| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 11 Νοε 2010 - 17:34 | |
| Χαχαχα! Ο Έντουαρντ καλόμαθε με τους καθρέφτες βλέπω!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 12:26 | |
| Καλημέρα σε όλους. Το επόμενο κεφάλαιο του 1920 είναι έτοιμο! http://jokastia.blogspot.com/2010/11/22.htmlΠροσοχή, είναι αρκετά μεγάλο και αρκετά λεμονάτο. Θα ακολουθήσει outtake. Το ξέρω το έχω παρακάνει με τα outtake αλλά το κεφάλαιο ήταν ήδη αρκετά μεγάλο και δεν μπορούσα να προσθέσω κι άλλο. ¶λλωστε η ιστορία μπορεί να διαβαστεί και χωρίς τα outtake που δεν παίζουν σοβαρό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Αυτά. Καλή Ανάγνωση! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 12:54 | |
| Καλημέρα!Δεν το περίμενα το καινούριο κεφάλαιο,μου ήρθε λίγο ξαφνικό! Πηγαίνω για ανάγνωση και επιστρέφω με σχόλια! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 13:02 | |
| ηταν απεριγραπτο τι λεμονι ηταν αυτο θεικο!!! μαγευτικο!! σου ανεβαζει και σε φουντωνει συναμα ! δεν εχω λογια! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 13:40 | |
| Αχ,τι ωραίο!Η φαντασία της Μπέλλα,οι σκέψεις και οι υποθέσεις του Έντουαρντ σε συνδυασμό με το κλείσιμο του κεφαλαίου...Ήταν γραμμένο στΆ αστέρια. Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα πανηλίθιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη μου από αυτά που μόλις διάβασα. Τι ανεπανάληπτος και μοναδικός έρωτας κι αυτός! Τόσο απόλυτη η χημεία μεταξύ τους!Μπράβο,μπράβο και πάλι μπράβο! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 13:50 | |
| αχ τι ομορφο κεφαλαιο....ηταν παρα πολυ ωραιο... το λεμονι ηταν τελειο,οπως επισης και τα συναισθηματα των ηρωων....μπραβο μαιρη μου..... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 13:54 | |
| wow wow wow!!! Κάποια δόση είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό... Κατά την γνώμη μου το πιο αισθήσιακο κεφάκαι μέχρι τώρα!!! Μπράβο Μαίρη!!! ΘΕΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά εκεί που ήταν θυμωμένος ο Έντουαρντ όλα τα λευτά και φυσικά εκεί που ήταν κάπως αμήχανος στην αρχή... τςςςςςςς!!! Η Μπέλλα αυτό το κορίτσι τι αλλό θα σκευτεί πια!!! Τέλεια η περιγραφή του χόρου και φυσικά φαντάστηκα αυτά που φόραγε η Μπέλλα!!! Υπέροχη!!! Μαγευτική συνέχεια!!! Συγχαρητήρια!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 19:17 | |
| Μαρια μου για αλλη μια φορα συγχαρητηρια για ένα ακόμα υπέροχο κεφάλαιο ευχαριστούμε πολύ για τις υπεροχές ιστορίες που γραφείς | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:23 | |
| Την πυροσβεστική να ξεδιψάσω. ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ. Θα έχουμε κι άλλο κεφάλαιο ή θα συνεχίσεις με το ΣΣ? | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:26 | |
| καλα μαιρη μ τελειο κεφαλαιο.!!!τοσο ασθησιακο ρομαντικο κεφαλαιο.!αχχ καλα +φωνω οτι εκει που ο εντ τα παιρνει με την εξαφανιση της μπελλας ειναι ολα τα λεφτα.!αχχχ που να ξερε τι τον περιμενε μου αρεσε παρα πολυ.!!!!!μπραβο για αλλη μια φορα συγχαρητηρια.!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:55 | |
| Καλησπέρα, σας ευχαριστώ όλους πάρα πάρα πολύ. Θα ακολουθήσει ένα outtake για το 1920 και μετά θα συνεχίσω με ΣΣΣ. Νομίζω ότι έμεινα αρκετά στο 1920 και θέλω πολύ να συνεχίσω με ΣΣΣ που νιώθω να έχω μείνει πίσω. Πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς χορτάσαμε από το 1920 προς το παρόν! Το outtake δεν θα αργήσει, είναι σχεδόν έτοιμο. Λογικά μέχρι αύριο θα έχει ανέβει. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| |
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:58 | |
| Ωωω...ναι ήταν τέλεια όλα τα κεφάλαια του 1920!!!!!!!!!!!! Έτσι είναι οι σχέσεις δίνεις και παίρνεις....περιμένουμε με αγωνία αύριο....και το ΣΣΣ είναι σε κρίσιμο σημείο καλή γραφή....... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 0:01 | |
| | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 0:29 | |
| Πήραμε φωτιά βραδιάτικα! Μου αρέσει πάντως που ο Έντουαρντ, ακόμα και ως εραστής δεν ξεχνάει την ρομαντική του πλευρά! Είναι δυνατόν μετά να μην του κάνεις όοολα τα χατίρια;;; | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 1:01 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| |
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 1:58 | |
| Μολις τελειωσα το κεφαλαιο. Ενα θα σου πω. Μου συνεβη κατι που σε φανφικ το εχω παθει αλλη μια φορα στο wide awake! Δακρυσα!! Η εξομολογηση του Εντουαρντ με εκανε ενα με το πατωμα!!! Απλα respect!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 9:46 | |
| Σε ποιο σημείο έκλαψες;;; Δεν ήταν κεφάλαιο για κλάματα αυτό κατά τη γνώμη μου. Όπως και να χει ο Έντουαρντ εεεε είναι ο Έντουαρντ! Μπορεί όχι ο αυθεντικός αλλά τέλος πάντων όλο και κάτι έχει πάρει από τον original. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι μέσα στο μυαλό μου αυτός ο Έντουαρντ είναι εκείνος του 1920 όπου γνώρισε τότε τη Μπέλλα (δεν έγινε ποτέ βρικόλακας!) και πως θα ήταν η ζωή τους κατά κάποιο τρόπο εκείνη την εποχή. Αν και εδώ που τα λέμε ο Έντουαρντ της Μέγιερ είναι πιο καλό παιδί και πιο συγκρατημένος και με περισσότερο σεβασμό. Ο δικός μου είναι λίγο 'κακό' παιδί της εποχής. Η Μπέλλα πάλι μοιάζει με την original πιστεύω περισσότερο. Είναι πεισματάρα και αχόρταγη! Εντάξει, καμία σχέση με τους αυθεντικούς χαρακτήρες. Αλλά μου έδωσαν έμπνευση για να φτιάξω αυτή την ιστορία με αυτό τον τρόπο. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 10:04 | |
| Μαρια μου απολαυσα ενα ακομα κεφαλαιο!!! Καταρχην να πω οτι αυτος ο Εντουαρντ ειναι ολα τα λεφτα!! Του παει πολυ το <κακο>παιδι σε συνδιασμο μα τον πιο γλυκο και τρυφερο χαρακτηρα που παντα κρυβει μεσα του.Ειναι ο ιδανικος συντροφος,συζυγος.φιλος αλλα και γκουχου γκουχου καταπληκτικος εραστης!!! Ο συνδιασμος ολων αυτων μας κανει καθε φορα να πεφτουμε στα πατωματα!! Μου αρεσε παρα πολυ η πρωτοβουλια της Μπελλα και οτι δεν φοβαται να κανει κατι< παρατολμο>. Λατρεψα τον θυμο του Εντουαρντ οταν διαπιστωσε οτι η Μπελλα λειπει απο το σπιτι και τον πανικο που τον επιασε.Οι ερωτικες στιγμες τους ξενοδοχειο καθως και οι εξομολογησεις τους ηταν για αλλη μια φορα συγκλονιστικες! Respect!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 11:11 | |
| Νομίζω ότι αυτή η ιστορία θα έχει περισσότερα να μας πει και σε πιο συναισθηματικό επίπεδο λίγο παρακάτω. Και εκεί θα δούμε και το μεγαλείο της Ψυχής του Έντουαρντ και της αγάπης του για τη Μπέλλα. Ελπίζω να σας αρέσει το outtake που θα ακολουθήσει σήμερα. Μετά από αυτό αφοσιώνομαι στο Σιωπή στο Σκοτάδι που έχει πολύ δουλειά. Θα σας πω σύντομα με πόσα κεφάλαια ΣΣΣ θα συνεχίσω. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 12:12 | |
| αχ τελεια..περιμενω με ανυπομονησια το outtake....
και φυσικα περιμενουμε να δουμε τι θα γινει στο ΣΣΣ..τελικα θα το πει η μπελλα η οχι???????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 14:08 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|