλον θα το διαβάσω και όταν βγει και στην Ελλάδα με το καλό το ξαναδιαβάζω.
Δυο ερώτησεις μόνο. Το αρχείο που κατέβασα είναι μόνο 276 σελίδες αλλά από μια ματιά που έριξα τα κεφάλαια ειναι 36. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι ολόκληρο; Μπόρει να φτέει ότι το κατέβασα σε pdf; Από το 4shαred το κατέβασα και από τα σχόλια που είδα έμοιαζε γνήσιο. Ξέρει κανείς;
Επίσης το έχει βρει κανείς σε hardcover στην ελληνική αγορά; Αλλιώς λέω να το παραγείλω από το http://www.bookdepository.com/ που έχει δωρέαν μεταφόρικα έξοδα και έχει και έδρα στην Αγγλία όποτε δεν θα έχω να αντιμετωπίσω φόρους και τέτοια. Πόσο απαράδεκτος εκδοτικός οίκος παίζει να είναι πια;;;
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010