Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 3:13

Τρεχω.......!!!!!!!!!!!!!

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 274215
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 4:04

Πρωτον Μαρακι μου Χρονια Πολλα και οτι επιθυμεις..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173
Δευτερον.....Τι κεφαλαιο κι αυτο....πραγματικα με αφησες αφωνη...Γτ κατι μου λεει οτι θα ειναι ακομη καλυτερο κι απο το The Office...? giggle
Αχ αυτος ο ομορφος μπασταρδος.... giggle Με την πρωτη εμφανιση καταλαβαινεις τι θα μας περιμενει....λιωμενο βουτυρο θα καταληξουμε παλι... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 40135 Ηδη αρχισε να μας ποναει το δοντακι μας κι ας τον αποκαλεσε μαλ...τρεις φορες μεσα σε ενα κεφαλαιο...Αλλα υποθετω πως οταν βλεπεις εναν τετοιον τυπο δεν ξερεις τι να κανεις....να του σπασεις τα μουτρα η να του πεταξεις τα ματια εξω..WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 432569 .Κι αν ειναι ετσι οι λεμοναδες με τον Αντριαν μονο να φανταστω μπορω τι θα ακολουθησει με τον Εντουαρντ.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 432569 Ελπιζω μονο να μην αργησουν.....Η Μπρι θεα... giggle Ειλικρινα ειναι το ατομο που ολη επιθυμουμε να εχουμε για παρεα μας....Το γεγονος οτι ο Τζεικομπ μπορει να ξεφλουδιζει την μπανανα με εκανε να πεθανω στο γελιο.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 403120 Οτι θα ζουσα να το δω αυτο δεν το περιμενα.... lol! Και τελος για τον Αντριαν....χαιρομαι παρα πολυ που τον βλεπω σε μια δικη σου ιστορια...Ειδικα το οτι κραταει καποια επειφανιακα στοιχεια απο τον κανονικο του χαρακτηρα....Οπως η αδυναμια του σε καποιες καταστασεις και το ολο θεμα με το ποτο....Αλλα Ρωσος ειναι θα μου πεις.... lol!

Το αφησες στο πιο τελειο σημειο...Ισα ισα μας αναψες και μας αφησες με την αγωνια.... lol! Ανυπομονουμε για την συνεχεια....και την επιθυμια να ανθισει.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 382268
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 10:35

χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααα
οτι επιθυμεις WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 174341
e+b
Twilight Human
Twilight Human
e+b

Θηλυκό Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 20
Registration date : 14/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 10:46

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 620541
Μαράκι καταρχήν χρόνια πολλά, χαρούμενα, ευτυχισμένα και να είσαι πάντα καλά μαζί με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν !!!
Κατά δεύτερον προβλέπεται φοβερή η καινούρια ιστορία. Μ'αρέσει που ο Εντουαρντ φαίνεται λίγο εως πολύ κόπανος και θα θέλει να κάνει τη ζωή της Μπέλλα δύσκολη ( με πολλές έννοιες ).
Ανυπομονώ για τη συνέχεια ( ελπίζω να μην αργήσει πολύ ) !!!!

Και πάλι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 11:07

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442

Γενικότερα για άλλη μία φορά έχω συγκινηθεί αφάνταστα με τη διακόσμηση του φόρουμ και από τη ζεστασιά που νιώθω όποτε είμαι μαζί σας.

Για τα σχόλια τι να πω... Λίγα για αρχή μίας και ανέβασα το κεφάλαιο τη μαύρη νύχτα lol! και φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα (το ελπίζω!) αλλά είδη πιάσατε τα βασικά σημεία και χαίρομαι γι αυτό.

Ξέχασα να αναφέρω στο εισαγωγικό σημείωμα λεπτομέρειες για τον ¶ντριαν. Είναι από τους πολύ αγαπημένους μου χαρακτήρες στο VA παρόλο που είμαι team Dimitri Wink και με τραβούσε πάρα πολύ να τον 'χώσω' κάπου! lol!

Γι αυτό και αν θα δείτε η εμφανισιακή του περιγραφή είναι κάπως διαφορετική. Π.Χ. αναφέρεται ότι έχει γαλάζια μάτια ενώ αν θυμάστε στις περιγραφές του βιβλίου έχει πράσινα. Αλλά ήμουν αναγκασμένη να κάνω αυτή την αλλαγή γιατί διαφορετικά θα είχε ίδιο χρώμα μάτια με τον Έντουαρντ και έπρεπε οπωσδήποτε να διαφέρουν!

Η Μπρι είναι από τους πιο δροσερούς χαρακτήρες που έχω γράψει ποτέ και έχετε να δείτε κι άλλα παρακάτω! Απλά ήθελα για μία φορά να κάνω τη διαφορά και να μην είναι η ¶λις αυτή που έχει αυτό το ρόλο. ¶λλωστε μην ανησυχείτε έχει τον δικό της ρόλο και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις με όλους τους χαρακτήρες!

Θυμίζει ο Έντουαρντ μου BB??? Αχ... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 876749 Μόνο κολακευμένη μπορώ να νιώσω.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 616544 Εντάξει το είπα και επίσημα, είμαι επηρεασμένη από το Office και Million Dollar Baby. Ήθελα να γράψω μία σύγχρονη ιστορία με λεμονάδες και όχι μόνο!

Περιμένω και τα σχόλια των υπολοίπων! Razz

Για το επόμενο κεφάλαιο σε μία εβδομάδα, το επόμενο ΣΚ. Αναρωτιέμαι όμως τι θα θέλατε να είναι το επόμενο; db ή 1920???
http://www.jokastia.blogspot.com
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 11:19

Χρόνια πολλά,Μαίρη!Κι επειδή στη βασίλισσα του φόρουμ αξίζει η καλύτερη τούρτα...
Σπόιλερ:

Η νέα σου ιστορία αφοπλιστική.Με κράτησε κολλημένη στην οθόνη του υπολογιστή,σχεδόν χωρίς να παίρνω ανάσα WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 691775,σε όλη της την έκταση.Δεν έχω διαβάσει κανένα από τα δύο φανφικς που αναφέρεις.Το δικό σου είμαι σίγουρη πως τα ξεπερνάει.

Η έκπληξη ήταν με το Ρώσο boyfriend.Οι συνεχείς αναφορές σε ρωσικά χαρακτηριστικά,όπως οι μπάμπουσκες,η βότκα,οι τσάροι...

Ο Έντουαρντ είναι μεγάλος κάφρος και αλαζονικό καθίκι(ως τώρα)και μ'αρέσει αυτό...Έχω μια αδυναμία στα πάσης φύσεως κακά παιδιά,ένα παραπάνω αν είναι ο Κάλλεν WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 252380 .

Φαίνεται πως χρειαζόσουν ένα μικρό διάλειμμα,μια ανανέωση να το πω,για να πάρεις και πάλι τα πάνω σου και να μας κολλήσεις πάλι,δημιουργώντας μεγαλεία...

Επιτέλους,να και μια ιστορία με την Μπρι,κολλητή της Μπέλλα και όχι την ¶λις.Είχε καταντήσει μονότονο.Ο δε Τζέικομπ...WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 403120 ένα ερώτημα που θα πλανάται για τα επόμενα κεφάλαια...

Περιμένουμε συνέχεια και παρακαλώ,αν είναι δυνατόν κάτι από 1920.Μου λείπει αφάνταστα.

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 277411 kiss
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 11:41

δεν συμπάθησα καθόλου τον Έντουαρντ και θα ήθελα να του δώσει την μπούνια η Μπελλά lol!
αλλά λάτρεψα τον ¶ντριαν WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 737142
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 11:57

καλα η νεα σου ιστορια σπαει κοκαλα , ειναι εκπληκτικη , ο εντουαρτ ο απολυτος αλαζονας και η μπελλα φοβερη ,α μυπομονω για την συνεχεια
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 12:21

Καταρχην να πω χρονια πολλλα!!!!!Να τα εκατοστησεις μαρακι.....οτι επιθυμεις WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173

Τωρα η νεα ιστορια ειναι υπεροχη....με τρελαινει ο εντουαρτ που εχει αυτο το χαρακτηρα....και θα συμφωνησω οτι μας το εκοψες πανω στο καλυτερο φυσικα......

οσο για το επομενο κεφαλαιο....δεν ξερω WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 737142 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 737142

λατρευω 1920 και μου εχει λειψει αλλα η καινουρια ιστορια μου εχει εξαψει τη φαντασια....
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 13:25

Oh my Fucking God!!!!!!!!!!

