| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 7 Μάης 2011 - 20:58 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 7 Μάης 2011 - 22:16 | |
| πωπω δεν υπαρχει αυτο το κεφαλαιο μαιρη μου..νιωθω τη μπελλα ετοιμη να εκραγει αλλα κρατιεται καλα...για ποσο δεν ξερω.. οσο για τον εντουαρτ νομιζω οτι ο τζασπερ του αναψε φυτιλιες με αυτα που του ειπε..... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 7 Μάης 2011 - 23:44 | |
| Πω πω πω!!!!!!!!! Ένα κεφάλαιο που τα είχε όλα! Έντουαρντ...αχ Έντουαρντ! Γιατί είσαι τόσο αλαζόνας? Δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι την πάτησε για τα καλά με την Μπέλα, γιατί πολύ απλά πιστεύει ότι αυτό θα τον μειώσει μιας και ο ίδιος δεν έχει δεθεί συναισθηματικά με γυναίκα, όπως φαίνεται. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι τα θέλει όλα δικά του και μάλιστα είναι και ανικανοποίητος. Θέλει να ευχαριστηθεί μέχρι τον έπακρον και ο άλλος να ταπεινωθεί όσο δεν πάει άλλο. Με την Μπέλα όμως, τουλάχιστον το δεύτερο, δεν το πετυχαίνει εξ ολοκλήρου, καθώς η ίδια καταφέρνει να του κρυφτεί. Η Μπέλα πάλι, "παραπονιέται" γι αυτό που συμβαίνει (εντελώς δικαιολογημένα), αλλά δεν θα έλεγα ότι δεν το απολαμβάνει κιόλας. Τον θέλει πάρα πάρα πολύ, όχι μόνο σωματικά που είναι εμφανές. Πιστεύω πως βαθιά μέσα της ίσως τρέφει και άλλους είδους αισθήματα, τα οποία δεν παραδέχεται, διότι πιθανότατα να μην θέλει να σκέφτεται καν. Παρατηρήσαμε πως μόλις ήρθε ο ¶ντριαν, αμέσως έτρεξε πάνω του ανακουφισμένη και λυτρωμένη που επέστρεψε, όχι γιατί φοβαται τον Έντουαρντ και νιώθει ότι ο ¶ντριαν την προστατεύει, αλλά γιατί πιστεύει μάλλον ότι αν είναι κοντά της δεν θα παρασύρεται τόσο πολύ με τον Έντουαρντ. Αυτό εισέπραξα εγώ, δεν ξέρω αν είμαι σωστή βέβαια. Όσον αφορά το τέλος...καθηλωτικό! Η ¶λις Κάλεν είναι εδώ! Ο τρόπος της δεν μου άρεσε πολύ οφείλω να πω, καθώς θύμησε λιγάκι υπερόπτη Έντουαρντ , αλλά περιμένω να δω πολλά στη συνέχεια!!!!!! Ήταν ένα εκπληκτικό κεφάλαιο!!! Μου άρεσε εννοείται πάρα πάρα πολύ!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για συνεχή φορά!!!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια, αλλά και για νέα σχετικά με το "Σιωπή Στο Σκοτάδι"!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 8 Μάης 2011 - 17:12 | |
| Μαιρη μου αρχικα λεω ξεκινωντας πως ηταν ενα ακομη εκπληκτικο κεφαλαιο-που περιμεναμε εναγωνιως να τονισω...με εφαγε η Γιωτα...- Λοιπον πιο συγκεκριμμενα λεω οτι : Αγαπω τον τροπο που εκφραζεται ο Τζασπερ. Ειναι μια νοτα λογικης, στην παραλογη εκφραση του Εντουαρντ. Ακους εκει... Ειναι τελειως φαλλοκρατικος ο τροπος που σκεφτεται, αλλα νομιζω οτι παιζει με την φλογα....(που λεει και ο Κουρκουλης) και στο τελος θα καει... Ε ΡΕ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΖΑΣΠΕΡ!! Μου αρεσει που αγχωνεται και στρεσαρεται ο Εντουαρντ... Ετσιι, να τον λουζει κρυος ιδρωτας θελω... Θαυμαζω την αυθαδεια και την οξυδερκεια της Μπελλα. *(Μου μοιαζει τσαουσα, σαν εμενα ωρες ωρες... ΑΓΑΠΩ...) Η αγαπημενη μου φραση!!!! - Σπόιλερ:
