Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 12:01

Fay, για όσα λες σε σχέση με το ότι ο Ντάνι αποδέχτηκε έτσι απλά ότι ο Έντουαρντ είναι μπαμπάς του θα ήθελα να σας εξηγήσω λίγο το σκεπτικό μου.

Ακριβώς επειδή έχω ένα τετράχρονο παιδί με το οποίο συνομιλώ καθημερινά μαζί του προσπάθησα να το αποδώσω μέσα από τις εμπειρίες μου. Τα παιδιά σε εκπλήσσουν καθημερινά με τη συμπεριφορά τους και με τον τρόπο που αντιδρούν. Μπορεί κάτι πολύ σοβαρό να τα αφήσει αδιάφορα, ακριβώς επειδή δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν λόγους, αιτίες και καταστάσεις που απασχολούν τους μεγάλους ή μπορεί μία ολόκληρη ημέρα να κάνουν την ίδια ερώτηση, όπως π.χ. γιατί ο Γούντι από το Toy Story φοράει καφέ μπότες!
Μπορεί τη μία στιγμή να κλαίνε επειδή τελείωσε το αγαπημένο τους παιδικό στην τηλεόραση και την επόμενη στιγμή να τα ξεχάσουν όλα επειδή τους έδωσες μία τσίχλα!

Έτσι λοιπόν για εμένα ο Ντάνιελ δέχεται εύκολα την εξήγηση της Μπέλλα ότι ο πατέρας του είναι αυτός και επέστρεψε, πως κατά λάθος χάθηκαν. Τον Ντάνι δεν τον απασχολεί που ήταν ο πατέρας του τόσα χρόνια και γιατί δεν ήταν μαζί τους. Τον απασχολεί μόνο τώρα που τον βρήκαν να μείνει μαζί τους και να είναι και αυτός όπως τα άλλα παιδιά, να έχει μαμά και μπαμπά. Ακριβώς επειδή αυτό το πρότυπο βλέπει καθημερινά στη ζωή του στους χώρους που κινείται. Αν ήταν έφηβος βέβαια θα είχε χιλιάδες άλλου είδους ερωτήσεις να κάνει και ίσως και να ήταν θυμωμένος αλλά ένα τετράχρονο βρίσκεται σε πολύ διαφορετικό κόσμο. Μάλιστα μεγαλώνοντας ο Ντάνιελ στην ηλίκια που βρίσκεται θα είναι σαν να μην έλειψε ποτέ ο πατέρας του. Σίγουρα μπορεί να έχει αναμνήσεις ότι δεν ήταν παρόν τα πρώτα χρόνια της ζωής του αλλά αν σκεφτούμαι ότι τα παιδιά αρχίσουν να αναπτύσσουν συνείδηση γύρω στα δύο έτη, να αναγνωρίζουν το περιβάλλον και να θυμούνται πρόσωπα, η ζημιά δεν είναι μεγάλη. Wink

Όσο για την αγκαλιά που δεν είδαμε, πιστεύω ότι οι αγκαλιές και οι τρυφερές στιγμές που θα ακολουθήσουν θα σας αποζημιώσουν. Δεν θα μου άρεσε να περιγράψω για άλλη μία φορά μία κλισέ σκηνή όπου ο πατέρας αγκαλιάζει το παιδάκι του και αρχίζουν τα πατέρα - γιε μου...

Εντάξει, είναι ο τρόπος που σκέφτομαι. Ήθελα ο Έντουαρντ να είναι ακόμα κάπως συγκρατημένος καθώς πιστεύω ότι είναι ακόμα πολύ γιαυτόν να μπορέσει να 'χωνέψει' όσα έχουν γίνει. Μέσα σε μία στιγμή ανακάλυψε ότι το κορίτσι που έψαχνε, που είχε σημαδέψει το παρελθόν βρισκόταν εκεί μπροστά του όλο αυτό τον καιρό και πως επίσης έχει μαζί της ένα παιδί. Δεν είναι κάτι εύκολο για να αποδεχτεί κανείς με το παρελθόν του Έντουαρντ τόσο εύκολα. Επίσης πρέπει να ζήσει μαζί τους, να νιώσει πράγματα μέσα από τις ιδιαίτερες στιγμές που δένουν μία οικογένεια για να έρθουν σταδιακά πιο κοντά.

Πιστεύω να σας καλύψουν οι σκηνές που θα δείτε παρά κάτω σε όλα τα παραπάνω. Και φυσικά όπως πάντα περιμένω και τις προτάσεις σας για outtake.

P.S. Όλα αυτά τα έγραψα απλά για να εξηγήσω πως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα και για ποιους λόγους βγήκε έτσι αυτή η σκηνή. Σε καμία περίπτωση μη φανταστεί κάποιος ότι έχω 'πειραχτεί' με το σχόλιο! Wink WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 34442
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 12:30

Δεν ξέρω αν θα υπάρχει η γέννηση του 2ο παιδιού στην ιστορία ως αυτούσια σκηνή και όχι σαν να αναφέρονται απλά σε αυτήν.Εγώ σε outtake αυτό θα ήθελα να δω.Τον Έντουαρντ να είναι δίπλα στην Μπέλλα και να την στηρίζει ψυχολογικά καθώς και τα συναισθήματα τους(Έντουαρντ-Μπέλλα και Ντανιέλ) όταν θα το αγκαλιάσουν για πρώτη φορά!!Και μία λεπτομέρεια θα είναι κορίτσι ή αγόρι και το ονοματάκι του.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 12:51

Λίτσα! Όλα αυτά που ζητάς θα τα δεις με λεπτομέρειες! Είναι μέσα στα σχέδια μου εξ' αρχής! kiss
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 12:54

WhiteQueen έγραψε:
Λίτσα! Όλα αυτά που ζητάς θα τα δεις με λεπτομέρειες! Είναι μέσα στα σχέδια μου εξ' αρχής! kiss

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 274215 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 274215 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 274215 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 274215 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512
Θα περιμένω με αγωνία!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 4947
P.S:Σου αρέσουν περισσότερο τα κίτρινα ή τα πράσινα ανθρωπάκια να ξέρω πια να βάζω?
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 13:31

Μαρια μεγαλουργησες για ακομα μια φορα!!!!Ηταν φανταστικο κεφαλαιο και η αγαπημενη μου σκηνη ειναι οταν η Μπελλα καταφερε επιτελους να συνχωρεσει τον εαυτο της!!!Ειλικρινα το περιεγραψες τελεια!Η σκηνη με τον Ντανιελ ηταν εξισου φανταστικη γιατι δεν ηταν απο τις αναμενομενες!!!Περιμενουμε με μεγαλη αγωνια για το επομενο κεφαλαιο και ιδιως για την στιγμη της ανακοινωσης του 2ου παιδιου!Μια ιδεα ειναι να του το πει λιγο πριν ο Εντ της ζητησει να παντρευτουν..οπως και να 'χει θελουμε να ειναι πολυ γλυκια σκηνη!
Πιστευω πως οι χαρακτηρες σου αξιζουν και με το παραπανω τον γαμο και την οικογενεια που παντα ειχαν αναγκη για να νιωσουν ευτιχισμενοι!!!!!
anna <3 rathbone
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : οπου να ΄ναι!
Αριθμός μηνυμάτων : 8
Registration date : 08/06/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 18:16

hi μαρακι μου, επιδει εχω πολυ -μα παρα πολυ- καιρο να μπω στο φορουμ επιδει ειχα ξεχασει το ονομα μου ( Embarassed Embarassed Embarassed ), αλλα αυτοδεν συμαινει οτι σταματησα να διαβαζω τα καταπληκτικα, φοβερα, υπεροχα φανφικ σου, θα ηθελα να ρωτησω κατι...
πριν απο αρκετο καιρο, ειχες κανει αναφορα για ενα outtake jasper-alice, στο 1920...
υσχιει ακόμα κάτι τέτοιο? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 921765
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Τάρταρα
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Registration date : 05/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 18:37

Axxxxx Μολις τελειωσα το Βαθια σημαδια της καρδιας.
Πραγματικα πανεμορφο...αν και μικρο ...δεν προκειτε να το ξεχασω ποτε...
Μια ερωτηση:Το Αισθησιακά απομνημονεύματα το 1920 εχει συνεχια σωστα????

Και παλι συνχαρητηρια......
Γιατι δεν πας να εκδοσεις κατι???????Ειναι υπεροχα!!!!Απλα αν αλλαζες τα ονοματα...θα μπορουσες να κανεις τρομερη καριερα!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 31995
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 19:32

Λοιπόν ναι, το είχα πει παλιότερα σε κάποια άσχετη φάση και ίσως κάποια στιγμή να γράψω ένα outtake Τζάσπερ - ¶λις αλλά δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μου. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 691775 Μου αρέσουν οι δεύτεροι χαρακτήρες αλλά σπάνια νιώθω την ανάγκη να γράψω για αυτούς.

Και ναι, το 1920 συνεχίζεται, δεν έχει τελειώσει ακόμα και μάλιστα υπολογίζω 8 με 10 κεφάλαια! Θα μας πάρει κάποιο καιρό ακόμα να τελειώσει, δεν νομίζω πριν το καλοκαίρι.

