| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 2 Απρ 2011 - 21:00 | |
| κι εγω θελω ενα ... ζηλευω | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 2 Απρ 2011 - 21:10 | |
| Μην ανησυχείτε, όλες θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα! Μόλις θα είναι όλα έτοιμα θα σας ενημερώσω! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 2 Απρ 2011 - 21:12 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 3 Απρ 2011 - 20:59 | |
| Μαριαααααααα......αχχχχχ!!!!!!!! μολις διαβασα απανωτα τα τελευταια κεφαλαια απο το DB και ειμαι σε κατασταση καθως και σου αφηνω τις εντυπωσεις μου ανα κεφαλαιο DB ΚΕΦ.3 ''Θεμα Χρονου''Δύο καταπράσινα, σμαραγδένια μάτια που όποτε με κοιτούσαν ορκίζομαι ότι ένιωθα να μουσκεύω απότομα. Χείλη αισθησιακά, φτιαγμένα για να λατρεύουν κορμιά, να χαρίζουν ατελείωτα αισθησιακά φιλιά, πρόσωπο γεμάτο γωνίες και πηγούνι με ένα ανάλαφρο λακάκι που για άγνωστο λόγο με προκαλούσε να το δαγκώσω.Μαριααααα..... η περιγραφη σου και νεκρους αναστενει!!!!! Το κατάλευκο πουκάμισο του αντανακλούσε το φως που έμπαινε από το παράθυρο κάνοντας τον να φαίνεται ακόμα πιο όμορφος ναι...ναι... σαν κρυσταλλο swarovski Ήθελα να τη βάλω κάτω και να της αλλάξω τα φώτα, με την ¶ντζελα παρούσα να παίρνει μάτι!οπα!!!.... να τα μαςςςςς..... ο κυριος Καλεν με τα βιτσια του Μία, δύο φορές αν κατάφερνα να την κάνω δική μου και μετά θα μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου ακριβώς όπως και πριν. καλα τωρα σε πιστεψαμε.... τα ειπαν και αλλοι αυτα...οεο!!! DB ΚΕΦ.4 '' Ψυχρος Πολεμος''πολυ ενδιαφερον κεφαλαιο με πολλες πληροφοριες για την εξελιξη της ιστοριας. οσο για την Μπελα τωρα τί να πω.... πολυ μυστηριο κρυβεται στο παρασκηνιο και μαρεσειιιι!!!!! οχι μονο Ματα Χαρι μου κανει αλλα το βλεπω το σκηνικο να γινεται η Γυναικα Αραχνη...... και τωρα το σχολιο μου για τον Εντουαρτ...... Στηρίχτηκα με το ένα μου χέρι στα πλακάκια του μπάνιου και με το άλλο τύλιξα τον ερεθισμό μου μέσα στην παλάμη μου αφήνοντας ένα πνιχτό βογκητό να βγει ελεύθερο από το στήθος μου. το αγορι ειναι ο Μaster της τεστοστερονης !!!!! ουδεν σχολιον παρακατω DB ΚΕΦ.5 ''Ανηθικη Προταση''εδω τα πραγματα εχουν αγριεψει επικινδυνα θα ελεγα....πολυ επικινδυνα Δεν με ένοιαζε καθόλου αν η Μπέλλα ήθελε να είναι με τον Ιβάσκοβ, δεν μου καιγόταν καρφί τι έκανε μαζί του. Εγώ ήθελα απλά εκείνη, απερίγραπτα και αμετάκλητα σαν κολασμένος.φαντασου να την δει να φοραει και το μαύρο σατέν εσώρουχο με τις κορδέλες τί ντουβρουτζας θα του ερχοταν τελικα οσο προχαρει η ιστορια γινεται ολο και καλυτερη και για να ειμαι ειλικρινης γουσταρω πολυ τον Εντουαρντ που ειναι τοσο ανωμαλιαρης το παιδι κανει τα παντα για να κατακτηση το 'ανθος' της Μπελα και ας γινεται καθικι ωρες-ωρες απο την αλλη η Μπελα μου φαινεται οτι εχει αρχισει να γουσταρει και αυτη την πολιορκια που δεχεται απο τον Εντουαρντ και αυτο φανηκε απο την αγορα του κορδελατου εσωρουχου, τραβατε με και ας κλαιω ενα πραγμα αντε να δουμε και την συνεχεια για να κοχλασουν τα αιματα!!!!!!!! Υ.Γ. Μαρια κανε ενα copy και για μενα απο το ΣΣΣ εννοειται οτι θελω σαν τρελη να το εχω στο ραφι της βιβλιοθηκης μου και να καμαρωνω!!!!! Θα το προτεινω σε φιλους λεγοντας τους -''Αξιζει να το διαβασεις θα σε συνεπαρει θα σε καθηλωσει'', συμπληρωνοντας -''Γνωριζω και την συγγραφεα προσωπικα'' και θα φουσκωνω σαν παγωνι βεβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν καταφερα να το διαβασω παρα μονο τα τελευταια κεφαλαια και ομολογω με συγκινησαν πολυ αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα με κερδισει οπως και οι υπολοιπες ιστοριες που εχεις γραψει ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα στην εκδοση του και περιμενω νεοτερα για το βιβλιο ΣΣΣ | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 3 Απρ 2011 - 22:33 | |
| Δήμητρα σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου αρέσει που κάνεις πάντα χορταστικά σχόλια και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο φανφικ είναι από αυτά που σου αρέσει να διαβάζεις. Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι εύκολο να ρίχνουμε όλα τα 'βάρη' στον Έντουαρντ, πως είναι ο κακός της υπόθεσης, ο εγωιστής, το τέρας κ.τ.λ. αλλά εδώ που τα λέμε έχει και η Μπέλλα μερίδιο ευθύνης. Όχι επειδή αναγκάστηκε να πάρει τα λεφτά (παρακάτω θα δούμε γιατί το έκανε αυτό) αλλά ακριβώς επειδή και η ίδια ξέρει πως το παιχνίδι είναι χαμένο λόγω της επιθυμίας της για τον Έντουαρντ. Το επικίνδυνο παιχνίδι που θα ξεκινήσουν οι δυό τους θα τους μπλέξει άσχημα, τον καθένα ξεχωριστά και θα καταλάβουν πολύ περισσότερα απ' όσα θα περίμεναν ποτέ για τον ίδιο τους τον εαυτό. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το βιβλίο μου. Χαίρομαι να πω την αλήθεια μου που δεν το έχεις διαβάσει όλο ελπίζοντας ότι θα υπάρχουν και κάποιοι που θα το διαβάσουν κατευθείαν τυπωμένο. Ελπίζω να πάει καλά! | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 4 Απρ 2011 - 14:03 | |
| Βασιλισσα μουυυυυυυυ μπλεξε τους εσυ οσο γουσταρεις για να φτιαχνομαστε και μεις εχω εμπιστοσυνη στα συγγραφικα σου μπερδεματα και μιας και το φερε η κουβεντα και μετα απο το σοκ που επαθα απο τις φωτο που ειδα εχτες απο την ταινια της Χαραυγης εχω μια επιθυμια...... θελω σκηνη νταλαβεριου πανω σε κρεβατι με ξυλινο προσκεφαλο (σκαλιστο κατα προτιμηση) να το κραταει ο Εντουαρντ δυνατα διαγραφοντας με αυτη του την σταση ενας-ενας ο ραχιαιος μυς, δικεφαλος και τρικεφαλος μην σου πω. να εχει και οροφη με ημιδιαφανες κουρτινες και κορμια να γινουν μαλλια κουβαρια!!!!!.....και επανω να υπαρχουν πολλαααα μα παραααα πολλα πουπουλενια μαξιλαρια δεν ξερω αν εχεις καταλαβει αλλα ειμαι σε κατασταση μετα απο την φωτο που ειδα και θα ηθελα μεσα απο την δικια σου φαντασια και γραφη να το ζησω !!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 4 Απρ 2011 - 14:16 | |
| bloody μου κι εγώ σε μία παρόμοια κατάσταση είμαι με αυτές τις εικόνες! Αλλά αυτή τη σκηνή που μου ζητάς νομίζω ότι θα είναι καλύτερο να κάνουμε υπομονή και να την απολαύσουμε σε όλο της το μεγαλείο στη μεγάλη οθόνη! Εγώ θα γράψω άλλες... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 4 Απρ 2011 - 14:52 | |
| Αυτη κι αν ειναι καλη ιδεα.... Αλλα απο την αλλη αν η Μαιρη γραψει τετοια σκηνη τελειωσε...Ουτε Χαραυγη θα προλαβουμε ουτε τπτ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 4 Απρ 2011 - 16:48 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 4 Απρ 2011 - 16:57 | |
| Καιγομαστε θα ελεγα.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 5 Απρ 2011 - 1:03 | |
| Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά πρέπει να κλονωποιήσουμε τον Ρόμπερτ! Μαράκι πολύ ωραία η ιστορία σου! | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 5 Απρ 2011 - 2:51 | |
| Ειχα καιρο να μπω για διαβασμα.Οταν μπηκα ομως και ειδα το καινουργιο σου δημιουργημα......το διαβασα ολο μαζι και το ευχαριστηθηκα. Εισαι πολυ δημιουργικη και με πολυ ταλεντο.Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!! ΥΓ :Περιμενω με αγωνια οτι και να γραψεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 5 Απρ 2011 - 10:26 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια. Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω να γράφω και ελπίζω πάντα οι ιστορίες μου να αγκαλιάζονται από εσάς με αυτό τον μοναδικό τρόπο. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 8 Απρ 2011 - 22:50 | |
| Ναι,το ξέρω,έχω καταντήσει γραφική... Πότε υπολογίζεις Μαίρη μου την ανάρτηση νέου κεφαλαίου; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 9 Απρ 2011 - 10:16 | |
| Καλημέρα, θα ανεβάσω νέο κεφάλαιο 1920 ή σήμερα το βράδυ ή κάποια στιγμή αύριο, θα σας ενημερώσω. Απλά για λόγους που έχουν να κάνουν με την έκδοση του ΣΣΣ επειδή πρέπει να κάνω κάποιες δουλειές καθώς και για κάποιους άλλους προσωπικούς λόγους ενδέχεται τις επόμενες εβδομάδες να μην έχουμε νέα κεφάλαια για τις ιστορίες. Εννοείται πως οι ιστορίες θα συνεχιστούν κανονικά και θα ολοκληρωθούν απλώς ίσως να μην μπορώ να ανεβάσω ένα κεφάλαιο την εβδομάδα. Θα σας πω. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 10 Απρ 2011 - 18:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 10 Απρ 2011 - 21:51 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 10 Απρ 2011 - 22:59 | |
| καλα δεν υπαρχει αυτο που διαβασα...τι συγκινιτικο κεφαλαιο.... μπορει να μην εχω παιδια αλλσ καταλαβαινω πως νοιωθει μια γυναικα οταν βιωνει κατι τετοιο.. και ο καημενος ο εντουαρτ να μη μπορει να κανει τιποτα..νομιζω ειναι λογικο να νοιωθει ετσι,ολοι κανουν δυο και τρια παιδια και αυτη ουτε ενα... ευελπιστω οτι οι συμβουλες του καρλαιλ θα τους βοηθησουν.. οσο για την εμφανιση του μπλογκ,ειναι παρα πολυ ωραιαο!!!!!!!!μπραβο μαιρη μου.. | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 11 Απρ 2011 - 2:05 | |
| Ανοιγω το blog και μενω καπως ετσι Εχω πειστει οτι ετοιμασες εξωφυλλο για το 1920 για να το εκδοσεις...!! Απο τις αγαπημενες μου στιγμες να διαβαζω αυτη την ιστορια...!! Δεν υπαρχει...!! Ο ερωτας ο ιδιος σε ολος του το μεγαλειο...!! Τελεια...τελεια...τελεια...ποιο τελεια δεν θα μπορουσε να ηταν...!! Να δω τι αλλο θα σκαρφιστει το μυαλο σου να γραψεις και να μας τρελανεις τελειως...!! Περιμενω τη συνεχεια πως και πως...!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 11 Απρ 2011 - 10:38 | |
| Οσες φορες και να διαβασω τις ιστοριες σου παντα τις απολαμβανω το ιδιο. Αυτο ηταν αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο γεματο συναισθηματα. Καθε φορα μας ριχνεις στα πατωματα και εκει που λεμε οτι δεν μπορουμε να παμε πιο κατω μας ριχνεις ακομα πιο βαθια! Ο Εντουαρντ συγκλονιστικος και υπεροχος!Αυτο θα πει να αγαπας,να καταλαβαινεις,και να μοιραζεσαι την ευθυνη,τον πονο και την αναγκη του αλλου. Η Μπελλα βιωνει μια ασχημη ψυχολογικη στιγμη αλλα με την αγαπη και την ψυχολογικη και οχι μονο στηριξη του συζύγου της θα τα καταφερει! Εναν τετοιο αντρα θα επρεπε να εχει καθε γυναικα στο πλευρο της!! Οσο για την εμφανιση του blog ειναι τοσο ρομαντικη που σε βαζει κατευθειαν στο κλιμα του 1920!Απλα υπεροχο!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 11 Απρ 2011 - 11:38 | |
| ειναι μια απο τις πιο ομορφες και υπεροχες αγαπες που μπορουν να υπαρξουν!!!!!!!! μακαρι να πανε ολα καλα , μπορει να μην γωνριζω και πολλα απο αυτα λογω οτι ειμαι σχετικα μικρη , αλλα ειναι δυσκολα και για τους δυο!!!!!!!!η συνεχεια ηταν εκπληκτικη !!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 11 Απρ 2011 - 12:11 | |
| Τι κλαμα σε αυτο το κεφαλαιο θεε μου... Τελεια η συνεχεια..... Eιλικρινα τοσο πονο δεν τον περιμενα.Η Μπελλα κυριολεκτικα μου ματωσε την καρδια...Κι ο Εντουαρντ την αγαπαει τοσο πολυ...Εχω την εντυπωση οτι ο Κριστιαν θα παιξει μεγαλο ρολο στην συνεχεια...Υπαρχει περιπτωση να τον υιοθετησουν...?Αν και πιστεω πως στο τελος αυτοι οι δυο θα καταληξουν με περισσοτερα παιδια απο ολους..... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| |
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 11 Απρ 2011 - 15:37 | |
| Aπο τα καλυτερα κεφαλαια που εχω διαβασει δικα σου Μαιρη μου! +φωνω απολυτα με την Νικη απο πανω!!! Εριξα τετοιο κλαμα που δεν λεγεται... Φαντασου και να μην μας ειχες προειδοποιησει.Την καταλαβαινω την Μπελλα και τα λογια που ειπε στον Εντουαρντ. Ειναι πολυ σκληρο και δυσκολο να μην μπορεις να κανεις μια ολοκληρωμενη οικογενεια!Μην μην μπορει ποτε να εχει παιδια απο τον αντρα που αγαπα-αυτο φυσικα δεν το αποκλειουμε- Η αντιδραση της ηταν αναμενομενη!Μπραβο και στον Εντουαρντ που δεν της εκρυψε την αληθεια και παραδεχτηκε και αυτος οτι μπορει να ειναι η αιτια που δεν κανουν παιδια!Αυτο θα πει αντρας με αλφα κεφαλαιο!!!Η Μπελλα συνεχιζει να ελπιζει!Και θα τα καταφερει...Ειμαι σιγουρη!Θα την στηριξει και ο Εντουραντ.... Μπραβο...μας εδωσες αλλο ενα αριστουργημα να διαβασουμε!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|