΅΅Είσαι πράγματι ανώμαλος…ΆΆ Ψέλλισε ασθμαίνοντας, ΅΅σου αρέσει να έχεις κοινό;ΆΆ
Ε το λεμονι ή μαλλον, η φρουτιερα λεμονιων ηταν το κατι αλλο...απαπαπαπαπα........... Τελος, επιτελους ειδαμε και την Αλις.... Βλεπω καβγα Εντ-Τζας... - Σπόιλερ:
Του τυπου '' Μου π**ξες την αδερφη και σε ειχα για φιλο...'' κλπ
Αυτα απο μενα...Περιμενω συνεχεια.... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| |
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 9 Μάης 2011 - 0:17 | |
| Στις διακοπές του Πάσχα ξεκίνησα να διαβάζω τις ιστορίες σου, χαλαρά είπα στην αρχή και μετά από λίγη ώρα διαπίστωσα ότι δεν ξεκολλούσα... Χάλασε κι ο υπολογιστής μου κι εκεί να δεις στεναχώρια.... Τις διάβασα όλες τις ιστορίες σου, μάλλον τις ξεκοκκάλισα πρέπει να πω. Περισσότερο, και με διαφορά από τα υπόλοιπα, μου άρεσε το 1920 αν και στην αρχή τρόμαξα από τις σκηνές σεξ που περιγράφεις. Λίγο ακόμα και θα κοκκίνιζα Περιμένω εναγωνίως τις συνέχειες. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 9 Μάης 2011 - 0:30 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ζητώ συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα στα σχόλια σας αλλά ήταν αδύνατον. Πραγματικά σας ευχαριστώ, είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη σας. Χαίρομαι που σας άρεσε η λεμονάδα αλλά ακόμα περισσότερο χαίρομαι επειδή κάτω από αυτή υπάρχουν κι άλλα βαθύτερα νοήματα και συναισθήματα που σας άγγιξαν. Η Μπέλλα και ο Έντουαρντ έχουν δρόμο ακόμα μπροστά τους. Είναι πολύ εγωιστές και δυναμικοί και οι δύο. Για να δούμε που θα τους οδηγήσουν οι καταστάσεις σε συνδυασμό με αυτή την πρωτόγνωρη έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλο. Πιθανότατα θα ακολουθήσει ένα ακόμα κεφάλαιο DB το επόμενο ΣΚ και για τη συνέχεια θα πιάσω λίγο το 1920. Πιστεύω ότι θα επιστρέψω στους ρυθμούς μου από εδώ και πέρα και θα έχουμε ένα κεφάλαιο την εβδομάδα όπως συνήθως. Το ΣΣΣ έχει μπει στην τελική ευθεία. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι και πιθανότατα μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω τα αντίτυπα. Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις σχετικά τις οποίες θα σας αποκαλύψω σταδιακά. Θα ήθελα απλά να σας πω ότι σκοπεύουμε να ετοιμάσουμε μία συνέντευξη για τη συγγραφέα! (ναι, δηλαδή εμένα) Θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικά και περισσότερο θέλω να απαντήσω στις δικές σας ερωτήσεις. Γι αυτό ότι θέλετε να μάθετε θα ήθελα να ξεκινήσετε να ρωτάτε σε αυτό εδώ το τόπικ. Θα καταγράψουμε τις ερωτήσεις και θα απαντηθούν όλες (φτάνει να είναι ουσιαστικές ερωτήσεις). Για περισσότερες λεπτομέρειες θα κάνετε λίγη υπομονή. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 9 Μάης 2011 - 0:52 | |