To τελευταιο πραγμα που περιμενα να παθω ειναι να συμπαθησω τον Αντριαν σε αυτη την ιστορια!!!!! Τρεμε Ρηντ!!!!!!!!!

Tι ηταν αυτο???? Απο αλλου την περιμενα την κεραμιδα απο αλλου μου ηρθε!!!!! ΑΧ!!!!!!! Θελω κι εγω να μπω στη μαυρη πορσε!!!!!! Ποια volvo και vanquish τωρα............

Αλλα και ο αλλος........ελπιδοφόρος φαινεται!!!!! Τι διλήμματα μου βαζεις παλι!!!!

Αν και παρατηρησα αυτη τη φορα πως "κρατηθηκες" λιγακι στο λεμονι!!!!! Αλλα αν ειναι ετσι με τον Αντριαν φανταζομαι τι θα γινει με τον Εντουαρντ!!!!! Θα παρει φωτια το κορδελιο!!!!!!

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 432315 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 432315 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 432315 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 507795 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 507795 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 507795

Υ.Γ. H Gaga και τα Ρωσικα με εστειλαν!!!!!
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 13:56

Μας βλεπω να καθομαστε με τις ωρες στον υπολογιστη για να δουμε ποτε θα βαλεις κεφαλαιο Μαρακι!Ζωγραφισες παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geek
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 14:10

Χρόνια πολλά να πω και εγώ με τη σειρά μου! Να είσαι πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς! <3
Και τώρα στο άλλο θέμα μας! Μόλις διάβασα το κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι,να, μου έκατσε κάπως στο στομάχι Sad

Δεν ξέρω πως να το πω, μου φάνηκε σαν να μην είναι δικό σου, το ΣΣΣ και το 1920 είναι δύο εντελώς διαφορετικά έργα, κι όμως είχαν κοινά σημεία στο τρόπο έκφρασης,γραφής και όλα τα σκετικά, τώρα αυτό, ένιωσα σαν να μην έχει θέση στο blog σου, Embarassed
Δεν είναι ότι δε μου άρεσε, ίσα-ίσα το λάτρεψα, απλώς μου φάνηκε πως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το δικό σου "στυλ" ...!

Τώρα για τους χαρακτήρες:
ερωτεύτηκα τη Μπρι, θέα η κοπέλα δεν υπάρχει! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 31995
Ο ¶ντριαν, μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε σαν πρώτη εικόνα,όπως και να έχει δεν σε αφήνει αδιάφορη ένας τέτοιος άντρας με τόσο κύρος,και τόσο καλός στο κρεβάτι! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 442819
Η Μπέλλα μου θυμήζει τη Μπέλλα από το ΣΣΣ, σοβαρή,υπεύθυνη,με στόχους και με μια ιδιαίτερη ομορφιά και προσωπικότητα!
Και τέλος ο Έντουαρντ, δεν τον είδαμε πολύ, σαν ενεργό μέλος σε αυτό το κεφάλαιο, αλλά το όνομα του και οι χαρακτηρισμοί για αυτόν έκαναν εμφάνιση κάθε λίγο και λιγάκι και μπορώ να πω με σιγουριά απλά ένα πράγμα...........ΜΑ ΤΙ ¶ΝΤΡΑΣ ΘΈΕ ΜΟΥ! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 872396 μου αρέσουν οι αλαζόνες,οι απαιτητικοί,και αν θες μ*λάκες (όπως τον σχολίασες και εσύ στο κεφάλαιο), αλλά τους γυναικάδες δεν τους μπορώ καθόλου! εκεί που τον λάτρεψα για το χαρακτήρα του, μου το χάλασε οι αρρώστια του για τις γυναίκες!

Θέλω να κάνω ερώτησεις (τι περίεργο για εμένα ε; WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 876749)

1) Σε όλες σου τις ιστορίες πάντα αναφέρεις το μέρος,τη χώρα ή την πόλη που διαδραματίζονται όλα αυτά, εδώ όμως αν είδα καλά δεν υπάρχει αυτή η πληροφορία, οπότε μπορείς να μου πεις που είναι;;;;; είναι κάτι που το λάτρευα παλιότερα όταν το έκανες γιατί μπορούσα να φανταστώ τις σκηνές,τα κτήρια κλπ κλπ, με βοηθούσε πολύ!
2) Αφού το βλέπουμε όλοι ότι η σχέση της Μπέλλας με τον ¶ντριαν δεν βγάζει πουθενά, πάντα θα υπάρχει ένα εμπόδιο, η οικογένεια του, τότε γιατί συνεχίζουν να είναι μαζί; δε ξέρω αλλα μου φαίνεται περίεργο ένας άνθρωπος να είναι σε μια σχέση που καταλήγει σε αδιέξοδο και πάρολλο αυτά μένει εκεί κολλημένος, γιατί κακά τα ψέμματα, δεν είδα και κανένα ιδιαίτερο και δυνατό έρωτα στη σχέση του, σαν συνήθεια χρόνων μου φάνηκε,αν έχω κάπου λάθος διόρθωσε με, και εξήγησε μου λίγο αυτό που ρωτάω (αν κατάλαβες δηλαδή, γιατί τα έγραψα πολύ μπερδεμένα, ούτε εγώ η ίδια δε με καταλαβαίνω tongue )

Φιλάκιαααα! kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 14:35

Ουφ... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 413121

Να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές (καλέ! Shocked τι έχετε κάνει; Συνεννοηθήκατε και αλλάξατε όλοι τις υπογραφές σας;;; Παιδιά δεν μπορώ... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 876749 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 876749 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 876749 ) και να σας ευχαριστήσω επίσης για τα ζουμερά και χορταστικά σχόλια σας!

April, ο στόχος μου αυτός ήταν! lol! Να σε κάνω να ερωτευτείς τον ¶ντριαν που ξέρω ότι σε άφησε σχετικά αδιάφορη στο VA! Η Gaga μου βγήκε αυθόρμητα όσο για τα Ρώσικα απλά προέκυψαν και απογείωσαν τον χαρακτήρα και το στόρι μου! Όπως καταλαβαίνεις η emerald eyes έχει να μου κάνει πολλά θελήματα ακόμα σε αυτή την ιστορία! lol!

Ζωή, πραγματικά λάτρεψα τα σχόλια σου από την αρχή μέχρι το τέλος. Κατ' αρχάς για το ύφος της ιστορίας που είναι τόσο διαφορετικό νομίζω ότι αυτή η ιστορία είναι μία πρόκληση και για εμένα την ίδια. Ξέρω ότι οι δύο προηγούμενες ιστορίες μου είναι πολύ πιο ρομαντικές και πως αυτό εδώ διαφέρει και ίσως και να σας ξενίζει κάπως. Αλλά ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου, να γράψω κάτι διαφορετικό και ειλικρινά νιώθω πολύ ικανοποιημένη γιατί νιώθω πως το 'χάρισμα' μου έχει προοπτικές και δεν μπαίνει σε καλούπια. Wink

Για το αν ταιριάζει στο blog μου ή όχι τι να πω γι αυτό... από τη στιγμή που είναι δικό μου δημιούργημα - τρόπος έκφρασης πιστεύω ότι μία χαρά ταιριάζει. Γι αυτό και στην αρχή προειδοποίησα για τη γλώσσα και τις περιγραφές. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω πως όλα δεν είναι για όλους αλλά εγώ σαν δημιουργός θέλω να μπορώ να παίξω με όλα! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!

Χαίρομαι που σου άρεσε ο Έντουαρντ, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί σε χαλάει το 'γυναικάς' αλλά είναι κατά κάποιο τρόπο μέρος του χαρακτήρα του και δυστυχώς έχει και άλλα ελαττώματα. Αυτό που μπορώ να πω σχετικά είναι ότι θα ήθελα να του δώσετε λίγο χρόνο και σε αυτόν αλλά και στους υπόλοιπους χαρακτήρες να ξεδιπλωθούν και θα ανακαλύψετε για ποιους λόγους είναι έτσι όπως είναι και γιατί αντιδρούν και συμπεριφέρονται έτσι. Wink
Και πίστεψε με, μπορεί να ξεκινάει πολύ διαφορετικά και να ξεφεύγει από το 'κλασσικό' μου ύφος αλλά παρακάτω νομίζω ότι θα σας το ξαναθυμίσει για τα καλά.

Και τώρα απαντήσεις επί των ερωτήσεων σου:

1) Δεν έχει αναφερθεί η πόλη διότι ουσιαστικά δεν παίζει αν το θες και τόσο μεγάλο ρόλο, θα μπορούσε να είναι μία οποιαδήποτε πόλη. Αλλά για να λύσω το μυστήριο, η ιστορία διαδραματίζεται στο Σικάγο και παρακάτω αναφέρεται. Όπως επίσης η πόλη του Σικάγο είναι και η νέα εμφάνιση του blog μου!

2)Πόσες είναι αυτές οι σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά αλλά για κάποιο λόγο που ούτε κι εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε συνεχίζουμε να μένουμε σε αυτές; Η Μπέλλα αγαπάει τον ¶ντριαν και τον αγαπάει αληθινά. Ουσιαστικά σχέδια για το μέλλον δεν κάνουν ξέρουν και οι δύο πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Αλλά γιατί να εγκαταλείψει την προσπάθεια; Και στο κάτω, κάτω η σχέση τους έχει την αξία της όσο αυτή κρατήσει.
Απλά ίσως δεν υπάρχει το 'βάθος' που έχει μία αληθινή - συγκλονιστική αγάπη αλλά είναι περισσότερο μία τρυφερή σχέση και ίσως και η ίδια η συνήθεια. Παρακάτω θα δείτε να αναφέρονται πολλά πράγματα όπως πως γνωρίστηκε με τον ¶ντριαν, τις υποσχέσεις που εκείνος της δίνει αλλά πως και η ίδια βαθιά μέσα της μερικές φορές αμφιβάλλει για τα αισθήματα της.
Ο Έντουαρντ θα παίξει καταλυτικό ρόλο και η Μπέλλα θα ανακαλύψει τι θα πει 'πραγματική αγάπη' όπως ακριβώς θα το ανακαλύψει και ο Έντουαρντ. Και αυτή η ανακάλυψη θα είναι συντριπτική και για τους δύο ήρωες.

Δεν θέλω να πω περισσότερα, είναι από τις πιο ανατρεπτικές ιστορίες που ξεκίνησα να γράφω για τα δεδομένα μου όπου όσο προχωράω το στόρι μέσα μου τόσο περισσότερο ωριμάζει αυτό και τόσο καλύτερο γίνεται.

Θέλω να πιστεύω ότι θα αγαπήσετε αυτήν την ιστορία όσο και όλες τις άλλες που έχω γράψει. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 14:44

H αρχη εχει ηδη γινει....Πραγματικα λατρευω τον Αντριαν....και στο VA και στην δικη σου ιστορια...Κι ας με ποναει που θα ειναι αυτος που πιθανονοτατα για ακομη μια φορα θα πληγωθει....Μονο μην σπασεις πολυ την καρδουλα του.... Razz
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 14:56

λοιπον να μαι κι εγω....
μπορω να πω οτι το 1ο κεφαλαιο απο τη νεα σου ιστορια μου αρεσε παρα πολυ.!!οντως ειναι κατι που δεν εχουμε συνηθισει απο σενα αλλα το υποστηριζεις πολυ καλα και μπραβο σου..!σα χαρακτηρες αν και ειναι νωρις ακομη για την οποια κριση μου μου αρεσε πολυ ο Καρλαιλ.Της τα ειπε χυμα και σταρατα και ηταν και ειλικρεναστατος.!Μετα η Μπελλα μου φαινεται πολυ δυναμικη αν και καταβαθος νομιζω οτι ειναι πολυ ευαισθητη ειδικα οσο αναφορα το θεμα του Αντριαν..καλα τον αντριαν πολυ τον συμπαθησα και κριμα ολα αυτα που τραβαει με την οικογενεια του.!!καλα η μπρι εννοειται απαιχτη...πολυ ανοιχτος τυπος και φαινεται πολυ ''κουλ''...το γελιο βεβαια το εριξα εκει που θεωρουν τον τζεικομπ γκει.!!!!χαχαχαχα θεικο.!!!!πολυ το χαρηκα ομως.! Razz και φτανω τελος στον εντουαρντ που πειτε με τρελη εγω τον παω πολυ.!!!!μου αρεσει πολυ το στυλ και ανυπομονω να δω πως θα αντιδρασει οταν μαθει ποια θα ειναι η μπελλα....!και γενικα ανυπομονω για τη συνεχεια..
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 15:11

Μαράκι μου καταρχην να σου πω και εγω Χρονια Πολλα WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 Οτι επιθυμεις να γινει δικο σου!!!Να εισαι παντα καλα για να μας προσφερεις τις λατρεμενες και απαιχτες ιστοριες σου!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 616544

Το DB προβλεπετε να μας αναστατωσει!!!Αντριαν και Εντουαρντ σημειωσατε 1-0 ,ακαταμαχητοι ερχονται να μας καθηλωσουν!Συμπαθησα πολυ τον Αντριαν γι' αυτο ηρθε ετσι και το σκορ στο πρωτο κεφαλαιο... Wink Αυτα τα Ρωσικα του με εξιταρουν!!!Ο Εντουαρντ απο την πλευρα του''κακομαθημενου'' ειναι ενας τυπος αντιπαθητικος για αρχη αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα την πατησει και αυτος καποια στιγμη...Καταταλα δεν μπορω να πω ειναι ενδιαφερον να τον βλεπω και απο αυτη την προοπτικη! Twisted Evil Twisted Evil

Ανυπομονω να δω συνεχεια,αλλα και εμενα μου εχει λειψει απιστευτα το 1920!! Sad Ομως σε οτι και να βαλλεις συνεχεια θα το διαβασω με την πρωτη ευκαιρια!!! Smile kiss
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 16:22

Μαιρη μου η καινουργια σου ιστορια ειναι καταπληκτικη!!!!!!
Μου αρεσει που ο Εντουαρντ ειναι bad ass guy!!!Aλλα και ο Αντριαν δεν παει πισω..λατρεψα και τους δυο απο την αρχη και μπορω να πω οτι ειμαι σε διλημμα!!!!! Embarassed Embarassed
Η Μπελλα μου θυμισε ΣΣΣ αλλα πιστευω πως εχει περισσοτερα να δωσει σε αυτον τον χαρακτηρα!!

Ο τροπος γραφης αυτης της ιστοριας διαφερει απο τα αλλα που εχεις γραψει και ειναι λογικο αφου ηθελες να δοκιμασεις τον εαυτο σου και σε κατι αλλο!!! huggie huggie

Γενικα ολες οι σκηνες ηταν υπεροχες...και μου αρεσε που η καλυτερη φιλη της Μπελλας δεν ειναι η Αλις αλλα η Μπρι,ειναι κατι διαφορετικο και δροσερο!!!!

Απο οτι καταλαβες τη λατρεψα αυτη την ιστορια οπως και τις υπολοιπες!!!!!Περιμενω τη συνεχεια που φανταζομαι θα ειναι απιστευτη!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442

Υ.Γ. Θα ηθελα επισης να σας ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου για τα σχολια που κανατε για το μπανερ-υπογραφη της Μαιρης!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 16:28

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 277411 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 277411 Χρόνια Πολλά Μαράκι να τα εκατοστήσεις!!!Να είσαι υγιείς και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

Η καινούρια ιστορία είναι πάρα πολύ διαφορετική μου αρέσει αυτό αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να δω να εξελίσετε και να έχει κλίμα τρυφερότητας ρομαντισμού και αγάπης WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 737142 Να ξέρω είμαι πάρα πολύ ρομαντική WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 98735

Εγώ θέλω 1920 μου έχει λείψει πάρα πολύ...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 18:27

Θα προσπαθήσω να σας ευχαριστήσω μιας και βλέπω ότι κλείνετε προς το 1920. Λογικά το επόμενο ΣΚ θα έχω έτοιμο ένα κεφάλαιο, θα σας ενημερώσω.

Αλλά θα ήθελα να δώσετε και στη νέα μου ιστορία την ευκαιρία που της αξίζει. Είναι νωρίς ακόμα, μόλις το πρώτο κεφάλαιο ανέβηκε και σίγουρα δεν ξεκίνησε με ρομαντισμό - αγάπες και λουλούδια. Αλλά δεν είναι όλες οι ιστορίες έτσι. Αφήστε τη να σας ταξιδέψει, αφεθείτε να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν οι χαρακτήρες σιγά, σιγά και πιστεύω ότι σταδιακά θα σας μαγέψει. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 906998
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 19:53

μολις διαβασα την καινουργια ιστορια και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ.....οι χαρακτηρες και οι καταστασεις που τους βρισκουμε στο πρωτο κεφαλαιο ειναι παρα πολυ ενδιαφερον....χαρηκα που η καλυτερη φιλη της μπελλα ειναι η μπρι και οχι η αλις ειναι κατι το διαφορετικο πολυ εξυπνο....μπραβο ηταν ενα πολυ ωραιο κεφαλαιο και αυτη η ιστορια φαινεται οτι θα μας μαγεψει....μπραβο.
ΥΣ: χρονια πολλα και οτι επιθυμεις να χαιρεσαι και την κορουλα σου και να εισαι ευτυχισμενη
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 28 Φεβ 2011 - 12:13

Whitequeen δεν ξερεις πόσο χαρουμενη ειμαι αυτην την στιγμη, μολις δα διαβασα το πρωτο κεφαλαιο του Desire Blossom WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 4947

Ας αρχισω τα σχολια λοιπον ξεκινωντας απο την επιλογη που εκανες στο λεξιλογιο που εμενα προσωπικα με εκφραζουν τετοιου ειδους καταστασεις δηλ.μου αρεσουν οι χαρακτηρες να ειναι χυμα στον τροπο που σκεφτονται και ποσο μαλλον εκφραζονται

Η εμπνευση σου απο το πολυαγαπημενο Office( λατρευω WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 331121 ) που με εκανε να ξενυχταω βραδια και βραδια διαβαζοντας το study lol! με εβαλε σε πολυ πονηρες σκεψεις στο τί θα δουν τα ματακια μου απο τα χερακια σου WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 413121 και WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 432569 καθως WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 200305

τελος παραθετω και κανα δυο σχολια ετσι για το καλο giggle

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

περιμενω με αγωνια να δω την εξελιξη που το εκοψες πανω στο καλυτερο και εμεινα στα κρυα του λουτρου αχχχχ!!!!

Υ.Γ. ποσο μου αρεσει που εκανες τον Τζεικοπ γκει δεν λεγεται giggle giggle giggle και οταν τον περιεγραψες με την χρυση αλυσιδα στον λαιμο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 403120 εγραψες!!!!!!!!
http://dimitrat26@hotmail.com
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 28 Φεβ 2011 - 14:52

Μαράκι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!! Κάτι μου λέει ότι ο Έντουαρντ δε θα την αφήνει στην ησυχία της τη Μπέλα ειδικά αν εκείνη αρνείται θα κολλάει όλο και περισσότερο! Ο Κύριος Κάλλεν βρήκε το δάσκαλό του!
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 28 Φεβ 2011 - 19:52

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 480860
Το πρώτο κεφάλαιο από το Desire Blossom!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 558691 Μόλις το διάβασα!!!boogie boogie boogie

Αρχικά, Χρόνια σου Πολλά για εχθές!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 Εύχομαι να είσαι πάντοτε γερή, δυνατή και υπέροχη, όπως είσαι τώρα! Να σε χαίρονται η οικογένειά σου και οι φίλοι σου και να συνεχίσεις να είσαι δημιουργική και να μας χαρίζεις απίστευτες στιγμές με τις ιστορίες σου! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 729173 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 34442

Όσον αφορά το DB, έχω μείνει παγωτό! Οι συμπτώσεις με ξετρελαίνουν, αν και μερικές φορές όλα για κάποιο λόγο γίνονται, όπως φαίνεται στην προκειμένη περίπτωση. Wink Στην αρχή που είδα τις περιγραφές του Κάρλαϊλ για τον Έντουαρντ, αμέσως πέρασε από το μυαλό μου η μορφή ενός αποφασιστικού, σκληρού, κτητικού, εγωιστή και γεμάτου αυτοπεποίθηση άνδρα που δε λογαριάζει τίποτα. Ακόμη, ίσως λιγάκι αγενή και υπερόπτη. Αυτό που είδα στη συνέχεια όμως...ήταν το άκρον άωτον της αγένειας! "Αδέξιο πλάσμα"? Περίμενα να τον βρίσει πολύ άσχημα η Μπέλα, όμως κρατήθηκε και δεν παρεκτράπηκε, αν και θα ήταν απολύτως φυσιολογικό! Γιατι κάτι μου λέει πως η συνέχεια θα έχει πολλή ένταση? Για δεύτερη φορά τον έχει μπροστά της και μάλιστα... Shocked στο χώρο εργασίας της Shocked ! Συν αυτά, είναι και το αφεντικό της...και θα περνάει και υπερβολικά πολύ χρόνο μαζί του! Αυτό θα την "σκοτώσει". Θέλω πολύ να δω, τι θα πει και τι θα πάθει ο Έντουαρντ, οταν μάθει ποια είναι αυτό το.."αδέξιο πλάσμα"! giggle (εγκεφαλικό μήπως? evil_laugh )
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 403120 Ο Τζέικομπ....γκέι??????????? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 403120 Αυτό κι αν είναι θέμα! Το ωραιότερο και το πιο αστείο πράγμα που έχω διαβάσει! Επίσης, η Μπρι φαίνεται ένας απίστευτος άνθρωπος και είναι πολύ καλή φίλη που στηρίζει την Μπέλα. Ο ¶ντριαν απ'ότι είδαμε μέχρι τώρα, την αγαπάει και περνάνε όμορφα μαζί.

Ομολογώ να πω πως δεν περίμενα ένα φάνφικ με τέτοιο θέμα, αλλά κάτι πιο ρομαντικό από ότι μας έχεις συνηθίσει, γι αυτό! Φυσικά όμως!, ήταν μια υπέροχη έκπληξη που θα μας χαρίσει τις καλύτερες στιγμές στο μέλλον! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 201917 Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 98735 Μου άρεσε πάρα πάρα πάρα πολύ! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 201917 Συγχαρητήρια Μαρία!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 474941
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΔευ 28 Φεβ 2011 - 23:35

Καλησπέρα!

Πολύ χαίρομαι που η καινούρια μου ιστορία βρίσκει όλο και περισσότερη ανταπόκριση και απ' ότι φαίνεται σας αρέσει! Razz

Ξέρω πως σας έχω συνηθίσει στα πιο 'ρομαντικά' και ίσως να σας φαίνεται κάπως περίεργο που αποφάσισα να γράψω με αυτό τον τρόπο αλλά πραγματικά διασκεδάζω απίστευτα γράφοντας αυτή την ιστορία και έχει και μία δόση χιούμορ θα έλεγα σε κάποια σημεία.

Η Μπρι και οι περιπέτειες της είναι η 'δροσερή' νότα! Τώρα για τον Τζέηκομπ... χμ... θα μάθετε παρακάτω τι ακριβώς γίνεται και με αυτόν, θα λυθεί το μυστήριο! lol!

Η 'σχέση' Έντουαρντ - Μπέλλα πως να τη χαρακτηρίσω; Θα έλεγα πως είναι μία σχέση αγάπης και μίσους, αυτός είναι ο πιο σωστός ορισμός. Wink

Όπως είπα και χτες ουσιαστικά έχετε πάρει ακόμα μία πολύ μικρή γεύση της ιστορίας και βλέποντας περισσότερο τη Μπέλλα. Στο επόμενο κεφάλαιο θα δούμε τον Έντουαρντ και πιστεύω ότι λίγο έως πολύ θα σας κάνει να καταλάβετε τον τρόπο που σκέφτεται! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 906998
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 I_icon_minitimeΤρι 1 Μαρ 2011 - 0:00

Ηρθε η ωρα να παραδεχτω φανερα σε οσες δεν το ξερουν ηδη οτι ειμαι κολλημενη....
με το Desire Blossom!!
Αναμφισβητητα εχει γινει το αγαπημενο μου Fanfic!!
Μπορει να ειναι τελειως διαφορετικο το στυλ αλλα αυτο αποδεικνυει το ταλεντο σου!!
Οι ιστοριες σου δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα καλυτερα ξενα fanfic.
Ειμαι ερωτευμενη με τον απολυτο BB Εντουαρντ!!Δεν υπαρχει αυτος ο ηρωας.....
Ηρθε για να μας αποτελειωσει!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 98735
Η Μπελλα δυναμικη αποφασιστικη και πολυ τυχερη!! Razz
Οσο για τον Ρωσο οι λεξεις ειναι περιττες!!Σε λιγο θα θελουμε να μαθουμε ολες ρωσικα!! lol!
Και να μην ξαχασω.....την ξεχωριστη παρουσια της Μπρι που ηρθε για να μας κερδισει!!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 906998 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 31 906998

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 31 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: