| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 12:01 | |
| Fay, για όσα λες σε σχέση με το ότι ο Ντάνι αποδέχτηκε έτσι απλά ότι ο Έντουαρντ είναι μπαμπάς του θα ήθελα να σας εξηγήσω λίγο το σκεπτικό μου. Ακριβώς επειδή έχω ένα τετράχρονο παιδί με το οποίο συνομιλώ καθημερινά μαζί του προσπάθησα να το αποδώσω μέσα από τις εμπειρίες μου. Τα παιδιά σε εκπλήσσουν καθημερινά με τη συμπεριφορά τους και με τον τρόπο που αντιδρούν. Μπορεί κάτι πολύ σοβαρό να τα αφήσει αδιάφορα, ακριβώς επειδή δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν λόγους, αιτίες και καταστάσεις που απασχολούν τους μεγάλους ή μπορεί μία ολόκληρη ημέρα να κάνουν την ίδια ερώτηση, όπως π.χ. γιατί ο Γούντι από το Toy Story φοράει καφέ μπότες! Μπορεί τη μία στιγμή να κλαίνε επειδή τελείωσε το αγαπημένο τους παιδικό στην τηλεόραση και την επόμενη στιγμή να τα ξεχάσουν όλα επειδή τους έδωσες μία τσίχλα! Έτσι λοιπόν για εμένα ο Ντάνιελ δέχεται εύκολα την εξήγηση της Μπέλλα ότι ο πατέρας του είναι αυτός και επέστρεψε, πως κατά λάθος χάθηκαν. Τον Ντάνι δεν τον απασχολεί που ήταν ο πατέρας του τόσα χρόνια και γιατί δεν ήταν μαζί τους. Τον απασχολεί μόνο τώρα που τον βρήκαν να μείνει μαζί τους και να είναι και αυτός όπως τα άλλα παιδιά, να έχει μαμά και μπαμπά. Ακριβώς επειδή αυτό το πρότυπο βλέπει καθημερινά στη ζωή του στους χώρους που κινείται. Αν ήταν έφηβος βέβαια θα είχε χιλιάδες άλλου είδους ερωτήσεις να κάνει και ίσως και να ήταν θυμωμένος αλλά ένα τετράχρονο βρίσκεται σε πολύ διαφορετικό κόσμο. Μάλιστα μεγαλώνοντας ο Ντάνιελ στην ηλίκια που βρίσκεται θα είναι σαν να μην έλειψε ποτέ ο πατέρας του. Σίγουρα μπορεί να έχει αναμνήσεις ότι δεν ήταν παρόν τα πρώτα χρόνια της ζωής του αλλά αν σκεφτούμαι ότι τα παιδιά αρχίσουν να αναπτύσσουν συνείδηση γύρω στα δύο έτη, να αναγνωρίζουν το περιβάλλον και να θυμούνται πρόσωπα, η ζημιά δεν είναι μεγάλη. Όσο για την αγκαλιά που δεν είδαμε, πιστεύω ότι οι αγκαλιές και οι τρυφερές στιγμές που θα ακολουθήσουν θα σας αποζημιώσουν. Δεν θα μου άρεσε να περιγράψω για άλλη μία φορά μία κλισέ σκηνή όπου ο πατέρας αγκαλιάζει το παιδάκι του και αρχίζουν τα πατέρα - γιε μου... Εντάξει, είναι ο τρόπος που σκέφτομαι. Ήθελα ο Έντουαρντ να είναι ακόμα κάπως συγκρατημένος καθώς πιστεύω ότι είναι ακόμα πολύ γιαυτόν να μπορέσει να 'χωνέψει' όσα έχουν γίνει. Μέσα σε μία στιγμή ανακάλυψε ότι το κορίτσι που έψαχνε, που είχε σημαδέψει το παρελθόν βρισκόταν εκεί μπροστά του όλο αυτό τον καιρό και πως επίσης έχει μαζί της ένα παιδί. Δεν είναι κάτι εύκολο για να αποδεχτεί κανείς με το παρελθόν του Έντουαρντ τόσο εύκολα. Επίσης πρέπει να ζήσει μαζί τους, να νιώσει πράγματα μέσα από τις ιδιαίτερες στιγμές που δένουν μία οικογένεια για να έρθουν σταδιακά πιο κοντά. Πιστεύω να σας καλύψουν οι σκηνές που θα δείτε παρά κάτω σε όλα τα παραπάνω. Και φυσικά όπως πάντα περιμένω και τις προτάσεις σας για outtake. P.S. Όλα αυτά τα έγραψα απλά για να εξηγήσω πως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα και για ποιους λόγους βγήκε έτσι αυτή η σκηνή. Σε καμία περίπτωση μη φανταστεί κάποιος ότι έχω 'πειραχτεί' με το σχόλιο! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 12:30 | |
| Δεν ξέρω αν θα υπάρχει η γέννηση του 2ο παιδιού στην ιστορία ως αυτούσια σκηνή και όχι σαν να αναφέρονται απλά σε αυτήν.Εγώ σε outtake αυτό θα ήθελα να δω.Τον Έντουαρντ να είναι δίπλα στην Μπέλλα και να την στηρίζει ψυχολογικά καθώς και τα συναισθήματα τους(Έντουαρντ-Μπέλλα και Ντανιέλ) όταν θα το αγκαλιάσουν για πρώτη φορά!!Και μία λεπτομέρεια θα είναι κορίτσι ή αγόρι και το ονοματάκι του. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 12:51 | |
| Λίτσα! Όλα αυτά που ζητάς θα τα δεις με λεπτομέρειες! Είναι μέσα στα σχέδια μου εξ' αρχής! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 12:54 | |
| | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 13:31 | |
| Μαρια μεγαλουργησες για ακομα μια φορα!!!!Ηταν φανταστικο κεφαλαιο και η αγαπημενη μου σκηνη ειναι οταν η Μπελλα καταφερε επιτελους να συνχωρεσει τον εαυτο της!!!Ειλικρινα το περιεγραψες τελεια!Η σκηνη με τον Ντανιελ ηταν εξισου φανταστικη γιατι δεν ηταν απο τις αναμενομενες!!!Περιμενουμε με μεγαλη αγωνια για το επομενο κεφαλαιο και ιδιως για την στιγμη της ανακοινωσης του 2ου παιδιου!Μια ιδεα ειναι να του το πει λιγο πριν ο Εντ της ζητησει να παντρευτουν..οπως και να 'χει θελουμε να ειναι πολυ γλυκια σκηνη! Πιστευω πως οι χαρακτηρες σου αξιζουν και με το παραπανω τον γαμο και την οικογενεια που παντα ειχαν αναγκη για να νιωσουν ευτιχισμενοι!!!!! | |
|
| |
anna <3 rathbone Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : οπου να ΄ναι! Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 08/06/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 18:16 | |
| hi μαρακι μου, επιδει εχω πολυ -μα παρα πολυ- καιρο να μπω στο φορουμ επιδει ειχα ξεχασει το ονομα μου ( ), αλλα αυτοδεν συμαινει οτι σταματησα να διαβαζω τα καταπληκτικα, φοβερα, υπεροχα φανφικ σου, θα ηθελα να ρωτησω κατι... πριν απο αρκετο καιρο, ειχες κανει αναφορα για ενα outtake jasper-alice, στο 1920... υσχιει ακόμα κάτι τέτοιο? | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 18:37 | |
| Axxxxx Μολις τελειωσα το Βαθια σημαδια της καρδιας. Πραγματικα πανεμορφο...αν και μικρο ...δεν προκειτε να το ξεχασω ποτε... Μια ερωτηση:Το Αισθησιακά απομνημονεύματα το 1920 εχει συνεχια σωστα???? Και παλι συνχαρητηρια...... Γιατι δεν πας να εκδοσεις κατι???????Ειναι υπεροχα!!!!Απλα αν αλλαζες τα ονοματα...θα μπορουσες να κανεις τρομερη καριερα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 19:32 | |
| Λοιπόν ναι, το είχα πει παλιότερα σε κάποια άσχετη φάση και ίσως κάποια στιγμή να γράψω ένα outtake Τζάσπερ - ¶λις αλλά δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μου. Μου αρέσουν οι δεύτεροι χαρακτήρες αλλά σπάνια νιώθω την ανάγκη να γράψω για αυτούς. Και ναι, το 1920 συνεχίζεται, δεν έχει τελειώσει ακόμα και μάλιστα υπολογίζω 8 με 10 κεφάλαια! Θα μας πάρει κάποιο καιρό ακόμα να τελειώσει, δεν νομίζω πριν το καλοκαίρι. Γιατί δεν πάω να εκδόσω; Καλή ερώτηση... γιατί δεν είναι εύκολο και γιατί θέλει τρέξιμο, να έχεις κάτι έτοιμο, ολοκληρωμένο, καρατσεκαρισμένο και ίσως να έχεις κάποια τύχη. Δεν είναι κάτι που το έχω αποκλείσει αλλά απαιτεί να στρωθώ και να γράψω κάτι αποκλειστικά δικό μου. Έχω την ιδέα λίγο έως πολύ αλλά σκεφτείτε πόσο χρόνο χρειάζεται για να γραφτεί. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι θα πρέπει μάλλον να σταματήσω να γράφω φανφικ. Και αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη ανάγκη να γράψω φανφικ, είναι απαραίτητη αυτή η επικοινωνία και η ανταπόκριση που έχω από εσάς. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 19:35 | |
| Θα μ'άρεσε να διάβαζα ένα βιβλίο από σένα! Αλλά αλλά το να στερηθώ τα φανφικτονς σου, δεν είναι ούτε στα δικά μου άμεσα σχέδια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 19:38 | |
| Ευχαριστώ Γιώργο! Χαίρομαι που σου έχω γίνει απαραίτητη! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 19:50 | |
| Τίποτα... Απαραίτητη;; :Ρ Εγώ που είμαι βιβλιοφάγος, διαβάζω και φανφικτς, αλλά πολλά είναι εραστιτεχνικά! Σ'αυτά νομίζω πως είναι από κάποια που το έχεις σπουδάσεις κλπ, κλπ!!! | |
|
| |
anna <3 rathbone Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : οπου να ΄ναι! Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 08/06/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 19:51 | |
| ευχαριστώ πολύ για την διαφώτηση!! απλά, να, μου αρέσουν κι εμένα οι δευτερεύοντεσ χαρακτήρεσ, και ιδιαίτερα αυτοί οι δύο... ναι, εισαι συγουρα απαρέτητη!!!!! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 20:56 | |
| Μαρία μου τι συνέχεια ήταν αυτή...Φανταστική! Διαβάζοντας την αντίδραση του Edward όταν είδε τον γιο του να κοιμάται ήταν λες και βρισκόμουν εκεί,ήταν τόσο δυνατό...Αχ δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο.!Αλήθεια πότε περίπου να περιμένουμε και συνέχεια από το 1920? (θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα μόνο που είναι λίγο άσχετο...μήπως ξέρεις πότε να περιμένουμε τη συνέχεια από τον σκοτεινό πρίγκιπα ή αν η Ελίζα έχει φτιάξει δικό της blog;; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 21:04 | |
| Το επόμενο κεφάλαιο πιθανότατα θα είναι έτοιμο μέχρι και το επόμενο ΣΚ. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ παιδιά να έχω έτοιμο ένα κεφάλαιο την εβδομάδα όπως θα έχετε καταλάβει. Και όπως έχω ξαναπεί θα τελειώσω με το ΣΣΣ και μετά θα επανέλθω στο 1920. Καταλαβαίνω ότι θέλετε να δείτε και εκεί τι θα γίνει παρακάτω αλλά θέλω να τελειώσω με το ΣΣΣ τώρα που είμαι στο mood γιατί είναι πολύ δύσκολο να προσπαθώ να γράψω μία το ένα και μία το άλλο. Για τα σχέδια της Ελίζας δεν έχω ιδέα! Μόνο η ίδια μπορεί να σας πει. Πιστέψτε με περιμένω κι εγώ σαν τρελή καινούριο κεφάλαιο πρίγκιπα και κάθε τόσο τη συμβουλεύω να στρωθεί να γράψει! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 30 Ιαν 2011 - 21:37 | |
| Η Ελίζα είναι η emerald eyes η οποία γράφει το φανφικ 'Ο Σκοτεινός Πρίγκιπας'. Θα το βρεις στο τόπικ με τα φανφικ. | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 31 Ιαν 2011 - 22:31 | |
| αααα τν ξερω τν ιστορια της .... αληθεια ξερεις αν θα συνεχισει τν ιστορια αυτη? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 31 Ιαν 2011 - 23:29 | |
| Ναι, φυσικά και θα τη συνεχίσει. | |
|
| |
annia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Φεβ 2011 - 19:08 | |
| ok | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Φεβ 2011 - 22:52 | |
| Λοιπόν λοιπόν λοιπόν! Το ΣΣΣ προχωράει κανονικά και με το παραπάνω! Θα ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι θα ακολουθήσουν τα κεφάλαια 21 - 22 και 23 και ένας επίλογος. Αν θυμάστε είχα πει έναν επίλογο σε δύο μέρη αλλά τελικά επειδή το πρώτο μέρος θα έβγαινε μεγάλο αποφάσισα να το κάνω το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας και να βάλω και έναν επίλογο όπως συνηθίζεται! Ουφ... νιώθω περίεργα, σχεδόν συγκινημένη... Α! Και να μην το ξεχάσω! Περάστε από το blog μου να πάρετε μία γεύση από το νέο φανφικ που θα ξεκινήσω σύντομα να γράφω! Περιμένω τα σχόλια σας, την ανταπόκριση σας γιαυτό! Και πριν να αρχίσετε να ανησυχείτε σας ενημερώνω ότι και το 1920 θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά ακριβώς όπως έχω υποσχεθεί! Και θα έχετε σύντομα και το δεύτερο μέρος του Lucky Star! Περιμένω επίσης σχόλια για το ΣΣΣ, για τα outtake που θα θέλατε να δείτε και τις ερωτήσεις για τη συνέντευξη που μπορεί να κάνουμε. Φιλιά σε όλους. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 2 Φεβ 2011 - 20:13 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 2 Φεβ 2011 - 20:34 | |
| To teaser προμηνυει νεο κολλημα για μας..... Ανυπομονουμε και για το επομενο κεφαλαιο αλλα και για οτιδηποτε μας εοιμαζεις.....Σε εμπιστευομαι απολυτα....γιατι απλα οτι και να γραψεις ειναι καταπληκτικο.... | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 2 Φεβ 2011 - 22:29 | |
| αχ τι ωραια καινουργιο φανκιν καταπληκτικο φαινεται δεν αμφιβαλουμε θα ειναι αλλη μια δημιουργικη και μαγικη ιστορια οσον αφορα το ΣΣΣ περιμενουμε με αγωνια κεφαλαιο | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 2 Φεβ 2011 - 23:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 3 Φεβ 2011 - 21:27 | |
| Καλησπέρα! Χαίρομαι που είδατε το Teaser για τη νέα μου ιστορία και η ανταπόκριση σας με ανέβασε στα ύψη. Είμαι ακόμα στην αρχή με το Desire Blossom οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να σας πω πολλά. Θα μάθετε περισσότερα όταν έρθει η ώρα. Ελπίζω να με στηρίξετε και αυτή τη φορά και εύχομαι να ικανοποιήσω και πάλι τις προσδοκίες σας! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|