Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Project Thoughts

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 21:00

κι εγω θελω ενα ... ζηλευω Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 21:10

Μην ανησυχείτε, όλες θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα! Wink

Μόλις θα είναι όλα έτοιμα θα σας ενημερώσω!
http://www.jokastia.blogspot.com
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 21:12

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 274215
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΣαβ 2 Απρ 2011 - 22:53

αχ τι υπεροχα νεα ειλικρινα και εγω θα ηθελα να προσθεσω στην βιβλιοθηκη μου αυτο το υπεροχο βιβλιο....με το καλο ευχομαι να σου πανε ολα καλα...πολυ χαιρομαι που το πεομενο κεφαλαιο θα ειναι 1920...θελω πολυ να δω πως θα αντιμετωπισει το προβλημα που προεκυψε το ζευγαρι...αναμενουμε με αγωνια... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 274215
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 20:59

Μαριαααααααα......αχχχχχ!!!!!!!! μολις διαβασα απανωτα τα τελευταια κεφαλαια απο το DB και ειμαι σε κατασταση WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 592681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 592681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 592681 καθως και WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 413121 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 413121 σου αφηνω τις εντυπωσεις μου ανα κεφαλαιο

DB ΚΕΦ.3 ''Θεμα Χρονου''
Δύο καταπράσινα, σμαραγδένια μάτια που όποτε με κοιτούσαν ορκίζομαι ότι ένιωθα να μουσκεύω απότομα. Χείλη αισθησιακά, φτιαγμένα για να λατρεύουν κορμιά, να χαρίζουν ατελείωτα αισθησιακά φιλιά, πρόσωπο γεμάτο γωνίες και πηγούνι με ένα ανάλαφρο λακάκι που για άγνωστο λόγο με προκαλούσε να το δαγκώσω.
Μαριααααα..... η περιγραφη σου και νεκρους αναστενει!!!!! lol!

Το κατάλευκο πουκάμισο του αντανακλούσε το φως που έμπαινε από το παράθυρο κάνοντας τον να φαίνεται ακόμα πιο όμορφος
ναι...ναι... σαν κρυσταλλο swarovski giggle giggle giggle

Ήθελα να τη βάλω κάτω και να της αλλάξω τα φώτα, με την ¶ντζελα παρούσα να παίρνει μάτι!
οπα!!!.... να τα μαςςςςς..... ο κυριος Καλεν με τα βιτσια του WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 686606

Μία, δύο φορές αν κατάφερνα να την κάνω δική μου και μετά θα μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου ακριβώς όπως και πριν.
καλα τωρα σε πιστεψαμε.... τα ειπαν και αλλοι αυτα...οεο!!!

DB ΚΕΦ.4 '' Ψυχρος Πολεμος''
πολυ ενδιαφερον κεφαλαιο με πολλες πληροφοριες για την εξελιξη της ιστοριας.
οσο για την Μπελα τωρα τί να πω.... πολυ μυστηριο κρυβεται στο παρασκηνιο και μαρεσειιιι!!!!! οχι μονο Ματα Χαρι μου κανει αλλα το βλεπω το σκηνικο να γινεται η Γυναικα Αραχνη......
και τωρα το σχολιο μου για τον Εντουαρτ......
Στηρίχτηκα με το ένα μου χέρι στα πλακάκια του μπάνιου και με το άλλο τύλιξα τον ερεθισμό μου μέσα στην παλάμη μου αφήνοντας ένα πνιχτό βογκητό να βγει ελεύθερο από το στήθος μου.
το αγορι ειναι ο Μaster της τεστοστερονης !!!!! ουδεν σχολιον παρακατω

DB ΚΕΦ.5 ''Ανηθικη Προταση''
εδω τα πραγματα εχουν αγριεψει επικινδυνα θα ελεγα....πολυ επικινδυνα
Δεν με ένοιαζε καθόλου αν η Μπέλλα ήθελε να είναι με τον Ιβάσκοβ, δεν μου καιγόταν καρφί τι έκανε μαζί του. Εγώ ήθελα απλά εκείνη, απερίγραπτα και αμετάκλητα σαν κολασμένος.
φαντασου να την δει να φοραει και το μαύρο σατέν εσώρουχο με τις κορδέλες τί ντουβρουτζας θα του ερχοταν WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 274215

τελικα οσο προχαρει η ιστορια γινεται ολο και καλυτερη και για να ειμαι ειλικρινης γουσταρω πολυ τον Εντουαρντ που ειναι τοσο ανωμαλιαρης lol! το παιδι κανει τα παντα για να κατακτηση το 'ανθος' της Μπελα και ας γινεται καθικι ωρες-ωρες
απο την αλλη η Μπελα μου φαινεται οτι εχει αρχισει να γουσταρει και αυτη την πολιορκια που δεχεται απο τον Εντουαρντ και αυτο φανηκε απο την αγορα του κορδελατου εσωρουχου, τραβατε με και ας κλαιω ενα πραγμα

αντε να δουμε και την συνεχεια για να κοχλασουν τα αιματα!!!!!!!!

Υ.Γ. Μαρια κανε ενα copy και για μενα απο το ΣΣΣ εννοειται οτι θελω σαν τρελη να το εχω στο ραφι της βιβλιοθηκης μου και να καμαρωνω!!!!! Θα το προτεινω σε φιλους λεγοντας τους
-''Αξιζει να το διαβασεις θα σε συνεπαρει θα σε καθηλωσει'', συμπληρωνοντας
-''Γνωριζω και την συγγραφεα προσωπικα'' και θα φουσκωνω σαν παγωνι
βεβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν καταφερα να το διαβασω παρα μονο τα τελευταια κεφαλαια και ομολογω με συγκινησαν πολυ αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα με κερδισει οπως και οι υπολοιπες ιστοριες που εχεις γραψει
ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα στην εκδοση του και περιμενω νεοτερα για το βιβλιο ΣΣΣ
http://dimitrat26@hotmail.com
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 22:33

Δήμητρα σε ευχαριστώ πάρα πολύ. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 34442

Μου αρέσει που κάνεις πάντα χορταστικά σχόλια και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο φανφικ είναι από αυτά που σου αρέσει να διαβάζεις. Wink

Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι εύκολο να ρίχνουμε όλα τα 'βάρη' στον Έντουαρντ, πως είναι ο κακός της υπόθεσης, ο εγωιστής, το τέρας κ.τ.λ. αλλά εδώ που τα λέμε έχει και η Μπέλλα μερίδιο ευθύνης. Όχι επειδή αναγκάστηκε να πάρει τα λεφτά (παρακάτω θα δούμε γιατί το έκανε αυτό) αλλά ακριβώς επειδή και η ίδια ξέρει πως το παιχνίδι είναι χαμένο λόγω της επιθυμίας της για τον Έντουαρντ.

Το επικίνδυνο παιχνίδι που θα ξεκινήσουν οι δυό τους θα τους μπλέξει άσχημα, τον καθένα ξεχωριστά και θα καταλάβουν πολύ περισσότερα απ' όσα θα περίμεναν ποτέ για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το βιβλίο μου. Χαίρομαι να πω την αλήθεια μου που δεν το έχεις διαβάσει όλο ελπίζοντας ότι θα υπάρχουν και κάποιοι που θα το διαβάσουν κατευθείαν τυπωμένο. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 876749

Ελπίζω να πάει καλά! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 906998
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 14:03

Βασιλισσα μουυυυυυυυ μπλεξε τους εσυ οσο γουσταρεις για να φτιαχνομαστε και μεις εχω εμπιστοσυνη στα συγγραφικα σου μπερδεματα lol! και μιας και το φερε η κουβεντα και μετα απο το σοκ που επαθα απο τις φωτο που ειδα εχτες απο την ταινια της Χαραυγης εχω μια επιθυμια......

θελω σκηνη νταλαβεριου πανω σε κρεβατι με ξυλινο προσκεφαλο (σκαλιστο κατα προτιμηση) να το κραταει ο Εντουαρντ δυνατα διαγραφοντας με αυτη του την σταση ενας-ενας ο ραχιαιος μυς, δικεφαλος και τρικεφαλος μην σου πω.
να εχει και οροφη με ημιδιαφανες κουρτινες και κορμια να γινουν μαλλια κουβαρια!!!!!.....και επανω να υπαρχουν πολλαααα μα παραααα πολλα πουπουλενια μαξιλαρια WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 6512

δεν ξερω αν εχεις καταλαβει αλλα ειμαι σε κατασταση WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 592681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 592681 μετα απο την φωτο που ειδα και θα ηθελα μεσα απο την δικια σου φαντασια και γραφη να το ζησω !!!!!!!!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 14:16

bloody μου κι εγώ σε μία παρόμοια κατάσταση είμαι με αυτές τις εικόνες! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 432569

Αλλά αυτή τη σκηνή που μου ζητάς νομίζω ότι θα είναι καλύτερο να κάνουμε υπομονή και να την απολαύσουμε σε όλο της το μεγαλείο στη μεγάλη οθόνη!

Εγώ θα γράψω άλλες... lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 14:52

Αυτη κι αν ειναι καλη ιδεα.... Shocked Αλλα απο την αλλη αν η Μαιρη γραψει τετοια σκηνη τελειωσε...Ουτε Χαραυγη θα προλαβουμε ουτε τπτ.... faint
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 16:48

γραφε τοτες Βασιλισσα μου σκηνες οπως εσενα σου βγαινει γιατι χανομαστε οι δολιες !!!!!!

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 592681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 592681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 592681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 592681

evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 4 Απρ 2011 - 16:57

Καιγομαστε θα ελεγα.... faint
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΤρι 5 Απρ 2011 - 1:03

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά πρέπει να κλονωποιήσουμε τον Ρόμπερτ! lol! Μαράκι πολύ ωραία η ιστορία σου!
annaval
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
annaval

Θηλυκό Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 701
Registration date : 27/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΤρι 5 Απρ 2011 - 2:51

Ειχα καιρο να μπω για διαβασμα.Οταν μπηκα ομως και ειδα το καινουργιο σου δημιουργημα......το διαβασα ολο μαζι και το ευχαριστηθηκα. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 201917

Εισαι πολυ δημιουργικη και με πολυ ταλεντο.Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 474941
ΥΓ :Περιμενω με αγωνια οτι και να γραψεις study
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΤρι 5 Απρ 2011 - 10:26

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 34442

Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω να γράφω και ελπίζω πάντα οι ιστορίες μου να αγκαλιάζονται από εσάς με αυτό τον μοναδικό τρόπο. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 906998
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΠαρ 8 Απρ 2011 - 22:50

Ναι,το ξέρω,έχω καταντήσει γραφική...
Πότε υπολογίζεις Μαίρη μου την ανάρτηση νέου κεφαλαίου;
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΣαβ 9 Απρ 2011 - 10:16

Καλημέρα,

θα ανεβάσω νέο κεφάλαιο 1920 ή σήμερα το βράδυ ή κάποια στιγμή αύριο, θα σας ενημερώσω. Απλά για λόγους που έχουν να κάνουν με την έκδοση του ΣΣΣ επειδή πρέπει να κάνω κάποιες δουλειές καθώς και για κάποιους άλλους προσωπικούς λόγους ενδέχεται τις επόμενες εβδομάδες να μην έχουμε νέα κεφάλαια για τις ιστορίες.
Εννοείται πως οι ιστορίες θα συνεχιστούν κανονικά και θα ολοκληρωθούν απλώς ίσως να μην μπορώ να ανεβάσω ένα κεφάλαιο την εβδομάδα.
Θα σας πω. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 906998
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 18:09

Περιμένουμε!!!!!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 21:51

Καλησπέρα σε όλους.

Το νέο κεφάλαιο του 1920 είναι έτοιμο:

http://jokastia.blogspot.com/2011/04/24.html

Καλή ανάγνωση! Περιμένω όπως πάντα τα σχόλια σας.

Και μερικές αλλαγές στο blog σύμφωνα με τη διάθεση. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 906998
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΚυρ 10 Απρ 2011 - 22:59

καλα δεν υπαρχει αυτο που διαβασα...τι συγκινιτικο κεφαλαιο.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202

μπορει να μην εχω παιδια αλλσ καταλαβαινω πως νοιωθει μια γυναικα οταν βιωνει κατι τετοιο..
και ο καημενος ο εντουαρτ να μη μπορει να κανει τιποτα..νομιζω ειναι λογικο να νοιωθει ετσι,ολοι κανουν δυο και τρια παιδια και αυτη ουτε ενα...

ευελπιστω οτι οι συμβουλες του καρλαιλ θα τους βοηθησουν..

οσο για την εμφανιση του μπλογκ,ειναι παρα πολυ ωραιαο!!!!!!!!μπραβο μαιρη μου.. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 474941
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!!
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Registration date : 20/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 2:05

Ανοιγω το blog και μενω καπως ετσι wtf

Εχω πειστει οτι ετοιμασες εξωφυλλο για το 1920 για να το εκδοσεις...!!

Απο τις αγαπημενες μου στιγμες να διαβαζω αυτη την ιστορια...!! Δεν υπαρχει...!! Ο ερωτας ο ιδιος σε ολος του το μεγαλειο...!!
Τελεια...τελεια...τελεια...ποιο τελεια δεν θα μπορουσε να ηταν...!!

Να δω τι αλλο θα σκαρφιστει το μυαλο σου να γραψεις και να μας τρελανεις τελειως...!!

Περιμενω τη συνεχεια πως και πως...!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 465227
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 10:38

Οσες φορες και να διαβασω τις ιστοριες σου παντα τις απολαμβανω το ιδιο.
Αυτο ηταν αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο γεματο συναισθηματα.
Καθε φορα μας ριχνεις στα πατωματα και εκει που λεμε οτι δεν μπορουμε να παμε πιο κατω μας ριχνεις ακομα πιο βαθια!
Ο Εντουαρντ συγκλονιστικος και υπεροχος!Αυτο θα πει να αγαπας,να καταλαβαινεις,και να μοιραζεσαι την ευθυνη,τον πονο και την αναγκη του αλλου.
Η Μπελλα βιωνει μια ασχημη ψυχολογικη στιγμη αλλα με την αγαπη και την ψυχολογικη και οχι μονο στηριξη του συζύγου της θα τα καταφερει!
Εναν τετοιο αντρα θα επρεπε να εχει καθε γυναικα στο πλευρο της!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 98735

Οσο για την εμφανιση του blog ειναι τοσο ρομαντικη που σε βαζει κατευθειαν στο κλιμα του 1920!Απλα υπεροχο!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 906998 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 11:38

ειναι μια απο τις πιο ομορφες και υπεροχες αγαπες που μπορουν να υπαρξουν!!!!!!!! μακαρι να πανε ολα καλα , μπορει να μην γωνριζω και πολλα απο αυτα λογω οτι ειμαι σχετικα μικρη , αλλα ειναι δυσκολα και για τους δυο!!!!!!!!η συνεχεια ηταν εκπληκτικη !!!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 12:11

Τι κλαμα σε αυτο το κεφαλαιο θεε μου... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202 Τελεια η συνεχεια.....
Eιλικρινα τοσο πονο δεν τον περιμενα.Η Μπελλα κυριολεκτικα μου ματωσε την καρδια...Κι ο Εντουαρντ την αγαπαει τοσο πολυ...Εχω την εντυπωση οτι ο Κριστιαν θα παιξει μεγαλο ρολο στην συνεχεια...Υπαρχει περιπτωση να τον υιοθετησουν...?Αν και πιστεω πως στο τελος αυτοι οι δυο θα καταληξουν με περισσοτερα παιδια απο ολους..... Smile
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 14:45

¶κουγα και εγώ προμηθευτήτε χαρτομάντιλα αλλά τέτοιο πράγμα ομολογώ πως δεν το περίμενα!
Από εκεί που ήμουν μία χαρά διαβάζω μία φράση, βουρκώνω και μετά κλάμα η κυρία....
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202
Ένα από τα καλύτερα κεφάλαια αυτής της ιστορίας κατά την γνώμη μου.
Γεμάτο μυνήματα με νόημα και περιεγχόμενο και έντονα συναισθήματα, σαν αυτό της αγάπης, της συμπαράστασης και της κατανόησης. Δείχνει ένα -δικαιολογιμένο, διαφορετικό είδος ζήλιας από την ερωτική. Δείχνει ένα από τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε μία σχέση και το πως αυτά καθορίζουν τελικά το πόσο δυνατή είναι η αγάπη. Δείχνει την απόλυτη και άνευ όρων αγάπη που δείχνει ο Έντουαρντ κυρίος προς τον άνθρωπο που αγαπάει.WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 620541

Για ακόμα μία φορά, πολλά συγχαρητήρια Μαίρη μου!
Έγραψες πάλι....

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 201917

Υ.Γ.1.
Λατρεύω ήδη τον Κριστιάν. Είναι σκέτο κουκλάκι!WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 616544

Υ.Γ.2.
Καλή επιτυχία με την έκδοση του βιβλίου σου! Έυχομαι να πάνε όλα καλά! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 200352

Ν. kiss WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 98735
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 15:37

Aπο τα καλυτερα κεφαλαια που εχω διαβασει δικα σου Μαιρη μου!
+φωνω απολυτα με την Νικη απο πανω!!!
Εριξα τετοιο κλαμα που δεν λεγεται... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 37 206202
Φαντασου και να μην μας ειχες προειδοποιησει.Την καταλαβαινω την Μπελλα
και τα λογια που ειπε στον Εντουαρντ. Ειναι πολυ σκληρο και δυσκολο να μην μπορεις να
κανεις μια ολοκληρωμενη οικογενεια!Μην μην μπορει ποτε να εχει παιδια απο τον αντρα που αγαπα-αυτο φυσικα δεν το αποκλειουμε- Rolling EyesΗ αντιδραση της ηταν αναμενομενη!Μπραβο και στον Εντουαρντ που δεν της εκρυψε την αληθεια και παραδεχτηκε και αυτος οτι μπορει να ειναι η αιτια που δεν κανουν παιδια!Αυτο θα πει αντρας με αλφα κεφαλαιο!!!Η Μπελλα συνεχιζει να ελπιζει!Και θα τα καταφερει...Ειμαι σιγουρη!Θα την στηριξει και ο Εντουραντ.... Wink
Μπραβο...μας εδωσες αλλο ενα αριστουργημα να διαβασουμε!!

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 37 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: