| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
elena29 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 20/03/2010
| Θέμα: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 11 Σεπ 2010 - 18:20 | |
| τελειααααα!!!!!!!!!! σ ευχαριστω για την απαντηση....περιμενω με κομμενη την ανασα.... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 11 Σεπ 2010 - 18:45 | |
| Λοιπον τωρα εσυ Μαιρη μου κατι εκανες με τους χαρακτηρες... αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται... μμμ.... Α! Ανελησες το ψυχολογικο τους προφιλ σωστά??? Λοιπον εγω προσωπικα σε ευχαριστω για αυτο γιατι ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις τοσο καλα τους χαρακτηρες ενως βιβλιου οταν δεν το εχεις διαβασει ακομα ολοκληρο (εγω ετσι το βλεπω το φανφικ σου...!) Αν και η γραφη σου ειναι εξαιρετικη και μας κανει να καταλαβουμε πολυ καλα την ψυχοσυνθεση των ηρωων της ιστοριας σου, οι συσσωρευμενες πληροφοριες και ειδικα οι λεπτομεριες που μας εδωσες μας βοηθανε απιστευτα να τους καταλαβουμε ή και να μπουμε στην θεση τους ακόμα! Βασικα ειμαστε γενικοτερα τυχεροι που εχουμε το πλεονεκτιμα να συζηταμε με την συνγραφεα ετσι και αλλιως!! Ευχαριστουμε πολυ Μαρακι! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 11 Σεπ 2010 - 19:11 | |
| η αναλυση του ψυχολογικου τους προφιλ οπως λεει και η νικι ηταν πραγματικα υπεροχη και σε ευχαριστουμε πολυ!!μεσα απο αυτη καταλαβαμε καλυτερα τους χαρακτηρες και φυσικα τους αγαπησαμε περισσοτερο (αν αυτο ειναι δυνατον!! ) να υποθεσω πως η μπελλα 8α του πει την αληθεια μετα απο δυο-τρια κεφαλαια,σωστα??αδυμονω να δω την αντιδραση του εντουαρντ μολις μαθει την αληθεια!!!οπως επισης ανυπομονω να δω τα δυο τρια πραγματακια πριν την αποκαλυψη της αληθειας και τα λαθη στα οποια ειπες οτι η μπελλα θα οδηγηθει εξαιτιας του μεγαλου μυστικου της.......θελω πολυ να διαβασω το μελλοντικο ποστ που θα βαλεις για το 1920....περιμενω με χαρα την συνεχεια.(ελπιζω να μην αργησει πολυ!!!) φιλια σε ολες!!!! | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 16 Σεπ 2010 - 15:51 | |
| Λείπω τόσο καιρό, μόλις μπήκα στο φόρουμ έψαξα για τις ιστορίες σου και είδα οτι η σιωπή στο σκοτάδι είναι πάλι αναρτημένη..σας άφησα τότε που υπήρχε περίπτωση έκδοσης..Όπως και να έχει, την λατρεύω αυτή την ιστορία και μου αρέσει τόσο πολύ να την διαβάζω..εδικά τώρα που έχει φτάσει σε τόσο κρίσιμο σημείο...υπάρχει περίπτωση να γίνει η αποκάλυψη στο επόμενο κεφάλαιο?Περιμένω με αγωνία | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 17 Σεπ 2010 - 22:48 | |
| | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 19 Σεπ 2010 - 0:07 | |
| Μαρακι πως παει με το κεφαλαιο? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 19 Σεπ 2010 - 12:15 | |
| Καλημέρα! Το ξέρω ότι έχει αργήσει το κεφάλαιο και υπό κανονικές συνθήκες θα είχα τελειώσει αλλά όπως πάντα κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τα απρόοπτα. Θα συνεχίσω σήμερα που λογικά θα έχω κάποιο χρόνο και αν καταφέρω να το ολοκληρώσω θα το ανεβάσω. Δεν το υπόσχομαι όμως γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν θα μου φτάσει ο χρόνος ή αν δεν θα προκύψει τίποτα εξωπραγματικό πάλι... Θα σας ενημερώσω σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης ήθελα να σας πω ότι μετά από αυτό το κεφάλαιο θα γράψω μία αυτοτελή - σύντομη ιστορία (ίσως σε τρία μέρη ή ένα, ανάλογα) που μου καρφώθηκε στο μυαλό και μετά θα συνεχίσω με τουλάχιστον τρία κεφάλαια 1920 όπως σας είχα υποσχεθεί. Το ξέρω ότι έχω μείνει πίσω και καθυστερώ να ανεβάσω κεφάλαια αλλά θα προσπαθήσω από εδώ και πέρα σιγά, σιγά να ανεβάζω πιο σύντομα. Αυτά προς το παρόν! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| |
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 19 Σεπ 2010 - 13:17 | |
| Περιμένουμε,μην αγχώνεσαι καθόλου.¶λλωστε όσο πιο πολύ καθυστερείς αυτό σημαίνει ότι τόσο καλύτερο θα είναι και το κεφάλαιο!!! ----------------------------------------------------------------------------- Να έχουμε ελπίδες ότι αύριο θα έχουμε καινούριο κεφάλαιο; | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:30 | |
| Για όσους περιμένετε θα ήθελα να πω ότι το κεφάλαιο δεν θα ανέβει απόψε, δυστυχώς δεν είναι έτοιμο. Αλλά είμαι σε καλό δρόμο, έχω προχωρήσει και θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα 1-2 ημερών! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:30 | |
| Ωραία!!!Ευχαριστώ,καληνύχτα και καλή συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 20 Σεπ 2010 - 14:20 | |
| Αλλαγή σχεδίων... Λόγω προβλήματος με το περιοδικό θα πρέπει να δώσω εκεί τη βοήθεια μου οπότε το νέο κεφάλαιο SITD θα καθυστερήσει. | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 20 Σεπ 2010 - 22:13 | |
| δεν πειράζει, έχουμε υπομονή (αρκετή) και όπως όλοι γνωρίζουμε ΄το καλο πραγμα αργεί΄!!!!! με την ησυχία σου και μην αγχώνεσε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 25 Σεπ 2010 - 22:51 | |
| Και ως γνωστόν η γνωστή σπαστική θα κάνει τη γνωστή σπαστική ερώτηση: Πότε υπολογίζεται περίπουνέο κεφάλαιο; Έχω πάθει ψύχωση και γι'αυτό φταις εσύ Μαίρη.Τέλος!Μπαίνω κάθε μέρα απο πέντε φορές στο blog σου μπας και δω κάτι καινούριο.Φώτισε με το καημένο!!! | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 0:39 | |
| Χμ, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα βασικά της τωρινής ιστορίας που γράφει η Μαίρη; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 11:53 | |
| Το νέο κεφάλαιο θα είναι έτοιμο σήμερα και θα το ανεβάσω αργότερα. Θα σας ενημερώσω μόλις το ανεβάσω. Connie, τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να μάθεις γιατί δεν κατάλαβα την ερώτηση. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 11:56 | |
| Τελεια!!! Θα περιμενω με αγωνια μεχρι τοτε!!!! |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 12:08 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 12:35 | |
| Λοιπόν έχω διαβάσει το πιο πρόσφατο κεφάλαιο εδώ και καιρό αλλά δεν έγραψα σχόλια!!! Λοιπόν μου άρεσε πάρα πολύ η συνέχεια και γενικά έτσι πως συνεχίζεται η ιστορία!!! Εγώ προσωπικά δε θύμωσα με τον Κάρλαιλ αλλά θα ήθελα να τους είχε πει την αλήθεια! Ελπίζω η Μπέλλα να ξεκαθαρίσει γρήγορα τα πράγματα!!!! Ανυπομονώ για την συνέχεια!!! Συγχαρητήρια κι από μένα. Γράφεις υπέροχα κάτι που φυσικά το ξέρεις ήδη! Συγχαρητήρια ξανά!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| |
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 12:51 | |
| Ανυπομονωωωωω!!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 13:59 | |
| σιγουρα θα ειναι υπεροχο ανυπομονουμε | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
| |
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|