| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 3:13 | |
| Τρεχω.......!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 4:04 | |
| Πρωτον Μαρακι μου Χρονια Πολλα και οτι επιθυμεις..... Δευτερον.....Τι κεφαλαιο κι αυτο....πραγματικα με αφησες αφωνη...Γτ κατι μου λεει οτι θα ειναι ακομη καλυτερο κι απο το The Office...? Αχ αυτος ο ομορφος μπασταρδος.... Με την πρωτη εμφανιση καταλαβαινεις τι θα μας περιμενει....λιωμενο βουτυρο θα καταληξουμε παλι... Ηδη αρχισε να μας ποναει το δοντακι μας κι ας τον αποκαλεσε μαλ...τρεις φορες μεσα σε ενα κεφαλαιο...Αλλα υποθετω πως οταν βλεπεις εναν τετοιον τυπο δεν ξερεις τι να κανεις....να του σπασεις τα μουτρα η να του πεταξεις τα ματια εξω.. .Κι αν ειναι ετσι οι λεμοναδες με τον Αντριαν μονο να φανταστω μπορω τι θα ακολουθησει με τον Εντουαρντ.... Ελπιζω μονο να μην αργησουν.....Η Μπρι θεα... Ειλικρινα ειναι το ατομο που ολη επιθυμουμε να εχουμε για παρεα μας....Το γεγονος οτι ο Τζεικομπ μπορει να ξεφλουδιζει την μπανανα με εκανε να πεθανω στο γελιο.... Οτι θα ζουσα να το δω αυτο δεν το περιμενα.... Και τελος για τον Αντριαν....χαιρομαι παρα πολυ που τον βλεπω σε μια δικη σου ιστορια...Ειδικα το οτι κραταει καποια επειφανιακα στοιχεια απο τον κανονικο του χαρακτηρα....Οπως η αδυναμια του σε καποιες καταστασεις και το ολο θεμα με το ποτο....Αλλα Ρωσος ειναι θα μου πεις.... Το αφησες στο πιο τελειο σημειο...Ισα ισα μας αναψες και μας αφησες με την αγωνια.... Ανυπομονουμε για την συνεχεια....και την επιθυμια να ανθισει.... | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 10:35 | |
| χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααα οτι επιθυμεις | |
|
| |
e+b Twilight Human
Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 14/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 10:46 | |
| Μαράκι καταρχήν χρόνια πολλά, χαρούμενα, ευτυχισμένα και να είσαι πάντα καλά μαζί με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν !!! Κατά δεύτερον προβλέπεται φοβερή η καινούρια ιστορία. Μ'αρέσει που ο Εντουαρντ φαίνεται λίγο εως πολύ κόπανος και θα θέλει να κάνει τη ζωή της Μπέλλα δύσκολη ( με πολλές έννοιες ). Ανυπομονώ για τη συνέχεια ( ελπίζω να μην αργήσει πολύ ) !!!! Και πάλι | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 11:07 | |
| Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Γενικότερα για άλλη μία φορά έχω συγκινηθεί αφάνταστα με τη διακόσμηση του φόρουμ και από τη ζεστασιά που νιώθω όποτε είμαι μαζί σας. Για τα σχόλια τι να πω... Λίγα για αρχή μίας και ανέβασα το κεφάλαιο τη μαύρη νύχτα και φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα (το ελπίζω!) αλλά είδη πιάσατε τα βασικά σημεία και χαίρομαι γι αυτό. Ξέχασα να αναφέρω στο εισαγωγικό σημείωμα λεπτομέρειες για τον ¶ντριαν. Είναι από τους πολύ αγαπημένους μου χαρακτήρες στο VA παρόλο που είμαι team Dimitri και με τραβούσε πάρα πολύ να τον 'χώσω' κάπου! Γι αυτό και αν θα δείτε η εμφανισιακή του περιγραφή είναι κάπως διαφορετική. Π.Χ. αναφέρεται ότι έχει γαλάζια μάτια ενώ αν θυμάστε στις περιγραφές του βιβλίου έχει πράσινα. Αλλά ήμουν αναγκασμένη να κάνω αυτή την αλλαγή γιατί διαφορετικά θα είχε ίδιο χρώμα μάτια με τον Έντουαρντ και έπρεπε οπωσδήποτε να διαφέρουν! Η Μπρι είναι από τους πιο δροσερούς χαρακτήρες που έχω γράψει ποτέ και έχετε να δείτε κι άλλα παρακάτω! Απλά ήθελα για μία φορά να κάνω τη διαφορά και να μην είναι η ¶λις αυτή που έχει αυτό το ρόλο. ¶λλωστε μην ανησυχείτε έχει τον δικό της ρόλο και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις με όλους τους χαρακτήρες! Θυμίζει ο Έντουαρντ μου BB??? Αχ... Μόνο κολακευμένη μπορώ να νιώσω.... Εντάξει το είπα και επίσημα, είμαι επηρεασμένη από το Office και Million Dollar Baby. Ήθελα να γράψω μία σύγχρονη ιστορία με λεμονάδες και όχι μόνο! Περιμένω και τα σχόλια των υπολοίπων! Για το επόμενο κεφάλαιο σε μία εβδομάδα, το επόμενο ΣΚ. Αναρωτιέμαι όμως τι θα θέλατε να είναι το επόμενο; db ή 1920??? | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 11:19 | |
| Χρόνια πολλά,Μαίρη!Κι επειδή στη βασίλισσα του φόρουμ αξίζει η καλύτερη τούρτα... - Σπόιλερ:
Η νέα σου ιστορία αφοπλιστική.Με κράτησε κολλημένη στην οθόνη του υπολογιστή,σχεδόν χωρίς να παίρνω ανάσα ,σε όλη της την έκταση.Δεν έχω διαβάσει κανένα από τα δύο φανφικς που αναφέρεις.Το δικό σου είμαι σίγουρη πως τα ξεπερνάει. Η έκπληξη ήταν με το Ρώσο boyfriend.Οι συνεχείς αναφορές σε ρωσικά χαρακτηριστικά,όπως οι μπάμπουσκες,η βότκα,οι τσάροι... Ο Έντουαρντ είναι μεγάλος κάφρος και αλαζονικό καθίκι(ως τώρα)και μ'αρέσει αυτό...Έχω μια αδυναμία στα πάσης φύσεως κακά παιδιά,ένα παραπάνω αν είναι ο Κάλλεν . Φαίνεται πως χρειαζόσουν ένα μικρό διάλειμμα,μια ανανέωση να το πω,για να πάρεις και πάλι τα πάνω σου και να μας κολλήσεις πάλι,δημιουργώντας μεγαλεία... Επιτέλους,να και μια ιστορία με την Μπρι,κολλητή της Μπέλλα και όχι την ¶λις.Είχε καταντήσει μονότονο.Ο δε Τζέικομπ... ένα ερώτημα που θα πλανάται για τα επόμενα κεφάλαια... Περιμένουμε συνέχεια και παρακαλώ,αν είναι δυνατόν κάτι από 1920.Μου λείπει αφάνταστα. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 11:41 | |
| δεν συμπάθησα καθόλου τον Έντουαρντ και θα ήθελα να του δώσει την μπούνια η Μπελλά αλλά λάτρεψα τον ¶ντριαν | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 11:57 | |
| καλα η νεα σου ιστορια σπαει κοκαλα , ειναι εκπληκτικη , ο εντουαρτ ο απολυτος αλαζονας και η μπελλα φοβερη ,α μυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 12:21 | |
| Καταρχην να πω χρονια πολλλα!!!!!Να τα εκατοστησεις μαρακι.....οτι επιθυμεις Τωρα η νεα ιστορια ειναι υπεροχη....με τρελαινει ο εντουαρτ που εχει αυτο το χαρακτηρα....και θα συμφωνησω οτι μας το εκοψες πανω στο καλυτερο φυσικα...... οσο για το επομενο κεφαλαιο....δεν ξερω λατρευω 1920 και μου εχει λειψει αλλα η καινουρια ιστορια μου εχει εξαψει τη φαντασια.... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 13:25 | |
| Oh my Fucking God!!!!!!!!!! To τελευταιο πραγμα που περιμενα να παθω ειναι να συμπαθησω τον Αντριαν σε αυτη την ιστορια!!!!! Τρεμε Ρηντ!!!!!!!!! Tι ηταν αυτο???? Απο αλλου την περιμενα την κεραμιδα απο αλλου μου ηρθε!!!!! ΑΧ!!!!!!! Θελω κι εγω να μπω στη μαυρη πορσε!!!!!! Ποια volvo και vanquish τωρα............ Αλλα και ο αλλος........ελπιδοφόρος φαινεται!!!!! Τι διλήμματα μου βαζεις παλι!!!! Αν και παρατηρησα αυτη τη φορα πως "κρατηθηκες" λιγακι στο λεμονι!!!!! Αλλα αν ειναι ετσι με τον Αντριαν φανταζομαι τι θα γινει με τον Εντουαρντ!!!!! Θα παρει φωτια το κορδελιο!!!!!! Υ.Γ. H Gaga και τα Ρωσικα με εστειλαν!!!!! | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 13:56 | |
| Μας βλεπω να καθομαστε με τις ωρες στον υπολογιστη για να δουμε ποτε θα βαλεις κεφαλαιο Μαρακι!Ζωγραφισες παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 14:10 | |
| Χρόνια πολλά να πω και εγώ με τη σειρά μου! Να είσαι πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς! <3 Και τώρα στο άλλο θέμα μας! Μόλις διάβασα το κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι,να, μου έκατσε κάπως στο στομάχι Δεν ξέρω πως να το πω, μου φάνηκε σαν να μην είναι δικό σου, το ΣΣΣ και το 1920 είναι δύο εντελώς διαφορετικά έργα, κι όμως είχαν κοινά σημεία στο τρόπο έκφρασης,γραφής και όλα τα σκετικά, τώρα αυτό, ένιωσα σαν να μην έχει θέση στο blog σου, Δεν είναι ότι δε μου άρεσε, ίσα-ίσα το λάτρεψα, απλώς μου φάνηκε πως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το δικό σου "στυλ" ...! Τώρα για τους χαρακτήρες: ερωτεύτηκα τη Μπρι, θέα η κοπέλα δεν υπάρχει! Ο ¶ντριαν, μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε σαν πρώτη εικόνα,όπως και να έχει δεν σε αφήνει αδιάφορη ένας τέτοιος άντρας με τόσο κύρος,και τόσο καλός στο κρεβάτι! Η Μπέλλα μου θυμήζει τη Μπέλλα από το ΣΣΣ, σοβαρή,υπεύθυνη,με στόχους και με μια ιδιαίτερη ομορφιά και προσωπικότητα! Και τέλος ο Έντουαρντ, δεν τον είδαμε πολύ, σαν ενεργό μέλος σε αυτό το κεφάλαιο, αλλά το όνομα του και οι χαρακτηρισμοί για αυτόν έκαναν εμφάνιση κάθε λίγο και λιγάκι και μπορώ να πω με σιγουριά απλά ένα πράγμα...........ΜΑ ΤΙ ¶ΝΤΡΑΣ ΘΈΕ ΜΟΥ! μου αρέσουν οι αλαζόνες,οι απαιτητικοί,και αν θες μ*λάκες (όπως τον σχολίασες και εσύ στο κεφάλαιο), αλλά τους γυναικάδες δεν τους μπορώ καθόλου! εκεί που τον λάτρεψα για το χαρακτήρα του, μου το χάλασε οι αρρώστια του για τις γυναίκες! Θέλω να κάνω ερώτησεις (τι περίεργο για εμένα ε; ) 1) Σε όλες σου τις ιστορίες πάντα αναφέρεις το μέρος,τη χώρα ή την πόλη που διαδραματίζονται όλα αυτά, εδώ όμως αν είδα καλά δεν υπάρχει αυτή η πληροφορία, οπότε μπορείς να μου πεις που είναι;;;;; είναι κάτι που το λάτρευα παλιότερα όταν το έκανες γιατί μπορούσα να φανταστώ τις σκηνές,τα κτήρια κλπ κλπ, με βοηθούσε πολύ! 2) Αφού το βλέπουμε όλοι ότι η σχέση της Μπέλλας με τον ¶ντριαν δεν βγάζει πουθενά, πάντα θα υπάρχει ένα εμπόδιο, η οικογένεια του, τότε γιατί συνεχίζουν να είναι μαζί; δε ξέρω αλλα μου φαίνεται περίεργο ένας άνθρωπος να είναι σε μια σχέση που καταλήγει σε αδιέξοδο και πάρολλο αυτά μένει εκεί κολλημένος, γιατί κακά τα ψέμματα, δεν είδα και κανένα ιδιαίτερο και δυνατό έρωτα στη σχέση του, σαν συνήθεια χρόνων μου φάνηκε,αν έχω κάπου λάθος διόρθωσε με, και εξήγησε μου λίγο αυτό που ρωτάω (αν κατάλαβες δηλαδή, γιατί τα έγραψα πολύ μπερδεμένα, ούτε εγώ η ίδια δε με καταλαβαίνω ) Φιλάκιαααα! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 14:35 | |
| Ουφ... Να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές (καλέ! τι έχετε κάνει; Συνεννοηθήκατε και αλλάξατε όλοι τις υπογραφές σας;;; Παιδιά δεν μπορώ... ) και να σας ευχαριστήσω επίσης για τα ζουμερά και χορταστικά σχόλια σας! April, ο στόχος μου αυτός ήταν! Να σε κάνω να ερωτευτείς τον ¶ντριαν που ξέρω ότι σε άφησε σχετικά αδιάφορη στο VA! Η Gaga μου βγήκε αυθόρμητα όσο για τα Ρώσικα απλά προέκυψαν και απογείωσαν τον χαρακτήρα και το στόρι μου! Όπως καταλαβαίνεις η emerald eyes έχει να μου κάνει πολλά θελήματα ακόμα σε αυτή την ιστορία! Ζωή, πραγματικά λάτρεψα τα σχόλια σου από την αρχή μέχρι το τέλος. Κατ' αρχάς για το ύφος της ιστορίας που είναι τόσο διαφορετικό νομίζω ότι αυτή η ιστορία είναι μία πρόκληση και για εμένα την ίδια. Ξέρω ότι οι δύο προηγούμενες ιστορίες μου είναι πολύ πιο ρομαντικές και πως αυτό εδώ διαφέρει και ίσως και να σας ξενίζει κάπως. Αλλά ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου, να γράψω κάτι διαφορετικό και ειλικρινά νιώθω πολύ ικανοποιημένη γιατί νιώθω πως το 'χάρισμα' μου έχει προοπτικές και δεν μπαίνει σε καλούπια. Για το αν ταιριάζει στο blog μου ή όχι τι να πω γι αυτό... από τη στιγμή που είναι δικό μου δημιούργημα - τρόπος έκφρασης πιστεύω ότι μία χαρά ταιριάζει. Γι αυτό και στην αρχή προειδοποίησα για τη γλώσσα και τις περιγραφές. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω πως όλα δεν είναι για όλους αλλά εγώ σαν δημιουργός θέλω να μπορώ να παίξω με όλα! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω! Χαίρομαι που σου άρεσε ο Έντουαρντ, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί σε χαλάει το 'γυναικάς' αλλά είναι κατά κάποιο τρόπο μέρος του χαρακτήρα του και δυστυχώς έχει και άλλα ελαττώματα. Αυτό που μπορώ να πω σχετικά είναι ότι θα ήθελα να του δώσετε λίγο χρόνο και σε αυτόν αλλά και στους υπόλοιπους χαρακτήρες να ξεδιπλωθούν και θα ανακαλύψετε για ποιους λόγους είναι έτσι όπως είναι και γιατί αντιδρούν και συμπεριφέρονται έτσι. Και πίστεψε με, μπορεί να ξεκινάει πολύ διαφορετικά και να ξεφεύγει από το 'κλασσικό' μου ύφος αλλά παρακάτω νομίζω ότι θα σας το ξαναθυμίσει για τα καλά. Και τώρα απαντήσεις επί των ερωτήσεων σου: 1) Δεν έχει αναφερθεί η πόλη διότι ουσιαστικά δεν παίζει αν το θες και τόσο μεγάλο ρόλο, θα μπορούσε να είναι μία οποιαδήποτε πόλη. Αλλά για να λύσω το μυστήριο, η ιστορία διαδραματίζεται στο Σικάγο και παρακάτω αναφέρεται. Όπως επίσης η πόλη του Σικάγο είναι και η νέα εμφάνιση του blog μου! 2)Πόσες είναι αυτές οι σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά αλλά για κάποιο λόγο που ούτε κι εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε συνεχίζουμε να μένουμε σε αυτές; Η Μπέλλα αγαπάει τον ¶ντριαν και τον αγαπάει αληθινά. Ουσιαστικά σχέδια για το μέλλον δεν κάνουν ξέρουν και οι δύο πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Αλλά γιατί να εγκαταλείψει την προσπάθεια; Και στο κάτω, κάτω η σχέση τους έχει την αξία της όσο αυτή κρατήσει. Απλά ίσως δεν υπάρχει το 'βάθος' που έχει μία αληθινή - συγκλονιστική αγάπη αλλά είναι περισσότερο μία τρυφερή σχέση και ίσως και η ίδια η συνήθεια. Παρακάτω θα δείτε να αναφέρονται πολλά πράγματα όπως πως γνωρίστηκε με τον ¶ντριαν, τις υποσχέσεις που εκείνος της δίνει αλλά πως και η ίδια βαθιά μέσα της μερικές φορές αμφιβάλλει για τα αισθήματα της. Ο Έντουαρντ θα παίξει καταλυτικό ρόλο και η Μπέλλα θα ανακαλύψει τι θα πει 'πραγματική αγάπη' όπως ακριβώς θα το ανακαλύψει και ο Έντουαρντ. Και αυτή η ανακάλυψη θα είναι συντριπτική και για τους δύο ήρωες. Δεν θέλω να πω περισσότερα, είναι από τις πιο ανατρεπτικές ιστορίες που ξεκίνησα να γράφω για τα δεδομένα μου όπου όσο προχωράω το στόρι μέσα μου τόσο περισσότερο ωριμάζει αυτό και τόσο καλύτερο γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι θα αγαπήσετε αυτήν την ιστορία όσο και όλες τις άλλες που έχω γράψει. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 14:44 | |
| H αρχη εχει ηδη γινει....Πραγματικα λατρευω τον Αντριαν....και στο VA και στην δικη σου ιστορια...Κι ας με ποναει που θα ειναι αυτος που πιθανονοτατα για ακομη μια φορα θα πληγωθει....Μονο μην σπασεις πολυ την καρδουλα του.... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 14:56 | |
| λοιπον να μαι κι εγω.... μπορω να πω οτι το 1ο κεφαλαιο απο τη νεα σου ιστορια μου αρεσε παρα πολυ.!!οντως ειναι κατι που δεν εχουμε συνηθισει απο σενα αλλα το υποστηριζεις πολυ καλα και μπραβο σου..!σα χαρακτηρες αν και ειναι νωρις ακομη για την οποια κριση μου μου αρεσε πολυ ο Καρλαιλ.Της τα ειπε χυμα και σταρατα και ηταν και ειλικρεναστατος.!Μετα η Μπελλα μου φαινεται πολυ δυναμικη αν και καταβαθος νομιζω οτι ειναι πολυ ευαισθητη ειδικα οσο αναφορα το θεμα του Αντριαν..καλα τον αντριαν πολυ τον συμπαθησα και κριμα ολα αυτα που τραβαει με την οικογενεια του.!!καλα η μπρι εννοειται απαιχτη...πολυ ανοιχτος τυπος και φαινεται πολυ ''κουλ''...το γελιο βεβαια το εριξα εκει που θεωρουν τον τζεικομπ γκει.!!!!χαχαχαχα θεικο.!!!!πολυ το χαρηκα ομως.! και φτανω τελος στον εντουαρντ που πειτε με τρελη εγω τον παω πολυ.!!!!μου αρεσει πολυ το στυλ και ανυπομονω να δω πως θα αντιδρασει οταν μαθει ποια θα ειναι η μπελλα....!και γενικα ανυπομονω για τη συνεχεια.. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 15:11 | |
| Μαράκι μου καταρχην να σου πω και εγω Χρονια Πολλα Οτι επιθυμεις να γινει δικο σου!!!Να εισαι παντα καλα για να μας προσφερεις τις λατρεμενες και απαιχτες ιστοριες σου!!! Το DB προβλεπετε να μας αναστατωσει!!!Αντριαν και Εντουαρντ σημειωσατε 1-0 ,ακαταμαχητοι ερχονται να μας καθηλωσουν!Συμπαθησα πολυ τον Αντριαν γι' αυτο ηρθε ετσι και το σκορ στο πρωτο κεφαλαιο... Αυτα τα Ρωσικα του με εξιταρουν!!!Ο Εντουαρντ απο την πλευρα του''κακομαθημενου'' ειναι ενας τυπος αντιπαθητικος για αρχη αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα την πατησει και αυτος καποια στιγμη...Καταταλα δεν μπορω να πω ειναι ενδιαφερον να τον βλεπω και απο αυτη την προοπτικη! Ανυπομονω να δω συνεχεια,αλλα και εμενα μου εχει λειψει απιστευτα το 1920!! Ομως σε οτι και να βαλλεις συνεχεια θα το διαβασω με την πρωτη ευκαιρια!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 16:22 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 18:27 | |
| Θα προσπαθήσω να σας ευχαριστήσω μιας και βλέπω ότι κλείνετε προς το 1920. Λογικά το επόμενο ΣΚ θα έχω έτοιμο ένα κεφάλαιο, θα σας ενημερώσω. Αλλά θα ήθελα να δώσετε και στη νέα μου ιστορία την ευκαιρία που της αξίζει. Είναι νωρίς ακόμα, μόλις το πρώτο κεφάλαιο ανέβηκε και σίγουρα δεν ξεκίνησε με ρομαντισμό - αγάπες και λουλούδια. Αλλά δεν είναι όλες οι ιστορίες έτσι. Αφήστε τη να σας ταξιδέψει, αφεθείτε να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν οι χαρακτήρες σιγά, σιγά και πιστεύω ότι σταδιακά θα σας μαγέψει. | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 27 Φεβ 2011 - 19:53 | |
| μολις διαβασα την καινουργια ιστορια και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ.....οι χαρακτηρες και οι καταστασεις που τους βρισκουμε στο πρωτο κεφαλαιο ειναι παρα πολυ ενδιαφερον....χαρηκα που η καλυτερη φιλη της μπελλα ειναι η μπρι και οχι η αλις ειναι κατι το διαφορετικο πολυ εξυπνο....μπραβο ηταν ενα πολυ ωραιο κεφαλαιο και αυτη η ιστορια φαινεται οτι θα μας μαγεψει....μπραβο. ΥΣ: χρονια πολλα και οτι επιθυμεις να χαιρεσαι και την κορουλα σου και να εισαι ευτυχισμενη | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 28 Φεβ 2011 - 12:13 | |
| Whitequeen δεν ξερεις πόσο χαρουμενη ειμαι αυτην την στιγμη, μολις δα διαβασα το πρωτο κεφαλαιο του Desire Blossom Ας αρχισω τα σχολια λοιπον ξεκινωντας απο την επιλογη που εκανες στο λεξιλογιο που εμενα προσωπικα με εκφραζουν τετοιου ειδους καταστασεις δηλ.μου αρεσουν οι χαρακτηρες να ειναι χυμα στον τροπο που σκεφτονται και ποσο μαλλον εκφραζονται Η εμπνευση σου απο το πολυαγαπημενο Office( λατρευω ) που με εκανε να ξενυχταω βραδια και βραδια διαβαζοντας το με εβαλε σε πολυ πονηρες σκεψεις στο τί θα δουν τα ματακια μου απο τα χερακια σου και καθως τελος παραθετω και κανα δυο σχολια ετσι για το καλο - Σπόιλερ:
Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ξανασυναντήσει κάποιον τόσο αγενή, προκλητικό, αλαζόνα και… τόσο τρομαχτικά, απίστευτα, απελπιστικά σέξι. και λιγα λες... τρομαχτικα, απιστευτα, απελπιστικα σεξι και οποια αντεξει...
- Σπόιλερ:
Ο ¶ντριαν ήταν συγγενής του τελευταίου Τσάρου της Ρωσίας, Νικόλαου ΒΆ Ρομανόφ. να τα μαςςςς η Μπελα με Ρώσο.... πολυ βορας βρε παιδι μου και θα μπουτιασει το κοριτσι μας!
- Σπόιλερ:
ο ¶ντριαν είχε σηκωθεί από το κρεβάτι. Τον είδα να φοράει το τζην του χωρίς εσώρουχο, κάτι που συνήθιζε να κάνει πολύ συχνά το οποίο με ενθουσίαζε και με παραξένευε ταυτόχρονα. να τος ο μπαμπουσκος... πολυ χυμα στο κυμα και θα μπουτιασει καμια ωρα!!!!
περιμενω με αγωνια να δω την εξελιξη που το εκοψες πανω στο καλυτερο και εμεινα στα κρυα του λουτρου αχχχχ!!!! Υ.Γ. ποσο μου αρεσει που εκανες τον Τζεικοπ γκει δεν λεγεται και οταν τον περιεγραψες με την χρυση αλυσιδα στον λαιμο εγραψες!!!!!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 28 Φεβ 2011 - 14:52 | |
| Μαράκι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!! Κάτι μου λέει ότι ο Έντουαρντ δε θα την αφήνει στην ησυχία της τη Μπέλα ειδικά αν εκείνη αρνείται θα κολλάει όλο και περισσότερο! Ο Κύριος Κάλλεν βρήκε το δάσκαλό του! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 28 Φεβ 2011 - 19:52 | |
| Το πρώτο κεφάλαιο από το Desire Blossom!!! Μόλις το διάβασα!!! Αρχικά, Χρόνια σου Πολλά για εχθές!!! Εύχομαι να είσαι πάντοτε γερή, δυνατή και υπέροχη, όπως είσαι τώρα! Να σε χαίρονται η οικογένειά σου και οι φίλοι σου και να συνεχίσεις να είσαι δημιουργική και να μας χαρίζεις απίστευτες στιγμές με τις ιστορίες σου! Όσον αφορά το DB, έχω μείνει παγωτό! Οι συμπτώσεις με ξετρελαίνουν, αν και μερικές φορές όλα για κάποιο λόγο γίνονται, όπως φαίνεται στην προκειμένη περίπτωση. Στην αρχή που είδα τις περιγραφές του Κάρλαϊλ για τον Έντουαρντ, αμέσως πέρασε από το μυαλό μου η μορφή ενός αποφασιστικού, σκληρού, κτητικού, εγωιστή και γεμάτου αυτοπεποίθηση άνδρα που δε λογαριάζει τίποτα. Ακόμη, ίσως λιγάκι αγενή και υπερόπτη. Αυτό που είδα στη συνέχεια όμως...ήταν το άκρον άωτον της αγένειας! "Αδέξιο πλάσμα"? Περίμενα να τον βρίσει πολύ άσχημα η Μπέλα, όμως κρατήθηκε και δεν παρεκτράπηκε, αν και θα ήταν απολύτως φυσιολογικό! Γιατι κάτι μου λέει πως η συνέχεια θα έχει πολλή ένταση? Για δεύτερη φορά τον έχει μπροστά της και μάλιστα... στο χώρο εργασίας της ! Συν αυτά, είναι και το αφεντικό της...και θα περνάει και υπερβολικά πολύ χρόνο μαζί του! Αυτό θα την "σκοτώσει". Θέλω πολύ να δω, τι θα πει και τι θα πάθει ο Έντουαρντ, οταν μάθει ποια είναι αυτό το.."αδέξιο πλάσμα"! (εγκεφαλικό μήπως? ) Ο Τζέικομπ....γκέι??????????? Αυτό κι αν είναι θέμα! Το ωραιότερο και το πιο αστείο πράγμα που έχω διαβάσει! Επίσης, η Μπρι φαίνεται ένας απίστευτος άνθρωπος και είναι πολύ καλή φίλη που στηρίζει την Μπέλα. Ο ¶ντριαν απ'ότι είδαμε μέχρι τώρα, την αγαπάει και περνάνε όμορφα μαζί. Ομολογώ να πω πως δεν περίμενα ένα φάνφικ με τέτοιο θέμα, αλλά κάτι πιο ρομαντικό από ότι μας έχεις συνηθίσει, γι αυτό! Φυσικά όμως!, ήταν μια υπέροχη έκπληξη που θα μας χαρίσει τις καλύτερες στιγμές στο μέλλον! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Μου άρεσε πάρα πάρα πάρα πολύ! Συγχαρητήρια Μαρία!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 28 Φεβ 2011 - 23:35 | |
| Καλησπέρα! Πολύ χαίρομαι που η καινούρια μου ιστορία βρίσκει όλο και περισσότερη ανταπόκριση και απ' ότι φαίνεται σας αρέσει! Ξέρω πως σας έχω συνηθίσει στα πιο 'ρομαντικά' και ίσως να σας φαίνεται κάπως περίεργο που αποφάσισα να γράψω με αυτό τον τρόπο αλλά πραγματικά διασκεδάζω απίστευτα γράφοντας αυτή την ιστορία και έχει και μία δόση χιούμορ θα έλεγα σε κάποια σημεία. Η Μπρι και οι περιπέτειες της είναι η 'δροσερή' νότα! Τώρα για τον Τζέηκομπ... χμ... θα μάθετε παρακάτω τι ακριβώς γίνεται και με αυτόν, θα λυθεί το μυστήριο! Η 'σχέση' Έντουαρντ - Μπέλλα πως να τη χαρακτηρίσω; Θα έλεγα πως είναι μία σχέση αγάπης και μίσους, αυτός είναι ο πιο σωστός ορισμός. Όπως είπα και χτες ουσιαστικά έχετε πάρει ακόμα μία πολύ μικρή γεύση της ιστορίας και βλέποντας περισσότερο τη Μπέλλα. Στο επόμενο κεφάλαιο θα δούμε τον Έντουαρντ και πιστεύω ότι λίγο έως πολύ θα σας κάνει να καταλάβετε τον τρόπο που σκέφτεται! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Μαρ 2011 - 0:00 | |
| Ηρθε η ωρα να παραδεχτω φανερα σε οσες δεν το ξερουν ηδη οτι ειμαι κολλημενη.... με το Desire Blossom!! Αναμφισβητητα εχει γινει το αγαπημενο μου Fanfic!! Μπορει να ειναι τελειως διαφορετικο το στυλ αλλα αυτο αποδεικνυει το ταλεντο σου!! Οι ιστοριες σου δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα καλυτερα ξενα fanfic. Ειμαι ερωτευμενη με τον απολυτο BB Εντουαρντ!!Δεν υπαρχει αυτος ο ηρωας..... Ηρθε για να μας αποτελειωσει!! Η Μπελλα δυναμικη αποφασιστικη και πολυ τυχερη!! Οσο για τον Ρωσο οι λεξεις ειναι περιττες!!Σε λιγο θα θελουμε να μαθουμε ολες ρωσικα!! Και να μην ξαχασω.....την ξεχωριστη παρουσια της Μπρι που ηρθε για να μας κερδισει!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|