| Περιμενουμε και ανυπομονουμε..... | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 9 Μάης 2011 - 0:56 | |
| Αχχχ..!! Ναιιι...αντε να δουμε τι θα γινει στο τελος στο 1920...!!! Μαρακι μου ηταν καταπληκτικο...!! Συνεχισε να μας εκπλησεις οπως κανεις παντα...!! Θα περιμενουμε κ τις εκπληξεις πως κ πως...!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 9 Μάης 2011 - 0:58 | |
| Και φυσικα το αντιτυπο του ΣΣΣ.... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 10 Μάης 2011 - 16:14 | |
| Μαρακι μου απο οτι καταλαβα θα εκδοσεις !!!!!!!! χαιρομαι πολυ για αυτο!!!!!!Επιτελους ελπιζω να παει καλα!!!!!! Διαβασα τη συνεχεια του 1920 και επαθα σοκ!!!δεν μπορουν να κανουν παιδι?ελπιζω να τα καταφερουν αλλα χαιρομαι αφανταστα που ο ερωτας τους καλα κρατει και περνανε τις δυσκολιες μαζι πραγμα σπανιο στην σημερινη εποχη..... οσο για το desire blossom το διαβασμα για το σχολειο δεν μου αφηνει ελευθερο χρονο και ετσι δεν το εχω διαβασει ακομα εχω διαβασει μονο δυο κεφαλαια τρελαινομαι για τον Εντ κακουλη μονο αυτο λεω ελπιζω να βρω χρονο και για τη συνεχεια συντομα! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 11 Μάης 2011 - 23:22 | |
| Κορίτσια, περιμένω τις ερωτήσεις σας για τη συνέντευξη για το ΣΣΣ. Δεν έχετε τίποτα να ρωτήσετε; Δεν θέλετε τίποτα να μάθετε; Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον η συνέντευξη δεν θα γίνει.
Αν δεν έχετε διαβάσει το τελευταίο μου ποστ το ξαναγράφω εδώ.
Θα γίνει μία συνέντευξη για το ΣΣΣ όπου θα απαντήσω σε ερωτήσεις - στις δικές σας ερωτήσεις. Μπορείτε να με ρωτήσετε ότι θέλετε σχετικά.
Σε αυτό το σημείο θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι ετοιμάζω νέο blog αποκλειστικά για το βιβλίο όπου πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο και θα δείτε εκεί πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την έκδοση του ΣΣΣ και όχι μόνο! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 11 Μάης 2011 - 23:27 | |
| Α!Και βέβαια.
Ας αρχίσουμε με τα βασικά.Δεν ξέρω αν έχει γίνει ξανά αυτή η ερώτηση αλλά θα ήθελα να μάθω τι ήταν αυτό που σε ώθησε να γράψεις αυτή την ιστορία.Πώς την εμπνεύστηκες,αν υπήρξαν πραγματικές καταστάσεις που αποτύπωσες επάνω στο χαρτί και φυσικά τι ώρες έγραφες(αυτό παίζει ρόλο για μένα) | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 11 Μάης 2011 - 23:27 | |
| εχω εγω μια απορια.... πως την σκεφτηκες αυτη την ιστορια ? δηλαδη πως σου ηρθε η εμπνευση? | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 11 Μάης 2011 - 23:34 | |
| Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω 1ον, από που παίρνεις έμπνευση και τι σε βοηθάει να γράφεις τόσο τέλεια 2ον, πόσες περίπου λέξεις γράφεις σε κάθε κεφάλαιο και πως γράφεις τόσο πολύ μέσα σε περίπου μια βδομάδα. Αυτά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 11 Μάης 2011 - 23:59 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|