Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ενταξει αυτη η ιστορια μου ειχε λειψει πραγματικα , και η επιστροφη της τωρα απλα απεριγραπτη θα μπορουσα να την χαραχτηρισω , για αλλη μια φορα τα λογια ειναι περιττα ανυπομονω να δω αν θα του ει την αληθεια επιτελους!
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Πρεπει να πω πως κατα τη μεση του κεφαλαιου ημουν διχασμενη!!!! Αφου επιστρεφουν απο το μπαλκονι.......απ τη μια ηθελα να του πει την αληθεια, απ την αλλη αν του την ελεγε εκεινη τη στιγμη δε θα υπηρχε αυτο το υπεροχο λεμονι!!!!!!!
Αχ!!!!! Τα λεμονια αυτης της ιστοριας ειναι κατι το ιδιαιτερο!!!! Εχουν πολυ πονο κ αναγκη για αγαπη αυτοι οι δυο!!!!
Αχ!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την April στις Κυρ 9 Ιαν 2011 - 14:31, 1 φορά
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Τι καλύτερος τρόπος να αρχίζει κανείς την ημέρα από το να διαβάζει τα υπέροχα σχόλια σας.
Κι εμένα μου είχε λείψει πάρα πολύ αυτή η ιστορία!
Αυτό το κεφάλαιο πάντως με παίδεψε, η καυμένη η Έρη άκουσε όλες μου τις γκρίνιες σε σχέση με αυτό αλλά όπως πάντα με στήριξε και με ενθάρρυνε κι έτσι βγήκα τουλάχιστον από το συγγραφικό 'αδιέξοδο'!
Και για να μην παραπονιέστε ότι σας παιδεύω (αν και με το δίκιο σας!) θα σας αποκαλύψω ότι στο επόμενο κεφάλαιο ο Έντουαρντ μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Σε τι σημειο το αφησες βρε Μαιρη μου....Τι σημειο.... Αν πω οτι αυτο το κεφαλαιο με συγκλονισε θα ειναι πολυ λιγο....Ελπιζω το επομενο να μην αργησει....Ειδικα στην σκηνη που ξεσπασε η βροχη..... Ριγος,ανατριχιλα....θυελλα συναισθηματων.....Υποκλινομαι.....
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Δηλαδή άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Σιωπή στο σκοτάδι;
Είναι φυσιολογικό από τη μια να ανυπομονώ να δω πώς θα αποκαλύψει η Μπέλλα το μυστικό και πώς θα αντιδράσει ο Έντουαρντ και από την άλλη να μη θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία;;;
Πάντως Μαρία και το καινούριο κεφάλαιο ήταν πολύ όμορφο! Και λεμονάδα και ρομαντισμός! Αχ αυτός ο Έντουαρντ! Αχ αυτός ο Έντουαρντ!
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
πωπ μαιρη μου τελειο κεφαλαιο.!!πωπω οντως τοσο μεγαλος πλουτος συναισθηματων.!!και χαιρομαι πραγματικα που η αλις ειναι εκει για την μπελλα.!!ανυπομονω γαι το επομενο που θα εχουμε και την αποκαλυψη της αληθειας.!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightsagaddicted στις Κυρ 9 Ιαν 2011 - 16:26, 1 φορά
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Πω πω...έχω μείνει άφωνη! Το Silence In The Dark είναι μία ιστορία που έχω αγαπήσει, που έχω λατρέψει. Όταν ξεκίνησα να τη διαβάζω είχα διαβάσει πάνω από 7 κεφάλαια το ένα μετά το άλλο μεχρι να προλάβω όλους τους υπόλοιπους. ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΑ, ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΗΚΑ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ...δεν ξέρω τι άλλο να πω... Ήταν...ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό κεφάλαιο!!! Η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω!!! Διάβαζα και εγώ η ίδια ένιωθα ότι ήμουν η Μπέλα και αγχωνόμουν, έμενα με κομμένη την ανάσα, η καρδιά μου επιτάχυνε τους χτύπους της!!! Το επόμενο κεφάλαιο, αφού θα έχει τις αποκαλύψεις, θα είναι πιο πιο πιο πιο πιο ιδιαίτερο!!! Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Υπέροχο κεφάλαιο Μαίρη!!!!! Μπράβο σου!!!! Με πολύ έντονα συναισθήματα και μία μεγάλη δόση μελαγχολίας λόγω του αδιέξοδου που βρίσκεται η Μπέλλα.... Επίσης Χαιρομαι τοοοοοσο πολύ που επιτέλους ο Εντ θα μάθει την αλήθεια!!! Ανυπομονώ να μάθω την αντίδραση του!!!!! Ελπίζω και εύχομαι το καινούριο κεφάλαιο να έρθει σύντομα!!!! Όντως μας είχε λείψει πολύ το ΣΣΣ!!!!! Κeep writting!!!! Φιλιά!
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
για αλλη μια φορα μας αφησες σε αναμμενα καρβουνα για την συνεχεια αυτου του τελειου γεματο περιπετειες φανφικ!!!!! πω πω τι τελειο κεφαλαιο και τοσο ανατρεπτικο στο τελος!!!!! πω πω η καρδια μου οσο περισσοτερο το διαβαζα που στεκοταν στο λαιμο και ενιωθα απο την αγωνια μου οτι δεν μπορω να αναπνευσω!!!λες και ημουν εγω η πρωταγωνιστρια!!!! πω πω τελειο τελειο τελειο!!! αλλα που το σταματησες??? πω πω στο τελος του κεφαλαιου που η μπελλα πιαστηκε μονη στην παγιδα της.... πω πω πωπω αχ αχ αχ!!! και μετα που θα γινουν τα μεγαλα αποκαληπτηρια... πως θα αντιδρασει σε αυτο ο εντουαρτ??????! ε????? πω πω πω εκει που εντ απετησε να μαθει για ποιο λογο δεν μπορουν να μεινουν μαζι και να δειξουν την σχεση τους!!! πω πω πω πω!!! αλλα μου αρεσε και η αλις που δεν πιεζε την φιλη της πολυ το πει την αληθεια! μου αρεσε η σταση της πολυ!!! αχ αχ αχ μαιρη μου ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει γιατι πραγματικα εχουμε μεγαλη αγωνια για την συνεχεια!!!! παντως εγραψες (κυριολεκτικα και μεταφορικα) παλι!!!!!!!!!!!! ηταν τελειο!!!!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
αχ ναι βρε γλυκεια μου ποτε θα εχουμε την συνεχεια ειναι τελια αυτη η ιστορια (και χωρις παρεξηγησεις ) η αγαπημενη μου σε παρακαλω ποτε θα εχουμε το επομενο?