Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Influencing emotions

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 11:27

annia έγραψε:
ερη εσυ τι καταλαβες ???
εγω κολλησα Embarassed Embarassed Embarassed

Αννια μου με προλαβε η Μαρια οποτε μην επαναλαβω τα ιδια! huggie

Μαρια μου.... huggie
Περιμενουμε με αγωνια την καινουργια σου ιστορια!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 906998
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 11:28

νιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αχ ποτε θα ερθει?????
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 12:32

Καταρχην θα πω για το σημειωμα του συγγραφεα που ηταν παρα πολυ ωραιο...και εμεις ευελπιστουμε οτι μια μερα θα δουμε τη ΣΣΣ σε βιβλιο....μακαρι... Smile
Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι απαραιτητα επιστημονικη φαντασια αν σκευτει κανεις οτι στη ζωη μπορει να συμβουν τα πιο περιεργα πραγματα.. Wink

Τωρα για τον επιλογο τι μπορω να πω...τελικα την ιστορια της την εκανε βιβλιο....και μαρεσει που ρωτουσαν κιολας,αλλα δεν ηξεραν..
καλα ο εντουαρτ απλα θεος.....

Δεν το πιστευω οτι τελειωσε... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202

Μαρακι εμπιστευομαστε το ταλεντο σου για να καλυψεις το κενο του ΣΣΣ!!!!!!!!!!!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 14:32

ειναι το πιο υπεροχο τελος που θα μπορουσες να δωσεις!! ηταν απο τις αγαπημενες μου ιστοριες γαιτι μου εξεπεμπε τοσα δυνατα συναισθηματα !!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 15:11

WhiteQueen μου τι να πω WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 το ότι είμαι βαθιά συγκινημένη νομίζω ότι είναι λίγο μπροστά σε αυτό που με έκανε να νιώσω το τέλος της ιστορίας αυτής

Συγχαρητήρια καρδιά μου ήταν απο τις καλύτερες ιστορίες που έχω διαβάσει ποτέ μου... δεν λεώ η καλύτερη γιατί τα ίδια συναισθήματα μου άφησε επίσης και η ιστορία σου "ΒΑΘΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"

όχι μόνο στηρίζω την απόφαση σου να το κάνεις βιβλίο αλλά ανηπομονώ να πάρω στα χέρια μου αυτό το βιβλίο και να το ρουφήξω όπως ρούφηξα κάθε λέξη αυτής της ιστορίας WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 630836

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Παρ 18 Φεβ 2011 - 19:20, 1 φορά
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 16:15

Ναι!Μπορώ να πω πως ο επίλογος ήταν καθόλου αναμενόμενος και απίστευτα συναισθηματικός.
Με πήραν τα τα ζουμιά WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 ...

Φανταστείτε να γινόταν ταινία.Θα ήταν εκπληκτικό. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 767524

Κατάφερε να μεταφέρει την ιστορία της ζωής της σε ένα "μυθιστόρημα",πράγμα που για 'μένα σημαίνει πως όλα αυτά ήταν μια εμπειρία ζωής και πως τα ένιωσε τόσο δυνατά.
Πως κάθε συναίσθημα και κάθε στιγμή, τα τύπωσε βαθιά μέσα στη μνήμη της για να μπορέσει να τα αποτυπώσει με κάθε λεπτομέρεια μέσα στο βιβλίο. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 200352

Για να απαντήσω στο ερώτημά σου, η δική μου άποψη είναι πως η ιδέα σου για ακόμα μια φορά είναι μοναδική.Εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο και θα το ήθελα στα χέρια μου.¶λλωστε όταν έχεις διαβάσει μια ιστορία,πάντα σε πιάνει η νοσταλγία να την διαβάσεις ξανά και ξανά.
Κακά τα ψέματα,το ίντερνετ και ο υπολογιστής δε διαρκούν για πάντα.
Κάποια στιγμή μπορεί να χαλάσει ο υπολογιστής είτε να μη βρίσκουμε το blog σου.
Για 'μένα θα ήταν μεγάλη απώλεια να μην έχω τη δυνατότητα να ανατρέξω και πάλι στα κεφάλαια του ΣΣΣ ή του 1920(που εκεί κι αν κάνω σαν παλαβή---> WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 49192)

