| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 20 Νοε 2010 - 16:24 | |
| Πολύ ενδιαφέροντα όσα γράψατε και θα ήθελα να μάθω όλα όσα περνάνε από το μυαλό σας ακόμα και αν σας φαίνονται παράλογα ή εξωφρενικά. Ξέρετε καμία φορά οι εξωφρενικές αυτές ιδέες γίνονται η αιτία για να γράψει κανείς μία ολόκληρη ιστορία. Προσωπικά χαίρομαι που αυτή η ιστορία είναι ολοκληρωμένη ακόμα και μέσα σε 6 κεφάλαια γιατί πιστεύω ότι αυτή η έκταση είναι αρκετή για να ειπωθούν όσα πρέπει να ειπωθούν. Αν με ρωτήσει κανείς αν θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, σίγουρα θα μπορούσε να είναι αλλά με δύο ιστορίες που έχω ήδη σε εξέλιξη δεν θα μπορούσα με τίποτα να προσθέσω και κάποια άλλη. Γιαυτό προτίμησα να αναπτύξω την ιδέα μου μέχρι εκεί που ήταν απαραίτητο. Και όπως σας έλεγα παραπάνω θα σας βάζω στη μέση της εβδομάδας και ένα teaser για να παίρνετε μία γεύση μέχρι το επόμενο κεφάλαιο και...! Κάθε κεφάλαιο έχει ένα τραγούδι ! Θα ποστάρω τώρα το τραγούδι του πρώτου κεφαλαίου και αμέσως μετά και του επόμενου κεφαλαίου για να το σκέφτεστε μέχρι την Παρασκευή που θα έχουμε το νέο κεφάλαιο! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 20 Νοε 2010 - 17:10 | |
| καλα οι μουσικες επιλογες ειναι θεκες , δεν θα μιλησω για την μουσικη του πρωτου κεφαλαιου αλλα του επομενου που απο οτι καταλαβαινω δεν μας βλεπω καλα | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 20 Νοε 2010 - 17:42 | |
| μολις διαβασα την καινουργια ιστορια και εχω μεινει τι εκπληκτικη ιστορια ηταν αυτη και η μπελλα πολυ αινιγματικη εγω πιστευω η οτι δεν εχει εμπειρια η οτι εχει καποιο προβλημα σωματικο η ψυχικο και θελει να περασει αυτην την βραδια γιατι απο οτι καταλαβαμε ολοι αυτη η βραδια θα ειναι φωτια και λαβρα........μηπως ειναι αρρωστη καποια ανιατη αρρωστια ισως???περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια την παρασκευη μεχρι τοτε πως θα αντεξουμε αγνωστο......... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 20 Νοε 2010 - 20:46 | |
| Πάντα λάτρευα τις μικρές ιστορίες γιατί συνήθως είχαν ένα πιο εξεζητημένο θέμα… Και για να πω την αλήθεια αυτή εδώ τα σπάει!!! Έχω διαβάσει μερικά άρλεκιν με θέμα τις σχέσεις «υπό όρους» όπως για παράδειγμα οικονομικούς, εργασιακούς, συμφέροντος κτλ που τις περισσότερες φορές -για να μην πω πάντα- κατέληγαν με τους πρωταγωνιστές να ερωτεύονται πραγματικά ο ένας τον άλλον ξεπερνώντας τα κοινωνικά εμπόδια… Είχε τρομερό σασπένς η κάθε μία από αυτές και μου αρέσουν πάρα πολύ!!! Αλλά παρόλο που είμαι συνηθισμένη σε αυτές τις ιστορίες δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τι ακριβώς θέλει η Μπέλλα από τον Έντουαρντ και γιατί είναι τόσο σίγουρη ότι κανένα αγόρι δεν θα μπορούσε να κάνει μόνιμη σχέση μαζί της. Προφανώς πρέπει να είναι πολύ γενναία για να προτείνει στον Εντ κάτι τόσο περίεργο από το τρίτο ραντεβού. ~> Θέλει να κάνουνε έρωτα? (με κάποιο περίεργο τρόπο ίσως?) ~> Θέλει να κάνει ένα παιδί…? ~>Ίσως δεν έχει ξανακάνει έρωτα και θέλει να το κάνει με κάποιον αλλά χωρίς να δεθεί συναισθηματικά μαζί του (επειδή έχει κάποιο πρόβλημα…) αλλά τι? Πφφφφ… αργεί πολύ η Παρασκευή… Keep writing!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:16 | |
| niki, πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου! Λοιπόν είμαι κι εγώ από αυτές που έχω διαβάσει πολλά άρλεκιν και πιστεύω ότι κάποια από αυτά άξιζαν τον κόπο! Πολλά από τα φανφικ που διαβάζουμε μπορώ να πω ότι έχουν μία δόση άρλεκιν, αλλά τα φανφικ είναι πιο εξελιγμένα! Προφανώς έρχεται η επανάσταση στο Άρλεκιν! Και πολύ εύστοχες οι υποθέσεις που κάνεις παρακάτω. Η Μπέλλα προς το παρόν είναι ένα αίνιγμα και περισσότερο για τον Έντουαρντ ο οποίος από το επόμενο κεφάλαιο και μετά θα αρχίσει να προβληματίζεται ακόμα περισσότερο και δικαιολογημένα. Δεν ξέρω αν το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο κεφάλαιο, μάλλον όχι. Θα πάρετε σίγουρα τις απαντήσεις που θέλετε στο τρίτο κεφάλαιο και με το παραπάνω όπου θεωρητικά θα μπορούσε η ιστορία να τελειώσει εκεί. Αλλά όχι... έχουμε μερικά πραγματάκια να δούμε ακόμα! Πραγματικά ανυπομονώ να δω πως θα σας φανεί η συνέχεια! Και ένα κεφάλαιο την εβδομάδα είναι μία χαρά! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:21 | |
| Ω βρε Μαρία, τι κρύβει η Μπέλλα; Τι;;; Στην αρχή το πονηρό μου μυαλό πήγε προς την κατεύθυνση ότι ίσως θέλει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση... Καλά μην βαράτε! Αλλά τώρα που διάβασα και τα άλλα σχόλια... Τι στο καλό συμβαίνει; Τείνω περισσότερο προς την άποψη που λέει ότι έχει κάποιο σωματικό πρόβλημα, κάποια δυσπλασία ίσως;;; Πάντως λογικά πρέπει να είναι κάτι που φαίνεται και όχι κάποια ασθένεια. Επίσης μου κάνει εντύπωση η αντιμετώπιση της Ρόζαλι και της Άλις! Είναι σαν να μην βλέπουν το "πρόβλημα" της Μπέλλα με τον τρόπο που το βλέπει εκείνη... Οι δυο τους είναι πιο θετικές στην προοπτική του να κάνει η Μπέλλα μια σχέση, ενώ εκείνη το αποκλείει... Ουφ! Μόνο μια βδομαδούλα έμεινε... Edit: Εμμ! Δυο βδομαδούλες!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την michelle στις Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:22, 1 φορά | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:48 | |
| Άμα το κάνω ένα κεφάλαιο το μήνα θα με πάρετε με τις πέτρες! Και εδώ που τα λέμε θα βασανίζομαι κι εγώ μαζί σας και δεν κάνει! Ένα τη βδομάδα είπα! Τελεία και παύλα! Εδώ εγώ διαβάζω τον Master από αρχαιοτάτων χρόνων! Το ξέρετε παρακαλώ ότι έφτασε αισίως στο κεφάλαιο 100;; Αχ να τα χιλιάσει το πουλάκι μου! Χίλια μαστίγια εχμ... χρόνια να έχει ήθελα να πω! Ναι ξέρω άσχετο ας γυρίσουμε στα δικά μας. Michelle όπως πάντα μέσα στο μυαλό μου είσαι! Τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται! Η Ρόζαλι και η Άλις προσπαθούν να βοηθήσουν τη Μπέλλα με τον τρόπο τους. Στο δεύτερο κεφάλαιο θα δείτε περισσότερα για αυτή τη σχέση! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:50 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- niki, πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου! Λοιπόν είμαι κι εγώ από αυτές που έχω διαβάσει πολλά άρλεκιν και πιστεύω ότι κάποια από αυτά άξιζαν τον κόπο! Πολλά από τα φανφικ που διαβάζουμε μπορώ να πω ότι έχουν μία δόση άρλεκιν, αλλά τα φανφικ είναι πιο εξελιγμένα! Προφανώς έρχεται η επανάσταση στο Άρλεκιν!
χαχαχαχα!!! Μάλλον έχεις δίκιο στα φανφίκ εκδηλώνεται σαφέστατα περισσότερος συναισθηματισμός σε σχέση με τα άρλεκιν που πρέπει να εξεληχούνε μέσα σε σικγεκριμένα όρια σε σχεση με την πλοκή! Δεν ξέρω όμως γιατί αλλά παρά τις διαφορές το φανφίκ σου αυτό μου θύμησε έντονα άρλεκιν!!! Και δεν έχουν έρθει ακόμα και οι λεμονάδες!!!! Τι να πω... εύχομαι αυτό να είναι το καλύτερο αρλεκινοφανφίκ που θα διαβάσω!!!! (αν και αν κρίνω απο την συγγραφέα είμαι σίγουρη!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 24 Νοε 2010 - 20:15 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι πιθανότατα το επόμενο κεφάλαιο ΣΣΣ θα αργήσει λιγάκι, ίσως πάμε μετά τις γιορτές και αυτό επειδή ξεκίνησα και γράφω το Χριστουγεννιάτικο φανφικ μου! Ίσως λοιπόν να χρειαστώ λίγο χρόνο για να το γράψω (θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο από ένα συνηθισμένο κεφάλαιο) και πιθανότατα μέχρι να τελειώσω με αυτό δεν θα μπορέσω να γράψω ΣΣΣ. Έτσι κι αλλιώς θα σας κρατάω ζεστούς όλο το μήνα με τα Βαθιά Σημάδια της Καρδιάς, μην ξεχνάτε ένα νέο κεφάλαιο κάθε Παρασκευή! Και για να πάρετε μία γεύση σας χαρίζω ένα μικρό απόσπασμα - ένα teaser του επόμενου κεφαλαίου! http://jokastia.blogspot.com/2010/11/teaser-2.htmlΠροτείνω να το συνδιάσετε ακούγοντας το μουσικό θέμα του δεύτερου κεφαλαίου. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 24 Νοε 2010 - 20:37 | |
| To teaser-teaser δε λέω αλλά και αυτή η Παρασκευή είναι μεθαύριο!Αργεί λίγα 24ωρα ακόμα...Θα αντέξουμε! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 24 Νοε 2010 - 20:55 | |
| omg omg τι ηταν και αυτο το teaser τα εχω δει ολα ηταν τελειο αλλα μικρο αλλα με αυτη το μικρο αποσπασμα θα αντεξουμε μεχρι την παρασκευη μονο δυο 24 ειναι ακομα.......οσο για το ΣΣΣ πραγματικα πολυ κριμα που θα ερθει η συνεχεια μετα τα χριστουγεννα αλλα πιστευω πως η χριστουγεννιατικη ιστορια θα μας αποζημιωσει γιατι θα ειναι τελεια οπως και οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 24 Νοε 2010 - 21:02 | |
| Πιστεύω ότι η Χριστουγεννιάτικη ιστορία θα σας αρέσει πάρα πολύ και όλοι θα πείτε πως άξιζε τον κόπο η αναμονή! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 24 Νοε 2010 - 21:12 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 24 Νοε 2010 - 21:24 | |
| Ανυπομονώ να έρθει η παρασκευή μια το βιβλίο V.A και από την άλλη το καινούργιο κεφαλαίο | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 24 Νοε 2010 - 22:27 | |
| Αχ πολύ πολύ πολύ αγωνία κρύβει αυτό το κεφάλαιο-το 2ο-!!! Η αγωνία και η περιέργεια έχουν χτυπήσει κόκκινο!!! Αχ!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Δεν τον αφήνει να μιλήσει? Τι θα του πει? Περιμενουμε..........περιμένουμε........περιμένουμε............ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 24 Νοε 2010 - 22:40 | |
| Υπομονή! Σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα θα έχετε το νέο κεφάλαιο! Ελπίζω να σας αρέσει και φυσικά είμαι κι εγώ περίεργη για να δω πως θα σας φανεί και τι εντυπώσεις θα σας δημιουργήσει! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 25 Νοε 2010 - 11:09 | |
| καλα το teaser απλα μας εκανε να περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 25 Νοε 2010 - 21:26 | |
| Surprise!!!! Επειδή αύριο θα λείπω σχεδόν όλη την ημέρα και πιθανότατα δεν θα έχω χρόνο να ανεβάσω το νέο κεφάλαιο για το 'Βαθιά σημάδια της Καρδιάς' έτσι αποφάσισα να το ανεβάσω από απόψε. http://jokastia.blogspot.com/2010/11/2_25.htmlΌπως πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου! Θα ακολουθήσει μέσα στο ΣΚ το μουσικό teaser του επόμενου κεφαλαίου και μέσα στην εβδομάδα ένα απόσπασμα - teaser! Το τρίτο κεφάλαιο θα αναρτηθεί την επόμενη Παρασκευή, (εκτός εάν προκύψει κάτι πάλι που δεν νομίζω) βάση του προγράμματος. Και φυσικά ανυπομονώ για τα σχόλια σας όπως πάντα. Θέλω να δω πόσα καταλάβατε από αυτό το κεφάλαιο, περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 25 Νοε 2010 - 21:46 | |
| δεν εχω λογια να το περιγραψω !απλα θεικο | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 25 Νοε 2010 - 21:47 | |
| Τελεία τρέχω να το διαβάσω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 25 Νοε 2010 - 21:49 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 25 Νοε 2010 - 21:53 | |
| και εγω την εχω αυτη την ερωτηση...τι της ειχε συμβει και ειναι ετσι??????? καλα και η επιμονη της ροζαλι για λεπτομερειες ολα τα λεφτα...... οσο για το λεμονι,δεν λεμε τιποτα εισαι master μαρακι... μπραβο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 25 Νοε 2010 - 21:57 | |
| Για να δούμε! Ας περιμένουμε κι άλλους να το διαβάσουν και να δούμε τι πιστεύουν. Λογικές οι απορίες σας κατά κάποιο τρόπο... Αλήθεια, τι θα πιστεύατε αν ήσασταν στη θέση του Έντουαρντ;;; Για να σας καθησυχάσω θα σας πω ότι στο επόμενο κεφάλαιο λύνεται το μυστήριο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 25 Νοε 2010 - 22:07 | |
| Τι θα πίστευα εγώ αν ήμουν ο Έντουαρντ...??? Ίσως ότι η Μπέλα είναι μια κοπέλα που δεν είχε ποτέ της σεξουαλική ζωή και θα ήθελε εγώ να ήμουν ο..."πρώτος" γι αυτήν....Βέβαια θα παραξενευόμουν λιγάκι με τις φαντασιώσεις της μιας και...δεν ξερει το..."πώς" αλλά μάλλον αυτό θα πίστευα... Τώρα ως αναγνώστης....το ίδιο .μου περνάει από το μυαλό...όμως κάποια σημεία με προβληματίζουν... Καμία σχέση ό,τι είπα φαντάζομαι... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|