Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 16:24

Πολύ ενδιαφέροντα όσα γράψατε και θα ήθελα να μάθω όλα όσα περνάνε από το μυαλό σας ακόμα και αν σας φαίνονται παράλογα ή εξωφρενικά. Ξέρετε καμία φορά οι εξωφρενικές αυτές ιδέες γίνονται η αιτία για να γράψει κανείς μία ολόκληρη ιστορία. Wink

Προσωπικά χαίρομαι που αυτή η ιστορία είναι ολοκληρωμένη ακόμα και μέσα σε 6 κεφάλαια γιατί πιστεύω ότι αυτή η έκταση είναι αρκετή για να ειπωθούν όσα πρέπει να ειπωθούν. Αν με ρωτήσει κανείς αν θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, σίγουρα θα μπορούσε να είναι αλλά με δύο ιστορίες που έχω ήδη σε εξέλιξη δεν θα μπορούσα με τίποτα να προσθέσω και κάποια άλλη. Γιαυτό προτίμησα να αναπτύξω την ιδέα μου μέχρι εκεί που ήταν απαραίτητο. Wink

Και όπως σας έλεγα παραπάνω θα σας βάζω στη μέση της εβδομάδας και ένα teaser για να παίρνετε μία γεύση μέχρι το επόμενο κεφάλαιο και...!

Κάθε κεφάλαιο έχει ένα τραγούδι ! Θα ποστάρω τώρα το τραγούδι του πρώτου κεφαλαίου και αμέσως μετά και του επόμενου κεφαλαίου για να το σκέφτεστε μέχρι την Παρασκευή που θα έχουμε το νέο κεφάλαιο! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 906998
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 17:10

καλα οι μουσικες επιλογες ειναι θεκες , δεν θα μιλησω για την μουσικη του πρωτου κεφαλαιου αλλα του επομενου που απο οτι καταλαβαινω δεν μας βλεπω καλα
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 17:42

μολις διαβασα την καινουργια ιστορια και εχω μεινει τι εκπληκτικη ιστορια ηταν αυτη και η μπελλα πολυ αινιγματικη εγω πιστευω η οτι δεν εχει εμπειρια η οτι εχει καποιο προβλημα σωματικο η ψυχικο και θελει να περασει αυτην την βραδια γιατι απο οτι καταλαβαμε ολοι αυτη η βραδια θα ειναι φωτια και λαβρα........μηπως ειναι αρρωστη καποια ανιατη αρρωστια ισως???περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια την παρασκευη μεχρι τοτε πως θα αντεξουμε αγνωστο.........
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 20:46

Πάντα λάτρευα τις μικρές ιστορίες γιατί συνήθως είχαν ένα πιο εξεζητημένο θέμα… Και για να πω την αλήθεια αυτή εδώ τα σπάει!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 201917

Έχω διαβάσει μερικά άρλεκιν με θέμα τις σχέσεις «υπό όρους» όπως για παράδειγμα οικονομικούς, εργασιακούς, συμφέροντος κτλ που τις περισσότερες φορές -για να μην πω πάντα- κατέληγαν με τους πρωταγωνιστές να ερωτεύονται πραγματικά ο ένας τον άλλον ξεπερνώντας τα κοινωνικά εμπόδια… Είχε τρομερό σασπένς η κάθε μία από αυτές και μου αρέσουν πάρα πολύ!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 616544

Αλλά παρόλο που είμαι συνηθισμένη σε αυτές τις ιστορίες δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τι ακριβώς θέλει η Μπέλλα από τον Έντουαρντ και γιατί είναι τόσο σίγουρη ότι κανένα αγόρι δεν θα μπορούσε να κάνει μόνιμη σχέση μαζί της.

Προφανώς πρέπει να είναι πολύ γενναία για να προτείνει στον Εντ κάτι τόσο περίεργο από το τρίτο ραντεβού. ~> Θέλει να κάνουνε έρωτα? (με κάποιο περίεργο τρόπο ίσως?) ~> Θέλει να κάνει ένα παιδί…? ~>Ίσως δεν έχει ξανακάνει έρωτα και θέλει να το κάνει με κάποιον αλλά χωρίς να δεθεί συναισθηματικά μαζί του (επειδή έχει κάποιο πρόβλημα…) αλλά τι? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 686606 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 686606 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 686606

Πφφφφ… αργεί πολύ η Παρασκευή… WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 835489
Keep writing!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 21:16

niki, πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου! Λοιπόν είμαι κι εγώ από αυτές που έχω διαβάσει πολλά άρλεκιν και πιστεύω ότι κάποια από αυτά άξιζαν τον κόπο! Πολλά από τα φανφικ που διαβάζουμε μπορώ να πω ότι έχουν μία δόση άρλεκιν, αλλά τα φανφικ είναι πιο εξελιγμένα! Προφανώς έρχεται η επανάσταση στο Άρλεκιν! lol!

Και πολύ εύστοχες οι υποθέσεις που κάνεις παρακάτω. Η Μπέλλα προς το παρόν είναι ένα αίνιγμα και περισσότερο για τον Έντουαρντ ο οποίος από το επόμενο κεφάλαιο και μετά θα αρχίσει να προβληματίζεται ακόμα περισσότερο και δικαιολογημένα. Δεν ξέρω αν το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο κεφάλαιο, μάλλον όχι. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 691775 Θα πάρετε σίγουρα τις απαντήσεις που θέλετε στο τρίτο κεφάλαιο και με το παραπάνω όπου θεωρητικά θα μπορούσε η ιστορία να τελειώσει εκεί. Αλλά όχι... έχουμε μερικά πραγματάκια να δούμε ακόμα!

Πραγματικά ανυπομονώ να δω πως θα σας φανεί η συνέχεια! Και ένα κεφάλαιο την εβδομάδα είναι μία χαρά! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 906998
michelle
New Moon Victim
New Moon Victim
michelle

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 250
Registration date : 24/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 21:21

Ω βρε Μαρία, τι κρύβει η Μπέλλα; Τι;;;

Στην αρχή το πονηρό μου μυαλό πήγε προς την κατεύθυνση ότι ίσως θέλει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 730856 Καλά μην βαράτε!

Αλλά τώρα που διάβασα και τα άλλα σχόλια... Τι στο καλό συμβαίνει; Τείνω περισσότερο προς την άποψη που λέει ότι έχει κάποιο σωματικό πρόβλημα, κάποια δυσπλασία ίσως;;; Πάντως λογικά πρέπει να είναι κάτι που φαίνεται και όχι κάποια ασθένεια.

Επίσης μου κάνει εντύπωση η αντιμετώπιση της Ρόζαλι και της Άλις! Είναι σαν να μην βλέπουν το "πρόβλημα" της Μπέλλα με τον τρόπο που το βλέπει εκείνη... Οι δυο τους είναι πιο θετικές στην προοπτική του να κάνει η Μπέλλα μια σχέση, ενώ εκείνη το αποκλείει...

Ουφ! Μόνο μια βδομαδούλα έμεινε... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 413121

Edit: Εμμ! Δυο βδομαδούλες!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 413121 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 413121

Έχει επεξεργασθεί από τον/την michelle στις Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:22, 1 φορά
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 21:22

ναι ενα κεφαλαιο την εβδομαδα ειναι μια χαρα αλλα ενα κεφαλαιο το μηνα
θα ηταν καλυτερο...σκεψου το geek geek geek lol! lol! lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 21:48

Άμα το κάνω ένα κεφάλαιο το μήνα θα με πάρετε με τις πέτρες! Και εδώ που τα λέμε θα βασανίζομαι κι εγώ μαζί σας και δεν κάνει! Razz

Ένα τη βδομάδα είπα! Τελεία και παύλα! Εδώ εγώ διαβάζω τον Master από αρχαιοτάτων χρόνων! Το ξέρετε παρακαλώ ότι έφτασε αισίως στο κεφάλαιο 100;; Shocked Αχ να τα χιλιάσει το πουλάκι μου! Χίλια μαστίγια εχμ... χρόνια να έχει ήθελα να πω! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 616544

Ναι ξέρω άσχετο ας γυρίσουμε στα δικά μας.

Michelle όπως πάντα μέσα στο μυαλό μου είσαι! Τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται!

Η Ρόζαλι και η Άλις προσπαθούν να βοηθήσουν τη Μπέλλα με τον τρόπο τους. Στο δεύτερο κεφάλαιο θα δείτε περισσότερα για αυτή τη σχέση! Wink
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 21:50

WhiteQueen έγραψε:
niki, πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου! Λοιπόν είμαι κι εγώ από αυτές που έχω διαβάσει πολλά άρλεκιν και πιστεύω ότι κάποια από αυτά άξιζαν τον κόπο! Πολλά από τα φανφικ που διαβάζουμε μπορώ να πω ότι έχουν μία δόση άρλεκιν, αλλά τα φανφικ είναι πιο εξελιγμένα! Προφανώς έρχεται η επανάσταση στο Άρλεκιν! lol!

χαχαχαχα!!! Μάλλον έχεις δίκιο στα φανφίκ εκδηλώνεται σαφέστατα περισσότερος
συναισθηματισμός σε σχέση με τα άρλεκιν που πρέπει να εξεληχούνε μέσα σε σικγεκριμένα
όρια σε σχεση με την πλοκή!
Δεν ξέρω όμως γιατί αλλά παρά τις διαφορές το φανφίκ σου αυτό μου θύμησε έντονα άρλεκιν!!!
Και δεν έχουν έρθει ακόμα και οι λεμονάδες!!!! Τι να πω... εύχομαι αυτό να είναι το καλύτερο
αρλεκινοφανφίκ που θα διαβάσω!!!! (αν και αν κρίνω απο την συγγραφέα είμαι σίγουρη!)
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 20:15

Καλησπέρα σε όλους!

Ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι πιθανότατα το επόμενο κεφάλαιο ΣΣΣ θα αργήσει λιγάκι, ίσως πάμε μετά τις γιορτές και αυτό επειδή ξεκίνησα και γράφω το Χριστουγεννιάτικο φανφικ μου! Wink Ίσως λοιπόν να χρειαστώ λίγο χρόνο για να το γράψω (θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο από ένα συνηθισμένο κεφάλαιο) και πιθανότατα μέχρι να τελειώσω με αυτό δεν θα μπορέσω να γράψω ΣΣΣ.

Έτσι κι αλλιώς θα σας κρατάω ζεστούς όλο το μήνα με τα Βαθιά Σημάδια της Καρδιάς, μην ξεχνάτε ένα νέο κεφάλαιο κάθε Παρασκευή! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 6512

Και για να πάρετε μία γεύση σας χαρίζω ένα μικρό απόσπασμα - ένα teaser του επόμενου κεφαλαίου!

http://jokastia.blogspot.com/2010/11/teaser-2.html

Προτείνω να το συνδιάσετε ακούγοντας το μουσικό θέμα του δεύτερου κεφαλαίου. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 906998
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 20:37

To teaser-teaser δε λέω αλλά και αυτή η Παρασκευή είναι μεθαύριο!Αργεί λίγα 24ωρα ακόμα...Θα αντέξουμε! faint
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 20:55

omg omg τι ηταν και αυτο το teaser τα εχω δει ολα ηταν τελειο αλλα μικρο αλλα με αυτη το μικρο αποσπασμα θα αντεξουμε μεχρι την παρασκευη μονο δυο 24 ειναι ακομα.......οσο για το ΣΣΣ πραγματικα πολυ κριμα που θα ερθει η συνεχεια μετα τα χριστουγεννα αλλα πιστευω πως η χριστουγεννιατικη ιστορια θα μας αποζημιωσει γιατι θα ειναι τελεια οπως και οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 21:02

Πιστεύω ότι η Χριστουγεννιάτικη ιστορία θα σας αρέσει πάρα πολύ και όλοι θα πείτε πως άξιζε τον κόπο η αναμονή! Wink
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 21:12

α βρε Μαρια!!!!!!!!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 21:24

Ανυπομονώ να έρθει η παρασκευή μια το βιβλίο V.A και από την άλλη το καινούργιο κεφαλαίο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 6512
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 22:27

Αχ πολύ πολύ πολύ αγωνία κρύβει αυτό το κεφάλαιο-το 2ο-!!! Η αγωνία και η περιέργεια έχουν χτυπήσει κόκκινο!!! Αχ!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Δεν τον αφήνει να μιλήσει? Τι θα του πει? Περιμενουμε..........περιμένουμε........περιμένουμε............ WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 4947
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 22:40

Υπομονή! Σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα θα έχετε το νέο κεφάλαιο! Ελπίζω να σας αρέσει και φυσικά είμαι κι εγώ περίεργη για να δω πως θα σας φανεί και τι εντυπώσεις θα σας δημιουργήσει! Wink
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 11:09

καλα το teaser απλα μας εκανε να περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 21:26

Surprise!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 6512

Επειδή αύριο θα λείπω σχεδόν όλη την ημέρα και πιθανότατα δεν θα έχω χρόνο να ανεβάσω το νέο κεφάλαιο για το 'Βαθιά σημάδια της Καρδιάς' έτσι αποφάσισα να το ανεβάσω από απόψε. Wink

http://jokastia.blogspot.com/2010/11/2_25.html

Όπως πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου!

Θα ακολουθήσει μέσα στο ΣΚ το μουσικό teaser του επόμενου κεφαλαίου και μέσα στην εβδομάδα ένα απόσπασμα - teaser! Το τρίτο κεφάλαιο θα αναρτηθεί την επόμενη Παρασκευή, (εκτός εάν προκύψει κάτι πάλι που δεν νομίζω) βάση του προγράμματος.

Και φυσικά ανυπομονώ για τα σχόλια σας όπως πάντα. Θέλω να δω πόσα καταλάβατε από αυτό το κεφάλαιο, περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 21:46

δεν εχω λογια να το περιγραψω !απλα θεικο
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 21:47

Τελεία τρέχω να το διαβάσω WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 4947
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 21:49

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 480860
Μπήκε συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 558691
Τη διάβασα μέσα σε ελάχιστο χρόνο!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 4947 ΤΕΛΕΙΑWhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 201917 ΤΕΛΕΙΑWhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 201917 ΤΕΛΕΙΑ!!!! Όμως.....ακόμη δεν κατάλαβα 100% το περιβόητο "σχέδιο" Rolling Eyes Ή ειπώθηκε και εγώ δεν το κατάλαβα WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 730856 ή ειπώθηκε έμμεσα...και δεν το πρόσεξα...
Η Μπέλα δεν είχε ξανά τέτοιου ειδους εμπειρίες?? Κάτι που αναφέρθηκε στο τέλος...'Δεν θέλω να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο όπως αυτό στο παρελθόν.’ Τι εννοεί με αυτό??? Επίσης, γιατί έδειξε την ταινία?? Μήπως θέλει να γυρίσει ταινία τελικά??? Rolling Eyes Συγγνώμη για τις τόοοσες ερωτήσεις μου, αλλά κάτι θα "έχασα"...ήμουν τόσο απορροφημένη που μάλλον δεν θα κατάλαβα καλά!! Rolling Eyes
Το κεφάλαιο ήταν υ-π-έ-ρ-ο-χ-ο!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 201917

ΣΤΙΣ 3 του μηνός......ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 4947
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 21:53

και εγω την εχω αυτη την ερωτηση...τι της ειχε συμβει και ειναι ετσι???????

καλα και η επιμονη της ροζαλι για λεπτομερειες ολα τα λεφτα......

οσο για το λεμονι,δεν λεμε τιποτα εισαι master μαρακι...

μπραβο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 474941
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 21:57

Για να δούμε! Ας περιμένουμε κι άλλους να το διαβάσουν και να δούμε τι πιστεύουν. Wink Λογικές οι απορίες σας κατά κάποιο τρόπο... Αλήθεια, τι θα πιστεύατε αν ήσασταν στη θέση του Έντουαρντ;;;

Για να σας καθησυχάσω θα σας πω ότι στο επόμενο κεφάλαιο λύνεται το μυστήριο!
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 22:07

Τι θα πίστευα εγώ αν ήμουν ο Έντουαρντ...??? Ίσως ότι η Μπέλα είναι μια κοπέλα που δεν είχε ποτέ της σεξουαλική ζωή και θα ήθελε εγώ να ήμουν ο..."πρώτος" γι αυτήν....Βέβαια θα παραξενευόμουν λιγάκι με τις φαντασιώσεις της μιας και...δεν ξερει το..."πώς" αλλά μάλλον αυτό θα πίστευα... Rolling Eyes Τώρα ως αναγνώστης....το ίδιο .μου περνάει από το μυαλό...όμως κάποια σημεία με προβληματίζουν... Rolling Eyes Καμία σχέση ό,τι είπα φαντάζομαι...

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 13 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: