| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 11 Απρ 2011 - 16:03 | |
| Πρωτα απο ολα,οταν ειδα το ποστ σου οτι εχεις αναρτησει καινουριου κεφαλαιο ενα τεραστιο χαμογελο σχηματιστηκε στο προσωπο μου Αυτη η ιστορια ηταν η πιο ομορφη,ρομαντικη και συγκινητικη που εχω διαβασει.μου προκαλεσε εντονα συναισθηματα οπως θλιψη και μπορεσα μεσα απο τις γλαφυρες περιγραφες σου να καταλαβω καθε συναισθημα τους.Η απελπισια που βιωναν ηταν τοσο εντονη-ποθυ μολις επεσα για υπνο σκεφτομουν τροπους για να λυθει το προβλημα-που καποια στιγμη καταλαβα ολο αυτο τον πονο που ειχαν.Πραγματικα ειναι τοσο τραγικο ολο αυτο που ζουν,ενα τοσο ομορφο και ερωτευμενο ζευγαρι,να αντιμετωπιζει τετοια σοβαρα προβληματα ααχχ τους λυπηθηκα παρα πολυ ,ηθελα να κλαψω και εγω μαζι τους. Με συγκινησε παρα πολη η εξελιξη της ιστοριας,ηταν ανατρεπτικη.Η σκηνη που η Μπελλα βγαινει εκτος αυτου και λεει στον Εντουαρτ να την αφησει και να φυγει ηταν η πιο τραγικη,με αποτελειωσε!!Παρ'ολα αυτα ο Εντυαρτ σταθηκε κυρος και σωστος συζηγος απεναντι της χωρις να χανει την ψυχραιμια ουτε στιγμη,και επισης εδειξε θαρρος και εντιμοτητα πως ισως αυτος να εχει το προβλημα,μας εδειξες ετσι μια σχεση που εχει γερα θεμελεια και οχι σαθρα,με εμπιστοσυνη και εντομοτητα και πανω απο ολα με αγαπη.Μεσα απο αυτην μπορεσα να δω πολυ καλυτερα την απελπισια της και τη θεληση της για να αποκτησει και παραλληλα να προσφερει ενα παιδι στον εντουαρτ.Επισης μπορω να καταλαβω ποσο δυσκολος ηταν τοτε ο κοινωνικος ρολος της γυναικας. Ευτυχως που δεν ζουμε σε εκεινη την εποχη.Και απορω επισης πως αντεχαν οι γυναικες.. Οσο αναφορα το τελευταιο κομματι της ιστοριας,η σκηνη που κανουν ερωτα ειναι η πιο ερωτικη αλλα κυριως η πιο ρομαντικη σκηνη,τολμω να πω και η πιο καλοδουλεμενη,μπορει να μην την αναλυεις περισσοτερο αλλα σιγουρα δημιουργεις τα ποιο ομορφα συναισθηματα,εκεινη την στιγμη βγαλανε ολον τον πονο και την απελπισια παραλληλα ομως και το παθος που νιωθει ο ενας για τον αλλον και αυτο επισης με συγκινησε.Ηταν η πι ρομαντικη σκηνη που εχω διαβασει. Με λιγα λογια η σκηνη αυτη δεν μπορεις να την περιγραψεις,δεν υπαρχουν λογια.Με αγγιξε παρα πολυ. Ρουφηξα ολο τ κεφαλαιο και προσπαθησα να αποτυπωσω καθε εικονα που δημιουργουνταν.Συγχαρητηρια επισης και για τον εξαιρετικο τροπο γραφης σου!!!Τον ταξιδευεις τον αλλον κατι που το εχουμε ολοι μας αναγκη,να ξεχαστουμε λιγακι,να αφησουμε στην ακρη τα προβληματα και την εννοιες μας και να μας παρασυρουν ή και να μας προβληματισουν οι ιστοριες σου. Συγχαρητηρια(οσες φορες και να το πω δεν φτανει μπροστα στο ταλεντο σου. Σάγαπαμε ειμαστε οι φαν σου!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 11 Απρ 2011 - 19:52 | |
| Τι να πω... με αυτά που μου λέτε έχω λιώσει. Είχα συγκινηθεί κι εγώ η ίδια όταν έγραφα αυτό το κεφάλαιο και πιστεύω ότι το απέδωσα σε ένα βαθμό. Δεν μου έχει τύχει προσωπικά κάτι τέτοιο και ουσιαστικά δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω μία τέτοια κατάσταση από πρώτο χέρι. Αλλά νομίζω ότι είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να ζήσει μία γυναίκα στη ζωή της. Ευτυχώς στην δική μας εποχή η ιατρική και η επιστήμη έχουν προχωρήσει πολύ και καταφέρνουν να κάνουν θαύματα. Αν η Μπέλλα ήταν πραγματικά 'στείρα' δεν θα είχε καμία πιθανότητα την εποχή της ιστορίας μας. Αλλά φυσικά δεν θα το άντεχα να βασανίσω τόσο πολύ το αγαπημένο μας ζευγάρι. Όμως προβλήματα υπάρχουν όλες τις εποχές σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και ήθελα να τους βάλω να βρεθούν αντιμέτωποι με κάτι θέλοντας να προσθέσω στην ιστορία τους κάτι παραπάνω. Δεν έχω γράψει παρακάτω αλλά όπως σας είχα πει και παλιότερα και αυτή η ιστορία πλησιάζει σιγά, σιγά προς το τέλος της. Πέντε με έξι κεφάλαια το πολύ νομίζω, σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί. Πιθανότατα επόμενο κεφάλαιο το ΣΚ και θα είναι DB και ίσως να έχουμε κάποιες καθυστερήσεις τις επόμενες εβδομάδες, θα σας ενημερώσω. | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 11 Απρ 2011 - 20:20 | |
| Μαρια μου, ειναι γεγονος οτι και να γραψεις εμεις θα το αγαπησουμε. Τo 1920 ειναι απο τις αγαπημενες μου ιστοριες και χαρηκα πολυ οταν ειδα οτι ανεβασες καινουριο κεφαλαιο. δν ξερεις ποσο συγκινηθηκα με την κατασταση της Μπελλα.Πραγματικα,ελπιζω να μην τους παιδεψεις πολυ και να τους χαρισεις ενα πανεμορφο μωρακι. δεν ξερω τι αλλο να πω...απλα υπεροχο,οπως καθε κεφαλαιο αλλωστε! Υ.Γ Λατρεψα τον Κριστιαν Και να σχολιασω το DΒ.... διαβασα ολα τα κεφαλαια μαζι και πραγματικα ξετρελαθηκα.... ο Εντουαρντ ειναι ακριβως οπως μου αρεσει.... εγωιστης,δυναμικος..τα παντα ολα!!! Λατρεψα την Μπρι...δεν υπαρχει...εχει πολυ γελιοοοοο!!! Ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο... εχει μεινει σε "καυτο" σημειο!!! αντε να δουμε τι θα γινειιιιι!!!! Μπραβο Μαρια μου... για ακομα μια φορα! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 11 Απρ 2011 - 22:07 | |
| Mαιρη, ενα σου λεω... Μπορει το 1920 να ηταν απο τις πρωτες μου αγαπες και παντοτινες, αλλα το DB ειναι τοσο...απαιχτο, που εχω παθει σοκ!!! Πραγματικα αυτος ο Εντουαρντ που εχεις φτιαξει, ειναι τοσο ...που θες να τον φας αλλα και να τον διαολοστειλεις συγγνωμη, που σε πορωνει, σε βαζει να εισαι εκει!! Η αδερφη μου εχει παθει ηττα θελω να σου πω, και ρωταει καθε μερα, ανεβασε DB η Μαιρη? Ποτε θα ανεβασει DB η Μαιρη... Τι να πω...Δεν ξερω... Περιμενω εναγωνιως την συνεχεια μιας και το εχεις κοψει το καλυτερο σημειο... Ελπιζω να μην εχουμε κανενα απροοπτο στην αρχη του επομενου κεφαλαιου. Να κυλησουν ολα οπως εχουν αρχισει... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 12 Απρ 2011 - 14:47 | |
| Xαχαχαχα! Θα συμφωνήσω με την Βella Marie, το άφησες σε ένα εξαιρετικό σημείο! Εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν! (για τον Εντ.) | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 12 Απρ 2011 - 21:35 | |
| Eυχαριστώ πολύ κορίτσια. Μπελλούλα χαίρομαι που έχω κρυφές θαυμάστριες όπως τη Γιώτα! Αυτά είναι! Hot Έντουαρντ και τα μυαλά στα κάγκελα! Και εχμ... το επόμενο κεφάλαιο του DB είναι καυτό, μόνο αυτό θα πω! Τα υπόλοιπα υπομονή μέχρι το ΣΚ! Υ.Γ. Θέλω σχόλια για το καυτό κεφάλαιο, προειδοποιώ! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 12 Απρ 2011 - 21:44 | |
| Κοιτα Μαιρη, αν ειναι οπως ολες οι λεμονατες σκηνες που γραφεις-που κατι μου λεει οτι θα ξεφυγεις απο τα καλυτερα, και θα περασεις στα αξεπεραστα-, να ξερεις απο τωρα πως στο σπιτι το δικο μας*(σπιτι γκονζαλες) θα υπαρχουν 2 λιποθυμιες.... Σου λεω, μεχρι που εχω σκεφτει, επειδη το ενα κεφαλαιο την φορα δεν μου φτανει, δεν μου αρκει, να αφηνω 2 βδομαδες κενο, για να διαβαζω 2, 2 μαζι.... Διοτι εχω καταντησει DB ADDICT!! Το ομολογω!!!!!! Και παρασερνω και το μικρο στα μονοπατια αυτα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 12 Απρ 2011 - 21:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 12 Απρ 2011 - 21:50 | |
| Να πω, οτι το περιμενουμε? Οχι θα πω οτι εχουμε πεθανει στην αγωνια!!! Διοτι αυτο ειναι...Θελω να αποκαλυφθει ο πιο αντιφατικος χαρακτηρας του Εντουαρντ, αλλα θελω να δω και τι θα παιχτει με τον Αντριαν.... Μυριζομαι διαμαχη, τριγωνο και πωπωπωπω....ζηλιες εντασεις ιντριγκες!!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 12 Απρ 2011 - 21:51 | |
| Είμαστε ήδη έτοιμες!!! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 12 Απρ 2011 - 23:50 | |
| εφτασα και γω να αφησω τα σχολια μου για τα αισθησιακα απομνημονευματα του 1920 και μπαινω κατευθειαν στο θεμα...... Ήταν σαν να μας είχε ρίξει κάποιος μία ανομολόγητη κατάρα, σαν να μας είχε χαριστεί ευτυχία υπό όρους και καθώς ο καιρός περνούσε όλο και περισσότερο απογοητευόμουν και ένιωθα την καρδιά μου να πονάει και να βουλιάζει βαριά σαν το μολύβι, στα σκοτεινά μονοπάτια της απελπισίαςμου ραγισε η καρδια οταν διαβασα αυτα τα λογια της Μπελα και ιδιαιτερα το σημειο ''σαν να μας είχε χαριστεί ευτυχία υπό όρους '' τοσο αληθινα αυτα τα λογια στην περιπτωση του Εντουαρτ και της Μπελα Ζήτησα την ευλογία της, παρακάλεσα να μου χάριζε σύντομα ένα παιδί, προσπαθούσα απελπισμένα να μην χάσω την πίστη μου.
ποσες γυναικες στην δυσκολια τους να αποκτησουν παιδι παρακαλανε την Παναγια με συγκινησες πολυ Βασιλισσα μου με την αναφορα σου αυτη που εκανες. Δεν τολμούσε να την αναφέρει με το όνομα της, ΅Ισπανική γρίπηΆ.
μμμμμ..... κατι μου θυμιζει αυτη η γριπη Όσο πιο βαθιά μέσα σου βρίσκεται ο Έντουαρντ τόσο πιο πιθανό είναι να μείνεις έγκυος.Ά
ετσιιιιιι... πρεπει να κανεις θυσιες για να επιτυχεις τον σκοπο σου Την ξάπλωσα πάνω στο κρεβάτι και λάτρεψα ευλαβικά κάθε κομμάτι του κορμιού της υπενθυμίζοντας στον εαυτό μου ότι σημασία είχε εκείνη μόνο εκείνη.αχ! αυτος ο αντρας θα με πεθανει στο τελος με τις χειρονομιες του και τον ιπποτισμο του... ναιιι..ναιιιιι ειναι ενας ιπποτης ο ατιμος Σταμάτα να το σκέφτεσαι και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. ¶σε με να σε αγαπήσω και αγάπησε με, το έχω τόσο ανάγκη.Ά τραβαω τις λιλιπουτενιες κοτσιδες μου ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!! τυφλα να εχει ο Δον Κιτωτης. Αν θα ήταν εκείνη ευτυχισμένη θα ήμουν κι εγώ. Μόνο αυτό χρειαζόμουν για να συνεχίσω τη ζωή μου.
