| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Μαρ 2011 - 0:11 | |
| Βάσω μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Για τη βοήθεια, για το χρόνο που αφιερώνεις πάντα για να διαβάσεις τα κεφάλαια μου, για να μου απαντήσεις άμεσα σε ότι με απασχολεί σχετικά. Χαίρομαι που ερωτεύτηκες τον bb μου, μόνο που θα πρέπει να του βρούμε άλλο τίτλο γιατί αυτός ανήκει σε άλλον. Ίσως προχωρώντας παρακάτω να βρούμε μαζί τι του ταιριάζει! Η Μπέλλα ναι, είναι πολύ δυναμική και θα κληθεί να χειριστεί πολλές και δύσκολες καταστάσεις. Ο Άντριαν είναι από τους πιο γλυκούς χαρακτήρες αλλά κρύβει και αυτός τις 'εκπλήξεις' του! Προσωπικά το να γράφω αυτή την ιστορία με ανανεώνει, όπως είπα και πριν με διασκεδάζει κι γι αυτό ακριβώς τον λόγο θα συνεχίσω να τη γράφω, μέχρι το τέλος! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Μαρ 2011 - 0:19 | |
| Δεν χρειαζεται νε με ευχαριστεις.... Δεν εχω τιποτα καλυτερο απο το να διαβαζω τις ιστοριες σου!! Και εχεις δικιο πρεπει να του βρουμε ενα δικο του παρατσουκλι.... αλλα μεταξυ μας ο ΒΒ του office ειναi αγγελακι μπροστα στον δικο μας!! Εχειs δημιουργησει τον απολυτο ΒΒ!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Μαρ 2011 - 0:26 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Μαρ 2011 - 0:38 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Μαρ 2011 - 19:19 | |
| τη διαβασα κ εγω!!!!! μου αρεσει πολυυυυυυυυυυυυ....μπραβο κουην θελω ο Εντουαρντ να ειναι σκληρο αντρακι και να τη ταλαιπωρησει λιγο τη Μπελλα μας...να φαντασιωθουμε κι εμεις λιγακι...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Μαρ 2011 - 19:46 | |
| pink, ακριβώς! Για έναν τέτοιο δυνατό έρωτα μιλάμε! Αν και θα έχει και ρομαντισμό με τον δικό του τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Λένα, Ο Έντουαρντ δεν θα την ταλαιπωρήσει απλά τη Μπέλλα... Θα της σπάσει τα νεύρα - θα της αλλάξει τα πέταλα! (με την καλή και την κακή έννοια! ) Ελπίζω να σας αρέσει η συνέχεια! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 1 Μαρ 2011 - 20:07 | |
| πες μου για...πεταλα και φτιαξε με.....χεχχεχεχ | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Μαρ 2011 - 16:41 | |
| Καλησπέρα! Είδα πως δεν υπάρχει κάποια σχετική δημοσίευση για νέο κεφάλαιο και ανησύχησα.Ξέρουμε πότε περίπου θα ανέβει νέο κεφάλαιο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Μαρ 2011 - 20:10 | |
| Καλησπέρα, Το ξέρω ότι θέλατε 1920 αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα να ολοκληρώσω κεφάλαιο οπότε αν θέλετε μπορείτε να βολευτείτε προς το παρόν με το 2ο Κεφάλαιο του Desire Blossom. Καλή ανάγνωση. http://jokastia.blogspot.com/2011/03/desire-blossom-2.htmlΔείτε - ακούστε το βίντεο στο τέλος. Προσθέτει στο κεφάλαιο και στην ιστορία. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Μαρ 2011 - 20:24 | |
| Και αυτό καλό είναι...Θα βολευτούμε. Τρέχω για διάβασμα και επιστρέφω με σχόλια | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Μαρ 2011 - 20:54 | |
| πωπω..την εβαψε ο εντουαρτ η ειναι ιδεα μου?????προβλεπεται καυτη η συνεχεια....γιατι και η μπελλα δε μενει αδιαφορη..... το θεμα ειναι πως θα το παρει ο ρωσος.....γιατι μπορω να φανταστω και την αδυναμια της μπελλας.... οσο για το 1920?????εμεις το ειπαμε γιατι εχει περασει καιρος που εβαλες κεφαλαιο αλλα οποιο σου βγαινει... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Μαρ 2011 - 21:04 | |
| υπεροπτης , αλαζονας και εγωιστης!!!!!!!!!!! νομιζω οτι το βρηκε απο την μπελλα αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα την αφησει ετσι!!!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Μαρ 2011 - 21:13 | |
| γουυυυυααααουυυυ τι βόμβα ήταν αυτή πραγματικά το ρούφηξα μπορεί το ΣΣΣ να ήταν απο τις καλύτερες ιστορίες που έχω διαβάσει μπορεί το 1920 να είναι απο τα καλύτερα στο είδος του που έχω διαβάσει επίσης αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο σε καθηλώνει απο το πρώτο κεφάλαιο με πολλές λεπτομέρειες για τους ήρωες με μοναδικό τρόπο γραμμένες όχι μόνο δεν σε κάνει να βαρεθείς αλλά αντιθέτως σε κάνει να θέλεις κι άλλο με ανυπομονησία και οι δύο δυναμικοί "το καλύτερο μου" και οι δύο να παίζουν με ίσους όρους και στο τέλος όποιος καεί θα φυσάει και το γιαούρτι η ζυγαριά τείνει για αρχή προς τον εντ αλλά νομίζω ότι η πορεία θα δείξει ότι και οι δύο θα την πατήσουν πολύ άσχημα και δεν θα ξέρουν απο που τους ήρθε η Μπρι δε όλα τα λεφτά την γουστάρω τρελά συνέχισε έτσι μας έχεις καθηλώσει και σίγουρα θα μας αποζημιώσεις και με το παραπάνω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Μαρ 2011 - 21:24 | |
| Τι σπίθες ήταν αυτές; Αυτή η κόντρα μεταξύ τους σε τρελαίνει.Σπόντες ο ένας σπόντες και η άλλη.Άντε να δούμε που θα βγάλει... Βέβαια,αυτή η αυτοπεποίθηση του Έντουαρντ και που θεωρεί τον εαυτό του υπερεκτιμημένο δε θα του βγει σε καλό γιατί δεν έχει ιδέα που έχει μπλέξει.Αν νομίζει πως τα έχει δει όλα με τα κοριτσάκια που συναναστρεφοταν εδώ τον θέλω....Θα τα βρει πολύ σκούρα . Αχ!Προβλέπεται πολύ καυτή ιστορία...Πρέπει να βάλω μερικά παγάκια να παγώνουν στον καταψύκτη γιατί δεν τη βγάζω αλλιώς. | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Μαρ 2011 - 22:24 | |
| πωπω τι αγριεσ διαθεσεις που εχει ο εντι!!!!!αμαν ακομα δν την γνωρισε και το πονηρο του μυαλουδακι εχει κανει ποσες σκεψεις με πρωταγωνιστες τον ιδιο και την Μπελλα.μου αρεσει τρομερα ο ρολος του εμμετ του ''πυροσβεστη''.τον εχουμε συνηθισει τοσο καιρο επιπολαιο αλλα τωρα κανει την διαφορα,και παρουσιαζει εναν αλλο χαρακτηρα πιο ωριμο.αχ την ατιμη την Τανια,πως μπορεσε να του το κανει αυτο????η στριμενη!!!! η περιγραφη τς μπελλα(μυρωδια-εμφανιση)μου εδωσαν αμεσως εικονες στο μυαλο!!συγχαρητηρια!!!!!συναρπαστικο κεφαλαιο και μια ευκαιρια για να δουμε πψς σκεφτεται ο εντουαρτ. θα ανεβασεις εικονες απο το γραφειο??? | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Μαρ 2011 - 22:26 | |
| Από την αρχή δεν τον συμπάθησα τον Έντουαρν και συνεχίζω θα μου άρεσε να τον παιδέψει η μπελλα τόσο πολύ που να τον κάνει να σέρνετε στα πατώματα για αυτην Τέλειο κεφάλαιο και μου άρεσε που ήταν από την μεριά του Έντουαρν | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Μαρ 2011 - 2:20 | |
| Αναψαν οι φωτιες απο τωρα....Αχ καημενε Εντουαρντ τι σε περιμενει...οσο πιο πολυ υποτιμας τα συναισθηματα τοσο πιο εντονα σε κατακλυζουν....Μακαρι να μην αργησει να συμβει το μοιραιο....ειμαι περιεργη να δω πως θα τον αντιμετωπισει η Μπελλα...Τελειο κεφαλαιο πραγματικα... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Μαρ 2011 - 16:48 | |
| ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ! Ξεκινώντας, θα ήθελα να αναφέρω πως μου άρεσε τρελά το γεγονός ότι είδα και την πλευρά του Έντουαρντ. Μάθαμε πλέον, πώς βλέπει και ο ίδιος τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως με νευρίασε λιγάκι, καθώς έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου! Παρ'όλα αυτά όμως, δεν ξέρω...ίσως είμαι "περίεργη", αλλά μ' αρέσει! Αυτή η προσωπικότητα που έχει διαμορφώσει, η αποφασιστικότητα, το πείσμα, ο εγωισμός με τρελαίνουν! Ήταν εντελώς σίγουρος πως θα κατάφερνε να έχει την Μπέλα, αλλά σχεδίαζε χωρίς να είναι πλήρη ενημερωμένος. Μόλις έμαθε για τον Ρώσο, φωτιές άρχισαν να βγαίνουν από τ'αυτιά του στην αρχή, αλλά ο άτιμος μετά τα ξέχασε όλα! Ορκίστηκε πως θα την κέρδιζε, ο κόσμος να χαλούσε! Προβλέπω βέβαια πως η Μπέλα μας θα τον παιδέψει πολύ πολύ ΠΟΛΥ στο μέλλον και θα αποπροσανατολιστεί λιγάκι, κάτι που έχει πετύχει η ίδια ήδη! Πρώτον, με τις γνώσεις της και δεύτερον, με το ότι την ποθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό! Επίσης, το τραγούδι που έβαλες είναι τ-έ-λ-ε-ι-ο! Συγχαρητήρια γι αυτό το υπέροχο κεφάλαιο το "Desire Blossom"! Θα ήθελα πολύ η συνέχεια να ήταν από αυτήν την ιστορία, μιας και δεν έχω προλάβει να διαβάσω το 1920. Ανυπομονούμε για ό,τι αποφασίσεις! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Μαρ 2011 - 18:46 | |
| Να ΄μαι κι εγώ.!!όλις διάβασα το δεύτερο κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι έφαγα ολοκληρωτικό κόλημα και με αυτή σου την ιστορία.!Καλά εννοείται Έντουαρντ μ ξετρέλανε..γενικά σε αυτό το φανφικ μου αρέσει τρελά...γουστάρω πολύ.Ειδικά εκεί που έλεγε τα 3 πράγματα που αρέσουν στις γυναίκες και κατά πόσο αυτός ανταποκρίνεταιστις προσδοκίες τους είχα τρελαθεί..και όσο αναφορά τα...προσόντα του...ας μην το σχολιάσω.: Αλλά ωπ στη Μπέλλα βρίσκει τοίχο..καλά εκεί στις κόντρες τους πολύ φάση..και στο τέλος στοιχηματίσει ότι θα την παιδέχει πολύ ε.;Καλά έχυμε να δούμε...γιατί είναι ο Έντουαρντ αλλά και η Μπέλλα έτσι πως την κόβω....χαμός..!!!! εν ολίγοις...περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Μαρ 2011 - 23:41 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Κατ' αρχάς να ζητήσω συγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω στα καταπληκτικά σας σχόλια αλλά για διάφορους προσωπικούς λόγους είμαι εκτός φόρουμ τις περισσότερες ώρες αυτές τις ημέρες και αυτός είναι και ο λόγος που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το επόμενο κεφάλαιο του 1920 που γράφω. Χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ το δεύτερο κεφάλαιο, πιστεύω ότι προσθέτει αρκετές πληροφορίες για τον Έντουαρντ και θεωρώ ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη δική του οπτική. Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιες τον αντιπαθείτε αν και είναι πολύ λογικό με τη συμπεριφορά που έχει. Σε αυτό το σημείο αυτό που εγώ έχω να πω για το θέμα και να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου είναι πως ο Έντουαρντ δεν ξύπνησε μία ωραία πρωία και έγινε έτσι. Υπάρχουν λόγοι που τον έκαναν να αντιδρά και να σκέφτεται έτσι. Πάρτε για παράδειγμα την ιστορία με την Τάνια που τον έκλεψε και τον ταπείνωσε. Σαφώς και δεν αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες του κόσμου αλλά μέχρι στιγμής ο Έντουαρντ δεν έχει γνωρίσει κάποια ενδιαφέρουσα και αξιόλογη γυναίκα. Έχει προς το παρόν όλο εφήμερες περιπέτειες και παράλληλα επειδή τον απασχολούν κάποια άλλα θέματα δεν 'δίνεται' δεν τολμάει να δει τη διαφορετική πλευρά μίας ερωτικής σχέσης. Η Μπέλλα του αρέσει, αρχικά τη βλέπει σεξουαλικά και το γεγονός πως εκείνη έχει σχέση και μάλιστα με κάποιον σαν τον Άντριαν γίνεται το κόκκινο πανί. Σαφώς και είναι εγωιστής και θέλει να 'παίξει' επικίνδυνα παιχνίδια χωρίς να λογαριάζει αισθήματα, αλλά για τον Έντουαρντ προς το παρόν δεν υπάρχουν αισθήματα, δεν έχει νιώσει αισθήματα για να μην πω πως κατά βάθος είναι κάτι που αποφεύγει ενδόμυχα. Το μόνο που έχω να πω είναι πως παρακάτω θα τον λυπηθείτε, είμαι σίγουρη. Προσωπικά μου αρέσει να γράφω αυτή την ιστορία, είναι κάτι καινούριο ακόμα και για εμένα την ίδια, εξερευνώ τις διάφορες πλευρές του εαυτό μου! Και να πω σε αυτό το σημείο ότι, κάθε κεφάλαιο θα το συνοδεύει ένα μουσικό κομμάτι. Έχω ουσιαστικά φτιάξει μία play list αλλά δεν θέλω να τη βάλω όλη ακόμα για να μη σας προιδεάσω στο ελάχιστο για τη συνέχεια. Και νομίζω ότι θα είναι πιο ατμοσφαιρικό ένα κομμάτι κάθε φορά και μάλιστα εφόσον θα είναι συνδεδεμένο με το κάθε κεφάλαιο. Τέλος για εσάς που αγαπάτε πολύ το 1920 πιστεύω ότι σύντομα το νέο κεφάλαιο θα είναι έτοιμο, θα σας ενημερώσω! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 7 Μαρ 2011 - 1:33 | |
| Θα περιμενουμε με ανυπομονησια....Και το μονο σιγουρο ειναι πως ο Εντουαρντ σιγουρα κρυβει κατι αλλο απο κατω γιατι και μονο που προερχεται απο εσενα το καθιστα βεβαιο...Με βαση τα οσα μας εχεις παρουσιασε μεχρι τωρα μονο με κενους και ριχους χαρακτηρες δεν εχουμε να κανουμε... Οσο κι αν πεθαινω για την συνεχεια του 1920 ελπιζω το τριτο κεφαλαιο να μην αργησει.... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 7 Μαρ 2011 - 11:27 | |
| Τελεία έτσι θέλω στο τέλος να τον λυπηθώ είμαι λίγο κακουλα αν και ξέρω πως στο τέλος θα τον αγαπήσω έτσι που γραφείς της ιστορίες σου δεν μπορείς να μην αγαπήσεις τον κάθε χαραχτήρα | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 7 Μαρ 2011 - 22:30 | |
| χαχαχαχαχαχα άκρως διασκεδαστικό κεφάλαιο μπορώ να πω...!!!!!!! Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Με την άποψη που είχε ο Έντουαρντ για τις γυναίνες πολύ πολύ καλά έκανε η Τάνια και του έκανε όσα έκανε.... πολύ το ευχαριστήθηκα....!!!! Αντε να μάθει το μεγάλο αφεντικό...! Και ο Καραλάιλ έχει τα δίκια του να μην τον εμπιστεύεται και πολύ αν και με το να βάλει την Μπέλλα σε αυτή τη θέση μάλλον βάζει τα χεράκια του και βγάζει τα ματάκια του....! Την Άντζελα πάλι.... κρίμα την καημένη κοπελίτσα εγώ πολύ την συμπαθώ.... Καλά ο Εμμέτ τα σπάει δεν το συζητάω!!!!! Την σχέση Εντ- Μπέλλα την προβλέπω εκρηκτική σε όλους τους τομείς από ότι φαίνεται!!!!!!!!! Τον βλέπω τον Εντάκο να μένει με ανοιχτό το στόμα.... Αχ..... και ... ελπίζω η Μπέλλα να φάνει πολύ δυναμική απέναντι του να μην της πάρει και τον αέρα!!!!!!!!! Ενα υπέροχο κεφάλαιο και μία πολλά πολλά πολλά πολλά υποσχόμενη ιστορία!!!!!!!!!! Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ν. | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 8 Μαρ 2011 - 0:34 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|