| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 21:56 | |
| Έχω μείνει κάπως ετσι και κοιτάω τον υπολογιστή σαν χαζή. Είναι έγκυος?έγκυος?έγκυος? Αλλό ένα τούβλο ου ο Έντουαρντ θα φάει στο κεφάλι.Εύχομαι αυτό να τους βοηθήσει να είναι και πάλι μαζί. Αν έχω καταλάβει καλά συνεχίζεις με αυτήν την ιστορία? Να ρωτήσω και κάτι άσχετο:Είχες κάτι σαν συνεντεύξεις κάποτε στο μπλοκ που μιλούσες με τους ήρωες τις ιστορίες.Τώρα δεν τα βρίσκω. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 22:02 | |
| Χμμ... τα νέα της εγκυμοσύνης σας τάραξαν κάπως βλέπω... Παιδιά δεν ξέρω πως σας φάνηκε αυτό αλλά επίσης εξ' αρχής το είχα στο πλάνο του σεναρίου! Συνεχίζω με αυτή την ιστορία όπως σας είχα πει και μάλιστα παιδιά θα συνεχίσω μέχρι το τέλος τέλος! Δηλαδή, αν θυμάστε είχα πει ότι θα γράψω και ένα δεύτερο μέρος για το Lucky Star για τον Άγιο Βαλεντίνο και θα τηρήσω την υπόσχεση μου αλλά ίσως να μην είναι έτοιμο π.χ. την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί λίγο αργότερα και αυτό γιατί θέλω να τελειώσω με το ΣΣΣ. Δεν θέλω να βγω από το mood σε καμία περίπτωση τώρα που το έχω ζεστό και κυλάει. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία. Υπολογίστε συνολικά τρία κεφάλαια ακόμα και έναν επίλογο σε δύο μέρη. Λογικά θα προλάβω μέχρι τον Άγιο Βαλεντίνο αν όχι απλά θα 'καθυστερήσω' λίγο το Lucky Star. Άλλωστε για τον Άγιο Βαλεντίνο θα έχουμε πολλά να διαβάσουμε εν όψη και του διαγωνισμού! Για τις συνεντεύξεις Λίτσα έχεις δίκιο, τις έχω βγάλει από το blog από τότε που για ένα χρονικό διάστημα είχα 'κατεβάσει' όλο το ΣΣΣ τις οποίες μάλιστα σήμερα σκεφτόμουν και λέω να τις ξαναβάλω! Θέλετε να τις ξαναδιαβάσετε; Και μάλιστα λέω να γράψω μία ακόμα συνέντευξη τώρα που φτάνουμε στο τέλος. Αν έχετε ερωτήσεις μπορείτε να τις γράψετε ελεύθερα και να κάνουμε μία ακόμα συνέντευξη! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 22:14 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 22:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 22:40 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 22:47 | |
| Λοιπόν, ψάχνοντας στον υπολογιστή μου κατάφερα να βρω την πρώτη συνέντευξη που είχα κάνει! Τη δεύτερη δεν την έχω βρει ακόμα... αλλά που θα πάει! Οπότε μπορώ να σας βάλω την πρώτη να την ξαναδιαβάσετε αν θέλετε. Για όσους δεν ξέρουν οι συνεντεύξεις είναι φανταστικές - υποτιθέμενες συνεντεύξεις που παίρνει η 'δημιουργός' από τους ήρωες της! Και είχε πολύ πλάκα γιατί τότε ήμασταν ακόμα στην αρχή και δεν ξέρατε πολλά για την εξέλιξη του στόρι όπως τώρα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Με κάνετε και πετάω από τη χαρά μου όταν διαβάζω τα σχόλια σας και ακόμα περισσότερο καθώς βλέπω την ιστορία μου να προχωράει και να μιλάτε με τόση γλύκα γιαυτή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 22:56 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 23:09 | |
| Ναι αν και τώρα που τη διαβάζω μου φαίνεται πολύ γελοία1 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 23:21 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Ναι αν και τώρα που τη διαβάζω μου φαίνεται πολύ γελοία1
Παρότι που την έχω διαβάσει πριν περίπου 6 μηνες μου είχε αρέσει πολύ αν θυμάμαι καλά.Ότι θέλεις εσύ , εσύ ξέρεις τι ταιριάζει και ι όχι στον μπλοκ σου.Εγώ μόνο παράκληση θα κάνω σε παρακαλώ -άμα γίνεται- να την βάλεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 23:24 | |
| Καλά, κάτσε να βρω και τη δεύτερη και θα αποφασίσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 23:27 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Καλά, κάτσε να βρω και τη δεύτερη και θα αποφασίσω.
Οκ!Βασικά και η δεύτερη μου είχε αρέσει.Βασικά ότι γράφεις μου άρεσει.Οπότε τι κάθομαι και το συζητάω. Είμαι σίγουρη πως θα κάνεις καλή επιλογή για το αν θα ανεβάσεις κάτι από αυτές ή όχι. Καληνύχτα. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 23:29 | |
| Aχ αυτό το κεφάλαιο σκέτο βάσανο ήταν!!!! Ο Έντουαρντ στα πατώματα με 3 μπουκάλια ουίσκι στον οργανισμό του??? Γιατί το καμάρι μου!?? Μα και αυτός να την ακολουθήσει! Δεν καθόταν εκεί ύσηχος ήσυχος να του το πει η μπέλλα??? ποπο αυτό δεν το περίμενα με τίποτα!!!!! Η εγκυμωσύνη της Μπέλλα με ξάφνιασε πολύ και όπως είπαν και σε προηγούμενα ποστ διπλή κεραμίδα στο κεφαλάκι του Εντ! Παρ όλα αυτά νομίζω πως θα βοηθίσει πολύ στην εξέλιξη του έργου και μάλιστα στο να συγχωρέσει ο Εντ την Μπέλλα! Πφ.. το κείμενο ήταν τέλειο με πολύ έντονα συναισθήματα και μεγάλες ανατροπές αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω γιατί κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα για το επόμενο κεφάλαιο που ελπίζω να έρθει όσο πιο γρήγορα μπορέσεις! Μπράβο σου! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 23:52 | |
| Aν πω οτι με συγκινησες θα ειναι πολυ λιγο.... Ολος αυτος ο πονος και η αγαπη που δενει αυτους τους δυο αβθρωπους απλα σε ρουφαει και σε συνθλιβει.....Οσα συγχαρητηρια κι αν σου δωσω δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτο που εγραψες.....Η εγκυμοσυνη της Μπελλα πραγματικα μας ηρθε ξαφνικη αλλα νομιζω πως ειναι ακριβως το κομματι που ελειπε για να συμπληρωσει την ευτυχια που τους αξιζει....Η υπαρξη ενος παιδιου ηταν αυτη που τους εμποδιζε να ενωθουν πραγματικα και τωρα η υπαρξη ενος παιδιου ειναι που θα τους ενωσει ακομη περισσοτερο....Ανυπομωνω για το επομενο κεφαλαιο και για εκεινη την στιγμη που ολα θα μπουν στην θεση τους και θα καταφερουν επιτελους να ειναι μαζι με τον τροπο που τους αξιζει.... Και παλι χιλια μπραβο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 25 Ιαν 2011 - 10:48 | |
| Καλημέρα! Κορίτσια σας ευχαριστώ θερμά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τα καλά σας λόγια. Όπως είπα και πιο πάνω, ήταν απαραίτητο να δούμε την πλευρά της Μπέλλα για όσα συνέβησαν από τη στιγμή της αποκάλυψης και μετά. Και πιστεύω ότι το επόμενο κεφάλαιο θα σας ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο. Η beta μου πάντως είναι πολύ ευχαριστημένη! Δυστυχώς τη δεύτερη συνέντευξη δεν έχω καταφέρει ακόμα να τη βρω.. δεν ξέρω αν θα ανεβάσω την πρώτη, μάλλον ναι αλλά ίσως μετά το τέλος της ιστορίας ή μαζί με αυτή που θα γράψω τώρα αν θέλετε φυσικά! Το επόμενο κεφάλαιο θα ανέβει λογικά το ΣΚ που μας έρχεται. Και φυσικά μπορείτε ελεύθερα να γράφετε κι άλλα σχόλια, δίνουν την απαραίτητη έμπνευση στον συγγραφέα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 25 Ιαν 2011 - 14:12 | |
| Ξέρω πως γίνομαι γραφική αλλά προσωπικά θα μου άρεσε μια καινούρια συνέντευξη.
Μία είκονα που θα μου άρεσε να διάβαζα θα ήταν να πηγαίνανε μαζί στο γιατρό οι δυο τους για να δουν το μωρό τους και μαζί αγκαλιά στον καναπέ ενώ ο Ντανιέλ να παίζει με το όλιβερ.
Εύχομαι να έχεις από εδώ και πέρα αρκετά ρομανικές σκηνές. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 25 Ιαν 2011 - 22:45 | |
| Σας υπόσχομαι ότι στη συνέχεια θα υπάρξουν ρομαντικές στιγμές και θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε ακριβώς αυτά που πρέπει σε σχέση με το ευτυχισμένο τέλος που περιμένει το ζευγάρι. Έχω κάποιες σκηνές στο μυαλό μου και θα της δείξω ελπίζοντας ότι θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες σας. Τώρα για την καινούρια συνέντευξη δεν έχω πρόβλημα να τη γράψω αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε ερωτήσεις. Και κάτι μου λέει ότι δεν έχετε πια πολλές απορίες όπως στην αρχή μιας και τώρα η ιστορία έχει προχωρήσει και έχουν αποκαλυφθεί τα περισσότερα μυστικά. Αλλά και πάλι μπορεί να υπάρχουν ερωτήματα οπότε δεν μένει παρά να θέσετε τις ερωτήσεις σας και έτσι να έχουμε μία συνέντευξη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 25 Ιαν 2011 - 23:24 | |
| Εγω ερωτησεις έχω αλλά νομίζω πως πρέπει να διαβασω και το τέλος και μετά να ξανακοιτάξω τα κενά μου.
Μία που ίσως είναι και λίγο χαζή: Αν ο Έντουαρντ θα πάει στο νεκροταφείο την Μπέλλα για τους γονείς ή αν πάει μόνος του.Και γενικά αν έχει πάει ποτέ εκτός από την κηδεία . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 25 Ιαν 2011 - 23:43 | |
| χμμμ.... νομίζω ότι ο Έντουαρντ θα θέλει να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση και σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες. Πως θέλετε να το κάνουμε; Θέλετε μήπως να περιμένετε να ολοκληρωθεί η ιστορία και να κάνετε τότε τις ερωτήσεις σας για τυχόν ΄κενά' ή θέματα που έμειναν ανοιχτά και δεν σας έχει καλύψει η ιστορία; Προσωπικά δεν με πειράζει. Επίσης σας είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά νομίζω ότι καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος θα έχετε καλύτερες ιδέες. Θα θέλατε να δείτε outtake για αυτή την ιστορία; Και αν ναι τι ακριβώς; Εγώ έχω ορισμένα πράγματα μέσα στο μυαλό μου αλλά θέλω να ακούσω τις δικές σας πρώτα. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 26 Ιαν 2011 - 8:49 | |
| Καλημερα!!! Αυτη η ιστορια μας εχει αγγιξει με εναν τελειως διαφορετικο τροπο. Περιμενουμε καθε κεφαλαιο με πολυ αγωνια και ποτε δεν μας απογοητευεις!! Παντως οσον αφορα την συνεντευξη εγω ειμαι της αποψης να τελειωσει η ιστορια και μετα να κανουμε οτι ερωτησεις εχουμε.τσι και αλλιως σε λιγα κεφαλαια δυστηχως τελειωνει οποτε θα ηταν καλυτερα να κανουμε λιγο υπομονη για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη. Αυτα απο εμενα και περιμενω το καινουργιο κεφαλαιο πως και πως!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 26 Ιαν 2011 - 14:53 | |
| Nαι και εγώ συμφωνώ εξάλλου οι περισσότερες απορίες που μου έρχονται τώρα αφορύν την εξέλιξη του έργου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 26 Ιαν 2011 - 19:26 | |
| Εγώ είχα πει πρώτη για το να ελιώσει η ιστορία και μεά. Μου ήρθε κι άλλη ερώτηση δεν ξέρω βεβαα αν θα καλυφθει στο επόμενο κεφάλαιο. "Πως ένιωσε και η Μπέλλα όταν κατάλαβε πως είναι έγκυος.Αν φοβήθηκε, αν ήθελε να τρέξει στον Έντουαρντ να το πει κτλ" | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 26 Ιαν 2011 - 19:50 | |
| Πω Πω εξελιξεις!Απο που να ξεκινησω?? Μαρια μας αφησες αφωνες για ακομη μια φορα..ιδιως για το θεμα της εγκυμοσυνης..ημουν μια απο τις πολλες που εμεινε να χασκει μπροστα στον υπολογιστη,ειμαι σιγουρη !! Το κεφαλαιο ηταν αυτο ακριβως που μας ειχες υποσχεθει,αν οχι ηταν κατι πολυ παραπανω!!!! Δεν ξερω αν εχεις αποφασισει να ειναι μεσα στην ιστορια σου κατι τετοιο αλλα προσωπικα θα ηθελα πολυ ενα outtake με τα χρονια που ακολουθησαν..αν εκαναν αλλα παιδια..τι εγιναν οι υπολιποι χαρακτηρες κτλπ! Μαρακι και παλι συνχαρητηρια!!!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 26 Ιαν 2011 - 22:13 | |
| Καλησπέρα! Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά που διαβάζετε τις ιστορίες μου και για τα όμορφα σχόλια σας! Συμφωνούμε λοιπόν, να τελειώσει η ιστορία πρώτα και μετά κάνουμε τη συνέντευξη. Επίσης περιμένω κι άλλες ιδέες για outtake. Αν και ίσως θα θέλετε να δείτε και σε αυτή την περίπτωση πρώτα ολοκληρωμένη την ιστορία και μετά να σκεφτείτε για outtake πιστεύω! Λοιπόν για όσους με ρωτάτε ΝΑΙ ήξερα από την αρχή ότι κάπου σε αυτό το σημείο της ιστορίας ότι η Μπέλλα θα ήταν έγκυος. Όπως ακριβώς ήξερα ποιος θα είναι και ο επίλογος! Θα δείτε παρακάτω! Λίτσα σχετικά με την ερώτηση που κάνεις υποθέτω ότι αναφέρεσαι στη δεύτερη - τωρινή εγκυμοσύνη της Μπέλλα. Νομίζω ότι η ερώτηση σου αυτή θα απαντηθεί στο κεφάλαιο 21! Vera, θα μπορούσα ίσως να γράψω ένα outtake για το 'μέλλον' της Μπέλλα και του Έντουαρντ αλλά φανταζόμουν ότι θα ήταν πιο ενδιαφέροντα κάποια outtake του τύπου η σχέση της Μπέλλα με τη μητέρα της και αν αυτή θα αποκατασταθεί και πως ή σε σχέση με το θέμα του 'βιασμού' της Μπέλλα... (όχι εξιστόρηση του γεγονότος αυτού αλλά ίσως κάποια θέματα που θα προκύψουν στο μέλλον ξαναφέρνοντας τη κατά κάποιο τρόπο και πάλι αντιμέτωπη με αυτό.) | |
|
| |
| |
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|