Συνοπτικά,να πω πως ήταν μια εξαίσια δημιουργία,πως περιμέναμε εναγωνίως κάθε φορά για νέο κεφάλαιο και στο τέλος θέλαμε κι άλλο...κι άλλο...κι άλλο...
Απο εμένα έχεις το ελεύθερο να ακολουθήσεις και επαγγελματικά τη συγγραφή βιβλίων.Θα γίνουν ανάρπαστα Wink WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 16:33

Και τέλος λοιπόν.....
μπορώ να πω ότι έριξα κλάμα πάλι..!το τέλος απερίγραπτο..όπως και η ιστορία άλλωστε...αντάξιο της όλης υπόθεσης.!Η ιστορία θα μου λείψει πολύ.!Αλήθεια.!Πέρα ότι η πλοκή ήταν απίστευτα ενδιαφερουσα ο τρόπος γραφης σου την έκανε απλά καταπληκτική.το πόσο θα μου λείψει δεν φαντάζεσαι...ο ενθουσίασμός κάθε φορά που έβλεπα καινούριο κεφάλαιο.!Και πάνω από ολα πόσο με επηρεασε σ τ αλήθεια αυτή η ιστορία.!Αρχίζω να παλεύω πιο πολύ για κάποια πράγματα και να μην κάθομαι κάνοντας τίποτα.!Σε ευχαριστώ πολύ γι αυτό το υπέροχο ταξίδι που μας χάρισες Μαίρη μου.! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 17:43

¶ντε πάλι κλάμα! και τώρα που γράφω κλαίω! Αν είναι δυνατόν!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202

Συγχαρητήρια Μαρία μου. Δεν έχω να πω λέξη παραπάνω! Έγραψες ένα υπέροχο φανφίκ που είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό στόρυ για μένα. Είναι διδάγματα, είναι βαθιά συναισθήματα… είναι ζωή. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το λογοτεχνικό αριστούργημα που είχα την ευκαιρία να διαβάσω, επειδή το έγραψες εσύ. Το θέλω στην βιβλιοθήκη μου αυτό είναι σίγουρο!

Να είσαι πάντα καλά και να μας χαρίζεις όμορφες ιστορίες, όμορφα όνειρα…

Ν.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 18:18

Τι κλαμα και αυτο....Τι συγκινηση.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 Εχω να κλαψω τοσο πολυ στο αντικρισμα της λεξης τελους απο τοτε που τελειωσα την Χαραυγη....Ειναι σιγουρα μια απο τις καλυτερες ιστοριες που εχω διαβασει ποτε....Και παλι ευχαριστουμε για ολα αυτα τα συναισθηματα που μας εκανες να νιωσουμε....Και γνωμη μου παντα,νομιζω πως πρεπει να το εκδοσεις.....αυτο το αριστουργημα δεν ειναι να μενει μονο για τα ματια των λιγων.....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 18:53

-Όπως συνήθως- έχω μείνει άφωνη! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 206202 Είμαι...συγκινημένη...μαγεμένη...καθηλωμένη...Δεν ξέρω τι να πω! Το τέλος, όπως έχει προαναφερθεί, ήταν το ιδανικότερο, το ωραιότερο τέλος που θα μπορούσε να έχει αυτή η ιστορία! Από την αρχή, με το θεϊκό απόσπασμα από το βιβλίο της Μπέλα έως και το τέλος με τα υπέροχα λόγια! Αλήθεια, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελειωσε! Ή καλύτερα, μάλλον δεν θέλω να συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε! Ένα φάνφικ που θα θυμόμαστε για πάντα όπως όταν διαβάζουμε ένα μυθιστόρημα! Μία ιστορία, δύο χαρακτήρες και αμέτρητα συναισθήματα που σου γεννούσαν σε κάθε γραμμή, σε κάθε λέξη, σε κάθε φράση.
Ομολογώ να πω πως διαβάζοντας τον επίλογο ένιωσα τόσο μα τόσο ανακουφισμένη, σα να έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου, κι αυτό γιατί και οι ήρωές μας είναι πλέον ευτυχισμένοι. Τώρα που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους, παρατήρησα καλύτερα το πόσο ήμουν εγώ προσωπικά δεμένη με αυτή την ιστορία! Σα να συνέβησαν πραγματικά αυτά τα γεγονότα, σα να υπήρξαν αυτά τα άτομα, σα να ήμουν μπροστά σε κάθε κατάσταση και τώρα πια αφού τελειωσαν όλα, να είμαι ανακουφισμένη που όλοι τους είναι πλέον καλά!
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σ'ευχαριστήσω για τις απίστευτες, δυνατές στιγμές που μου χάρισε η δουλειά σου αυτή! Τόσα πολλά συναισθήματα, τόσες υπέροχες στιγμές!
Πραγματικά πιστεύω πως δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτο το ταλέντο που έχεις! Όταν διάβασα ότι σκέφτεσαι την έκδοση και μάλιστα αναρωτιέσαι αν θα μας ενδιέφερε έμεινα με το στόμα ανοιχτό! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 558691 Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται καν να μας ρωτάς! Είμαστε όλοι δίπλα σου και σαφώς θα σε στηρίξουμε! Θα υπάρχει στο βιβλιοπωλειο βιβλίο από σένα και μάλιστα το "Σιωπή στο Σκοτάδι" και δεν θα το αγοράσουμε??? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 558691 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Θα βάλω κάθε φίλο και γνωστό να το διαβάσει (και να το αγοράσει εννοείται giggle )!
Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια Μαρία! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 201917 Είσαι απίστευτη! Να ξέρεις πως θα είμαστε δίπλα σου πάντοτε! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 34442 Ανυπομονούμε για κάθε σου νέα δημιουργία! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 465227
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 21:45

Μαρια ενα εχω να σου πω.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Για να διευκρινισω τι εννοω θελουμε κι αλλες ιστοριες!Θελουμε κι αλλη Μαρια!Θελουμε να απολαυσουμε παλι τις τελειες συγγραφικες σου ικανοτητες!Ξερεις τι σημαινει αυτο?......να φοβασαι Μαρια γιατι τωρα θα αρχισουμε να ρωταμε για το ποτε θα βαλεις κεφαλαια με 1920 και Desire Blossom!!!!!!!Πλακιζω φυσικα!Οποτε σου ερθει η διαθεση θα ειμαστε εδω και θα περιμενουμε οσο χρειαστει οπως καναμε και για το λατρεμενο μας ΣΣΣ γιατι μας εχεις αποδειξει ξανα και ξανα οτι αξιζει την υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!Συνχαρητηριαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 23:08

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να απαντήσω στα σχόλια σας.... Shocked

Όταν μου γράφετε ότι κλάψατε, ότι σας άγγιξε τόσο πολύ η ιστορία μου, έχω μείνει άφωνη... Χαίρομαι τόσο πολύ που μέσα από αυτή την ιστορία μπόρεσα να δημιουργήσω συναισθήματα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω κλάψει κι εγώ κατά καιρούς διαβάζοντας κάποια φανφικ αλλά τα έχω στην κορυφή τα συγκεκριμένα και θεωρώ πως είναι πολύ καλογραμμένα και οι δημιουργοί τους μεγάλα ταλέντα. Δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω ότι έχω κι εγώ έστω στο ελάχιστο αυτή την ικανότητα...

Μετά από αυτά που μου γράφετε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ότι θα γράψω όσο περισσότερο γίνεται!

Για το θέμα της έκδοσης του ΣΣΣ αλήθεια το σκέφτομαι ακόμα. Μία αυτοέκδοση είναι το πιο πιθανό και δεν είναι ακατόρθωτο να γίνει. Είμαι ακόμα σε σκέψεις και διαπραγματεύσεις σχετικά και βέβαια η ιστορία θέλει ολόκληρη edit να αλλαχτούν τα ονόματα και κάποιες τοποθεσίες. Μετά θα μπορέσω να πάρω κάποιες τιμές και να δω τις επιλογές μου. Αλλά ακόμα και αν αυτό δεν γίνει, δεν πειράζει. Εγώ ως άνθρωπος, ως δημιουργός έχω ικανοποιηθεί απόλυτα έχοντας τη δική σας ανταπόκριση και στήριξη. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 34442

Θέλω να ελπίζω ότι σύντομα θα μπορέσω να γράψω 1920. Θα σας ενημερώσω μόλις είμαι έτοιμη και όπως έχω πει πάρα πολλές φορές και αυτή η ιστορία θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί ακριβώς όπως την έχω φανταστεί!

Επίσης σύντομα, πολύ σύντομα θα έχουμε το πρώτο κεφάλαιο του Desire Blossom! Απλά να πω ότι και οι δύο αυτές ιστορίες (1920 και Desire Blossom) ουσιαστικά είναι πιο ανάλαφρες, ξεφεύγουμε λίγο από το 'δράμα' του ΣΣΣ. Αν και θα υπάρξουν σημεία που πιστεύω ότι θα σας αγγίξουν και στις δύο ιστορίες. Αλλά μου αρέσει να γράφω διαφορετικά πράγματα και όχι ίδια μεταξύ τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Desire Blossom τις επόμενες ημέρες!

Και περιμένω τις προτάσεις σας για outtake για το ΣΣΣ. Μπορεί να τελείωσε αλλά αν νιώθετε κάποιο κενό, ότι υπάρχουν πράγματα που θέλετε να μάθετε και δεν σας τα είπε η ιστορία είμαι εδώ για να τα συζητήσουμε. Έχω στο μυαλό μου ένα outtake που θα ήθελα να γράψω, έχει να κάνει με την μητέρα της Μπέλλα, τη Ρενέ. Γενικότερα περιμένω τις ιδέες σας και πως σας φαίνεται η πρόταση μου σχετικά. Θα σας ενδιέφερε να διαβάσετε ένα τέτοιο κομμάτι και αν ναι περίπου τι θα θέλατε να δείτε.

Και πάλι σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 34442
http://www.jokastia.blogspot.com
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 23:15

Ανυπομονουμε για 1920 και το ξερεις....προσωπικα ειναι η πιο αγαπημενη μου......

οσο για outtake,η αληθεια ειναι οτι θα μου αρεσε ενα απο την πλευρα της ρενε και αυτο γιατι θελω να δω τον τροπο σκεψης της,γιατι δε νομιζω οτι καμια μανα δεν θελει να ξεφορτωθει τοσο ευκολα το παιδι της οποτε θα μου αρεσε να δω τους λογους για τους οποιους το εκανε....

i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 23:27

τωρα διαβασα το τελευταιο κεφαλαιο απο το ΣΣΣ και κατασυγκινηθηκα εκλαιγα απο την αρχη μεχρι το τελος τι υπεροχος επιλογος τοσο χαρουμενος οπως ακριβως αξιζε σε ενα ζευγαρι που εχει πονεσει και εχει ταλαιπωρηθει τοσο πολυ στην ζωη του. πραγματικα θα ηθελα παρα πολυ να δω αυτη την ιστορια να εκδιδεται. θα ηταν μαγικο να μπορουσα να διαβαζω ενα ή δυο κεφαλαια καθε βραδυ, να γυρναω τις σελιδες και να κλαιω παλι ειδικα σε καποια κεφαλαια που ηταν ιδιαιτερα κορυφαια και πολυ συγκινητικα.συγχαρητηρια πραγματικα σου αξιζουν ηταν απο τις πιο υπεροχες ιστοριες....οσο για το 1920 περιμενουμε με αγωνια οποτε μπορεσεις να γραψεις καινουργιο κεφαλαιο και φυσικα το πρωτο απο την καινουργια σου ιστορια....
e+b
Twilight Human
Twilight Human
e+b

Θηλυκό Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 20
Registration date : 14/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 14:45

Μαρία το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ. Το ΣΣΣ το είχα λατρέψει και τώρα που τελείωσε μπορώ να πω ότι ψιλοστεναχωρήθηκα. Ηταν από τις αγαπημένες μου ιστορίες. Στο τελευταίο κεφάλαιο, πριν τον επίλογο, νομίζω πως όλοι όσοι διαβάζουμε τόσο καιρό αυτή την ιστορία συγκινηθήκαμε. Ειδικά όταν έχεις ζήσει το όλο θαύμα της γέννησης των παιδιών σου.
Σίγουρα θα ήθελα να το έχω στα χέρια μου τυπωμένο και νομίζω πως θα τα καταφέρεις τελικά.
Περιμένω τη συνέχεια του 1920 και φυσικά και καινούριες δημιουργίες σου.

Πολλά πολλά φιλιά και συνέχισε να δημιουργείς γιατί αξίζεις !! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 691711
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 15:39

Μαρια συμφωνω απολυτα για το outtake ειναι ενα κομματι που θελουμε να δουμε παρα πολυ!!!Καποια επανασυνδεση ή μια προσπαθεια επανασυνδεσης...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 17:00

e+b σε ευχαριστώ πάρα πολύ. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 34442 Αυτά σας τα λόγια είναι ότι έχω πραγματικά ανάγκη να ακούσω.

Για το outtake έχω κάτι πολύ συγκεκριμένο μέσα στο μυαλό μου και θα το γράψω. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να το έχετε σύντομα αλλά ταυτόχρονα δουλεύω και τις άλλες ιστορίες μου τώρα. Wink
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠεμ 24 Φεβ 2011 - 22:38

Καλησπέρα σε όλους!

Αν θέλετε μπορείτε να περάσετε από το blog μου να ρίξετε μία ματιά, ελπίζω να σας αρέσει η νέα εμφάνιση!
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Zafrina που επιμελήθηκε το banner μου - νέα μου υπογραφή! Wink WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 616544

Την Κυριακή στις 27/02 - την ημέρα των γενεθλίων μου θα ανέβει το πρώτο κεφάλαιο του Desire Blossom. Ελπίζω να έχω και πάλι τη στήριξη και την αγάπη σας. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 906998
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠεμ 24 Φεβ 2011 - 22:43

Καταπληκτική δουλειά,συγχαρητήρια.Μαγευτικό background και ανανεωμένο banner.

Θα ταιριάζει απόλυτα με την νέα ιστορία σου πιστεύω,μας παραπέμπει σε κάτι δυναμικό και παθιασμένο. Αναμένουμε με αγωνία Wink
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠεμ 24 Φεβ 2011 - 23:56

Θα συμφωνήσω με την Φέη! Μου αρέσει πολύ το νέο banner και η καινούρια σου
υπογραφή!!!! Δυναμικό και παθιασμένο! Δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα!!!
Πολλά συγχαρητήρια στην Zafrina!!!!!!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 474941
Κρίμα πάντως που δεν θα μπορέσω να διαβάσω το desire blosom την Κυριακή με το που θα μπει... θα πάω τριήμερη και θα είμαι εκτός pc!!!!! Και επειδή φεύγω αύριο πρωί πρωί...
Είχεις τα χρόνια μου πολλά και τις καλύτερες ευχές μου από τώρα!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 729173
Φιλιά!
Ν. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 34442
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 25 Φεβ 2011 - 0:54

Τελειο το νεο banner.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 474941 Απο οτι φαινεται για τα γενεθλια σου Μαρακι εσυ θα μας κανεις δωρο και οχι εμεις.... lol! Ανυπομονουμε..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 6512
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 25 Φεβ 2011 - 13:43

τελεια η νεα εμφανιση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 25 Φεβ 2011 - 13:55

είναι πραγματικά το κάτι άλλο Smile
ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα σου ιστορία
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΣαβ 26 Φεβ 2011 - 0:27

Χαίρομαι που σας αρέσει η νέα εμφάνιση. Ήταν απαραίτητη να γίνει αυτή η αλλαγή για να μπούμε λιγάκι στη ατμόσφαιρα το Desire Blossom! Περισσότερα την Κυριακή με το πρώτο κεφάλαιο. Μέχρι τότε φιλιά σε όλους! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 906998
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 2:49

Γεια σας!

Το πρώτο κεφάλαιο του Desire Blossom μόλις αναρτήθηκε! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 6512

http://jokastia.blogspot.com/2011/02/desire-blossom-1.html

Φιλιά σε όλους! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 30 906998

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 30 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: