| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 26 Ιαν 2011 - 22:42 | |
| τελειο κεφαλαιο φανταστικο δεν εχω λογια περιμενουμε με αγωνια το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 27 Ιαν 2011 - 21:38 | |
| Μαρακι και εγω το σκεφτηκα το θεμα της μητερας της Μπελλα αλλα θυμηθηκα οτι ειχες πει πως καποια στιγμη μεσα στην ιστορια θα δουμε την σχεση τους να εξελισεται και για αυτο δεν το προτεινα για outtake..φυσικα και παλι ειναι στο χερι σου και στην εμπνευση σου αν θα ειναι τελικα ή οχι..και στις δυο περιπτωσεις σιγουρα θελουμε να ξερουμε τι εγινε τελικα.. Το θεμα της αντιμετωπισης του βιασμου ειναι πραγματικα πολυ καλη ιδεα,αλλα θα θελαμε να δουμε και τι εγινε πχ με την εγκυμοσυνη της Εσμι και την σχεση Αλις και Τζασπερ! Ειμαι σιγουρη οτι θα επιλεξεις το καλυτερο για την εμπνευση σου και το αποτελεσμα θα ειναι εκπληκτικο!!!!!!! Ελπιζω το επομενο κεφαλαιο να μπει συντομα | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 27 Ιαν 2011 - 21:46 | |
| Για την εγκυμοσύνη της Έσμε καθώς και για τη σχέση της Άλις και του Τζάσπερ θα μάθετε στα κεφάλαια που ακολουθούν. Για τη σχέση Μπέλλα - Ρενέ δεν θα δούμε κάτι στα επόμενα κεφάλαια. Η Μπέλλα θα μάθει κάποια πράγματα για τη μητέρα της αλλά δεν θα επανενωθεί μαζί της, δεν θα τη συναντήσει, οπότε σκεφτόμουν κάτι τέτοιο ίσως για outtake. Γενικότερα όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμα και γιαυτό αναρωτιόμουν τι θα θέλατε εσείς να δείτε. Αλλά μάλλον θα μπορείτε να κρίνετε καλύτερα με την ολοκλήρωση της ιστορίας. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 27 Ιαν 2011 - 21:50 | |
| Σιγουρα θα κρινουμε καλυτερα αν ξερουμε τι εχουμε δει και τι παραπανω θα θελαμε να δουμε,εγω ειλικρινα θελω πολυ να δω την σχεση της Μπελλα με τους γονεις της αφου δεν ειναι μεσα στην ιστορια το προτεινω για outtake!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 18:18 | |
| αν διψαμε λεει πεθαινουμε για νεο κεφαλαιο εγω παντως δεν εχω προβλημα οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο θελω πολυ να δω την συνεχεια...... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 18:54 | |
| Πάντα διψάμε για ένα δικό σου κεφάλαιο....Ούτε εγώ έχω πρόβλημα για Σ/Κ!!!Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 19:15 | |
| Αν διψαμε λεει....?Λιωνουμε εδω περα.....Το γοργον και χαρην εχει..... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:23 | |
| αχ ναι....θελουμε....και δε μας πειραζει καθολου για το επομενο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:29 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:30 | |
| ναι ναι ναι... βαλτο δεν πειραζει αν δεν εχουμε συντομα το επομενο! γιατι η υπομονην και χαρην εχειν.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 21:00 | |
| ειναι πραγματικα ενα αριστουργημα , πολυ χαρηκα που εγινα οικογενεια κι νομιζω οτι τους αξιζε και με το παραπανω! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 21:10 | |
| καλα ειναι θεικο....δεν υπαρχει..επιτελους βρηκαν εναν τροπο να ξεφυγουν... ολα τα λεφτα βεβαια ειναι ο ντανιελ και οι ερωτησεις του..... μπραβο μαρακι...τελειο το κεφαλαιο.... ΥΓ.η υπογραφη θεικη..... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 21:40 | |
| α.... τι ωραιο κεφαλαιο!!!! αχ τι γλυκουλη και ρομαντικο....ποσο μου αρεσε!!!! και ο εντουαρτ που ηρθε μετανιωμενος και ειπε συγνωμη.... αχ τι τελειο! και μετα οταν ειπε η μπελλα στο ντανι οτι ειναι ο πατερας του ηταν τοσο τελειο!!! τι ωραιο κεφαλαιο και επανασυνδεση... ηταν πολυ ωραιο κεφαλαιο!!! και οταν τον ειπε μπαμπα... αχ αχ αχ αχ.... δεν εχω να πω κατι παραπανω ηταν ενα μαγευτικο κεφαλαιο!!!!! και τωρα οπως ειναι φυσιολογικο ανυπομονω για το επομενο!!!! αχ βρε μαρια ολο με διψα για το επομενο μας αφηνεις!!!! τσ τσ τσ.... lol! ανυπομονω για την επομενη φορααα για αλλη μια φορααα μπραβοοοο!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 28 Ιαν 2011 - 22:57 | |
| Το κεφαλαιο τα ειχε ολα!Δεν θα μπορουσα να φανταστω καλυτερη εξελιξη απο αυτη! Λυτρωθηκαν κατα ενα μερος οι πρωταγωνιστες μας, το μονο που τους μενει ειναι να ξαναγυρισουν στο Φορκς και να αντιμετωπισουν τους φοβους τους!!! Η σκηνη με της γνωριμιας με τον Ντανιελ ηταν τοσο καθησυχαστικη , το παιδι δεχτηκε τον Εντουαρντ ,του ελειπε ενας πατερας και λυποταν που δεν ειχε οπως και τα αλλα παιδια στο σχολειο Η Μπελλα ακομα δεν του αποκαλυψε την εγκυμοσυνη της , ευχομαι να το κανει γρηγορα! Απο τα πιο ομορφα κεφαλαια που εχω διαβασει... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 0:10 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 2:03 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 13:17 | |
| Ηταν απλα υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η γνωριμια με τον ντανιελ με εκανε να κλαψω!!!!!!!!!!!!!! ηταν πολυ συγκινητικη και οταν ο ντανιελ τον ειπε μπαμπα...τι τελειο και μετα στο παρκο ολα υπεροχα στο επομενο κεφαλαιο θα δουμε το ταξιδι στο φορκς ελπιζω να του αποκαλυψει συντομα η μπελλα για την εγκυμσυνη της θα παντρευτουν?????????????? το εχω απορια μπραβο ηταν τελειο μπραβο!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 15:37 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 17:33 | |
| Δεν...δεν ξέρω τι να σχολιάσω! Τι να πω! Από πού να ξεκινήσω! Για ποιο πράγμα να μιλήσω και για ποιο όχι! Αν αρχίσω και ποστάρω κομμάτια που ερωτεύτηκα, θα πρέπει να ποστάρω όλο το κεφάλαιο, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία! Ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω διαβάσει από εσένα από πλευράς συγκίνησης, ανακούφισης και γαλήνης. Ναι λοιπόν! Ο Έντουαρντ πήγε στον έρωτα της ζωής του, ελάφρυνε την ψυχή του με όσα τον βάραιναν χρόνια τώρα, έμαθε τα πάντα για την Μπέλα και ως αποκορύφωμα γνωρίστηκε με τον γιο του! Κάθε σκηνή, κάθε εικόνα, κάθε συναίσθημα ήταν μοναδικό και εξαιρετικά δωσμένο! Αυτό το κεφάλαιο ήταν πιστεύω, η λύτρωση όχι μόνο των ηρώων αλλά και των αναγνωστών αυτης της ιστορίας καθώς αποκαταστάθηκαν μέχρι τώρα οι σχέσεις των λατρεμένων χαρακτήρων τους! Τα είχαμε όλα εδώ! Αποκαλύψεις, εκμυστηρεύσεις, σχέδια και όνειρα! Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια για το αξεπέραστο ταλέντο σου! Επειδή δεν μπορώ......το ΛΑΤΡΕΨΑ αυτό το κομμάτι και πραγματικά...Ε-Λ-Ι-Ω-Σ-Α, το ποστάρω.... Πάντοτε όταν διαβάζω πως ο Έντουαρντ είναι ψυχικά καταβεβλημένος, στενοχωρημένος και φτάνει στο σημείο να δακρύσει και στην προκειμένη περίπτωση να κλάψει, κλαίω κι εγώ μαζί του! Τον αγαπάω ακόμη περισσότερο! - Σπόιλερ:
Το χέρι του Έντουαρντ πολύ δειλά σηκώθηκε και ακούμπησε πάνω στο μάγουλο του Ντάνιελ σαν να προσπαθούσε να ανακαλύψει αν εκείνος ήταν αληθινός. Αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένη γιαυτό που συνέβη αμέσως μετά. Ο Έντουαρντ έσπασε και είδα τα μάτια του να γεμίζουν δάκρια. Δάκρια που ανάβλυζαν ασυγκράτητα και άρχισαν να κατρακυλούν. Έφερε τα χέρια του μπροστά στο πρόσωπο του, άκουσα τον πόνο του να ξεσπά και πνιχτούς λυγμούς να τον ξεσκίζουν. Έτρεξα κοντά του και τον βοήθησα να ανασηκωθεί στα πόδια του. Τον τράβηξα έξω γιατί κινδυνεύαμε να ξυπνήσουμε τον Ντάνι και δεν ήθελα το παιδί μου να βρεθεί αντιμέτωπο με κάτι τέτοιο.
‘Θεέ μου τι έκανα…’ Τον άκουσα να μονολογεί. Τον αγκάλιασα και τράβηξα πίσω μου την πόρτα. Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!! Χίλια μπράβο σου και πάλι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 19:14 | |
| Ουφ... Από χτες το βράδυ τώρα βρήκα την ευκαιρία να απαντήσω επιτέλους στα σχόλια σας. Δεν ξέρω τι να πω... με έχετε αφήσει άφωνη. Ήλπιζα ότι θα σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο αλλά η ανταπόκριση σας ήταν μοναδική. Εντάξει, το παραδέχομαι ακόμα κι εγώ η ίδια συγκινήθηκα σε ένα βαθμό με αυτούς τους δύo. Χαίρομαι που αυτή η ιστορία φτάνει στο τέλος της, χαίρομαι που οι ήρωες βρήκαν τη λύτρωση μέσα απ' όσα πέρασαν. Δύο κεφάλαια ακόμα για να δούμε πως πήγαν τα πράγματα στο Φορκς και πως ξεκινάει η νέα τους ζωή! Και ο διπλός επίλογος που σας έχω υποσχεθεί κρύβει 'εκπλήξεις'! Για να ακούσω εντυπώσεις και γνώμες τώρα! Πως θέλετε να εξομολογηθεί η Μπέλλα στον Έντουαρντ την εγκυμοσύνη της; Πως θα τη θέλατε αυτή τη σκηνή, πως θα θέλατε να του το πει; Έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά μου αρέσει να ακούω και τη δική σας άποψη. Και κάποια έθιξε το θέμα του γάμου. Τι λέτε; Θα παντρευτούν η Μπέλλα και ο Έντουαρντ ή θα προτιμούσατε να μείνουν free μέχρι να αποφασίσουν; (Εννοείται ότι εγώ έχω αποφασίσει γιαυτό το θέμα και κανείς δεν μου αλλάζει γνώμη! ) Φιλιά σε όλους! Το επόμενο κεφάλαιο έχει ξεκινήσει αλλά είμαι ακόμα στην αρχή... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 20:11 | |
| Aχ επιτέλους!!! Ήταν όντως αρκετά συγκινητικό! Πραγματικά ένα αριστούργημα! Πολλά συγχαρητήρια Μαρία έγραψες καταπληκτηκά! Δεν το περίμενα ότι θα πήγαιναν στο Φόρκς τόσο σήντομα! Ενδοιαφέρουσα εξέλιξη! Ανυπομωνώ για την συνέχεια της ιστορίας και φυσικά την ώρα που θα μάθει ο Εντάκος για την εγκυμωσύνη της Μπέλλα~! Μπράβο σου! Υπέροχη δουλειά για ακόμα μια φορά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 20:32 | |
| ηταν ενα υπεροχο κεφαλαιο τι να πω ηταν φανταστικο τα ειχε πραγματικα ολα συγκινηση ερωτισμος ανακουφιση.....μπραβο και παλι μπραβο η σκηνη με τον εντουαρντ και τον ντανιελ ηταν μοναδικη και οταν τον ειπε μπαμπα εκλαψα απο την συγκινηση ηταν φανταστικο.....πραγματικα χαιρομαι που θα πανε στο φορκς κλεινει ενας κυκλος και ανοιγει ενας καινουργιος που μονο χαρα και αγαπη θα εχει. εγω περιμενω να του πει για την εγκυμσυνη της σε καποια ακυρη στιγμη ας πουμε μετα απο μια ιδιαιτερη στιγμη οταν θα ειναι χαλαροι και οι δυο....εγω θελω παρα πολυ να παντρευτουν θα ειναι υπεροχο γιατι τους αξιζει και αγαπιουνται παρα πολυ..... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 20:34 | |
| ηταν τελειο μπραβο!!!!! η συνάντηση Έντουαρντ Ντανιελ ηταν πολυ συγκινητικη | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 29 Ιαν 2011 - 20:49 | |
| Κι εγώ το διάβασα χθες βράδυ όταν γύρισα απο την έξοδό μου... Δεν έχω να κάνω σχόλια.Μου άρεσε όπως πάντα.Αυτός ο Ντάνιελ πολύ φοβερός.Μου φάνηκε λίγο παράξενο όμως που αμέσως αποδέχτηκε πως ο Έντουαρντ είναι ο μπαμπάς του.Επίσης,περίμενα να δω έστω μια αγκαλιά όταν έμαθε ότι ο πατέρας του "γύρισε". Επιτέλους,τα πράγματα αποκαταστάθηκαν και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία.Καιρός ήταν να ζήσουν κι αυτοί όπως περιέγραψε η Μπέλλα,στιγμές χωρίς άγχος και αμφιβολίες,γεμάτες ανακούφιση. Έχω σκεφτεί πολλούς τρόπους για να εκδηλώσει η Μπέλλα την εγκυμοσύνη της αλλά το αφήνω καλύτερα σε εσένα... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|