τί σχολιο να αφησω τωρα????? δεν αφηνω διοτι παω να πηδιχτω απο το παραθυρο ή καλυτερα απο την σοφιτα που ειναι πιο ψηλα Μαρια εισαι αστερι με κεφαλαια γραμματα.... ΑΣΤΕΡΙ που κανει το forum μας πιο λαμπερο καθε φορα που γραφεις και περιμενω την συνεχεια του 1920 με αγωνια Υ.Γ. και θα εισαι υπερλαμπρο αστερι οταν θα ποσταρεις και την μεγαλη αδυναμια μου DB το ξερεις ποσο πολυ μου αρεσει και απο τα σχολια σου για τα επομενα κεφαλαια που θα εχουν πολλες λεμοναδιτσες δεν κρατιεμαι η γυναικα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 13 Απρ 2011 - 12:41 | |
| Αρχισαν οι προειδοποιησεις για λεμονια.... Ωχ....για να προειδοποιει η Μαιρη φανταζομαι ποσο θα καιει.... Περιμενουμε σε αναμμενα καρβουνα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 13 Απρ 2011 - 23:29 | |
| bloody μου όπως πάντα με έστειλες με τα σχόλια σου! Έχεις έναν ιδιαίτερο δικό σου τρόπο να ερμηνεύεις τα πράγματα, τις λεμονάδες αλλά και τις ρομαντικές σκηνές! Και ναι, το DB θα είναι καυτό από εδώ και στο εξής οπότε ελπίζω για πολλά - χορταστικά - αντίστοιχα σχόλια! Κρατηθείτε μέχρι το ΣΚ! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 16 Απρ 2011 - 13:21 | |
| το κεφαλαιο του 1920 με συγκινησε παρα πολυ ηταν καταπληκτικο η σκηνη που μεθυσε η μπελλα και μετα την βρηκε ο εντι ηταν τοσο δυνατη με συγκλονησε χαιρομαι ομως που στο τελος υπηρχε μια νοτα αισιοδοξιας και που η αγαπη τους ειναι τοσο δυνατη πιστευω οτι θα αντεξουν ολες τις δυσκολιες....μπραβο ηταν υπεροχο | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 16 Απρ 2011 - 14:03 | |
| Ποτε να περιμενουμε το νεο κεφαλαιο Μαιρη μου...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 16 Απρ 2011 - 23:07 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Απρ 2011 - 2:59 | |
| EΙναι κακουλης αλλα ειναι και μην πω την λεξη μας παρακολουθουν και μικρα παιδια... .Τελειο το κεφαλαιο.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Απρ 2011 - 11:49 | |
| καλα τι καυτο κεφαλαιο ηταν αυτο !!!!!!!!!! ο εντουαρτ εχει παρει το πανω χερι και ποιος τον παινει τωρα ? απορω για ποσο θα κρατησει ?η συνεχεια για αλλη μια φορα με αποτελειωσε , ηταν εξαιρετικη! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Απρ 2011 - 12:08 | |
| ωωωω τοσο καυτο κεφαλαιο....μας αναψες παλι....μαρεσει που η μπελλα προσπαθει να του τη φερει μπας και αλλαξει γνωμη αλλα ειναι πεισματαρης...
ειδικα στη σκηνη στο συμβουλιο εριξα πολυ γελιο.... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Απρ 2011 - 16:16 | |
| Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος! Τελείωσε! Δεν υπάρχει! Αλαζόνας, εγωιστής, αναίσθητος, αδιάφορος και θα έλεγα και λιγάκι "ψώνιο". Με νευριάζει πολύ που θέλει να έχει το πάνω χέρι και δε λογαριάζει τίποτα! Κοιτάζει το συμφέρον του, το πώς θα περάσει εκείνος καλά και πάνω απ' όλα θέλει (και καταφέρνει) να γίνεται το δικό του και να βγαίνει νικητής. Συν όλα τα άλλα, είναι και πανούργος και ασυγκράτητος! Μα μέσα στο συμβούλιο να κάνει τέτοια? Την Μπέλα θα μπορούσα να πω ότι ως ένα βαθμό τη λυπήθηκα, καθώς όλα γίνονται λόγω του εκβιασμού του "Έντουαρντ" και είναι συναισθηματικά φορτισμένη αλλά και μπερδεμένη, καθώς δεν ξέρει πώς να ενεργήσει, αφού την έχει κατά κάποιο τρόπο στο χέρι. Βέβαια, φάνηκε πως της άρεσε αυτό που συνέβη μεταξύ τους και το απήλαυσε, αλλά και πάλι εξακολουθεί είναι σε δύσκολη θέση. Ο Έντουαρντ αν και εγωπαθής τώρα, περιμένω διακαώς να αλλάξει... Αυτός ο τύπος του "σκληρού" είναι τ-έ-λ-ε-ι-ο-ς, όμως χρειάζεται ένα μέτρο που και που... Φοβερό κεφάλαιο, απίστευτη συνέχεια από όλες τις μεριές!!! (βλέπε ) Πολλά συγχαρητήρια για συνεχή φορά!!!! Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις παρακάτω!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Απρ 2011 - 17:40 | |
| Ενα πραγματικά πολύ καυτό κεφάλαιο Μαίρη μου! 5 λεμονάδες ήπια για να δροσιστώ! Πολύ πάθος... πολύ ίντριγκα, πολύ πείσμα και πολύ εγωισμός και από τις 2 μεριές....! Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ αυτή η Αρχή της Καταστροφής.... και όποιον πάρει ο Χάρος...! Σημ. μόλις κατάλαβα τι ήθελες να πεις όταν έλεγες ότι τα θέλει και της Μπέλλα ο Κ**ος της! ¶ντε να δούμε! Μου αρέσει που ο Έντουαρντ είναι ασυγκράτητος και λάτρεψα εκείνη την κλοτσιά στο πόδι του! Εύχομαι ο χαμός να συνεχιστεί σε αυτόν ακριβώς τον ρυθμό...! Πολύ καλή δουλειά με ένα εξαιρετικό κεφάλαιο για ακόμα μία φορά! Πολλά μπράβο σου Μαίρη μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Απρ 2011 - 23:52 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Ελπίζω κατά κάποιο τρόπο το κεφάλαιο να ικανοποίησε τις προσδοκίες σας! Ίσως να ήταν λίγο τραβηγμένο και σίγουρα σε πολλούς ο Έντουαρντ φαίνεται καθίκι αλλά σιγά, σιγά, σταδιακά οι χαρακτήρες θα ξεδιπλωθούν και θα δούμε κι άλλες πλευρές. Τι περιμένετε αλήθεια παρακάτω σε αυτή την ιστορία; Τι θα θέλατε να δείτε; Ρωτάω γιατί ναι μεν έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου αλλά όπως πάντα μου αρέσει να ακούω τις απόψεις σας. Μπορεί να υπάρχει κάτι που να μην το έχω σκεφτεί και θα μπορούσα να το προσθέσω. Όπως σας είπα όμως ίσως να έχουμε κάποιες μικρο-καθυστερήσεις. Έχω να κάνω κάποια δουλειά σε σχέση με την έκδοση του ΣΣΣ που προχωράει καταπληκτικά και ίσως να μην έχω έτοιμο κεφάλαιο το επόμενο ΣΚ. ¶λλωστε είναι και το Πάσχα οπότε λίγο έως πολύ όλοι όλο και κάτι καλύτερο θα έχετε να κάνετε. Μόλις έχω έτοιμο κάτι αμέσως θα σας ενημερώσω. Για όσους ψάχνετε κάτι να διαβάσετε αυτές τις ημέρες, αν μετράει η γνώμη μου και ακόμα περισσότερο αν είστε φαν του Ρόμπ, θα σας πρότεινα να διαβάσετε το 'Νερό για ελέφαντες'. Κατάφερα να το διαβάσω και είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε ποστ μου στο αντίστοιχο τόπικ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 19 Απρ 2011 - 1:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 19 Απρ 2011 - 18:03 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|