| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 9:56 | |
| | |
|
| |
RosalieFanpire Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 07/11/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 11:23 | |
| καλα τι να πω τι φοβερο outtake μου αρεσε που μιλησε με ειλικρεινια ο εντουαρτ αλλα και της εδειξε ποσο την αγαπα ! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 11:44 | |
| Μόλις διάβασα το κεφάλαιο...! εκπληκτικό Τώρα σειρά έχει το ΣΣΣ πιστεύω | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 12:00 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 12:14 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 12:56 | |
| Αν είναι δύνατον!!! 3 κεφάλαια στη σείρα απο 1920 και το εγκεφαλικό είναι σιγουράκι!!! Πόθος, έρωτας, αγάπη και ρομαντισμός στον υπέρτατο βαθμό!!! Τι μπορώ να πω εγώ??? Μπραβο, Μπράβο, Μπραβο!!!! Λίγοι ανθρωποι καταφέρνουν να περιγράψουν και να ενσαρκώσουν συναισθήματα τόσο απόλυτα μαγεύτικα!!! Το 1920 είναι το πιο τέλειο παραμύθι!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 14:57 | |
| Πραγματικα ειναι.....με mια δοση λεμοναδας..... Τελειο και το Outtake.... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 17:12 | |
| Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια!!! Από την εικόνα που δημιούργησα για το νέο τους σπίτι θα είναι εκπληκτικό... Τη στιγμή που λέει η Μπέλλα :΅Υπάρχει και κάτι άλλο που έμαθα μόλις σήμερα.Ά...λέω θα του ξεφουρνήσει ότι είναι έγκυος,αλλά εσύ έκανες την ανατροπή.Επίσης κάτι μου λέει πως η καινούρια υπηρέτρια θα γίνει πέτρα σκανδάλου και θα μας ανάψει αίματα.... Όσον αφορά το outtake ήταν απλώς μαγευτικό.Ειπώθηκαν λόγια και έγιναν συζητήσεις ταμπού που ακόμα και σήμερα είναι δύσκολο να γίνουν.Μου άρεσε που η Μπέλλα έμαθε ακριβώς αυτά που νιώθει και σκέφτεται για εκείνη ο Έντουαρντ... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 17:24 | |
| Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά το outtake θεωρώ ότι ήταν απαραίτητο για να φανεί με όλους τους τρόπους το πως έρχονται ακόμα πιο κοντά οι δυό τους. Αλλά και για το επόμενο κεφάλαιο έχει ας πούμε κάποια σημασία. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω κάτι ακόμα. Επειδή σε κάποιους φάνηκε ότι η Μέλοντι θα δημιουργήσει προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο δεν θα υπάρξει καμία ιστορία ή μπλέξιμο απιστίας σε αυτή την ιστορία. Κάποιοι μου ζήτησαν να το κάνω και θα ήταν πολύ εύκολο αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου σαν θέμα σε αυτή την ιστορία, δεν με ενδιαφέρει να γράψω κάτι τέτοιο. Όπως έχω πει το 1920 θα είναι περίπου 30 κεφάλαια και ίσως λίγο παραπάνω και σε αυτά θα δούμε κι άλλα λεμόνια και κάποιο στόρι πως θα εξελιχθεί η σχέση των ηρώων και η οικογένεια τους. Τα παραπάνω τα λέω γιατί πολύ απλά δεν με πειράζει να αποκαλύψω ότι δεν θα υπάρξει απιστία ή παρεξήγηση σε σχέση με αυτό το θέμα. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 18:50 | |
| πολύ ωραία η συνέχεια!!!! μου άρεσε πολύ το outtake!!! χαίρομαι του το έβαλες! πραγματικά χρειαζόταν!!!! Μου άρεσε που η Μπέλλα ρωτούσε αυτά τα πράγματα!!! Και ο Έντουαρντ αμήχανος? ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Συγχαρητήρια! Αν και η ¶λις και ο Τζάσπερ δεν είναι οι κεντρικοί ήρωες ανυπομονώ να μάθω τι θα γίνει και με αυτούς!!!! Όσο για την Μέλοντι δεν είδα κάτι παράξενο! Χαίρομαι που δεν θα γίνει τίποτα περίεργο! Δεν υπάρχει κανένας λόγος.... Αχ για άλλη μια φορά μπράβο σου Μαρία! Θεά!!!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 21:42 | |
| τελειο και το outtake...νομιζω ειναι λογικο η μπελλα να ηθελε να τα μαθει ολα αυτα..αλλα και ο εντουαρτ ηταν πολυ ειλικρινης.. για να πω την αληθεια και εγω το σκεφτηκα στην αρχη αυτο με τη μελοντι και χαιρομαι που δεν εχεις προθεση για τετοια μπλεξιματα. μαρακι μου μπραβο... και να κανω μια ερωτηση??το επομενο κεφαλαιο τι θα ειναι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 22:02 | |
| Το φαντάστηκα ότι ίσως να σας πέρναγε από το μυαλό κάτι τέτοιο για τη Μέλοντι αλλά δεν έχει καμία σχέση με απιστία. Σιγά, σιγά θα δείτε το 'φιλανθρωπικό' έργο της Μπέλλα και πως θα είναι η ζωή της σε σχέση με τους γύρω της. Η Μέλοντι θα αντικαταστήσει κατά κάποιο τρόπο την ¶ντζελα μιας και θα έχει κι αυτή κάποια δικά της θέματα και δεν θα μπορεί να είναι συνέχεια δίπλα στη Μπέλλα για κάποιο χρονικό διάστημα. Γενικότερα θα είναι όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια. ¶λλωστε είναι ξεκάθαραο ήδη πως για τη Μπέλλα η ¶ντζελα είναι κάτι πολύ περισσότερο από υπηρέτρια και επίσης έχει καλοδεχτεί τη Μέλοντι για την οποία έχει μάθει την ιστορία της και πόσο δύσκολα και πεινασμένα πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Στόχος μου σε αυτή την ιστορία είναι να θίξω τέτοια θέματα και όχι αυτά της απιστίας που πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ κοινό και συνηθισμένο. ¶λλωστε σε καμία περίπτωση ο Έντουαρντ μου δεν θα έκανε απιστία! Η τελευταία δοκιμή για τον Έντουαρντ ήταν αυτή με τη Μπέατρις όταν προσπάθησε και δεν τα κατάφερε κάτι το οποίο όπως είδατε εξομολογήθηκε σε αυτό το outtake στη Μπέλλα. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με τραβάει καθόλου να γράψω για απιστίες και καυγάδες σε σχέση με αυτό. Αντίθετα θέλω να θίξω άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά και ουσιαστικά που πιστεύω ότι και εσείς θα συμφωνήσετε καθώς θα διαβάσετε τη συνέχεια ότι άξιζαν περισσότερο. Και φυσικά δεν θα σταματήσω να δείχνω την αγάπη που έχουν αυτοί οι δύο ο ένας για τον άλλο. Αυτά θέλω να πω μέσα από αυτή την ιστορία. Το επόμενο θα είναι ένα πικάντικο και παιχνιδιάρικο κεφάλαιο 1920! Δεν θα σας αποκαλύψω τίποτα αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε. Μετά από αυτό θα γυρίσω στο ΣΣΣ το οποίο έχω παραμελήσει και πρέπει να συνεχίσω μιάς και εκεί υπάρχει πολύ ψωμί καθώς τα πράγματα σιγά, σιγά φτάνουν ας πούμε στο τέλος... | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 22:25 | |
| Kαι ναι λοιπόν,ΠΑΛΙ διάβασα καινούριο κεφάλαιο και όπως πάντα Π¶ΛΙ έχυσα ΤΟ κλάμα... Ο θεός να πέσει να με κάψει αλλά πραγματικά τους ζηλεύω και τους φθονώ τόσο πολύ,το παραδέχομαι είμαι πάρα πολύ κακιά ...Πρώτη νύχτα στο δικό τους σπίτι,η "ξενάγηση¨ του Εντουαρντ...όλα τόσο τέλεια Δεν ξέρω γιατί και πως,αλλά πάντα ο τρόπος που γράφεις με αγγίζει πάρα πολύ,μπορεί εσύ να γράφεις για πάρτυ και εγώ να κάνω λες και διαβάζω για κηδεία....Όχι τίποτα άλλο,αλλά με λέει που με λέει "καταθλιπτικια" ο καλός μου,εσύ του δίνεις και πάτημα Όσο για το outtake πραγματικά το Ρ-Ο-Υ-Φ-Η-Ξ-Α σαν το σφουγγάρι το νέρο! Το απόλαυσα τόσο πολύ,δεν μπορώ καν να το περιγράψω.... ααχ περιμένω με αγωνία τη συνέχεια και επίσης θέλω να πω ότι χαίρομαι που μετά θα ασχοληθείς με ΣΣΣ γιατί μου έχουν λείψει τόσο πολύ κι αυτοί οι ήρωες Η κλαψιάρα τελείωσε! χαχα! Φιλιά! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 7 Νοε 2010 - 22:30 | |
| Ax ανυπομονώ και για τα δύο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 9 Νοε 2010 - 15:02 | |
| Εντελώς ενημερωτικά θα ήθελα να σας πω ότι το blog μου έχει νέα εμφάνιση! Περάστε αν θέλετε να ρίξετε μία ματιά. Ευχαριστώ. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 9 Νοε 2010 - 15:03 | |
| αχ πολυ ωραια εμφανιση! μπραβο! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 10 Νοε 2010 - 20:32 | |
| Υπέροχο το νέο blog!!! Μπραβο Μαράκι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 10 Νοε 2010 - 20:37 | |
| χμμ... για να είμαι ειλικρινής το σκέφτομαι. Η προηγούμενη εμφάνιση μου άρεσε πάρα πολύ και ακόμα το σκέφτομαι μήπως το ξαναγυρίσω στο παλιό. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 10 Νοε 2010 - 20:41 | |
| Nαι εντάξει, το παλιο ήταν πιο κλασικό ασ΄ πούμε πιο ρομαντικό!!! Το καινούριο είναι πιο μοτνέρνο πιο extrem!!!! ¶λλα ότι θέλεις εσύ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 10 Νοε 2010 - 20:58 | |
| Θα το αφήσω μάλλον προς το παρόν, μετά θα κάνω κάποια αλλαγή λόγω Χριστουγέννων και βλέπουμε. Αν δεν βρω κάτι να με ενθουσιάσει μπορεί να ξαναγυρίσω και στο παλιό το οποίο παραδέχομαι ότι το είχα ερωτευτεί. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 10 Νοε 2010 - 21:04 | |
| χαχα!!! Κι αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά το άλλο ίσως το είχες συνηθίσει...γι αυτό! Υπέροχες εικόνες!!! Πανεμορφο!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 10 Νοε 2010 - 21:42 | |
| Είναι ωραίο δεν λέω αλλά το παλιό είναι αλλιώς | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 11 Νοε 2010 - 15:59 | |
| Η καινουργια εμφανιση ειναι καταπληκτικη Αλλα για να πω την αληθεια ειχα λατρεψει την προηγουμενη με εναν διαφορετικο τροπο Μετεδειδε κατι, και ταιριαζε τοσο πολυ με τις ιστοριες σου -μιλαω για τον ρομαντισμο που περιεχουν- που ο συνδιασμος ηταν... Δεν υπαρχουν λεξεις για να το περιγραψω Φυσικα οτι θελεις εσυ παντα Εγω απλως λεω την γνωμη μου |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|