Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 9:56

Καλημέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας για το κεφάλαιο 21, περιμένω και τους υπόλοιπους!

Και ακριβώς όπως σας υποσχέθηκα το outtake είναι έτοιμο. Καλή ανάγνωση!

http://jokastia.blogspot.com/2010/11/1920.html
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
RosalieFanpire
Twilight Human
Twilight Human
RosalieFanpire

Θηλυκό Παρθένος
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Registration date : 07/11/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 11:08

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 21313 μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις λιγα πραγματα για το forum ? ξερω οτι ειμαι λιγο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 41616 αλλα ειλικρινα χρειαζομαι λιγη βοηθεια στο χειρισμο του Forum Smile
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 11:23

καλα τι να πω τι φοβερο outtake
μου αρεσε που μιλησε με ειλικρεινια ο εντουαρτ αλλα και της εδειξε ποσο την αγαπα
!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 11:44

Μόλις διάβασα το κεφάλαιο...! study εκπληκτικό WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 474941

Τώρα σειρά έχει το ΣΣΣ πιστεύω kiss
daisyalicecullen
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : London <3
Αριθμός μηνυμάτων : 373
Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 12:00

μαρια μου!!!τι να πω??εχω μεινει αφωνη!!!διαβασα το 20,21 και το outtake ΜΑΖΙ και τωρα ειμαι καπως ετσι!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 6626 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 868134 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 6626 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 868134 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 558691 ...αλλωστε ποσα να αντεξει κανεις!!!
τα κεφαλαια 20 και 21 ηταν....ολα τα λευτα!!υπεροχα,καταπληκτικα!!!ο εντουαρντ εχει γινει αρκετα συναισθηματικος μπορω να πω και αυτο ειναι τελειο!!!στο 21 γελασα αρκετες φορες με την ανυπομονησια της Μπελλα!!!!γενικα ηταν δυο απιθανα κεφαλαιαααα...!!!!
και τωρα παμε στο πολυαγαπημενο μας outtake... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 480860 !!!ηταν φανταστικο και σιγουρα χρειαζοταν αυτη η συζυτηση μεταξυ τους!!!ειδαμε για ακομα μια φορα ποσο πολυ αγαπιουνται!!!!! το λατρεψα!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 98735
μπραβο μαρακι μου!!!μπραβο μπραβο και παλι μπραβο!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 620541
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 12:14

Αν και δεν αφηνω και πολλα σχολια αυτο δεν παει να πει οτι δεν διαβαζω την ιστορια σου..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 876749 Διαβασα το 21 κεφαλαιο και το outtake και πραγματικα τρελαθηκα μου αρεσει το λατρεψα.Γραφεις....εκπληκτικα οταν διαβαζω τα αισθησιακα απομνημονευματα του 1920 επικεντρονωμαι μονα σε αυτα.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 432569 Πραγματικα κανεις υπεροχη δουλεια..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 474941 το πως γραφεις....εχεις ενα μοναδικο τροπο...... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 201917 Περημενω με μεγαλη ανυπομονησια την συνεχεια..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 6512.
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 12:56

Αν είναι δύνατον!!! 3 κεφάλαια στη σείρα απο 1920 και το εγκεφαλικό είναι σιγουράκι!!!
Πόθος, έρωτας, αγάπη και ρομαντισμός στον υπέρτατο βαθμό!!!
Τι μπορώ να πω εγώ??? Μπραβο, Μπράβο, Μπραβο!!!!
Λίγοι ανθρωποι καταφέρνουν να περιγράψουν και να ενσαρκώσουν συναισθήματα
τόσο απόλυτα μαγεύτικα!!! Το 1920 είναι το πιο τέλειο παραμύθι!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 14:57

Πραγματικα ειναι.....με mια δοση λεμοναδας..... lol! Τελειο και το Outtake.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 474941
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 17:12

Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια!!!
Από την εικόνα που δημιούργησα για το νέο τους σπίτι θα είναι εκπληκτικό...
Τη στιγμή που λέει η Μπέλλα :΅Υπάρχει και κάτι άλλο που έμαθα μόλις σήμερα.Ά...λέω θα του ξεφουρνήσει ότι είναι έγκυος,αλλά εσύ έκανες την ανατροπή.Επίσης κάτι μου λέει πως η καινούρια υπηρέτρια θα γίνει πέτρα σκανδάλου και θα μας ανάψει αίματα....
Όσον αφορά το outtake ήταν απλώς μαγευτικό.Ειπώθηκαν λόγια και έγιναν συζητήσεις ταμπού που ακόμα και σήμερα είναι δύσκολο να γίνουν.Μου άρεσε που η Μπέλλα έμαθε ακριβώς αυτά που νιώθει και σκέφτεται για εκείνη ο Έντουαρντ...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 17:24

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά το outtake θεωρώ ότι ήταν απαραίτητο για να φανεί με όλους τους τρόπους το πως έρχονται ακόμα πιο κοντά οι δυό τους. Αλλά και για το επόμενο κεφάλαιο έχει ας πούμε κάποια σημασία.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω κάτι ακόμα. Επειδή σε κάποιους φάνηκε ότι η Μέλοντι θα δημιουργήσει προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο δεν θα υπάρξει καμία ιστορία ή μπλέξιμο απιστίας σε αυτή την ιστορία. Κάποιοι μου ζήτησαν να το κάνω και θα ήταν πολύ εύκολο αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου σαν θέμα σε αυτή την ιστορία, δεν με ενδιαφέρει να γράψω κάτι τέτοιο. Όπως έχω πει το 1920 θα είναι περίπου 30 κεφάλαια και ίσως λίγο παραπάνω και σε αυτά θα δούμε κι άλλα λεμόνια και κάποιο στόρι πως θα εξελιχθεί η σχέση των ηρώων και η οικογένεια τους.

Τα παραπάνω τα λέω γιατί πολύ απλά δεν με πειράζει να αποκαλύψω ότι δεν θα υπάρξει απιστία ή παρεξήγηση σε σχέση με αυτό το θέμα. Wink
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 18:50

πολύ ωραία η συνέχεια!!!! μου άρεσε πολύ το outtake!!! χαίρομαι του το έβαλες! πραγματικά χρειαζόταν!!!! Μου άρεσε που η Μπέλλα ρωτούσε αυτά τα πράγματα!!! Και ο Έντουαρντ αμήχανος? ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
Συγχαρητήρια! Αν και η ¶λις και ο Τζάσπερ δεν είναι οι κεντρικοί ήρωες ανυπομονώ να μάθω τι θα γίνει και με αυτούς!!!! Όσο για την Μέλοντι δεν είδα κάτι παράξενο! Χαίρομαι που δεν θα γίνει τίποτα περίεργο! Δεν υπάρχει κανένας λόγος....
Αχ για άλλη μια φορά μπράβο σου Μαρία! Θεά!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 201917
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 21:42

τελειο και το outtake...νομιζω ειναι λογικο η μπελλα να ηθελε να τα μαθει ολα αυτα..αλλα και ο εντουαρτ ηταν πολυ ειλικρινης..
για να πω την αληθεια και εγω το σκεφτηκα στην αρχη αυτο με τη μελοντι και χαιρομαι που δεν εχεις προθεση για τετοια μπλεξιματα.

μαρακι μου μπραβο... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 201917

και να κανω μια ερωτηση??το επομενο κεφαλαιο τι θα ειναι?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 22:02

Το φαντάστηκα ότι ίσως να σας πέρναγε από το μυαλό κάτι τέτοιο για τη Μέλοντι αλλά δεν έχει καμία σχέση με απιστία. Σιγά, σιγά θα δείτε το 'φιλανθρωπικό' έργο της Μπέλλα και πως θα είναι η ζωή της σε σχέση με τους γύρω της. Η Μέλοντι θα αντικαταστήσει κατά κάποιο τρόπο την ¶ντζελα μιας και θα έχει κι αυτή κάποια δικά της θέματα και δεν θα μπορεί να είναι συνέχεια δίπλα στη Μπέλλα για κάποιο χρονικό διάστημα. Γενικότερα θα είναι όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια. Wink ¶λλωστε είναι ξεκάθαραο ήδη πως για τη Μπέλλα η ¶ντζελα είναι κάτι πολύ περισσότερο από υπηρέτρια και επίσης έχει καλοδεχτεί τη Μέλοντι για την οποία έχει μάθει την ιστορία της και πόσο δύσκολα και πεινασμένα πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Στόχος μου σε αυτή την ιστορία είναι να θίξω τέτοια θέματα και όχι αυτά της απιστίας που πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ κοινό και συνηθισμένο. ¶λλωστε σε καμία περίπτωση ο Έντουαρντ μου δεν θα έκανε απιστία! Η τελευταία δοκιμή για τον Έντουαρντ ήταν αυτή με τη Μπέατρις όταν προσπάθησε και δεν τα κατάφερε κάτι το οποίο όπως είδατε εξομολογήθηκε σε αυτό το outtake στη Μπέλλα. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με τραβάει καθόλου να γράψω για απιστίες και καυγάδες σε σχέση με αυτό. Αντίθετα θέλω να θίξω άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά και ουσιαστικά που πιστεύω ότι και εσείς θα συμφωνήσετε καθώς θα διαβάσετε τη συνέχεια ότι άξιζαν περισσότερο.

Και φυσικά δεν θα σταματήσω να δείχνω την αγάπη που έχουν αυτοί οι δύο ο ένας για τον άλλο. Αυτά θέλω να πω μέσα από αυτή την ιστορία. Wink

Το επόμενο θα είναι ένα πικάντικο και παιχνιδιάρικο κεφάλαιο 1920! Razz Δεν θα σας αποκαλύψω τίποτα αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε. Μετά από αυτό θα γυρίσω στο ΣΣΣ το οποίο έχω παραμελήσει και πρέπει να συνεχίσω μιάς και εκεί υπάρχει πολύ ψωμί καθώς τα πράγματα σιγά, σιγά φτάνουν ας πούμε στο τέλος... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 906998
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 22:25

Kαι ναι λοιπόν,ΠΑΛΙ διάβασα καινούριο κεφάλαιο και όπως πάντα Π¶ΛΙ έχυσα ΤΟ κλάμα... Sad Ο θεός να πέσει να με κάψει αλλά πραγματικά τους ζηλεύω και τους φθονώ τόσο πολύ,το παραδέχομαι είμαι πάρα πολύ κακιά Crying or Very sad...Πρώτη νύχτα στο δικό τους σπίτι,η "ξενάγηση¨ του Εντουαρντ...όλα τόσο τέλεια WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 616544 Δεν ξέρω γιατί και πως,αλλά πάντα ο τρόπος που γράφεις με αγγίζει πάρα πολύ,μπορεί εσύ να γράφεις για πάρτυ και εγώ να κάνω λες και διαβάζω για κηδεία....Όχι τίποτα άλλο,αλλά με λέει που με λέει "καταθλιπτικια" ο καλός μου,εσύ του δίνεις και πάτημα Sad Όσο για το outtake πραγματικά το Ρ-Ο-Υ-Φ-Η-Ξ-Α σαν το σφουγγάρι το νέρο! Το απόλαυσα τόσο πολύ,δεν μπορώ καν να το περιγράψω.... ααχ περιμένω με αγωνία τη συνέχεια και επίσης θέλω να πω ότι χαίρομαι που μετά θα ασχοληθείς με ΣΣΣ γιατί μου έχουν λείψει τόσο πολύ κι αυτοί οι ήρωες WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 98735

Η κλαψιάρα τελείωσε! χαχα! tongue Φιλιά! kiss
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 22:30

Ax ανυπομονώ και για τα δύο!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 15:02

Εντελώς ενημερωτικά θα ήθελα να σας πω ότι το blog μου έχει νέα εμφάνιση! boogie

Περάστε αν θέλετε να ρίξετε μία ματιά.

Ευχαριστώ. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 15:03

αχ πολυ ωραια εμφανιση! μπραβο!
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 20:32

Υπέροχο το νέο blog!!! Μπραβο Μαράκι!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 20:37

χμμ... για να είμαι ειλικρινής το σκέφτομαι. Η προηγούμενη εμφάνιση μου άρεσε πάρα πολύ και ακόμα το σκέφτομαι μήπως το ξαναγυρίσω στο παλιό. Wink
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 20:38

πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!! ειδικα ο κεραυνος!!!!

μ αρεσε πολυ το παλιο αλλα και αυτο μ αρεσει εξισου WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 388681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 388681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 388681
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 20:41

Nαι εντάξει, το παλιο ήταν πιο κλασικό ασ΄ πούμε πιο ρομαντικό!!!
Το καινούριο είναι πιο μοτνέρνο πιο extrem!!!!
¶λλα ότι θέλεις εσύ!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 20:58

Θα το αφήσω μάλλον προς το παρόν, μετά θα κάνω κάποια αλλαγή λόγω Χριστουγέννων και βλέπουμε. Αν δεν βρω κάτι να με ενθουσιάσει μπορεί να ξαναγυρίσω και στο παλιό το οποίο παραδέχομαι ότι το είχα ερωτευτεί. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 616544

Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 21:04

χαχα!!! Κι αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά το άλλο ίσως το είχες συνηθίσει...γι αυτό!
Υπέροχες εικόνες!!! Πανεμορφο!!!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 10 Νοε 2010 - 21:42

Είναι ωραίο δεν λέωWhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 80711 αλλά το παλιό είναι αλλιώς WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 150320
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 11 Νοε 2010 - 15:59

Η καινουργια εμφανιση ειναι καταπληκτικη WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 480860 Αλλα για να πω την αληθεια ειχα λατρεψει την προηγουμενη με εναν διαφορετικο τροπο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 150320 Μετεδειδε κατι, και ταιριαζε τοσο πολυ με τις ιστοριες σου -μιλαω για τον ρομαντισμο που περιεχουν- που ο συνδιασμος ηταν... Δεν υπαρχουν λεξεις για να το περιγραψω WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 31995

Φυσικα οτι θελεις εσυ παντα WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 906998 Εγω απλως λεω την γνωμη μου WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 9 30231

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 9 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: