| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 15 Δεκ 2010 - 22:23 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 16 Δεκ 2010 - 13:19 | |
| απλα ανυπομονω να το διαβασω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 16 Δεκ 2010 - 13:49 | |
| Κι εγω το ιδιο.... | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 17 Δεκ 2010 - 22:11 | |
| Δεν έχει κεφάλαιο σήμερα; κλαψ-κλαψ! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 17 Δεκ 2010 - 22:18 | |
| Θα το ανεβάσω τώρα παιδιά, μόλις γύρισα από τη δουλειά και είμαι και άρρωστη... ουφ... Μόλις είναι έτοιμο θα σας πω. edit, παιδιά έτοιμο το νέο κεφάλαιο! Περάστε να το διαβάσετε. http://jokastia.blogspot.com/2010/12/2.html | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 17 Δεκ 2010 - 22:52 | |
| περαστικά σου!!! Μη σκας βρε! απλά φοβήθηκα ότι δε θα μπει σήμερα! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 17 Δεκ 2010 - 22:58 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο και ηταν καταπληκτικο χαιρομαι πολυ που αρχισαν να σοβαρευουν καπ-ως τα πραγματα μεταξυ τους αφου γνωρισαν τους γονεις τους οσο για την μπελλα στεναχωρηθηκα παρα πολυ με ολο το σκηνικο αλλα ευτυχως ολα λυθηκαν..... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 0:31 | |
| ΅Love around Christmas TreeΆ πραγματικά δεν έχω λόγια εκπληκτικό κεφάλαιο | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 3:06 | |
| Πραγματικα μοναδικο..... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 11:51 | |
| περαστικα γλυκια μου , αλλα το κεφαλαιο θεικο ! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 12:03 | |
| τι θεικο κεφαλαιο.....αν ειχα μια τετοια αδερφη θα την επνιγα...αλλα και η μαμα του εντουαρτ,πολυ καλη..αδικα ανυσηχουσε η μπελλα.. | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 16:11 | |
| ποτε θα μπορεσουμε να δουμε τις καινουργιες ιστοριες??? | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 16:13 | |
| Περαστικά σου,Μαίρη!Είναι δυνατόν να αρρωσταίνεις τέτοιες μέρες γιορτινές με τόσο τρέξιμο; Πλάκα κάνω,να γίνεις σύντομα καλά και να ξεκουραστείς για να μη σε βρει εξουθενωμένη ο καινούριος χρόνος. Αυτό το κεφάλαιο μου άρεσε πιο πολύ απο όλα!Δεν ήταν μόνο το κλίμα το επίκαιρο που επικρατούσε,ήταν και οι σχέσεις τους και η συμπεριφορά και η στάση τους μεταξύ τους και απέναντι στις οικογένειές τους.Η σκηνή στο μπάνιο του Έντουαρντ ήταν κορυφαία. Επίσης,μου άρεσε εκεί με τη Μπρι(παραξενεύτηκα όταν είδα το όνομά της γιατί προσωπικά πρώτη φορά την βλέπω να αναφέρεται σε fanfic).Μου άρεσε λοιπόν το δώρο που έκανε στη Μπέλλα και οι επακόλουθες απορίες της. Καλές γιορτές λοιπόν και ευχαριστούμε για το υπέροχο κεφάλαιο που μας χάρισες... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 17:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 20:20 | |
| Ω ρε μάνα μου! Τι χορταστικό κεφάλαιο ήταν αυτό; τα πάντα όλα είχε Στο σπίτι της Μπέλλα: Η συζήτηση Εντ-Τσάρλυ, με ψυχοπλάκωσε, πάρα πολύ, χρονιάρες μέρες, ωραία πράγματα του έλεγε του ανθρώπου! Και ο Εντ όμως με το καλημέρα του, σαν στο σπίτι του έκανε, κατέβηκε έφτιαξε και τσάι όσο για τη λεμονάδα, τι να πω, ήταν μια ευχάριστη παρένθεση, συνέχεια μας σκανδαλίζεις ...Και τέλος μου άρεσε που έκανες και μια μικρή αναφορά στον Τζέικοπ χωρίς να σταθείς πολύ στο πρόσωπο του! Στο σπίτι του Εντ: Αυτή η Μπρί, τι σπαστικό άτομο θεέ μου! Με άναψε τα λαμπάκια! Εκεί που δε την σπέρνει χώνεται γρρρ , η σκηνή με τα δώρα,νταξ ήταν για πολύ χαρτομάντιλο, ακούς εκεί,να χωρίσουν, NEVER! ... Επίσης να σου πω,πως είμαι ευγνώμων που δεν ανέφερε λεπτομερώς την συζήτηση Εσμι-Μπέλλα, γιατί εκεί και αν χρειάζονταν χαρτομάντιλα, και όσο να πεις, δε ξέρω γιατί αλλά την είδα ως μια πολύ ιδιαίτερη συζήτηση, στην οποία δεν θα ήθελα να είμαι παρών... Αυτααααααααααααααα................ Και εννοείται πως περιμένω τελευταίο κεφάλαιο κάπως έτσι ---> Φιλάκια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 21:04 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Ακόμα ένα κεφάλαιο και πάπαλα! Δεν ξέρω πως σας έχει φανεί μέχρι τώρα το δεύτερο μέρος αλλά εγώ νομίζω πως ήταν απαραίτητο για να 'ολοκληρώσει' την ιστορία. Το τελευταίο κεφάλαιο είναι πολύ πιο αισιόδοξο και ανατρεπτικό κατά κάποιο τρόπο και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ιστορία σας κράτησε συντροφιά ευχάριστα όλον αυτό το μήνα που δεν είχαμε κάποια ανανέωση από τις δύο άλλες ιστορίες μου. Έτσι λοιπόν το τελευταίο κεφάλαιο την Παρασκευή και σε μία εβδομάδα με τον Νέο Χρόνο Lucky Star! Μετά απ' όλα αυτά υπόσχομαι 4 κεφάλαια ΣΣΣ! Ελπίζω να μην έχετε χάσει την όρεξη σας για τη συνέχεια! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 21:11 | |
| τελεια.....αυτη η ιστορια ειναι υπεροχη..γεματη ρομαντισμο και φυσικα λεμονια.... δε νομιζω να την εννοεις την ερωτηση για την συνεχεια..μας εχεις αφησει σε αναμενα καρβουνα που και να θελουμε δε μπορουμε να μεινουμε αδιαφοροι.. ΥΓ.Περαστικα και απο μενα μαρακι μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 21:12 | |
| τωρα ειναι που ανυπομονουμε περισσοτερο απο ποτε και η ορεξη δεν κοβεται ποτε
| |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 18 Δεκ 2010 - 21:41 | |
| Mαιρη μου εγω στο ειπα οτι αυτη η ιστορια με εχει αγγιξει πραγματικα..
Ειναι τοσο διαφορετικη απο ολες τις αλλες, τοσο ρεαλιστικη...
Ουσιαστικα, καλυπτει ολα τα ατομα με φοβιες και ολους οσους νιωθουν ασχημα για κατι...
Ειναι τοσο συγκινητικη αυτη η διασταση που εχεις δωσει και στους δυο κυριους χαρακτηρες σου αυτη τη φορα που το ομολογω οταν το πρωτοδιαβασα δακρυσα...
Γενικοτερα οι ιστοριες σου ειναι βασισμενες στην πραγματικοτητα,εχουν πολλα στοιχεια ρομαντισμου αλλα και πλευρες αν θελεις''ωμες'' με την καλη εννοια...
Εννοω οτι δεν ονειροβατεις, πατας γερα τα ποδια σου στη γη, συμβαδιζεις με τα συγχρονα δεδομενα, ακολουθεις τις ανησυχιες των εφηβων, και τις μεταφερεις σε εναν συνθετο κοσμο, αλλα οχι, σε καμμια περιπτωση πλασματικο!
Θελω να πω οτι ανετα τα γεγονοτα αυτα θα μπορουσαν να στεκουν ως πραγματικοτητα,ως αληθινα γεγονοτα καταγεγραμμενα στο ημερολογιο μιας νεαρης κοπελας!
Δεν θελω να επαναλαμβανομαι, αλλα συγχαρητηρια για ακομα μια φορα Μαιρη μου...
Η ιστορια αυτη μου ξυπνησε συναισθηματα αναμεικτα, πραγμα δυσκολο για ενα ατομο σαν εμενα που περναω τα βιβλια απο κοσκινο, και ψειριζω μεχρι και την λεπτομερεια!!
Συγχαρητηρια και μονο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 20 Δεκ 2010 - 23:58 | |
| Καλησπέρα σε όλους. Λίγο καθυστερημένα αυτή τη φορά αλλά μπορείτε αν θέλετε να περάσετε να πάρετε μία γεύση από το μουσικό θέμα του επόμενου κεφαλαίου. http://jokastia.blogspot.com/2010/12/6.htmlΤην Τετάρτη θα ακολουθήσει όπως συνήθως ένα μικρό απόσπασμα και την Παρασκευή το τελευταίο κεφάλαιο για τη μίνι αυτή ιστορία. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 21 Δεκ 2010 - 22:54 | |
| Πολύ όμορφο τραγούδι!!! Ανυπομονώ για το τελευταίο μέρος...παρ'όλο που στενοχωριέμαιι όταν μια ιστορία φτάνει στο τέλος της... Και στην προκειμένη περίπτωση ένα απλά μοναδικό fanfic που λάτρεψα! Περιμένω αγωνιώδως να διαβάσω το απόσπασμα αύριο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 22 Δεκ 2010 - 19:46 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 22 Δεκ 2010 - 20:33 | |
| ¶ντε μέχρι να έρθει η Παρασκευή!!! Δύο σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου ή θα της κάνει πρόταση γάμου ή θα της προτείνει να κάνει πλαστική για να νιώθει εκείνη πιο άνετα αν και κλίνω περισσότερο προς το πρώτο γιατί ο Εντουαρντ την αγαπάει έτσι όπως είναι και δεν τον ενδιαφέρει αυτό αλλά λέω μήπως. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 22 Δεκ 2010 - 20:37 | |
| Αχχ...Αγαπαμε σημαδια της καρδιας!!!
Μαιρη περιμενω πως και τι το τελος...
Γιατι θα μας παει πιο κοντα στο lucky star!!!
Περιμενω εναγωνιως!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 22 Δεκ 2010 - 20:39 | |
| θα συμφωνησω με τη λιτσα...μαλλον το πρωτο αλλα λεω να μη βγαλω βιαστικα συμπερασματα....
ανυπομονουμε για την παρασκευη...... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|