Γιατί δεν πάω να εκδόσω; Καλή ερώτηση... γιατί δεν είναι εύκολο και γιατί θέλει τρέξιμο, να έχεις κάτι έτοιμο, ολοκληρωμένο, καρατσεκαρισμένο και ίσως να έχεις κάποια τύχη. Δεν είναι κάτι που το έχω αποκλείσει αλλά απαιτεί να στρωθώ και να γράψω κάτι αποκλειστικά δικό μου. Έχω την ιδέα λίγο έως πολύ αλλά σκεφτείτε πόσο χρόνο χρειάζεται για να γραφτεί. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι θα πρέπει μάλλον να σταματήσω να γράφω φανφικ. Και αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη ανάγκη να γράψω φανφικ, είναι απαραίτητη αυτή η επικοινωνία και η ανταπόκριση που έχω από εσάς. Wink
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

¶ντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 19:35

Θα μ'άρεσε να διάβαζα ένα βιβλίο από σένα! Αλλά αλλά το να στερηθώ τα φανφικτονς σου, δεν είναι ούτε στα δικά μου άμεσα σχέδια!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 19:38

Ευχαριστώ Γιώργο!

Χαίρομαι που σου έχω γίνει απαραίτητη! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 876749
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

¶ντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 19:50

Τίποτα...
Απαραίτητη;; :Ρ
Εγώ που είμαι βιβλιοφάγος, διαβάζω και φανφικτς, αλλά πολλά είναι εραστιτεχνικά!
Σ'αυτά νομίζω πως είναι από κάποια που το έχεις σπουδάσεις κλπ, κλπ!!!
anna <3 rathbone
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : οπου να ΄ναι!
Αριθμός μηνυμάτων : 8
Registration date : 08/06/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 19:51

ευχαριστώ πολύ για την διαφώτηση!! απλά, να, μου αρέσουν κι εμένα οι δευτερεύοντεσ χαρακτήρεσ, και ιδιαίτερα αυτοί οι δύο...
ναι, εισαι συγουρα απαρέτητη!!!!!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 906998 Wink
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 20:56

Μαρία μου τι συνέχεια ήταν αυτή...Φανταστική! Διαβάζοντας την αντίδραση του Edward όταν είδε τον γιο του να κοιμάται ήταν λες και βρισκόμουν εκεί,ήταν τόσο δυνατό...Αχ δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο.!Αλήθεια πότε περίπου να περιμένουμε και συνέχεια από το 1920? (θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα μόνο που είναι λίγο άσχετο...μήπως ξέρεις πότε να περιμένουμε τη συνέχεια από τον σκοτεινό πρίγκιπα ή αν η Ελίζα έχει φτιάξει δικό της blog;;Wink)
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 21:04

Το επόμενο κεφάλαιο πιθανότατα θα είναι έτοιμο μέχρι και το επόμενο ΣΚ. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ παιδιά να έχω έτοιμο ένα κεφάλαιο την εβδομάδα όπως θα έχετε καταλάβει. Και όπως έχω ξαναπεί θα τελειώσω με το ΣΣΣ και μετά θα επανέλθω στο 1920.

Καταλαβαίνω ότι θέλετε να δείτε και εκεί τι θα γίνει παρακάτω αλλά θέλω να τελειώσω με το ΣΣΣ τώρα που είμαι στο mood γιατί είναι πολύ δύσκολο να προσπαθώ να γράψω μία το ένα και μία το άλλο.

Για τα σχέδια της Ελίζας δεν έχω ιδέα! Μόνο η ίδια μπορεί να σας πει. Πιστέψτε με περιμένω κι εγώ σαν τρελή καινούριο κεφάλαιο πρίγκιπα και κάθε τόσο τη συμβουλεύω να στρωθεί να γράψει! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 691775
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 21:16

WhiteQueen έγραψε:
Το επόμενο κεφάλαιο πιθανότατα θα είναι έτοιμο μέχρι και το επόμενο ΣΚ. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ παιδιά να έχω έτοιμο ένα κεφάλαιο την εβδομάδα όπως θα έχετε καταλάβει. Και όπως έχω ξαναπεί θα τελειώσω με το ΣΣΣ και μετά θα επανέλθω στο 1920.

Καταλαβαίνω ότι θέλετε να δείτε και εκεί τι θα γίνει παρακάτω αλλά θέλω να τελειώσω με το ΣΣΣ τώρα που είμαι στο mood γιατί είναι πολύ δύσκολο να προσπαθώ να γράψω μία το ένα και μία το άλλο.

Για τα σχέδια της Ελίζας δεν έχω ιδέα! Μόνο η ίδια μπορεί να σας πει. Πιστέψτε με περιμένω κι εγώ σαν τρελή καινούριο κεφάλαιο πρίγκιπα και κάθε τόσο τη συμβουλεύω να στρωθεί να γράψει! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 691775
ποια ειναι η ελιζα κ γ ποιον πριγκιπα λες?/ Embarassed
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 21:37

Η Ελίζα είναι η emerald eyes η οποία γράφει το φανφικ 'Ο Σκοτεινός Πρίγκιπας'. Θα το βρεις στο τόπικ με τα φανφικ.
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 22:31

αααα τν ξερω τν ιστορια της .... αληθεια ξερεις αν θα συνεχισει τν ιστορια αυτη?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 23:29

Ναι, φυσικά και θα τη συνεχίσει. Wink
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 1 Φεβ 2011 - 19:08

ok WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 691711
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 1 Φεβ 2011 - 22:52

Λοιπόν λοιπόν λοιπόν!

Το ΣΣΣ προχωράει κανονικά και με το παραπάνω! Wink Θα ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι θα ακολουθήσουν τα κεφάλαια 21 - 22 και 23 και ένας επίλογος. Αν θυμάστε είχα πει έναν επίλογο σε δύο μέρη αλλά τελικά επειδή το πρώτο μέρος θα έβγαινε μεγάλο αποφάσισα να το κάνω το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας και να βάλω και έναν επίλογο όπως συνηθίζεται! Wink

Ουφ... νιώθω περίεργα, σχεδόν συγκινημένη... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 206202

Α! Και να μην το ξεχάσω! Περάστε από το blog μου να πάρετε μία γεύση από το νέο φανφικ που θα ξεκινήσω σύντομα να γράφω! Περιμένω τα σχόλια σας, την ανταπόκριση σας γιαυτό!

Και πριν να αρχίσετε να ανησυχείτε σας ενημερώνω ότι και το 1920 θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά ακριβώς όπως έχω υποσχεθεί! Και θα έχετε σύντομα και το δεύτερο μέρος του Lucky Star!

Περιμένω επίσης σχόλια για το ΣΣΣ, για τα outtake που θα θέλατε να δείτε και τις ερωτήσεις για τη συνέντευξη που μπορεί να κάνουμε.

Φιλιά σε όλους. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 906998
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 20:13

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 480860 "Desire Blossom"
Καινούρια ιστορία! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 480860 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 480860 Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο! Τι χαρά πήρα όταν διάβασα πως θα ξεκινήσεις νέο φάνφικ, δε λέγεται! boogie boogie boogie WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 boogie boogie boogie WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 boogie boogie boogie WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 6512
Διάβασα αρκετές φορές τη λέξη "έρωτα" στην περιληψούλα και περιμένω κάτι που θα μας μαγέψει αδιαμφισβήτητα! ¶λλωστε ό,τι κι αν έχουμε από εσένα μας έχει εξιτάρει και μας έχει συνεπάρει κάθε στιγμή! Το teaser ήταν απλώς...ΥΠΕΡΟΧΟ!
Ανυπομονώ για τη συνέχεια του ΣΣΣ που βλέπω πως πάει καλά, αλλά και γι αυτήν την καινούρια ιστορία από τα χεράκια σου! Είμαι βέβαιη πως θα τη λατρέψουμε όπως κάθε άλλη! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 465227
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 20:34

To teaser προμηνυει νεο κολλημα για μας..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 480860 Ανυπομονουμε και για το επομενο κεφαλαιο αλλα και για οτιδηποτε μας εοιμαζεις.....Σε εμπιστευομαι απολυτα....γιατι απλα οτι και να γραψεις ειναι καταπληκτικο.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 388681
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 22:29

αχ τι ωραια καινουργιο φανκιν καταπληκτικο φαινεται δεν αμφιβαλουμε θα ειναι αλλη μια δημιουργικη και μαγικη ιστορια οσον αφορα το ΣΣΣ περιμενουμε με αγωνια κεφαλαιο
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 23:16

Shocked Shocked Shocked καινουργια ιστορια απο την 'Βασιλισσα των Αναστεναγμων'!!!!!!!! ωρε γλεντιααααααα, ωρε αναστεναγμους που θα ριξουμε παλι αχχχχχχχχχ!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 465227

καλη συγγραφη σου ευχομαι Μαρια και περιμενω καρτερικα την συνεχεια απο το Luck Star

α! και κατι ακομα ετσι για να τονωσω την συγγραφεα............
ΜΑΡΙΑ ΖΟΥΜΕ , ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ lol!
http://dimitrat26@hotmail.com
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠεμ 3 Φεβ 2011 - 21:27

Καλησπέρα!

Χαίρομαι που είδατε το Teaser για τη νέα μου ιστορία και η ανταπόκριση σας με ανέβασε στα ύψη. Είμαι ακόμα στην αρχή με το Desire Blossom οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να σας πω πολλά. Θα μάθετε περισσότερα όταν έρθει η ώρα.

Ελπίζω να με στηρίξετε και αυτή τη φορά και εύχομαι να ικανοποιήσω και πάλι τις προσδοκίες σας! kiss

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 26 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: